door Havermout in Buitenland  ·  229 Reacties

  • 14
  • 1244x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@190 Als ik de liquidaties help voor te bereiden en de mensen die ze uitvoeren verborgen houd, ja, dan verdien ik wel levenslang.

3
201 Smiling

201 En als je de tekst leest van RTLnieuws lees je op de onderste regel dit,,,
De rechtbank veroordeelde de vier helpers' tot straffen tussen 2,5 en 3 jaar.
Dus ze word duidelijk niet gezien als helper,,, Maar als DADER en dat is dus hartike fout.

9
202 vis

@202 Dat is helemaal niet hartstikke fout aangezien ze actief meehielp aan het voorbereiden van de liquidaties en aanslagen. De bijdrage van de anderen was een stuk geringer.

1
203 Smiling

@203 Waar zijn de bewijzen dan? Dus omdat je iemand in huis neemt die je kent vanuit jouw verening ben je dader? Terwijl anderen helpers maar een paar jaar krijgen? Doe eens normaal jij.

11
204 vis

@204 De bewijzen liggen bij de rechtbank. Heeft u bewijzen dat het anders is?

1
205 Smiling

@194 maar deze vrouw is niet onschuldig, wat u ook beweert.
Zij faciliteerde, zij hielp, zij gaf onderdak en wist overal van.
Nog steeds heeft zij niets gezegd wat kan duiden op ook maar enige vorm van spijt.
Ik weet wel zeker dat wanneer zij de vrouw of moeder van een moslim terrorist zou zijn geweest men opeens heel anders zou praten.
Dan wenst men zelfs de hele gemeenschap te zien verdwijnen maar nu opeens is er niets aan de hand en het onzin dat deze dame moet zitten.
Trouwens levenslang is in Duitsland niet levenslang, zij kan na 15 jaar weer vrijkomen, in haar geval heeft men dat verlengd naar 17 jaar.

0
206 streek

@206 Lees eerst de tekst, ze heeft wel degelijk spijt dat ze het niet heeft weten te voorkomen.
Hier een stuk tekst van ww.rtlnieuws.nl
https://www.rtlnieuws.nl/buitenland/duitse-vrouw-krijgt-levenslang-voor-tien-neonazimoorden

Zschäpe, lid van de Nationaalsocialistische Ondergrondse (NSU), ontkende eerder te hebben deelgenomen aan de gruweldaden, maar heeft wel aangegeven zich schuldig te voelen omdat ze de moorden niet heeft voorkomen.

Dus ze heeft wel degelijk spijt

en nu weer een regel van rtlnieuws.nl

De rechtbank veroordeelde de vier helpers' tot straffen tussen 2,5 en 3 jaar.

Dus als je deze straffen ziet word ze wel degelijk gezien als dader en niet als helper en dat vind ik nu fout aan deze zaak.

Dat ze vast hoort te zitten zeker, maar niet levenslang want dat staat niet in verhouding met andere daders die mee hielpen.

8
207 vis

@207 Nogmaals, de rechtbank beschikt over bewijs dat de rol van deze vrouw een andere was dan die van de vier helpers. Ze heeft dus meer uitgespookt en is daarom anders bestraft.

0
208 Smiling

@207 [ Dat ze vast hoort te zitten zeker, maar niet levenslang ]
Ah, u bent op de hoogte van het strafdossier in deze zaak, of toch niet?

1
209 TedjeR

Lachwekkend de reacties hier.
Levenslang in Duitsland is in de praktijk ook vaak maar 15 jaar.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Levenslange_gevangenisstraf

Vooral deze laatste zin is bepalend: geen TBS.
Das Gericht stellte außerdem eine besonders schwere Schuld fest.
Eine Sicherungsverwahrung nach Verbüßung der Haftstrafe wurde aber nicht verhängt.

2
210 FeHa

@89 Ik besef heel goed dat er mensen zijn die zo vol met haat zitten dat ze in staat zijn willekeurige leden van een groep te vermoorden. Een IS terrorist is wat dat betreft niets anders dan een extreem rechtse Breivik adept.

