’Turkse scholen niet toelaten’ (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Moskowfiets in Media  ·  50 Reacties

  • 7
  • 407x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Och, de hond wil nog ff wandelen, dan ga ik straks maar fietsen.

2
1 Jan met de korte achterlul

Niet vergeten om je regencape mee te nemen hoor. Af en toe nat buiten.
Althans hiero. question

0
2 Tante Annie

Laat die Turk maar scholen in Rusland en Noord Korea openen, daar zijn veel meer zieltjes voor hem te winnen en invloed op die samenleving te beïnvloeden!

0
3 Remkraan

Aldus meneer of mevrouw de M. Heer die niet weet dat er ook Nederlandse (weekend) scholen zijn in Turkije en heel veel andere landen.

10
4 mike45

ik ben ook voor russische scholen in nederland

0
5 chouffleur

@4 Die vergelijking is wat krom.

Onderwijs gefinancieerd door een dictatoriaal regime, dat zich bemoeit met de inhoud van het lesprogramma, voor Nederlandse burgers versus onderwijs gefinancieerd door een democratische rechtstaat, dat zich niet bemoeit met de inhoud, voor Nederlandse kinderen die opgroeien in het buitenland, naar waarvan de kans groot is dat ze weer terugkeren naar hun land van herkomst...

2
6 Yisrael

@4 De Turkse overheid met Erdogan aan het hoofd is geen betrouwbaar land en met zoveel andere Turkse organisaties worden ze puur gebruikt om invloed uit te oefenen in het buitenland. Het beste lijkt me om dat Turkse gedram een time-out te geven tot het land zich normaal kan gedragen.

0
7 VaY

@7 maar je kunt niet overal ter wereld zelf scholen en onderwijs verzorgen als Nederland en dan tegen een ander land zeggen in Nederland mag dat niet.

11
8 mike45

@6 zie zie @8 dan kan echt niet!

10
9 mike45

@4 u heeft weinig kennis van het buitenland.
Mogelijk zijn er weekend scholen in Turkije, maar dan waarschijnlijk alleen voor de Nederlandse Turken.
De Nederlandse expats met kinderen geven hun kinderen zelf les mbv Nederlandse schoolboeken.

In welke landen komen deze weekend scholen dan voor? In Afrika ben ik er geen tegengekomen en Indonesië ook niet!

Het is fake en afkomstig van links zoals gewoonlijk.

1
10 Pluten1

@9 Dat kan prima. Die autoriteit heeft de overheid gewoon.

1
11 Yisrael

@8 Nu doe je alsof er geen verschil is tussen Nederland en Turkije. Erdogan gebruikt die scholen gewoon om zijn politieke doctrine in het buitenland door te zetten en dat gaat echt voor problemen zorgen.

0
12 VaY
13 Moskowfiets

Las vanmorgen in de TROUW dat Nederlandd meer geld gaat uitgeven aan de zaterdag of zondag schooltjes die Nederlandse kinderenin het buitenland de Ned. cultuur, taal en het lezen van Jip en Janneke bijbrengen.

Nederland heeft hier altijd aan meegewerkt.

geen enkele reden om Turken te verbieden hun kinderen ook de taal en cultuur te leren kennen van de roots van de grootouders.

12
14 info

@10 Wat nou links? https://www.stichtingnob.nl/

Het is mogelijk om in 115 landen wereldwijd Nederlands onderwijs te volgen. Dat kan op veel verschillende manieren: deeltijd of voltijd, lokaal of digitaal en op primair en voortgezet niveau. Alle bij NOB aangesloten onderwijsinstellingen hebben gemeen dat ze een vorm van Nederlandstalig onderwijs aanbieden. Daarnaast wordt hun kwaliteit geborgd door de Nederlandse Inspectie van het Onderwijs - waardoor u weet dat u goed zit.

Gesponsord door de Nederlandse overheid.

Taakomschrijving NOB
NOB ondersteunt en subsidieert het Nederlandse onderwijs in het buitenland voor Nederlandse en Vlaamse kinderen tussen 4 en 18 jaar. Daarnaast is NOB werkgever van Nederlandse leerkrachten op Europese scholen.

