door Febee in Buitenland  ·  32 Reacties

  • 5
  • 411x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Iets is niet je rechtmatige bezit omdat iemand ooit heeft geschreven dat dat volgens jullie god zo is.

15
1 griepje

Juist die claim dat het al milennia hun bezit is, is een keiharde leugen.

22
2 TedjeR

Het punt is dus niet “bezetting van gebieden” het punt is dat zij geen Joodse staat dulden. In het Engels spreken ze over vrede om de Westerse samenleving een rad voor ogen te draaien. De ‘Palestijnen’ streven niet naar het einde van het conflict, maar naar de verandering van Israël in een ‘Palestijnse’ staat. De strategie is Israël in fasen te liquideren. De terreur en de tijd zullen hun werk doen. Dat is hun fasentheorie.De term ‘het Palestijnse volk’ duikt voor het eerst op in 1964. Een bedenksel van terreurbaas Jasser Arafat om de verschillende terreurbewegingen onder deze gemeenschappelijke noemer te verenigen. “The Jews took no one’s land” zei Joseph Farah, een Amerikaan van Arabische afkomst en Midden-Oosten deskundige, op 25 april 2002 in een interview voor Arutz-7 radio:

,,er bestaat niet zoiets als een Palestijns volk.Er heeft in de hele geschiedenis nooit een Palestijns volk bestaan. Er is een entiteit gecreeerd, die helemaal niet bestond. Er bestaat geen Palestijnse taal, geen Palestijnse cultuur en er is nooit sprake geweest van een land dat bestuurd werd door Palestijnen. Wat men heden ten dage het Palestijnse volk noemt is niets anders dan een verzameling Arabieren uit verschillende Arabische landen. Ze spreken net als de 300 miljoen andere Arabieren dezelfde taal en prevelen allemaal vijf keer per dag: “Allahu akbar”- Allah is groter dan de God van Israël. Zij noemden zich nooit ‘Palestijnen’. Er is niets dat hen doet verschillen van de Arabische bevolking in bijvoorbeeld Jordanië, Egypte, Irak of een ander Arabisch land”.

8
3 Moskowfiets

Allemaal import dus ,afgezien van de paar moslims, die daar als rondzwervende bedoeïenen aanwezig waren.Gedurende de 19 jaar dat Samaria en Judea, inclusief Jeruzalem door Jordanië was bezet en Gaza door Egypte, sprak niemand over een Palestijnse staat, noch de Arabische wereld, noch de Verenigde Naties. Niemand vroeg aan Jordanië en Egypte de gebieden aan de ‘Palestijnen’ over te dragen. Niemand had toentertijd ooit van een Palestijns volk gehoord. Dat bestond gewoonweg niet! De Palestijnen en met hen diverse anti-Israël groeperingen, schrikken er niet voor terug de geschiedenis te herschrijven, alleen maar om de Joodse aanspraak op het Beloofde Land ongedaan te maken. Maar het ontbreekt ze aan overtuigend bewijs de Joodse historische claim op het Bijbelse grondgebied onderuit te halen. Israël is niet tegen een Palestijnse staat ten strijde getrokken en bezet dus ook geen Palestijns land. Israël veroverde de gebieden Samaria, Judea en Gaza, niet op de Palestijnen maar op Jordanië en Egypte. Jeruzalem was nooit de hoofdstad van een andere staat dan Israël en al helemaal niet van een staat die nooit heeft bestaan. Zelfs in de tijd van de Ottomaamse Turken stond Jeruzalem nauwelijks in de belangstelling van de islam. Die belangstelling ontstond pas nadat de Joden waren begonnen met de opbouw van hun aloude verwoeste land.

6
4 Moskowfiets

Palestijnse staat is er al lang: Jordanië

De strijd in het Midden-Oosten is geen territoriale, maar een ideologische strijd. De islam predikt Jodenhaat. Israël moet vernietigd worden, omdat Israël het thuisland is van de Joden. Israël is niet verantwoordelijk voor de situatie in het Midden-Oosten. Het probleem is dat de islam het bestaansrecht van Israël verwerpt. Vorige maand nog nam Fatah op zijn conventie in Ramallah een verklaring aan waarin het weigert Israël als Joodse staat te erkennen.

Zolang het Westen weigert te begrijpen dat de Palestijnse vluchtelingen als wapen tegen Israël worden gebruikt, zal het niet begrijpen dat het niet de plicht van Israël is om de Palestijnen een staat ter beschikking te stellen - omdat er reeds een Palestijnse staat bestaat.

