door Inter in Buitenland  ·  99 Reacties

  • 32
  • 1405x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

26 Is absoluut zo. Deze mensen zijn gewoon geestesziek.

Maar goeie kans dat wij dat ook waren als we in die omgevingen waren opgegroeid.


Dus is het een goed idee om ze hier op de bevolking los te laten?? Want daar gaat het om hè! Hier geef je het toch toe dat dit vragen om moeilijkheden is...heel zacht uitgedrukt.

51 verwijderd110

** gebruiker verwijderd **

@51 Is voor @26

52 verwijderd110

Het wordt tijd dat voor dat soort wezens het predicaat 'mens' wordt ingetrokken.

0
53 Bokkerijder

@38
Ach wat leuk die houding heb ik ook. Ook jij komt niet verder dan de schutting ha ha.

2
54 Al

Dit moet toch de headlines van de NOS halen?

1
55 Eastwood

@43 nee domme humor waar je zelf alleen om lacht waarschijnlijk in sarcasme zit een deel waarheid.

Breivik vond Wilders een watje lees eens beter,

1
56 Eastwood

Ach.........die man had gewoon een beetje teveel qat gekauwd,beetje rekening mee houden.

3
57 Hannie1

* Verwijderd door de redactie *

58 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

59 E.Meel

@59 U vergeet @50 vriend te noemen.

1
60 Hannie1

Wie bepaalt dat genoeg genoeg is?...dat er geen migranten meer bijkomen?...dat er uirgeprocedeerden direct uitgezet worden?..dat in probleemwijken gehandhaaft zal gaan worden
..wie????

0
61 Gerritruyter

@59 " Zorg dat ze niet meer hoeven te komen" ??? :-/ Dat hoefden ze sowieso nooit :-/

0
62 foshizzle

@47 en de rest.
Je praat alweer poep.

0
63 eigenmening

@21 daar komt weer zon psychologische BS reactie.

Dus na ww2 zijn alle landgenoten aan het moorden gegaan nadat ze hulp kregen.

Het is gewoon onderontwikkeling niet geciviliseerd enz.
Dus totaal niet geschikt om in deze maatschappij te plaatsen.
En daar ligt het probleem.
Emo begrip ezels zien het rationele verschil niet eens en veroorzaken zo dit soort taferelen met hun gekakel.
Dat gebrek aan realisme betekent dat je je geen voorstelling kunt maken van hoe zon moordpartij eruit ziet voor het kind.

Misplaatste zieke sympathie

1
64 Eastwood

@40 zit je weer mis met je Breivik.
Een ezel stoot zich geen twee x aan dezelfde....
Die is dus slimmer dan jij.

0
65 Eastwood

@58 een moord op een dokter voor de ogen van z'n dochter in een buurland is vergelijkbaar met de zonnebank van een president 6000 km verderop.
Meeltje meeltje probeer dat misplaatste baggetaliseren toch niet daar ben je niet slim genoeg voor.
Ik kom daarnaast regelmatig in Duitsland jou trumpfoben de provincie amper uit.

soms kun je beter stil zijn.

0
66 Eastwood

@51 , "Dus is het een goed idee om ze hier op de bevolking los te laten??"

Nee, lees ook eens de reacties waarin ik schrijf dat we ze dus daarom niet zomaar de vrijheid moeten geben om vrij rond te lopen in onze maatschappij.

7
67 Weet geen naam

@50 , "Je laat ze maar lekker bij JOU thuiswonen dan JIJ kan voor ze betalen en de prijs betalen alstie doordraait. Immers wil JIJ ze zo graag hebben. "

Lees gewoon eens al mijn reacties. En als er iets waarbij je te dom bent om het te begrijpen, tyrek dan geen domme conclusies maar stel liever vragen.

9
68 Weet geen naam

Wens ze allemaal heel veel sterkte toe, verschrikkelijk wat er gebeurt is.

0
69 Erika

@68
Jij brengt als excuus dat er wat in hun koppies omgaat reden is om dan maar een arts te gaan vermoorden, immers mogen wij ons gelukkig prijzen dat wij nooit zulke dingen hebben meegemaakt. Gelukkig niet nee, maar dat is niet te danken aan die geimporteerde aanslagplegende islam die een kerncentrale in Belgie wou opblazen. Geen excuus, no mercy voor de Islam en zijn afgezanten. Dat hebben ze voor jou ook niet, ook al vangen wij ze met zn allen op en betalen we hun uitkeringen.

0
70 view2006

Waarom zo'n ondermens toch arresteren? Gewoon standrechtelijk executeren. Niemand is toch geïnteresseerd in het verhaal van een mohammedaan die opnieuw een aantaal ongelovigen van het leven wil beroven. En nog steeds zijn er landen die deze lowlifes toegang tot Europa wensen te geven. Waarom?

