door Inter in Politiek  ·  40 Reacties

  • 3
  • 579x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Wat er dan nog overblijft? Wat dacht je van verstandige mensen?

21
1 Dune

Volgens mij zat er helemaal geen kind in het badwater, alleen een stel hypocriete profiteurs.
En die zitten er nog, en raken langzaam zonder badwater.
Ze beginnen al aardig te stinken trouwens, zonder dat badwater.

17
2 Positivo

Whoehahaha!!!

Joop en '.. een succesvolle strijd gevoerd tegen politieke correctheid ..'

Moest het echt 3 keer lezen, maar het was het echt elke keer waard.

De grootste voorvechter van 'men de mond snoeren over zaken die de - morele - elite niet past' roept iets over een strijd tegen de politieke correctheid die gevoerd wordt..

Lees het nu weer en moet spontaan weer bijkomen van het lachen!
Beste Mevr. Joyce: ga spontaan door met nog meer zaken achter het adagium van politieke correctheid te stoppen omdat die zaken bespreken te gevaarlijk voor u blijkt te zijn, dan kunnen we over een aantal jaren wederom genieten van zo'n ongelooflijk stuk proza.

Misschien eens iets leren van 'oorzaak' en 'gevolg'?
Maar niet te snel hoor, hoop nog veeel meer van uw stukjes fantasie te kunnen genieten!

18
3 BenErWeer

gewoon mens kunnen zijn is eigenlijk al goed genoeg,vanaf het moment dat mensen ooit bewust ''het goede´ wilde gaan doen is tevens het moment dat de grootste stront begon,wat heeft stront nodig om te kunnen bestaan?,vooral goede idealen.

9
4 billib

Het leven is helaas niet alleen maar goed .. leuk om goed te zijn, maar verlies de slechte dingen daarbij niet uit het oog.

7
5 Schildpad

"goed" is een loze term. het bestaat niet. Ego bestaat.

19
6 Chaimileh

Ze noemen zichzelf "goed" maar ze zijn het niet, dat is het probleem.

De Nazi's vonden zichzelf ook goed, in de praktijk was het helemaal niet goed. Op links zijn het vaak idealisten, idealisten zijn gevaarlijke mensen. Dat heeft de geschiedenis wel bewezen.

12
7 Harry potter maar zonder bril en sportiever

@7 Ok. Idealisten die met gevaar voor eigen leven in het verzet gingen. Idealisten die streefden naar afschaffing van kinderarbeid, voor schoolplicht voor alle kinderen, voor AOW.
Echt, gevaarlijke mensen.

7
8 Violier

@8 Violier
Idealisten hebben miljoenen doden op hun geweten helaas.
Dat jij dat blijkbaar niet wil weten kan ik niks aan doen.

Nazi's waren ook idealisten, de Russische communisten ook, Pol Pot, Mao. Vaak ook nog eens links.
Ze stelden hun ideaal boven mensenlevens. Gevaarlijke gekken dus.

13
9 Harry potter maar zonder bril en sportiever

Bij Joop zitten ook van die idealistische gekken.
Als godsdienstwaanzinnige islamitische gekken een aanslag plegen met meerdere doden tot gevolg dan zeggen ze bij Joop dat het door hun "sociale achterstand" komt.
Zo gek zijn ze bij Jopie.
Ze zien liever honderden doden op straat liggen dan dat ze 1 verkeerd woord zouden zeggen over de islam of over moslims. Hun idiote (idealistische) achterhaalde gedachtengoed staat hun denkvermogen in de weg.

Ze kunnen/mogen niets verkeerds zeggen over moslims, is taboe.
Want het zijn A. immigranten/allochtonen. En B. hebben ze vaak een kleurtje.

9
10 Harry potter maar zonder bril en sportiever

@9 Idealisme kan inderdaad een heel verkeerde kant uitgaan. We hebben vaker gezien dat de revolutie haar eigen kinderen opvreet. Dat neemt niet weg dat idealisme ook vaak tot goede zaken heeft geleid. De (mislukte) aanslagen op Hitler werden ook uit idealisme gepleegd. Breivik was weer een voorbeeld waar een raar soort idealisme tot doden heeft geleid.
Datzelfde geldt ook voor de moord op Pim Fortuyn.

