door Denisova in Buitenland  ·  190 Reacties

  • 10
  • 827x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@150 Sure question wat jij wilt, mischien in je eigen wereldje.

Een zombie is een mythisch wezen. Het is een lichaam teruggebracht uit de dood door magische krachten. De zombie vindt zijn oorsprong in Afrikaanse en Caraïbische folklore. In deze opvatting is de zombie een slaaf die na zijn dood moet doorwerken voor zijn meester, degene die hem uit de dood heeft doen herrijzen.

1
151 lisaaatjuh

@151
Zombie is dus een prima typering..

14
152 GreyB

@151 Nette omschrijving van de oranje zombiemeester en hoe het werkt met zijn slaven.

16
153 Drs. Mezun

@151 hetgeen dus perfect beschrijft hoe de aanhang van bepaalde lieden (waaronder Trump) zich gedraagt.

Over het "uit de dood herrijzen" van zombies: dat is niet correct. Zombie's zijn on-doden, maar zeker geen levenden.

14
154 TedjeR

Hahaha en de dwazen komen tevoorschijn question

5
155 lisaaatjuh

@155 Ik zie het, je bent er weer.

12
156 Drs. Mezun

@156 “ Hap “ question question

4
157 lisaaatjuh

Maar eh wat is het belang dat verstrengeld is? Ik heb het gelezen en vraag me af of Trump wel weet wat wel en wat geen belangenverstrengeling is.

14
158 Drs. Mezun

@158 dat weet ook Trump niet te vertellen... Hij uit de beschuldiging alleen maar om de aandacht van zijn eigen belangenverstrengeling met Rusland ( = controled asset ) af te leiden.

12
159 TedjeR

@159 En zijn witwaspraktijken, corruptie, aanrandingen, pipi tapes. Ik ben echt benieuwd wat Mueller allemaal heeft liggen inmiddels.

13
160 Drs. Mezun

Volgens mensen die al gehoord zijn door Mueller weet Mueller veel meer als wat tot nu toe naar buiten is gekomen. Dat konden ze afleiden aan de vragen..

11
161 GreyB

Het blijft toch bizar hoor, die Trump.
Hij stelt zo iemand zelf aan, en dan komt hij nu hiermee???

10
162 Xyron

@162 nee, Mueller werkte er al....

9
163 TedjeR

@158

Het zou mogelijk gaan om een conflict over een betaling van de contributie aan één van de golfresorts van Trump. Vermoedelijk iets als 'Waarom is m'n contributie opeens verdubbeld zonder wettelijk verplichte aankondiging? Dat betaal ik niet' met aan de andere kant een meisje van de administratie.

10
164 zeikenderechter

Overigens, de meest belangenverstrengelde president die klaagt over belangenverstrengeling. De ironie.

11
165 zeikenderechter

@164 Dat is ongeveer het niveau denk ik van de verstrengeling.

10
166 Drs. Mezun

@163
Nee hoor. Hij werd door Rosenstein aangesteld als speciaal aanklager, 3 maanden nadat Rosenstein was aangesteld door Trump, en 1 maand nadat zijn aanstelling door de senaat was bevestigd.

4
167 Xyron

@166

Het is natuurlijk ook niet voor niets dat ie de details niet noemt.

8
168 zeikenderechter

@167 nee, je laat een belangrijk stukje weg (Wiki) :

Robert Swan Mueller III (/ˈmʌlər/; born August 7, 1944) is an American attorney who served as the sixth Director of the Federal Bureau of Investigation from 2001 to 2013.[3] A conservative Republican,[4] he was appointed by President George W. Bush; President Barack Obama gave his original ten-year term a two-year extension, making him the longest-serving FBI Director since J. Edgar Hoover. He is currently head of the Special Counsel investigation of Russian interference in the 2016 United States elections and related matters.

A graduate of Princeton University, Mueller served as a Marine Corps officer during the Vietnam War, receiving the Bronze Star Medal with Combat "V" for heroism and the Purple Heart Medal. After graduating from the University of Virginia School of Law (1973), he worked at a private firm in San Francisco for three years until his appointment as an Assistant U.S. Attorney (AUSA) in the same city. Before his appointment as FBI Director, Mueller served as a United States Attorney, as United States Assistant Attorney General for the Criminal Division, and as Acting U.S. Deputy Attorney General.

In May 2017, Mueller was appointed by Deputy Attorney General Rod Rosenstein as special counsel overseeing an ongoing investigation into Russian interference in the 2016 U.S. presidential election and related matters.[5]

7
169 TedjeR

@169
????
In May 2017, Mueller was appointed by Deputy Attorney General Rod Rosenstein as special counsel overseeing an ongoing investigation into Russian interference in the 2016 U.S. presidential election and related matters.

De rest is niet relevant voor zijn aanstelling als speciaal aanklager????

4
170 Xyron

@170 feit blijft dat Mueller er al werkte (benoemd door Obama)... Dat hij als speciale taak dit onderzoek moest gaan leiden, doet daar niets aan af.

