door Havermout in Binnenland  ·  29 Reacties

  • 14
  • 726x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Mooi, ik zeg doen.
Roddels achterklap en iemand onterecht beschuldigen zonder rechtsgrond of uitspraak van de rechter is wat het is.
Smaad..
Zeker omdat die zegveld één en al zuur is na het missen van die leuke baan bij de rechtspraak door haar onverkwikkelijke acties tegen de vader van maxima.

1
1 chouffleur

Die zegveld zoekt in dit proces (en ook in andere processen) voortdurend de ranzigheid op. Gelukkig neemt nu iemand zelf ook de juridische knuppel op. Dit soort advocaten maakt dat mijn vertrouwen in dat vakgebied aardig naar 0 gaat.

0
2 Lerac

Dit is nou eens goed nieuws, en hopen dat hij een goede advocaat aan zijn zijde heeft!

Deze acties van de Mariniers is één van de schoolvoorbeelden van hoe een (trein)kaping te beëindigen binnen de opleiding van special forces over de gehele wereld. Iedereen die er verstand van heeft is van menig dat deze actie uitmuntend is uitgevoerd.

En dan komen mensen als deze dame, die terroristen, moordenaars, in de slachtoffer rol poogt te werken. "Ja, maar er zijn terroristen op de grond doodgeschoten". Okay, ten eerste is daar geen enkel bewijs voor, en als dat al zo zou zijn, wat dan nog? Dat iemand op de grond ligt zal niet inhouden dat de persoon ook is uitgeschakeld.

@2 Dit soort advocaten zouden hun beroep niet meer uit mogen voeren.

2
3 Bluth

Heel goed! Zegveld denkt ook dat ze het allemaal weet, maar ze is er niet bij geweest.

1
4 Nicks R. Van

Goedzo eindelijk iemand die terugvecht tegen dat gelul van die Molukkers.!
En klaag al die Molukkers tegelijk aan voor masale Smaad & Laster !

0
5 Sloddervos

Dus als terroristen je huis aanvallen, dan mag je alleen met nepkogels schieten? Want je mag terroristen niet doden!

1
6 DTS

Ik zal de zaak met veel interesse volgen... kan wel begrip opbrengen voor die aangifte.

3
7 TedjeR

zegveld heeft ook vast een dubbel paspoort..wat een aanfluiting je eigen land zo te verraden. ze zal de nederlandse staat wel gaan dagen op termijn ...al die miljarden eurootjes hupsakee naar voormalig afrikanen.....wat zal haar poesje nat worden

2
8 delarosa@europe.com

@7 . Inderdaad ik ben ook zeer benieuwd. Er is een gijzelaar Ansje Monsjou ook dodelijk getroffen door de mariniers en er zijn getuigenverklaringen van gijzelaars die niet in het voordeel van de mariniers spreken. Complexe zaak

8
9 mo

Enerzijds moet alles juridisch uitgeplozen worden, al is het wel heel lang geleden. Aan de andere kant is er na dit zeer rigoureuze optreden van de NL overheid geen Molukse terreuractie meer geweest. Als je als overheid geweld gebruikt om het te beëindigen dan is het de beste tactiek om er zo extreem mogelijk in te gaan. Ik weet nog dat ik met open mond naar de tv zat te kijken, de overgierende Starfighters hebben er denk ik voor gezorgd dat niemand het in zijn hoofd heeft gehaald nog eens een trein te kapen.

Ik begrijp de reactie van deze ex-marinier.

0
10 Vandeprinsgeenkwaad

Die mariniers hebben gewoon het afval opgeruimt. Wat is daar mis mee?

3
11 upanddown

De overheid heeft iets beloofd aan de Molukkers en die belofte is niet nagekomen. Dat is niet correct maar het is zeker niet correct om onschuldige mensen en kinderen te gaan gijzelen. Dat maakt de daders gewoon tot terroristen. En terroristen moeten worden uitgeschakeld, en dat is gebeurt. Nu beginnen de families van de terroristen te zeuren om een schadevergoeding en dat is niet juist. Ze horen excuses te maken en niet zelf in de slachtofferrol te kruipen. Terecht dan ook dat er nu mensen opstaan ( gegijzelden ook graag aangiften doen ) om tegen deze geldwolven te strijden.