Maar kijk je nu naar religiositeit dan zie je daar hetzelfde. Daar waar geloof of overtuiging in fanatisme overslaat gaat het fout.

5
11 Violier

Ze vindt zichzelf een goed mens. Daar begint de ellende.

12
12 grovi

@11
Eens. question

3
13 Sjaak Trekhaak

@9

Je verwart idealisme met ideologie

5
14 Brolin

@14 Oh ja, ook dat nog natuurlijk.

3
15 Violier

@14 Brolin
Ik ben niet in de war.
Joop en de Joop-aanhangers zijn ernstig in de war. Ze zien de werkelijkheid/realiteit niet. Ze geloven in hersenschimmen.

Geloven bijvoorbeeld in "positieve discriminatie". Wat niet bestaat, discriminatie is nooit positief.

12
16 Harry potter maar zonder bril en sportiever

als je geen goed mens meer mag zijn, wat dan ? doe je net alsof. voelt hetzelfde

7
17 Roomboterbabbelaar

Wanneer ben je een goed mens: Uit alle macht proberen het iedereen naar de zin te maken zonder er bij na te denken wat de gevolgen zijn OF denk eerst aan de gevolgen van je goedheid voor alle partijen. Het kan n.l. zo maar zijn dat je soms offers moet brengen om b.v. een maatschappij leefbaar te houden zonder mogelijk veel levens achteraf in gevaar te brengen.
Tip: vergeet het tweede deel van het gezegde: Er gaan veel makke schapen in een hok, maar wilden nog veel meer..............

4
18 Tiidmasine

De weg naar de hel ligt geplaveid met goede bedoelingen.

6
19 Inter

@116

Jij bent wel in de war en je kletst uit je nek.

8
20 Brolin

Gezeur, pas je aan

9
21 chouffleur

Weer zo'n wijf dat alleen maar met d'r eierstokken na kan denken.
Emoties de plaats laten innemen van de ratio, levensgevaarlijk.

10
22 grovi
23 magikeven

-
Bijvoorbeeld massale instroom van asielzoekers en andere migranten in Europa is vernietigend en zal leiden tot een volledige ontwrichting van de samenleving. Dit is iets dat "Gutmenschen" met dwang propageren, maar nooit door goede mensen gepropageerd zou worden.
Deze instroom van vreemdelingen is slecht voor bijna iedereen behalve een klein groepje elitaire mensen die er hun voordeel bij halen.
-
Het is slecht voor de thuislanden omdat aldaar het regime dat de asielzoekersstroom veroorzaakt volledig vrij spel krijgt. Bovendien moeten die landen het doen zonder mensen die het land weer kunnen opbouwen. Vreemdelingen ontwrichten de samenleving omdat zij onaangepast zijn en erg veel kosten. etc etc.
-
Gutmenschen handelen voornamelijk vanuit emotionele motieven en veroorzaken daardoor zeer grote problemen. Een goed mens zal juist alle moeite doen om de dingen in juiste perspectief te zien om onovcerkomelijke problemen te voorkomen. Gutmenschen zijn het schoolvoorbeeld van de "zachte heelmeesters" die alleen maar stinkende wonden kunnen maken.
-
Sprekende voorbeelden van Gutmenschen zijn de moordenaar van Pim Fortuyn, de moordenaar van Theo van Gogh, Stalin, GL-stemmers, etc het zijn de mensen die anderen heel gauw voor racist of fascist uitmaken en hen aan de schandpaal nagelen en als zij hun zin niet krijgen grof geweld gebruiken.
-
In het kort: Gutmenschen zijn helemaal geen goede mensen. Het zijn extreem linkse, emotionele doordrammers met allerlei waanideeën, volledig overtuigd van het eigen gelijk, die met hun verkapte ideeën heel veel ellende veroorzaken. Nederland zit er vol mee.
/-
-

5
24 MrCally1

Volgens mij begrijpt de schrijfster van dit stuk niet helemaal wat politieke correctheid betekend want als er juist mensen níet tegen politieke correctheid hebben gestreden,zijn het de 'deug mensen' wel

Oh en "we hebben het zo goed" willen diegene die wél tegen de politiek correctheid strijden graag zo houden,dat is namelijk juist hun drijfveer

5
25 Hangingmen

Bij joop.nl verwarren ze de begrippen "goed" met "stekeblind". En dat is zo ongeveer het hele probleem in een notendop.

