Europarlement veegt vloer aan met Poolse premier (ad.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Buitenland  ·  16 Reacties

  • 2
  • 375x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

maar wel heulen met dictator erdogan, wat een stel kneuzen in brussel.
.

10
1 de redelijkheid

Wat zijn eigenlijk "Europese" waarden? Deze bestaan niet, derhalve kul opmerking.

8
2 JJteW

Oh als de MEPneppers iemand de mantel uitvegen moet de persoon in kwestie wel een groot staatsman en politicus zijn, kannietmissen.

7
3 Ness

Uit het artikel:
Zowat alle fractieleiders wierpen Morawiecki (Poolse premier) voor de voeten dat politieke benoemingen bij hoven en gerechten, het politiek geïnspireerde ontslag van rechters en persbreidel even zo vele inbreuken op Europese regels en waarden zijn. ,,Dat is geen kwestie van traditie, maar van principes”

10
4 Uit Den Haag

Hilarisch het commentaar van deze malloten in het EP.
- https://www.telegraaf.nl/nieuws/2254546/het-graaien-gaat-door

4
5 JJteW

Europese waarden bestaan inderdaad niet. Of het moet de import van kansloze mohammedanen zijn. Opgelegde waarden, nepwaarden en met dat soort waarden vegen gelukkig steeds meer politici in Europa terecht hun reet af.

5
6 grasnaaier

@1 de redelijkheid
Onzin!

Piri: nieuw dieptepunt voor Turkije
15 juni 2017
STRAATSBURG (ANP ) - De veroordeling tot 25 jaar celstraf van een Turkse parlementariër is een nieuw dieptepunt in Turkije. Dat stelt PvdA 'er Kati Piri , Turkije-rapporteur van het Europees Parlement.
https://www.europa-nu.nl/id/vkf3laq9orju/nieuws/piri_nieuw_dieptepunt_voor_turkije?ctx=vjgpegdrao49&tab=0

EU-parlement uit zware kritiek op Turkije
08 feb. 2018
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1646351/eu-parlement-uit-zware-kritiek-op-turkije

Europees Turkije-rapporteur: ‘EU heeft grote fouten gemaakt’
28 januari 2018
“Als we tegen 2019 geen verbeteringen zien in Turkije dan zullen de EU-onderhandelingen worden opgeschort,” maakte ze duidelijk. “Turkije is een kandidaat-lidstaat die haar kandidatuur dreigt te verliezen,” voegde ze toe.
http://www.dejongeturken.com/europees-turkije-rapporteur-eu-grote-fouten-gemaakt/

En ga zo maar door!

10
7 Uit Den Haag

[quote]Volgens Morawiecki zijn rechters nu onafhankelijker dan vroeger, 'en dat erkent zelfs Timmermans'. ,,Toen kon de voorzitter van een districtsrechtbank na een belletje van de premier een rechter van een corruptiezaak halen.'' En, in de richting van zijn critici: ,,Voor u begint te kletsen is het beter eerst de feiten te checken.''
[/quote]

Fact checken houdt men zich niet mee bezig in de EU, het is overigens niet alleen in Polen zo dat de gegarandeerde immuniteit en onafhankelijkheid van rechters heeft geleid tot rechters die minder naar de wet kijken maar meer naar eigen persoonlijke voorkeuren, politieke voorkeuren en dat is een vet probleem.

4
8 Proemevla

@7 leuke verhalen, maar ze moeten subiet stoppen met die dictator en niet pappen en nat houden.
.

1
9 de redelijkheid

@9 de redelijkheid
Ik ben het met je eens, het Europees Parlement ook, maar de regeringsleiders niet.
Turkije houdt miljoenen vluchtelingen tegen, die anders met een bootje naar de overkant, de EU varen.....
En dit willen de regeringsleiders voorkomen.

9
10 Uit Den Haag

@6 "Europese waarden bestaan inderdaad niet."