Je redenatie is trouwens verwerpelijk. Van hetzelfde niveau als dat iemand zegt dat je de holocaust ook van een andere kant kan bekijken als je slim genoeg bent om te beseffen wat de joden allemaal veroorzaakt hebben. Voor jouw informatie: joden zijn arabieren en werden in de vorige eeuw ook als zodanig gezien in Europa en door sommige lieden betitelt als ongewenste indringers waardoor het Europese (boreale) ras onzuiver zou worden.

1
211 Vrijdenker

Nenonazimoorden? Heeft ze dan neonazi's vermoord?

7
212 Vilseledd

@211
U draait om de poep heen. Mijn opmerking is niet verwerpelijk en dat wet je drommels goed. De redenatie door mensen als u wordt consistent vanuit dezelfde richting gedaan.
U haalt Baudet erbij en daarmee overschrijdt u de grens van fatsoenlijk .. En dan haalt u ook nog de holocaust erbij. U moet de haat bij uzelf eens zoeken. Er zijn genoeg mensen die op een normale manier hun land bestuurd willen zien op een manier die gericht is tot het dienen van de inheemse bewoners. het continue forceren met gewetens chantage en de indoctrinatie raakt snaren die vals gaan klinken. Het "onschuldige" politiek correcte vlak bestaat niet mer.
Als men de boel loopt te irriteren met dat mislukte multiculturele gedraag wat nu inmiddels is uitgelopen op een uitspraak dat de autochtonen burger met kritiek maar op moet donderen, heeft u niet veel meer op te staan met uw opmerking wat feitelijk oorlogstaal is.
Er kan een heleboel te zeggen zijn over en weer, maar in uw opmerking bij @1 speelt u overduidelijk volksmenner.

7
213 sparta

De hele wereld is net een podium, iedereen heeft zijn of haar rol; sommige nog groter dan de ander. En sommige mensen hebben het geluk of ongeluk om meerdere rollen te mogen spelen.
En deze vrouw speelde de rol van haar leven, maar nu krijgt ze een andere rol; in de gevangenis.

2
214 Handalf

* Verwijderd door de redactie *

215 E.Meel

** gebruiker verwijderd **

@144 . Mij gaat het niet om die moorden maar om de straf voor die vrouw. Ik vind die straf buitensporig hoog. Ze heeft geen mens vermoord, dus waarom dan levenslang?

Mij gaat het om de maat, de strafmaat. Want welke straf, nogmaals krijgen dan mensen die wel iemand hebben vermoord?

Ik zie alleen maar een kniebuiging van de Duitse rechters voor de mogelijke Turkse Woede, voor onrust, Turkse vlaggen, het invliegen van Turkse politici en vechtende en vernielende Turken. Daar zijn ze in Duitslang bang voor, voor die Turken. In Duitsland buigen rechters dus mee met de Turkse Oemmaa.

216 verwijderd924924212

@215
Dat is slechts je beperkte denkvermogen om in te zien dat het onderling irriteren tot ergernis en reacties lijdt. Jij wil alleen maar nazisme zien, terwijl je zelf een fascist bent die alles wat maar een beetje rechts is ontslaat. Vandaar dat ik klaar ben met links en die hele discussie en de realiteit lekker in het gezicht wrijf bij de "grote onschuldigen".

4
217 sparta

@216 . En de Grieken en politie agenten zijn ze daar ook bang voor? Die zijn namelijk ook vermoord door deze frisse tante. Ze komt nog goed weg.

Ik gaf u eerder het voorbeeld van Hitler, daar reageerde u niet op. Wat dacht u van Charles Manson? Hij kreeg ook levenslang en moordde zelf ook niet, dat liet hij zijn aanhang doen. Vindt u dat hij ook onterecht levenslang heeft gekregen?

1
218 mo

@216 ,

"Ik zie alleen maar een kniebuiging van de Duitse rechters voor de mogelijke Turkse Woede, voor onrust, Turkse vlaggen, het invliegen van Turkse politici en vechtende en vernielende Turken."