NOB werkt in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW). NOB is er voor leerkrachten en bestuurders van scholen in het buitenland, overheden en ouders.

https://www.rijksoverheid.nl/contact/contactgids/stichting-nederlands-onderwijs-in-het-buitenland-nob

8
15 mike45

Ik word een beetje van dat gejank over Turkse invloed , gewoon even duidelijk en ferm optreden ,je zal zien dat Erdogan daar respect voor heeft.

3
16 21st Century Guy

Wilders ‘profetische’ Turkije-standpunt, dat leidde tot de oprichting tot de PVV, was z’n tijd ver vooruit. Met de komst van Turkse Erdoğanscholen in Nederland, die maar één doel hebben en dat is het indoctrineren van mensen die hier geboren zijn, wordt het gelijk van Wilders uit 2004 nog eens pijnlijk bevestigd.

Het is een duivels dilemma: Nederland is een vrij land en om die vrijheid te beschermen zijn we nu wellicht op een punt gekomen dat we diezelfde vrijheden moeten inperken. Toestaan dat een buitenlandse dictator, die niets heeft met onze vrijheid, Nederlandse kinderen gaat opleiden tot ambassadeurs van zijn gedachtengoed lijkt namelijk volstrekt onaanvaardbaar. Misschien wordt het op dit punt tijd om naar Wilders te gaan luisteren en niet klakkeloos te vertrouwen op de verantwoordelijke D66 minister Koolmees. Voor het te laat is.

https://www.nieuwskoerier.nl/news/333811-turkse-scholen-in-nederland-het-gelijk-van-geert-wilders

0
17 Moskowfiets

@13 je kunt wel buitenlands onderwijs in Nederland verbieden maar wat denk jij dat de reactie van het buitenland zal zijn? Dan kan het Nederlands onderwijs in het buitenland ook wel inpakken. Er wonen Miljoenen Nederlanders in het buitenland waarvan een groot gedeelte gebruikt maakt van deze vorm van onderwijs.

Nog buiten het feit dat er in Nederland vrijheid van onderwijs is en dat je daarvoor de grondwet dient te veranderen. En dan ook gelijk heel christelijk Nederland tegen je in het harnas jaagt.

8
18 mike45

@10 in Turkye wel hoor die Nederlandse zaterdag of zondag schooltjes.

uhm ja, geld, dan een privee docent aan huis, komt natuurlijk ook voor.
die oproepen staan wel in de krant, lerares Engels, Frans, Nederlands etc gevraagd voor een 4 jarige. of als Nanny.

12
19 info

@16 de angst dat de Nederlandse kindjes in het buitenland op hun zaterdag of zondag school uurtjes geindoctrineerd worden met het gedachtengoed van Geert of Baudet is ook onterecht.

cultuur, jip en jannke, taal en uitspraak.

12
20 info

@18 inderdaad en goede informatie.
men maakt zich nu druk om een zaterdag of zondag schooltje voor kinderen. om de taal, cultuur, van hun ouders of grootouders te leren kennen.

Nederland werkt hier ook al jaren aan mee en ik las in de Trouw dat ze nu meer geld gaan uitgeven.

heeft niets te maken met het feit dat Turkiye dat ook gaat doen.

12
21 info

@8 inderdaad

12
22 info

bijzonder onderwijs, de joodse scholen afschaffen door de zionistische politiek in Israel is ook onmogelijk.
even wachten tot daar niet meer geneutraliseerd wordt, dat zit er nietin.

maar het topic is zaterdag of zondag schooltjes voor kinderen om taal en cultuur van ouders en grootouders te leren kennen.

en daar doet ook niet iedereen aan mee. eigen keuze dan.

13
23 info

denk trouwens dat als ik een kind had op een zaterdag of zondag schooltje in het buitenland en ik merkte dat het volgestampt werd
met de taal van de PROFEET WILDERS, het kind daar niet meer naar
zou komen.

al die indoctrinatie in die hoofden. ouders zijn er ook nog bij en niet gekker dan de gemiddelde poster hier.

10
24 info

@21 Wat vindt u van het beleid van Erdogan ?

0
25 21st Century Guy

@25 wat vindt u van het weer? las regen storm onweer in Nederland.
al die temperatuurswisselingen. ben daar allergisch voor.

hier doorlopend hot hot hot.

