door Moskowfiets in Media  ·  46 Reacties

  • 33
  • 1158x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dat de vn even gauw haar bakkes houdt.

2
1 Scholar002

Migranten/vluchtelingen?
Ik durf er veel geld om te verwedden dat het negermannen van rond de twintig zijn!

2
2 Jan met de korte achterlul

Klap klap klap klap klap.

3
3 grovi

Het is klaar in Europa... klaar met het aanleveren van migranten...We zitten vol...weten helemaal nog niet wat te doen met iedereen die nu voeten aan de grond heeft in Europa...\Het merendeel wil duidelijk niet werken... Kijk naar het hotel in Italie.... ze gooiden de bedden en ander meubilair het raam uit... de opvang stond hun niet aan .. En gaven nog de boodschap.. we zijn hier niet gekomen om te werken.... ja hoor Koekoek!!!!


Het merendeel is geen vluchteling.. dus terug !!! ga maar in je eigen land je handen uit de mouwen steken.... en niet op onze rug zitten.... sorry....

1
4 Sempre

** gebruiker verwijderd **

Dus het kan wel !!!

5 verwijderd9139144

De snode plannetjes van de EU en VN dwarsbomen verdient een medaille. Maar zo zie je maar weer hoe fanatiek de elite Europa zo snel mogelijk wil omvolken en absoluut geen tegenstand duld.
De EU en de VN zijn genadeloze en levensgevaarlijke organisaties die ten koste wat het kost gesloopt moeten worden.

0
6 Reconquista

@5
Waarom denk je dat ze zo fanatiek reageren? Natuurlijk kan het maar dat mogen we niet weten. We moeten in de politiek correcte fabeltjes blijven geloven.

0
7 Reconquista

iemand redden vooral die jongens, gaat zo

je vind ze en brengt ze veilig weet thuis bij pappie en mammie, kan makkelijk genoeg linkse gekkies die dat op kunnen pakken, allemaal een paar onder je hoede nemen en netjes thuis afleveren.

dat is redden

1
8 120db

De VN en de EU hotemetoten willen Europa en zijn burgers helemaal kapot maken.

0
9 Positivo

De VN vindt ik ook steeds dubieuzer...

0
10 Tjeesus...,

Er stonden ooit eens twee jehova,s aan mijn deur en soms ga ik het gesprek aan. In dut gesprek vertelden de dames mij dat de VN kwaadaardig was en de wereld bepaalden. Zou bijna jehova worden. Misschien wel twee zieners geweest. Geen BS praatje

0
11 FUBAR76

we zitten niet vol maar we zitten vol met kansloos volk .......maar ja dit gaat judith sargentini natuurlijk niet accepteren ...onmenselijk ..om al dat gratis geld te onthouden aan zulke lieve mensjes

0
12 delarosa@europe.com

Italië heeft (financiële) afspraken met Libië hierover gemaakt.
Die doen dus wat ze hebben afgesproken.
Het probleem moet opgelost worden en dit is één manier om dat te doen, want de EU doet zélf niets op dit gebied.
De VN kan beter Merkel aanklagen, vanwege haar aandeel in het Middellandse zee-drama, waarbij duizenden de dood vonden...

0
13 Strongoli

Als je ze toch wegbrengt breng ze dan gelijk naar de Zuidpool. en je kunt er zeker van zijn dat ze vandaar uit niet meer hier aankomen met een rubberbootje.

0
14 jbruntink

De VN Vluchtelingen organisatie moet Merkel maar aanklagen.
Door haar komt al deze ellende.
Vind heel goed terug al die jonge gozers.
Die de boel komen verzieken in je land.
Ze moeten dit blijven doen elke keer terug brengen.
En zeg dat ze niet welkom zijn.
Is tuig wat je binnen haald.

1
15 annie

Terecht.
De VN kan beter opgeheven worden incompetente idioten.

0
16 Eastwood

@10 De meerderheid bij de VN bestaat uit ontwikkelingslanden, die hebben andere belangen dan de EU landen

0
17 wijs

ik ben bang dat dit hele gebeuren met al die migranten nog een heel heet hangijzer gaat worden in Europa! Elke dag... geen dag uitgezonderd in Nederland krijgen we berichten over overvallen.. jatten... mishandelingen..,aanrandingen, etc etc... Er komt een moment en dan is het klaar en krijgen we represailles...Nederlanders gaan de hakken in het zand zetten dan.... Rare ... rare wereld leven we nu... trusten allemaal en een mooie dag morgen !

