door Kiki in Buitenland  ·  147 Reacties

  • 35
  • 1966x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@99 Ze wijzen de dinar af en willen euro's en nog liever britse ponden hebben dat is alles

7
101 GOTCHA666

Waarom moslims naar een niet moslimland gaan komt omdat in een democratie al die verschillende moslimstromingen dezelfde rechten hebben hun geloofsstroming in vrijheid te beleven , en dat kunnen vele moslimstromingen niet in eigen land .
Ook al wijzen ze verder onze levenswijze en democratie af , ze bedienen zich wel van democratie als het ten gunste is en ten goede komt van het geloof .

6
102 Olivia

Altijd klopt natuurlijk niet, de echte vluchtelingen zullen blij zijn in vrede verder te kunnen en zullen de omstandigheden voor lief nemen. De echte vraag dient te zijn waarom moslims uberhaupt hier naar toe komen? Want het deugt hier niet volgens hen. Welnu, we hebben het dan voornamelijk over profiteurs en tuig.

4
103 Al

** gebruiker verwijderd **

Het is inderdaad frappant om op tv beelden te zien dat mensen die de westerse maatschappij ten ene malen afwijzen in "onze" Toyota`s en Mitsubishi`s en Mercedessen rijden , de Iphone en Samsungs zie je ook altijd voorbij komen en dan nog alle mode kleding of schoenen , het liefst het duurste model van de laatste mode beurs .
Dat vindt ik dus niet consequent en dus uiterst ongeloofwaardig als het over de waarden van de ïslam" gaat .
Als je de levensstijl verwerpt met alles erop en eraan dan moet je zeker niet met de ultieme verworvenheden van het westen gaan pronken want dan ben je dus geen MOslim maar een westerling .
Ik heb ook vaak het idee dat 95% verwesterd is en dat slechts een minimale minderheid wanhopig probeert het zinkende schip van de islam via terreur drijvende te houden .
Gelukkig hoop ik dat de moderne mens hier overwint en dat het kwade op zijn retour is .

104 verwijderd682241

Ze vluchten niet, ze annexeren.

3
105 grovi

@10 ,
Dat is niet gelukt.
Misschien lukt het op een ander draadje, de aanhouder wintquestion

1
106 Aragon

Ehm ehm, goeie vraag, weet het antwoord niet!

3
107 Jan met de korte achterlul

ze vluchten niet altijd naar niet moslim landen, het lijkt wel zo omdat het in europa ontzettend slecht geregeld is & omdat (economische) vluchtelingen veel overlast veroorzaken.
jammer dat de "moreel oppermachtige" reageerders het ook hier weer verzieken; mensen beledigen door aan te nemen dat ze met hun "domme onderbuik" reageren.............terwijl ze zelf weer hevig los gaan denkend met hun, jawel, flabberende onderbuik

5
108 Srooy Anarebos

* Verwijderd door de redactie *

109 infinity

Omdat hier alles gratis is.
Uitkering. Goede voorzieningen.ze krijgen overal der zin .met huis krijg je voorrang
Willen ze moskee komt die er.
Willen ze sçholen ze komen er.
Want die knuffelregering vind alles goed wat ze doen en willen.
Zelfs illegalen krijgen hier nog verblijfsvergunning.
Ze mogen panden kraken.17 jaar lang.
En dat weten ze allemaal.
Want dat word ze wel.mede gedeeld.
Dus dan ga je niet naar ander land toe.
Lang leve Nederland.

3
110 annie

De hele EU 1 miljoen moslims? Muhahaha! Wij hebben er hier al zo'n vier miljoen zeker. En dan al die andere EU-landen nog?

Alle grote steden zijn voor bijna de helft niet-westers allochtoon, en de meerderheid daarvan is moslim. De rest van het land is verschillend, maar laat daar een kwart allochtoon zijn.

Goebbels zei het al: hoe groter de leugen, hoe waarschijnlijker dat hij massaal wordt geslikt.

3
111 Wendel

En dan die laatste comment:

"Volgens de UNCHR is het aantal Palestijnse vluchtelingen binnen de definitie van de UNRWA gestegen van 711.000 in 1950 tot meer dan 4 miljoen."

Da's knap, zoveel kinders fokken en grootbrengen in van die zielige vluchtelingenkampen, per koppel toch zeker bijna 5,6 kinderen overleven tot volwassenheid.

1
112 Wendel

Om de islam te verspreiden natuurlijk. Jezes, wat een domme vraag.