10
26 info

@15 ik heb uw link van de NOB geopend en bekeken.
Hieruit heb ik 2 plaatsen genomen, Ghana en Indonesië.
Ik Ghana heb ik 5 jaar gezeten en daar zou een school zitten in Accra. Deze zit wel in de buurt van de ambassade. Maar veel Nederlanders zitten daar buiten Accra op een afstand van 1uur of meer rijden.
Idem dito in Indonesië.
Dus zijn het weekendscholen voor het ambassade personeel. Dat zijn expats en geen immigranten zoals de Nederlandse Turken. Expats keren op een gegeven moment terug naar hun thuisland (binnen 1 tot 5 jaar). Dat doen deze Nederlandse Turken niet. Deze gaan pas als ze met pensioen gaan of begraven worden.

Zoals ik eerder al heb verkondigd als het om expats gaat prima, maar als het om immigranten gaat en zeker in het geval van de 2e of hoger graads Nederlandse Turken dan zijn de Nederlandse scholen voldoende en kunnen ze thuis hun cultuurlessen krijgen zonder subsidie.

Straks heeft elke moskee een weekendschool met alle gevolgen van dien. We weten uit diverse docu’s wat daar geleerd wordt.

0
27 Pluten1

@23 "maar het topic is zaterdag of zondag schooltjes voor kinderen om taal en cultuur van ouders en grootouders te leren kennen."

De versie van de AKP en Erdogan. Doe niet zo naïef.

0
28 VaY

kinderen van expats gaan naar internationale scholen of naar een internaat in Nederland.
onderwerp is zaterdag of zondag schooltje. en dat zal ook niet wereldwijd in elk stad of dorp mogelijk zijn.
maar genoeg Nederlanders in het buitenland in grote steden die daar wel gebruik van maken.


maak er een mooie dag van.
enjoy

10
29 info

@27 er wonen ook heel veel Nederlanders permanent in het buitenland en die gebruik maken van Nederlands onderwijs. Iedere kerk heeft in Nederland ook een bijbelstudie school dat mag allemaal in Nederland.

Nederland is een vrij land en daar mag je studeren en geloven wat je wilt, en dat geld niet alleen voor de roomblanke vooroorlogse Nederlander maar voor iedereen.

9
30 mike45

@25
@23 is een moslim of een moslimknuffelaar en is zeker een anti zionist. Dus hij zal zich over het beleid van Erdogan niet uitweiden anders kan hij niet meer naar Turkije.

0
31 Pluten1

@29 klopt ik ben ook naar een internationale school gestuurd. En thuis kreeg ik les in Nederlandse cultuur.
Kostscholen bestaan bijna niet meer en waren vooral bestemd voor schippers kinderen.

0
32 Pluten1

@31 kinderen spreken over knuffels en volwassenen die spreken over knuffelaars vind ik uitermate zielig.
vul niet in voor mij. u weet NIETS van mij.
ja, ik woon al 10 jaar in een moslim land, dat is geen geheim.

@30
inderdaad

7
33 info

@32 mogelijkheden voor expats kinderen in Ne. zijn er nog steeds hoor. het kost wat, maar geen probleem.
internaat dan een verkeerd gekozen woord.

prettige dag verder.

7
34 info

@31 Het zal haar wel bevallen want ze woont al 10 jaar in Istanboel.

1
35 Cody

@33 Leuk dat wist ik niet welk land woon jij dan? Ik woon al 10 jaar in Oekraine dat schijnt ook zo vreselijk te zijn hier volgens NK lopen hier de hele dag Nazi's te demonstreren, kruisigen wij kinderen, eten wij straat honden en katten.

En als je dan zegt nog nooit iets van gezien, en wij hebben gewoon supermarkten die dan 24 uur 7 dagen in de week op zijn. En hele grote moderne winkelcentra waar je alles kunt kopen wat je wilt. Dan word je voor gek uitgemaakt!

5
36 mike45

@31 het is zeer makkelijk voor u in te vullen daar u op veel draadjes laat u merken dat tegen Israël bent en alles goed praat wat betreft de moslims.
Dus als u het over zielig heeft steek dan eens uw hand in eigen boezem.

Ik ga naar mijn werk en ik wens u allen een leerzame discussie toe.

