'Jullie zijn allemaal racisten' (telegraaf.nl)


De Zaanse treitervlogger Ismail Ilgun laat in zijn laatste video zijn ware gezicht zien. Hij noemt zichzelf een 'Erdoganstrijder', en vindt iedereen die hem niet begrijpt 'racisten'. Premier Rutte noemde Ismail en zijn Turkse vrienden eerder 'tuig van de richel'. ...

door De Sjamaan in Binnenland  ·  94 Reacties

  • 0
  • 2293x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Lubbers CDA had het in zijn tijd al over heropvoedings-en werkkampen,was nog niet zo''n slecht idee?

0
51 evie

Lubbers CDA had het in zijn tijd al over heropvoedings-en werkkampen,was nog niet zo''n slecht idee?

0
52 evie

Deze man vraagt om een heel speciale behandeling. Het kwalijke aan de zaak is dat er nog velen van het zelfde soort rondstruinen in Nederland. Het wordt langzaam een plaag. Gewoon door een speciale eenheid ´s nachts onverwacht thuis even ophalen. Meenemen naar een afgelegen bos op 100 kilometer van zijn woonplaats. Alles afnemen incl. kleding. Na een paar rake klappen, naakt naar huis sturen met de boodschap dat de volgende keer een onvergetelijke ervaring zal gaan worden. Ik denk dat hij na 1 of 2 keer wel zal stoppen om zoveel aandacht van zijn omgeving te vragen. We zijn veel te lief. Mijn vader zei vroeger altijd, wie niet luisteren wilt moet maar voelen. Dat helpt echt.

0
53 Leonidas

Ik heb deze reactie al gepost onder die van de dame die naar de Koran aan het luisteren was op de telefoon:
Alles wat mis is met de integratie kan in dit filmpje gezien worden. Beste dames en heren correct politieken: Indien aangesproken op wangedrag
1. verschuilt men zich achter hun geloof
2. verschuilt men zich achter zwak, zielig en ziek
3. accepteert rechtelijke macht niet en afgesproken wetten in Nederland
4. beroept men zich op discriminatie en racisme

0
54 NouMoeZeg

@54
en toen vulde ik het aan...
4) Het is de schuld van een ander
5) Wat een ander doet is nog veel erger

0
55 Eigenwijs

zucht... @55
Er zijn drie soorten mensen op de wereld,
Zij die kunnen tellen, en zij die niet kunnen tellen...

0
56 Eigenwijs

Off topic; Nu.nl is van 9.00 uur inmiddels dood.

On topic: Intergratie werkt niet. Zie hier de nieuwe generaties Neder-Turken en Neder-Marokkanen die de Nederlander enkel zien als slaaf voor het ophoesten van hun uitkeringen.
Verder dragen ze niets bij aan de smaneleving, ze eisen enkel en wanneer ze niet direct hu n zin krijgen dan wordt de discriminatie-kaart getrokken.
Nederland, stop toch eindelijk eens met dubbele paspoorten. Laat dit gajes kiezen waar hun loyaliteit ligt. Dat wordt hun nationaliteit.

0
57 Argus

@57
Ik zie liever dat er voor hun gekozen wordt.

0
58 MARCUSAURELIUS

@29

Een 'dikke' audi?

Een audi is al lang niet 'dik' meer sinds het algemeen als 'tuig-auto' is bestempeld.

Vandaar dat je tegenwoordig dus alleen boeven, profiteurs en uitzuigers achter het stuur ziet zitten.

De audi is de Lonsdale van de 21e eeuw. Je wilt niet meer met die zooi gezien worden.

1
59 ZweetTeen

Onze nationale verworvenheden (democratie, vrijheid van meningsuiting,onze grondwetten e.d.) worden door mensen die zelf (en/of diens voorouders.. ) daar niet aan hebben meegewerkt/ meegebouwd, of willen meewerken of opbouwen, keihard tegen ons gebruikt. Dáár zit "ons" probleem.