5
26 greenmango

Als er ooit Joop de musical zou komen dan hebben ze genoeg kwijlbekken om te screenen voor de rol van Anton Mussert, zal wel dikke fittie worden tussen Mart Smeets en Paul Witteman

7
27 knetterkop

De mensen, die de rechtsstaat verzonnen, waren goede mensen. Die van democratie bedoelden het in ieder geval ook goed, alleen is dat te gemakkelijk te misbruiken.

Elk systeem, hoe goed ontworpen ook, kan helaas geperverteerd worden. Dat zie je dan ook elke keer weer gebeuren. Zodra mensen handigheidjes gaan verzinnen om de bedoeling van wetten en regels te omzeilen, en daarvoor bewonderd worden en gevolgd door anderen, komt de klad erin.

Dat jonge mensen idealen hebben, is noodzakelijk. Dat hoort bij de levensfase waarbinnen ze anders zich niet het vuur uit de sloffen zouden lopen om hun kinderen zo goed mogelijk op te voeden en tegelijkertijd in optimale omstandigheden achter te laten.

Lang niet alles lukt daarvan, maar als er maar genoeg mensen hard genoeg naar blijven streven, blijven we wel een aanvaardbare tot goed genoege situatie aan onze kinderen doorgeven.

4
28 Wendel

Als ik het goed heb begrepen, is in 2012 een uitspraak gedaan door de Raad van Beroep, dat discriminatie geen discriminatie is als het niet zo is bedoeld. Dat ging dan over discriminatie door de overheid tegen autochtonen. Nu lijkt het mij dat de opzet inmiddels echt wel duidelijk is, en dat bovendien de negatieve gevolgen, die zich opstapelen per autochtoon individu, van die discriminatie op ieder gebied, echt totaal niet meer proportioneel zijn met het gestelde doel, de niet-autochtoon betere kansen te geven, niet beter dan de autochtoon, maar betere kansen in de zin van gelijke kansen.

Ook schijn je vijf jaar te noeten wachten tot je opnieuw mag doorprocederen om een uitspraak van diezelfde Raad van Beroep over hetzelfde onderwerp te mogen vragen. En het lijkt mij dat de situatie in 2018 toch aanmerkelijk anders is dan die in 2012, en dat nu toch wel duidelijk is geworden dat de "positieve discriminatie" niet zozeer allochtonen gelijkheid verschaft maar autochtonen disproportioneel benadeelt en verpaupert, en dat dat zich zodanig over alle terreinen van het leven uitstrekt dat het op langzame genocide neerkomt, de ergste uiting van racisme.

6
29 Wendel

Tja een omschrijving van Jole ten voeten uit.

Profiteren van alles en nog wat op subsidie gebied.

Klagen dat je het zo slecht hebt en schijt hebben aan alle regels die voor normale mensen gelden!

EN DAN BEN JE DUS EEN GOEDMENS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6
30 Zie Hier

JOOP !!!!!! ?????????

Next !!!!

5
31 Dachtutniet

Zelden zoveel onsamenhangende onzin gelezen.

7
32 RobP

"politieke correctheid" of Censuur, intimidatie en manipulatie.

je bent opgegroeid met een cultuur en taal en woorden en dan plost verbieden ze aanm de lopende band woorden en mibruiken dat om mensen de cencureren die niet beter weten dat het is heel normaal die woorden te gebruiken.

En een voorbeeld: In Califonia kan je achter de tralies belanden voor het uitdelen van rietjes..
"het plastic in de oceaan"

confenties.. bla bla en jarenlang "we care and we are doing something about it by talking., and more talking, so vote for us..."

