door in holland in Buitenland  ·  692 Reacties

  • 12
  • 2528x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

@649 Als het zo makkelijk was hè? Maar je hoeft echt geen moslim te zijn om te liegen hoor.

651 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@650 Maar niemand wacht het af. Iedereen heeft zijn oordeel al klaar. Anders zouden er hier niet meer dan 650 reacties zijn.

652 verwijderd23941

@651 Dat zeg ik ook niet dus
maar gebleken is dat dit al vaker nep was
Sterker nog iedere keer was het zo

0
653 GOTCHA666

** gebruiker verwijderd **

@653 Nee dat is niet waar. U onthoudt selectief.

654 verwijderd23941

@654 Dat is wel degelijk waar

1
655 GOTCHA666

@640
Het onderzoek, indien dit voorval verzonnen is, kost de gemeenschap veel geld, ik zou het dan ook terecht vinden als de kosten verhaald worden op dit soort figuren.

1
656 Lias

Meer bijzonderheden:

Volgens een nieuw bericht paste het gezin op een hond (dus niet een kat) van een bevriend gezin. De jonge vrouw had de hond per ongeluk uit hun huis laten ontsnappen en was op de fiets gestapt om hem te zoeken. Rond half elf (dus niet elf uur) zou ze de twee mannen zijn tegengekomen. Ze roepen 'Kijk, een hoofddoek!' en vielen haar aan. Ze wist uiteindelijk te ontsnappen en riep om hulp. Haar hulpgeroep werd gehoord door een ander meisje, dat echter te laat arriveerde. Van verre kwam nog een ander persoon aanlopen. Samen vingen ze haar op en belden ze de familie, die haar naar het ziekenhuis bracht. Daar bracht ze in shocktoestand de nacht door.

Een ondernemer heeft 20.000 euro uitgeloofd voor degene die de daders helpt opsporen.

http://www.dhnet.be/regions/charleroi/agression-islamophobe-d-une-jeune-musulmane-a-anderlues-20-000-euros-de-recompense-a-qui-aidera-a-l-arrestation-des-coupables-5b3dcdab55324d3f132ef795

0
657 Civ

@654 Maar dan gaat het meestal om een impulsieve klap (of schop) van een (gestoorde) eenling, zoals in die Berlijnse metro of in dat Britse restaurant. De drie gevallen van uitgebreide belaging door één of meerdere (jonge)mannen die zo groot in het nieuws kwamen, bleken telkens niet waar te zijn.

0
658 Civ

** gebruiker verwijderd **

@655 Ik ga geen welles nietes met u doen.

659 verwijderd23941

@659 Idd niet doen dus

0
660 GOTCHA666

@653 het liegen door moslima's die zogenaamd die stoflap eraf getrokken word is tot nu toe elke keer een smerige islamitische leugen geweest, ondertussen beroven diezelfde moslims alleen autochtonen in rotterdam, dat echte racisten zijn die moslima's zelf, eerst liegen over zo'n hoofddoek (elke keer tot nu toe) en ondertussen zielige onschuldige oude mensen van hun eigendommen beroven, kots lui!

1
661 schakel

@661 Dat hoef jij niet uit te leggen maar Kubus

0
662 GOTCHA666

@662 verwacht het maar niet, kubus gebruikt ook de muslim bullshit bingo kaart (zie google) ze hebben altijd standaard leugens klaarstaan met wegkijkerij

0
663 schakel

Volgens http://www.lalibre.be/regions/hainaut/une-jeune-musulmane-denudee-et-scarifiee-5b3c78cc5532692547e2dcc5 zou (als ik het goed heb begrepen) het geluid van een toeter de aanvallers hebben verjaagd, waarna het slachtoffer naar de huisarts van haar gezin zou zijn gelopen. Die was niet thuis. Vervolgens zouden passanten haar te hulp zijn gekomen en 112 hebben gebeld. Een buurvrouw die haar troostte zei dat ze getraumatiseerd leek en onduidelijk communiceerde. Zij heeft de verwondingen niet gezien, want het slachtoffer had zich inmiddels weer aangekleed en had haar hoofddoek om.

1
664 Civ

** gebruiker verwijderd **

@660 Doe ik ook niet. Maar dat wil niet zeggen dat u gelijk hebt.

