door Havermout in Buitenland  ·  17 Reacties

  • 1
  • 849x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dat er asbest inzat is nieuw voor me maar dat je talkpoeder niet meer bij baby's gebruikt vanwege het doordringen tot in de eierstokken das toch echt oud nieuws.
Veel vrouwen zijn door verklevingen /ontstekingen op zeer jonge leeftijd onvruchtbaar geworden. De schuld daarvoor werd bij het talkpoeder gelegd.
Minimaal 23 jaar geleden al bekend...

2
1 Aunti

@1
Heb je hier ook bronnen voor? Ik vind vooral wetenschappelijke onderzoek waarbij het erg onwaarschijnlijk wordt geacht dat talkpoeder vanuit de schaamstreek bij de eierstokken belandt.

1
2 RichardR

@2 : U hebt kennelijk geen idee van de anatomie van de vrouw, en hoe klein die afstand is bij een baby-meisje. Plus dat asbestvezels nu juist zo'n ellende veroorzaken doordat ze zich in weefsels wurmen, daar zich vasthaken, chronische ontstekingen veroorzaken die weer kanker veroorzaken.

5
3 Wendel

Dat 4,7 miljard dollar hetzelfde is als 4,4 miljoen Euro, is een verrassing voor mij. Ooit ontliepen ze elkaar niet veel. Kun je nagaan hoe die dollar is gedevalueerd om maar van hun belachelijke staatsschuld af te komen.

4
4 Wendel

Dat van die asbestvezel, word geen reclame van gemaakt bij de babytalkpoeder, hi

3
5 Hein2

@3
Ik weet meer dan genoeg van anatomie, en een van de dingen die ik weet is dat onder meer de eileiders voorzien zijn van trilhaartjes(*) die dingen (waaronder eicellen) naar buiten werken, niet naar binnen. Ook wijs ik erop dat wetenschappers er nog niet uit zijn of er een duidelijk verband is tussen gebruik van talkpoeder en problemen met de eierstokken (ja, er *lijkt* een zwak verband te bestaan), en hoe het mechanisme dan zou zijn.
Ik vraag juist om wetenschappelijke bronnen om die kennis uit te breiden en/of bij te stellen.

*: En ja, ik weet (sinds enkele minuten, haha) ook dat deze trilhaartjes vooral ontstaan onder invloed van oestrogeen, en dus in baby's en kinderen nog niet in grote aantallen aanwezig zijn.

Jij daarentegen schijnt genoeg te hebben aan je eigen inzichten en wat je logisch vindt. Dat is fijn voor je.

2
6 RichardR

@1
Waar haal jij die wijsheid vandaan?
Volgens mij krijgen alle babies nog steeds talkpoeder tegen schrale bolletjes....

2
7 Realisme graag!

Nu nog rechtzaken voor de rotzooi in de vaccins en medicijnen dan komen we nog ergens.
Jammer dat de pharma fans het hele spelletje maar niet kunnen doorzien maar gelukkig gaat het grote wakker worden wel door.
Zelfs artsen gaan er steeds meer van begrijpen als ze hun hart volgen en niet hun portomonee.
Er komen dadelijk ook wel wetenschappers die hun angst overwinnen en met de waarheid naar buiten durven te komen.
Het begint bij 1 en dan komen er wel meer bij.
Ik hoop alleen dat we op tijd zijn voordat het helemaal dichtgetimmerd is en iedereen sclachtoffer wordt van de willekeur van Big Pharma.

12
8 Anna van de Niemen

@8
Volledig OT. Het gaat hier over talkpoeder, zelfs domme mensen kunnen dat begrijpen.

4
9 kwatta

@8
Ga alsjeblieft weg met je hersenloos off-topic gezwets.

"Zelfs artsen gaan er steeds meer van begrijpen als ze hun hart volgen..."
Ah, ja, jij promoot 'je hart volgen' als betrouwbare bron van kennis. In jouw geval wel logisch, want je bent verder te dom om voor de duvel te dansen, dus komt jouw 'kennis' rechtstreeks uit je reet.

"... en niet hun portomonee."
Je bent een hypocriete ellendeling. Ik weet bijna zeker dat jij jouw argeloze slachtoffers met jouw fabeltjes veel meer uit de zak klopt dan wat een huisarts verdient. En die huisarts heeft WEL kennis van zaken en kan mensen WEL echt beter maken, dit in tegenstelling tot parasieten zoals jij.

3
10 RichardR

De zoon van de eigenaar heeft jaren gekrden al een eigen docu gefilmd over hoe hij de elite en en het bedrijf haat.

3
11 Chaimileh

In theorie kan er asbest bij de talkpoeder komen, zeker omdat het vroeger veel gebruikt werd, en talk is een natuur product. (het kon vroeger dus ook op groente zitten)

"Volgens de vrouwen zat er sinds de jaren 70 asbest in het talkpoeder van het bedrijf. De farmareus zou dat beseft hebben, maar zijn klanten er niet over hebben ingelicht."

