Trump is eigenlijk een held (rtlz.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Anti-links in Politiek  ·  123 Reacties

  • 33
  • 947x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@100 Links of rechts maakt niets uit. Het is gewoon bullshit.

4
101 VaY
102 Benzardi

@102
Een opiniestuk zijn geen facts...

4
103 GreyB

* Verwijderd door de redactie *

104 Dumper

Met Clinton zou er waarschijnlijk nu nog steeds oorlog in Syrië zijn geweest en waren we honderdduizenden doden verder.

8
105 Dune

@103
Een opiniestuk zijn geen facts...

Dus deze opinie is gebaseerd op leugens?
Ik zal het tegen trouw zeggen, dat ze nepnieuws verspreiden.

4
106 Benzardi

@106
Gebaseerd op een opinie. Waar zijn de cijfers in dat stuk?

4
107 GreyB

@107
Heb je het stuk gelezen?

Dat blijkt uit de uitkomst van de laatste enquête van de National Federation of Independent Business.
Zeg maar de MKB van Nederland

4
108 Benzardi

@107
Dus even googlen, zie @108

3
109 Benzardi

@108
Dus een enquete onder ondernemers
Das niet representatief

Fake nieuws dus

4
110 LGK

Waar heeft die Roderick al zijn wijsheden vandaan? Wat heeft Clinton trouwens met het heldendom van Trump te maken.?
Leest hij geen internatonale kranten? Er wordt geen onderzoek naar de connectie Trump met Rusland gedaan als verschillende medewerkers, zelfs zijn familie geen contacten met Rusland hadden?
In Rusland staat hij te zwammen dat hij Poetin gelooft, dus twijfelt aan zijn eigen inlichtingen diensten. Terug in de VS heeft hij die kreten snel teruggenomen. Heeft hij in Noord Korea iets bereikt? Volgens de VN gaat Noord Korea gewoon door met de ontwikkeling van kernwapens
Roderick behoort te weten dat Trump een op stoom komende economie heeft over genomen en een groei van 4,1% in een kwartaal niets vergeleken bij de groei van de economie onder Clinton met kwartalen van 8,3%.
Trump schept op over het aantal banen die erbij gekomen zijn. Maar in de laatste 19 maanden van Obama zijn er meer banen bijgekomen dan in de eerste 19 maanden van Trump.
Volgens die Roderick zit Trump “het establishment dwars, hij doet iets goed”. Die Roderick bedoelt Trump heeft zijn vrienden met een vermogen van een paar miljard een leuke “rente” bezorgd met zijn belastingverlaging. Maar Trump is nog niet klaar.

4
111 Niet2 Verbaasd

@110
Zeg het maar tegen de MKB, als de dames en heren een enquête houden,dat het nepnieuws is
Trouwens vergeet Trouw niet, die dit soort opinie ventileren.

7
112 Benzardi

@111
Roderick behoort te weten dat Trump een op stoom komende economie heeft over genomen en een groei van 4,1% in een kwartaal niets vergeleken bij de groei van de economie onder Clinton met kwartalen van 8,3%.

Hallo..............Clinton.
Dat was 1993 tot 2001.
Hoe ver gaan we terug?

7
113 Benzardi

@112
Als het MKB een enquete zou houden in NL zou de uitkomst zijn dat 99% Rutte een held vindt en de beste minister president ooit

3
114 LGK

@113 Uw vraag “Hoe ver gaan we terug?” Dat moet u aan Trump vragen, want die vindt “We hebben de beste economie in de geschiedenis van ons land." (30 juli 201question.
Die 4,1% zegt niet zoveel als Obama in het tweede kwartaal 2014 op 5,9% uitkomt (gecorrigeerd voor voedsel en energie). https://fred.stlouisfed.org/series/DPCXRL1Q225SBEA .Dat is nooit met veel bombarie de wereld in geslingerd. Want toen was een president bescheidener.

3
115 Niet2 Verbaasd

@25 Correct …...maar dat lezen die linkse loeders niet !

5
116 Bollieboos

Als je Trump een held wilt noemen dan ben je rijp voor het gekkenhuis.

2
117 samcash

@108 U weet waarschijnlijk niet dat die enquête niet representatief voor alle fabrikanten is. NAM-leden vormen maar 6 procent van de productiebedrijven.

2
118 Niet2 Verbaasd

Mooi toch!

