Personeel AZC's voelt zich onveilig (nu.nl)


Personeel in asielzoekerscentra voelt zich onveilig door naar eigen zeggen asociaal en crimineel gedrag van asielzoekers uit Noord-Afrikaanse landen. ...

door Rolmops in Binnenland  ·  90 Reacties

  • 37
  • 1591x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@43 "de genen die migranten willen gaan halen" Nu wil ik niet pietluttig zijn maar ik heb nog nooit genen gezien die migranten willen gaan halen....question

5
51 RobP

@35 Die hadden nooit binnen mogen komen. Nu ze er zijn: oppakken en retour.

0
52 RobP

Niet alleen het personeel voelt zich onveilig is wel gebleken uit verschillende nieuwsberichten van afgelopen tijd!

0
53 psje

@8 Dat is niet zo moeilijk.
Linkse knuffelaars dus.
Dat u er zelf niets aan verdient, als linkse knuffelaar, bewijst uw onkunde.

0
54 Malander

Waarom heeft een groot deel van de politiek die staat voor sociaal links beleid niet door dat dit alleen maar kan als ze rechts handelen ten opzichte van kansarme buitenlanders?

Het grootschalig importeren van armoede zal onafwendbaarheid leiden tot het instorten van het sociale vangnet voor alle mensen die thans al in Nederland verblijven.

Het opvangen mensen in de regio (en tegelijk de (steun aan) oorlogen in het Midden Oosten stoppen) is op de lange duur voor iedereen het beste. Ook daarom is bijvoorbeeld mijn buurman die zelf een vluchteling uit Iran is voorstander van Geert Wilders, daarbij deelt hij ook Wilders afkeer tegen de onderdrukkende Islam die ook zijn land in grote onvrijheid heeft gebracht.

Wilders heeft dit punt al talloze keren duidelijk proberen te maken aan Jesse Klaver van Groen Links. Maar Klaver schijnt niet te willen snappen dat om de verzorgingsstaat en de vrijheid die we in Nederland kennen overeind te houden nodig is dat je zorgt dat het bovenal betaalbaar blijft en dus niet massaal armoede (en ook nog eens intolerantie voor westerse waarden) kan importeren of grootschalig andere landen helpen via (EU)subsidies.

Nederland heeft een vergrijzingsprobleem en zou er goed aan doen om een Australisch model in te voeren voor immigratie. Zodat er geschoolde en bekwame mensen naar ons land kunnen komen die zowel capabel zijn als gemotiveerd om een goede bedrage te leveren aan een vrij, sociaal en welvarend Nederland.

0
55 Reactie

Beste overheid, laat nu eens voor één keer zien dat u uw bevolking begrijpt en serieus neemt en laat uw burgers niet langer financieel opdraaien voor het verblijf van dit ongedierte. SCHOP deze KLOOTZAKKEN letterlijk het land uit... het liefst eerst in optocht door een grote Marokkanenwijk heen en dan richting de Noordzee, waar dit vuilnis gedumpt kan worden.

0
56 DruppeltjeDrie

laat maar escaleren..... misschien, heel misschien, gaan er hier of daar een paar ogen open?

0
57 t.rap.er.niet.in

@54 Denk dat de (groot-)verdieners in de asiel industrie niet zozeer knuffelaars zijn.

0
58 RobP

Terug naar de kern:

1. De krachtige, holle frasen van Dijkhoff zijn niet meer dan politiek management by speech.
Verkeerde indrukken wekken, zodat een falende bewindsman kan blijven zitten..
De staatssecretaris is speelbal van de partijen in de Kamer. Op de avond dat Opstelten moest aftreden, zaten de 2e kamerleden Dijkhoff en van der Steur de verdediging van de minister te schrijven op het departement. De verdediging die zij zelf als kamerleden zouden gaan controleren. Een fatale schending van de Constitutie: de staatssecretaris is chantabel en kan iedere dag ten val worden gebracht. Hij kan niets dat politiek correcte partijen niet wensen.

