door Inter in Binnenland  ·  18 Reacties

  • 1
  • 329x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Deze man zit nog in de asielprocedure. Knap brutaal en respectloos om zo kwaadaardig in je gastland tekeer te gaan. Het zou mij overigens niets verbazen als deze man na zijn taakstrafje of weekje gevangenis een huis en uitkering aangeboden krijgt. Heel wat Linkse mensen hebben begrip voor dit stuk tuig valt mij op.

4
1 Kaksaboemsa

Is weer een sterk staaltje van hoe de gerechtelijke macht olie op het vuur gooit.
Had hem tot 11 juli laten vastzitten, totdat de inhoudelijke zitting begint.
En als hij inderdaad nog in de asielprocedure zit, kan hij als bijkomende straf maar beter terug gestuurd worden.

3
2 Marrie

@1 U heeft een eenzijdige blik er zijn linkse en rechtse Pro Palestina types die dit persoon als een kwajongen zien.

11
3 21st Century Guy

Joh, ga terug naar Israhël. Wij willen hier geen zionisten.

13
4 samcash

Nou ik vind die restauranthouder ook overdreven hysterisch reageren. En uitlokken, met zijn pontificale Israelische vlag. Laat hij ook es integreren, en de taal leren. Als een Turk zo doet staat iedereen op z'n achterste poten. Maar dit is net zo stuitend. Mag niet heh, met de dood bedreigen. Doet die Syriër ook niet, die slaat ruiten stuk, geen mensen. Typisch besneden wraakzuchtigen die geen controle hebben over hun emoties. Zet 2 van die sektes in één wijk en het wordt nooit meer rustig.

16
5 Ness

@1 Kijk hier op @4 heb je er al een uit het rechterspectrum die pro Palestina en anti Israël is.

5
6 21st Century Guy

Moedige man hoor !
@5 Hij reageerde helemaal niet hysterisch maar bleef uiterst rustig .Hij laat gewoon niet met zich sollen, vandaar ook al die Israelische vlaggen. Ik zou precies zo reageren als iemand mijn huis heeft vernield. Niet zwichten voor geweld. En wat er in Israel gebeurd daar heeft die restauranteigenaar helemaal niks mee te maken.

3
7 B55

@7
"En wat er in Israel gebeurd daar heeft die restauranteigenaar helemaal niks mee te maken."

Als dat zo is moet hij ook die vlaggen niet ophangen.

8
8 PuurHagelslag

@7 : Er is verschil tussen met je laten sollen en welbewust een lont aansteken in het kruitvat van Amsterdam met dreigementen, Powned en vlaggen. Dat zijn akelige escalatietaktieken. De situatie is hier niet mee gediend. De man brengt zijn klanten of zijn bovenburen of toevallige passanten in gevaar. De volgende gooit een molotovcocktail naar binnen; die Syriër is niet de enige die het bloed van Israel wel kan drinken. Wat heb je aan dit gezeik en dat overdreven nationalistische gedoe? Die Israelier is niet volwassen. Geen haar beter dan de Syrier.

Als hij gewoon vreedzaam zonder opzichtige en kinderachtige ogen-uitpikkerij zijn gang gaat dan heeft hij de moral high ground. Nu niet. Niet zwichten is 1 ding, maar woedend op een meute wolven afrennen is het andere uiterste. Hij identificeert zich helemaal met zijn Israelier zijn als stammendenker, en trekt het daarmee op persoonlijk nivo, waar dat eerst niet het geval was.

8
9 Ness

@8 Waarom zou hij geen vlaggen mogen ophangen als hij een Israelier is ? Zeg je dat ook over de Turkse vlag nu er een dictator is die enkele honderdenduizenden mensen heeft opgesloten zonder een eerlijk proces en die in Syrie flink huis houdt ?