3
119 Jan met de korte achterlul

Nou, wat betreft dat gesprek met Poetin zijn er volgens mij maar twee opties – ofwel de president van de VS weet niet wat hij zegt (en dat is nogal spijtig.. ), ofwel de president van de VS heeft niet het lef om Poetin recht in zijn gezicht het belang van de VS te vertegenwoordigen. Als er nog meer opties zijn, dan hoor ik die graag. Maar in het voorgaande zijn er maar twee mogelijkheden – hij (Trump) weet niet wat hij zegt (hij ‘vergist’ zich), of hij is een schijtlaars die naar Poetin toe niet durft te zeggen wat er gezegd zou moeten worden.

0
120 handsfree

@76 : Weer dat verhaaltje dat blanken, en vooral Europeanen, zo bewezen oorlogszuchtig zijn. Terwijli we inmiddels weten dat veel landen aan onafhankelijkheidsstrijd begonnen door gestook van de CIA. Dat is ook al aangetoond m.b.t. Indonesië indertijd. Die overigens wat mij betreft, het volste recht hebben/hadden op "ons land voor ons soort mensen".

WOI volgde op de beurskrach en depressie, veroorzaakt door US. WOII was een rechtstreeks gevolg van de bemoeizucht van US bij de vredes-onderhandelingen, die afdwong dat Duitsland onmenselikjk hoge herstelbetalingen moest zodat ze voorlopig geen geld hadden voor iets anders dan het naakte overleven, vooral dus ook niet voor een leger, dat mochten ze niet meer en US zou dat wel even afdwingen. Ook het opsplitsen van Duitsland is door US geregeld. En u moest eens weten wat de US van plan was na WOII, ten eerste hebben zij toen twee jaar lang alle Duitsers op concentratiekamp-rantsoenen gezet zonder aanzien des persoons, doelbewust, en hebben zij uiteindelijk met veel tegenzin de intentie moeten laten varen, Duitsland voorgoed te dwingen nooit meer te kunnen dan wat landbouw. EN er is nooit een vredesverdrag tussen US en Duitsland getekend, dus waren die troepen van US al die tijd sinds WOII bezettingsmacht.

Iedereen weet inmiddels dat ook de onafhankelijkheidsstrijd in de koloniën - die wat mij betreft het volste recht hebben/hadden op "eigen land voor eigen mensen, net als wij - puur aangezwengeld en georganiseerd zijn door US om vrij toegang te hebben tot grondstoffen. De papoea's wilden niet onafhankelijk/overhandigd aan Indonesië, die demonstreerden met borden: "Yankee, how many dollars a papoea?".

Allerlei andere "Lente's" zoals die in het MO idem dito met een sterretje. EN dat dat ging over het behoud van de US$ als machtigste munt ter wereld. Waarom zou dan niet de hele gang van zaken en de beeldvorming omtrent de beide wereldoorlogen net zo goed door US zijn georkestreerd? Als je stopt, met het niet willen zien, is het glashelder. Duitsland stond bekend om hoogwaardige apparaten en electronica waar US niet aan kon tippen, tot hun grote woede. Duitsland heeft het hele idee van patenten bedacht. De afslag is een Nederlandse uitvinding, oftewel de voorloper van de Stock Exchange.

0
121 Wendel

Maar mooi wel dat nu het fabeltje, waarmee EU erdoor is gedrukt, dat west-Europeanen en vooral Duitsers genetisch oorlogszuchtig zouden zijn, weer breed uitgemeten wordt continu. Duitsland en Frankrijk zijn echt niet de enige volkeren ter wereld die ooit op verovering gingen en keizerrijken schiepen/probeerden te scheppen. Kijk naar Turkije, kijk naar China. Shaka Zulu was ook zo'n type.

0
122 Wendel

@116 Dankjewel, maar jij hopelijk wel. Boks!

1
123 Botter

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Russian State-Controlled TV: If NATO Troops Enter Ukraine , SARMAT, YARS, and Avangard (Nukes) Will Hit NATO Decision-Making Centers

@4 Gelukkig verteld het westen altijd de enige waarheid, of zou je dan een tunnelvisie bezitten?...

2 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Reconquista
Netanyahu: inval Rafah nodig voor totale overwinning • Hamas en Fatah zoeken toenadering

@12'Annexeerde' nadat de islamitische buurlanden Israël probeerde te vernietigen tijdens de zesdaagse oorlog. Egypte, Jordanië en Syrië mo...

3 minuten geleden geplaatst door Reconquista

DikkeTor
GeenStijl: Er komt toch geen officiële imamopleiding. "Onoverkomelijk verschil van inzicht over invulling"

Wie heeft er nou een Imamopleiding nodig als je naar het Midden-Oosten kan luisteren naar Haat-imams XD...

3 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Russian State-Controlled TV: If NATO Troops Enter Ukraine , SARMAT, YARS, and Avangard (Nukes) Will Hit NATO Decision-Making Centers

Laat ze het maar doen, dan is het afgelopen met de wereld :)...