6
171 TedjeR

Ik snap jullie discussie niet helemaal. Mueller was geen hoofd van de FBI meer. Dat was Comey. Wat deed Mueller na z'n aftreden als hoofd FBI en tussen z'n aanstelling als speciale aanklager? Als dat duidelijk is kan ik een oordeel vellen in deze zaak die er niet toe doet.

6
172 zeikenderechter

@145 Liberalisme een geestesziekte?

"Het liberalisme heeft als uitgangspunt zo veel mogelijk vrijheid van het individu zolang hij de vrijheid van anderen niet beperkt. Liberalen streven naar een samenleving waarin burgers grote vrijheden genieten, zoals de burgerrechten die het individu beschermen en de macht van de staat en de kerk beperken. Ook streeft het liberalisme naar een vrije markt waarin de overheid zich terughoudend opstelt. Ander speerpunt van het liberalisme is de scheiding van kerk en staat (onder andere als voorwaarde voor godsdienstige tolerantie). Ook willen liberalen dat de staatsinrichting wordt vastgelegd in een grondwet waarin ook de grondrechten van de burger staan. Van de overheid werd slechts verlangd dat ze alleen die bestuursdomeinen voor haar rekening zou nemen, die onmogelijk door het individu behartigd konden worden, zoals openbare functies, openbare werken en landsverdediging."

Ik denk dat je eerder ziek bent als je tegen hetgeen bent wat hierboven staat. Nazi's en Communisten hadden dan ook een hekel aan liberalisme. Welke van de 2 ben jij?

3
173 VaY

Nieuwe dag, nieuwe tweets van de zombiemaster. Hij is bijna wakker...

4
174 GreyB

Trump is net zo en dictator als Poetin Assad Erdogan en Rutte van de VVD.

2
175 Gunther

Trump is net zo en dictator als Poetin Assad Erdogan en Rutte van de VVD. Te blijven maar leugens vertellen aan heen Volk uit macht gier net zo als het CDA D66 CU SGP PvdA DENK en Groen-Lings.

3
176 Gunther

@176 : "Groen-Lings." bestaat niet in Nederland. Wel "GroenLinks". Maar je vertikt het keer op keer het goed te schrijven.

Ga lekker terug naar Duitsland! Dan kun je lekker de "leugens" van mevrouw Merkel aanhoren. Maar stop eens met kankeren op je gastland Nederland waar je al 32 jaar woont zoals je zelf vertelde.

2
177 =*(++)*=

Soros had had zijn vriendin in crime Hillery als president in zijn gedachten, en nu schakelt Soros zijn stromannetjes bij de geheime diensten in om Trump evengoed van zijn troon te stoten.

5
178 DONKEY R




Hier kun je zien dat Soros het op Hillery had gemunt als nieuwe president.

5
179 DONKEY R

** gebruiker verwijderd **

Waar komt toch ineens die massale steun voor Trump vandaan en de vijandschap tegen Mueller? Je zou bijna gaan denken aan manipulatie.

180 verwijderd5929219

@180 Niemand weet het en niemand begrijpt het.

1
181 Criticaster

Het Mueller onderzoek en wat daaraan vooraf ging is een aaneenschakeling van manipulatie, politieke bias en corruptie.
Hopelijk maakt Trump het FISA rapport openbaar anders moet er gewacht worden tot april volgend jaar omdat de democraten dit zolang, met bijeen getrokken billetjes zullen tegenhouden.
Maar uit wat nu al openbaar is blijkt dat er inderdaad gebruik is gemaakt van het Steel dossier, niet vermeld is dat het door Clinton / DNC is betaald.

8
182 Proemevla

@182 maar is wel vermeldt dat het onderzoek gedaan was door een tegenstander van Trump, die zocht naar vuiligheid over hem, dus daar heeft de rechter rekening meegehouden.

1
183 Moien

@180 Ruslandtrollen? Wat ze in 2016 deden kunnen ze nu herhalen.... geen enkel technisch beletsel. En Trump wil bovendien de onderzoeksrapporten ernaar met Rusland delen.

1
184 TedjeR

@182
Trump heeft al gezegd dat hij ze niet vrijgeeft......

0
185 Tismewat

Die Mueller had toch een heel rapport bij elkaar gelogen om Trump zwart te maken? Dat is toch de bron van al die geruchten over Trump en de Russen? Dat hebben de onderzoekers inmiddels moeten toegeven.

2
186 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

187 Manja

@186 Welk rapport heeft hij bij elkaar gelogen?

Ze gaan nu al 'het is niet waar' naar 'het zou toch niet zo erg zijn'.

Ontkennen heeft weinig zin meer blijkt.

0
188 Violier

@173 Simpele ziel! Dat je niet weet dat "liberalism" in de US een andere lading heeft dan in Europa. 'k Kwam jou ook nog in het lijstje tegen als liberal :
https://i.redd.it/83jzqlwkxp711.png
Dit is het enige antwoord dat je nog ooit van me krijgt. Ik veracht domheid.

