door Denisova in Buitenland  ·  97 Reacties

  • 10
  • 1138x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@46 zie @49

3
51 Querulijn Xaverius,

@46 @43 ok mensen interessantie discussie maar ik moet weer aan het werk helaas. We komen hier nog wel een keer over te spreken.

4
52 Querulijn Xaverius,

@27

"Het is nog nooit zo goed gegaan als nu in GB."

Ja, het gaat fantastisch met het VK, afgelopen kwartaal hebben ze de economische groei bij moeten stellen van...drumroll...0,3% naar 0,1%. Ja dat gaat echt fantastisch daar... Even ter vergelijking Nederland had 0,5% groei in Q1

9
53 silversurfer

@30 als je Expat's als economisch werkzoekend vluchteling gaat zien wel.
zo zie ik die niet Nederlands sprekende loodgieters en dakdekkers, schilders etc Wél i.i.g.
Hop terug naar je eiland.

9
54 Sloddervos

De meeste Engelse "pensionados" zitten vaak, net als de Nederlandse, maar alleen in de wintermaanden in zonniger oorden.
Ze krijgen hun pensioenen dus gewoon in het VK betaald.
Hoe het gaat worden met de Brexit naar buitenlandse rekeningen, is nog helemaal niet bekend.
Dus onzin bericht om paniek te zaaien.

6
55 Strongoli

@45
Ene Klijnsma is mede schuldig aan die hoge dekkingsgraad. Zij wilde deze beslist niet verlagen.
Kijk hier naar de laatste overzichten van de fondsen en schrik niet van de winsten wat er in kas zit...
https://www.daskapital.nl/5150542/belegd-vermogen-pensioenfondsen-naar-record-en-toch-blijft-het-een-puinhoop/

2
56 Strongoli

@55 bij harde brexit zijn er geen afspraken dus ook niet met banken die dan per direct komen te vervallen.
En omdat de UK de boel (zelfs nu bij de onderhandelingen)bij lange nog niet op orde heeft zal er alleen maar chaos ontstaan
Door gebrek aan douane ambtenaren zal er op onthoud ontstaan bij de Import
Aangezien de meeste bedrijven niet ingespeeld hebben op harde brexit met de bijhorende douane regels zal er ook vertraging dan wel stilstand van de export zijn.
Er zullen vele gekwalificeerde arbeidskrachten (zoals in de verpleging en landbouw)die geen zin hebben om als tweede rang burger behandeld worden terug naar huis keren
Aan gaande de pensionados hun pensioen in ponden verkrijgen zullen die als ze in de EU verblijven behoorlijk netto er op achteruit gaan momenteel staat de pond op 1.13 analisten voorspellen een koers van rond de 0.95 (lager dan de euro dus) Dit is bijna 20% achteruitgang.

9
57 psje

@56 idd. ondanks de hoge dekkingsgraad is het nog steeds een puinhoop en zitten er 4,8 miljoen werknemers in de gevarenzone. Verder ook interessant de kritiek van IMF:
kap met de fiscale subsidie van huizenbezitters (welkom aflosboete!), kap met flexcontracten en schijn-zzp'ers, schulden van huishoudens en bedrijven te hoog (met ongeveer €1,4 biljoen op exact 221% van het bbp), Amsterdamse woningmarkt is een bubbel en doe eens wat aan de enorme wig. Het plaatje daaronder laat zien dat van uw salaris zo ongeveer de helft in de bodemloze put van loonbelasting (rood), zorgverzekering en pensioenpremies (rest) verdwijnt.

5
58 Querulijn Xaverius,

@57
Dát scenario is alleen gebaseerd op voorspellingen.
Een devaluatie van een munt vindt altijd plaats wanneer er grote veranderingen in een land zijn. Kijk naar wat er nu in Turkije gebeurt.
De Euro kan dan u sterk staan ten opzichte van het pond. Dat wil niet zeggen dat dát altijd zo blijft. De Euro is zélf óók al in waarde gedaald. Dát kan ook in de toekomst veranderen.
Wat de pensionados betreft, in het VK hebben ze óók andere pensioenen dan in Nederland. Niet iedereen daar heeft een volwaardig pensioen en het staatspensioen is omgerekend naar de Nederlandse aow, niet zo groot.
Zie onderstaand een uitleg over de pensioenen in het VK dan begrijpt u óók waarom veel Britse pensionados kunnen"overwinteren".
https://financeinnovation.nl/en-zo-werden-de-engelsen-pensioenbewust/

