door progressiefliberaal in Gezondheid  ·  200 Reacties

  • 5
  • 1591x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@148 Tijd voor antivaxx tribunalen voor types als u. 40 jaar eenzame opsluiting met 1 boek over wat antivaxxers aanrichten lijkt me een prima straf. En even inspuiten met een cocktail van al die onschadelijke kinderziektes lijkt me ook een mooie voor types als uzelf.

2
151 Drs. Mezun

@151 : Dat zouden jouw bazen, de anti-blanke farma vaccin-pushers, wel willen, dat alle kritische mensen worden behandeld zoals alleen een totale mensen-en vrije keus hatende psychopaat als jij kan verzinnen.

Vind je het middel niet erger dan de kwaal, zeker gezien het feit dat de kwaal, het al dan niet inenten van andermans kinderen, jouw niets aangaat en al helemaal niet het recht geeft, diegenen die hun kinderen niet als eigendom van de staat/farma beschouwen, op een dergelijke manier willen martelen?

Jij bent nou een typisch voorbeeld hoe vaccinatie je hersens doet verrotten.

10
152 Wendel

Of hoe geld/hebzucht mensen tot alles in staat maakt, of beiden.

8
153 Wendel

@152 Discussiëren met mensen die overtuigd zijn van goden of complot bullshit is zinloos. Dat is voer voor professionals.

1
154 Drs. Mezun

@154
Anti-vaxers hebben 1 ding gemeen: ze wantrouwen de MSM, en googelen zich te pletter naar filmpjes en sites die hun mening bevestigen. Ze zijn fans van dictators als Trump, Erdogan en Putin. Hebben een hekel aan teksten die meer dan 5 woorden bevatten. Dat lijkt meer dan 1 ding te zijn, maar het is allemaal paranoïde gedrag....

2
155 Tismewat

* Verwijderd door de redactie *

156 Robin

@156 wanneer dringt het nu eens tot u en ook Wendel door dat niet vaccineren pas echt een kip met gouden, wat zeg maar gerust platina, eieren zou zijn.
Aan die vaccins valt bitter weinig te verdienen aan de medicijnen die nodig zijn om bijvoorbeeld iemand met baarmoederhalskanker te behandelen des te meer.
Feitelijk, en ja ik weet, dit is herhaling van de herhaling van de herhaling, zijn antivaxxers de grote steunpilaren voor de pharmaceutische industrie. Zij zorgen ervoor dat er veel meer verdiend kan worden.

2
157 streek

@156 , @152 , denk nou eindelijk eens zelf na, in plaats van kritiekloos jullie leiders te volgen!

Vaccineren levert de farmaceutische industrie EEN BEETJE geld op. Prima, vind ik.

Niet vaccineren levert de farmaceutische industrie HEEL VEEL geld op. En het levert natuurlijk een hoop zieken en doden.

Het is maar waar je voor kiest...

1
158 Intellector

* Verwijderd door de redactie *

159 Robin

* Verwijderd door de redactie *

160 Robin

@159 , dat wat jij "sprookjes" noemt, is onderbouwd met goede argumenten. Argumenten waar jij zo te zien weer eens niets tegenin weet te brengen. Die argumenten staan dus fier overeind.

Verder is alles wat je schrijft slechts een herhaling. Dat is het enige wat jij kunt. Alles wat je schrijft is al meer dan honderd keer weerlegd.

Ga eens in op de weerleggingen, Robin. Laat zien waar wij volgens jou de fout in gaan. Doe je dat niet, dan geef je weer eens toe dat wij het bij het rechte eind hebben.

0
161 Intellector

* Verwijderd door de redactie *

162 Robin

* Verwijderd door de redactie *

163 Robin

@163 Wordt toch eens wakker. Je leeft nog in de donkere middeleeuwen. Waar de besmettelijke ziektes de bevolking herhaaldelijk decimeerden.

