Trump denkt dat het kan: vrede stichten (ad.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Buitenland  ·  137 Reacties

  • 3
  • 633x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@101 is dus precies wat ik schrijf....

6
101 TedjeR

@79

"Blijkbaar is dat wat sommigen hier willen. Waarom? Alleen maar omdat het Trump is."

Wat jij niet ziet en "wij" wel is dat de manier waarop Trump omgaat met anderen niet gaat leiden tot vrede. Op geen enkele manier. Trump schoffeert alles en iedereen en laat zich inpakken door juist diegenen die wel op oorlog uit zijn.
Voor vrede zijn goede verstandhoudingen nodig. Overeenkomsten waar landen op kunnen rekenen. Begrip en overleg. Niets van dat alles zit in het pakket "Trump".

Nog gevaarlijker dan zijn ideeën en meningen is het feit dat Trump echt geen flauw idee heeft waar hij eigenlijk mee bezig is. Trump's beslissingen hebben niets maar dan ook niets met vrede te maken. Ze hebben niets maar dan ook niets met welvaart voor de US te maken.
Elke beslissing die Trump neemt heeft maar één doel: zijn eigen ego opkrikken. en wat dat kost interesseert hem niks. MAGA is niet waar Trump voor staat.
Trump staat alleen voor MMG. Make ME Great.

Trump is het grootste gevaar voor de wereldvrede die de wereld de afgelopen decennia gezien heeft.
Het zal mij aan de reet roesten hoe Trump zijn eigen land regeert. Het zijn de gevolgen voor de rest van de wereld die me zorgen baren. En die gevolgen kunnen desastreus zijn wanneer Trump nog veel langer aan de macht blijft.

8
102 Endandit

vrede stichten tussen 2 (geloofs)groepen die elkaar willen uitroeien. dat gaat dus niet lukken. het is geen andere president gelukt, waarom dan weer deze hysterie rond trumps persoon?

10
103 Srooy Anarebos

@102 Wat jij niet ziet en "wij" wel is dat de manier waarop Trump omgaat met anderen niet gaat leiden tot vrede. Op geen enkele manier. Trump schoffeert alles en iedereen en laat zich inpakken door juist diegenen die wel op oorlog uit zijn."
dat kan allemaal zijn maar het is opvallend hoe trumphaters hier omgaan met anderen. de trumphaters willen dat trump stopt te schofferen maar vullen zelf hun dagen er mee

13
104 Srooy Anarebos

@101 Ja, dat lijkt me logisch, als je jezelf quote question

6
105 Neobullseye

ach gut, de trumphaters & hun minnetjes, ze haten hun eigen hypocrisie question question question

13
106 Srooy Anarebos

@104

Ik schoffeer niemand.
Als je het wilt hebben over het vermogen van Trump om vrede te stichten dan hoef je alleen maar te kijken naar de wijze waarop hij die "vrede" in zijn eigen staf "bewaart".
Daar heeft ie één grote puinhoop van gemaakt en het is nog steeds geen eenheid. Nog steeds vertrekt de een na de ander omdat Trump niet in staat is de vrede tussen hemzelf en zijn medestanders (nota bene) te bewaren.
En die moet vrede stichten tussen landen die al eeuwen elkaars vijanden zijn?

Als je dat gelooft dan ben je op zijn minst enorm naïef.

8
107 Endandit

@103
In de allereerste plaats omdat Trump zelf overal nogal veel stampij om maakt. En zich daarbij niet al te diplomatiek opstelt om het zachtjes uit te drukken. En daarbij een visie van likmevesje tentoonspreidt. En niet in de laatste plaats omdat Trump zelf op het moment de grootste bedreiging van de wereldvrede vormt.
Maar wat kom jij hier doen? Je lekker hele dagen aan 'ons' (overigens geen haters - lamentabel, binair verzinsel weer) ergeren?

6
108 linksepisser

Met die zionisten is geen vrede mogelijk. Geef de Palestijnen maar wapens die werkelijk grote schade aan kunnen richten zodat ze zich ook kunnen verdedigen tegen de agressors en landjepikkers.

7
109 niet-alles-geloven

@108 mijn excuses ik had geen rekening gehouden met lange tenen. u heeft gelijk meneer pisser, nk blijkt geen goede plaats te zijn als je niet schuimbekkend door het leven gaat/wil gaan.

10
110 Srooy Anarebos

denken = reageren op impulsen
In het geval van Trump. Daar komen geen hogere cognitieve faculteiten (plannen, emotiecontrole) aan te oas.

2
111 Denisova

* Verwijderd door de redactie *

112 Dumper

@109 Meh. Hamas is een van de weinige partijen die ik écht niet vertrouw met zware wapens; in tegenstelling tot veel regimes zie ik hun er namelijk voor aan om ze daadwerkelijk als eerste te gebruiken. (Let wel: ik zeg 'Hamas', niet 'de Palestijnen'.)