Bron >> https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/palestijnse-staat-is-er-al-lang-jordanie~b8bccde7/

6
5 Moskowfiets

@3 Israel was 3300 jaar geleden al een Joodse staat.

En dat is het nu weer.

http://tinyurl.com/h0meland

6
6 HaTishbi

@6

3300 jaar geleden bestond het jodendom zoals wij het nu kennen nog niet.

7
7 Pegasus

Het is ook allemaal een beetje onzin dat geclaim van beide kanten omwille geschiedenis. Beter om je bij de huidige feiten te houden. Judea & Samaria is nu Israëlisch gebied evenals de Golan Hoogte voor een groot deel en dat zal zo blijven. Gaza is geschonken aan de Palestijnen. Klaar. Die woordenstrijd is een beetje kinderachtig.

3
8 JackKropotkin

Precies, want Tibet hoort gewoon bij China !!! … er is geen stuk land van niemand, grenzen zijn slechts Menselijke verzinsels. En een bezetter is er slechts een als hij zich zo gedraagt (en daar zit hem waarschijnlijk de crux)

1
9 mightimouse

@7 3300 jaar geleden gaf God de wet op de berg Sinaï en begon het Jodendom.

4
10 HaTishbi

@10

Volgens je fanfiction. Niet volgens daadwerkelijk historisch onderzoek.

3
11 Pegasus

Geschiedvervalsing, refereren aan een sprookjesboek en misleiding is onze Elia, Gershom, Rechtspreker, Bibi, dunschiller, Guns & Moses, Lastige Waarheid en Child in Time, Uzi, Tavor en thans HaTishbi niet vreemd... question

21
12 Barbapapa-7,5

@11 Datgene wat zich "daadwerkelijk historisch onderzoek" noemt komt regelmatig met de meest absurde standpunten, die na verloop van tijd weer opgedoekt moeten worden, omdat toch iedere keer weer blijkt dat de bijbel toch gelijk heeft.

De hebreeuwse bijbel is een bijzonder nauwkeurig geschiedenisboek.

4
13 HaTishbi

- "omdat toch iedere keer weer blijkt dat de bijbel toch gelijk heeft. De hebreeuwse bijbel is een bijzonder nauwkeurig geschiedenisboek. " -

Gek, voor iemand die herhaaldelijk beweert dat de bijbel volledige geschiedkundige waarheid bevat negeer je wel heelvaak de vragen hier onderbouwing voor te geven.

Als je daar nu anders over denkt, begin dan eens met welke onbetwistbare sporen de zondvloed heeft nagelaten. Feit is dat er geen enkel geologisch of paleontologisch bewijs voor is.

2
14 Pegasus

@14 Bewijs voor de zondvloed:

https://answersingenesis.org/the-flood/global/worldwide-flood-evidence/

http://www.icr.org/geological-strata/

http://www.unmaskingevolution.com/18-flood.htm

http://www.bibleinfo.com/en/questions/there-evidence-flood-was-global

https://www.youtube.com/user/ProofOfGlobalFlood

Als je meer wil hebben dan zeg je het maar.

https://tinyurl.com/vloed-Noach

5
15 HaTishbi

@15

Dus je argumentatie is dat er fossielen van weedieren op bergtoppen te vinden zijn?
Dan zul je met een heel goede verklaring voor het volgende moeten komen:

In onder andere het alpengebied en himalaya zitten deze fossielen in een matrix van calcium carbonaat afkomstig van benthische en planktonische foraminiferen.
Als -zoals je eigen argumentatie stelt- fossielen op de bergtoppen zou betekenen dat de zee tot boven die bergtoppen heeft gestaan dan zeg je dus ook dat tonnen en tonnen aan plankton tegelijkertijd moeten zijn gestorven specifiek op die ene locatie om die berg te vormen.

Nu, vanuit structureel oogpunt klopt er ook niets van je verhaal gezien deze gebergten duidelijk verkorting van de korst tonen doormiddel van plooing, overschuivingen en druk-metamorphose: in andere woorden: ten tijde van het sterven van de dieren die deze fossielen hebben gevormd. bestond die hele berg nog niet: die is pas later opgestuwd.

1
16 Pegasus

@15

Je 2e link bevat in het geheel geen argumentatie, het is alleen een opsomming van enkele geologische prosessen in kleutertaal uitgelegd.

Je 3e link verwijst naar je eerste link. Lees je je eigen teksten wel eens?

1
17 Pegasus

@15

Je 3e link zit zo vool fautieve aannames dat ik niet eens weet waar ik moet beginnen. Geen enkele omschrijving van een geologisch proces is correct. Neem nu het punt over intacte fossielen van vissen. Kijk je naar het sediment waarin deze zijn afgezet, dan zie je dat dit in een anoxisch, rustig diepzeemilieu is geweest. Beslist niet in een woeste waterpartij die je link omschrijft.

