door Spraypaint in Binnenland  ·  49 Reacties

  • 18
  • 823x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Vreselijk die linkse rakkers die dit tegen houden

14
1 Interessant

Stel nou he links dat the shit the fan hits .
Staan jullie er dan wel bij stil dat de mensen die jullie extreem rechts noemen ook vaak de mensen zijn die militair zijn geweest?
En dat jullie linkse loetjes dus als eerste op het gooi van het dak af menu staan in de gemeenschap die jullie zo graag verdedigen? want jullie kunnen volgens mij nog geen deuk in een pakje boter slaan na 2 dagen in de zon gelegen te hebben,ja van achter mensen aanvallen of s`nachts poep smeren zijn jullie goed in.
Maar als puntje bij paaltje komt zijn jullie gewoon al huilend bij mamma thuis.

11
2 Truffelaar

En wat voegt een debat toe? FvD moet niet zo zeuren, voor een spoeddebat heb je een aantal medestemmers nodig, ook rechtse partijen in de gemeenteraad hadden er geen zin in. Maar ja, dat zeggen ze er dan weer niet bij.

38
3 Zucht

@4 zo’n debat had er al lang plaats moeten vinden, het gaat niet on 1 gearresteerde salafist maar om duizenden moslims die nieuw uit Noord-Afrika naar Amsterdam komen en juist daar investeert Saudi Arabië grof geld om het salafisme in Nederland te laten “bloeien”.

Lubach liet maanden terug al op TV zien dat er alleen in Amsterdam al 22 moskeeën zijn waarvan de helft wordt gefinancierd door salafisten uit Saudi Arabië. Hij legd het in 14 miniuten nog eens heel duidelijk uit.

Bron :

4
4 Ruud100

@3 , wat een debat toevoegt? Wat dacht je van alle informatie boven water krijgen omtrent zaken als is nu al het gevaar geweken e.d..
Maar ik begrijp jouw stelling wel. De islam mag niet in een kwaad daglicht komen.

5
5 Spraypaint

* Verwijderd door de redactie *

6 muxer

@6
Die haat is al gezaaid.
Door de islam.

6
7 Arthur2000

@5 Daar zou ik gewoon schriftelijke vragen over stellen. Lijkt mij een puik middel om informatie boven water te krijgen.

3
8 Smiling

Die islamietjes zijn tegenwoordig op de basisschool al geradicaliseerd. Dit was een ouwe (besneden) lul.

7
9 grasnaaier

@7 Precies.

5
10 grasnaaier

* Verwijderd door de redactie *

11 B55

Dus de gehele gemeenteraad zou moeten terugkeren van vakantie om hierover te debatteren?
Wat een onzin en spijkers zoeken op laag water.
Een debat aanvragen terwijl je weet dat dit niet zal gebeuren om er vervolgens moeilijk over te kunnen doen in de media voor eigen gewin, zielig.

32
12 Koortje

Dan maar laten lopen, zes weken wachten is toch zielig voor zo'on verwarde jongeling. Kan niet zonder zijn thee en zijn mes. question

5
13 Uitede aka Espede

@8 , als de veiligheid in het geding is heb je een spoeddebat nodig, geen schriftelijke vragen waar dagen zoniet weken overheen gaan.
Als er hier bij mij in de buurt een geradicaliseerde moslim is gearresteerd wil ik vanavond alles weten, niet over 6 weken.

4
14 Spraypaint

@14 Als de man gearresteerd is, is de veiligheid niet meer zo enorm in het geding.

24
15 Smiling

@15 "De man"??? Dit menneke is pas 15 jaar.... en al totaal verziekt!

1
16 LoydMorris

Benieuwd hoeveel radicalen er in die 6 weken bijkomen!

2
17 Jan met de korte achterlul

@16 Ik had het over de theoretische geradicaliseerde moslim van @14 . Daarvan is de leeftijd mij onbekend. Het geslacht ook, trouwens. Ik had 'man (m/v)' moeten schrijven.

0
18 Smiling

@16 Mischien heeft hij al een snor en veel borsthaar...

1
19 21st Century Guy

@15 , heeft hij vrienden die mogelijk ook aan het radicaliseren zijn maar nog niet dusdanig dat arrestatie's zijn verricht, en waar was de man precies mee bezig, tal van vragen die een spoeddebat rechtvaardigen.

1
20 Spraypaint

Erg dat een kind van die leeftijd al geradicaliseerd is.

0
21 RoosjeB

Een compleet verpeste samenleving door links die geen verantwoordelijkheid wil nemen. Creëer een klerezooi waarin mensen emotioneel instabiel raken en als het fout gaat geef je een ander de schuld. Wilt u zich nog langer met die ideologie vereenzelvigen dan ben u schuldig aan het verval van de samenleving. Je maakt geen land kapot met zo'n ideologie. Het is een compleet gebrek aan de bevolking van een bestaan land. Die ideologische utopie bestaat niet. Stop met het opdringen ..Links en de eurofielen zijn de baas niet. Dit is Nederland en niets anders.