6
59 Strongoli

@59 voor de aanloop naar de brexit stond de pond op 0.75
op wat staat de pond nu na bijna 1.5 jaar 0.89 daling van bijna 20%
Toegegeven de stand van de pond na de daadwerkelijke brexit is speculatief echter als men de lijn doortrekt zoals deze nu gaat komt men aardig in de buurt
Van een voorspelde groei van 0.3% naar een daadwerkelijke groei van maar 0.1%
En beide zijn dalende
is dit speculatie of feit?
En U geeft het zelf al aan ze kunnen overwinteren ondanks het feit dat ze minder hebben dan ons maar dankzij open grenzen van de EU, maar wat als dit door de waarde daling nog minder wordt. Ze kunnen noch rond komen in eigen land noch straks in de EU En het wrange hieraan is dat ze door leugens hiervoor zelf gekozen hebben

7
60 psje

@15 : Wij zouden in een schoner, stiller land wonen, waar de natuur weer een kans krijgt, waar rijken naartoe willen, en die willen dat het zo mooi blijft voor hun eigen plezier. Wij zouden niet worden opgejaagd als ratten in een renradje om het hoofd boven water te houden terwijl wij ons scheef betalen aan premies en belastingen terwijl wij, als wij oud worden, voor niks blijken te hebben betaald. Geen files, geen woningnood, geen strijd tussen aggressieve immigranten en autochtonen, het zou een heel fijn land zijn dat vanzelf weer mensen aantrekt die daadwerkelijk iets willen opbouwen en dit land zo mooi willen houden als achtergrond van hun bouwsel.

Waarom kan een land niet vergrijzen zonder dat het heel erg slecht afloopt? Waarom kan het er niet juist beter op worden? Omdat "economen" dat beweren?

8
61 Wendel

@60 : Dat zegt u goed, voor de aanloop naar de Brexit. Dat is hoeveel jaar geleden? En nu na de nasleep van de Brexit afwachten, kun je goed in kaart brengen wat de EU heeft afgedwongen als straf en middel om GB kreupel te maken, en wat reëel was van de EU.

Overigens heeft de EU nog steeds geen bestaansrecht, want er moest unaniem voor gestemd worden en zowel NL als Ierland stemden in eerste instantie tegen. Met kunstjes is het er toch doorheen gejast. En zie: EU kost ons alleen maar, levert niets op, alleen maar de omvolking en het verpauperen van de hele EU "vanwege onze concurrentiepositie". Ja maar niet om hem te verbeteren, eerder om hem te verslechteren.

EU, en vooral Duitsland, blonk vooral uit in voorlopen qua technische kennis en kwaliteitsprodukten. Moet je nou zien, na tig jaar steeds meer EU richtlijnen en gesjoemel en uitknijperij. DAT is de bedoeling, dat de EU-staten verpauperen, er niet meer uit kunnen, en machteloos kunnen worden overgenomen door iedereen die wil.

8
62 Wendel

@62 een maand voor de referendum juni 2016 maw 2 jaar geleden. op maart 2017 stond deze ook al eens op 0.89 heeft zich even hersteld echter de lijn naar beneden zet zich weer voort!
Na bekend worden van het referendum is deze snel afgezakt naar de huidige stand en hij is nog steeds aan het dalen.
En het bestaansrecht hebben ze wel verdient vooral nu trump aan de macht is of wou U beweren dat een land zoals Nederland zich staande zou kunnen houden in de handelsoorlog die nu speelt.
Laten maar eens afwachten wat er gebeurt met de britten na een brexit denk dat velen dan ineens afzien van een nexit.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-05-10/britain-s-retired-sun-seekers-risk-losing-pensions-after-brexit

https://money.cnn.com/2018/06/22/news/economy/brexit-two-years-anniversary/index.html

7
63 psje

In 1960 waren er 12 miljoen mensen in Nederland. Nu 17 miljoen. Dat is heel wat meer toename dan nodig is om vergrijzing te compenseren. Dat vergrijzen is dus maar een smoesje voor omvolking.

6
64 Wendel

@49 "Probleem is ook dat men geen monetair beleid meer kan voeren in die zin dat men de munt niet meer kan laten devalueren op de valutamarkt."

