door Havermout in Buitenland  ·  42 Reacties

  • 1
  • 461x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Death by China, interessante docu:

5
1 caso

@1 In de kern zit een bericht waar je naar moet kijken, maar ik persoonlijk vond het te overdreven.

2
2 VaY

De opvolger van Trump zal een grote berg puin krijgen om op te ruimen.

4
3 Weet geen naam

@3

En na 2 termijnen met een Democraat, als alles weer een beetje loopt (hopelijk), kiezen de Amerikanen de volgende mafkees van een republikein.

2
4 Endandit

@3 Ow ja Trump is een ramp. Je zou bijna denken dat hij het met opzet doet...

1
5 VaY

@5

Ik vrees het niet. Zoveel domheid kan niemand spelen.
De Russen hebben hem echt heel bewust uitgekozen om de US de beschadigen en de samenwerking in de Westerse wereld te destabiliseren.

3
6 Endandit

@4 Wat ook echt zo dom is. De republikeinse partij is door en door corrupt. Die moeten ze minstens 20 jaar uit elke vorm van macht houden. Anders loopt het echt niet goed af daar.

2
7 VaY

@6 "Zoveel domheid kan niemand spelen."

Precies.

1
8 VaY

De vrijheidhatende Trumpofoben roepen weer *hup hup dictatuur China*.

9
9 JackKropotkin

@9 De Trumps hebben wel 500 miljoen aan leningen gekregen van China voor een pretpark in Jakarta. *hup hup dictatuur China*. Toch? Misschien moet je eens goed kijken naar wat Trump doet.

2
10 VaY

Trump is wel weer een goed voorbeeld van waarom we hier iemand als Wilders niet aan de macht moeten willen hebben.

Zelfs de sporadische dingen die niet verkeerd zijn, brengt hij op zo'n onwaardige manier dat het meer kwaad dan goed doet.

4
11 Weet geen naam

@11

Dat is mogelijk het enige positieve effect van Trump: dat men begint te zien dat een regering op basis van populisme en extreem-nationalisme enorme schade toebrengt en niets, maar dan ook niets oplost.

2
12 Endandit

@12 , Helaas bewijst bijvoorbeeld Nieuwskoerier dat er toch nog mensen blijven die ook dan nog dom genoeg blijven om.............. question question

3
13 Weet geen naam

Iemand die @12 nog steeds niet snapt is Trump zelf trouwens. Hij zit weer fink te brallen:

"Thanks to REPUBLICAN LEADERSHIP, America is WINNING AGAIN - and America is being RESPECTED again all over the world. Because we are finally putting AMERICA FIRST!"

Amerika alom gerespecteerd? Echt?

1
14 Endandit

@14 [ Because we are finally putting AMERICA FIRST! ]
Ah, is dat zijn commentaar op de eerste ontslagen in de USA tengevolge van zijn handelsbeperkingen... als in een "Op naar de 100% werkloosheid!"

1
15 TedjeR

@10 Het idiote anti-Amerikanisme, het toejuichen van een dictatuur als China en ‘de wereld vergaat vanwege Trump’
roepende Jomanda’s is tegelijkertijd grappig als onrustbarend schaapachtig.

9
16 JackKropotkin

@16 , Ik ben niet anti-Amerikaans hoor.

Ik vind Amerika als land een geweldig land. Een land dat veel beter verdient dan Trump.

2
17 Weet geen naam

@9 Trump de dictator komt met maatregelen dan komt de Chinese dictator ook met maatregelen : actie,reactie.

0
18 21st Century Guy

@16

Hoe is 't eigenlijk met De Muur, Jack...?
Schiet het al een beetje op..?

0
19 Münchhausen

@18 1st Century Guy "Trump de dictator"

De VS is geen dictatuur noch heeft Trump de absolute macht.
Kortom u lult maar wat ...

4
20 Tepelteefje

@20 Hij bepaalt even eigenhandig het handelsbeleid dus ja op dit vlak is hij een dictator.

0
21 21st Century Guy

@21

Ondanks uw (te late) nuancering (die u in eerste instantie voor het gemak vergeten was ?) praat u nog steeds poep.

6
22 Herr Wolf

@22 Hij heeft dicatatoriale trekjes maar dat zal u als fan waarschijnlijk niets uitmaken.

0
23 21st Century Guy

@19 Bij ons stonden ze er allemaal al toen we er introkken. Over een paar dagen wel kijken hoe ze die van Bretagne beklimmen.

3
24 JackKropotkin

@20
T. zegt alle verdragen op die hem in de weg zitten. T. roeptoetert dat gerechtelijke procedures verspilling van tijd en geld zijn (behalve de zijne natuurlijk). T. lapt supranationale wetgeving aan zijn laars. T. schoffeert alles en iedereen. T.'s handtekening is evenveel waard als gebakken lucht. Al met al veel dictatoriale trekjes. En dan heb ik me heel erg ingehouden, want ik had nog uren door kunnen gaan.