1
18 Pegasus

@16 [Als -zoals je eigen argumentatie stelt- fossielen op de bergtoppen zou betekenen dat de zee tot boven die bergtoppen heeft gestaan dan zeg je dus ook dat tonnen en tonnen aan plankton tegelijkertijd moeten zijn gestorven specifiek op die ene locatie om die berg te vormen.]

Kom je me nou vertellen dat die berg gemaakt is van planton??

[Nu, vanuit structureel oogpunt klopt er ook niets van je verhaal gezien deze gebergten duidelijk verkorting van de korst tonen doormiddel van plooing, overschuivingen en druk-metamorphose: in andere woorden: ten tijde van het sterven van de dieren die deze fossielen hebben gevormd. bestond die hele berg nog niet: die is pas later opgestuwd.]

Verklaar dan even hoe het mogelijk is dat er paleolithische fossielen liggen op die berg die 50 of meer miljoen jaar oud moet zijn.

4
19 HaTishbi

* Verwijderd door de redactie *

20 HaTishbi

* Verwijderd door de redactie *

21 jodelatedieho

Judea en Samaria horen bij Israël simpelweg omdat het Joodse volk nergens anders terecht kan. Ooit leefden Joodse stammen over het gehele Midden-Oosten en Noord-Afrika verspreid. Die zijn inmiddels allemaal verdreven of uitgemoord, en in de meeste Arabische steden kun je als Jood echt niet meer over straat. Dus deze postzegel land is de Joden meer dan gegund, zeker ook aangezien het hun historische woonplaats is.

2
22 greenmango

@19

- "Kom je me nou vertellen dat die berg gemaakt is van planton??" -

Niet de gehele berg, een significant deer wel. Kalksteen is immers niets anders dan calciumcarbonaat afkomstig van de skeletjes van plankton: het is in oorsprong organisch materiaal.

Dit is basiskennis geologie en iets dat iedereen die de moeite neemt naar een berg toe te gaan en een loep ter hand te nemen zelf kan zien. Dat je dit niet weet en toch een grote mond opzet over geologie en de zondvloed is veelzeggend.

1
23 Pegasus

@19

- " Verklaar dan even hoe het mogelijk is dat er paleolithische fossielen liggen op die berg die 50 of meer miljoen jaar oud moet zijn. " -

Die fossielen zijn ouder dan de berg.

0
24 Pegasus

@24 Sinds wanneer zijn paleolithische fossielen ouder dan 50 miljoen jaar?? question

3
25 HaTishbi

@25

Sionds wanneer zijn die fossielen paleolithisch? Geef eens een peer reviewed bron.

0
26 Pegasus

* Verwijderd door de redactie *

27 HaTishbi

* Verwijderd door de redactie *

28 HaTishbi

@28

Je eerste link gaat helemaal niet over fossielen, maar over resten van menselijke bewoning: gereedschappen etcetera.

0
29 Pegasus

* Verwijderd door de redactie *

30 HaTishbi

@30

Welke fossielen zijn dat dan? Dat staat niet in je linkjes beschreven of verwezen.

1
31 Pegasus

Hé grappig, een creationist die al heeeel snel off-topic is gegaan. Trap er niet in, Pegasus, geef zo'n figuur geen platform...

2
32 weerman

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
duurendaal
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@16 m post@17 ThWilDoor het innemen van sleutelposities kun je de gehele keten op termijn beheersen. Vanzelfsprekend. Politiek draait med...

3 minuten geleden geplaatst door duurendaal

Snorrie
Putin parades British armoured cars and US tanks captured in Ukraine

Het kleine klootzakje zal er wel geen bordje bij zetten wat het rusland gekost heeft aan mensen en materiaal....

7 minuten geleden geplaatst door Snorrie

van Keulen
Frans Timmermans: antisemitisme is de schuld van rechts

Frans de flapdrol weet heel goed dat moslims een bloedhekel hebben aan joden maar durft dat niet te zeggen uit angst dat hij 24/7 beveiligd moet...

8 minuten geleden geplaatst door van Keulen

sockknitter
Israëlische vlaggen verboden tijdens Eurovisie Songfestival op straat - NieuwRechts.nl

Waarom zou je in Nederland met een israelische vlag lopen zwaaien. ...

10 minuten geleden geplaatst door sockknitter

sockknitter
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

@15Bij islamisten niet. Bij de "normale" moslims hebben de vrouwen wel veel in te brengen....