Well that's one sure way to be sure nobody is ever going to get anything done.

5
33 nosuchname

dat mens heeft een enorme blinde vlek.
wie worden er nou eigenlijk tot de grond toe afgebrand?
degene die zien dat het fout gaat juf.

4
34 120db

Ik zie echt geen verschil tussen de linkse deugbrigade en de rechtse. Zie @1 , die denkt ook dat zijn waarheid de enige echte verstandige waarheid is. Precies zoals de linkse deugbrigade dat doet.

2
35 ModReset

Als je een politiek voorstaat die streeft naar uitsluiting, ondermijnen van mensenrechten en in extremis etnische zuivering, dan staan “waarden” als solidariteit en empathie in de weg, dat moet dus verdacht gemaakt worden.

1
36 morandi

@34 Wilt u echt beweren dat blogjes als GeenStijl, DDS en TPO met grote liefde en fluwelen handschoenen praten over degenen die denken dat het wel meevalt met dat fout gaan?

3
37 Smiling

@37
nee, maar is dat nodig dan?

2
38 120db

@38 Als u beweert dat alleen de 'niet-deugers' tot de grond toe worden afgebrand wel, ja.

2
39 Smiling

@40 : Het zijn toch echt de deugers die de superlatieven qua zwartmaken uit de kast hebben getrokken, en die begonnen zijn alles racisme te noemen dat ze niet aanstaat, die zover gaan mensen niet alleen aan de schandpaal te nagelen op hysterische wijze om één onbewaakte tweet o.i.d., maar ook nog eens hun leven bedreigen door hun werkgever te pressen ze te ontslaan.

Het zijn de deugers, die begonnen zich niets aan te trekken van normale mensenrechten zodra het over blanken gaat, en die dus racistisch handelen, niet eens alleen maar racitisch praten. Die vol achter anti-blank racisme staan, in alles dat ze doen en zeggen, in plaats van wel eens ooit een foute tweet, incidienteel.

Met racistisch handelen bedoel ik ook, vinden dat blanken nergens ter wereld een thuisland hoeven, waar ze minimaal een ruime meerderheid, liefst "onder ons" zijn en dus veilig voor moordende racisten zoals ze in steeds meer landen buiten "het westen" voor de kiezen krijgen.

De blanke westerling wordt overal bedreigd, tot en met de landen van oorsprong, en er zijn grote groepen machthebbers en hun meelopers die er alles aan doen, om de blanke westerling van de aardbol te doen verdwijnen, omdat ze de wortel van alle kwaad ter wereld zouden zijn.

En DIE noemen degenen die zich daartegen proberen te verdedigen, racisten.

1
40 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Iraaks parlement stemt in met antihomowet: ‘Morele verdorvenheid’

@24 Yt link: https://www.youtube.com/watch?v=pDGH822rYok...

1 minuut geleden geplaatst door wildersfan

Rooibos
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@154 Gaap ! Hoor ik daar een lama ?...

2 minuten geleden geplaatst door Rooibos

wildersfan
Iraaks parlement stemt in met antihomowet: ‘Morele verdorvenheid’

@23 De google zoekopdracht: https://www.google.com/search?q=rtl+verhit+debat+tussen+wilders+en+kaag+over+dragen+hoofddoek&sca_esv=c0af51a92c...

3 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Rooibos
Iraaks parlement stemt in met antihomowet: ‘Morele verdorvenheid’

Even hoor... ANTI-homowet dat is dus automatisch dan ook géén WOKE.....Het is dat de amerikanen daar ook de democratie hebben gebracht, en...

4 minuten geleden geplaatst door Rooibos

21st Century Guy
Israëlische ministers: regering valt bij afzien van aanval Rafah

Egypte of andere landen in de regio zouden een gebaar kunnen maken door alle ouderen, vrouwen en kinderen op te nemen....

4 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

van Keulen
Iraaks parlement stemt in met antihomowet: ‘Morele verdorvenheid’

@17 @21 Helaas werkt de link niet meer want daar was nog te zien dat Wilders de waarheid bij Kaag onder haar neus wrijft maar dat mag blijkbaar...