2. Daarom zijn de teksten in de Nederlandse Wet die strekken tot uitwijzing een dode letter.
Want, wat heb je aan die Wetten, wanneer regering en parlement op hoge toon verklaren dat ze er zijn?. Om er vervolgens zachtjes aan toe te voegen dat ze vanwege de zorgvuldigheid van asielprocedures, Europese regels, jurisprudentie, of gebrek aan medewerking van de landen van oorsprong niet kunnen worden toegepast.

Indien wetten opgerekt zijn geraakt door verkeerde besluiten en onwerkbare vonnissen, kun je dat jarenlange oprekken ook ongedaan maken, met een nieuw vervangend regime.
Landen schenden zoveel regels van de EU, wat de EU terstond duldt of zelf voor ze goedpraat.
Ook dat is een onzinargument. Zie hoe weerspannig Dijsselbloem is in Brussel, zodra het gaat over de Nederlandse rulings waarmee multinationals of buitenlandse potentaten belasting ontwijken.
Indien landen als Marokko of Algerije criminelen niet terug willen nemen, sanctioneer je hen daarvoor. Ze verwachten niet anders. Zouden ze zelf ook doen. Pas, zodra je echt elkaars respect over en weer verdient, door stevige onderhandelingen, worden contacten werkbaar.
Maar de lamme staatssecretaris en de politieke partijen willen helemaal niet.

3. Volgens het vluchtelingenverdrag , Artikel 2 Algemene verplichtingen, zijn asielzoekers verplicht zich te houden aan de wet van het land en de aanwijzingen van de autoriteiten.
Nederland kan ze om deze reden bij wangedrag ogenblikkelijk uit de procedure gooien.
Maar dat wil Dijkhoff niet, want dan worden de netwerken van belanghebbenden rond de politici kwaad, in verband met wegvallende geldstromen en inkomsten. Het vreemdelingenbeleid heeft niets van doen met humaniteit; het draait om het buitmaken van gemeenschapsgeld.

4. Criminelen uit veilige landen, zijn a) bekend bij hun autoriteiten. Hun identiteit is veelal onomstotelijk vast te stellen.
b) horen helemaal niet thuis in de asielprocedure. Zij zijn een gevaar voor daadwerkelijke asielzoekers , voor medewerkers en vrijwilligers in het centrum en voor de buitenwereld, op welke zij eveneens worden losgelaten.
De regeringsploeg van Rutte is zijn plichten ambtshalve niet nagekomen. Deze mensen hadden bij de grens voldoende diepgaand moeten worden gescreend. Indien dat niet kan moet een regering de grens sluiten , totdat afdoende screening wel mogelijk is.
Temeer daar het verband tussen criminelen en terroristen reeds is aangetoond. Beide groepen lopen in elkaar over.
Dat maakt het falen in het ambt van Dijkhoff en de regering Rutte nog schrijnender.
.

0
59 duurendaal

Agressie zit nu eenmaal in hun cultuur-religie opgesloten.
Daar moeten we respect voor hebben. Als je de mensen binnenlaat haal je ook die (andere) normen en waarden naar binnen.
Dat kan niet anders.

1
60 Big Tony

Stop nou eens met woorden, en dat lieftallige gezwets...
Dijkhoff vindt ....
COA meldt...
Personeel voelt zich bedreigd...
Vrouw aangerand, etc...


DADEN.. !!
Retour afzender.....

0
61 Madman351

Dijkhof zei vanmiddag op radio 1 dat die mensen duidelijk gemaakt wordt dat ze hier niet kunnen blijven. Hmmm, dàt wisten ze dan zeker nog niet. Men verwacht dus dat na dit duidelijk gemaakt te hebben, dat ze vertrekken ???!
Helaas is men niet in staat om daadwerkelijk concreet te zeggen dat ze dan 100% gegarandeerd ons land uitgezet worden. Het blijven allemaal holle woorden dus.

0
62 Flipper

** gebruiker verwijderd **

@60
toon maar aan.