0
113 Neobullseye

@112

Eerlijk gezegd zie ik geen verschil in de houding van de Palestijnen en de houding van Israël. Beide partijen houden het conflict in stand. En geen van beide is bereid om welke concessie dan ook te doen om tot vrede te komen.
Zolang niet beide partijen daartoe bereid zijn is vrede in die regio onmogelijk. Niets wat een andere partij kan doen zal daar verandering in brengen.

1
114 Endandit

@46 Even for the record: Iran doet niks anders dan terreurorganisaties financieren, zoals hezbollah, hamas, en vele anderen.

2
115 HaTishbi

@110
Precies, NK lijkt niet voor iedereen weggelegd. Ik zou je dan ook adviseren je account hier op te heffen, en NK te blacklisten in je firewall. Dat zou je moeten helpen tegen overmatige schuimproduktie.

1
116 linksepisser

Wordt tijd dat Trump eens keihard met de vuist op tafel slaat: hij heeft logischerwijs Jeruzalem erkend als hoofdstad van Israël.....daartegenover zouden de Palestijnen nu ook sterk tegemoet moeten worden gekomen....?!

3
117 CoolMemories

@117 [ Wordt tijd dat Trump eens keihard met de vuist op tafel slaat]

Waarvan het gevolg een daverend lachsalvo bij alle partijen zal zijn...

2
118 TedjeR

@117 ja logischerwijs op advies van de evangelisten die hun religieuzes eindtijd willen ontketenen zodat herrekent Jezus opnieuw kan opstaan.

2
119 Denisova

@107 "...Als je het wilt hebben over het vermogen van Trump om vrede te stichten dan hoef je alleen maar te kijken naar de wijze waarop hij die "vrede" in zijn eigen staf "bewaart"....."

Heeft er niets mee te maken! In de partijtop van consensuspartijen als PvdA, Groen-Links, SP enz, vlieger er ook mensen uit die niet geheel voldoen.....zie het geval Ellen Vogelaar of Jolante Sap...

3
120 CoolMemories

@118 "...Waarvan het gevolg een daverend lachsalvo bij alle partijen zal zijn..."

Nou, zo hard lachte de NATO-top niet toen Trump Stoltenberg confronteerde.....

2
121 CoolMemories

@119 "...op advies van de evangelisten die hun religieuzes eindtijd …"

Los van die evangelisten of welke eindtijd dan ook....Jerzuzalem hoort bij Israël zoals Parijs bij Frankrijk hoort en Kosovo bij Servië....!

3
122 CoolMemories

@121
Confronteerde met wat? Met afspraken die al jaren geleden gemaakt zijn en waar landen zich aan houden?

2
123 GreyB

@109 "...Met die zionisten is geen vrede mogelijk. Geef de Palestijnen maar wapens die....'

Israël versus Palestijnen is het puberende deel van de wereld....beter niet mee bemoeien.....gaat al millennia lang zo....

1
124 CoolMemories

@115 "...Iran doet niks anders dan terreurorganisaties financieren, zoals hezbollah, hamas, en vele anderen. …."

Je kunt Hezbollah en Hamas niet vergelijken met IS dat weer gesteund wordt door de Golfkalifaten, Obama en kabinet Rutte dat 25 miljoen heeft gedoneerd aan moordende jihadisten in Syrië/Afrin…...en waar Rutte weigert antwoord op te geven.....

2
125 CoolMemories

@118 "...Waarvan het gevolg een daverend lachsalvo bij alle partijen zal zijn..."

Ik denk toch eerder tussen jouw oren wanneer jij je pilletje weer eens vergeten bent...!?

4
126 CoolMemories

@111 "...In het geval van Trump. Daar komen geen hogere cognitieve faculteiten (plannen, emotiecontrole) aan te pas...."

Voor sommigen lijkt dat zo ja, maar dat ligt niet aan Trump! -en Trump gaat ook niet zitten te wachten op de geestelijke traagheid van liberals, democrats, socialists en globalists….!

5
127 CoolMemories

@10 "...Hoe is het dan nu tussen de VS en NK/Rusland?...."

Stukken beter!!

6
128 CoolMemories

@127 dat lijkt niet zo dat is zo. Jij infereert hogere cognitieve faculteiten waar ze niet zijn. Je fantasie neemt een loopje met je.

2
129 Denisova

@36 "...Trump en vrede? ..."

Denk ff na voordat je blaat! We hebben Bush, Blair en Obomba gehad....nu eindelijk met Trump raken we verlost van die oorlogszuchtige globalisten met hun universele waarden waaraan alles en iedereen ten koste van alles moet geloven....! rook en kruitdampen trekken weg, de lucht klaart op, 'vijanden' blijken bondgenoten en 'bondgenoten' blijken achterbakse profiterende wanbetalers....