3
22 sparta

Het is een lege verwachting dat links ooit zal toegeven dat dit door hun knuffelwegkijkpolitiek zo kon groeien!

3
23 Zie Hier

15 jaar en dan al geradicaliseerd.
Sluit hem maar op tot dat die jaar of 50 is en dan eens kijken hoe het met hem gaat
Want dit is dus ook weer een gevaar voor ons land.
En dan zo jong kan je na gaan hoe rot die moslims zijn.
Zit er al zo vroeg in.
En hij is vast de enigste niet zo jong.
Is rottuig. Gehersenspoeld door dat achtelijke geloof.!

3
24 annie

Er is geen aanslag geweest FvD.Er is een verdachte allochtoon gearresteerd.Moet daar een debat over aangevraagd worden.Baudet wanneer ga je op vakantie ? Of je gaat helemaal niet of je vakantie is gepland na het door jou geplande debat?

16
25 jantje van leiden

@25 En zo is 't. De veiligheidsdienst en de politie hebben uitstekend werk gedaan en het gevaar in de kiem gesmoord. De politie functioneert dus zoals het moet (erg vervelend nieuws voor extreem rechts blijkbaar). Wat gaat een spoeddebat daaraan bijdragen? Iedereen terug van reces om te horen dat alles onder controle is? Enkel voor politiek gewin dus.

15
26 Tussenderegels

Gewoon negeren dat FvD.

23
27 Drs. Mezun

@27 Ook maar de radicale moslims negeren dan maar? Dat debat kan altijd nog na de vakanties, maar een spoeddebat aanvragen mag, waarom niet.

2
28 lisaaatjuh

@28 ja radicale moslims negeer ik ook. Extremisten moet je negeren en geen aandacht aan schenken behalve als ze iets crimineel doen dan sluiten we ze op.

17
29 Drs. Mezun

@29 Tuurlijk, ik geloof er geen reet van.

4
30 lisaaatjuh

@28 Dat mag zeker net zo je een debat mag uitstellen.Zo zijn de regels in Nederland en het werkt.Gaat goed in Nederland.Ik begrijp niet wat men beweegt om af te geven op de multiculturele samenleving terwijl alles gaat zoals we met z'n allen afgesproken hebben.

14
31 jantje van leiden

@30 U wilt het niet geloven dat is het punt.

9
32 jantje van leiden

* Verwijderd door de redactie *

33 moeder

@33 , links is niet naïef, dat lijkt alleen maar zo. Dat zogenaamde wegkijken zit een heel plan achter.

4
34 Spraypaint

@34

Yep..!
En het werkt óók nog...! question

5
35 Münchhausen

** gebruiker verwijderd **

@35 Het is zo jammer dat je met dat soort plannetjes altijd de rekening gepresenteerd krijgt!
Vroeg of laat...... kijk de geschiedenis maar na!

36 verwijderd110

Debat geblokkeerd..... De collaborateurs dien hun werk.

3
37 Rolmops

@1

Amsterdam is een linkse stad, dus die gaan nu eenmaal niet naar extreem rechts luisteren.

8
38 WijzeDwaas

Ik begrijp niet dat de islamieten niet gezamelijk de haatpredikers uit al hun moskeeën schoppen
Dan laten ze tenminste zien aan welke kant ze staan, zijn ze voor n vredelievende islam, of juist voor die inktzwarte politieke levensstijl, die ze hun religie noemen.
Kom maar op moslims, de keuze is aan jullie, en beken maar kleur.

2
39 Marrie

En daar zijn ze weer de wegkijkers en landverraders. Ga weg met je radicale vriendjes naar de woestijn

4
40 Tyler

@37

Als u daarmee bedoelt, dat het doorzichtige plannetje van Thierry om weer even lekker los te gaan op "het partijkartel" en de "homeopathische volksverdunning" de voet wordt dwarsgezet, dan heeft u helemaal gelijk.

7
41 Münchhausen

@38 : Extreem rechts bekt lekkerder dan nationalisten, wat u?

1
42 Wendel

Komt helemaal goed in Amsterdam .

2
43 El Matador

* Verwijderd door de redactie *

44 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

45 E.Meel

@42

Das toch hetzelfde?

1
46 WijzeDwaas

@40 Alle pro Israël en pro Palestina types,oprotten naar de woestijn. ^_^

1
47 21st Century Guy

Het had een rechtse rakker moeten zijn en de linkse wereld was te klein.

Het blijft een raadsel waarom links de psychopathie faciliterend islam in bescherming blijft nemen nu DENK vind dat wij maar moete oprotten als we het niet met hen eens zijn.