1
71 nostradamus666

@70 , "Jij brengt als excuus dat er wat in hun koppies omgaat reden is om dan maar een arts te gaan vermoorden, "

Nee hoor. Dat zeg ik nergens.

Ik zeg alleen dat ik blij bent dat ik me daar niet in kan verplaatsen, omdat dat betekent dat ik het traject niet heb meegemaakt dat heeft geleid tot deze geestesziekte.


Maar ach, ik ste;de het al eerder. Mensen als jij maken er toch wel van wat jullie willen lezen. Dus wat zou ik verder nog moeite doen.

Maar volg eens een cursus begrijpend klezen. Je zou het goed kunnen gebruiken.

7
72 Weet geen naam

Het loopt een beetje uit de hand met al die sushi schefs.

0
73 Rapunzel

waar ik woon was een soort van centraal verdeelpunt van qat toen het nog toegestaan was in NL.

man.. op die dagen dat het binnenkwam op schiphol kwamen ze zelfs vanuit Duitsland om die troep op te halen.

elke keer weer grote vechtpartijen onderling,een grote tyfuszooi achterlaten en overal liepen van die zombies rond die doods uit hun ogen keken. je zag gewoon geen leven in hun ogen. ik kan mij goed voorstellen dat dit soort mensen ook geen moeite ermee hebben zomaar even een leven te nemen.. :/

duurde ook niet lang en de tent werd gesloten en qat werd verboden.

0
74 Bakkie

@74 Ja, ik weet precies wat je bedoelt. Van die creepy figuren zijn het. Dat bedoelde ik ook in @15 te zeggen. Hoe ze qat tegenwoordig regelen, weet ik niet. Ze kijken nog even spookachtig uit de rood doorlopen oogjes. Dus ze worden voorzien. Hoe dan ook, lui met zo'n algemeen bekend risicoprofiel kun je niet zo maar los laten op de bevolking. Dat is misdadig.

1
75 schrootflint

wat ook vaak vergeten wordt of waar men nooit bij stilstaat is dat een mensenleven in het gros van de landen waar ons continent mee vol loopt op dit moment een stuk minder waard is en dat zij dat ook meenemen. ergens kunnen zij er dus ook weinig aan doen gezien de standaarden waar zij naar leven.

in mijn optiek hebben dit soort mensen hier ook niets te zoeken. tenzij ze hun gehele denkwijzes, normen en waarden omgooien.

kijkend naar de manier van straffen door justitie,het optreden van onze politie , het regeren van onze politiek en de houding en mentaliteit van de gemiddelde Nederlander is ons land een lachertje en vrijstaat voor deze mensen en op deze manier wordt het nooit wat.

of wii moeten naar een politiestaat welke regeert met ijzeren vuist of dit soort mensen moeten zich VOLLEDIG aanpassen of ze moeten weg. een andere "oplossing" zie ik helaas maar waar niet question

0
76 Bakkie

Stoppen is te laat, er moet worden begonnen met een remigratieprogramma. Deze mensen maken het hier net zo onveilig als in hun eigen landen, dus veiligheid is helemaal niet aan de orde. Gewoon op net zo'n massale schaal terugsturen als ze hierheen komen.

0
77 zewa

Wilders heeft nog nooit geregeerd en dus niet aansprakelijk. Merkel is wel beleidsverantwoordelijk en door bewust de parasieten uit te nodigen en toe te laten is zij medeschuldig en verantwoordelijk voor deze misdaden.

0
78 PFL

@49 .ik stel een vraag die gesteld moet worden. Heeft niets met smaad of laster te maken. Feiten zijn feiten. En beledig me niet door me jouw vriend te noemen want dat ervaar ik als smaad. Met iemand als jij zou ik voor nog geen miljard euro vrienden willen zijn

0
79 PFL

Nou het kan niet op voor links. De hoeveelste dode en geweldpleging is dit nu deze week?? Alle links rakkers en gelukzoeker-lovers zijn mede verantwoordelijk voor dit.

0
80 Tyler

En dit soort lui wil GL in Amsterdam onderbrengen. Kunnen ze lekker bijkomen op kosten van de belastingbetaler en alles maar opeisen. Respect nul. Een mensenleven telt niet.

0
81 Mijn waarheid

@21 @26 Na WOll waren onze mensen ook niet zielig, maar waren harde werkers die het land weer opbouwde zonder rond te gaan moorden en zonder rond aan het ververkachten te gaan, maar wilde vooruit en daar gingen ze voor. In 40/45 maakte vele mensen gruwelijke dingen mee en was ook ook armoede en vielen ook vele doden door de honger, maar werden deze mensen ook zielig bevonden? Nee dus,,, werd er toen zulke daden goed gepraat door links tuig? Nee dus,, Armoede en leed geeft geeft de mens het recht niet om te mogen gaan moorden en om te verkrachten en om mensen te beroven. Dat je dit goed durft te praten zegt genoeg over jouw zieke geest.