63 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

Marokkanen hebben geen asielrecht. Dus geen vergunning, persona non grata als ze misdrijven plegen. Is allemaal wettelijk mogelijk.
Gewoon doen dus.
En vanuit Marokko kunnen ze een mvv aanvragen bij het IND , met flinke inkomenseisen , dankzij de Vreemdelingenwet van Cohen/pvda en klaar is kees.

64 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

bij @64 het enige probleem?... ze verdwijnen in de illegaliteit.
dankzij Rutte 1, Verhagen en Wilders, die illegaliteit niet strafbaar stelden omdat ze hun huiswerk niet hadden gedaan


so much voor het rechtse aflikbeleid

65 ---deleteduser---

@63 Stammencultuur in veel Arabische landen is daar aantoonbaar bewijs voor. Degene die met de hardste hand regeert, heeft het voor het zeggen. Het levensverhaal van de profeet Mohammed is er ook aantoonbaar bewijs voor.

Ik heb verschillende Afghaanse burgers 'ons' horen vertellen dat zolang wij zo poeslief met de burgers omgaan, we die oorlog daar nooit zouden winnen omdat ze niet luisteren naar een zachte hand.

0
66 Bluth

Kunnen wij niet wat van die gesloten vervoerswagens van de ns voor laten rijden ? En dan de hele bende op transport naar Marokko per trein of vrachtcontainer.
Zeg maar poste restanten

2
67 voetstoots

@65 nope dankzij het slappe beleid van de burgemeesters en de groeperingen die zo hoog opgeven van de rechten van de medemens ook al is dat een uitvreter

0
68 voetstoots

@66
bedoelt U 'met zachte hand'
rede?

0
69 Grootmoeder

Het gaat dus toch niet om 'incidentjes'. Het gebeurt op grote schaal.

0
70 Befkoning

@67 voetstoots

'Kunnen wij niet wat van die gesloten vervoerswagens van de ns voor laten rijden ? En dan de hele bende op transport naar Marokko per trein of vrachtcontainer.
Zeg maar poste restanten'

wat draagt U bij aan een fatsoenlijk Nederland?

*uit belgië komt*

2
71 Grootmoeder

@70

reden te meer om 't huidige 'link(s)e kabinet
te vragen wie verantwoordelijk is?

moge duidelijk zijn dat 't kabinetje
xxx'jes zette ipv van handtekeningen

1
72 Grootmoeder

** gebruiker verwijderd **

Dit mag wel, deze vorm van 'dat gaan we regelen!'?

Ook premier Rutte wil de overlastplegers zo snel mogelijk het land uit hebben. "Die horen achter slot en grendel of liever nog, die horen niet hier. Wegwezen. En daar werken we dus hard aan."

73 verwijderd924924212

@73 Jona G

voor mijn gevoel zet dhr rutte een -x'je-

slecht voor een onderwijzer...

eerst denken, dan pas herhalen!

0
74 Grootmoeder

aanvulling

als Uw premier
overlastplegers zo snel mogelijk, Uw woorden

'wil de overlastplegers zo snel mogelijk het land uit hebben'

waar was hij in de beginne...

0
75 Grootmoeder

@44 Deze gasten maken wel degelijk kans om in Nederland te blijven. Ons asielzbeleid geeft daar mogelijkheden toe.

In Den Haag pleit men zelfs voor het gedogen van 1F asielzoekers; oorlogmisdadigers.

Bron: http://www.trouw.nl/tr/nl/4500/Politiek/article/detail/3872274/2015/02/24/Gedoog-de-1F-ers-die-niet-terug-kunnen.dhtml

In AZC Nijmegen verbleven ook IS-oorlogsmisdagdigers*. Dat geeft al aan hoe slecht er gecontroleerd is voordat de asiezoekers Nederland in komen.

Bron* : http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2016/06/is-terroristen-verbleven-in-asielzoekerscentrum-nijmegen-313856/

Iemand een idee waar die oorlogsmisdadigers gebleven zijn? Miscchien hebben ze zich bij de "wir schaffen das" hippies van "anders gaan we ze halen" aangesloten.