Ik zie in deze uitspraak geen enkel bewijs dat er asbest in de talkpoeder van hun zat.
Wel dat er asbest en talk bij een eierstok gevonden is (De asbest kan daar ook door iets anders gekomen zijn of via talkpoeder van een andere fabrikant.)

De onderzoeken door de FDA (gelijkwaardige instantie als de NVWA) heeft in 2009 en 2010 geen asbest aangetoond) ("Volgens de advocaten van de aanklagers werden daarbij gebrekkige onderzoeksmethoden gebruikt.") Ook al zijn de huidige onderzoek methodes nu beter het is er niet in aangetoond na onderzoek.

Ik mis echt het bewijs en vind dan een uitspraak met zoon hoog bedrag uitzonderlijk.

(het kan dus kloppen dat er vroeger asbest in de talk zat maar bewijs hebben ze niet en ik weet ook niet of dit het enige bedrijf was wat daar talk verkocht)

Echt zuivere talk mag ook in voedsel gebruikt worden, dus talk zelf moet geen probleem zijn.

Asbest is wel echt rotzooi en het bestaat in verschillende soorten waarbij de ene erger is dan de ander.
Vroeger werkte mensen onbeschermd met Asbest alsof het geen kwaad kon en vele werden er jaren later ziek door maar andere hadden er geen enkel last van.

0
12 TheoTheo

@12
"Ik mis echt het bewijs en vind dan een uitspraak met zoon hoog bedrag uitzonderlijk."
En dit is dus precies wat ik bedoel: zulke zelfs voor farmaceuten astronomische boetebedragen bij zulk flinterdun bewijs hebben mijns inziens niets meer met 'rechtvaardigheid' van doen.

Ga maar na:
1. Is bewezen dat er vroeger asbest in dat talkpoeder zat?
2. Is bewezen dat dit talkpoeder van buitenaf diep in het lichaam kan doordringen?
3. Is bewezen dat het talkpoeder daar kanker kan veroorzaken?
4. Is bewezen dat de leverancier dit alles wist?

Alle vragen moeten met volmondig 'ja' beantwoord worden voordat sprake mag zijn van schuld en boete -- zeker dit soort zeer extreme boetes.
Voor zover ik kan nagaan, is hier bij lange na niet aan voldaan, en lijkt het meer op een volksgericht tegen een farmaceut. De jury gebruikt zelf ook al de term 'aannemelijk', niet 'bewezen', dus vrees ik dat bij hun oordeel toch de nodige subjectiviteit meespeelt.

Let wel: als bewezen kan worden dat J&J willens en wetens ziekmakend, asbesthoudend talkpoeder heeft verkocht, en dat hierdoor ook daadwerkelijk talloze mensen ziek zijn geworden, lijkt me een forse boete absoluut gerechtvaardigd.

1
13 RichardR

@2 uit het artikel "Medische experts getuigden tijdens het zes weken durende proces dat het kankerverwekkende asbest is vermengd met minerale talk, het basisbestanddeel van de babypoeder en doucheproducten van het bedrijf. Advocaten van de eisers zeiden dat bij veel van de vrouwen asbestvezels en talkdeeltjes zijn gevonden in het weefsel van de eierstokken."

Zij kunnen je vast aan hun wetenschappelijke werken helpen.

@7 in de kinderopvang is het al heeeel lang taboe om talkpoeder te gebruiken.

Talkpoeder kwam overrigens ook in de vagina via condoomgebruik en gepoederde handschoenen van een arts.
Voor chirurgen zijn die handschoenen inmiddels verboden ivm het ontstaan van ontstekingen door de talk in het operatie gebied.

0
14 Aunti

@14
Ik ben dan wel benieuwd naar die 'medische experts' en wat ze zeggen, want dat kunnen soms behoorlijk bevooroordeelde lieden zijn, zeker bij dit soort zaken, waarbij experts soms zeer forse bedragen aan 'onkostenvergoeding' krijgen voor hun getuigenis (zie ook http://litigationinsights.com/witness-preparation-2/expert-witness-appear-biased/ ).

Ik zou dus graag de wetenschappelijke bronnen willen zien waarop die experts zich beroepen, want eerlijk gezegd heb ik maar weinig vertrouwen in het wetenschappelijk gehalte van wat er in zo'n rechtszaal gebeurt.

Een probleem hierbij is ook dat ik steeds vaker tegen 'access denied' aanloop wanneer ik websites en nieuwsbronnen uit de VS wil bekijken, zoals deze dus: https://www.stltoday.com/news/national/nearly-billion-awarded-in-baby-powder-lawsuit/article_b7720641-6c1d-512b-b47a-bc1295680c6d.html

2
15 RichardR

In de VS wordt door bedrijven als https://www.drugwatch.com/ reclame gemaakt om te procederen voor een schadevergoeding.
Zelfs mensen die zelf grote overdoses nemen van paracetamol worden nog gecompenseerd door de rechter.