0
37 Pluten1

@36 ik woon al 10 jaar in Istanbul.

met dank aan de profeet Wilders ben ik daar eens gaan kijken. was daarvoor nog nooit in Turkiye geweest. hou niet van all in hotels.
de Nederlanders op NUjij waren ook een enorme steun om eens te vertrekken. kwam er in dec.2007 en voorgoed terug in jan. 2008.

ik zie wel enige overeenkomst met uw ervaringen.

maar de eend hier zal er verder wel over kwaken. een rel duck. komt nooit haar dorp uit en een mens moet wat.

lol, taksi, zee, straks dinner.
have fun, cu

9
38 info

@37 ONZIN
ben tegen terrorisme van wie dan ook, ook van moslims.
ben tegen de politiek in Israel maar geen antisemiet.
heb joodse vrienden in Israel die ook zo denken. maar brabosh en likud zal je daar niet over horen.

u blijft maar invullen, stop daar eens mee.

wel weg nu. kan niet blijven reageren.

9
39 info

@38 lol zo gaat dat allemaal figuren die nog nooit verder zijn wezen kijken als de Costa Brava en dan maar roepen dat ze weten hoe de wereld eruit ziet. Wel lekker als jij een inkomen in Euro's hebt. Ik heb daar enorm van geprofiteerd in 2014 toen de UAN van 11 naar 38 ging en stabiliseerde rond de 30. Het is maar tijdelijk want de inflatie achtervolgd je vanzelf!

4
40 mike45

@38 Dat loop je hier zelf veelvuldig te verkondigen, dus niet zeuren. Het is bekend dat je geen negatieve mening over het beleid van Erdogan mag geven.

1
41 Cody

@40 voordeel van inflatie is dat het je VEEL geld kost ook. maar in tegenstelling tot de arme mensen is het wel te dragen. reken maar dat die lijden. de prijzen schieten omhoog. en hun inkomen niet.

eh ja, mee eens verder.

tot later------

6
42 info

@38 U bent er vast nog even om te reageren zoals altijd !

Wij mogen Wilders dan erg dankbaar zijn voor zijn goede daad gezien uw > ( met dank aan de profeet Wilders ben ik daar eens gaan kijken. was daarvoor nog nooit in Turkiye geweest )



CU ,Have Fun , Of tot zo !!!

0
43 Moskowfiets

@40 "voordeel van inflatie is dat het je VEEL geld kost ook..."

Dat noemt men een nadeel.

1
44 Cody

@44 dat is wat ik zeg, maar als je een inkomen in Euro's of dollars hebt dan achtervolgt de inflatie je inkomen. Als je een inkomen in Lira hebt dan gaat de inflatie je voorruit en volgt je inkomen als het goed is.

2
45 mike45

@38 "met dank aan de profeet Wilders ben ik daar eens gaan kijken."

Nou, dan moet Erdogan een verademing zijn toch? Kuch.

0
46 VaY

@44 was voor @42

1
47 Cody

@41 Die buigt nu voor mo de pro en Recep (vzmh) question)

0
48 Tsaar

@48 Ze zal wel moeten. Daarom komt ze hier maar klagen over Nederland.

1
49 Cody

Als de scholen echt hier komen sollen denk ik dat te door aktetwisten in brand gestoken sollen worden waar Gemeenteambtenaren last van krijgen kunnen.

0
50 Gunther

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Islamisten roepen bij betoging in Hamburg om kalifaat

En velen vinden het geweldig dat er dagelijks honderden moslims naar Europa komen. . . Denk goed na waar u binnenkort op gaat stemmen!...

2 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Graaier1000
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

"Poetin zei meer specifiek: ‘NAVO-soldaten zijn in Oekraïne. We weten dat. Ze spreken Frans en Engels, dat weten wij ook."Dat er voor of ...

6 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Wedergeboren
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@96 "aan de puntentelling te zien" De 'puntentelling 'die laat zien dat jij al in #6 begon met op de persoon spelen en daarmee ook...

11 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Graaier1000
Weg uit Nederland regelland: ‘soevereinen’ beginnen nieuw bestaan in Portugal

Hoe ze het op termijn volhouden en redden daar ben ik wel benieuwd naar. Wat is hun vangnet als het even tegenzit, zijn de 'souvereinen' dan op ...

27 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Bob Sleebaan
Weg uit Nederland regelland: ‘soevereinen’ beginnen nieuw bestaan in Portugal

Verstandig. Nederland wordt onleefbaar. Brussel heeft haar zin. Elk land verliest haar identiteit. Op naar de superunie. Bah....

