• 33
  • 1013x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@145 Rapunzel

En, ... al opgezocht hoeveel NAVO-troepen er aan de Russische grens gestationeerd zijn?
Vast niet, of u wilt het niet zeggen...

Welnu, in het gunstigste geval duurt het een week om daar 5000 man te hebben.
Ja ja, maar liefst 5000, en dat is inclusief non-combattant/ondersteunend personeel.

5000 ... daar zijn de Russen geheel terecht bang voor ...

Hahahahahahaha...

https://www.economist.com/europe/2018/03/08/russias-conventional-forces-outgun-nato-near-its-borders

1
151 Herr Wolf

@112
"om zelfs in Finland aan de grens met Rusland NAVO matriaal aan de grens te stationeren."

Als Finland daar om vraagt dan is het aan ons (niet jij) om te kijken of we daar wat gaan doen.
Finland is geen lid van de NAVO, maar dat hoeft niet te beteken dat zij geen wapens vanuit het westen mogen importeren. Dat bepalen zij zelf wel.
De Finnen hebben zowel westers als Russisch materiaal.

2
152 Stiplaats

@150 Snowflake "....... Je bent niet eens een gewone lompe boer, je bent een 1-ste klas malloot."

Ach ja, bij gebrek aan feiten en/of argumenten op de man gaan spelen.
Sterk hoor, erg overtuigend ... hoe typerend ...

1
153 Herr Wolf

@120
"Wat doet Amerika hier?"
Sinds wanneer is de Zwarte Zee van Rusland?
Het zijn gewoon open international wateren. Bovendien zitten er een aantal NAVO landen waar gewoon mee geoefend wordt. Mag dat niet? Dan de Russen ook niet...

3
154 Stiplaats

@151
Da's een brigade.
Russen kunnen daar ettelijke divisies tegenover stellen met groot gemak,

0
155 Stiplaats

Het is helaas waar wat Trump hier zegt.
Velen mensen zien tegenwoordig nog liever een derde wereldoorlog, met Rusland, ontketent worden, dan willen toekennen dat Trump (in hun ogen extreem rechts o.i.d.) gelijk heeft dat het natuurlijk veel beter is om een goede relatie met Rusland te onderhouden.

Eigenlijk lijkt het allemaal valse reflectie wat mensen met een aangeprate haat van de (nationale) democratie en soevereiniteit (, en de mensen die dit bestuursconcept trachten te behouden,) zeggen.

In mijn ogen zijn de politieke globalisten aanhangers geïndoctrineerd, door het verenigde deel van de wereldwijde elite die naar wereldmacht streeft, en daarmee simpel gezegd anti democratische landverraders zijn geworden. Omdat ze de politieke globalisten fascisten met haar politiek zeer verkleurde propaganda media kanalen geloven, die steeds weer van alles valselijk verdraaien om (, in opdracht van dat deel van de wereldwijde elite,) de agenda naar wereldmacht uit te kunnen voeren.

De verdwijning van de de soevereine landen (en daarmee de democratie), die voor de wereldmacht vorming een belemmering vormt, staat nu op de agenda. Het Rusland van Poetin en nu ook de VS onder Trump die daar niet aan mee wensen te werken, worden met fascistische tactieken valselijk afgeschilderd als het grote gevaar in de wereld.

Het blijft mij verbazen dat mensen nog niet door de leugens heen kunnen prikken van dat deel van wereldwijde politieke elite, die elkaar ook steeds steunden met de op leugens gebaseerde oorlogen in het Midden Oosten, met letterlijk miljoenen doden.

3
156 Reactie

@115 "....Hier in Nederland zijn we jarenlang doodgegooid met het riedeltje dat je met "de ander" in gesprek moet blijven... De dialoog moet blijven voeren. …."