4
113 samcash

@111 Nee het zijn in totaal 1 miljoen Syrische vluchtelingen. De vluchtelingen (lees parasieten die uit afrika komen vergeten ze gemakshalve effe of zitten die ook in Turkije of jordanie!
Wat men ook vergeet te vertellen is dat wij (EU) de beurs moeten trekken voor de personen die in Turkije zitten Dus turkije vangt ze niet op maar verleent de EU een service waar ze dik voor betaald worden. Ze gebruiken de deze groep zelfs als chantage middel! (zo goed hebben ze het op met hun geloofsbroeders)
Ze maken hier gebruik (lees misbruik) van iets wat ze in hun eigen geloof niet kennen (of willen kennen) namelijk barmhartigheid.

1
114 psje

Heb ik me nog verrekend. Dat getal van 5,6 is per persoon, dus per koppel ruim elf kinderen die de volwassenheid halen. Dat had ik een tijdje geleden al berekend.

3
115 Wendel

@115 Dat lijkt me een krankzinnig getal. Op basis waarvan komt u tot die berekening?

3
116 Smiling

Dat geklets over "terugkeer", rolstoel of rollator? inclusief de nazaten van degenen, die even opzij gingen naar omringende landen, zodat Jordanië et.al. Israel met de grond gelijk konden maken en weer aan de plaatselijke Arabieren teruggeven, die lieden dus zijn eventueel "vluchtelingen" die over "terugkeer" kunnen spreken, naar het land van hun voorvaderen nog wel. Dat zijn er één op de 11 van diegenen die nu "Palestijnen" worden genoemd. De rest is import die het zelfs in het vreselijke Palestina beter heeft dan in de verscheurde, chaotische omringende landen.

2
117 Wendel

630.000 vluchtelingen in Jordanië? Dat zijn er wel iets meer hoor! Zet daar maar een eentje voor of zo.

1
118 Ektoplasma

Omdat we hier in vrijheid en in welvaart leven én zij dat graag willen afbreken toch?

question

2
119 ikzelf66

Vergeet je nou de 5,5 miljoen vluchtelingen in Libanon.

1
120 Trompetsignaal

* Verwijderd door de redactie *

121 Harry potter maar zonder bril en sportiever

Moslims/mensen ontvluchten hun landen maar nemen die islam meestal mee. Dom dom dom.

Niet allemaal, sommigen zijn verstandig en zweren direct dat gekke geloof af zodra ze de kans krijgen. Maar ja, voordat ze allemaal uit zichzelf genezen zijn van die gekte kan helaas nog wel honderden jaren duren.

2
122 Harry potter maar zonder bril en sportiever

@104 Toyota`s en Mitsubishi`s en Samsungs zijn geen westerse merken gaat u alles wat positief is als westers percipiëren en alles wat negatief is als niet westers ?!

7
123 21st Century Guy

@24

Familie van Yomanda?

1
124 Zwartwit

@121 Het is een kwestie van koloniseren, een islamitisch land is al islamistisch.

2
125 Xmod

Zo'n vraagstelling als in dit bericht is totaal nutteloos. Heeft alleen tot doel populisme aan te wakkeren en dat is bij nieuwskoerier.nl reaguurders een kat in het bakkie. Vanwege hun lage IQ een makkie.

11
126 Bart Boudewijn

Ik ken mensen die hier geboren en getogen zijn. Vervolgens zich tot het moslin geloof bekeren. Trouwen met een moslimman uit Verwegisstan. Hier blijven wonen, schelden op alles wat westers is. Maar wel de uitkering dankbaar in ontvangst nemen. Want een baan vinden lukt niet als je als Nederlandse met een tentdoek over je hoofd rondloopt.

1
127 ObJener

Omdat in alle moslim landen of oorlog of burgeroorlog / terrorisme is!

1
128 Zie Hier

@128
Overdrijven is ook een vak !

3
129 Norton

@126 U bent Bart Boudewijn en u vindt zichzelf buitengewoon intelligent natuurlijk.

2
130 Vrijbuitertje

Zullen we de politici en de gevestigde media het antwoord eens niet voorzeggen. Saoedie-Arabië laat overigens geen vluchtelingen toe, omdat het land te duur is voor vluchtelingen.

0
131 Vilseledd

Als ze dan om tal van redenen naar ons vluchten ? Dan is het ergens toch onbegrijpelijk dat zij, eenmaal hier, alles doen om die redenen hier te ondermijnen... ?
Ikke niet begreipe...