Devalueren maakt de schulden duurder en alles in het land minder waard. Het is daarbij ook schadelijk voor landen in Europa die heel afhankelijk van elkaar zijn als afzetmarkt.

11
65 VaY

@65 : Maar het was nooit een probleem, tot de Euro, toen het niet meer kon.

6
66 Wendel

Als een Nederlander in een land buiten de EU gaat wonen met zijn pensioen, zal er hooguit wat van de AOW af gaan vanwege dat dat land goedkoper is (duurder en AOW erbij doen ze natuurlijk niet). Het pensioen dat iemand via het werk bij elkaar heeft gespaard, wordt gewoon volledig uitgekeerd, als het goed is. Tenminste toen dat soort pensioenen werd geïntroduceerd via wetgeving werd er juist mee geschermd dat je het overal mee naar toe kon nemen. Als dat nu anders is, is dat contractbreuk halverwege de looptijd, iemand dwingen, in het eigen land het pensioen uit te geven. Dat ze daar al belasting blijven betalen over dat pensioen is kennelijk niet voldoende. En de grondwet maar vrijheid van vestiging garanderen. Blijkbaar niet als je oud bent, en dus niet meer produktief, dan kun je doodvallen.

Dit is niet een natuurlijk gevolg van de Brexit maar een misbruik maken van de situatie door verzekeraars en een extra instrument om de wegwillers te straffen, immers de verzekeraars, vaak onderdeel van banken, zijn de echte machthebbers hier, de lobbies die in de EU zieltjes komen winnen.

Zonder lidstaten geen EU. Daarom deze draconische strafmaatregelen. Het is een teken aan de want dat landen hun vrijheid moeten terugkopen tegen bedragen die hun voor jaren in armoede dompelen. De EU wil zelf erg graag blijven voortbestaan, ten koste van alle Europeanen. Dat blijkt.

De EU laat duidelijk zien dat zijzelf belangrijker zijn dan de burgers of lidstaten, dat zij een doel op zichzelf zijn geworden, belangrijker dan ieder ander doel. Zoiets moet je de souvereiniteit van je land, en dus je burgers, niet toevertrouwen. Dat is toch duidelijk.

7
67 Wendel

@66 Zucht. Toen waren er ook genoeg problemen. Het is nu vooral een probleem, omdat we zo afhankelijk zijn van elkaar en je moet ook niet vroeger gaan gebruiken voor nu. We leven niet in 30 jaar terug. Dan kan je toch ook zelf wel bedenken zeg.

@64 Zucht. Ben je nu gewoon zo dom of doe je dit met opzet?

9
68 VaY

@68 : Wat 30 jaar geleden geen probleem was, wordt nu als probleem aangedragen als je de zaak terug zou draaien. Waarom? Geen argument waarom eigen munt niet had kunnen blijven, wel genoeg argumenten dat het niet had gemoeten, die Euro, en dat wisten degenen, die het door onze strot drukten, wel degelijk. Ze wisten hoe het problemen zou geven en deden het toch. Dus boos opzet.

Als iemand je in een val lokt en dreigt, grijp je toch zeker elke kans eruit te komen, zelfs al moet je een poot acherlaten?

7
69 Wendel

@69
"Wat 30 jaar geleden geen probleem was, wordt nu als probleem aangedragen als je de zaak terug zou draaien. Waarom?"

Als je dat al niet kan bedenken moet je misschien gewoon lekker buiten de discussie blijven. Die kinderachtige gedachten dat je elk moment wat je wenst kan veranderen en dat dit dan goed uit gaat pakken is voor stuurlui die aan de wal staan. Niet voor mensen die daadwerkelijk ergens over moeten beslissen. Jij weet niets en dat laat je duidelijk zien. Jij moet het hebben van complotten om iets te verklaren. De euro is de 2e munt van de wereld. Het is een prima munt. De euro is het probleem niet.

10
70 VaY

Er is ene transitie periode en daar moeten ze doorheen. De media loopt de boel uit te buiten en geld te gebruiken als drama onderwerp. Vroeger hadden de mensen ook een stuk minder dan nu en er werd ook gelachen gehuild en gewoon geleefd. De mens past zich aan. Val niet voor die bangmakerij. De zogenaamde stuurlui maken er een drama van, maar voorlopig
http://www.dailymail.co.uk/news/article-5308119/David-Cameron-admits-Brexit-not-bad-thought.html

8
71 sparta

lol @71

Eerst worden er gouden bergen beloofd als je uitstapt en nu is op een houtje bijten te prefereren?