Dat links nu juist vanwege Trump's pogingen tot dialoog en betere betrekkingen, oorlogstaal begint uit te slaan betekent het einde van links, het einde van de vertrouwde dialectische tegenstelling tussen 'links' en 'rechts' zoals die 18 jaar geleden al door Pim Fortuyn op losse schroeven werd gezet....toen kon links nog door demoniseren en aanzetten tot liquidatie zijn macht herstellen en behouden....nu is de kritische massa bereikt en een bepaald virtueel punt overschreden waardoor links voor de afgrond staat....

4
157 CoolMemories

Als Trump de immer in vooral de pers de steeds weer oplaaiende vijandschap met Rusland in betere banen kan leiden, kunnen we daar ook wel een beetje blij mee zijn. De enige hoop van LINKS is dat de vijandschap met Rusland alleen maar groeit.
De Russen begrijpen daar helemaal niks meer van.
Ik bezoek zowel de USA als ook Rusland en houdt van beide landen.
De Russen steunen echt in het grote merendeel Poetin en zijn beleid.
In Rusland sta je versteld van de steun die hij krijgt.
We mogen niet vergeten met hoe velen de Russen ons in 1945 ons hebben helpen bevrijden. 30.000.000 stierven in de strijd tegen Hitler en die heeft de oorlog verloren aan het Oostfront.
Ook hebben de Russen hun eerdere invloedsferen in Europa ingeleverd, de perestrojka heeft zin betekenis gehad. Het Westen heeft zijn invloedsfeer flink uitgebreid en dat is na een paar eerdere forse ongelukken in Hongarije en Tsjechoslowakije nu verder heel bloedeloos gegaan.
Ik ontmoet de Russen nu in Rusland met hun eigen cultuur en hun eigen eigenwaarde. Dat wil niet zeggen dat hun democratie en cultuur helemaal in de pas moeten lopen zoals wij dat hier hebben.
Wij zijn hier in het westen verworden tot echte fanatieke evangelisten van de democratie die we hier hebben, maar zo werkt het echt niet in de wereld.
Andere omstandigheden en andere tradities geven de regeringen in de wijde wereld een geheel ander aanzien en dat is ook in Rusland het geval.
Om de Russen nu nog steeds als aarts gevaarlijke vijanden af te schilderen is en kwestie van algehele achterlijkheid van ons, de uiterst conservatieve en uiterst puriteinse democraten.
Dat men in Europa wel beter weet blijkt uit het feit dat men zijn bewapening en weerbaarheid tegen die vermaledijde Russen alleen maar met de mond bestrijdt.
De werkelijke actuele vijanden zijn hier de steeds verder gaande islamisering door uiterst conservatieve moslims die ons hier langzaam maar zeker steeds meer koloniseren.
De andere grote vijand is de drughandel en het gebruik daar van door zo langzamerhand oud en jong.
Burgemeester Houben weet er van mee te praten, een crimineel die hem aan zijn pistool laat ruiken als waarschuwing de drugscriminaliteit niet dwars te zitten.

Drugs (de gewetenloze handel van gewetenloze criminelen) en islamisering (IS was de heilstaat van de islam) door dat psychopathie faciliterende "geloof" met weinig empathie naar de oorspronkelijke bevolking toe, DENK vind dat we maar moeten opdonderen< dat zijn hier de actuele en werkelijke vijanden waar tegen opgetreden moet worden, ongenadig hard omdat het al één voor twaalf is.
Ook Rusland voert hier een strijd tegen, net als USA.

4
158 Wil je niet weten

Die idioot met zijn twitter account.
Je schaamt je dood.

2
159 Xyron

@158 Amerika vecht tegen drugs? Inkomsten van Amerika kwamen decennia lang van drugs. En wapentuig , dat zal geen verassing zijn.
Monsanto is zelfs Amerika ontvlucht, deze misdadigers zitten nu in Duitsland door een goedgekeurde fusie met Bayer.

0
160 Rapunzel

@157

Heeft niets met links te maken want A, Rusland voert geen linkse politiek en B, ze zijn vooral bezig extreemrechts binnen Europa te steunen, met als uiteindelijk doel ons in chaos te storten. Doe je oogkleppen toch eens af man.

