door Ruud100 in Politiek  ·  445 Reacties

  • 60
  • 2207x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@396

Dan moeten er dus wel mensen zijn die zich vrijwillig inzetten voor cultuur, waarover mijn voorgaande post ging. @383

Maar dat doet men dan ook weer niet, men is liever boos aan het toetsenbord. Ik moet er vandoor, mijn molen wacht op me.

6
401 Pegasus

@401 moge janpietjorisenkorneel met u zijn ! (zij zijn geschoren,zij zijn geschoren)

0
402 billib

@400 het is vreselijk! sterkte voor je dochters die lastig worden gevallen door moslims, kan je niet aan een kleine stungun of taser komen? dat tuig moet aangepakt worden

2
403 traves

@403 @400 imijn dochter en haar vriendinnen wonen in Amsterdam Oost. En ja daar hoor ik dit soort verhalen ook. Maar eerlijk gezegd zijn het net zo goed hockey boys van hoog opgeleide blanke ouders die dit doen als marrokaantjes.

8
404 Trompetsignaal

Pas de zelfde straffen toe als in de thuislanden waar die personen vandaan komen ,opgelost.

1
405 briand

** gebruiker verwijderd **

@369 .De enige cultuur die Amerika gehad heeft is de indiaanse cultuur.Met geweld vernietigd door Europese immigranten.De oorspronkelijke bewoners opgesloten in reservaten wonend in caravans en voorzien van alcohol en drugs.

Juist,en dat is vreselijk en had nooit mogen gebeuren.
Het is oorspronkelijk hun land, en deze mensen horen niet in reservaten.
Ze waren wel meegaan in deze tijd, want elkaar overhoop schieten moet ook niet meer kunnen toch?

Maar je zou denken dat we daarvan geleerd hebben hè? Nou niet dus, want u heeft er geen probleem mee dat ons hetzelfde staat te wachten. Onze cultuur straks nog alleen in een museum?? en wij mogen oprotten(hoorde ik al) tja waarheen?? wij hebben geen ander land van herkomst. Dus ook in een soort reservaat?

Waar ik ook maar steeds mijn hoofd over breek,is waarom het volgende logisch en volkomen okay wordt bevonden. Waarom moeten alleen wij hier divers worden? in Afrikaanse landen of andere donkere mensen landen is dat geen issue? Of is het gewoon de bedoeling dat wij ook langzamerhand zwart worden, eenheidsworst dus? Moet de blanke mens uitgeroeid worden? Waarom is het okay als een zwart persoon ,of chinees of welke getint tot zwart dan ook i am proud to be a strong black enz... en als een blank persoon persoon zegt i am proud to be a strong white dutch enz als enige direct het label racist krijgen. De verhoudingen zijn zo krom, en u maakt me niet wijs dat u dat ook niet ziet.Dus is mijn conclusie u bent geen haar beter dan de Europeanen die de indianen uitroeiden,want u heeft hetzelfde voor ons in petto.

406 verwijderd110

@403 Je kan ook een electrische vliegenmepper heel eenvoudig ombouwen tot een schokwapen.

0
407 upanddown

@400

Ik heb ook twee dochters.
Hele mooien .
Die komen met leuke verhalen thuis.
Toch raar dat fanatieke anti.’s tegen moslims altijd dingen op straat, op school, in de winkel enz. meemaken en anderen niet .
Kan ook dat ze een grotere duim hebben .

7
408 No newstoday

** gebruiker verwijderd **

Trump windt er ook in het Nederlands geen doekjes om. Je zult als premier van een land vol migranten, doden en aanslagen (Engeland) maar zo door de leider van een voormalige kolonie (Amerika):

== Trump over EU-immigratiebeleid: ‘Jullie verliezen jullie cultuur’
Uit het weekblad

Brexit-chaos: Britten gaan blind de klif af

In het interview met The Sun pakt Trump de EU inderdaad hard aan. ‘Toestaan dat miljoenen en miljoenen mensen naar Europa komen is heel, heel verdrietig,’ zegt hij over het immigratiebeleid van de Europese Unie.