5 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Wedergeboren
Russian Philosopher Dugin Rails Against Western Liberalism in Tucker Carlson Interview - The Moscow Times

@2 "onzin propaganda sites worden geblokt!" Tucker Carlsonj bedoel je mag ik hopen. ...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
US determines 5 Israeli security units committed human rights violations before outbreak of Gaza war | CNN Politics

Google TRANSlate: https://edition-cnn-com.translate.goog/2024/04/29/politics/us-israel-security-units-human-rights-violations?_x_tr_sl=pl&_x_tr_...

10 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Zie Hier
Russian Philosopher Dugin Rails Against Western Liberalism in Tucker Carlson Interview - The Moscow Times

Ik vraag me af wanneer al die onzin propaganda sites worden geblokt!...

17 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Russian State-Controlled TV: If NATO Troops Enter Ukraine , SARMAT, YARS, and Avangard (Nukes) Will Hit NATO Decision-Making Centers

Speciaal voor de echte domme mensen die graag de russische staat TV willen geloven!Want de Russische STAATS TV verteld de waarheid!...

19 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
De reguliere media beweren nu dat mensen die kinderen willen krijgen ‘extreem rechts’ zijn - Dissident.one

@5 Sinds 2 jaar ongeveer vedubbeld alleen je moet even zoeken naar wat je weten wilt!Maar voor de gewone wegkijker is er niets verandert!...

23 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

NK. App
New Desi Bhabhi SexBlac Chyna PornImagens DesexoMegan SalinasRiley Mae LeakHot Cheating PornX Bihari VideoSkylermaeDasi Pari ComXxx Saxe VidoNikocado NudesNaked Towel DropGenderbend Porn ComicGay Chst Avenueسکس زن دو جنسهKalinka Fox NakedDani DanialsWww Indiangilma ComTamil EroticJapanse Porn UncensoredHintai HavenMuslims In PornBbc Cream PieHot Passionate PornSex Video New PunjabiSuzu IchiboseVivaastreetXvideo TufusComic IncestoWoman Big PornKissing Porn VideosAditi Mistry HotYour Priya XxxBf Sexy HotXxx Video DotcomRealincest PornPhatass EbonyKemono.parryBokep XxBlack On Black PormVideos De Sexo BrasilPorn HawaiianKate Morgan NudeSunny Leone AirtelReagan Foxx BbcMatureporn PicsPriyanka Chopra X VideoMovie Star PornosAsian TgirlsDownlode Porn HdJobless Reincarnation PornZxcvbnmPants XxxSuper TityMallu Hot ClipsDoctor Hd Sex VideoFacial CumshotsPauly D NudeDirty Sex MemesXx Video 2020Redtube8XxxhindeLetest Pron VideoBoafoda CommVídeo De Pornografia BrasileiroVideoporno De NegrosBiggest Tits VideosMarriage Night SexMizukawa Sumire UncensoredRed Head BlackedMallu Bhabhi PornStep Sister Hd Porn VideosPelícula EróticaNufe MomFingering PantsBbw Force FeedingMilerosticosBest Trans PornBangla Xnxx ComRomantic XnxAunty Local Sex VideoKylie QuinnFlashing On OmegleTamil Sec ChatFree Gay Sex MoviesNeha Bhabhi Pornسكس الكلاسيكBlacked Models PornWife Loves DpHentai JeuxBrandi Passante NudeDanielle Colby NudesLily Rose Depp TitsBoderek NudeAustin WolfeGia Vendetti PornAv推荐Lesbianporn PicsKatee Owens NudeHot Night SexBigtits CartoonsHannah Uwu Onlyfans LeaksStories Of BlowjobsHot Fat SexAngelique NoirLand Ki MalishJav HeTeentubeFightsexDouble Penetration Xxx VideosLily LebauSexo Com JaponeFaternity XKathryn Morris NudeArab PussyAnallesbiansCucks PornCelevrity PussyKriti Sanon SexAll India Blue FilmGirlfriend Blojob3d Hentai VideosMannga18fxVoyeur-home.tvBoobs Press HindiSiri AnalWife Boy SexXhamstetsPorn Game Online FreeSkipthegames Virginia BeachSite Erotique GratuitXxx Videos AmericanIndian Teacher Xxx VideoSex Vixens In SpaceSexy Porn EbonyDoctor Sex PhotoSexy Hd Video HotBareblack StudioBlack DickprintChantal Danielle Is A Bbc QueenSexe Tape AmateureGay Girl Sex VideoLaura Vandervoort NakedWatch 2 Broke GirlsChasey Lain NudeFbb PornvideosKrla KushXnxx SaudiWww Sexi VideosChinese Massage Parlor Porn