0
161 Brolin

@158 ja, islamisering is het grootse probleem in NL ...

1
162 Mo[re]Slim.Al[er]t

@158
[De Russen steunen echt in het grote merendeel Poetin en zijn beleid.
In Rusland sta je versteld van de steun die hij krijgt.]

Welja joh.... alsof niet al jarenlang uitgesproken critici, journalisten en politieke tegenstanders in de gevangenis of zelfs op het kerkhof belanden. Er valt daar weinig te kiezen als er maar 1 serieuze kandidaat overblijft omdat alle andere echte kanshebbers politiek monddood zijn gemaakt.

Als Poetin en Rusland echt onschuldig zou zijn, zouden ze echt niet zo vaak in de veiligheidsraad hun Veto hebben uitgesproken tegen onderzoeken die zowel hun schuld als onschuld zou kunnen bewijzen. Waar de Russen echt door de mand viel was hun bewering dat een Oekrainsche SU-25, een grondaanvalsvliegtuig, MH-17 zou hebben neergehaald. Dat type vliegtuig kan onbeladen een maximale hoogte van 7 km halen en beladen slechts 5 km. Dan is het heel erg knap om dan met kanonvuur een vliegtuig neer te schieten die op dat moment op 11 km hoogte vloog.

De Russen en Poetin hebben over de jaren dan ook niets maar dan ook echt niets gedaan om vertrouwen te krijgen, laat staan te verdienen.

Voor Trump is eigenlijk maar 1 ding belangrijk en dat is Trump zelf..... Ik kan me niet aan het idee onttrekken dat hij niet landsbelang voorop stelt maar wel zijn zakelijk belangen. Het is geen geheim dat hij en zijn bedrijven grote belangen heeft in Rusland, het begon al in 1987.
https://en.wikipedia.org/wiki/Business_projects_of_Donald_Trump_in_Russia

0
163 Beowulf

Het wordt tijd dat de criminelen en misdadigers van deze wereld aangepakt worden.
Zelfs een bedrijf als Monsanto hoort geen voet aan de grond te krijgen via Bayer in Duitsland.

0
164 Rapunzel

Gaan wij hier in de E.U nu de misdadigers zoals Monsanto opvangen in de E.U?
Als dat onze vrienden zijn...vraag je af wie onze vijanden zijn in de E.U.

0
165 Rapunzel

@162 Dat is gewoon afleiding van de echte problemen.

0
166 Rapunzel

@162 Ik ben geen fan van de islam..maar er gebeuren naast deze vete tussen islam en de joden dingen...een leuke afleidings manoeuvre,... voor wat er werkelijk gebeurd.
Je zou bijna denken dat de joden en de islamieten samenwerken.

1
167 Rapunzel

@63 oh u wil liever Poetin tegen de haren strijken en op het schavot zetten. Ik denk dat dit juist de reacties op scherp zal zetten en de relatie met Rusland verharden en het kan op een oorlog uitlopen zelfs

3
168 Jan met de korte achternaam

@168
En daar is weer zo'n binaire gedachtenkronkel.
Je weet echt niet beter he?

1
169 linksepisser

* Verwijderd door de redactie *

170 E.Meel

@136 zit je iedereen uit te lachen kun je zelf niet eens kaartlezen.
Estland, Letland EN Litouwen (ja dat stukje Kaliningrad is ook Rusland)

0
171 student1255

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@102 Nee, jij verbiedt mij om te janken. Op een jankdraadje. 😂...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

Als ik ooit wordt vermist, plak dan geen posters op straat of op lantaarnpalen.Dan moet je mijn foto op flessen bier laten drukken.Op di...

2 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bob Sleebaan
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

Als de zeespiegel stijgt, gaan dan eindelijk de huizenprijzen dalen. 😁...

2 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@101 Behalve als je her omdraait en jij hen uitlacht. 😉...