0
18 Sempre

Die EU_wetgeving zit zo raar in elkaar gedraaid dat je inklimmers in Ceuta en Melilla niet gewoon direkt de achterdeur kan uitschoppen zodat ze weer terug zijn op Marokkaans grondgebied. Nee, dan moeten ze eerst naar Spanje worden gebracht en 10 jaar lang als kansloze asielzoeker door de molen gehaald worden om uiteindelijk in de illegaliteit ergens in de EU te verdwijnen. Ondertussen toveren ze de asielzoekerscentra om in roversholen.

0
19 Ness

Dan zoekt de VN vluchtelingenorganisatie maar eens onder al die VN lidstaten naar andere veilige landen.
De bevolkingen in de EU landen zelf hebben er (anders dan het Brusselse zooitje keer op keer suggereert) schoon genoeg van om als het afvalputje van de wereld te functioneren.

0
20 tegenzinnig

Libië is veilig anders waren ze daar voordat ze weg gingen al vermoord. De VN en Soros NGO's hopen dat ze nu wel worden vermoord anders klopt hun verhaal niet. Ik zie ze er toe in staat moordenaars in te huren.

0
21 Chaimileh

Wat lullen ze nu.. Ze zijn gered! .. Als drenkeling. En nu als service worden ze terug gebracht.. Maar VN wil onderzoek .. De VN is bezig met de grote overheveling van bevolking naar de westerse landen. Zonder enige f*cking respect voor de lokale bevolkingen van deze landen. VN sterf! De volkeren zijn geen koeien die wel even door de VN boer beheerd kunnen worden.

0
22 sparta

Voor die immigranten is Libië veilig, en als zij nuttig genoeg zijn dan is de gang naar de ambassade ook open.

1
23 chouffleur

De Ruyters zeggen: "Het is te belachelijk voor woorden. Er komen duizenden ILLEGALE vluchtelingen overal vandaan en dan laat je 14,5 % van je leden hier voor opdraaien. (even voor de rekenaars onder ons, 28 van de 193 is 14,5 %)

WAT KLOPT ER NIET AAN DEZE REKENSOM???? we worden grof belazerd door de EU en de VN waarvan die laatste nog wel allerlei procedures en richtlijnen heeft opgesteld middels de UNHCR. Ja mevr. sargentine wil haar dik betaalde baan en dito declaraties niet kwijt dus vandaar die grote bek!!!

Gewoon karadzic inhuren, die weet er wel weg mee!!!

1
24 De Ruyters van Michiel

Immigrant gered ,?? Timmermans en consorten ferries zullen dit niet zo leuk vinden

0
25 Joepie

* Verwijderd door de redactie *

26 Dumper

En wie bepaalt wat er wel en niet een veilige plaats is? De VN die zelf zegt, dat ze ons willen overstromen met niet-blanken omdat zij vinden dat wij te homogeen blank zijn en dat blanken zulke agressieve, oorlogszuchtige genen zouden hebben, dus moeten worden uitgefaseerd. Op hun eigen website.

0
27 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

28 pepertje

Waarom zou Libië niet veilig zijn? Al die Afrikanen gaan er zelf, geheel vrijwillig, allemaal naar toe, in de hoop van daaruit de oversteek naar het "beloofde paradijs" te regelen. Zo onveilig is het dus niet.

Zo'n oversteek kost ongeveer 5000 euro, heb ik wel eens ergens gelezen, dus het zijn niet eens de aller armste mensen. En als ze wél arm waren, en toch die 5000 bij elkaar hebben gestolen, dan zijn het dus criminelen, en die moet je ook niet willen.

Heel goed van Italië, dat ze nu eindelijk eens iets doen aan die massale invoer van "vers bloed"(zoals de Spaanse regering het noemt).

Tijd om de VN en gelijk ook de EU op te heffen. Ze blijken er niet in het belang van de Europese inwoners te zijn.

0
29 xtremy

Dat soort..., mensen..., zitten in de EU...

En bepalen voor u...

We zijn verloren...

0
30 Tjeesus...,

@14 plus het land daar is veilig,, geen oorlog met wie dan ook en vis zat daar om te overleven.

0
31 vis

@26 dikke plus ++++++

0
32 vis

We hebben genoeg hondsbrutale negers hier. Svp wel in Libië vastzetten.

0
33 schrootflint

@22 ik hoop dat ze bijdrage VN dan eens onderzoek doen wat het huidige beleid aan levens kost en wat het criminele mensensmokkelaars oplevert. De mensrnsmokkelaars hebben een miljarden-business en de Middellandse zee is de gevaarlijkste zee ter wereld.

In de tussentijd, VN niet vergeten te onderzoeken de EU sort veel geld aan de Afrikaanse leiders in Libië, Niger, Mali, Eritrea en Soedan om de migratie vanuit of door hun land in te dammen. Die geldstroom loopt al vanaf 2016.