1
12 Een hardwerkende ZZPer

ze moeten ook die mariniers niet schuldig maken ,die voerden een opdracht uit.
degene die die opdracht gaf,dus de verantwoordelijke ,was van aght.
dus moet hij op het matje geroepen worden ,maar die houden ze wel buiten schot.

0
13 ongelovenloos

@13
de juiste woorden..hulde

0
14 delarosa@europe.com

Het wordt tijd dat de Molukkers de Nederlandse staat aanklagen vanwege de verbroken belofte van een eigen staat op de Molukken. En dan doorprocederen tot het Europese Hof.

3
15 Realisme graag!

@10 Dit soort eenheden worden ingezet om dodelijk geweld te gebruiken, dit om de aller hoogste escalatie van dreiging te neutraliseren. De politiek wist van te voren dat als de gijzelnemers zich niet overgaven en het tot een bestorming zou komen, de gijzelnemers er zeer waarschijnlijk niet levend vanaf zouden komen.

Tijdens zo'n bestorming schakel je de vijand direct uit, je gaat er niet in en roept vervolgens "leg je wapens neer". Nee, je schakelt de dreiging uit.

Buiten dat is deze hele casus al zo ontiegelijk veel uitgeplozen...

0
16 Bluth

@16
En toch is het interessant om te weten of de mariniers expliciet de opdracht hadden gehad om de gijzelnemers te vermoorden. Volgens mij is dat de enige vraag die de families beantwoord wilden zien.

3
17 Realisme graag!

@11 . Inclusief Ansje Monsou, een gijzelaar. Haar ouders zien dit toch anders. Mijn @9 wordt wel gemind maar het zijn wel feiten. Juist dat maakt deze zaak zo complex.

3
18 mo

@17 Als dat nog steeds de reden zou zijn, dan heeft het weinig nut om achter de Mariniers aan te gaan. Dit gaat puur en alleen om het geld.

0
19 Bluth

@19
Dat maak jij er van, jammer!

De mariniers zijn de enigen die kunnen zeggen welke opdracht ze hebben meegekregen. Ja en ook Van Acht, maar die liegt toch waarschijnlijk.

5
20 Realisme graag!

@20 . Van Agt staat te popelen om te getuigen heb ik begrepen.

0
21 Vandeprinsgeenkwaad

@21
Nou ja, wie weet, hij is tenslotte toch volledig van politieke kleur veranderd. Misschien spreekt hij toch de waarheid wel....

2
22 Realisme graag!

Ze hebben gewoon dat gedeelte waar die gijzelnemers zaten doorzeeft met kogels. Dus de kans dat er onder de gijzelnemers veel overlevende zouden zijn was bij voorbaat al bijzonder klein. Dat werd vooral zo gedaan om de kans voor de gijzelaars om het te overleven zo groot mogelijk te maken. Zodat de gijzelnemers tijdens de bestorming niet de kans kregen om toch nog even gauw de gijzelaars te vermoorden. Wat ik me er zelf nog van herinner uit die tijd werd er daar toen op dat moment ook helemaal niet zo geheimzinnig over gedaan zoals nu op het moment, en dat dit vooral de reden was om het zo te doen. En ze hadden voor mij ook groot gelijk om het zo te doen want zulke lekkere jongens waren de Molukkers uiteindelijk zelf nu ook weer niet. Uiteindelijk werd een paar jaar eerder die politieagent, toen bij die bestorming van de Indonesische ambassade in Wassenaar, toch ook maar gelijk bij aankomst overhoop geknald door ze. En bij een eerdere treinkaping bij Wijster werden behalve de machinist ook nog eens twee passagiers genadeloos in koele bloede geëxecuteerd door ze. Maar als er dan sowieso al iemand verantwoordelijk is dan is het in mijn ogen de regering en zeker niet de betreffende mariniers. Maar de politiek zal de politiek niet zijn als die dan niet op slinkse wijze proberen om er zelf hun kloten vanaf te schuiven

Maar het begint hier trouwens ook steeds meer op de omgekeerde wereld te lijken, en waarin bijvoorbeeld ook bankovervallers en tasjesrovers het slachtoffers zijn als het dan een keertje fout gaat. En waarin het echte slachtoffer dan de dader is en dan ook gaat worden aangeklaagd

0
23 rebo

@20 De Mariniers zijn juist de enige die niet kunnen zeggen welke orders ze hebben gekregen, vanwege wat er in hun contract staat.