Dus het gaat je om meer dan alleen maar de strafmaat, het gaat je blijkbaar ook om een zelfverzonnen knieval.

Typisch overigens dat men nu ineens niet voor hard straffen is (zie ook de duimpjes omlaag die inmiddels de overhand hebben gekregen), nu de slachtoffers van Turkse komaf zijn. Zo kennen we dit haatforumpje weer.

1
219 progressiefliberaal

Op NK houdt men van nazi-moorden vandaar al die duimpies

1
220 Denisova

@216 Als de Duitse rechters zich iets gelegen hadden laten liggen aan de Turkse opinie, zouden de helpers aanzienlijk langere straffen hebben gekregen dan nu, denkt u niet?

U blijft zeuren over die moorden die ze niet zelf gepleegd heeft. U bagatelliseert daarmee haar rol binnen de terroristische organisatie.

0
221 Smiling

** gebruiker verwijderd **

@211 . Jij bent niet goed wijs. Je schrijft onzin over joden. Meer niet. Je moest je schamen.

222 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@221 . Ja, maar haar rol was onbeduidend. Een telefoontje verzorgen en meer van dat type handlangersdiensten. Dat is alles. Nooit een trekker overgehaald, nooit een huis in brand gestoken.

Het is normaal om over misdaden die niet zijn gepleegd te zeuren. Haar rol in die organisatie was van geen enkele betekenis, een meeloopster, misschien verliefd op een van de Uwe's of op een van die andere.

Daarnaast, hoe groot is de kans op recidieve, op de mogelijkheid dat ze weer lid wordt van zo een bende?

Ik vind het een schandalig zware straf. Hebben jullie haar foto gezien? Dat is wat jarenlange opsluiting in een gevangenis, in afwachting van een jarenlangdurend onderzoek met iemand, hier deze vrouw heeft gedaan.

De vraag is welke straf krijgt een persoon die wel de trekker overhaalde, wel een huis vol Turken in brand stak? Hoe kan het dat geen van die Turken er levend uitkwam? Hadden ze geen water, brandblusser of waren alle deuren op slot?

223 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@219 . Het gaat mij niet om de slachtoffers. Het gaat mij om die onzinnige straf voor iemand die geen moord heeft gepleegd. Die al jaren in de gevangenis heeft gezeten in afwachting van onderzoek en veroordeling.

Als in Amerika een ter dood veroordeelde 25 jaar op zijn executie moet wachten, net als in Japan, spreken we daarvan schande. Hier wordt een vrouw die voor haar betrokkenheid bij een bende al lang genoeg is gestraft tot levenslang veroordeelt.

Net als in Nederland zwichten rechters en politici voor de Moslimagitatie. Werd er laatst niet een docu over de Moord op de Armeniërs verboden. Werd jaren geleden al de afscheidstoespraak van een professor in Nijmegen afgelast uit angst voor de woede van moslimstudenten aan de Kahtolieke Universiteit van Nijmegen?

224 verwijderd924924212

@223 De rechtbank oordeelde dat haar rol zeer belangrijk was. Welke informatie uit het strafdossier heeft u om dat te ontkennen?

Ze heeft overigens wel een huis in brand gestoken, zoals ik u al eerder schreef.

0
225 Smiling

@224 “Het daat mij niet om de slachtoffers”. Nee, dat vermoeden had ik al. Je wil gewoon dat deze sympatieke vrouw die alleen maar leuke dingen voor de mens (mits blank) wil haar leventje weer kan oppakken, jatochnietdan.

0
226 Ketter

@ 224 Ik had nooit kunnen denken dat jij in de bres zou springen voor een terroriste.

0
227 Violier

@223 Heb jij het Duitse journaal gezien? Hoe relaxed die vrouw de rechtszaal binnenwandelde.

Heb jij het relaas van de zoon van een de slachtoffers gezien? Dat is wat een terreurdaad met je doet.

0
228 Violier

@227 Wanneer ik de reacties van Jona er op nazi verbaast het me niks.

1
229 Ketter

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

1 minuut geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

2 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

4 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Alexis Zorbas - Zorba The Greekhttps://www.youtube.com/watch?v=2AzpHvLWFUM&t=25s...