665 verwijderd23941

@665 Dat doe je dus wel

1
666 GOTCHA666

Ik vraag me trouwens af of de hond weer terecht is.

0
667 Civ

@657 Volgens een nieuw bericht paste het gezin op een hond (dus niet een kat) van een bevriend gezin. De jonge vrouw had de hond per ongeluk uit hun huis laten ontsnappen en was op de fiets gestapt om hem te zoeken.

Een moslim die op iemand anders zijn hond past?
Sorry maar dat geloof ik al helemaal niet,moslims hebben het niet zo op met honden.

2
668 Truffelaar

"Een moslim die op iemand anders zijn hond past?
Sorry maar dat geloof ik al helemaal niet,moslims hebben het niet zo op met honden."

Whahaha hoe dom kan je wel niet zijn...

U heeft zeker nog NOOIT een moslim in het echt gezien...

Hilarische xenofobie...

6
669 Bullet108

@668 Sommigen lopen er met een wijde boog om heen ,anderen lopen er mee op straat of aaien ze.

3
670 21st Century Guy

@657 Deze ondernemer is dus een moslim die weet wat er "echt" aan de hand is.......

0
671 Hanzi

@664 oftewel weer een islamitiache leugen net als de vorige keer, misschien moeten we moslims maar helemaal niet meer serieus nemen, het meeste is liegen, en een gevaarlijke DENK club, weg ermee!

0
672 schakel

De knip blijft dicht dus.......

0
673 Hanzi

@669 Whahahaha ik woon in Culemborg.
Ik zie niet anders dan moslims en ik ken er veel en sta erg goed bekent in de moslim gemeenschap hier.
Moeilijk te geloven he maar het is niet anders.

1
674 Truffelaar

** gebruiker verwijderd **

Het verhaal veranderd met het uur en wordt steeds ongeloofwaardiger. Ik ga steeds meer geloof hechten aan een gevalletje eerwraak. Eerst de verwondingen, daarna de familie een beetje voorsprong geven en dan pas flink gaan roepen.

Je zou verwachten dat de politie bij een dergelijke daad een buurtonderzoek houdt. Tot op heden heb ik hierover niets gelezen. Hoe langer een dergelijk onderzoek duurt hoe vager de herinneringen van getuigen worden.

675 verwijderd5929219

@669 en hoe naïf ben jij?

1
676 schakel

@670 Je hebt gelijk.
Ik had neer moeten zetten de meeste niet.

0
677 Truffelaar

@675 precies, eerwraak, eigen familie door de islam, die vreselijke islam, en dan daarna gewone niet moslims de schuld geven, ies niet nieuw, gebeurt wel vaker met moslims, klagen eisen, andere mensen de schuld geven terwijl ze meestal de schuldige zwlf zijn, discriminasie kaart trekkende zeikerts

1
678 schakel

En een islamitische ondernemer looft 20.000 euro uit voor het vinden van de daders. Het verhaal wordt met de dag gekker.

0
679 Dune

@679 Daar kijk ik niet zo van op eigenlijk ,er is ook een islamitische zakenman die de boetes van vrouwen betaalt die in nikaab of boerka zijn gekleed in Frankrijk.

0
680 21st Century Guy

@679 precies, en in rotterdam beroofd dat zelfde islamtuig autochtone zielige oude vrouwtjes, hypocriet tuig! en dat boeit die islamitiache ondernemen natuurlijk niet, ze zorgen er zelf voor dat steeds meer mensen dat hele islam uitkotsen! gelukkig maar, ik mag hopen dat ze zichzelf een keer tegen komen met hun intolerante ziekelijke gevaarlijke ideologie

3
681 schakel

** gebruiker verwijderd **

@666 U stopt anders zelf ook niet.

682 verwijderd23941

2682 Kubus had geen zin in welles-nietes

1
683 GOTCHA666

Meer geschokte reacties en aankondigingen van vervolgacties vanuit de politiek: http://www.lesoir.be/166616/article/2018-07-05/agression-dune-jeune-musulmane-anderlues-zuhal-demir-annonce-un-large-plan-anti

Een oproep van het CCIB, het Collectief tegen Islamofobie, dat een ontmoeting heeft gehad met het slachtoffer en haar familie, aan de premier en de minister van Justitie:
http://ccib-ctib.be/index.php/2018/07/05/agression-islamophobe-dune-jeune-musulmane-a-anderlues/

Het (beknopte) relaas geeft ongeveer hetzelfde beeld als hierboven, maar volgens het CCIB zouden de daders geprobeerd hebben haar te verkrachten.