Bron : http://nos.nl/artikel/2145831-we-moeten-vluchtelingen-accepteren-anders-gaan-we-ze-halen.html

1
76 Ruud100

Er zit niks anders op dan die asociale figuren op het strand van Marokko te droppen. Marokko wil die criminele mormels niet terug, maar daar hebben wij niks mee te maken.

0
77 RoosjeB

Een Marokkaan kan en mag zijn nationaliteit niet opgeven, dus kan deze ten alle tijden teruggestuurd worden naar hun geboorteland.

1
78 sockknitter

@26 : Ja ze hebben zelfs een CAO. Welke bedrijfstak zou het zijn?

0
79 Wendel

Er is maar één middel: je contract opzeggen en niet langer willen meeprofiteren van de almaar uitdijende asielindustrie.

0
80 Vilseledd

Guttegut, wist niet dat die gasten die flink verdienen aan de asielindustrie linkse knuffelaars zijn.

Dat zijn echte neoliberalen, die geld verdienen aan andermans ellende, gesteund door de VVD en VVD proxy partij PVV.

Stem vooral PVV, dan zult u nog meer gelukzoekers binnen krijgen, de PVV stemt in met ieder voorstel van de VVD wat de gelukzoekers zal binnenhalen omdat dit geld opbrengt voor de vrienden van de VDD.

6
81 garriet

@69 Ik begrijp uw reactie niet?

Vraagt u wat ik bedoelde met 'zachte hand'?

0
82 Bluth

Als zelfs het personeel zich niet veilig voelt is het toch wel een keer mooi geweest... Tijd om de AZC's te sluiten, al dat tuig naar huis te sturen en de grenzen te sluiten. Mooi geweest. Ze verdienen het gewoon niet om in ons mooie land te zijn.

0
83 David

@81 U begrijpt dat organisaties zoals het COA, FRONTEX, Stichting Vluchtelingen e.d. enkel en alleen baat hebben bij een zo groot mogelijke vluchtelingen probleem? De steun voor die organisaties komt grotendeels toch echt van 'links' en die organisaties ziet men over het algemeen ook als 'links'.

Het is in dit geval dus 'links' wat grof geld verdiend aan andermans ellende. Daar is de hele vluchtelingenindustrie op gebaseerd.

0
84 Bluth

Het wordt hier met de dag erger. Vroeger was Nederland nog een veilig land, tegenwoordig is iedere crimineel hier van harte welkom. Terwijl het probleem zo eenvoudig op te lossen is: stop de immigratie en de vluchtelingenstroom. Wij hebben onze bijdrage (ca. 200 miljard euro in de laatste 15 jaar) al lang geleverd.

Het is veel belangrijker dat wij een visie voor deze wereld hebben. Help bijvoorbeeld de Afrikanen om hun bevolkingsgroei terug te dringen.
De moeder van alle dreigingen is immers de overbevolking die ons tegemoet komt.

Het is in elk geval zinloos om onze mini-problemen (de vergrijzing) op te lossen met immigratie. De immigranten integreren niet, en het leidt tot overbevolking en armoede.

Als wij onszelf verarmen met kansarme immigranten, zijn wij ook niet meer in staat om onderzoek uit te voeren, hulp te bieden, kortom de wereld beter te maken. Dat kunnen we alleen als we welvarend blijven.