3
82 vis

* Verwijderd door de redactie *

83 Dumper

De Ruyters zeggen; "Weet geen naam, als je dan zo blij bent, help mee om het zo te houden en flikker dit volk gewoon ons land uit!!!"

1
84 De Ruyters van Michiel

@21 : En die shit is onze schuld maar bij dit topic durft u dat er nog net niet bij te zeggen?

Als een autochtoon persoon doordraait kan die ook wel een heel erg rot leven hebben gehad, maar dan interesseert het u alleen, er constant over te beginnen, nog maanden, bij alle topics over alle islamieten die moord en doodslag om zich heen verspreiden, niet beseffend hoe mager het afsteekt, die ene tegenover zovelen, dat we van die ene allemaal de naam kennen en die islamieten zijn er veel teveel, zelfs al zouden ze de naam noemen.

Ook wordt bij autochtonen alleen nog maar gepraat over "eigen verantwoordelijkheid" en "minstens de helft is genetisch" oftewel jij deugt van nature al niet, sukkel, niks nare jeugd gehad.

1
85 Wendel

@46 "Zijn er geen Somaliërs te vinden die bij merkel of juncker binnenstormen?"

Hun trouwste bondgenoten aanvallen?
Zo gek zijn ze nu ook weer niet.

0
86 Mappie

@86 ik ben van mening dat "democraten" (collectivisten, Agenda 21/2030 fanaten) op zijn minst mede verantwoordelijk zijn voor dit soort TERRORISME.

Dat meisje ? 10 ? "we geven om haar"

"zo gek zijn ze ook niet"

Ze willen dat mensen in angst leven zodat ze die kunnen manipuleren ?
De schade dat dat meisje opgelopen heeft kan niemand ongedaan maken.

They dont care about any of that, they say they do but they don't

0
87 nosuchname

@82 , "Dat je dit goed durft te praten zegt genoeg over jouw zieke geest."

Geef eens aan waar ik deze daad goed praat.

Ik noem die man gewoon geestesziek. Als je dat woord niet kent, google er eens op.

Verder ben ik gewoon blij dat ik niet begrijp wat er in zijn kop om gaat. Net zoals ik blij ben niet te begrijpen wat e rin de kop van een psychopaat rond gaat. (Waaronder je deze dader misschien ook zou kunnen rekenen.

Niet begrijpen wat er in zo iemand zijn kop rond gaat, zegt namelijk dat ik niet in dezelfde geestestoestand leef. En dat ik ook niet de shit heb moeten doormaken die hem gemaakt heeft tot wat hij is.

Daarmee praat ik helemaal niets goed. I'm just counting my blessings.

Maar goed. Ik heb nu al heel wat reacties van je gelezen. Dat jij iets gaat begrijpen dat verder gaat dan domme one-liners, die verwachting heb ik al lang niet meer.

2
88 Weet geen naam

Frau Merkel , er kleeft bloed aan uw handen Ik vraag me af hoe je hier voor de verantwoordelijkheid wilt dragen

0
89 Joepie

@21 wat er in die koppen om gaat.
Geeft deze gestoorde gekleurde crimineel nog steeds geen vrij brief, om in het "gast" land, waar hij een gratis levens onderhoud geniet, mensen te vermoorden,
Laat weer duidelijk zien wat voor "soort" mevrouw mutti welkom heeft geheten! Gestoorde idioten, met dit soort gevolgen!

1
90 Widaan

Somalische barbaren horen in de woestijn en NIET in Europa. Er kleeft bloed aan de handen van alle Gutmenschen en linkse gekken die de grenzen open willen hebben, zoal Groelinks in Nederland wil. Pure verraders zijn het.

0
91 bozeman

Misschien heeft die dokter de vrouw van die Somalier medisch onderzocht en kan dat niet volgens een bepaalde religie.

0
92 Aragon

Zie ze nog staan met hun bordjes wilkommen.

Danke schon

1
93 Equalizer

* Verwijderd door de redactie *

94 condensator

@94 ,
Het volk kiest hun leiders.

0
95 Aragon

Wir schaffen das.

2
96 Rattocasi

* Verwijderd door de redactie *

97 Dirk2137
98 PFL

@97 Goed plan , maar ik hoorde dat Femke Halsema de stoel wel wilt laten aansluiten op zonnepanelen want anders is het zonde van de stroom. Nouja is ook goed ...executie gaat alleen wat langer duren question

2
99 AcerPredator

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
Sanne S. stalkte zichzelf, maar haar ‘stalker’ kreeg wel een jaar cel, nu staat ook zij voor de rechter

Triest dat de rechter dit niet heeft doorzien....

