door Amrock in Buitenland  ·  43 Reacties

  • 16
  • 574x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Geef die overvallers maar een retourtje.

0
1 Aragon

Alle geloven afschaffen!
Brengt alleen maar ellende voort.
En of je nou een islamitische of gristelijke reli-gestoorde bent, je bent gestoord.

8
2 beastyboy

** gebruiker verwijderd **

Lekker boeiend, zolang het geïndoctrineerden onder elkaar zijn is er niks aan de hand.pas als het over mensen gaat die bij hun volle verstand zijn wordt het nieuwswaardig.

3 verwijderd322399

Moslims laten keer op keer zien, hoe onverdraagzaam en gewelddadig de islam is.
Hoop dat die Christelijke Iraanse vluchtelingen nu veilig zitten, en afgeschermd zijn van dit soort islamitisch gespuis.

4
4 Marrie

@2 Gestoorde reactie

12
5 Arthur2000

De aanstichters aanpakken...en wel keihard...terug naar waar je vandaan komt.. opsodemieteren stelletje idioten! Verdraagzaamheid naar anderen die ook hulp nodig hebben, staat waarschijnlijk niet in dat boekje van hun geloof...

0
6 Gerritruyter

* Verwijderd door de redactie *

7 E.Meel

Iraanse "christenen" heb ik sowieso mijn vraagtekens bij. Net als homofiel zijn een veelgebruikt argument om asiel aan te kunnen vragen.
Ik zou zeggen, laat Gerard Joling er maar ff overheen gaan, die kan haarfijn vertellen hoe homo ze zijn.

6
8 Spraypaint

@5

Lol…dat moet jij zeggen…

21
9 WijzeDwaas

@2
Dan ben ik ontzettend gestoord. Ik ben christen. Toch is het me vandaag zonder enige inspanning gelukt om geen mensen aan te vallen. En ik slik geen medicijnen. Helemaal op eigen kracht voor elkaar gekregen.

Knap he ?

3
10 De Vliegende Brabander

En ik ben van plan de rest van mijn leven ontzettend gestoord te blijven.

3
11 De Vliegende Brabander

* Verwijderd door de redactie *

12 hk-sr

@11
Daar kiest u momenteel zelf voor.
Ik hoop alleen dat u (als u ze heeft) uw kinderen niet brainwasht om in fabeltjes te geloven en achter oorlogszuchtige machthebbers binnen de organisatie aan te lopen.
Serieus, hoe krijgen gristenen het voor elkaar om te geloven in een sprookjesboek dat gebouwd is op moord, hel en verdoemenis?

5
13 beastyboy

Dit is wel een beetje een toppunt hoor.
Een hekel hebben aan het geloof van welke kant dan ook,
christen bashen door te beweren dat God niet bestaat,
maar als Moslims een Christelijk bijbelclub aan vallen dan word er ineens een uitzondering gemaakt.

Beetje hypocriet maar ja, dat hoort bij dit soort bashers.

10
14 techcenter

* Verwijderd door de redactie *

15 hk-sr

@14
Het artikel lezen wil ook wel eens helpen om te begrijpen waar het hier omgaat.

0
16 Marrie

@13
Ik hoop eveneens dat u uw kinderen niet brainwasht met uw denkbeelden en uw waarheid die in uw ogen zeer waarschijnlijk zo staat als een huis. Vaak hopen mensen precies hetzelfde en gaat de hoop over vrijheid en zelfbeschikking. U hoeft zich over mijn kinderen geen zorgen te maken.

En uw vraag moet u stellen aan een gristen. Wat dat ook moge zijn. Ik ken er geen. Ik ben christen, geen gristen.

3
17 De Vliegende Brabander

** gebruiker verwijderd **

@14 dat krijg je als extremisten (lees simpele zielen) de enige nog werkende hersencel proberen te gebruiken.

18 verwijderd322399

bijbel studie? - elke christen moet hem van buiten kennen!

9
19 Jeb

Eruit, ondersteboven wat mij betreft hun vrouwen en kinderen allemaal mee, en hun hele familie persona non grata maken voor het leven.

0
20 Drs. Mezun

dat weet iedereen nu toch wel denk ik ,dat ze niets of niemand kunnen verdragen dan alleen maar moslims.

1
21 ongelovenloos

@14
"christen bashen door te beweren dat God niet bestaat"

beweren?
God bestaat niet, verzonnen door een stelletje bloeddorstige woestijnfiguren om meer volgelingen en macht te krijgen.
Allah bestaat ook niet, verzonnen door een stelletje bloeddorstige woestijnfiguren om meer volgelingen en macht te krijgen.

Als je echt in zulke sprookjesfiguren gelooft, dan kan je niet serieus genomen worden.

3
22 beastyboy

Zou trouwens een hilarisch tv programma op kunnen leveren, Geer en Goor neuken er op los in een AZC. Controleren of iemand echt homo is.