‘Jullie verliezen jullie cultuur.’ Vorige maand, te midden van een dreigende regeringscrisis in Duitsland om het asielbeleid, richtte Trump ook al zijn pijlen op de Duitse bondskanselier Angela Merkel.

‘Grote fout die in heel Europa wordt gemaakt door het toelaten van miljoenen mensen die de cultuur zo sterk en gewelddadig hebben veranderd!’ twitterde de Amerikaanse president destijds. ==

https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/07/trump-haalt-uit-naar-may-en-eu-631628/?utm_source=TripolisDialogue&utm_medium=nieuwsbrief&utm_term=&utm_content=elsevierdagelijks&utm_campaign=els_13jul18

409 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

Trump gaat door en pakt ook Khan aan. En er is al 60.000 euro opgehaald voor een pro-Trumpballon:

== Demonstranten willen vrijdag een opblaasbare ballon van 6 meter, die Trump in een luier moet voorstellen, boven Londen door de lucht laten vliegen. Ondanks kritiek van politici – de actie zou respectloos zijn tegenover een bevriend staatshoofd –

gaf de Londense burgemeester Sadiq Khan daarvoor toestemming.

Critici zijn als reactie een inzameling begonnen om een vergelijkbare ballon van Khan door de lucht te laten vliegen, ‘om onze onvrede over hem als burgemeester te laten zien’. Daarvoor zou omgerekend 56.000 euro nodig zijn, en dat bedrag is al ruimschoots opgehaald.

Trump blies eerder bezoek aan Londen af en ruziede met Khan

Khan heeft vrijdagochtend woedend gereageerd op uitlatingen die Trump tegenover The Sun deed over immigratie. Volgens de Amerikaanse president komt de toename van geweld in Londen door de toestroom van Afrikanen. ‘Het idee dat je dat kan toeschrijven aan immigratie uit Afrika is volstrekte onzin,’ reageert Khan. ==

410 verwijderd924924212

@406

Het heeft zijn voordelen .
- De Indianen zijn eerst alcoholist gemaakt en toen in een reservaat gestopt.
voor sommigen hier de hemel op aarde : zuipen en niet hoeven werken .
- onze cultuur bevindt zich nu al voor een groot deel in musea en daar komt de ultra rechtse aanhang nu al niet .Gaan ze niet missen dus.
- allemaal een koffiekleurtje met hier en daar iets melk en het woord discriminatie kan geschrapt worden . Bovendien komen daar mooie mensen van en zijn we ook eens goed in sport zoals athletiek en honkbal en niet meer alleen in schaatsen . Hoeven we niet meer al dat ijs te maken en dat is een besparing met die opwarming .
- onze kleinkinderen zullen dat heel gewoon vinden .

Zie het positief .
Het maakt geen donder uit wat voor kleur we hebben .
Zij die dat wel vinden , veroorzaken ellende.
Dus terug naar vroeger : allemaal met hetzelfde tintje , houden de vereerders van het blanke ras hun mond en wordt het weer gezellig.

5
411 No newstoday

@408

"Toch raar dat fanatieke anti.’s tegen moslims altijd dingen op straat, op school, in de winkel enz. meemaken en anderen niet ."

Ik uit nooit mijn anti-islam gevoelens tegenover mijn kinderen...

Het zal te maken hebben met de omgeving , waar het percentage stijgt , stijgen de problemen.
Dat heb ik op 4 woonlocaties meegemaakt

2
412 Vageali6888

Teveel moslims = verhuizen andere mogelijkheden zijn er redelijkerwijs niet

3
413 Arthur2000

@410 [ Trump gaat door en pakt ook Khan aan. ]
#hoedan? man, ik kom niet meer bij van het lachen... Trump kan niets aanpakken.

Daarnaast mag Khan gewoon zijn mening geven over Trump's uitlatingen en acties... is zoiets als VVMU.

