door Moszkowicz in Buitenland  ·  38 Reacties

  • 2
  • 507x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Verzetsheldin. Wat een giller. Je kwalificeert al als held als je een soldaat een duw geeft. Zegt wel wat over de rest van de bevolking hè?

9
1 David

** gebruiker verwijderd **

En de Moskeefiel krijgt daar een hard plassertje van....NEXT!

2 verwijderd322399

@1
En daar spreekt een echte held, vanachter zijn computer.

12
3 Xyron

Creeze (oftewel moeteffemijneikwijt) komt weer met haar dagelijkse potje huilie huilie...

5
4 Moszkowicz

Terroriste is een betere benaming.

7
5 Positivo

Nou, een felle tante, die zit zo weer vast, of ze heeft in de gevangenschap geleerd “Hoe leer ik me te beheersen, als mijn bloed begint te koken” question

4
6 lisaaatjuh

Moedige meid.

9
7 vanBinsbergen

* Verwijderd door de redactie *

8 b&wdm601s3

Een verzetsstrijder die veel heeft geleden door de bezettingsmacht Israël. Eindelijk vrij.
Respect voor Ahed!
Hopelijk komt er een internationaal onderzoek naar de rechtsgang in deze.

22
9 Barbapapa-7,5

Er is pas vrede in het Midden Oosten als de laatste Jood de Middelandse Zee is ingedreven.

8
10 Peer van Eersel

@3
Ik hoef ook geen held te zijn. Dat beweer ik ook niet. En daarnaast, wat weet jij nou van mij?

3
11 David

De koptekst is zeer suggestief en onjuist. Deze "krijsmeis", in Israël bekend als "Shirley Temper", is lid van een zeer fel anti-joodse familie met al genoeg misdaden op hun kerfstok. Het meiske is volledig gehersenspoeld en werd bekend door haar zeer provocerende acties tegen soldaten. Er is veel over deze terroriste-in-spe geschreven. Bijvoorbeeld:

http://www.thetower.org/article/how-a-family-became-a-propaganda-machine/

https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2017/12/19/israelis-call-her-shirley-temper-palestinians-call-her-a-hero/?noredirect=on&utm_term=.e34ceefcdf96


Dit domme meisje heeft zich laten leiden door haat. En dat keert zich altijd tegen de persoon. Hopelijk heeft ze nu haar lesje geleerd, maar ik vrees dat ze al te ver is geradicaliseerd en dat we binnenkort wel weer van haar horen. Triest dat dat kind niks positiefs van haar leven wil maken.

5
12 weerman

Gerechtigheid. Zij horen niet in een gevangenis.De kolonisten in door Israël bezet gebied dienen ook eens terug te keren. Sommigen wonen al decennia in verboden gebied. Als dat gebeurd, in een vredesovereenkomst, is er geen reden voor Ahed en haar familie om zich te verzetten. Kan zij en de andere Palestijnen eindelijk hun recht op zelfbeschikking uitoefenen.

17
13 Hendrianus

Zo, laten die verdomde zionisten zomaar een terroriste vrij question.

8
14 JackKropotkin

dutchturks.nl ........ dan weet ik al genoeg.
Zie inhoudelijk @12

2
15 Bezorgde Europeaan

@13

Ik verzeker je: op het moment dat elke jood/Jood zich heeft teruggetrokken achter de grenzen van 1967 (daar doel je op, neem ik aan...) breekt de pleuris uit. De arabieren zullen dat zien als een Grote Overwinning op het zionisme, met alle gevolgen van dien. Verder is zo'n algehele terugtrekking natuurlijk helemaal geen garantie dat het rustig blijft, want de grenzen van 1967 waren OOK geen garantie op 'rust'. Integendeel; in 1967 vielen al die arabieren met hun vredelievende godsdienst massaal aan -en verloren, gelukkig. Verder zien we aan de Gazastrook wat een 'algehele terugtrekking' betekent: binnen een mum van tijd een islamitisch terroristenbolwerk, vol raketten, tunnels en mortieren, voortdurend joden aanvallend. En dus zou het een soort zelfmoord zijn als Israël zich terugtrok achter oude grenzen: de arabieren erkennen die toch al niet en de Westbank zou net zo'n terroristennest worden, daarmee Israël van twee kanten bedreigend. Gaan ze echt nooit doen, zonder dikke garanties. En die wil Abbas niet geven. Gek he?