11
72 zeikenderechter

Altijd leuk: een referendum beïnvloeden door angst te zaaien, de meest effectieve vorm door de jaren heen is 'angst voor die anderen', het vijandsbeeld waarvan Hitler al wist dat een intensieve en consequente herhaling vanzelf een waarheid wordt, zie zijn boekje.

En jawel hoor, de deplorabels in Engeland hebben op basis van xenofobie gevoed door populisten als Farange besloten uit de EU te stappen.

Iets met billen, blaren en moeten zitten.

9
73 Lidpver

@72
En nu maakt men er een drama van en dat valt ook weer mee .. Hetzelfde laken een pak. bangmakerij dus.

8
74 sparta

@74

Vraag dat eens aan de Britten .
Zij die in een EU-land werken ,vragen niet voor niets massaal de nationaliteit van dat land aan .
En dat doen ze niet gauw.
Die kijken verder dan bangmakerij.

9
75 No newstoday

@74


Hoe weet jij dat het straks geen drama wordt?

8
76 No newstoday

Je spreekt jezelf tegen .
Je kunt je AOW meenemen naar landen binnen de EU en nog ern aantal daarbuiten .
Voor andere landen geldt een aftrek.
Dat is ook logisch als je weet dat de AOW wordt betaald door de werkenden in dit land en dat die geen zin hebben om dat te doen voor mensen die in een goedkoop land en luxe leven gaan leiden waarvoor zij dan en hogere premie moeten betalen .
Je aanvullende pensioen kun je overal gewoon mee naar toe nemen omdat je dat zelf hebt opgespaard en er voor hebt betaald .
In het begin van de AOW werd het alleen in NL uitbetaald dus is het nu een vooruitgang .

8
77 No newstoday

@74

Het hele proces is één groot drama. En u denkt dat het rozengeur wordt als er straks geen deal is? En dan heb ik het niet eens over de eerste weken die ongetwijfeld een grote puinhoop worden. Je moet wel erg extreem zijn wil je wat eraan zit te komen verkiest boven wat ze hadden. Daarbij, wat is drama? Voor individuele Britten kan het een ramp zijn. Hangt maar net van je omstandigheden af.

Dat achterna lopen van illusies. Wat is dat toch?

8
78 zeikenderechter

Wederom is aangetoond dat als een minimale meerderheid binnen een alles-of-niets referendum de uitslag bepaalt, dat dat geen basis vormt om de uitslag van het referendum na te leven.

We zijn een flinke tijd verder na het referendum. Nu blijkt dat de Brexit-voorstanders onderling met elkaar botsen over 2 scenario's: een harde en een zachte Brexit. Het is duidelijk dat de voorvechters van een zachte Brexit niet mee willen gaan in een scenario van een harde Brexit, wat voor hen maar één alternatief overlaat: (om erger te voorkomen) in de EU blijven.

Omdat de voorstanders van de Brexit niet meer eensgezind zijn, is in het VK dus geen draagvlak meer voor een Brexit.

4
79 Steenloper

@60
Dan heeft u de link niet goed gelezen.
Hierin stond, dat je het tegoed van je pensioen in z'n geheel kon opnemen of een gedeelte daarvan.
Dus dat geld hebben ze al gehad, vandaar dat kunnen "overwinteren".
En die hun pensioen "belegd" hebben, staan er zowieso anders voor, zeker als dat in een andere munt is, zoals dollars of de euro.
Maar die alleen afhankelijk zijn van een toekomstig pensioen, staan er hoogstwaarschijnlijk anders in, hoewel óók die, een groot gedeelte in één keer kunnen opnemen tzt.
Zo'n regel rond de pensioenen als het VK heeft, is zo gek nog niet.
Zouden ze in Nederland óók mogen doen, dan krijg je in elk geval waar je recht op hebt.

3
80 Strongoli

@18 Ik geloof er niets van dat jij dat denkt!