0
48 Wil je niet weten

@3 Het is duidelijk dat u mensen graag in hokjes indeelt en daarna zonder rechtzaak veroordeelt. Salafisme gaat over moslims. Zeker 80% van de moslims in nederland is hierheen gehaald door de VVD en CDA-partijen in de jaren 60 en 70 of is hier een nakomeling van. Dat zijn de echte hokjes die u kunt hanteren en dat is hetgene waarvoor RECHTS, waar we u dus toe mogen rekenen, weigert verantwoording voor af te leggen: https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/-massa-immigratie-kwam-van-rechts-~b0dd8418/

Toen de nu meest 'linkse' partij in het parlement, de SP, haar brochure 'Gastarbeid en kapitaal' uitbracht in 1983, weigerden ook rechtse partijen daarover te praten en maakten ze die SP uit voor racisten en fascisten: https://sptransparant.wordpress.com/gastarbeid-en-kapitaal/

@4 Het gaat om geradicaliseerde autochtone moslims. De moslims die hierheen komen zijn degenen die die rabiate ideologie ontvluchten. Als de IND haar werk goed doet komen de radicalen hier niet binnen. En verder heeft u gelijk: Dat debat had al in 1983 moeten plaatsvinden. Maar toen wilden de VVD, het CDA en de kleine rechtse partijen dat niet. Natuurlijk ook de PvdA, die destijds werd bevolkt door dat volk, wilde er ook niet over praten. De voorlopers van GroenLinks waren nog wel voorstander van deze conclusies maar natuurlijk werden die paar zetels van de PSP, PPR en CPN helemaal niet serieus genomen.

Dus denkt u er beiden nog eens over na wie u 'van het dak gaat gooien' met uw simplistische hokjesdenken want het zijn de rechtse partijen die de geradicaliseerde salafisten van vandaag naar binnen hebben gejuichd onder het mom van goedkope arbeid. Die arbeid was zo goedkoop dat we vandaag de rekening krijgen gepresenteerd.

1
49 Hollander1967

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

3 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

4 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

4 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

4 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

4 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

5 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

6 uur geleden geplaatst door duurendaal

NK. App
Indian Married Sex VideoXx Video Kerala5k Teens ComXxxkatrina KafeMeximilfRhona Mitra SexyMature Porn EbonyVideos Porn HdCathrin Bach NudeSadi PornSiri Porn VideosForcedanal PornBig Boob NudeAssholespreadAlexxa FireTwinkpenisPoopeegirls ComRosalia PornosXxx VdMaite Perroni Sex SceneKaxxxxReley Reid AnalFree Sexting SiteTitshits.comAmirahstylesBhojpuri Actress MmsMia Khalifa Nude ImagesJulia Ann PornhubPaulina JamesAunty Sex ComeAlexis Malone PornSneak Cheat PornYoujizz.cimGabrielle UnionnudeErotic Asian MassageSunny Leone Sexy FilmMadeline_jacksonHe ShepornDancing NudAida SakuraVideos Pornos TravHentais Full HdDerpthroat PornPorn AnutLive Sex CallDesi Aunty Sex Video DownloadSexy Boobs MovieSexy Gay NudeSophialeone PornBest Celeb Sex TapesNormal Women NakedTgtuheNaked Young MenNude Model PicsBig Tits No BraGenshin Impact Nude ModShakti Mohan XxxChina Sex Hd VideoReshma Telugu Sex VideosPeriod FuckGirls Do Porn CreampieTriple BjSex Scene VideoLana Roahds PornBrazzarsOld With Young Lesbian PornPornos NalgonasBlacked SquirtFamily Cheating SexRise Of ErosSunny Leone Sucking CockPornhubmobileMia Kirshner NudeSexxSex Boobs Press VideoHardest Porn VideosIphone Sex GamesChubby HentaiSavita Bhabhi Cartoon Xxx VideoDdf PornXxx Video Download OnlineIndian Xxxy VideoHindi Aunty NudeFemboy RedditGacha Heat PornBokep BocaKelis Monroe PornMaturelesbiansMomm Son PornAnal PokemonBonbon And Chuchu PornZzcartoonAbbey WintersNsked CelebsNaked Mia KhalifaIndian BlowjobXxx LadySameera Reddy XxxBoobs In MouthSex Tamil Nadu VideoCrystal Chase PornstarCogidas EscondidasLegalporno VideosJennifer PornPornode MexicanasLisa Ann GifSakeelasexWww Bbw Sex ComSpace XxxBlacked Japan PornBathroom MasturbationSexual Wrestling PornNpornSofiareynax Onlyfans LeakedAnna VlasovaJenna ChewMyeapeIncester PornAllie AddisonString Bikini PantiesVery Beautiful Girl PornHot Wife Sex IndianGwen Stacy HentMiahnova XxxClios4saleBigniplesIrene AzuelaSouth SexBf Suhagrat WaliDebby Ryan PornAsk Reddit After DarkBigtittygotheggonlyfansBaap Beti Ki Sex VideoHentai HwSexxsiSex Big ComSister And Brother X VideoJia Lissa Full VideoAmateurs DeepthroatingHard TribbingGenshin Impact Henta INew Xxx XnxxPorn ToStepfathersexIono Streaming DivinewineLasirena69 AnalBdsm PornoaBest Boobs NudeSara Jay BbcNaked Swming