0
25 Tismewat

@22
Leg eens uit...

0
26 Tismewat

-- US tariffs of 25 percent apply to 818 Chinese imports worth $34 billion. They are the first stage in levies threatened by the Trump administration on a total of $450 billion worth of Chinese goods.

US President Donald Trump told reporters on Thursday that US tariffs on an additional $16 billion in Chinese goods are set to take effect in two weeks. He added the US is ready to target an additional $200 billion, and then $300 billion more should Beijing retaliate. --

https://www.rt.com/business/431869-trade-war-begins-china-retaliates/

1
27 techcenter

@25 Je kan aardig liegen want er klopt niets van wat je schrijft. Als je nog uren zou doorgaan dan zou je lijst met leugens wel heel erg lang geworden zijn.

7
28 JackKropotkin

@28 Volgens mij klopt ieder punt anders kan u ze eenvoudig weerleggen.

1
29 Drs. Mezun

@29 Elk punt van @25 is een verzinsel en dat weet iedereen die een beetje kan nadenken.

5
30 JackKropotkin

@30 'T. zegt alle verdragen op die hem in de weg zitten'.
Nafta, klimaatakkoord, irandeal, TPP, internationale afspraken over migratie, uit VN organen etc etc etc. De lijst is eindeloos en dat is alleen zijn eerste punt in @25 .

Daarom vroeg ik, weerleg dan wat van die punten? Ik zal het makkelijker maken weerleg er eens 1.

https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2017/10/13/ditching-deals-has-become-trumps-main-foreign-policy/?utm_term=.373c7a47a1de

1
31 Drs. Mezun

@30
Nee hoor. Keiharde feiten. Zie bijvoorbeeld @31 . Maar je kunt zelf ook alles verifiëren hoor. Het zijn algemeen bekende zaken.

0
32 Tismewat

@16 Ik ben niet anti-Amerika hoewel veel zaken spelen waar ik niet echt happy om ben. Wel komen die dingen voornamelijk vanuit de Republikeinen en tegen die partij ben ik wel. Waarom?

Ze praten over het aanpakken en verbeteren van zaken als gezondheidszorg, onderwijs en infrastructuur en zo ook hun propaganda kanalen, maar het is wel hun partij die alles naar de kloten helpt. Om dan te zeggen dat de overheid niet werkt voor het volk en dan wijzen ze naar de Democraten wanneer die niet aan de knoppen zitten.

Vrij spel geven aan extremistische groepen gelovigen. Ze hoeven geen belasting te betalen en ze zouden dan buiten de politiek blijven en dat heeft Trump pas nog aangepast, zodat ze politieke donaties mogen doen. Abortus klinieken komen in het nauw in rode staten, want ze sluiten ze al om het minste wat er niet goed is wanneer ze dat bij andere gebouwen en organisaties niet doen. Daarbij komt ook dat ze leugens verspreiden over planned parenthood.
-Abortion Laws: Last Week Tonight with John Oliver (HBO)

Ze wilde geen vorm van gezondheidszorg en ze lieten de bedrijven die miljarden winst maken ook nog vrij in wie ze als klant nemen en dat waren dus geen mensen die ooit ziek waren geweest. Het hele doel van een verzekering ging het voorbij en als je Sicko eens kijkt zie je wat voor bizarre toestanden daar speelde. Obama heeft het een en ander kunnen aanpakken, maar nu zijn ze dat ook aan het afbreken. Ze konden niet van de ACA af, want het was iets te belangrijk voor veel mensen dus nu halen ze subsidies en andere zaken weg waardoor het te duur gaat worden en dan zakt het op een punt in. Trump voorspelde dat het uit zichzelf zou imploderen, maar het zijn dus weer de Republikeinen die dat doen.

De wapenwet. Ze doen niets aan armoede en onderwijs slopen ze overal en vooral in arme gebieden. Ze hebben een war on drugs die niets dan ellende heeft veroorzaakt. Meer geld voor politie zit er niet in. Ze creëren een situatie die ook zorgt dat mensen zich onveilig voelen. Dat praten ze ook aan en ze hebben nu zelfs NRA-TV. Hoe meer wapens hoe meer onschuldige doden en dan zeggen ze dat je meer wapens moet hebben. Ze zijn gewoon gekocht.

Er zijn nog zoveel voorbeelden van wat er mis is in de VS en dankzij de Republikeinse partij. Het komt er gewoon op neer dat ze alles doen voor geld en het maakt niet uit hoeveel Amerikanen er sterven door die onzin. Ze hebben Fox News dat dagelijks niets anders doet dan mensen een rode lap voor de ogen houden, zodat ze niet zien wie het echte probleem is. Ze liegen bijna allemaal als ze iets moeten verdedigen en sinds kort doen ze zelfs dat niet meer. FAKE NEWS FAKE NEWS en dat is het dan.