1
16 kwatta
17 DaSilva

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
VBOH
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@24 Nee waarom zou ik. Heb jij ooit enig bericht ontvangen op de vele, vele meldingen ontvangen waar jij je dagbesteding mee vult?Zolang er ...

1 minuut geleden geplaatst door VBOH

Ronin
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@21Als het aan jou had gelegen had half Nieuwskoerier al onder de grond gelegen, pratende vuilnisbak.Compleet gestoorde psychopaat....

1 minuut geleden geplaatst door Ronin

greenpollo
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@23Ja, en dan kunnen ze gelijk een liedje voor ze zingen ...

2 minuten geleden geplaatst door greenpollo

VBOH
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@14 Dat zal allemaal best maar ik heb ooit ergens geleerd; Wat u niet wil dat u geschiedt, doet dat ook een ander niet. Dus ze kunnen ons moge...

4 minuten geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@19 "Maar inderdaad, ik geef Bop in deze gelijk. Wat @3 zegt gaat véél te ver, is véél te grof, is onmenselijk, en kan dientengevolge n...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

JackKropotkin
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@9 Dat iemand Netanyahu haat kan best, heb ik ook geen probleem mee en is op zich geen antisemitisme, net als het geval is met bijvoorbeeld Soro...

5 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

spookrijder
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@18 Ja, en het zijn tenslotte de veroorzakers van deze chaos. ...

6 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Wedergeboren
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@20 Tip: hou dergelijke overbodige opmerkingen gewoon voor je. ...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@13 Absoluut ja. En wie hoor je niet? Querido, Graaier, baba jaga, ronin, bob sleebaan, thWil, etc ... ...

10 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Teens With Butt PlugsXx X Tik TokNanga Blue FilmSexey Videos ComCute Gay Boy SexEmma Heart PornBaddies Hub PornLoan4kXideos RedBlack And Wight PornHindi XxzDesi Nud VideosPublic Agent MilfLesbian Tits SuckedYoungest Japan PornIndian Six VidosKetika Sharma Hot VideoXvideos Brazzers Mom SonJapanese Big Boobs VideosMorning Yoga SexBear Sex SceneBpornCamelia SomersCasey LuckeyArmpit Tickle PornMulher Pelada De AnimeGentle BlowjobAnastaisa RoseMarkiplier Onlyfans NameRosa Caracciolo MoviesKelsi Monroe DoggystyleDianne Doan NudeBlacked . ComRamesh Sex VideoMastrubation GifGay Twinky PornSelina FoxAmateur Girlfriend BlowjobsRita Stark PornhubHindi Hindi Sex MovieXxx Bangali Boudi VideoCogiéndome A La AbuelaThr Porn HubPrank XnxxOpen Recording DanceBoobs And PornDriping Wet PusyOnly IndianpornSex2016Girls Using Sex ToysGoddess KyaaFriday Night Funkin Por NRosee DivoneMom Holy FuckTracey SweetBig Tits With StraponG-e HentaiPorn Tube WorldDorcel GratuitsSexo Com Novinhas AmadoresAsian AnalcreampieXxx Movie MovieAustralia Xxx MovieUta One Piece PornCheating Wife Porn CaptionsYiff RedditTestosterona Blogسكس مصري تويترThe Mary Burke PornIndian Gf XvideoSunny Leone Ki Bf Sexy VideoSugandha_bhabhiBoob Suck While SleepingRounda Rousy PornMewati Xxx VideoWife Swa PornNew Hot Sexsi VideoOnlyfansgratisPronOld Hot SexSm 視頻Exclusiva Sexy ShopAriana Grande AssGranny Hairy PussyCutilanaNaked Group DanceMars Noire Jack And JillDownloader From XhamsterAnal SquirtingXnxx Beautiful AuntyNicksindian PornPporn HubTrans Escort LyonEstephania Ha NudeLessbian XxxNude Indian Teen GirlsRule34 CartoonSuck My CockStreaming JavhihiHentai OnaholePornos HotJenna Ortega PronJasmine Angel 4kPuran Sex ComE_______Gay Bdsm PornKarlee Grey PublicMom VoyBridget Powers PornLeaked SextapesXxxn DesiHot Sex Movie ComPerfect Boobs XxxPregant PornstarsKrystal RojasIndian Best Pron VideoMommy Caught Son Jerking OffPorn On RokuBlacked Dani DanielsChinese PornThumbzilllaCaight Jerking OffActress Nude LeakedGaydaddy PornPorn Hindi HotSex With Boss In HotelNude Celebrities LeakedPornor Com MeninasSheena SakaiEevee FrostWww Com Sexy Video DownloadAngreji Sex Angreji SexPris AngelBrittan ByrdXxx Videos AndhraDasiy TaylorKristina Allen NudeمصSplatxo LeakedAvi Love AnalJmack Porn StarBokep CantikVintage AnalpornTeens Anal Big TitsPorn MnagaDessyyc NudeTeenage Foot PornCheese DickMture Lesbian PornX Hindi Sexy Video