0
164 Violier

@164 : ik vrees dat de Middelleeuwen wel erg positief wel erg positief gesteld is voor de @163 : en zijn geflipte advokatensiteje. In de Middelleeuwen hadden ze wel degelijk enig benul van besmettelijke ziekten (lepra bijvoorbeeld) en hoe je daarmee om moest gaan met de middelen van die tijd (quarantaine en afzonderen van 'melaatsen').
De donkere periode waarin Robin en consorten (zoals bijvoorbeeld @152 : en zijn racistische raaskallerij, waar Robin blijkbaar geen enkel probleem mee heeft, sterker nog hij neemt het probleemloos over) ons willen storten, ligt verder, heel wat verder terug.

0
165 Archeont

@163 , als het zo eenvoudig zou zijn om te laten zien dat groepsimmuniteit onzin is, waarom doe je dat dan niet?

Ik zie dat je er nog steeds niet in slaagt ook maar één punt te noemen waar de uitleg van de werking van groepsimmuniteit volgens jou verkeerd zou zijn.

0
166 Intellector

@163 is de schrijver van het stuk echt zo dom om niet te begrijpen waarom de meeste van de volwassenen ook onder de "herd" vallen? Kan jij het zelf uitvogelen Robin of snap je het ook al niet?

0
167 Mevrouw Stemband

@167 , Robin is een groot fan van het kritiekloos volgen zonder zelf na te denken.

0
168 Intellector

@163 : ik luister niet naar kleuters of paranoïde achterlijke viespeuken als Handley of Humpries als het gaat om mijn gezondheid en die van anderen. Ik luister naar volwassen mensen met verstand van zaken.

0
169 Archeont

* Verwijderd door de redactie *

170 Robin

@170 , waarom herhaal je deze uitspraken?
- Je geeft geen argumenten.
- Je gaat niet in op onze uitleg van hoe het werkelijk zit.
- Onze uitleg is _wel_ voorzien van argumenten.
- Je kunt geen enkele fout vinden in onze uitleg.
- Je herhaalt dingen die onjuist zijn.

Waarom blijf je dat doen? Wat is jouw agenda?

0
171 Intellector

En nogmaals, Robin, de vraag waar jij ze zo gigantisch aan ergert:

Volgens jouw theorie zou de volksgezondheid stijgen, en het aantal sterfgevallen dalen, zodra we zouden stoppen met vaccineren.

Nu is dat (het stoppen met vaccineren) meermaals gedaan. Soms vrijwillig, soms omdat het niet anders kon. In al die gevallen _verslechterde_ daarna de volksgezondheid en _steeg_ de stefte. Zodra men weer ging vaccineren verbeterde de volksgezondheid weer en daalde het aantal sterfgevallen.

De praktijk wijst jouw ongelijk aan.

Dus, Robin - vertel eens - noem eens een voorbeeld van een gebied waar men stopte met vaccineren, en waar vervolgens de gezondheid verbeterde en de sterfte daalde. Ofwel: geef eens een voorbeeld waaraan we kunnen zien dat jouw theorie klopt.

Ik denk dat je dat niet kunt. De praktijk is namelijk overduidelijk, Robin. Maar goed, ik geef je een kans, zo ben ik dan ook wel weer. Geef eens een voorbeeld, Robin. Als je gelijk hebt, moet dat makkelijk kunnen.

En als je het niet kunt, heb je dus geen gelijk (vandaar dat jij je zo enorm ergert aan deze eenvoudige vraag).

0
172 Intellector

@170 ,

"Onbewezen veilig."

Nou, dan is er toch niks aan de hand? Knap trouwens dat je dat dan weet als het onbewezen zou zijn.

0
173 progressiefliberaal

@170 Hoezo zijn vaccins derderangs producten? Pokken zijn met behulp van een vaccin de wereld uitgeholpen. Mazelen krijg je niet als je ingeent bent, zelfde geldt voor Rode hond, tetanus, yellow fever, hepatitis A en B.
Sommige vaccins zoals tegen kinkhoest of griep geven aleen een beperkte bescherming doordat het virus muteert. Maar een beetje bescherming is beter dan geen bescherming. Ik heb liever een lekkend dak dan geen dak.

0
174 Zucht

@170 Overigens is 500.000 sterfgevallen per jaar als gevolg van medicijnen niet eens zoveel aangezien er per jaar 53 miljoen mensen overlijden: https://www.reference.com/world-view/many-people-die-day-world-b5a2258c374cba57. Volgens u sterft minder dan 1 procent per jaar aan medicijnen. Dat is niet de derde doodsoorzaak.