4 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

Hier een beetje humor.Waarzegster tegen haar klant: "oh verschrikkelijk, je man sterft morgen"Klant: "ja ik weet het, maar ik wil gewoon w...

8 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Botlleneck
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@100 Waar blijft je beroemde gevoel voor humor?...

14 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@99 Dat zei ik ook niet toch?...

14 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@91 " Precies! Het houdt niet op. Ook niet als je eropin blijft gaan. Juist dan niet." Dus is de lol er wel af. Meer narigheid ...

15 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@98 Tja, jij bent degene die aandacht geeft. ...

16 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@94 Volgens mij ben ik hier juist zo'n beetje de enige die NIET jankt. ...

18 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Indian Rich Sex VideosAmirican Dad PornGoldpornSexy Massive BoobsDannysteele PornTube8.clomCapotal SexyGaysex AnimeYouiizzXnxyXmaserPonographyUrine Sex VideosTamil Abasa PadangalHdtranny PornReddit Yoga PantsHot Blondes NudeMaddy OrelliBiwi SexKylie Jenner Leaked VideoWife Hand JobCubby Asian Porn02hentaiChokefuckGone Wild ScrubsSolo Male MasturbatorsWww Sexmex Xxx ComPirates Porn VideosMallu X ComTori Mack PornAlive In Wonderland PornBlack Angelika En El GymPron Hub IndinMegan Ryan NudeCum Shot CompilationSpycockBangla X Bangla X Bangla X Bangla XXxx Seaxy VideoLadies Tailor Sex VideoBig Tits PhilipinaHot Girls PornMaddison Twins PornHuge ClitsCoger Con HombresBoss XxxXxx Desi FuckVaginas RicasJav Com HdAmateurity PornThreesome BlowjobAdal BfX Video Sexy IndianAsian GilfPorn Lesa AnnFirst Black CockMom Wrestle PornPorn Squirting FreeFree Cam SitePink World VideosXxx Big Boobs IndianMature Ladies Of PornForced HentaiCatherine Keener NudeThelilianagarciaBengali Hot Sex MovieXxx XvWww Rexporn ComLisa Ann Sex Video ComXxx Masaage VideoBokep Live StreamingMature Nude SelfiesSexy Bit Tits야외노출Xnxx Mom Son IndianIndian Stepmom Sex VideosCinema Gropers ComPahralBang. ComBlack AmbsuhBriana BalirBlackand White PornGand Marne Ki KahaniDesi BoldMichelle Jean NudeXx Video Indian ComFreeuse Daughter PornYong Japanese PornList CwarlersR AdorablepornXxx.videosAnne.pornolariIsla Moon Porn VideosKim Kardashian Ray J SextapeLiinaliiis PornBerly 18 PornXxxxxxxxxxxxxx HdLauren Phillips SpankbangOlivia StarkVenezolana XxxBondage DrawingsMeitei Sex VideoRiley ReynoldsLatina SolejobSexo Caseiro AmadorPornografia AgressivoPeachjars NudeFary Odd Parents PornPron Game DownloadXxlayna Marie FeetCum CompForced Mother Son PornPorn AmateurBus Romance SexSexyasian FeetGothegg PornMoriah MillsxxxSxx VedioSusanna Gibson PornhubNatasha Nice And Crystal ChaseBunny GlamazonXhamster Live SexSuccubus HentaisAkatsuki SoukenMovies BdsmKushina NudeSouth Indian Aunty XxxThumbzilla.c OmAnna Nicole NudeLesbians With Toys PornCelebrity Lesbian PornHot Lesbian Porn TeensCumshot Facial PicsPhotos Of Naked TeenagersDesi Hot FilmMallu Xxx PornDesi Homemade Porn VideosDesi Bhai XxxDaddys SlutsChloe VivrieHot Xxx VHomeclipsMyss_kay_Mujeres Desnudas PornosPlayplus Free OnlyfansMonica Keena NudeHardcore ThroatfuckingAmerican Xnxx VideoKearalasexPics Teen NudeJapani Bf Sexy Video