0
85 Sterke

* Verwijderd door de redactie *

86 Gr@ndioos

Het is ogenschijnlijk voorspellend geweest dat de toestroom van (Noord) Afrikaanse economische migranten een probleem zou gaan opleveren. Typisch te zien dat dit soort wantoestanden lange tijd niet gemeld zijn of dat de media er maar mondjesmaat aandacht aan bestede. Nu lijkt de ware aard van economische migranten langzaam maar zeker een concretere beeldvorming te gaan krijgen. Deze mensen zitten vaak doelloos maanden op elkaars lip en weten dat ze kansloos zijn om asiel te krijgen. Ze hebben dus niets te verliezen en trekken zich niets aan van regels of wetten. Ik begrijp er werkelijk niets van hoe deze mensen überhaupt onze grenzen over gekomen zijn. Snap ook niet dat velen van hen in een asielprocedure belanden, en waarom zo’n procedure zo lang moet duren. Als ik weet dat de persoon uit Marokko afkomstig is, en weet dat dit geen onveilig land betreft, zou ik een procedure niet eens starten. Nederlandse politiek en Europa zal snel aan de bak moeten om dit probleem zo snel mogelijk de kop in te drukken. Economisch gezien zit Marokko in de lift, de economie daar groeit sneller dan hier in Nederland. Dit was in 2014 al 3,5% t.o.v. Nederland in dat jaar met 0,9%. Er is dus wel degelijk een toekomst in het land van herkomst, maar dan moet je er wel wat voor doen. Echter iets in mij zegt dat de economische migranten uit dit soort landen hier niet zijn om een positieve bijdrage te gaan leveren in onze maatschappij. Ook de toestroom naar Europa door migranten uit andere Afrikaanse landen zal de komende decennia toe gaan nemen. Wat is toch de reden dat zoveel jonge, voornamelijk mannelijke, Afrikanen koste wat het kost naar Europa willen trekken? Sommigen beweren dat dit te wijten valt aan werkeloosheid. Anderen suggereren dat dit komt door politieke instabiliteit of oorlog. De werkelijke reden van het probleem wordt over het hoofd gezien of verzwegen: demografie. Bij het grote publiek beter bekend als de Afrikaanse bevolkingsexplosie. De bevolking van Afrika groeit zo snel dat de totale bevolking van het continent in slechts veertig jaar tijd verdubbeld zal zijn van 360 miljoen naar 630 miljoen mensen. Wie gaat deze op gang komende volksverhuizing in de toekomst opvangen?
http://nieuws.marokko.nl/34439/marokkaanse-economie-groeit-met-34/
http://curiales.nl/2015/06/04/bevolkingsgroei-afrika/

0
87 Mvid-

Al die opgefokte gasten doorsturen naar onze politici die de grenzen hebben opengesteld en hen blijkbaar dus graag willen hebben...! Sie schaffen das!

0
88 CoolMemories

@87 : Eens met uw argumentatie, alleen een procedure niet eens starten is geen optie want er zijn ook homo's, kritische vloggers e.d. die een goede reden hebben om uit een veilig land te vluchten. Men zou iedereen, die van Marokkaanse afkomst is en geen NL paspoort heeft, die men aantreft, preventief moeten opsluiten, of ze nou asiel aanvragen of niet. En daarna uitzoeken of diegene een illegale immigrant is of wat.

0
89 Wendel

@84

WIst niet dat Nurten Albayrak van de VDD (bestuursvoorzitter COA) links is en zo zijn er meer, VVD-ers die vreten uit de belastingruif.

Het is altijd gemakkelijk geweest van de VDD om links de schuld te geven van hun beleid, waarom gaat dat zo gemakkelijk, dat kun je jezelf afvragen, want jij gelooft die leugens van de VVD ook!

0
90 garriet

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

Zo ziek, verrot is de huidige samenleving inmiddels. . . Hier zijn de mensen voor gevallen, die wij op deze 4e mei herdenken. . . ...

25 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

@1 Er liep nog nooit iemand met een Nederlandse vlag demonstratief te zwaaien op 4 mei, tijdens de dodenherdenking op de Dam. . . ...

27 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

eh
Muziekdraadje

@2912 aj, sterkte....

1 uur geleden geplaatst door eh

Sarcoff
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

De Nederlandse vlag is dus ook verboden? dus zij vielen blijkbaar niet voor onze vrijheid?...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Eliot Higgins van Bellingcat: ‘Voor dit werk moet je obsessief zijn’

Bellingkat, werd alom gelauwerd, omdat het door westerse overheden gewenst nepnieuws bracht. ...