4
16 weerman

En al die pally lovers zitten natuurlijk weer met smart te wachten wat haar volgende 'daad van verzet' zal zijn.
Niet te extreem, dat mogen anderen doen (bijv. een dorp binnenvallen en een Joods gezin afslachten), maar net genoeg om de publiciteit te halen.
Het liefst nog met een arrestatie erbij.
Zij is immers het 'perfecte' beeld voor het Westen om als 'verzetsheldin' te acteren.
Want de status van een actrice heeft zij in die streek/de Palestijnse gebieden.
Tenminste, zo wordt zij geadoreerd. Compleet met metershoge billboards langs de weg.

Het is aan het Westen, de internationale gemeenschap, om niet in die valkuil te stappen.
Net als alle andere jeugdigen/jongeren/kinderen daar, krijgt/kreeg ook zij dezelfde indoctrinatie te horen dat Israël de grootste vijand is die er maar bestaat en dat alle Joden terroristen zijn die je maar beter kunt afslachten.
-Wat leren ze die jeugd?- https://www.facebook.com/standwithusarabic/videos/813033902226816/UzpfSTQ4OTU5NTYzMTIyMDc4OTo5NzYxMjc2OTU5MDA5MTE/

Ik heb er geen bewijzen voor maar als je het mij vraagt wordt deze familie financieel ondersteund door de PA (lees; mede door uzelf) voor bewezen diensten.
Een 17 jarige die een Joods dorp binnendringt en daar huishoudt (mensen/kinderen/baby's afslacht) is een echte held.
Maar wat zij doet (verbaal geweld) is minstens zo belangrijk.
Door haar acties proberen zij sympathie te kweken bij de wereldburger.
Dat haar klasgenootjes, die wel de extreme indoctrinatie willen/gaan uitvoeren, is geen probleem.
Het is een strategie.
De focus komt op haar te liggen (het verbale/ongewapende verzet) terwijl het non-verbale/gewapende verzet ondertussen gewoon doorgaat.

Het is een tactiek.
Een tactiek waar wij niet zoveel van weten.
Wie zet er vandaag de dag nog kinderen in om je doelen te halen....?
Waar zijn al die internationale organisaties als 'War Child', HRW of Amnesty Int.?

-Voor de geïnteresseerden; 'Shirley Temper' heeft ook een 'fanpage' op FB.
https://www.facebook.com/ShirleyTemperPallywoodSuperStar

Enjoy……-

4
17 Malinois

@16

Kijk.....hier hou ik nou van.....
Iemand die het conflict kent, weet wat er eigenlijk zou moeten gebeuren, welke verdragen er nog gehandhaafd dienen te worden en die zich niet laat leiden door de 'slachtofferrol' van de opponent die, ze spreken het zelf uit, maar één wens heeft.

+++++

4
18 Malinois

@16

Die garantie hoeft Abbas ook niet te geccen, die wordt internationaal geëist. Terugtrekken naar de 1967 grenzen, in het kader van een vredesregeling, en dan is het oppassen. Een ieder die dan nog een poot uitsteekt naar de ander wordt dan snoeihard afgestraft.

Waar is Israël bang voor? Zij hebben een ultra moderne krrijgsmacht, de Palestijnen hebben niets.

16
19 Hendrianus

@17

"Wie zet er vandaag de dag nog kinderen in om je doelen te halen....?"
Duizenden onverantwoordelijke kolonisten, Israëlische staatsburgers, die ondanks de vierde Geneefse conventie, in door Israël bezet gebied gaan wonen. Zij zetten hun kinderen in om feiten op de grond te realiseren. En maar blèren als er eentje aangevallen wordt. Net als ouders die uit trots in Sderot blijven
wonen, ook die zetten hun kinderen in.

17
20 Hendrianus

@17
Hebron. Een zeshonderd Joodse extremisten bezetten een deel en worden beschermd door het IDF. Dat temidden van 175.000 Palestijnen. Stop die waanzin. Vertrek tot achter de 1967 grenzen.

17
21 Hendrianus

Ze dachten nog, dat een jonge vrouw een goede mascotte, een goed "gezicht" zou zijn voor de "Palestijnen", vooral omdat ze met haar blauwe ogen en rode haar op ons zou lijken.