7
414 TedjeR

Er is nog een veel grotere redenen dat Europa zijn cultuur verliest.

En dat is het voortdurende westerse consumptie cultuur dat ons alles doet degeneren en onze waarden slechts tot koopwaar reduceren. Besef dat heel het neoliberale consumptie kapitalisme de grootste bron van vervreemding is. Dat Coca Cola de kerstman tot ver in warme gebieden brengt laat alleen al zien hoe walgelijk het eigenlijk allemaal is.

Natuurlijk moeten we waakzaam zijn om de ongewenste gevolgen van islamidioten, die in het midden oosten en ook hier gesponsord worden door westers geld. De vluchtelingen stromen, die ontstaan door westserse oorlogen elders op de wereld, maar de westerse consumptie is al dodelijk genoeg voor onze eigen waarde zonder dat de islam er maar iets mee te maken heeft. Notabene Al Qaida / Al Nasura wordt gesponserd door westerse oliegelden in SA. Ook wordt hier ook salafistische moskeen gefinancieerd met datzelfde geld.

Pak het probleem bij de wortels aan en dat is het aanpakken van de westerse wanbeschaving en een gelukkige terugkeer naar onze Europese paganistische root. Immers Christendom is hier ook met veel geweld geintroduceerd.

0
415 Nos Calan Gaeaf (s7p)

@409

En dat zegt en president van en land wat nog steeds niet weet wat gelijkheid van burgers is.
Van een partij die nog steeds discrimineert ( zie t.o. Obama)
Uit een land waar leerlingen hun mede- leerlingen op scholen doodschieten, niet bij uitzondering maar regelmatig en waar hij daar niks aan wil doen .
Een president die ( net als Erdogan en daar hebben we toch een hekel aan )landen wil voorschrijven hoe ze moeten handelen en zelfs aangeeft onder welk politici .
En president die net als een crimineel gebruikt maakt van chantage tegen Engeland : doen jullie geen harde brexit dan krijgen jullie geen handelscontract .
En een president van een land wat zich bemoeit met de vrijheden in een ander land @410 . Ook Erdogan praktijken .

Laat meneer Trump eerst zijn eigen rotzooi eens opruimen voor hij wat over die van een ander zegt .
De man is gestoord of een machtswellusteling .
Iets anders kun je er niet van maken .
Luister niet naar zijn onzin , laten we gewoon doen wat we doen , we zijn Europa en geen staat of satelliet van de USA.
Laten wij er los van komen .

5
416 No newstoday

@412

Ik woon toevallig ook ergens .
Ben ook wel verhuisd.
Bij ons is immigratie , moslim of Marokkaan geen item .
Niet thuis, niet op verjaardagen en op feestjes en niet onder collega’s.
Er zijn er die geen zin kunnen zeggen zonder immigrant , Marokkaan of moslim er in die die hun eigen falen aan anderen wijten .
Dat is pas strontvervelend .

6
417 No newstoday

@355 een intellectueel die jou dan uitlegd wat Kuzu zei, hoeveel intellectuelen heeft extreem rechts ondertussen?

8
418 Mo[re]Slim.Al[er]t

@418 "uitlegd" haha. En dat in zo'n post.

3
419 Yisrael

@418 wat “helpt” intellectueel nou? Ik denk dat Thierry best als intellectueel kwalificeert maar dat weerhoudt hem er niet van af en toe uitspraken te doen die wetenschappelijk bullshit zijn.

0
420 Trompetsignaal

@407 ja heb ik gedaan, op aliexpress kan je high voltage pulse ding kopen, de vonken vliegen 5 cm, dat zal dat tuig leren

1
421 traves

@341

Wat kunnen mij die moslims nou schelen als een deel van de westerse wereld collaboreert met Rusland? (Wilders, Trump en dat soort volk) U heeft uw prioriteiten niet op orde!

8
422 WijzeDwaas

@366 Wikipedia kan dat prima.