15 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Marrie1
Grote verschillen in vaccinatiegraad per wijk: 'In mijn ervaring zijn er drie soorten weigeraars'

Vaccinaties zijn toch voor iedereen gratis ?En waarom wordt het probleem van mensen met een migratie achtergrond zo omfloerst omschreven, waa...

16 minuten geleden geplaatst door Marrie1

eh
Putin parades British armoured cars and US tanks captured in Ukraine

@1Jij bent natuurlijk ook niet verder gekomen dan de titel....

18 minuten geleden geplaatst door eh

LoydMorris
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

@14 Vrouwen hebben binnen de islam geen ene moer in te brengen. . . ....

18 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Israëlische vlaggen verboden tijdens Eurovisie Songfestival op straat - NieuwRechts.nl

Schandalig!!!! Dit zou een reden moeten zijn om dit Eurovisie Songfestival te boycotten. . . . ...

19 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

sockknitter
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

Ik heb er niks op tegen, dat deze mannen een kalifaat willen stichten. Dan zullen ze een gebied moeten zien te vinden ergens in een islamitisch ...

20 minuten geleden geplaatst door sockknitter

NK. App
Mexian XxxR34 AnimSpeed Sex VideoRashel Kolaneci XxxBoss Forced SexXvideos Com MalayalamBig Cougar TitsFabswingwrsXvídeos ViolentoMspameliaOrn HibCpl WrestlingMujerea CojiendoJutta Leerdam AssKonosuba Aqua PornBody To Body Massage VideoXxxxsex VideosFree Milf Porn VideosFree Real PornComicsvalleyRuby Ashbourne SerkisXordelPainful Sex XxxCop PornDeni Denial ComPron Sexy ImageVideosporno DescargarBlowjobs First TimeBrightemily NudesHindi Sexy Blue FilmJapan Bus Sex ComHotel CourbetReal Mother Son IncestHonata Porn18+nudesLena The Plug New SextapeDinosaur PornThesabrinabanks Onlyfans LeakedTattooed MilfDrunken Moms PornMarge Simpson HentiaJoana BlissRealskybri LeakedAshemareeShoplifterxxxRilry Reid PornTs Celine DijjonJav5mostAmateur Homemade Sex TapeMother And Son Bf Video69 Sexy VideoSunny Leaon X VideoGay Kidnap PornVideos De Sexo Y PornografiaHentai ViolentArdria RaeChantel West Coast NakedKatrina Kapoor Ki Sex VideoLil_celeste / Lil_celeste CamwhoresBf Hindi MmsAlexa ScoutBrother Fucks Sister PornDaughter And Father TabooPorn Name That PornChristina LindbergShort Hd Porn VideosHentai Girls GameJapenese PorntubeBengali Boudi BfXxxx New HdSlingkiniPolice Xx VideoBellesa Fil.comsBlack Lesbains SquirtingPetardas En EspañolVer Videosporno GratisCj Clark Nudes.Wives That Love AnalNew Brazzer Sex VideoWwwwxxxPorn ThiccDmm.co.jpDevar Bhabhi Ka BfHazel Moore BbcCat FuckMuslim Sex Video HdDrunk Mom PornDesi HardcoreLocal Bengali Xx VideoBoobs Press CoupleHentia DubEbony Lesbian Tribbing PornPoopigirlsFree Pon BlackVideo Pornographique GratuitDesenho PorniMasturbacoon FemeninaPorn K VideoAngelina Castro PornosNudecityHqporerFree Gay Porn'Corinna LeakedXxx Com Hindi AudioJapanese Mom Hot MovieBbc SloppySexe Amateur FrancaiSambaponorXhaaterGirl Girl XxxxHairy And Naked MenDefiantpanda LeaksThick Latina PornSuhagrat Ka SeenMia Khalifa SolesSinnistar AnalVideoporno De TravestisAnkita SexSoney LeonCougar HomemadeThreesome Amature PornEpic Porn TubePorn Free Movies FullSex Hindi Video DesiSazon De Puerto RicoJennifer Lawrences TitsXxx Erotic PornBadmasti IndianBeauty BlowjobBrazzers Glory HoleRae Lil Black VideoBokep Japanese SelingkuhMexican Men NakedTiktok Leaks RedditFreesex CallCelebritt Movie ArchiveVintsgr PornJulie Andrews NudeStickam PornTara Reid TitsNanga Nach VideoYou Porn TubeLol PornAsuna HentaiHindi Sex StoriesSoftcore LesbianYoung Old GaypornObses PornAtlanta Moreno Danny DXnxx Angry