Wat een bitch uit een familie vol bitches en kl..tzakken! Lekker visitekaartje wel!

Toen dat niet werkte, en ze in de bak zat, niets te melden, kwamen ze met een snoezig verpleegstertje dat door de Israëlische scherpschutters zou zijn gedood. Het zou me niets verbazen als ze is overleden door "friendly fire", op het moment dat de New York Times haar met haar snoezige snuitje had geïnterviewd, en ze zo'n aardige meid bleek te zijn, was ze ten dode opgeschreven, een onvrijwillige martelares, zogezegd.

3
22 Wendel

@22 Wendel

Mij verbaast ook niets meer. question

15
23 Hendrianus

Verzetsheldin whaha. Gekke Turken.

3
24 Yisrael
25 tsja

@18
De verwijzing naar @16 is in tegenspraak met je beschrijvende tekst. Is het een vergissing?

15
26 Hendrianus

** gebruiker verwijderd **

@1 . Als je alleen maar bommengooiers, beulen en corrupte leiders kent, ja, dan is een verzetsheldin wel broodnodig.

Hopelijk is die meid beter behandeld dan soldaat Shalit, zie moest na jaren ondergronds gevangen te zijn gehouden direct naar een ziekenhuis.

27 verwijderd924924212

@19

niet je "palestijnen" zo onschuldig wegzetten, hoor. Waar Israël bang voor is? Voor de enorme slachtpartij die ze dan -noodgedwongen, want uit lijfsbehoud- zullen moeten aanrichten, willen ze overwinnen. Jouw "palestijnse" vrienden vereren de dood, waar Israël juist het leven eert. En mensen doden willen ze niet, waar je "palestijnen" snoep uitdelen en feest vieren als er weer een jood is vermoord... DAT is het verschil. Vreemd dat je dat nog uitgelegd moet krijgen...

Nee, Israël is niet zozeer bang voor gebiedsverlies. Er is altijd nog de Samson-optie: als hordes muzelmannen Israël weten te veroveren zal het hele Midden-Oosten branden. Dat weten ze best, alleen moet het ze nog duidelijk worden dat ze zich eens moeten gaan gedragen: Israël officieel erkennen en een vredesverdrag sluiten. En tot nu toe wilden alleen Egypte en Jordanië dat. Dat weet u allemaal best, maar u legt voortdurend alle schuld bij Israël. Uw arabische vrienden hoeven niets, van u. Die mogen eisen stellen tot we een ons wegen. En zo werkt het niet..!

3
28 weerman

@21

De grenzen van 1967 waren GEEN garantie; wat bleek uit de gezamenlijke aanval van de arabische buurlanden. U biedt dus helemaal geen vrede, maar slechts de volgende kans op verovering van wat NU Israël is. De grenzen van 1967 zijn allang een gepasseerd station. U leeft nog in 1968, zie ik. question

2
29 weerman

@25

Onzin en op-de-man, waar je altijd zo goed in bent. Het omlaag schoppen van het niveau zit jou in het bloed...

Nee, je bericht is bezijden de waarheid, maar ik begrijp best dat alle schuld altijd bij de joden _moet_ liggen. Anders past het niet in het plaatje van "joodse wereldveroveraars", hmmm?

3
30 weerman

@29 . Er was geen gezamelijke aanval van de buurlanden.
Israel was de aanvallende partij met het doel land ter veroveren.

2
31 tsja

@30 . En weer geen inhoudelijke reactie.Je maakt jezelf compleet belachelijk!

2
32 tsja

** gebruiker verwijderd **

De internationale gemeenschap moet de Strook Gaza gewoon oprollen. Dat blijft een etterende zweer. Al die Palestijnen op de trein naar de West-oever. Kunnen ze gaan landbouwen of werken, of hun landje verder opbouwen.

En die griet, is dat wel een Arabisch, met dat rode haar en die krullen?