Ted Cruz is nog een mooi voorbeeld. Je moet geen universele gezondheidszorg willen, want in Nederland heb je deathpanels. Wat natuurlijk niet waar is en wij leven langer dan mensen in de VS....

Immigratie is niet het grote gevaar voor de VS. Trump en de Republikeinen zijn het grote gevaar en ze moeten weg.

0
33 VaY

@31 Zijn dat alle verdragen die m in de weg zitten dan? Het blijft leugenachtig geframe van @25 .

@32 Je verzint ‘feiten’ , het zijn verzinsels dus in @25

3
34 JackKropotkin

@33 Tsja, je vindt de politieke ideeen van de Republikeinen niet leuk, net zoals ik hier GL een flut- en verbodspartij vind met abjecte en gevaarlijke ideeen die ‘weg moet’. Dat laatste kan net zoals jouw wens gelukkig alleen dmv verkiezingen.

4
35 JackKropotkin

@35 Probleem is dat de Republikeinen zelfs met minder stemmen meer zetels en het presidentschap winnen. Hebben ze voor elkaar gekregen door https://en.wikipedia.org/wiki/Gerrymandering

Daarbij is GL niet mijn eerste keuze, maar die partij zal nooit zo'n ziek beleid voeren, zoals de Republikeinen doen.

0
36 VaY

@36
De republikeinen /Trump hebben op de door de grondwet vastgestelde systeem gewonnen.. Dat zijn de spelregels..
Dit is nogal kinderachtig.

3
37 Germanicus

@3
In ieder geval een stuk minder puin dan toen Trump begon.

5
38 BenErWeer

@11
Juist het enige goede voorbeeld waarom Wilders het zou moeten zijn.
Die komt tenminste op voor Nederland en de Nederlanders, net als Trump voor Amerika en de Amerikanen.

5
39 BenErWeer

@37 De Republikeinen vegen hun kont af met zoveel zaken die in de grondwet voorkomen. Ook helpt het niet dat de meerderheid het systeem niet kan veranderen als je minder zetels krijgt. Republikeinen winnen bijna de laatste 20 jaar bijna nooit de popular vote.

Ook ga je voorbij aan hoe het systeem gemanipuleerd wordt en voornamelijk door Republikeinen.


Dus spelregels? Kinderachtig? Een partij kan op alle niveaus meer winnen met minder stemmen. Denk je niet dat er dan iets mis is?

1
40 VaY

@40
"De Republikeinen vegen hun kont af met zoveel zaken die in de grondwet voorkomen."
Welke zijn dat dan?
Het gebruik van een prive-emailserver of zo?
Oh nee..

"Ook helpt het niet dat de meerderheid het systeem niet kan veranderen als je minder zetels krijgt. "
Tja, spelregels..
Bummer he, hoor u trouwens niet tijdens een periode van een democratische president.
Maar ja, zal wel aan mij liggen dat ik die hypocrisie telkens tegenkom..

"Republikeinen winnen bijna de laatste 20 jaar bijna nooit de popular vote. "
Tja, doet dat er dan toe?

"Ook ga je voorbij aan hoe het systeem gemanipuleerd wordt en voornamelijk door Republikeinen. "
Waar is je bewijs?
Of waren het engelse spionnen ingehuurd door de republikeinen?
Oh nee, shit.. weer niet goed..

"Dus spelregels? Kinderachtig? Een partij kan op alle niveaus meer winnen met minder stemmen. Denk je niet dat er dan iets mis is? "
Tja, dan is dat al het geval vanaf de onafhankelijkheid van de USA.
Hebben alle kandidaten daar dus nadelen of voordelen bij gehad.

0
41 BenErWeer

@40
Even een kleine addendum op @41 ..

""Ook ga je voorbij aan hoe het systeem gemanipuleerd wordt en voornamelijk door Republikeinen. ""
Grappig dit..
De democraten hadden bijna het alleenrecht op de media, in TV shows, van bijna alle beroemdheden. Is dat dan geen manipulatie van mensen?
Borden van Trump supporters werden verwijderd, demonstraties tegen Trump door heel het land en breed uitgemeten op 'local news'

En dat wel je werkelijk waar afzetten tegen die paar 'mogelijke' manipulaties van de republikeinse kant?
Really?

Waar is het bewijs van Russiagate?
Wanneer is het impeachment proces begonnen?
Heb ik wat gemist?

Hier, speciaal voor de hypocriten - zoals u - onder ons:

1
42 BenErWeer

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Malinois
Evenementenlocatie Rijswijk op ramkoers met gemeente over Eritrees feest

@6Welke bevrijding?...