0
60 pukeit

Zielig figuur die Ismail Ilgun. In plaats van constructief zijn videovolgers van inhoudelijke content te voorzien komt hij niet verder dan onnozel zelfbeklag en is iedereen een racist die hem niet "begrijpt". Voer voor psychologen.

0
61 Dragje

* Verwijderd door de redactie *

62 Tutor

Als je faaltcin alles. Dan kun je lekker de wereld de schuld geven door racisme te roepen ipv als een man te reageren en je leven eens onder handen te nemen

0
63 Kosterman

@59 Maar het blijven wel erg dure auto's en dus ga je je afvragen hoe dit soort debielen aan geld (dat op een legale wijze is verdiend) komen om zo een auto überhaupt te kunnen betalen en onderhouden.

0
64 JohnZero

"Treitervlogger" nomineert wat mij betreft voor woord van het jaar 2017.

Met als uitvinder die Kuzu van DENK. Blijkbaar een Turkse hobby. Zegt wel iets over de mentaliteit van de mensen die zich er mee bezighouden.

0
65 ~ Echelon II ~

Zouden wij dit alles ook in Turkije mogen flikken zonder ons daar aan de democratische Erdogan regels te houden?

0
66 zogoed

@60
Bijkans worden straks deze verworvenheden VOOR IEDEREEN beperkt (model opheffen speciaal onderwijs) en gaan we richting politiestaat. Waar de fatsoenlijke burger veel last van gaat krijgen.

0
67 Arthur2000

De domheid straalt van zijn hele kop af. Tegen zoveel domheid kan ook niemand op

0
68 Hefan430

Ismail koop alsjeblieft een spiegel en paar kilo gezond verstand. Wat laat jij je kennen en wat ben jij een slecht voorbeeld. Als je naar anderen wijst, zijn er altijd 3 vingers die naar jezelf wijzen.

Iets met pot verwijt de ketel, wel de splinter maar niet de balk, wie zijn billen brand, etc.....

Kansloos figuur, onzeker mannetje, geen impact, maar alleen gebruik maken van zijn vlogje om lekker te kunnen treiteren en daar ook nog trots op zijn. Fatsoenlijk Nederlands kan die ook niet. Dan die Juliette Rot. 10000000000 keer beter en heeft geen vlog nodig.

0
69 Gezond boerenverstand

Ismail koop alsjeblieft een spiegel en paar kilo gezond verstand. Wat laat jij je kennen en wat ben jij een slecht voorbeeld. Als je naar anderen wijst, zijn er altijd 3 vingers die naar jezelf wijzen.

Iets met pot verwijt de ketel, wel de splinter maar niet de balk, wie zijn billen brand, etc.....

Kansloos figuur, onzeker mannetje, geen impact, maar alleen gebruik maken van zijn vlogje om lekker te kunnen treiteren en daar ook nog trots op zijn. Fatsoenlijk Nederlands kan die ook niet. Dan die Juliette Rot. 10000000000 keer beter en heeft geen vlog nodig.

0
70 Gezond boerenverstand

@64

En daar sla je de spijker op zijn kop. In de gewone wereld kom je niet aan zo''n bak zonder te stelen, op te lichten of te profiteren over andermans rug heen. Wat jij meer hebt, heeft de ander minder.

Tuigbakken.

0
71 ZweetTeen
72 Snuggles

Jullie zijn rascisten is het geijkte goedkope argument van tuig wat aan de kaak gesteld word.

0
73 zoutzuur1

Onzeker?
Geen impact?

De politie zo te kakken zetten is volgens mij ongekend in de wereld. Ze kunnen alleen machteloos deescaleren als een gepeste jongen.
Ik zou weleens willen weten hoe ze in het buitenland hier tegenaan kijken.

0
74 Arthur2000

@72 ++++++

0
75 zoutzuur1

En jullie Turken zijn allemaal onopgevoed en dom.

0
76 Thomas

Ach, we weten hier in Nederland natuurlijk niet alles van Erdogan en Turkije, dus ik ga in eerste instantie ervan uit dat een Turk over meer achtergrondinformatie beschikt, omdat hij het land (verhoudingen) beter kent. Laat hem toch zijn mening geven.
Ik geloof dat hoe meer de mensen tegen hem zijn, hoe meer hij in de stijgers gaat en denkt zich te moeten verdedigen.
Er zijn ook mensen die achter Netanjahu, Merkel of Obama staan....