1 minuut geleden geplaatst door Hendrianus

JackKropotkin
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@2 Antisemitisme is niet haat verspreiden over een geloof. Die opmerking is of gewoon onwetendheid of beweegt zich al richting antisemitisme zel...

26 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Hendrianus
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Ach, een rondje ouwehoeren gaat domme lui écht niet laten inzien dat de Joodse gemeenschap in Nederland en de Israëlische regering totaal vers...

31 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Graaier1000
Installateurs verzwijgen extra kosten zonnepanelen, terugverdientijd naar 10 jaar

Een reclameslogan die een te optimistisch beeld schetst. Je verwacht het het niet hè?!/sarcasm off...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Leegloop bij Manchester United: twaalf spelers in aanmerking voor transfer

Voor de volledigheid: ik denk dat twaalf spelers plus een coach in aanmerking voor een transfer komen....

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Hendrianus
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

Eigenlijk volkomen geschift dat die Kremlin gekken miljoenen mensen gijzelen en naar believen kunnen inzetten in een krankzinnige oorlog. Vele v...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@13 Ik heb begrepen dat het vaak om daklozen gaat of andere sloebers die boos worden over statiegeld of net te weinig geld hebben voor dat leven...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

5 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

5 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

6 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

NK. App
Indian Girl Xxx VedioXxx BoolSaritha HotBlack Creampies PornNacked Ariana GrandeNaya Hindi BfDirty Talk XxxWwwsexteluguKaly Cuoco NudeNhentai TagCoreen SexBoxing XvideoAlice Fantasy PornPorn Marsha MayBig Tits RedditJav TvFilmes Pornos Com AnimalFilmes OnlinepornMelim Tx NudesHole In Wall HentaiGay CumswappingNude Pics Beautiful WomenNtroholicVictorian Maid Maria No HoushiTeens Pictures NudeVoyeurweb.ccomSex Tamil LatestE G HentaiJaponaises PornSexnovellernaFamoso PornXx Hd Sexy VideoBoob Press TeacherDestinyyyyx3Freepornstar VideosDesi Chudai Hindi AudioStardew Olivia PornTranny OrgyScat PornografiaCelib NudesLightskin DeepthroatBed PageSoicalmediagirlsPornos PeruanasOctokuro FuckedPage Wwe NakedBlacked ThreesomeNaked Women HotRaj Kundra Sex VideoXxx Video 2007Animal And Human SexRomantic MissionaryXnxx Hindi Sex StoryHot Nude SareeHentaizombieXhamster Live CamViolet Summers AnalTsmanikaXnx DeshiSouthindiasexDespedida De Soltera XxxSister Xxx VideoXxx Indian Village SexBlue Pill MenSaree Xxx ComIndian Porn GirlfriendPorn FamilystrokesOutdoor Car SexMia Monroe OnlyfansEbony Tgirl PornHottest Anime TitsSelfy PornLouisa Khovanski LeakedNip Slip InstagramXnxx Telugu GirlsIndian Nokrani SexGayfuckDaddy 4kFsdss-515Kikipeach PornBlazzers Free Porn VideosSite De NudesIndian Sex Video Hd ComWritny WrightPornmooveEbony GalorePeeing VoyeurExplicit In MoviesHard Core DoggyAsia Top Porn StarSex Porno GratuitTara TaitonDanyan CatHit Hot MovieXxx Sexy OpenChloe Rose ShoplyfterAdult Friend Finder WebsitePorno HentalGina Lee NolanSucking Big ClitsPorn Droids小野夕子Hindi Sex AdultLesbians In Panty HoseTati Evans OnlyfansLust Porn VideosJean Val Jean PornAnjali XnxxWww Pornstar Sex ComFoxydiElle GoodmaDesi Hot SexxFaceswap PornXvideoedKorean SexmoviesKeralasexgirlLil Nas X NudesDescargar Videos DepornoMreasydeckâquesHot Sax VideoXxxn Hindi MovieNicki Minaj On PornRon Jeremy VideoBlackanalXnx Hd NewSexy Sex VidsXxx Japan WifeFatal Model AcompanhanteXvideo Amadores BrasileiroPornos Madres E HijasSexmwxFake CumPinkie The PornstarHandjob BlowjobCelebrities Sex TapeMamadas PanochasDoujin ThExtremely HardcoreDisha Patani NudeVrkm-1097Bokep CosplayWww Sexy Bhabi ComWww Adultix PwMia Khalifa Hd VideoGay Porn In SleepPorn UzbekMr LuckypovVivaolocalCelebrity Titis