Bron : https://eenvandaag.avrotros.nl/item/grote-zorgen-over-vluchtelingendeals-europa-met-afrika/

0
34 Ruud100

@33 als we vrede in Europa en Afrika willen moeten ze terug. Ik ben er niet voor om ze vast te zetten daar, dan dien ze niets. Ik pleit er echter voor on ze in landen van herkomst aan het werk te zetten on de veiligheid te borgen en aan heropbouw te werken.

Het standpunt van de man die de Nobelprijs voor de Vrede won is dd basis :

„Ook moreel gezien vind ik dat deze vluchtelingen slechts tijdelijk opgenomen moeten worden,” gaat hij verder. "

„Het doel moet zijn dat ze terug kunnen keren om hun eigen land weer te helpen opbouwen.”

Bron : http://m.telegraaf.nl/buitenland/article/25911499/dalai-lama%3A-160%3B-8217%3Ber-zijn-te-veel-vluchtelingen-8217%3B

0
35 Ruud100

* Verwijderd door de redactie *

36 Undertaker

Als ik het verhaal van VRT NWS goed begrepen heb, zijn de vluchtelingen door de kapitein van het betreffende schip gered en met de boot terug naar Libië gebracht.

Schat in dat de betreffende kapitein iets uit zou hebben moeten leggen aan de Italiaanse overheid als hij daar aan komt varen met 108 migranten aan boord.

Zou lucratieve handel zijn. Naar Libíë varen met een Italiaans schip, door 400 betalende 'vluchtelingen' oppakken, vrolijk fluitend naar Italia varen. Daar vertellen dat je ze uit zee hebt opgepikt en aan land bij de inklarings figuren afleveren. 2000 euro per persoon (minimaal en je verdient dik aan je trip).

Geef de kapitein groot gelijk. Vuilnis moet gestort worden daar waar het veroorzaakt wordt.

0
37 Zwartwit

Ook bij de VN komt de maffia bovengronds.

Als de VN Libië geen veilig land achten, waarom hebben ze dan geen enkele poging ondernomen te voorkomen dat migranten zich in Libië verzamelen voor de met grote sommen geld betaalde oversteek? Voorkomen is beter dan blussen.

Migranten trekken naar het land toe en weten verdomde goed dat ze met de georganiseerde misdaad in zee steken. Ja, de smokkellijnen over land, binnen Afrika en Europa, maken deel uit de van complete reisorganisaties en zijn het bezit van maffiabendes.

De migranten calculeren. Reiskosten afgezet tegen uitkeringen en pasjes voor gratis gezondheidszorg plus huisvesting in Europa. Grootschalig misbruik maken van het asielrecht door je bedrieglijk voor te doen als vluchteling.
Kort gezegd, zij nemen koel berekenende risico's. Via mobieltjes zijn ze overal uitstekend van op de hoogte. Dat je je identiteitspapieren vernietigen moet. Dat je bij nadering van een schip in zee springen moet, want dan ben je drenkeling.


Daar hoor je de VN niet over. Afrikaanse en Europese regeringen evenmin. Niemand die eist dat de smokkellijnen naar het o zo gevaarlijke Libië meteen afgesloten moeten worden. Door omliggende landen of Europese.
Helemaal niemand eist actie tegen de maffia. Arrestatie van mensensmokkelaars. Berechting van de kopstukken van bendes . Integendeel. VN, EU, Europese en Afrikaanse regeringen en NGO's roepen allemaal in koor precies datgene waar de georganiseerde misdaad het meeste aan verdienen kan en dat ongehinderd.

Allemaal maffiamaatjes.

1
38 marielouisevankleinmareslag

Volgende keer naar de VN hoofdkantoor in NY brengen.
Laat het hun probleem maar zijn.

0
39 meneer van het nieuws

** gebruiker verwijderd **

Dat is nu de VN. Als je betaald wordt door de islam dan spreek je de taal van de islam. Ook hier geldt het spreekwoord, wiens brood men eet diens woord men spreekt.

40 verwijderd5929219

Zijn er nog Linkse deugmensjes ????

1
41 Bollieboos

@37 Mensen weer afzetten in Libië vind ik geen slecht idee. Deze mensen vuilnis noemen, gaat me te ver. Het blijven wel mensen hè!

3
42 Zoefzoef

* Verwijderd door de redactie *

43 Dumper

@41
Blijkbaar niet.

Die zitten vast in een hoekje te janken

Die willen vast niet langer als een moslinkse 'pain in the ass' te boek staan.
Schudden hun moslinkse veren af
Overdenken hun moslinkse zonden
En slapen als in een roes hun misplaatste moslinks zijn uit.