2
77 Anna van Praag

Paar toch wel zorgwekkende dingen.. Waarom zijn er serieus mensen die dit figuur schijnbaar "volgen" dwz zijn vlog lezen. Waarom kunnen wij schijnbaar wel militaire sturen naar Mali en andere verweg gelegen oorden, terwijl het thuisfront te maken krijgt, lastig gevallen word door dit soort zieke lui. Het kabinet, de regering maar wat mij betreft desnoods het MinDef zelf mag van mij best een peleton van het Korps richting Zaandam sturen om korte metten te maken met Ismail en co. Treed eens op aub mijnheer Rutte.

0
78 Rokre

Ismael en zijn vrienden moeten eens een jaar of vijf naar het rasphuis en als ze daar toch bezig zijn dan kunnen ze ook meteen driekwart van zijn neus af raspen. Het lijkt me verder een goed plan om de ouders voor alle gemaakte kosten op te laten draaien, dus ook voor de extra beveiliging bij de supermarkt en de extra inzet van politie. Het stopzetten van de kinderbijslag van zulke misbaksel kan ook een goede prikkel zijn voor de ouders om wat aan de opvoeding van hun kinderen te gaan doen.

0
79 RoosjeB

Het is trouwens ook om te huilen dat die mormels maar blijven zeuren om een buurthuis, terwijl ze dus al meerdere buurthuizen en een container gekregen en vervolgens vernield en leeggeroofd hebben. Er zijn miljarden jongeren op de wereld zonder buurthuis die zich normaal gedragen, maar deze kneuzen kunnen blijkbaar niet normaal functioneren zonder buurthuis. Ze zouden natuurlijk ook gewoon bij iemand thuis af kunnen spreken, maar daar hebben de ouders waarschijnlijk geen zin in, die vinden het wel makkelijk als hun kinderen op straat rondhangen.

0
80 RoosjeB

** gebruiker verwijderd **

Gewoon straal negeren zo'n vlog.

81 verwijderd

** gebruiker verwijderd **

d:\data\2016\Noordholland\Zaandam\Poelenburg_GullenaanhangNAW.xlsx.

82 gebruiker-verwijderd

@29 Die Audi is van papa. De vraag is hoe papa daaraan komt.

En die Ismail moet verder kijken dan zijn neus lang is, heel veel verder. Wij zijn niet racisten, zij zijn respectloos en vertonen pubergedrag.
Het lijkt een beetje op wegmisbruikers. Als de politie een medelander aanhoudt, dan hoor je vaak "jullie zijn racist".

0
83 Ikzeg:

Blijf het herhalen.Sluit die neus uit Zaandam een poosje op bij die andere neus die zit in Vugt dan was de rust allang terug gekeerd in Zaandam.

0
84 briand

Klein pikkie, grote muil...

0
85 Mag ik nog even

@84 En dan door die andere neus op nog meer rare ideeën gebracht worden?
Lijkt mij geen goed plan aangezien dat Turkse ettertje niet al te lang hoeft te zitten en dan meteen alles wat hij geleerd heeft in de praktijk zal willen brengen.
Ik zie meer in een treitercampagne van politie/Justitie en de FIOD, laten zij hem en zijn vriendjes maar een paar maandjes continu lastigvallen met allerlei controles aangaande bezit en inkomsten.

0
86 JohnZero

Ik las dat ie ooit was afgewezen als figurant voor GoedeTijdenSlechteTijden. Als je al niet eens op de achtergrond voorbij mag lopen, haha, dan ..haha sorry maar ik kom niet meer bij !

0
87 Neem me niet kwalijk maar...

Ik vond het al lang duren, die racismekaart.

0
88 nogiemandmeteenmening

@12 Ja,het genotype van de gemiddelde autochtone Nederlander en de gemiddelde mens van Turkse origine verschilt.