Zijn er wel zeker.
1. Mensenrechten.
2. Democratie.
3. Rechtstaat.
Is een beetje de richtlijn geweest sinds WO2.

"Of het moet de import van kansloze mohammedanen zijn."

Je zou bijna vergeten dat er ook nog andere zaken spelen. Niet alles moet over die mohammedanen van jou gaan.

"Opgelegde waarden, nepwaarden"

Het zijn geen nep waarden. Het zijn de waarden die je geërfd hebt van de vorige generaties waarvan een deel een zeer bloedige tijd heeft meegemaakt. Mensen die weten wat je krijgt van al dat populistische ongedierte dat nu weer uit het riool kruipt.

"en met dat soort waarden vegen gelukkig steeds meer politici in Europa terecht hun reet af."

Dat deden ze ook de vorige eeuw en wat veel goeds heeft dat ons gebracht zeg.

2
11 VaY

@11 :

1. De EU dwingt de lidstaten elk jaar hun sociale voorzieningen verder te slopen, met name uitkeringen en pensioenen.
2. De EU is zelf niet democratisch en hoeft ook geen documenten of bewijzen te laten zien, staat in de oprichtingsstatuten van onder andere de EC.
3. Van een rechtsstaat is ook geen sprake als je je eigen regels constant met voeten treedt en bovendien selectief handhaaft, namelijk hoofdzakelijk autochtonen en dissidenten bestraft.

4
12 Wendel

@12 "1. De EU dwingt de lidstaten elk jaar hun sociale voorzieningen verder te slopen, met name uitkeringen en pensioenen."

Dat doet de EU niet.

"2. De EU is zelf niet democratisch en hoeft ook geen documenten of bewijzen te laten zien, staat in de oprichtingsstatuten van onder andere de EC."

De huidige vorm van de EU is er, omdat landen meer invloed willen houden. Daarom krijg je van allerlei posities die elke keer weer over verschillende landen worden verdeeld. De partij of stromingen die de meeste stemmen hebben in het parlement bepalen meestal samen met regeringsleiders wie ergens terecht komt. Bewijzen en documenten die kan je genoeg vinden, maar vast niet over alles. Waar is dat wel het geval dan?

"3. Van een rechtsstaat is ook geen sprake als je je eigen regels constant met voeten treedt en bovendien selectief handhaaft, namelijk hoofdzakelijk autochtonen en dissidenten bestraft."

Er is geen rechtstaat in de EU? Als je alles zo scheef ziet als jij doet dan kan je enkele gevallen pakken om iets te bewijzen over het geheel. Zelfs als het niets met elkaar te maken heeft. question

0
13 VaY

@13
[quote]De huidige vorm van de EU is er, omdat landen meer invloed willen houden[/quote]

Nee, dat komt omdat mensen tegen een wijziging in de grondwet hebben gestemd (waarmee de EU de facto boven de landen kwam te staan) maar politici toch hun natte droom wilden doorzetten, dat is wat de EU is een politieke droom die zich ontwikkelt tot een nachtmerrie.

1
14 Proemevla

@14 De structuur van de EU is zo in elkaar gezet om zoveel mogelijk macht te verdelen over landen. Anders wilde er een hoop niet aan beginnen. Daar waar mensen vaak klagen over hoe het werkt en hoe het dan ondemocratisch zou zijn is een verdeling van de macht over een gekozen parlement en de regeringsleiders die toch veel invloed houden. Ik durf ook wel te wedden als men dat niet zo had gedaan dat het ook weer klagen was geweest over hoe het ondemocratisch zou zijn. Waarschijnlijk door dezelfde types die het nu hebben over een nachtmerrie. Ook over die grondwet en dat weet ik nog goed genoeg. Mensen stemde totaal niet over de inhoud. Iets wat verdomd veel voorkomt bij een bepaalde groep. Een grondwet zet gewoon de spelregels vast zo als de Nederlandse grondwet dat ook doet.