Als ze nou echt (weer) alles uit willen pluizen, zorg er dan voor dat er een onafhankelijk onderzoekscommissie zich over de casus buigt. Nu gaat het alleen maar om de centen.

@23 Ze wisten vrij exact waar iedereen zich bevond aan de hand van warmtebeelden. Het deel waar de gijzelnemers zich bevonden doorzeven met kogels had twee redenen. Natuurlijk het eventueel uitschakelen van de gijzelnemers, maar hierdoor was er ook de 'garantie' (100% bestaat niet) dat de gegijzelde in dekking zouden zitten tijdens de bestorming van de trein.

1
24 Bluth

@24
Daar werd toen in die tijd trouwens ook al geen geheim van gemaakt dat ze precies wisten waar de gijzelnemers en waar de gijzelaars zaten in die trein. En in die tijd werd er toen ook gelijk na die bestorming op het nieuws gezegd waarom ze apart zaten in die trein. Dat aparte verblijf van die gijzelaars had namelijk een specifieke redenen van die Molukkers. Dat was namelijk bedoeld zodat er dan toch niet een bepaalde soort van band zou kunnen ontstaan tussen de gijzelaars en die gijzelnemers. Dat wisten die gijzelnemers dus blijkbaar ook dat je dan al een paar dagen samen bent met iemand, daarna toch niet meer zo heel gauw diegene dan nog in koele bloede gaat doodschieten.

0
25 rebo

@24
Alsof de Molukse gemeenschap het initiatief kan nemen voor zo'n onafhankelijk onderzoek!

Hou toch eens op die mensen zo vuil neer te zetten.
Het gaat ze om de waarheid.

4
26 Realisme graag!

@26 Ik zet helemaal niemand vuil neer. Het gaat feitelijk om het geld, daar is deze advocaat voor, dat is haar hele expertise, schadevergoedingen.

0
27 Bluth

@26
Ik zou me maar behoeden om over "dé Molukse gemeenschap" te spreken.
Alsof er ook in 'die' kringen niet nogal verschillend wordt gedacht over de gewelddadige aanvallen op andere burgers...

0
28 Gandalf

Zegveld heeft haar carriere gebouwd op juridisch kommaneuken met terugwerkende kracht. Ze kijkt met de bril van vandaag naar het verleden en weet dondersgoed dat waarheidsvinding dan eigenlijk al niet meer mogelijk is. Maar twijfel zaaien destemeer. Daar vaart ze wel bij. En het kost de Nederlandse staat onnoemelijk veel geld.

Ondertussen is bekend dat veel nabestaanden totaal niet achter haar staan, juist omdat die weten hoe ze opereert en oprecht ze is en er helemaal niet op zitten te wachten dat ze het verleden oprakelt (kijk hoeveel families van kapers ze vertegenwoordigt). Ook is bekend dat de mensen die ze bijstaat als een baksteen laat vallen zodra een langlopende zaak ten einde is.

0
29 Om(af)tereageren

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Biscanna
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@47 Het meerendeel is dan ook analfabeet....

2 minuten geleden geplaatst door Biscanna

progressiefliberaal
Geen daadkracht, chemie en schoonheidsprijs voor de huidige formatie - Joop - BNNVARA

Wat een onzinartikeltje weer. Daadkracht in een formatie? Ze zijn nog aan het onderhandelen, Raf. Een beetje geduld."Intussen stapelen de pr...

2 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Biscanna
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@45 En weer zit je fout. Ik ben net begonnen aan een boek van Murray Douglas genaamd De aanval op het Westen....

4 minuten geleden geplaatst door Biscanna

VBOH
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@48 Dat weet ik maar FB heeft daar geen boodschap aan....

8 minuten geleden geplaatst door VBOH

greenpollo
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@33Als ie eenrichtingsverkeer, en dan richting Rwanda dan wil ik wel een donatie down....