0
89 21st Century Guy

@21 Dit roepen ze toch elke kaar echt over zich zelf af.

0
90 knightofthenine

De drie woorden die in 2016 het meest uit hun verband zijn gerukt:
Discriminatie
Racisme
Respect

0
91 Prof. Dr. D.E.S. Kundig

Kansloos

0
92 MrKurk

Waarom bij dit soort figuren het Nederlands paspoort niet tijdelijk opschorten. Hierdoor zijn ze verplicht om hun dienstplicht in Turkije te vol vullen. Piepen dan wel anders als ze terug komen.
En als ze het hen daar bevalt, zijn we ze ook kwijt toch?
Erdogan blij heeft hij "gratis " kanonnenvoer ipv 1000 euro per persoon Wij blij omdat er voor velen dan de ogen geopend worden en dat het in Nederland leven toch een gunst is.

0
93 psje

Ik denk dat gemeentebestuur van Zaandam met een oudere vrouw als burgemeester, politie, justitie en rechtspraak zich cultureel goed dienen en vooral ook aan te passen aan de moraal van deze cultureel zeer begaafde jongeren met als hoogste levensideaal een buurthuis.
Advies aan de gemeente en politie: Ga maar eens flink wat agenten uit Marokko met alle volmachten tot wetshandhaving naturel inhuren met flinke bonusbeloning per verrichting en laat die er dan heel Zaandam en omstreken klassiek op orde brengen.
Ze hebben echt niet veel meer nodig als hun eigen vaak al half versleten zeer geoefende wapenstok om heel ruim en zeer voldoende resultaat in het scheppen van absolute orde te gaan bewerkstelligen.
Dat zoiets een succes wordt, echt, ik ken de uiterst praktische vaardigheden van ook de Marokkaanse agenten vanuit zeer nabij en uit de eerste hand en heb een heel goede indruk daarvan en het helpt werkelijk ook afschuwelijk snel voor alle maatschappelijke en in het bijzonder van gemeentelijke problemen met de ordehandhaving ter plaatse.

Geheid is dit dan een prachtig voorbeeld van een beleid dat tot totale passend en op maat gemaakte culturele aanpassing leidt en dat lost de huidige probleempjes zoals die er nu op straat zijn, zeer snel, geruisloos en adequaat op. Misschien dat het plaatselijke ziekenhuis wel even wat overuurtjes kan gaan maken voor onze jeugdige culturele pareltjes, maar dat mag echt geen probleem zijn, want het is dan tevens ook een goede realistische grote oefening voor de EHBO'ers in zo'n plaatselijk ziekenhuis en het doet het personeel ook goed om zoiets even cultureel te kunnen uitpakken en inpakken. Een perfecte bijscholing in natura.

En als het bovenstaande scenario niet ter harte wordt genomen, is er mogelijk nog een enkele uitweg. Want als de plaatselijke koddebeiers het niet aan kunnen en niet grondig (dus niet met alleen maar "dreigende" papiertjes) durven te aan te pakken, kan men onder dezelfde arbeidsvoorwaarden als de Marokkaanse politie aangeboden arbeidsvoorwaarden, ook even een peloton mariniers laten komen om even te komen "winkelen" in Zaandam en dat gaat ook zeker succes op maat geven.

Nog vermeldenswaardig is dat het natuurlijk jammer is dat de heer Ergerdan nog niet van zich heeft laten horen over de verrichtingen zijn gewillige volgelingen in Zaandam.

0
94 Wil je niet weten

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
Muziekdraadje

Frankie Avalon - Venus (1959)https://www.youtube.com/watch?v=kn2ALqAJZwo...

2 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

T.Rex - Children Of The Revolutionhttps://www.youtube.com/watch?v=PP2FyYSUJ54...

3 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Texas - I Don't Want A Loverhttps://www.youtube.com/watch?v=KHLchEtMKQg...

4 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Golden Earring - Buddy Joehttps://www.youtube.com/watch?v=0dDSCPa6azY...