10 minuten geleden geplaatst door van Keulen

JackKropotkin
'Oekraïne voert ónze oorlog, dus moeten we alles leveren wat we hebben

Bijna alles leveren ja, wel wat overhouden voor Israël. ...

10 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

elsemiek
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

@35 Maar t ging over de vraag van Rebo in @10 , Joods ben je automatisch als je moeder Joods is , nou is t bekeren tot het jodendom al niet zom...

12 minuten geleden geplaatst door elsemiek

Biscanna
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@154 Meerdere persoonlijkheden dus, hebben ze ook allemaal hun eigen account?Ben je dan te vondeling gelegd?...

13 minuten geleden geplaatst door Biscanna

NK. App
Femboy PormYurihentaiToshi BensetsuMia Malkova BrazzersShort Hd PornWedding Night Sex IndianOletta Ocean PornLily OnlyfansMoaning Lesbians PornMisty Stone ThreesomeJav Hd.cimMy Sex GamerOne Piece Porn ComicdHardcorelesbian PornSharking VideosCasting PornTanya Roberts NudeCutlersdenMilf In The PoolLesbian Porn LatexIndian Desi Sex SiteMaya Mixon PornDoublelostLadycheekyAsian Free PronMangás SexoSavannah Sixx NudeXxx96Hindi Sex Movie FilmHot Saree X VideoMalmalloyNude BowlingBlktouch PornSexwith Step DadCory Chase MoviesBondage FistM N F ClubPornô GratuitaDoddy Style PositionDesi Mom NudeXxxx Video BusDakota Skye DpErotica Stories For FreeAdult Xxx StoriesEx Gf NudesRiley Reid PornstarGay Lantino PornXxnx VdoesBrublack OnlyfansLeah Gotti VixenHolly PornHoneymoon XxHouse Maid FuckRei KitazimaFotos De Mulher NuasGokkunDoctor Xnxx VideoCristy CanyonLara Croft R34Porns TubesGranny Porn PictuersFilmes De Pornô GrátisFotos Amadoras PeladaDog Style PornographyBophetThail PornLive NudeHinde SaxGujarati School Sex VideoLily Ford PornPrivatedelightsMmotherlessSexy Youtubers ForumUncensored YoaiBro Versus SisJabardast Sex VideoXnxx Tamil TalkLovely Ghosh NakedMelanie Monroe PornDrubk PornMuslim Sex PornActress Anjali NudeHindi Xxx Pron VideoBhojpuri Bhabi XxxLesbian Licking ClitorisShemale Hentai PornLadyboys PornHungry BitchesBottomless WomanNande Koko Ni Sensei Ga UncensoredXxnx Porn HdTori Black BlackedrawXxx Desi Video InGavti Xxx VideoMinecraft PornographyHanime.tclvXnxx LndiaDesi Fuck XvideosBig GaydicksPorn Hub FemboysBoobssSapphic EroticNia Nacci PovLinks PornorSex NxnnSex With Sister IndianBrcc Full VideoVrsmasgBig Tity Asian PornRyan Coner PornXxxboxInteria CzateriaFilmes Pornô De JaponesasZoeybambiVergas GramdesScoregroup PornCaina SexXxx Hd Porn PicsXnxx Elsa JeanJacquie Michel GratuitHindi Bf Hd VideoMoti Aurat ChudaiGay Sex ScenesIndian Actrees PornSexi Vedio ComSherlyn Chopra Latest PornXnxx CamsVanesaa VegaXxx English Hot VideoKittywifeTorrent SiteleriSexe Amateurs Français GratuitsLevi Conely NudeDiamond Jackson Hd PornBdsm StocksPia La DeliciaWww Pornhub.comR/ CumslutsVsex InDreezyBlack Thug PornNoughty AmarikaLesbian Anal ExtremePeachjars MasturbationBraazerJapense PussyNude Women SwedenLick BallsWww Com Bf VideoSex In Bihar