0
132 Flipper

* Verwijderd door de redactie *

133 infinity

* Verwijderd door de redactie *

134 Gr@ndioos

Tja Ik zou ook naar een land gaan waar je de beste toekomst perspectieven ziet en dat zijn natuurlijk niet Turkije of Jordanië

Dit geeft ook meteen waar het probleem aan van waar de islamisering door komt

0
135 Hefan430

omdat allah 1 grote dikke aidsvlek is in het midden oosten komen ze hier profiteren

2
136 knetterkop

* Verwijderd door de redactie *

137 infinity

De ironie is dat ze in hun gastlanden drammen om de dingen die hun thuislanden tot hopeloze landen hebben gemaakt. Hoe meer moslims in Europa, hoe meer Islam-ellende we hier juist krijgen. Ze komen vooral voor de centen en om de Islam verder te verspreiden tot de hele wereld ermee vergiftigd is.

0
138 Akiron

Te komen naar de EU land om haat te zaaien homo's geweld aan te doen en ons de zit geloof op te dwingen of laten zin aan alle christen waar wij niet van gediend zint. Ook komen te om de belastingbetaler de haard werken van heen geld te beroven waar te hier neut voor werken moeten da te hier alles gratis krijgen. Ik als PVV stemmer zeg dat alle moslims uit EU-lande oprotten moeten en naar heen eigen land terug gaan waar te geweld en haatzaaien verder kunnen uitvoeren met heen putslappen op het hoofd.

0
139 Gunther

@139 : Leugenaar! Je hebt nog nooit PVV gestemd!

4
140 =*(++)*=

@139 ja dat doen ze inderaad dat werkschuwe islamtuig, maar ONZE overheid doe het allemaal.laat gebeuren, en ons langer laat doorwerken om al dat islam hier de monden te voeden, en uitkeringen te strooien, en lage straffen geeft.. onze overheid is de hoofdschuldige!

4
141 infinity

"Hopkins has been accused of racism by journalists, advocacy groups and politicians for her comments about migrants. Her role as a presenter for the radio station LBC was terminated in May 2017 following her comments on Twitter about the Manchester Arena bombing.[3][4]

In 2016, Mail Online was forced to pay £150,000 to a Muslim family whom Hopkins had falsely accused of extremist links"". .....etc. Wiki

Gewoon een Islamofoob type.

Wat betreft de vraag. Je vlucht, bij voorkeur, naar een land wat veilig is en waar je goede vooruitzichten hebt voor je kinderen. Welk land dat is en of je er stuur op hebt is persoons en situatie gebonden.

14
142 Hendrianus

Het enige wat Hopkins wil horen is een aanvulling op haar eigen agenda. Staat helemaal niet open voor discussie.

13
143 Hendrianus

De discriminatie tussen moslimlanden is soms bizar. Arme blanke.

0
144 caso

Waarom vluchten moslims altijd naar niet moslim landen ?

Het is een verkeerde vraag.

Het moet zijn: Waarom laten islamitische landen hun volgelingen naar niet-islamitische landen vluchten?

Het is zo goed voor het verbreiden van hun waandenkbeelden uit de koran.

2
145 Wil je niet weten

Omdat ze hier met gratis rijke belofte door Merkel en co hier naar binnen geroepen worden, terwijl er in Saudi Arabië plaats en veiligheid zat is. Tevens voorzitter van mensenrechten.

1
146 Dachtutniet

** gebruiker verwijderd **

@123
Als u de geest van het verhaal niet begrijpt kan ik er ook niets aan doen , maar noemt u eens een merk op uit een islamitisch land dat in het westen gedijt en dat in de markt gezet wordt waar westerlingen mee uit hun dak gaan ?
Afgezien van een broodje Döner of een broodje shawarma .

147 verwijderd682241

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bleke Betty
Moraalpolitie Iran treedt hard op tegen vrouwen die nieuwe hijab-regels overtreden: 'Ze schopten waar ze konden'

@2Het enige wat je als theocratische/dictatoriale overheid nodig hebt, is angst héél veel angst. En dat creëer je door openlijk dermate gr...

2 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

veld1866
Video | Rutte lacht breeduit tijdens ontmoeting met Erdogan

Hé Rutte, die lul noemde de Nederlandse bevolking een paar jaar geleden nog nazi's. Is hij dat weer vergeten?...

3 minuten geleden geplaatst door veld1866

spookrijder
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@9 Uiteraard. 😂...

4 minuten geleden geplaatst door spookrijder

eh
Algeria signs $3.5B deal with Qatari firm to develop world's largest dairy farm

En dan lees je via de link dat Algerije vanwege toenemende droogte steeds meer graan moet invoeren.Terwijl het houden van koeien ook veel wat...