6 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Greenfield & Cook - Only Lies ( 1971 )https://www.youtube.com/watch?v=zT-_gcfPkvI...

7 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Cats - Rock and Roll (I gave you the best days of my life)https://www.youtube.com/watch?v=IdejuYC5UOM...

8 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Cats - There Has Been A Time (1973)https://www.youtube.com/watch?v=y7crL9JMcdw...

10 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie - Ongehoord Nederland

Als ik Edwin was zou ik iets anders gaan doen. Gewoon een simpel baantje. Huurwoninkje. En dat allemaal loslaten....

14 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

Volgens mij hadden we thuis 3 toepassingen ervoor destijds. Tekstverwerking, Spreadsheet en Boekhouden. Dat was alles. ...

26 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

@8 Dat meen je niet???...

30 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Videos/pornoMeltys QuestJoru Ka Ghulam MeaningHot PormSex Movie In IndianHot Sexy SuhagraatHome Made PornSexy Hot Pron VideoBoy Boy X VideoMimi SexIpzz-034Boy Sucking BreastSexy Nude CartoonsFilme Pornô CoreanaIndiana Evans NudeCoimbatore Sex VideoSecret Journey HentaiDirty Sex PornGrannynipplesVenus OnlyfansVoyeur House ForumPutaria TelegramaHarly Quinn Comic PornLe Segrete Esperienze Di Luca E Fanny IzleJake CrusieThiccameronBus Me Chudai VideoLesbian CunnlingsFablazedJoannas AngelsBlackblowjobXnxx Two GirlsDoraemon Shizuka NudeHot Sexy Xxx HdPornooooJamie MarleignDokidoki Little OoyasanEmma Roberts PornSierra Skye LeaksYourporn SexyDanielle FtvTantric Energy Massage HegreLivesex FreeAi Girlfriend PornXvjdeosAddison Rae FeetDoctoras PornosVanna White NakedBestility VideosLacey DuvallSexy Video Sexy BfBrother And Sister Hot Sex VideoPorn Audio Story In HindiTonillyFoto De Sexo AmadorMorphadite Pornمواقع سكسعربيAngela White DreddAsainpornShemalepmv2 Guys 1 Horse VideoNolly PornKiki Klout CreampieNigerian Porn StarsJapan Lesbian Porn UncensoredHitomii.laWild Sex GifBest Milf PornstarsSexe Por NoHentais XxSexe Em QuadrinhosXxxxxxxmJennalynnmeowri NudesAngelina Deep PornReddit ListsAperubePorn Hot GirlfriendItty Bitty TittyXratedtransiamBrezzer XnxElfenemmaBackroom Casting Couch ComExtreme ThroatfuckingEbony PornerPornos LatinosDana Plato NudesBahan Ki Chudai VideoYashika Anand Sex VideosLunamillsJoporn ComPorn ModFandel TalesBrooke Synn NudePorn Movies Name1080 SexAnime Tentacle PornIndian Massage Sex ComSexy Porn MiviesGabrelle SantiniTsmeetKemono ParttyAsian Pornhub UncensoredSofia Ansari NudeVergaa GrandesNaked Maled CelebsPorn With Sexy MenFat Wet PussuCharli Damelio NudesActor Meena SexBest Full Porn MoviesPorn NublisRayn Madison PornBest Pornstars 2023Xxx NeFree Brazzer ViedosIncredibles Cartoon PornCardi B PussyCumming On CarXxx MassagwComputer Sex VideoYes XxxXxx LokelVideospornosScissoring LesPiper Perri BlackedEbanie Bridges Porn.Strip For CashLesbians TribbingHentaibbcPorni IzleAshley RiderPerfect Body NidePrinces Peach PornXxxxxx ViboPornographi VidéosSilent Hill HentaiIndian Mallu XnxxHopelesssofrantic LeakFree Pornub VideosPorn CatagiriesFil PoroRed TuneAmaterXxx Sex Video Hd FullHarllow HarrisonPorn Marathi VideoX Vedeo IndianExtreme Deep ThroatHentaimanwhaMyla Del Rey Porn