3
81 Verwonderd

De Brexit is nu al een knallend succes. (sarc) Boel heibel in het UK parlement, waardoor grote kans op geen deal door ruzie in parlement en geklungel bij onderhandelingen. Beloftes die niet waargemaakt kunnen worden. Leugens leugens en nog meer grove leugens in het Brexitkamp. Andere politici liegen ook. Brexithelden, die met de staart tussen de benen weg gaan.

0
82 Nos Calan Gaeaf (s7p)

Onzin bericht

6
83 SergioLeone

@78
Welke illusie .. De EU en die gestimuleerde rommeleconomie die alleen met het corrupte piramide model in stand worden gehouden. Een centraal gekkenhuis in Brussel die overal met geld smijt en denken dat ze het keizerrijk opnieuw hebben uitgevonden ... Over illusie gesproken.

De Britten hebben straks nog hun eigen land en soevereiniteit en economie, terwijl de Europese landen tot slaaf van de Brusselse economie zijn verklaard. Een geldkoe voor hun superstaat ... "Hun", want de burgers zijn buiten het gehele proces gehouden. Europa is erin gefrommeld.

7
84 sparta

@84 Na, Brexit is het Verenigd koninkrijk nog steeds onderdeel van Europa.

0
85 Ziggofan

@85
Uiteraard ... De planeet veranderd niet. de Britten hebben alleen meer controle over hun eigen land, terwijl de Europese landen wegzinken in de waanzin van de eurofiele arrogantie.

4
86 sparta

@86
"terwijl de Europese landen" = "terwijl de rest van de Europese landen"

1
87 sparta

@86 Ja ze hebben straks prima controle over hun import. De export not so much.

0
88 Drs. Mezun

@86 @87 De rest van de Europese landen hebben niets met Brexit te maken

0
89 Ziggofan

@88
LOL ... Hoeveel landen kent export ..
Er zijn 196 internationaal erkende onafhankelijke staten

4
90 sparta

@90 Bijna de helft van alles wat ze exporteren gaat naar de EU. Daarna komt de VS de rest is peanuts.
Daar zitten veel producten bij die we in principe ook prima zelf kunnen produceren.

Het leeuwendeel van de landen op aarde heeft niet eens de koopkracht om Britse producten te importeren.

0
91 Drs. Mezun

@91
Dat is de situatie "nu"... Ik voorzie dat ze zullen werken aan hun economische potentie en oplossingen gaan zoeken en vinden.

3
92 sparta

@92 Oh ja ze vinden vast oplossingen zoals de lonen omlaag en de rente omhoog.

0
93 Drs. Mezun

@83 want jou IQ is niet toereikend?

1
94 Jessez

@92 Ik voorzie dat vanaf een half jaar na het referendum en het alsmaar uitblijven van een Brexit plan de consumptieve kredieten met 9% per jaar stijgen en de bestedingen niet navenant meestijgen omdat de hoeveelheid gewerkte uren daalt, omdat de economie stagneert, en het volk met lenen hun bestedingspatroon op gelijk niveau haalt. Wacht even: dat is inderdaad precies wat er gebeurd is en nog steeds gebeurd. Goede basis voor de economie: oplopende schulden en een rente die alleen nog omhoog kan.

0
95 Ketter

@93 Dat is al anderhalf jaar gaande.

0
96 Ketter

@95
Dat is precies het probleem. Het is geen economische crisis maar een politieke. Men wil een bestuurlijke verandering, maar pleegt economische chantage. ik ben benieuwd hoe dit zich verder ontwikkelt.

1
97 sparta

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
VBOH
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@14 Hij wel ja. 😉...

zojuist geplaatst door VBOH

progressiefliberaal
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

"Bovendien moeten Van der Linde en zijn mededemonstranten om 20.00 uur twee minuten stil zijn."Overigens slaat dit natuurlijk weer nergens o...

1 minuut geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

"Hij mag wel op enkele honderden meters afstand van de Dam, op de Singel demonstreren"En zo doe je dat dus. Graag hetzelfde doen bij de into...

1 minuut geleden geplaatst door progressiefliberaal

spookrijder
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@12 +++ Dat jongetje leerde tenminste nog iets. 😉...

1 minuut geleden geplaatst door spookrijder

eh
Moraalpolitie Iran treedt hard op tegen vrouwen die nieuwe hijab-regels overtreden: 'Ze schopten waar ze konden'

@280% zou tegen het regime zijn las ik onlangs.Kijken of ik het nog terug kan vinden....