0
175 Zucht

* Verwijderd door de redactie *

176 Robin

* Verwijderd door de redactie *

177 Robin

@174

De zelfde copypaste van 4 jaar geleden.
Hij blijft het beweren, die schadelijke hulpstoffen, maakt niet uit of ze erin zitten.
Voor iemand die denkt dat auto's op slootwater kunnen rijden nog niet eens zoon gekke redenatie.
Mijn vader zei het al: de meeste lopen erbuiten.

2
178 Norton

@176 "Wat zei het amerikaanse leger toch ook alwaar over de pokkenvaccin? Graag afschaffen die verplichting, want het kost ons meer militairen door het vaccin dan door de pokken zel"

Linkje voor die bewering?

En beantwoord dan ook de vraag die je altijd negeert;
Hoeveel mensen zijn er de laatste jaren in de VS overleden aan de pokken?

1
179 Mevrouw Stemband

@176 "ernstige gevolgen door kinderziekten dankzij sterk verbeterde levensomstandigheid al vrijwel nul was"

Een regelrechte leugen en dat weet je

2
180 Mevrouw Stemband

@176 En er ook nog steeds niet achter waarom dat stuk van je in @163 zo dom is?

1
181 Mevrouw Stemband

* Verwijderd door de redactie *

182 Robin

@182 questionndertussen loop jij, als een loopse poedel, hersenloos achter smerige frauderende kindermisbruikers en -moordenaars als Andrew Wakefield, Joe Mercola, de Geiers, Polly Tommey en sites van geflipte advocaten (Worldmercuryproject) en zelfs nazisites (pensioenactivist, weet je nog, een paar draadjes geleden) aan. Fijn volk, maar wel passend bij een hufter als jij.

0
183 Archeont

* Verwijderd door de redactie *

184 Robin

@184 : toe maar: de kenmerkende en nogal makkelijke 'iedereen die het niet me eens is, zit in het complot'-reactie die we inmiddels van je kennen.

0
185 Archeont

@182 Doen alsof je na al die tijd nog steeds niet het verschil tussen sterfte en incidentie zou weten, zo dom ben je toch echt niet Robin? Of toch zo dom als de schrijver van dat stuk in @163 ?

En weet je nou nog steeds niet hoeveel mensen er aan de pokken zijn overleden in de VS de afgelopen jaren? Of hou je je van de domme?

Ook nog steeds geen link over dat Amerikaanse leger verhaal... (ik hoop toch niet dat je met die antivaxer uit begin vorige eeuw komt aanzetten?)

Zie je Robin, of je bent ongelooflijk dom, of zo ongeveer elke post lieg je dat het gedrukt staat....

0
186 Mevrouw Stemband

* Verwijderd door de redactie *

187 Robin

* Verwijderd door de redactie *

188 Robin

@187

Wat een zwaktebod zoon antwoord! Je bent gewoon uitgeluld!
Game, set and match!

1
189 Norton

* Verwijderd door de redactie *

190 Robin

@187 het is slechts een constatering, eentje die dicht bij de waarheid moet liggen aangezien het je niet lukt met een inhoudelijk weerwoord te komen....

0
191 Mevrouw Stemband

* Verwijderd door de redactie *

192 Robin

Zeg, Robin... wat zeg jij tegen één van die kinderen die overlijden aan de gevolgen van mazelen? Ik zie het al voor me:
"Jammer joh, we hadden jouw leven kunnen redden. Het vaccin was beschikbaar en het kostte maar 75 cent. Maar weet je, de fabrikant heeft wel eens dingen gedaan die niet zo netjes waren. Net als alle grote bedrijven. Dus daarom hebben we maar besloten om hun levensreddende product te laten liggen. Rust zacht, lief kind."

0
193 Intellector

Zoals verwacht doet Robin net of hij @172 nooit heeft gezien. Dat doet hij altijd met feiten die hem niet bevallen.