1
23 Spraypaint

@22
LOL question

6
24 techcenter

@17
"En uw vraag moet u stellen aan een gristen. Wat dat ook moge zijn. Ik ken er geen. Ik ben christen, geen gristen. "

Wel consequent blijven. In @10 geeft u toe dat u gestoord bent omdat u christen bent, als reactie op @2 waar ik zeg dat gristenen gestoord zijn.

Reactie op de rest van uw reactie: U gelooft echt in een god en alle andere fabeltjes (aangedikte verhalen om meer zieltjes te winnen en mensen bang te maken voor een niet-bestaand fantasiefiguur). Dan kan ik niet op een serieuze manier met u over dit onderwerp in discussie gaan.
De aarde is rond, de aarde is niet het middelpunt van het universum, de aarde is niet in 7 dagen geschapen een paar duizend jaar geleden (maar miljarden jaren geleden) en zo zijn er nog honderden, zo niet duizenden fabeltjes in uw sprookjeswereld die voor mij voldoende reden zijn om niet inhoudelijk in te gaan op zulke onzin.
Zeker niet als die onzin al millenia (en nog steeds) misbruikt wordt om oorlogen te voeren en (anders) denkenden weg te zetten als minderwaardig.

7
25 beastyboy

@11
Nou dan kan het voorkomen als beastyboy zijn zin krijgt dat u omdat moslims u aanvallen uw geloof moet afzweren. In zijn logica.

Kim is er jaloers op.

1
26 Arthur2000

@25
Als u niet op een serieuze manier zoals u zegt met mij in discussie kunt gaan moet u dat vooral niet doen. Mij maakt het niet uit. En u waarschijnlijk ook niet. Ik voel me overigens ook helemaal niet geroepen mijn geloof naar u of anderen toe te verantwoorden. Als u mijn religieuze overtuiging ziet als het geloof in sprookjes en een sprookjesboek mag dat. Dat is uw goed recht. En daarmee is al veel gezegd. U mag denken en zeggen wat u wilt. Wij leven gelukkig in een vrij land. Ik zal nooit moeite hebben met het ongeloof van iemand anders. Maar ik behoud me zelf wel het recht voor om zelf wel te blijven geloven, al verlaat heel Nederland het geloof. In die zin heb ik de bevestiging van u of andere mensen niet nodig. En gelukkig maar. Anders was ik al lang gillend gek geworden. U bent niet de enige beastyboy die er in dit land en in deze wereld rondloopt. Als u begrijpt wat ik bedoel.


question

1
27 De Vliegende Brabander

** gebruiker verwijderd **

Dus Iran is ook niet veilig voor christenen? Dan is het wachten op de Iraanse joden. Want voor hen zal het dan ook wel niet veilig meer zijn.

Nog een wonder dat die Iraniërs die Irakezen niet hebben doodgeslagen. Want was het niet Irak dat jaren geleden Iran bombardeerde, binnnenviel en dood en verderf zaaide onder Iraanse bevolking?

28 verwijderd924924212

"De Irakezen „bedreigden hen met messen en sloegen hen” waarna twee personen in het ziekenhuis moesten worden behandeld, meldt Persecution op basis van 222 Ministries.
Twee vrouwen en twee jonge kinderen, die ook met een mes werden bedreigd, werden uitgemaakt voor ”kafir” (afvalligen, red.) en opgeroepen om het kamp te verlaten.”
Ook werd er benzine in hun onderkomen gegoten."

En weer wordt de wrede lievendheid van moslims t.a.v. anders gelovigen/niet moslims getoond.
Maar moslims vluchten wel graag naar niet islamitische landen....

Oh wacht.... de 7 christenen zijn "afvalligen" en hebben het uitgelokt en moeten daarom door moslims vermoord worden.

Zucht..

0
29 Lias

* Verwijderd door de redactie *

30 hk-sr
31 Snuggles

Door een bende onverdraagzame kutmuzels.

0
32 Tsaar

Dat de islam haar racistische praktijken gewoon doorzet nota bene meteen na aankomst in Europa is niet alleen tekenend voor het respectloze gedrag van islamieten maar zou ook een enorme waarschuwing moeten zijn (met name voor de linkse naïeveling) Als er een werelddeel niet blind zou moeten zijn voor fascisme dan zijn wij Europeanen het wel.

Waarom kijken wij, of liever gezegd de elite en hun linkse ja-knikkers, dan steeds weer weg? Is politieke correctheid een soort stoornis geworden waardoor mensen niet meer normaal op zaken kunnen reageren en dwangmatig wegkijken? Vertel eens linkse mensen waarom willen jullie perse een bondgenoot zijn van een religie die zulke misselijke ideeën en gruwelijke handelingen erop nahoudt?

0
33 Reconquista
34 Nieuwsgierig

Nou, dat wordt nog wat als die hier in de maatschappij worden losgelaten. Ook de politie kwam dus niet in actie, waardoor de aanvallers niet bestraft worden.
Wanneer zendt het NOS dit eens een keer uit ?