9 minuten geleden geplaatst door greenpollo

Bop
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@19 Er zijn verschillende mensen die hier het riool een beetje proberen te ontstoppen. ...

10 minuten geleden geplaatst door Bop

VBOH
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@44 Klopt. Ze blijven altijd een vreemde tongval behouden. Tenminste degene met een redelijke opleiding. De analfabeten die zullen onze taal e...

11 minuten geleden geplaatst door VBOH

Biscanna
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@43 Je hebt gewoon geen poot om op te staan, en dan kom je maar weer met je eeuwige op de man spelende geneuzel. GEMELD! 😎...

14 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Bop
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@14 Alsof jij ooit een boekje hebt gelezen. ...

17 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Kamasutra ActressKushboo Sexy PhotosFakea.net PornSakura PussyH小说Jaqui Et Michel PhotosWww Sex Baba ComAll Actress Sex VideoGrandpa Porn VideosXexi BfKikpornNaruto X Kushina PornHindi Sexy Picture BlueNadia Ali FuckMom And Son Sex StoriGrandfather And Granddaughter PornCbt ExtremeJapanase Porn VideoMr Marcus Vs HoneyPigtailed AnalParadise Hill XxxBreezers Hd PornCelebrites_nuesJodi Lyn Okeefe NakedForcet AnalHot Bhabhi XxxxxTasha Goode PornAngela White LeakFree Porn Web CamCarmela UtchThundercock Naughty AmericaDanny D And Cathy HeavenAmericandadpornHot FuckingvideoTik Tok Nude CompilationIndian Kamasutra MovieThai Teen CreampiePornhubmatureIamvicoryaChain SexKorean Adult Movies Watch OnlineSkipthegames Albany Nyسکس افغانPorn Latina HotHoe To Eat PussyRiley Voelkel NudeEnglish 3x BfMom And San Xxx VideosPolice Women PornFreepornhubAnon PornXnxx Of Sunny LeonyRachel Mom PovCojiendo ConmamaDessins PornosHemtai HqLeo.listDnate ColleNude Girlfriend VideosBig Ole TittiesShannon Elizaberh NudeSavannah Bond Full VideoEex VideosNew Mia Khalifa Sexy VideoFirst CumswallowTamil Boys XxxFake Nude PicsStepsister BlowjobNude Love MakingHopelesssofrantic LeakKerala Pengal Sex VideoSex PussJonney SinesElle Brook OnlyfansAngel And Purple BitchTeen Age PornstarJav TransgenderStep Mom Fucking VideosXxxsexymovieMilf LezMia KhlaifaRemy Lacroix NewSexy Porn Video In HindiIndian Sexy Aunty SexCute Bhabi SexIndian Couple Homemade PornFree Porn SightsXnxx Free Porn XxxBig Boobie AnimeCoreanaxxxIndian Hot Bhabhi XnxxCeleb Porn LesbianSex HHd Porn 92Mei Mei PornLinda Lovelace NakedMia Malkova SquirtingArabaic PornNude CoplayFilms Pornos AnalParadicehillLoad In My MouthBhai Behan Ki Sexy VideoNew Local Bf VideoAva Addams ShowerDrunk MomsexI Spice PornXvid WebcamJogos Porn ApkHavana GignerSexy Bhabhi FuckElly StarkPhotoacompanhanLeathel LippsBoku Wa Chiisana SuccubusSister Porn MoviesEmma Watson FuckStep Sistersex VideoBollywood Hot Kissing SceneSex Xx DesiFather And Son PornTeen Lesbian First TimeHentia FlashFunny Porn GifsFuntanari PornViolet StartAmateur Ffm ThreesomeTitis SuckingHinatanakedXxx Sex Xvideo ComMomcestRandy Sean CodyKirsten Dunst PornBeach Videos NudeCream Pie JapaneseDanaka Patrick NudeNepali Girl FuckAmateur PornstarsScat LinaMovies Hand JobKimchi.tvAmanda Peterson NudeKajal Aggarwal NavelBathroom MastrubationItalan PussyLatina Interracial PornOctopus HentaiHarrlow HarrisonRule 34 Mortal KombatKooku Web Series Xxx