Hier kunnen we kijken naar de geschiedenis van Israël, zionisme, Engelsen en wat toen nog geen Palestijnen waren:

https://www.google.nl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwj9xoTC7MHcAhWKzIUKHS52C7YQFjABegQIAhAB&url=https%3A%2F%2Fwww.ntr.nl%2FHoop-en-Wanhoop-in-het-Midden-Oosten%2F301%2Fdetail%2FEuropese-grenzen-1916%2FVPWON_1273245&usg=AOvVaw0JUqTjtCk4LoSgaTHHYs27

33 verwijderd924924212

@28 @29

Als er geen Palestijnse staat komt wordt er zeker geen oplossing bereikt. Dan zal er tot in de eeuwigheid verzet zijn tegen de bezetting/annexatie van door Israël bezet gebied. Bedenk ook dat dit een compromis inhoudt t.o.v. de Europese zionisten. Dat deze nog steeds met een grote arrogante bek door bezet gebied banjeren is een gotspe.

Zoals gezegd, ieder in zijn hok en indien er eentje agressief uitkomt dan terug meppen. Het gezeik tussen de 'kleuters' moet een keer afgelopen zijn. De internationale wereld moet veel dwingender zijn.
Zachte heelmeesters, stinkende wonden.

15
34 Hendrianus

@34 . Het is een kwestie van tijd. De invloed van de US in het MO smelt als sneeuw voor de zon. Iran/Hezbollah bouwen rustig hun militaire apparaat verder op en verstevigen hun posities in Libanon en Syrie enz. Er komt een moment dat Israel stevige concessies zal moeten doen.

1
35 tsja

@34
Zolang uw arabische vriendjes geen vrede willen sluiten, is een eigen landje gewoon onmogelijk. Beter is als ze allemaal naar het alreeds toegewezen huis verhuizen: naar Jordanië. Alleen; dat land is verstandiger en schopt al die "palestijnen" eruit, of houdt ze in kampen sinds 1947. Waar u blijkbaar geen enkel probleem mee hebt, want nog nooit zagen we protesten over al die "vluchtelingenkampen" uit uw mond.
De internationale wereld is verdeeld tot op het bod, met als belangrijkste oorzaken olie, geld, religie en onwil. Dus daar hoeven we niets van te verwachten.

@35
Dat vindt jij blijkbaar wel een "goeie" ontwikkeling, die groeiende macht van Iran?! Nou, denk dan maar niet dat de andere landen daar zo blij mee zijn..! Het Midden-Oosten bestaat uit méér landen dan alleen Israël, wat arabische zandbakken en Iran. De meesten moeten niets van de groeiende agressie van Iran hebben. Eerder dat men gezamenlijk zal optrekken tegen Iran. Maar echt veel verstand van geopolitiek heeft u niet, anders had u niet geschreven wat u nu schreef, in #35.

2
36 weerman

@36 .De terrorisme ondersteunende soenitische regimes zijn daar inderdaad niet zo blij mee, dat klopt.
Gezamelijk optrekken tegen Iran? SA en wat golfstaatjes?Hahaha. SA krijgt de Houthis in Jemen er niet eens onder!
En wat betreft geopolitiek, durf ik te stellen dat ik aanzienelijk beter op de hoogte ben dan jij.

1
37 tsja

@36 . Het is niet voor niets dat er stemmen in Israel op gaan om nu actie tegen Iran/Hezbollah te nemen, omdat het probleem van de toenemende precisie, reikwijdte en aantallen van hun raketarsenaal in de toekomst alleen maar een groter probleem gaat vormen. Daarnaast doen ze het in hun broek voor Hezbollah, wat heeft laten zien niet alleen verdedigende, maar ook aanvallende capaciteiten te hebben. Zie de snelle verdrijving van IS uit het grensgebied van Libanon

1
38 tsja

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

@27 Gemeld 🤣 🤣 🤣Bij m'n hond. 😀 Ik ben nl. niet zo van mensen verraden en aangeven. . . . ...

zojuist geplaatst door LoydMorris

Wedergeboren
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@53 Jij snapt er echt helemaal niets van. Niets. ...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

LoydMorris
GeenStijl: Nu te zien: docu over Hamas' seksuele geweld op 7 oktober door Meta's oud-COO Sheryl Sandberg

Kom maar op, pali-lovers . . . . Met jullie. . "ja maar". . . . ...

3 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Strongoli
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@52Het probleem met de veilige landers speelt al sinds Dijkhoff. Dus in zeg maar zo'n 7 jaar tijd kan er geen plek voor veilige landers worden...