4 minuten geleden geplaatst door eh

JackKropotkin
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

@2 Krijg je dan last van de hysterische hoest? @4 Inderdaad :-). ...

4 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@8 "onnozele trol." Volstrekt onnodig beginnen met schelden, beledigen en op de persoon spelen → gemeld. ...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@22Verteld door de (propaganda)monden van Palestijnen.Bewijs daarvoor is nog niet ėcht geleverd.Pas na beëindiging van dit conflict, zal...

6 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bleke Betty
Moraalpolitie Iran treedt hard op tegen vrouwen die nieuwe hijab-regels overtreden: 'Ze schopten waar ze konden'

Smerig afval wat daar ad macht is. Ik heb enorm respect voor die vrouwen en zelfs enkele mannen die strijden voor vrouwen op het recht om zich...

8 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

spookrijder
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@7 Het gaat mij om hun beleid, onnozele trol....

9 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Benzardi
GeenStijl: 4 & 5 mei comité Amsterdam: "We staan stil bij oorlog en onrecht, met veel nadruk op Gaza"

Het laatste filmpje was het leukst met de docent....

10 minuten geleden geplaatst door Benzardi

NK. App
Indian Desi Blue VideoBeach ExhibionistGloryhole FacialAngel Youngs - Day Of DebaucheryYouporn NHannah Owo XxxWww Videoporno ComHarmsterKarlee Grey AssTapsee Pannu Sex VideoXxx Sexy VdioJapanese Son Mom PornChubby UpskirtInduca MonroePokeslutMichell Monaghan NudeBhabhi Ka BfBig Black Porn VideoGirl Touching PenisChinese Xxx FilmKangana Hot PicsMichelle Anderson BbcMaa Ki ChootDipika Padukone Xxx VideoMaddy Rose PornstarBig Fuck VideosIndian Honeymoon NudeMia Khalifa ButtThroat Pie Comp8muses.vomMichelle Keegan NudeNarutohentai TsunadeJabhdBhabhi Or DevarGroping In The CinemaSexofoliaJav.hd Sub Indo8muses ComBelle Delphine Porn LeakUnderrale PornAzra_lifts LeakedIndian XxcSexsi CartoonReddit MasturbatingContoseroticoscnnسكس أمSexvnXxwxBig Titts HardcoreCuckold WatcherXxx ChhattisgarhiMom Son Make LoveWifey SandraCartoon BallbustingGuy PornstarsF95zonAlexa TomasCrossdresser Black PornPriya Rai MoviesDixie TrailerparkAnime Porn With EnglishPornor GratesNangi Chut VideoVideos De XxxVados PornDanny Ash Pornسكس اخوانXxnx BhojpuriXnxx DressDevar Bhabhi Sex Hd3d Cartoon PornographyBlowjobs ArtBelt Spank PornReallifcamTukif PornographieSexe AraneX Blue VideoSex Video Hd BanglaMaria Nagai JavNana Shimura PornEscorts AustinHot Vagina SuckingFat Grany PornChubby Redhead NudeShego Rule 34Porn Hub CimTelugu SuckingRebecca Linares Sex VideosNobodyhome.tv Website DownFemale EsortPaulina Prizkova NudeBig Dic GayPornos En LenceríaTinas FashionTamaki Fire ForcePoren Xxx VideoJapanes Sex VedioHent BdsmZvideVintage Teenage NudesJapan Old Sex VideoChinese Girl XvideoEnglish Blue Film ChudachudiTsubasa AkimotoEscort AlligatorsSkip Tge GamesToga HentaiMassage Nude Near MeWww Xnx N ComNew Sexy Sex VideoAdoretranaeBaddies TvSexviddoTamil Actress Nude LeaksDaddys PrincessJapanese Office PornStepmom Seduces MeJav LibararyHyderabad XnxxPanochitas ChiquitasPorn Hd BbcShalu Menon Nude VideoAfternoon SexPron LesXxxxx Video IndianBest Hentai ArtistXxxchapinLesvian Massage PornBikoni PornLov Tyler NudeMilf Nude In PublicFast Blowjob'sGodess NaughtiaSister Brother Porn RealGosexpodSapna ChoudharyxxxTherubieredSunny Leone Sexy Full HdKorean Sex Movie Eng SubMoney Talk PornXxx Video Hot SexyPorn Gay IndianXxx And XxxKarishma Kapoor Ka Sex VideoHot Grils XxxDesicouplesexBondage ValleyLesile Bibb NudeMompov KendraShakeela Sex Com