0
423 Ruud100

@422 Hoeveel onschuldige slachtoffers zijn er de afgelopen jaren gevallen door alhier in Europa vertoevende Russen? Ik heb nog nooit last gehad van een Rus.... en dat kan ik helaas van die vreedzame geloofsaanhangers niet zeggen...

1
424 LoydMorris

@424

Alleen al de aanslag op de MH17 kostte 198 Nederlanders het leven…..

9
425 WijzeDwaas

@424 Dat is nog steeds niet 100% bewezen.....

0
426 LoydMorris

@408 en @417
Wanneer je altijd met oogkleppen en oordoppen op loopt, tsja dan zie je niet veel...
Weet wél, dat uw omgeving óók gaat veranderen, al wilt u dat nu nóg steeds niet zien.
In elk geval, het Nederland van uw "mooie dochters" in de toekomst.

0
427 Dieke

@427 een soort van “wir haben es nicht gewust” achteraf roepen. Ik hoop dat we niet te lang se oogkleppen ophouden want 41% van Arabische verrijking die naar Nederland “vlucht” heeft psychische problemen : https://nos.nl/artikel/2234511-syriers-zijn-graag-hier-maar-groot-deel-heeft-psychische-problemen.html

@408 uw dochters komen er zo te horen nog goed mee weg maar we mogen het straks allemaal aan kleinkinderen uitleggen.

“Je moet begrijpen, kleine, dat de mensen met de goede bedoelingen echt heel lang hebben geprobeerd alles om te draaien, alles te ontkennen, en alsmaar hoop te blijven koesteren.‘

“Als we nou maar niemand kwetsen, dan houden ze wel op met bomaanslagen. Als we nou zorgen dat nieuwkomers zich thuis voelen, laten ze ons wel met rust."

“Een beetje zoals jij laatst had met de grote jongens op het schoolplein, en pas toen je al je knikkers had gegeven en je zakgeld ook nog, en het hielp niks, ben je een keer goed kwaad geworden. En heb je er iets tegen gedaan. En dat hielp. Nouja, dat heeft Europa dus niet gedaan."

Bron : http://politiek.tpo.nl/column/nog-verhaaltje-europa-vroeger-en-dan-moet-gaan-slapen/

0
428 Ruud100

@426 @417 @408 in Denemarken is undercover onderzocht hoe de moslimgemeenschap in Europa een gevaar vormt voor de westerse normen en waarden die we hier nu als vanzelfsprekend beschouwen.

Men liet in een ducumaintaire zien dat de gematigde moskeeën breed de locale wetten en de westerse normen en waarden verwerpen. Er moest wat gebeuren vond de overheid voor het te last was. De moskeeën worden daar nu door de overheid aangepakt om zo de normen, waarden ,wetten en vrijheden voor alle mensen te beschermen; voor moslims en niet moslims.

Bron : https://zembla.vara.nl/nieuws/dit-gebeurde-er-in-denemarken-na-undercover-in-de-moskee

0
429 Ruud100

@412 met name in Amsterdam ontwikkelt zich het moslim salafisme. Duizenden Arabieren komen naar Amsterdam en Saudi Arabië investeed om het salafisme in Nederland te laten “bloeien”.

Lubach liet maanden terug al op TV zien dat er alleen in Amsterdam al 22 moskeeën zijn waarvan de helft wordt gefinancierd door salafisten uit Saudi Arabië. Hij legd het in 14 miniuten nog eens heel duidelijk uit.

Bron :

0
430 Ruud100

@430
We kunnen zó vaak aantonen dat het inderdaad verandert, maar er blijven altijd personen zoals @408 beweren, dat het níet zo is, omdat het toevallig in hun "perfecte" straatje met "mooie dochters", niet voorkomt.
En dan later zeggen : "wir haben es nicht gewüst"..
De geschiedenis herhaalt zich wat dat laatste betreft.

0
431 Strongoli

@430
Naar zulke programma's kijken wegkijkers nóóit.
Zitten zich liever krom te lachen om Rutte, met z'n flauwe grappen op het "correspondents's dinner"..