1 minuut geleden geplaatst door eh

Ron MVV Maastricht .
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

@7 Die klootzak is een nep Sjeng. Een echte Sjeng is niet voor R*da ...

3 minuten geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

VBOH
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@12 Correctie hij lach= hij lag...

4 minuten geleden geplaatst door VBOH

Bob Sleebaan
Soumaya Sahla is uit de VVD gezet: ‘Meneer Wilders hoort niet over ons ledenbestand te gaan’

Bij de VVD staat integriteit niet hoog in het vaandel.De lijst met corruptie schandalen bij de VVD is lang....

5 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
GeenStijl: Hoera! @StasJenV heeft 765.000 euro verbrand

ach, wat zou het. is toch allemaal geld van die nederige burgers, zie je v.d. Burg lachend denken...

5 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

VBOH
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@9Als melden om niets wolven roepen is geworden. Er was eens een jongetje dat het leuk vond om wolven!!! te roepen net buiten het dorp. De...

6 minuten geleden geplaatst door VBOH

NK. App
Tamil Housewife SexSexyasiancamsKinzie-reevesFemale VoyeurPerverce Family PornTeen Blow JobsListcrawler Raleigh NcThickiiinickiiiGay PorntwitterPaordy PornDesi Pron VideoOldboy Elizabeth OslenLive S3xFtm PenisesOld Man Sex XxxSapphirefoxBf Video In KannadaFemdom FeetBlonde_riderxxx'sCory Chase MoviesPeriscope NudesIntragram PornSbbw Black XxxGiffs EroticosFatal MordelPornocon Mi PrimaPelícula De PornosCourtney Miller SexiestJesse Rogers PornstarBbc Anal AmateurDf6 OgrNude Couples MassageStep Mom Sex VidsNude Indian GisActress Sex PicGabrelle SantiniB.r.a.n.d.y. R.e.n.e.e.Murray Bartlett NudeMy Sexy Couple ComBoy Boy Xxx VideosLista De Site PornôHugetits VideosSexxx EthiopiaFilm PornograficzneBeetlejuice PornSex XxxnxxxEri R34Rebel Lynn PornstarNaughty America Mom VideosDesi Pakistani Porn VideosNakedboysandgirlsIxxx..comBebe Rexha NudesKkole17Anal SquurtMaharashtra XvideoIndian Hidden NudeMom Son Porn ComixMy Nacked WifeChloe Difatta Onlyfans LeaksDownload PorngayJapanese Bus VlogXhumstrrFilme Erotico BrasilAsian Teenagers NudeUniversity Of ProblemsVideos Pornos TranxHantai CityNegro Hot SexMujeres CojiedoMidget Tanya色情网站排行Sexo Com JaposaWww CnxxLana Rhoades HdAshlil FilmenLesbian Girls Porn VideosYura KanoLesbienne Por.Srilankan PornvideosHuge Cock SexXxx Sister HardSexy Nude LesbiansSexwife StoriesTrueamateur ModelsOnlyfans LeakdeVideos Pornos FrOnlyfans SafadasKim VelezKannada Tik TokTamil Girls In SareePussyy PicPegnet XxxTelugu Acters Sex VideosDesi Gand NudeFree Asian PornGta 5 Stripes ClubPornhub Indian ComFree Open SexCosmid NetHappy Birthday PornHorney Porn HdAmateur AlbumErotic BueatyLebian Hot PornXvidoe ComHot And Porn VideosSophiemudd OnlyfansAsian Excorts Near.meSkipyhegameXstoySpankingtu BePakistani Sex TubeRef Xxx VideoDistintas.netPerisvope PornPorn Mexican FreeNoodlzmagazineXrhamsterHillary Duff NakedBrazilien PornChodne Ke TarikeKajal Real SexHot Snapchat NudesSteven Universe Amethyst PornTamil Old XxxHaire PusyFirst GloryholeOlder Women Porn VideosPornovideo TubeApp PornhubAnal ToyKaren YuzurihaNtrhentaiCulos PornAmateur Cumshot SwallowSinning PornTeensexcoupleMarcelinabadirBokep.japanFotosporno GratisGemma MasseySexy Cobie SmuldersMadam Sex VideoFree Use AnalHot Mom NakedGiuliana Cabrazia AnalGoddess Raika PornMichael Stefano PornJapanese Affair Porn