Morgen zijn ze hier weer, maar dan zijn ze vast anders.
Zoals velen hier, die bijtijds wakker geschrokken zijn.

Hahaha,

Ik kon het niet laten.
Diep van binnen stroom ik over van sympathie voor verblinde moslinks.
Ik vergeef hen zelfs.

Misschien ben ik teveel een romantische idealist.

0
44 tegenzinnig

Het is goed dat italie die mensen terugbrengt naar Libië, dat is beter voor iedereen.

0
45 Handalf

De VN is een slappe elite organisatie zonder ruggengraat en zonder steun van de wereld bevolking. Denk eraan hoe de VS in Irak mocht binnenvallen. Door leugens en bedrog. Af en toe geven ze z.g.cadeautjes weg om in een goed blaadje te komen. Het stoort mij vreselijk dat Maxima en Mabel zich inzetten voor de waardeloze VN organisatie. Die tijd zouden ze beter kunnen besteden.

0
46 Verwonderd

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

"De invoering van een suikertaks is volgens hem nodig omdat veel mensen in Nederland overgewicht hebben."LOLDe invoering van een suike...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Aunty Naked SexSister And Brother Hindi Sexy VideoBf Videoఫ్రీ పోర్న్ వీడియోస్Georgina Rodriguz NudeAunty Full NudeMassage Porn AsianStraight Turned Gay PornBangladeshi Xxx Video DownloadVeronica C. Arcade XxxPornos En Español GratisRule34 CxxVídeos De Famosas PeladaRule.34 XxxCardi B LeakAlyssadivineBathroom Aunty SexWbony TribbingBug HentaiGay Cruisinh PornMobile PronJenny Mccarthy PussyPure Xxx ComNaughty Anerica ComMandy Rose Nude LeaksBoner GarageSunny Leone Se XFela Pure: Mitarashi-san Chi No Jijou The AnimationPoonam Pandey Hot VideosAmature AllueBid AreolasCuteshemaleXnxx ItalianSexmovi HdCuck KissingNsfwtiktokLi Moon NudeCandid CameltoeMia Khalista PornEve Sweet CreampieDesi Boudi ComSeal Pack XxxNamitha Hot BoobsBig Tits ComicsTaboo Sex VideosNigeriapornWanktubeShemales PornFree PornmnCuio GeoSelfdrillingsmsXx Assamese VideoPennis PornNudists VideosBest Camgirl SitesScan HentaEbony Shemale TwitterAshley Got OnlyfansSexy Videos Com TeluguFirst Time Sexx VideoTelugu Real PornFivesomeSonakshi NudeTeens Orgasm Outdoors HustlerPriya Sex VideoGujrati Xxx ComMom Son Porn Video ComNew Gloryhole SwallowsSister In Law MilfFre Porn For HerPorno No TwitterJenna Lynn Meowri PornNewest Celebrity Nude LeaksHailey LittleBleked ComSex Xxxii ComJav Sub PornBoobs Biting PornNetpornLacey LondonMia Goth Sex SceneLatest Malayalam PornPorn SexxxiIgnored FootjobBazzers Free Porn VideosSexo Ao BiboPorno Sexo AgressivoXxxvebeoKashmiri Mms PornMikaylah Onlyfans LeakedIndian Porn QueensSasha Grey Hd VideosRebecca XxxNude Celeb VideoSexmexpornoShemale Nudesسكس برازيليCocomelon R34Desi Bhabi BfSapphire OnlyfansAnja AmeliaIpzz-108Hard Painful SexBangla Bf Video MovieGharguti BfLong Tongue LesbianVivala DiamondMujer FollándoselaXxx Video Tik TokKareena Kapoor Ke Sexy VideoWww X Videos Full HdLuna DanielsKerala Girls Sex Videos DownloadMotherinlaw PornFree Blow Job VidLesbian Wrestling NakedبرازازPorn Full MuviesDog Gay PornSexy Aunty TwitterLexi StoneTik Tok PronLindgirlsCameltoe TeenagerAmber Lynn BauchFuta-buTamil Actor Sex PhotosFree Sex VideoBbw AsianpornMarusya.shiklina NudeMummy XvideoBbcxxxxRound Ass FuckCulossexoUtopiguideBrest Expansion PornHindi Village PornXnxx Bhai BahanSerial Actor Sex VideoUllu AuntyIndian Aunty Pussy LickingBlackhomemadesexElden Ring Melina PornPrivate Society LeabianMtherlessDscgirlsDoggustyle PornTeen Sax VideoBig Brown TitsMoms Bang Teens