6
130 CoolMemories

@124 Inderdaad, niet mee bemoeien. Dus ook niet eenzijdig zeggen dat Israël gelijk heeft en dat de Palestijnen hun kop moeten houden en het maar moeten slikken.

0
131 Neobullseye

@99 Bedankt. Was een hele lieve oma die ik zeker zal gaan missen.

1
132 xtremy

@128
In welk opzicht?
En in vergelijking met wanneer?

0
133 GreyB

@130
Welke troepen heeft hij inmiddels al teruggetrokken?
Hij bombardeert in ieder geval meer dan Obama..

0
134 GreyB
135 Wetenschappertje

@132 , Ik hoop dat ze van het leven heeft genoten en een respectabele leeftijd heeft mogen bereiken en tot slot, dat haar einde geen pijnlijke lijdensweg is geweest.

Zie dit s.v.p. niet als poging details los te krijgen. Is lekker prive. Is gewoon mijn oprechte hoop.

0
136 Weet geen naam

@136 Thnx. Was allemaal mooi. Gelukkig geen lijdensweg.

1
137 xtremy

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

1 minuut geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

3 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

5 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

8 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

10 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

11 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

15 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

16 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

18 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Alexis Zorbas - Zorba The Greekhttps://www.youtube.com/watch?v=2AzpHvLWFUM&t=25s...

20 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Johnny WaddClapping PornhubSexy Video Full Hd FilmA World With Exceptionally Low Hurdles To SexAnmia MileyPelis Online PornAsian Gay SexVideos Pornos De NoeliaSouthern Diane MarieXxx Com DownloadXnxx With Friend MomPornocasero LatinoPayton Preslee VrChristina Hendricks NudesTeenage SexLeasbian Xxx VideosFirsthandjobHindi Hot WebChinese Jabardasti Sexy VideoHddesipornDonky PonkyNubiles NudeReverse Cowgirl GifsGiantesspussyXnxx KhetSai Pallavi Hot PicsPain Full SexAdel MorelBeautifuljudy23Public Agent Latest VideosFree Porn StoriesTamanna Bhatia Sex PhotoViolet Parr XxxFree Porn With Big BoobsBongascamFilmesporno BrasileiraCécile BrecciaBeautiful Nude RedheadsDesi Bhabhi Ki ChudayMassageporn FreePlayboy Tv SwinSaune PornAlaina Dawson AnalFree Adult ComiPornographie ItaliePenis PicDeshi Porn VideoSwimg Playboy Tvأفلام سكسي هنديP O R N Hu BXxx Video JimHd Sex Tube ComXxxx Indian MovieCuckold Wife BbcMia Khalifa Full Hd MeinLesbian Porn AuntPron VedosSantas Porn GirlsBrother And Sister Having SexsVer Pornografia VideosJav LibararyFrer Porn XnxxBoudi Ke Chudar GolpoFatal Model AcompanhantesJosephine Jacksonممه خوریToni-camille NudeNamithasexvideoDoujinnmoeGoth Egg NudeHot Tits SuckingIndian Chut ChudaiShakeela PhotosThicknstackGirdle PornLeolist CanadaProstate MassageHayley Davies AnalJul-868Scarlet LaveyFunsexy Dragon BallVideos Of Women That SquirtPakistani Village SexMommy IncontrolNoelle Easton XxxKam Sex VideoFull Sexxxy VideoCunt HuntManhwa HenraiGirl Live CamLesbian PornographyXhamster New VideosMia Khalifa Full SexyEbony Babe PornSexy Black PornSali Ko PelaSophia Locke WatchingmymomgoblackBest Por SitesPorn Em FilmesKakinada SexPron HidiBlacked Rew ComRocket PornBd BdsmPornopour FemmeJapanese VrpornNicole Kifman NudeAnime PronNipple Sucking JapaneseNude Hot Web SeriesPhillipine PornsRylskyartAriasaki NudeWww Sex Hindi MoviePriyanka Chopra Sex VediosGrannycumPorn PerreoRandomslutIndon Porn HdLightskin PornhubD4 SuwingAngela White PornerSexy Video+Fucked While AsleepHottest Animated Porn紳士漫畫Overlord PornLauren German SexSlutty FlirtTamil Sex WebSxyporbAhsoka Nude ScenePornos De PrimasLesbian Kinky PornNifty. OrgEva KnottyLaura Spencer NudeBootyismSexy Blue Picture Video HdAishwarya Rai XxSasu Maa XxxPorn Animations 3dSimpsons NudeSai Pallavi XvideosMia Khalifa Hd BfIndian Young Couple Sex VideosChina Adult MovieDesi Tite SexNude Couples On Nude BeachSky Bri Dp Porn