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Strongoli
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@90Blijft staan: kwestie van goed lezen. Ik heb nergens gezegd dat je in a37 op a45 moest reageren. Heb alleen in a71 gewezen op jouw hypocris...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

Bob Sleebaan
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@98 Verdonschot was een presentator bij de VARA. Dan weet je wel hoe laat het is. 😅...

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bop
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@97 Dan wordt het vast een voetballer. Bijzonder hè, zo'n piepklein mensje?...

6 uur geleden geplaatst door Bop

wildersfan
Trump koerst af op verkiezingswinst: staat boven Biden in bijna alle swing states

@4 Ja, dat is eigenlijk de enige echte reden dat ik pro Trump was. Hillary wilde al giga oorlog voeren tegen Rusland. Als Hillary toen gewonnen ...

6 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

Ik heb liever dat je de Europese elites vermoordt Poetin. Nu ben je onschuldige mensen aan het vermoorden. Je moet achter de elites aangaan. Je ...

6 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Two Mom Sex VideoDesi Randi Ki ChutAlita Angel PornProstate OrgasmingPillow HumpingDudh SexPron Com SexAmateur PussyCeleb BlowjobPorn VenezolanFallout Piper PornFamily Strip PokerCamcontactsMegaprsonalMissionary PornographyKristen Stewart NudesAsisn Lesbian PornMefollo A Mi PrimaSex With Delivery BoyPvirgin PornRon Jeremey PornTeacher And Student Hd PornBlack Canary HentaiRachelcook OnlyfansFreesister PornPoprnhubCollege Girl Dress ChangeXx Video StudentSiliguri Sex VideoSex Video Girl To Girlسکس زن چاقUllu Hot SceneReshma Sex Videos ComSispieTube TiavaX Video GratuitPriyanka Copra NudeLargeporn TubeTelegram Nude ChannelソープランドのはっしゃくさまIndian Big BobbsKaam Sutra VideosBiggest CumshotBig TitsorgyThigh High PornAunty Bf HdSex Video Hindi 2018Unsencerd PornBagali XxxxBest Blowjobs In PornWynfreyaVenus Vera Pornقصص سكس مصورهDesi Girl MasturbationTamil Nadigai Sex VideoFamilyorgy PornNamio KarukawaWww Hard Sex VideoBundásHindu Sex ComAssamese Sex MovieBi PeggingSex Hookupمنتدى سكسCam.4Haley Spades PornSkip The Games LansingCollege Fuck PartyPotn MoviesMalayalam Kerala XxxHot Lesbian ThreesomeAirikaBlu KennedyOnlyfans Big BoobsPrime CuppsMuy Zorr.comLuxury GirlpornSheme ThreesomeHorny Lily HindiHollywood Hot SceneCummed FaceHot Sex Video MovieEnglish English SexNow Xxx VideosBrunette Porn VideosSex Without PermissionBbc Cumshot CompilationPerfectassArab SexingMadigo PornVietnames NudeNew Local BfCartoon Porn StoriesTamil Aunty Boy Sex VideoIndian Blue Film PleaseShemale Creampie CompilationEscorts GirlGgsonlyxxTeem Nude PicsSex Video Film SexJohnny Sins HospitalLesbians SexGay Porn StoriedNana NinomiaByndo Gehk NudeMom Sex Pron ComXnxx DwonlaodMilf StoryCum BoxAdam Killian PornJeri Ryan NakedIndian Sex College GirlSexy Naked Girls PhotosAmma Tho SexBritney Amber BlowjobEbony Ghetto GaggersStasy QSophia LeoneAv4 Us VideosRodhaAunty AexDesi Maal SexIndian B Grade FilmMelania Trump Sex VideoAll Full Hd SexHow To Make FleshlightPlaydesi.tvPandora PeaksBig Titts CompilationTessa WintersFemdom ArtisticXnxxcmHouse Xxx VideoBig Boobs Desi XxxBahu And Sasur XxxFull Porn ViseoRara KnupsPornos En FrançaisMisty KlitzBathroom Aunty SexMika TanNude VolleyballSeñora CogidaAssoassJav Porn SiteleriNatuve American PornChloe Sunderland NudeTruck Driver Sex VideoNew Doctor Sex VideoLocal Hd Sexy Video