2
10 B55

@9 Wat is er mis met Powned ? Die stelde gewoon hele normale vragen zoals een goede journalist betaamd. Welke lont is er aan gestoken ? De boel is al geescaleerd door die Palestijnse asielzoeker (geen Syrier). Moet iedere jood van jou nu maar anoniem door het leven, zonder keppeltje en geen Israelische vlaggen voor de ramen omdat er een gevaar is dat Arabieren hun wraakgevoelens over de politiek van Israel op hun gaan botvieren terwijl ze daar niks mee te maken hebben ?
Ongelooflijk en dan zeg je ook nog dat het slachtoffer geen haar beter is als de dader !
Woedend op een meute wolven ? Het gaat hier maar om 1 dader.

2
11 B55

@9 Zeg jij dat ook tegen Turken die de Turkse vlaggen over de balkonreling hebben hangen? Dat Koerden een molotov naar binnen kunnen gooien en dat dit dan mede de schuld is van de Turken zelf?

2
12 Bluth

Zo en Zo moet er einde komen aan die multiculturele ellende. Waarom moeten al die woestijnmensen allemaal hier hun oorlogje uitvechten?

Doe dat lekker in je eigen regio, het Midden-Oosten; de regio van zand, moskee, zon en inboorlingen die hun verstand nog niet hebben gevonden.

0
13 Handalf

Fijn die geimporteerde culturele problemen....gewoon allebij eruit flikkeren... allemaal eruit flikkeren.. dan is het enige probleem nog die overblijft de vraag wie gaat overwerken... zo simpel..

1
14 John

@5 "Mag niet heh, met de dood bedreigen. Doet die Syriër ook niet, die slaat ruiten stuk, geen mensen"
Je bagatelliseert.
Sinds wanneer is het niet bedreigend om iemands ramen in de slaan?

De ramen inslaan bij een restaurant waar mensen aanwezig zijn.
Daarmee bedreig je niet 1 persoon maar iedereen die daar komt.

1
15 Aunti

@11 : Er is niks mis met Powned, maar Powned wordt zo gehaat in extreem linkse knuffelkringen dat het al langer zijn werk niet normaal meer kan doen. Die haat kan een extra impuls geven aan mensen die al op het randje zitten, om domme dingen te gaan doen. Ik zie géén principieel verschil tussen hoofddoekjes en keppeltjes, tussen Turkse vlaggen en Israelische. De een benadrukt het afwijkende geloof, de ander de afwijkende nationaliteit, en die combinatie wordt momenteel gebruikt om aan te geven dat men geen loyaliteit heeft tov NL, NL'ers en NLse (westerse) waarden. Dat gedoe zaait verdeeldheid. En daar doet die eigenaar driftig aan mee.

Als Turken of Marokkanen zo bezig zijn worden mensen boos, mi terecht want men benadrukt steeds maar de verschillen, nooit de overeenkomsten. Maar bij mij wekken Israeliers die overdreven op hun strepen staan net zo goed weerstand, zelfde laken een pak. Die eigenaar en zijn aanhang blijven maar zagen over het vrij rondlopen van de Syrier. Er is geen spoor te bekennen van tolerantie, enig begrip en een 'leef en laat leven' houding en men wil de zaak niet laten rusten. Er wordt moedwillig olie op het vuur gegooid; vrede is een vies woord want dan kan men zich niet meer lekker uitleven. De NL wet zegt dat er geen aanleiding is om de Syrier vast te houden en daar moet men het dan maar mee doen. Als Arabieren/moslims en joden/Israeliers willen matten dan gaan ze dat maar elders doen, maar ze moeten vooral niet hun godsdienstige en nationalistische ruzies in Amsterdam gaan beslechten.

3
16 Ness

**Overigens is die Syrier ook een sekreet, die zich niet aan regeltjes wil houden omdat hij vindt dat hij gelijk heeft. Zo iemand zou geen asiel verleend moeten worden. Fanatici moet je buiten de deur houden. En wat je vooral niet moet doen is dat zulke lieden een excuus geven om sympatisanten te winnen. Dat gebeurt nu wel, vanwege de gezaaide verdeeldheid.