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Strongoli
Muziekdraadje

@2912Lieve Nighthawk, ik wens je veel sterkte bij dit persoonlijke verlies van een geliefd familielid. 😘😢Speciaal nummer:Eric Clap...

2 uur geleden geplaatst door Strongoli

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

4 uur geleden geplaatst door Sarcoff

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

#62Ik had iets overgeslagen, religie zou je kunnen zien als een vorm van waanzin.Dan ga ik iets te snel, want er zijn ook mensen die er baat...

4 uur geleden geplaatst door eh

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Gekken met goede bedoelingen, daar moet je volgens mij uit de buurt van blijven.Één van de opvallende veranderingen de laatste tijd is dat...

5 uur geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Muziekdraadje

@2912 Nighthawk,Mijn oprechte deelneming 😔https://youtu.be/BKiwbpRvh84?si=h5SzZXTCraZJxhie...

5 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Xhamster LibeLestcrawlerDog Girl PornVideos De SexoduroSelfdrillingsmsHow To Fuck First TimeKannada Sex BookSleeping MomsexVoyeuNaked Men Locker RoomDee Williams NakedBrazzers Brother And SisterXxxc VidioCowboy Bebop PornA.i Porn GameIsabella De SantoXnx Sexy MovieBig Hairy PusssyHindi Sound PornAutumn Falls GangbangPornies ComJogosxxxPorn AsainCuckolding RegretsCzech TaxiFeneo WebTiktok PornstarDinorubeTeen Nude PicCopnuTessa IaNgentotin TanteThulasi Sex VideosNacket MassageMia Malkova Belle DelphineTiffany Fox PornBigest Tits In PornValentina RossMonster Black XxxRelfective DesireCardi B SexxxXxxtecherGirls Kissing XxxFat Wife NudeJenavece JolieCojiendo EscondidosSavita Bhabhi Full VideoNandini Sex VideoStep Xxx VideoIndian Xvideos2SeximassageYuuie OnlyfansRe4 PornLexi Luna Full PornKingaura TvGrift De SexoMetamorphosis HentaiPorn AssaultKatelyn Runck NudeBlack Widow NudMula Kunis NakedPornpizzaRiley Reid Onlyfans LeakedShe Is NakedXxx Bengali MoviesVideo Pornografia GaySecretary PornDefloration DesiIndan Porn ComCreampie In Asia FullAmature PirnNaked Women DacingDesibpLili Simmons NudeMaharashtra Sex VideoSani Leon Sexy ImageMadhuri BoobsPjnayflixKeely Rose CreampiePure Bbw PornEbony Clit RubbingThe F A P P E N I N GJapanese Lesban PornFreeadultvideosKinsey OnlyfansMissax.vomXhamster Free PornographyAidraxoxoXxx Hostel VideoAjisai No Chiru Koro NiHow To Make Money On PornhubWwwnxxMakima HentBig Boob Bhabhi VideoLena The Plug PornhubPorn SocksIndian Aunty Porn VideosHot Indian Couple PornSex Indian BfSex In Cinema Hall VideoKate Winslet Titanic Nude ScenePorn Feature FilmsFirst Time SquirtScarlet Vas PornWwe Divas NudesYamileth Ramirez PornAfrican Lesbians ComGay Intercial PornSamantha 38Bold SexX Live XxxEmily OnlyfansNudity AnimePormo CaseroXnxx Family MovieLokal Bf HdValarie Kay AnalXxxsharing.Onlyfans AccountsPhotopornoNsfw Texts RedditFull Hd Desi PornXxx SextPorn Aunty DesiCandid NudeLamamilecheraBouncing Tits TeaseOverflow UnscencoredLesbian SexcamTuubegaloreBrenda Song SexyRajwap Porn VideoZoofilia Con Perrosüvey Anne PornosıHentaihanimeXxx Porn ForcedTamil Sex 2015Deeper Anal PornTchatsexeHuge Tits BouncingPorn Breast MilkKathya CloverCumfacial GifsFrancesas PornLesbian HandjobComicpornLeakemupForjertubeDarf PornBerlin News Agency