2 minuten geleden geplaatst door Malinois

Strongoli
Lagere straf voor Nederlandse IS-vrouwen: vrijspraak voor plunderen van huizen in Syrië

Dit soort rechtszaken in Nederland hebben totaal geen zin, omdat de waarheid nooit boven tafel kan komen en rechters l, maar ook advokaten, tota...

3 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Hendrianus
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@22 Eerder waren er berichten dat door de belegering van het Al Shifa ziekenhuis de doden niet begraven konden worden en tijdelijk op het terrei...

3 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@19 Het zal een enorme uitdaging zijn om het antisemitisme onder moslims terug te dringen. Als dat thuis al fout gaat wordt het heel lastig. Net...

10 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

wildersfan
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

@3 Men zegt van woke Amerika dat het de VS wil opheffen / vernietigen ...

17 minuten geleden geplaatst door wildersfan

VBOH
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@49 Je hebt werkelijk het IQ van een eencellige met je meldingen. Maar goed, ik geef je het laatste woord. Meld me maar. ...

17 minuten geleden geplaatst door VBOH

Strongoli
Vrijwilligerswerk en exceptionele prestaties op werk: ruim 3300 mensen onderscheiden

@1Geen min, wèl gefeliciteerd! 🎗️...

18 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Politie weegt uiterlijk en afkomst niet langer mee bij controles op straat

Over een paar jaar kan dit teruggedraaid worden, tav de autochtone Nederlander.. 😉...

22 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Indian Anal XxxHottest Snow BunniesHentaix VideoMallu Actress Fake NudeFollando A Su MadrastraMast Porn4k Hd PornPolki HentaiBarebackpackers4chan B CatalogPorno PeruanoKushboo HotXxx Video TransgenderXxx Video 1stBengali Hot SareeGirls Finishing The JobJav Sub EnglishPhotoacompamhantrCosplayer NudeFree Lesibian Porn VideosStepmom SwallowsMaking Out PornSunny Leone Open BfIndian Sex Video GroupXxx Sunny LeAlaina Dawson Molly MansonAlexis Texas DeepthroatWww Wife Sex ComI Pron Tv NetJules Ari NakedHollywood Actress Sex SceneGang Sex PornDani Daniels CryingNeend Mein SexBouncing Boobs NudePassionate Couple Sex VideosAnime Porn UnsecuredArmenain PornCeline Alvarez PornPorne BdFilmr PornôFreehdpornBigblackdicksNaruto Gurls NakedSexy Chut PhotoNude ActrFrench Amat PornIndian Lady Sex VideoBryan GozzlingTs ChanteDreammovied ComBig AsshentaiVideos De Mujeres DesnudasSexmexxxx VideosSexy Indian MilfSolo Masturbating WomenUner PornGonewildaudiiMommy Wants To BreedElebrity PornAabha Paul SexDesi Hotel SexCarmel CluthPorn Video Download LinkChuda Chudi Hd VideoGrandmother SexKannada Sex 18Rought Lesbian PornSunny Leone Sexy VideosMassage Room.comChristmas PornosShahvaniFatal MotrlMysweetsofieBouncing Boobs PornhubJolyne Kujo R34Pame PearChanel Preston XvideosHorny Housewives Horny HousewivesLesbians NideFatql ModelWww Xxx Sister And BrotherIndian Hairy Sex VideosLesbian Scat PornLove Story Porn VideoIndian Fucking ScenePorn TheifFamily Guy CartoonpornItsclaraduhFapceoIceporncasting.netDaretaylor NudeXxx Hd QualitySexy Nude CowgirlsAdultporn VideosAnimeidhenBest Nude GirlsSexy ChicksNubikes PornShruti Hassan XxxCharlie Red PornSunny Leone FeetGay Father Son PornAngela White StraponMind Control PorNhentiPhun.orgGolore TubePornos Gay BrasileirosGordinhas OnlyfansPhotoacpanhantesTeenagers Video PornMasuimi MaxVillage X VideosBlue Sex VideoMom Son Hd BfFilms Pornos LesbiensAllure Gentlemans ClubAmateaur Gone WildDildo FootjobNaughtysammxFiscord NsfwCumin Her MouthXxnx DasiEhentai. OrgCaca PornFf14 HentaiHot Rosario DawsonSexocom NegrasFirst BlowjobAmber Heard NudePassionflixBelle.delphine LeakCheating BbcBarber Shop PornSport XxxAsian Big Tits PovBengali Desi PanuHot Sexy KoreanXxxpornbfBig Porn TvDamita RiderPornography CinemaBbc MmfPussies JapanFurtanari PornFingering In AnalMilf Porn VideosHqcollectBaap Beti Chudai Video