5 minuten geleden geplaatst door Strongoli

LoydMorris
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

@18 Goed bezig, Prik. . . Aanpakken dit zooitje dubbel-plaatsers. . . Gladjanus 🤮...

11 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Zie Hier
Putin parades British armoured cars and US tanks captured in Ukraine

Health Science Institute: hsionline.com (zie MBFC)@2 @8 Humans Are Free: humansarefree.com (zie Fake News Watch, MBFC)Illuminati New...

12 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Een internationale strafzaak tegen Benjamin Netanyahu en de Israëlische legertop? - Joop - BNNVARA

Ik dacht dat dat was over de uitspraken /oproepen van Timmermans...

15 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Schildpad
Deze week in ons kanaal: 20 video's die je zeker even moet checken

We hebben skoften wel weer gezien: next...

16 minuten geleden geplaatst door Schildpad

Schildpad
GeenStijl: Talentloze NPO-prutser zeikt gewone mensen af: "Taakstraf voor luisteren naar Frans Bauer"

Zo'n pipo die dictatortje wil zijn, maar te dom is om dat door te hebben XDDom-links domvolk XD...

20 minuten geleden geplaatst door Schildpad

NK. App
Alyce Anderson SexMovie Star PornX Vidio HindiCoco_koma OnlyfansPone VideoOld Goes Young PornAlina LopezonlyfansAmina FaraYo PornsAmateur CuckoldpornSexting ForumsBangla New Sex VideoSesy VideoKangana Sharma HotSilksmithasexHistoire De Sexe.netSweet Alise NudePorn ComocaXxx PicturezFilmes De Sexo TravestisAlison Angel NudeBeutiful TitiesAdrianamayaPorn AmateursXyamsterBest BlowjobpornFarah Fawcette NudeMelissa PornIndian Blue PictureIndian Mon SexAgresiv PornBrazzers Vedio FreeX Video Download HindiIndian House Wife Hot VideoSuper TitsNubilenet.comAi Generator HentaiGgwiththewapLisa PronSubpornXnxx Black PornAssistir PornosNicole Anaston PornThetickleroomAngielorennna XxxBritish Hot SexFoursome Hd PornBisex PornThick JavTs ExcortsSexo TravestLuna Star PornhubKoakuma KanojoVoyeur CloudVrgangbangR34animVelery KayLibraryofthumbsMiss Fortune HentaiWmily Willis NudeTwitter Tamil Videos3x Sex VideoSexworkerIndian Blue XxxNurse Xxx MovieTraditional Indian PornDuct Tape BondageAsian SoftcoreSmall Dicked GuysQueen_egirl27Porn Amateur MexicoMarathi Sex Marathi SexHot Desi Indian PornHot Step Sister PornDesi Sister Brother SexNude Desi WifeFucking StudentPriya Aunty SexDesi Priya Porn VideosGina ValentinoSloppy ThroatpieKay Parker Taboo FilmXnxxüCom XxxHot Sex Com HdEkta Kapoor NudeBimbo HypnoXx Hot MovieSexmodel FrFull Hd Full Porn VideosGay FucckingAishwarya Rai Naked PhotoForce TofuckWwe PhubPorn Black GrannyBest Step PornBengali Movie Xxx VideoTeacher Sex RomanceHd Telugu Sex MoviesVideos IncestosPornos AnimadasSchool Ki Sex VideoStepmothers FriendsChainsaw Man GirlRon Jermey Porn HubBri Blossom AnalDanny D Rae Lil BlackLais Ribeiro NudeXnxx BrazersSapphire PornUntysexPorny BizNyla ThaiKaterina Hartlova AnalPornaggregatorFree Porn Full VideoV2phAi Sex Chat FreeGhettotueOrgamosRobothentaiGujarati Tik TokPornstar BoyChina Big TittsHerley Dean PornAudio Porno.Lesbian Treesom PornJapan Porn BbwSexy Video Hd Sexy Video HdSex Video Real IndianXnxxx2Operation Sex VideoShort Hair BlowjobJohnny Sins BirthdayEdging JoiShaadi Wala BfBraces BjSexxx ThaiXtc Cabaret DallasLesbian Squirt GifLuna Star NudeMilf PoolPorn Video TeenyQueen KiraDreed AnalRealistic Gay SexBaap Beti Sexy VideoMiya Rai PornBoy To Boy Gay Sex VideoLadyboy Cum