5 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Dean Martin - Everybody Loves Somebodyhttps://www.youtube.com/watch?v=z-2_OstpR5c...

9 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Frank Sinatra - Strangers In The Nighthttps://www.youtube.com/watch?v=Fd_3EkGr0-4...

10 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Frank Sinatra - Theme From New York, New Yorkhttps://www.youtube.com/watch?v=le1QF3uoQNg...

11 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Fran Sinatra - Theme From New York, New York...

12 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Glenn Miller - In The Moodhttps://www.youtube.com/watch?v=aME0qvhZ37o...

15 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Scott Walker - Jackiehttps://www.youtube.com/watch?v=1LDgfdU-RLg...

16 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Desi Porn WebsiteAnime Gang BangAirport PornBigbootyandbeastNayanthara Sexy PhotosHindi Hot MovieMia Malkova Xnxx VideosPornô EBdsm GagCumpoolFolla HermanaKeep ChambersHentai Gang BangLauren AlexispornSexual BbwShemale Fucking GuyBritney Amber AnalPornos LesbienEjaculatin FacialeJe Montre Ma.sextaسكس مبلشرPorn GuysBbystar OnlyfansZoe SidelNina Adgal NudeXxx Sexy Video Marathi1st Night Porn VideosPorn X IndianDaughter Sucking Dads CockPorna 18+Amylia OnlyfansStep Sister Porn VideosPorn Sex Video DesiNude Celebrity PicsPảtyMariah MilanoSex With Desi BhabiFuckdoggyCorinna Kopf BlowjobBig Boob TeacherHentakPornos De DesenhoJohn StaglianoCho MiyeonMumbai Blue FilmTexasbukkeHorny GrandmaPorn In HostelBrazers FullFingered In CarGiantess CityCherrie DevilleBhabhi Sex BoyTs Black XxxPornografícaSexiest Stories RedditFtee PotnTeasing PornChaterbteسکس حیوانTeenage HardcoreRachita Ram Sex PhotosSexy BlowjopMadison LeeXlcock NetMilkingxxxMissav.comMalayalam Sex StoreBhabhi Xxx StoryPorn Natural BoobsIndian Xxx TeacherGlory Hole PornSoc 4chanXxxx JdNatasha Nice 4kBratty SexTeen Incest PornPov CowgirlKim Kardashian BliwjobJabol Tv GirlsVepornsoFilm.x GratuitKelli Giddish NudeGianna MichaelGira MadnsF95 DerpixonBlwjobLiteroticaCosplayer PornSchool XxLatina ChubbyLucy Doll PornGorgeous SexDesi Sex SuhagratWww Noughty Amarica ComEbony Riding BbcCojiendo Por El CulitoFitness Models In PornBahan Ki LodiDesi Desi Na Bola Kar Chori ReSexual Position Pile DriverBollywood ChudaiMr And Mrs Gupta Sex VideoWebcam En Vivo PornSkylar Rae Onlyfans LeakGay Onlyfans LeakedJeux Pornos Sans InscriptionVosgemmesXvideis OnlyfansYoutube .shortsNude Blonde ChicksJohnny Mia KhalifaButtplug PornDintubeAbdreamsValerie Vaughn NudeTamil Aunty Hot XnxxXnxx TarjanGii_xoxo69 OnlyfansPornhublisa AnnPelículas PornoNoemie Lili NudeSkylar Vox Onlyfans LeakedGf NudsCumshot In The Mouth CompilationSquirt On DickSexviedDoremon Cartoon XxxLycoris Recoil HentaiBlow Job DrunkSpreadeagle MilfNhentai..netBrazzes3xKatya RodriguezXrares.comDldss-216Porn GiantessPornos Com HistóriasMeleine HicksBaap Ne Beti Ki Gand MariHaryanvi XxxNew Boobs Sucking VideosSeexx CinaTik Tok PornaMulher Pelada Tik TokHot Foreplay VideosNude Outdoor ShoweringPoverty AnalRae Lil PornSani Deol Ka Sexy Video