0
684 Civ

@612 Zie https://www.dailymotion.com/video/x6nlybe

De Procureur des Konings van het parket Charleroi komt hierin aan het woord. Hij herhaalt de al bekende feiten: de daders zouden 'Kijk, een hoofddoek!' hebben geroepen en haar van de fiets hebben laten vallen, waarna ze 'met xenofobisch oogmerk' haar lichaam met een scherp voorwerp zouden hebben bewerkt. Over de identiteit van de daders zou zo vroeg in het onderzoek nog niets bekend zijn. Het feit dat de Procureur geen verdere onderbouwing geeft m.b.t. de motieven van de daders en verder ook niets over hen lijkt te weten, sterkt mij in het vermoeden dat hij uitgaat van de verklaring van het slachtoffer.

Haar broer zegt dat ze probeerde te ontsnappen, waarbij 'ze niet de straat aan haar rechterzijde heeft genomen, maar helaas door de steeg bleef gaan.’

0
685 Civ

Ik heb het vandaag niet gevolgd, maar zijn er al verdachten aangehouden?

0
686 grasnaaier

Hoaxlima

0
687 chouffleur

Wat ik me ook afvraag: was ze die avond alleen thuis? Ze zou van huis zijn gegaan omdat ze de hond had laten ontsnappen. Waren de andere gezinsleden erbij toen ze vertrok? Kunnen ze dat bevestigen? Dat zou de geloofwaardigheid van het verhaal enorm vergroten.

Als haar familie thuis was zou je trouwens ook verwachten dat ze na de overval direct zou zijn teruggekeerd. In plaats daarvan is ze blijkbaar, nadat ze haar hoofddoek weer had omgedaan, naar de huisarts gelopen of gefietst, waarna ze door buren is opgevangen.

0
688 Civ

@601 In de ene bron was sprake van een 'huisdier', in de andere van 'een kat', maar inmiddels lijkt vast te staan dat het om een hond ging.

0
689 Civ

@684 : Ze baseren zich nog steeds op haar verhaal. Er zouden twee mensen haar hebben geholpen, twee vrouwen, maar geen van beiden hebben ze de daad gezien, ze hebben haar alleen gillend en bloedend uit het steegje zien komen, stond er.

Het lijkt wel als dat gedoe rond de Skripals, aankondiging vergiftiging, geheimzinnigheid en stilte, beweringen over Rusland, nooit bewezen. En niemand behalve insiders hebben die twee ooit nog gesproken.

Bovendien zijn er nu weer twee personen, die niets met Rusland te maken hebben, vergiftigd met hetzelfde goedje. Heel duidelijk allemaal een media-campagne met tot nu toe niet helemaal duidelijk doel.

Het doel van leugens in dit geval, nu de politiek ermee wegloopt, is uiteraard eindelijk "aan te tonen" dat moslims blootstaan aan geweld door autochtonen, en daarmee maatregelen specifiek tegen autochtonen, vooral hun vrijheid van meningsuiting, nog verder te beperken. Net in lijn met de Sleepwet en de nieuwe EU-censuurwet met o.a. Uploadfilter en Linkverbod.

2
690 Wendel

Opmerkelijke ontwikkeling: Er zijn inmiddels twee verdachten aangehouden. Bij hen is DNA afgenomen (wellicht waren er haren op haar kleding achtergebleven?) en de resultaten worden binnen enkele uren verwacht.
http://www.sudinfo.be/id63589/article/2018-07-06/agression-raciste-anderlues-deux-individus-interpelles

0
691 Civ

@690

- " maatregelen specifiek tegen autochtonen, vooral hun vrijheid van meningsuiting, nog verder te beperken." -

Hoe is je vrijheid van meningsuiting beperkt dan?

0
692 Pegasus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@73 nou heb ik je per ongeluk een plus gegeven dat moet een min zijn....

1 minuut geleden geplaatst door baba jaga

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@72 Nee, ik niet. Het was ook maar een geintje. Gewoon, om dat het kan.🙃...