0
432 Strongoli

@432 terwijl zij lachen om Rutte zijn streken schieten bij mij de orders van Timmerfrans in het verkeerde keelgat : https://www.nieuwskoerier.nl/news/288453-frans-timmermans-dreigt-accepteer-meer-multi-culti-of-het-wordt-oorlog-video

0
433 Ruud100

De invasie van Europeanen heeft het Amerikaanse continent voorgoed veranderd...

1
434 oeioeioei

@434 Amerika is de Europeanen dan ook dankbaar geweest. Net zoals de Canadezen, die Nederland hun vrijheid teruggaven. Zo deden de Amerikanen dat voor vele anderen Europeanen. Ze hebben in die zin recht van spreken als ze zien dat Duitsland de Europeanen opnieuw in gevaar brengt. De catastrofale “wir schaffen das” blunder is inmiddels onderdeel van de Europese geschiedenis.

1
435 Ruud100

@435
Óók de laatste uitspraak van Merkel zal de geschiedenisboeken in gaan:
" Wir sollen das schaffen"... question

1
436 Dieke

* Verwijderd door de redactie *

437 Manja

* Verwijderd door de redactie *

438 Manja

@422 "...Wat kunnen mij die moslims nou schelen als een deel van de westerse wereld collaboreert met Rusland?...."

Jij snapt het niet! Je kunt alléén collaboreren met de vijand! Rusland is een Europees land met parallelle Europese traditie, geschiedenis en cultuur.....de niet-Europese opdringende bekerende militante Islam kan wèl als vijand geïnterpreteerd worden...!

2
439 CoolMemories

@435 "...dat Duitsland de Europeanen opnieuw in gevaar brengt. De catastrofale “wir schaffen das” blunder is inmiddels onderdeel van de Europese geschiedenis....."

Ja, Hitler riep bij het openen van het tweede front ook; "Wir schaffen das!"

2
440 CoolMemories

@417

Ik ben nergens gefaald (in tegendeel) , toch zie ik de nadelen en "gedoe" van die groep...

Gewoon gezond verstand en objectief oordelen , thats all

2
441 Vageali6888

@434

En nu ?

2
442 Vageali6888

@439

De Russen hebben al honderden onschuldige burgers dood gemaakt met de aanslag op de MH17. Dat is niet mijn geschiedenis en cultuur…..

2
443 WijzeDwaas

@246 Dus eigenlijk zeg je dat Trump omgekeerd niet in staat is de situatie in de VS goed te beoordelen.

0
444 Ketter

@444 Dat lijkt me een open deur. Nee daar is ie schijnbaar niet toe in staat.

1
445 Drs. Mezun

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
icnivad
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

De enige met wie ze echt zouden moeten praten staan er natuurlijk niet bij 😂En dat zijn imams en moskeeën....

6 minuten geleden geplaatst door icnivad

JackKropotkin
Na ‘explosie van antisemitische incidenten' wil de Kamer concrete actie

@1 Klopt, als Nee dan Nee en optreden als daar geen gehoor aan wordt gegeven. De angst voor ‘escalatie’ is een ziekte geworden. ...

9 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Zie Hier
Na ‘explosie van antisemitische incidenten' wil de Kamer concrete actie

Begin met op te treden bij demonstratie stop met knuffelen van raddraaiers!...

31 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Van der Burg: gemeenten moeten derdelanders opvangen tot EU-hof uitsluitsel geeft

Ja en natuurlijk vooral stil blijven zitten en niets doen!...

32 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Column | Na regen komt nog meer regen

Veel woorden weinig zeggende inhoud!Leven is simpel als je zelf de beslissingen neemt en er voor staat!! Dan heb je dus je leven in je eig...

34 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Begin dan eerst eens die demonstranten op en aan te pakken!...

39 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Hendrianus
Sanne S. stalkte zichzelf, maar haar ‘stalker’ kreeg wel een jaar cel, nu staat ook zij voor de rechter

Triest dat de rechter dit niet heeft doorzien....