Dus nogmaals de vraag die inzicht geeft:

Volgens Robins theorie zou de volksgezondheid stijgen, en het aantal sterfgevallen dalen, zodra we zouden stoppen met vaccineren.

Nu is dat (het stoppen met vaccineren) meermaals gedaan. Soms vrijwillig, soms omdat het niet anders kon. In al die gevallen _verslechterde_ daarna de volksgezondheid en _steeg_ de stefte. Zodra men weer ging vaccineren verbeterde de volksgezondheid weer en daalde het aantal sterfgevallen.

De praktijk wijst Robins ongelijk aan.

Dus, Robin, vertel eens - noem eens een voorbeeld van een gebied waar men stopte met vaccineren, en waar vervolgens de gezondheid verbeterde en de sterfte daalde. Ofwel: geef eens een voorbeeld waaraan we kunnen zien dat jouw theorie klopt.

Ik denk dat je dat niet kunt. De praktijk is namelijk overduidelijk, Robin. Maar goed, ik geef je een kans, zo ben ik dan ook wel weer. Geef eens een voorbeeld, Robin. Als je gelijk hebt, moet dat makkelijk kunnen.

En als je het niet kunt, heb je dus geen gelijk (vandaar dat jij je zo enorm ergert aan deze eenvoudige vraag).

0
194 Intellector

@192 en weer meer leugens om je eerdere leugens te begraven, kom op Robin zelfs jij moet toch snappen wat er mis is met dat verhaaltje wat je in @163 linkt.

En wat betreft pokken heb je nog nooit het lef gehad om te beantwoorden hoeveel mensen er de afgelopen jaren in de VS aan zijn overleden.

0
195 Mevrouw Stemband

@176 Maar zelfs met verbeterde hygiene zijn er nog steeds mazelenepidemieën en uitbraken van polio. Die uitbraken zijn beperkt tot degene die niet zijn ingeënt. Lijkt me uitstekend bewijs voor de stelling dat vaccinaties gewoon werken.

0
196 Zucht

@188
Eerst maar eens afwachten wat daar precies aan de hand was en de alerte reactie zien als teken dat de veiligheid van vaccins zo goed als mogelijk bewaakt wordt?:
https://edition.cnn.com/2018/07/10/health/samoa-mmr-baby-deaths-intl/index.html

(**) "Most children in the world receive this vaccine or similar vaccines to this," Helen Petousis-Harris, a vaccinologist at the University of Auckland, told CNN. "We have safety data on the vaccine, we understand the effects really well. This type of case is exceedingly rare."

Furthermore, she said, child mortality has gone down in many countries that use these vaccines.

"Every country has a vaccine program that has been demonstrated to be very safe," she added. "At the moment we need to understand what's happened so we can work out strategies to ensure it doesn't happened again. There's a lot we don't know about (the deaths)." (**)

1
197 Wilmama

Leuk draadje gaat bijna dicht moet Wilmama na 8 uur nog even wat neer kwakken.

5
198 Rattocasi

@198
Met het verkeerde been uit bed gestapt? Ocherm toch!

1
199 Wilmama

@199 Nee, helemaal met het goede been gedaan.

3
200 Rattocasi

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Politie weegt uiterlijk en afkomst niet langer mee bij controles op straat

Laat de politie nou gewoon hun werk doen.Als ze iemand willen controleren moeten ze dat gewoon kunnen doen.Zij zijn praktijkdeskundigen .E...

10 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

wildersfan
Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie - Ongehoord Nederland

@5 Het is wel grappig. 😃 Het gaat vooral over waarom we een republiek moeten hebben in plaats van een monarchie. Op zich hebben ze best een ...

15 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Soumaya Sahla is uit de VVD gezet: ‘Meneer Wilders hoort niet over ons ledenbestand te gaan’

Hoe kwam zij aan het bewijs van goed gedrag?@5Van buiten bont van binnen stront....

17 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Rooibos
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@23 Zelfmoord met de 2 kogels in je hoofd dat is de onzin die jij gelooft.https://www.youtube.com/watch?v=6IdeZCoxKMk...

20 minuten geleden geplaatst door Rooibos

van Keulen
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

Wilders wordt goed beveiligd maar mocht hem toch iets overkomen dan komt Timmermans en zijn linkse aanhangers daarop klaar....