https://en.wikipedia.org/wiki/Treaty_establishing_a_Constitution_for_Europe#Institutional_structure

"Conferral, subsidiarity, proportionality
The TCE would have reiterated several key principles of how the Union functions:

-the principle of conferral: that all EU competences are conferred on it voluntarily by member states;
-the principle of subsidiarity: that governmental decisions should be taken at the lowest level possible while still remaining effective;
-the principle of proportionality: that the EU may only act to exactly the extent that is needed to achieve its objectives;
the primacy of EU law: in areas where member states have made legally binding agreements at EU level, they may not then pass national laws incompatible with those EU laws."

Veel van die grondwet zou sommigen moeten aanspreken gezien hun commentaar op bepaalde onderwerpen, maar dan moeten ze ooit wel eens iets gelezen hebben en dat vertikken er teveel. Jij hebt er ook nooit naar gekeken.

Te druk met het lezen over de Maya's en andere oude beschavingen en dan niet historisch correct, maar complete nonsens. Beetje southfront afstruinen en ook nog Fox News items van Sean Hannity waar een overbetaalde leugenaar alles op alles zet om de feiten te verdraaien. Ik hoor hem niet over het tekort dat Trump aan het verdubbelen is in een groeiende economie. Daar waar Obama de duivel was, omdat hij alles boven water probeerde te houden. Jij had dezelfde kritiek over Obama, maar over Trump hoor ik je weer niet. Het is verder ook vrij stil over de email servers die de Trumps allemaal gebruiken. Geen piep van Hannity of jou. Als ik zo de waslijst langs ga met de onzin waar jij achter staat dan is het duidelijk dat jij geen vaste waarden en normen hebt. De waarheid en feiten zijn zaken die jij verzint of doet of ze niet bestaat wanneer en hoe het jou uitkomt.

Dat is in mijn ogen een nachtmerrie en de EU heeft zijn ups en downs en kan goed en slecht functioneren. Het is niet anders dan welke andere organisatie dan ook met zoveel belangen. Veel beter ga je het niet krijgen als men zo nodig overal een probleem van moet maken. Laat staan dat je de EU opdoekt, omdat je er niet uitkomt en er dan achter komt dat je nog steeds alles moet regelen met diezelfde landen. Bestudeer de eerste helft van de vorige eeuw eens om te zien hoe de harde politiek het nationalisme voedde en wat dat voor gevolgen had. Het is een doodlopende weg.

0
15 VaY

@15
Nee, zie @14
Daarom zit er nu een parlement dat geen ballen te vertellen heeft over belangrijke kwesties en een niet gekozen clubje dat dat wel allemaal kan.

Toen de mensen weigerden om de grondwet aan te passen had men de EU moeten afblazen en verder gaan met uitbouwen van de bestaande economische unie.
Nu zitten we met een geld- en macht vretend gedrocht.

0
16 Proemevla

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@32 https://discriminatie.nl/discriminatiegronden/herkomst-huidskleur-racisme/#:~:text=Discriminatie%20op%20basis%20van%20herkomst%20of...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Ronin
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@24 Inderdaad, dat gaat natuurlijk allemaal veel te ver.Dan komt "Val dood, kankerlul" toch een heel stuk beschaafder over.Uit welk rio...

4 minuten geleden geplaatst door Ronin

spookrijder
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@24 Gelukkig niet zeg. Normale mensen houden niet van die Stasipraktijken/ NSB-gedrag....

5 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Bob Sleebaan
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

PVDA wilde in 2016 een luchtbrug om vluchtelingen op te halen.Ik vind zo'n luchtbrug een goed idee maar dan wel om ze terug naar huis te breng...

7 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Biscanna
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@15 😂 Waar discrimineer ik dan? Wat is discriminatie?Discriminatie is mensen anders behandelen, achterstellen of uitsluiten op basis v...