0
189 Botter

Weer even on topic over Mueller. Ben vandaag weer wat wijzer geworden over die schoft. Heeft waarschijnlijk eieren voor z'n geld gekozen. Slimme dame in tegenstelling tot gender neutral VAY:

0
190 Botter

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@51Hahaha..Ja ook een manier.Ik denk zelf dat er aan toegevoegde suikers in allerlei andere consumptie producten nog véél suikers te vin...

3 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Moraalpolitie Iran treedt hard op tegen vrouwen die nieuwe hijab-regels overtreden: 'Ze schopten waar ze konden'

Wanneer gaan de moslims in Nederland hier eens de straat voor op, ipv de terroristen van Hamas te steunen? Dit gaat notabene over hun eigen vrou...

11 minuten geleden geplaatst door Strongoli

progressiefliberaal
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

Nieuwe pagina, nog maar eens proberen om het over het onderwerp te laten gaan:Ze moeten zoetstoffen ook belasten, als ze suiker nog eens ext...

12 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Mac Benac
Grote brand in autobedrijf Amsterdam, pand niet meer te redden

Zal wel op de rand van faillissement gestaan hebben. In de brand, uit de brand....

13 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

progressiefliberaal
Oranje hoodies, rood-wit-blauwe schmink en bier: duizenden mensen genieten van Koningsnacht

Leuk voor ze. Ik ben al blij met de oranje musketflikken. De Dekamarkt had hier altijd normale, met witte spikkeltjes, maar toen ineens niet...

14 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Mac Benac
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

@4 Hè, hè, dat was nou precies de bedoeling....

19 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Strongoli
Lagere straf voor Nederlandse IS-vrouwen: vrijspraak voor plunderen van huizen in Syrië

@5Klopt en dat internationaal tribunaal zou men bij voorkeur in Irak willen vestigen. https://nos.nl/l/2285977...

25 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Tamil Girls NippleMia Khalifa Julianna VegaFunny HamsterNew Punjabi XxxNakaab Ka PhotoWww Sex Vidieo ComCreampies ThaiLatina Busty NudeMovies Porn Xxx FreeXvideos Com Novinhas BrasileiraHentai Porn GameXvideos.gay NacionaisGay Sex PartyWorld Famous Porn VideoPornhub DownloadeerPakistani Giral XxxSize XxxMallu Aunty Hot SeducingIndian Uk PornGym Girls SexDani Daniels Best VideosWebsexoSean Ford PornAssamese Porn VideoWw Bf VideoSex KarnatakMia MalikovaSierra Skye OnlyfansHot Romantic Sex HdZaya CassidiSuhagrat PicChut Ki Chudai MovieYoung Old Lesbian SeduceClassicporn FilmsHqs De SexoPornonegro GayMilf Blowjobs PovPuretaboo FullGumjob PornCrossdressing AnalDesi Masala SeenPure Taboo FullXxx Videos PutasMlp Fluttershy PornReddit NormalnudesWinouiXxx 188Hot Ass FuckMonster Hunter HentaiSexemodekPorno Francais BeuretteAfricanas XxxDoujinaGujarati Sex MmsMemektanteIndian Naked MovieIndian Porn LinkGratuit SexeVideos De Pornoxxx GratisXxx Video Bp HdLil Humersหนัง โป้Porn MilfedMila Kunis Leaked Nudesسکس انجلا وایتXxxnxxxxHelen Mireen NudeBlack Teen XxxKannada Sexy HdSex Games FreeWomen Hairy PussysMegan Nutt NudesPron StepBig Butt FuckSteve HolmsPussyjuice DrinkTrannysex TubeBdsm StoreisPerfect Addiction Movie Where To WatchSodomieChamel UziSex Video Indian WifeXvideos Porn TubCoti Golpo.comDesi Fuck PicBeautiful Girl Hot SexCharlibhustleGal Gadot SexsceneZendeya PornWebcam PornoSites PornographieCream Pie GloryholeFacefarting PornBig Tit ThaisDesi 4k Porn VideosXx Video Sunny Leone ComNext Door Gay PornTamil Aunty Homemade SexDesi Indian Blue PictureXvids RedTrixie DangStepmom Foot PornSexy Blackgirl PornNude Big TittsBazzers XnxxBig As NudesAssamese Sex Bf VideoMilftoon LemonadeMarie Temara NakedIndian Auntie XxxBai SexUllu Series VideoYiny Leon PornPillipines PornPublic Cum SwallowKiki BellNoodle MagzaineEbony Squrting PornSissy UniversityPussy With FlowerSneha NudeBoobs Hd VideoVan Diesal GayMegan DawMy Teacher's WifeGood Morning Sex VideoBunny Ratchet FartingSaika Kawakita UncensoredTop Porn Web SeriesLesbian X VideosFilms PorNude Female SelfiesNina Dobtev NudeIsla Moon PornhubDelhi Sex VideoBengaluru Video SexHairy Armpit PornRelatos Eroticos YXxx School LifeMilh PornPorn VickyTight Ass AnalMind Control PorJasuie Et.michel TvنسوانجىReece Weatherspoon NudeXxx Desi RealBig Tit Porn StarsReagan Foxx NewBrazzer Vedio.com