28 minuten geleden geplaatst door van Keulen

Mac Benac
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

@12 Zo Bram, die komt wel even binnen hoor! Ik ben helemaal uit het veld geslagen....

30 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Strongoli
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@7Excuus, woord omgedraaid:maalpijl (haha) moet uiteraard zijn: mijlpaal.....

30 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bram brabant
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

@1 och och. Mannetje toch.Je zin vandaag niet gekregen in de speeltuin?...

33 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Bram brabant
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

Mede dankzij Eric van der Burg. Die had het minder snel kunnen laten groeien.😡😡...

37 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Strongoli
Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie - Ongehoord Nederland

@1Ja, dit is "smullen" geblazen.We moeten natuurlijk niet vergeten dat er hier nu een hoop wrok ten toon gespreid wordt, vanwege het feit, h...

37 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Hazel Moore AnalLady Tsunade XxxDaughter Mom AnalVer Videoporno GratisCuckhold TwiterGilf AnalPornokaiVideospornos Gratis En EspañolSara Jay YoungerNude StreetGay BestialitiXnxx PornosBrezzars MomHot Boobs KissHeather Harmon AnalPics Nude BabesGym Trainer PornHot Lesbians ExStefanie Knight PornSally Struther NudeHot Sex GrilExplioted BlackteensCrazyshit.comSexeamateurSito PornostarCuming BloodPamela Morrison PornMotherless.cpmPron HubvideoFisting Gay PornSex Film PhotoBrazzers Yoga XnxxAsian Street MeattSehen Karna In EnglishDallas HookersBeach CoyeurList Crawler DetroitBigest Tits NudeJapanese Mom XxxxAnimated FuckAnklet SexJoon MaliXvideos ChinesFree Ebony Lesbian PornIndian Muslim SexNina Lopez PornWomen SiccoringReagan Foxx-analLexisteeleBitchesgielsSexo Gay JaponesAmateur StripFull Hd Porn Full MovieRokettubeXxx Sex VIndian Porn ClipsBathing Suit PornKayatanTamil Audio Xxx VideosMysexgamHuge AereolaJspanese PussyTarak Mehta Ka Ulta Chashma XxxNulaka ManchamBrother And Sister Hindi XxxSindhu Hot FilmIndian Desi Bhabi Porn VideosFree Porn CastingBate Papo PornoTerror PornoKhalil NudeSex Video SpecialXnxx Video BangaliSunny Leone BreastFree Porn MuviesSneesnaw PornBrawny Paper Towel GuySexy Video SuhagratBig Tit ShemalesCojiendome A Mi TiaTamil MasturbatingPorn Of OldPorn GamrsRee Marie NudeMatildem PornWomen SexvideosDesi Couple XnxxAngel BhandariLosa Ann DpSunny Leone Romantic SceneLive Chat PornStepmom Lap DanceE HantaiUniverso HentaiJessica Lowndes NudeBtazzers Porn VideosAnime HardsexTamil Voice XnxxNew Hot X VideoJanvi Kapoor MmsEila Adams PornKatestoneErotic RevTs EacortsRedo Of Healer UncensoredAnna L PornNaked SwimerMy Girlfriend Busty FriendIndian Sex YoungNewly Married Couple First NightJani SinsRiyality Kings ComChamdterDoujin IncestWatch 50 Shades DarkerPatricia BacelarPorn Movie Hindi AudioAssamese Girl NudeWw Sex Com IndianIndian Romanticsex VideoLilith LusthMom Snd Don PornAriel LilitBisex PartyHentia LesbienAhq De SexoVidio ChatruOffice XvideoSexvidos TamilTamil Police SexKylie Rocket FeetLana Rain PornMegnutt LeakSexy Gilf PornTube HentiaLuna Star BrazzersBj Porn StarLia GottiRole Playing PornSunny Leanone PornVeronica Avluv BbcWaka Misono PornJaponesa Gostosa NuaGay Homeless PornMen Locker Room NudeGarden: Takamine-ke No NirinkaDanny D HdSonakshi Sinha PussyForcedthreesomeExtreme Gangbang