7 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@28 En ja hoor, weer beginnen met schelden, beledigen. Gemeld. ...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

VBOH
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@24 Nee waarom zou ik. Heb jij ooit enig bericht ontvangen op de vele, vele meldingen ontvangen waar jij je dagbesteding mee vult?Zolang er ...

10 minuten geleden geplaatst door VBOH

Ronin
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@21Als het aan jou had gelegen had half Nieuwskoerier al onder de grond gelegen, pratende vuilnisbak.Compleet gestoorde psychopaat....

11 minuten geleden geplaatst door Ronin

NK. App
Sex Bf Video IndianBest Ass In PornHot Indian Girl XvideoMadura PornMikayla NudesAnna Paquin NudesSex23Riley Mae XxxEuropean XxxBest Porn ComicsAnnonce EscorteSpread Pussy PicsBbw Blowjob'sClaire Stone LeakedVideos Sexe VintageJust The Tip PornhubGeorgia Harrison Sex TapeFucking Girls PhotosSelena Vargas GreenDimaond Jackson PornFrat Gay PornBig Black PeniceFree Granny PornographyPhotos PornografiquesSex VoissaXviideowSexiest Salma HayekAllison Parker PornographyMatyre Porn PicsM PerfectgirlMila Kunis NakedBlacksexy PornAdultworkkلانا رودزEmarrb NudesBf Movie Bf Movie Bf MovieNaked Teenage BoobsVerona Van De Leur PornReddit AnalgwOld Lesbian SexFake Hub ComSex With Audio VideoVictoria Triece NudeUnwanted BjAmerican Nude BeautyYasmine Bleeth NudeBokep Model IndonesiaBlondiebennetIndian Sex Cam1st Porn VideoSannelion XxxSexo En VivoDeep Throat SirensLola Glaudini NudeWest Indies Sex Video ComFsdss-644Xxxcomic BooksErotic Sexual StoriesFilm Pornografici GratisBooty In PornSloppy DeethroatJapanese Massage Porn MoviesVideos Sexo Amador BrasilTiedpornAlison Tyler NewVidio Pornor GrátisIndian Hidden Cam XxxBw FacesittingListcrwlerFree Sex CharPorenstarBrittany Andrews PornhubWrong Hole CompBbw GandbangMia Malkova Porn StarPlay Indian PornWhite Wives BredInteenet ChicksNofacegirlCuckold BlogAngell SummersXxx Videos BigSexyy Red PornTachel Cook NudeEmma Roberts SexyMaimyasmrJapanese Office Sex VideoKarina Kapoor Xxx VideoTamil Actress LeaksHot Friend PornWww Thehun NetCirvy EroticAdult Video SitesReallifecameBeyone NudeSpank Bang PartyHoneysoldhouse NudeRemoving Clothes XxxHentia MomPorn Asian HookersFirst Time Sex With DoctorLesbian Sisters XxxFull-length Porno MoviesFree Porn TubesGirl BoorX EdiosHot Girls PeeingExtreme Lesbian AnalUllu Full VideoSashagrey AnalBig Naked Natural BreastsPorn BangaloreNinasputasPerfect Titties RedditArchana AnchorPorn SoanishFoot Worship In The OfficeManhwaid.Aubeey KateHowleen WolfSexy Sandy CheeksHungshemaleFauther Daughter PornStrangulation PornSocial Media GirllsLeolist MeaningCandy Samples PornIndian Desi Porn VideosMako OdaHd Malayalam Sex VideosFree Porn With Mother And SonCojen En El TrabajoSucking His BallsWett Melons AnalIncestflix.cimXxxxvideosStep Sister XxxPorn Start NameFollada GordasPal Payasam Short FilmMaimy PorntnBox Truck Sex ComSunn Leon Xxx.comAlysha Hart PornBondage SquirtersNsfw SnapchatsDiahrea PornTelegram.pornoCourtney Mcclure NudeBokep Pinay