0
35 B55

@34
Dank voor de link, maar doortjebont en regressief links zullen blijven wegkijken.
Zegt genoeg dat dit topic wordt vermeden.... question

1
36 Lias

ik begin dat islam echt uit te kotsen maximaal, moslims zijn nooit zwlf eens het slachtoffer, maar altijd de daders die beginnen met geweld, echt ik word er gek van, cheistenen,meisjes,joden, oude autochtonen, homo's ELKE keer slachtofder van dat moslim tuig, hopelijk komt er een opstand tegen dat islam moslims, laat ze maar lekker vertrekken met hun HAAT aktijd! ik word kotsmisselijk van, elke dag is het raak met die moslimbaarden, mensen kom in opstand voor het te laat is

2
37 schakel

ik vind de islam in europa hwt ergste wat er ooit is gebeurd, al die intolerante islamieten die ons en het westen haten, ik heb liever een keer een aardbeving dan dat VRESELiJKE ISLAM!!

2
38 schakel

@10 Mijn complimeneten, hoe flik je dat als ik vragen mag?

2
39 vis

@16 Deze persoon heeft denk ik gereageerd op vele berichten terelijkertijd. Toen ik aan het lezen was dacht ik het zelfde als hem/haar.

0
40 vis

* Verwijderd door de redactie *

41 Uitede aka Espede

@7

Maar het doet het wel goed bij de reaguurders!
Dat zijn ook fanatieke christenen.

4
42 WijzeDwaas

@41 sterker nog de vliegen vallen zelfs dood neer binnen een straal van 2 meter.

0
43 vis

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

"De invoering van een suikertaks is volgens hem nodig omdat veel mensen in Nederland overgewicht hebben."LOLDe invoering van een suike...

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Full Hardcore SexPerv Mom AnalVnagirlsPorm DudeXvideosred FreeJab Comics PornLana Del Rey FeetNight X VideoBazzers X VideoFirst Time FistingSara DiamanteVictoriabanxxxxBragon Ball Z PornXx Mia Khalifa VideoSexx VillageBackroomcastingcouch AsiaSkybri OnlyfansNaked PPornlabsLink Telegram PutariaTina Leoni NudeMascandoThe Woodshed OrlandoIggyazalea OnlyfansKpornsMom Son Porn ForceFemdom ScatTessa Fowler DildoDanica LaneEliza Ibarra CompilationFull Vidoe PornTwitch Nude LeaksHiv PornBest Pirn SitesPôrno AmericanoDesi Bf XxMikaelatestaBiance NudePorn Hub X VediosBallbusting VideosMarwadi Xxx SexXxx BhosIyottube.comJapanesse Women NudeMandy Flores CreampiePormstarsXvideo AssistiNikki Cox Nudeالسكس الرومانسيHarper MaddoxxSexyyoutubersForumophilia ForumHand Job MotherDad Daughter Pronسكس كسسAlt Yazılı PornCuaght Jerking OffSimran Dhanwani NudeAnissa Kate PovDirpixonMia Malkovia NudesXx VdForced Boobs PressDesi Hot Bhabi ChudaiSeal Broke PornVideos XxxcaserosMegapersonal.comHot Sexy X VideoSmoke ChaturbateWww.spankbang .comBest Amateur Porn WebsitesDesi Video Xxx HdFfm Home MadeMalayalam Sex StoriesPunjabi Bf VideoIndian Xxx XvideosMashahubFilme Pirno BrasileiroLena Sex VideoAutumn Falls CumshotsPorno InterativoPaola CelebValcortez NudePorn LactatingCameron Diaz PornCum On Girls FaceBlonde PornstarHeather Lynn NudeSpanking VideksNudes On The RunwayXxx QualityOnehourcouoleSexvidos TeluguMom And Son PornReal CamPornvideos MomPhub ChubbyHot BebsRain Sex PornJordyn Falls BrazzersX PornolarMovies XnxxHindi Porn SongReal Bhabhi PornSunny Leone HornySuzu HonjouTamanna Porn VideosXxx MadrasiTruth And Dare SexPorn Xxl PornFree ToomicsX Bf HdEmilykbabeBhabhi X MovieErotica Massage VideosYougizzMallu Hot ClipsNeha SexHomemade Interracial PornToe PornMom Is A SquirterPamila RiosPorn AexSai Pallavi Nude FakeWomen Sucking On BoobsClose Up SexSunny Leone Pon VideoHotmilfsfuck IsabelVideos Pornos Gratis VerPornocasero FotosImages PornosBraazzers VideosFemale Sex ToysTubexclips Com[heyzo-3065] Nagisa ShinoharaSunnyleone FuckAunty Hard SexSex Masala MovieCreampie MommyHolly Michaels CreampieSe Xy NudesXvideo PornocariocaBig NudetitsHavsna GingerAnkita Dave Sex SceneXxx Video Full Hd 4kNeyrodesuFreeebonypornvideos藤森里穗Lockdown Porn