2 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@67 "Krijg jij soms een melding als er bepaalde mensen gaan reageren? 😄" Wie mij volgt is ronin. Je weet wel , degene die iemand...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@69 "Nee Bop hij moet altijd 1 dag later doorgaan met ruzie maken.En huilie huilie doen." Liegen. ...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@6 Nee Bop jij wel? en waarom reageer je op mij?...

7 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@68 Schelden in 6? Ruziemaken? Ik verwijs alleen maar naar een hashtag. Whahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

#63 Hm 🤔... blijkbaar niet....

8 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@63 Nee Bop hij moet altijd 1 dag later doorgaan met ruzie maken.En huilie huilie doen....

9 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@60 Jij bent in #6 begonnen met schelden, dan kun je wel zeggen dat iemand anders op een ander topic is begonnen met schelden maar jij bent de e...

10 minuten geleden geplaatst door baba jaga

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@4 ja, dan zullen ze binnenkort wel gauw vertrekken. onleefbaar hier in Nederland is aanstaande...

12 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

NK. App
Watch PornBest Aunty Porn VideoMegapersonalGames HentaiBorderlands HentaiSadie Calvano NudePixelatedperryIsabel Moon PornOlga DiscordiaAishwarya Sexy PhotoMia Malkova Only FansThai Nude ChicksAlohatutbeWww.xhamster.coimAssistir Filme PornPornolandia CoroasPorn Sex PornXxx Porn ArabFace Farting StoriesLondn AndrewsFetish LizaXxx Baap BetiXvkdeoJe Montre SextapLactation FantasyBisexual Porn BlackTina RaySunny Leone Ki Sexy MovieXxx Cartoon HindiSophia Leone SexyHd Erotic Porn VideosHindi Ghapa GhapPorn HobbyPussyholeMiss Nude AmericaAbella DangerpornoReddit Nsfw 411Ebony PorntubeVidéo PornoxPornocon Mi PrimaReshmi SexIndian Pron MovieMom MasterbatingHot Bl MoviesHorror Movies With NudityMuitohentaoCumondickYou GizzIndian EscortsHot Indian Aunty SexCafemomSolo Guy PornTravesti AnalExtrimtubePornolar 18Ginger Zee NudeJennifer EspositonudeIndianmom ComCum In Me PornAubree Valentine CreampieFace Sitting SmotherTokyo Hai NudeRedditp NsfwSex ComShibuya KahoPornografia Gay VideosAunty Porn HdIndian Aunty Fingering VideoSsbbw Bbc PornPorntube.cmoNaked Indian WifeDevar Se ChudaiYiupornSheiden RogeMichelle FerrariPorn Channels On RokuSara Jay XvideosKolkata SexXnx Video Full HdBeauty X VideoBeriya Community RajasthanBig Boobs Bhabhi PornSeduced By Friends MomPorn Tube TorrentTamanna Ki Sexy VideoRed Movies SexSukihana NakedDawn Allison PornHandjob DominantJeux Porno AndroidDenise MilanoSex Zxxسكسي GayAlina Xxx VideoGujrati Bhabhi PornPorn OralsexLesbian Nude BeachJessica Barton NudeBeautiful Naked BlondesAmelialiddellHot Sex In Bath RoomIndian Boob Sucking SexThrike PatrolPorno Amateur Frسکس چینSister CreepshotsVillage Old Man SexDhakawapMya Khalifa NakedAsian Massage Parlor VideoCum HammerSex Video QawwaliVibrator JoiSextransCompetition Malibu StringsIndian XxcxBustylegendsFree Porn XxxPornhd.copmGifs NudeTop Rated Free Porn SitesHmaster Porn VideoBeaux_banksMatart NudeKimi Wa Yasashiku Netorareru The Animation 4Anime UnbirthUllu Web Series Hot VideoTamil Heroine Sex MovieMonamour Movie PosterSaxy Big TitsNatasha Nice DpPlugtalk LeaksBisex VideosPorn LasbianPornstars Like Mia KhalifaCaught FlashingTown Of SinsAll Porn WebsiteLesbian Free PornosTransgnder PornKerolay Chaves OnlyfansRhianna PornXtubBrandy Renee PornTicktok For PornNaked Diane KrugerSkinny Mexican PornP Orno ArabeBig Boobs XxxXxxxxx Video Desi