43 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

JackKropotkin
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@2 Antisemitisme is niet haat verspreiden over een geloof. Die opmerking is of gewoon onwetendheid of beweegt zich al richting antisemitisme zel...

1 uur geleden geplaatst door JackKropotkin

Hendrianus
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Ach, een rondje ouwehoeren gaat domme lui écht niet laten inzien dat de Joodse gemeenschap in Nederland en de Israëlische regering totaal vers...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Graaier1000
Installateurs verzwijgen extra kosten zonnepanelen, terugverdientijd naar 10 jaar

Een reclameslogan die een te optimistisch beeld schetst. Je verwacht het het niet hè?!/sarcasm off...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Call Aunty SexYoutubepornBrother And Sister Porn VideoSibel Kekili PornolariSomething UnlimitedTenshigaoAdutl Friend FinderNudes Of CelebsFtee Lesbian PornManjuu HikenchouRiley Reid InstagramX Vidos ComSexmoviseNikki NuttzActress Leaked PornLund In ChutXxx Web ServicesClasical Porn MoviesMiss ReinatDouble Fisting PornPower_midget LeakedSexy Naked RedheadsWidowmaker FutaXvideo PunjabXxx Telugu XxxJav Sub EngIndian CuckholdCartoon Vr PornMmff PornLatina Free PornTipos De PornôBest PornomoviesPortuguesas PornosCumming In AssesMujeres Bailando DesnudasAnal BigKerala Aunty PronFuckingporn VideosMonger In Asia Full VideoMale Masterbating ToysCunnilgusGay Face Sitting PornAndie ValentinoCheating Sex VideosLana Rose SexRam SexSex Vidio Hindi MeBbc On Bbc Gay PornJailyneojeda LeaksBiphoria PornGonemildKulhad Pizza Couple Viral VideoConnel TwinsOrgy PornHeena XxxLucy Mochi OnlyfansPornos VenezuelaCum DrinkingPoornasexTrisha Kar Madhu SexCorinnakopf LeakCutienudeRachie Love LeaksHd Porn Hindi VideoChudail WalaBhabhi Porn XxxVídeo Pornográfico Brasileiro CaseiroNeeru Bajwa SexFucking BabePornographique FilmPolice Sexy BfFamily PorntvXxx Sexy Hot Video HindiCock MagicKajal Ki Sexy VideoAnasuya Nude PicsYoung And NakedXxx Mom HindNude Chubby GirlsWww.freepornovideos.comBig Black Xxx BootyCuck PmvH D Porn TubeMystique Nude1080p Porn Video DownloadJennie Rose PlanetsuzyKeranleeHentai EnglishPorn LongCumgifsWww Sex ComEomantic PornDesi Maa Beta Sex VideoSex Movie Tamil NewBoobies NudeIndian Sexey MovieKim Kardashian Deepfake PornVanessa Angel NudeSkyler Storm PornMuslim Women XxxMew Porn StarsPorn Huge Natural BoobsYukayams OnlyfansOakleyraeeMom Blackmailed PornPetitepovVntage Porn MoviesPorn SotriesXxx Videos OnlyfansPorndeafSara Jay New VideosFilmyfantasyDownload Onlyfans VideosVe Po RnStrip ChgatShebatesChrissy Teigen. UdeWelcomix FreeVsleria KayBigbuttsapphireGf Bf XnxxNew Xxx Sex HdThai Nude BabesSexe Moedelسكس الجميلهOpen At Nine F95Nude HentiaBianca NaldyPorn In The 70Horny BlondesJiggiling TitsXxx LangSolomia Maievska NudeSex Web SeriseW.w.w.89ChịchBbw BjBare Bottom SpankingFfm BdsmElylabella OnlyfansNiksindianBangla Boob PressHentai HaremBriana BlairFull Xxx VidsWnba Players NudeBrittney Honey PornJennie Rose XxxNude Brazil ModelsHot Sexy 18