2
17 Ness

@10
Als hij - zogenaamd - niets met Israel te maken heeft, zoals hier beweerd wordt waarom hangt hij dan die vlaggen op?
En wat die Turkse vlaggen betreft, jij beweert toch ook niet dat mensen die die vlaggen ophangen niets met Turkije te maken hebben?
Ik heb helemaal niets met welke vlag dan ook maar zo'n vlag ophangen doe je om een punt te maken en als je niets met de politiek van het land hebt zoals jij probeert te beweren dan hang je niet zo'n vlag op.

1
18 PuurHagelslag

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Snorrie
unser-mitteleuropa.com

@18Er zijn dus meerdere soorten kennis.Datgene waar ik op doel is door ervaring opgedane kennis.Niet op wat iemand tussen een cursus of sc...

10 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Schildpad
Saeed komt erachter dat als je geld verdient, je ook belasting moet betalen en flipt!

Man the fuck up Saeed!!...

11 minuten geleden geplaatst door Schildpad

Querido not
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@87 Babbel er maar overheen. Jouw reactie was onzin en dat mag je best wel toegeven.Dat je dat niet doet is niet echt sportief.En dat w...

11 minuten geleden geplaatst door Querido not

Strongoli
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@82Ja hoogste tijd dat jij je eigen ramen gaat lappen. Doe die spiegel er dan ook gelijk even bij, die hangt nog steeds scheef trouwens. Dan k...

12 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Defcte burger
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

Een muzikale begeleiding bij sommige commentaren 😇https://youtu.be/9XefPICms3U?t=9...

12 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

Strongoli
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@81Goed lezen is, net zoals bij jouw protegée, aan jullie twee niet besteed. Wat dat betreft passen jullie goed bij elkaar. Qua omgangsvormen...

19 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Snorrie
Franse wijngaarden massaal vernietigd: 'Alsof je huis in vlammen opgaat'

@4Dan is het toch vreemd dat dat niet als reden wordt gegeven in het artikel.En op het totaal geproduceerde wijn totaal zal het om centen ga...

20 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Wedergeboren
Franse wijngaarden massaal vernietigd: 'Alsof je huis in vlammen opgaat'

@2 Ja joh, Brusel houdt de regen daar tegen. Tuuuuuuurlijk ... proest ! ...

21 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

wildersfan
unser-mitteleuropa.com

@13 Volgens Rob de Wijk zijn de hoogopgeleiden het minst gevechtsbereid. Ze nippen liever aan een cappuccino of knabbelen liever aan een avocado...

22 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Franse wijngaarden massaal vernietigd: 'Alsof je huis in vlammen opgaat'

@3 De salarissen van de piefen in Brussel zijn de te hoog. En het wordt allemaal bij de consument in rekening gebracht. Bedrijven kunnen zo hun ...

24 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Sex After Marriage VideoIndian Friends XxxReel Family PornCeleb Nip SlipsCojida DormidaSxvidsKindgrlsSexo AmadoSara Ali Khan Sex PhotoMiss Diamond DollIsabela Moner NudeChudai Kahani HindiTamil SexesLesbian SeductionsRule34 VideosSabella MonizeOralcreampie CompilationTits GofSplatxo Onlyfans LeakedTeraelinrace RemasteredXxxvide SFree Bdsm VideoUtahjaz NakedSexmexmomPorn Videos IndonesiaPorn Sydnee SteeleMexican Gay PornVrporn CompilationSuper PornographyDesi Mature NudeReal Girl SexKorean Erotic VideosCelebrity Nude SceneXxx Massage JapanesGag On FeetMom Licking DaughterTatsumaki NhentaiHimemade ThreesomeBeyblade XxxRachel Steele Red MilfReddit HentAvsee.tvInteracual PornPorn Passed OutIncesttaboo.comSubsribestarAnine Porn PicsHentaimama.ioJacking Off A GuyPorn AmericaBusty Asin PornMasou Gakuen Hxh HentaiSherlyn Chopra Pron VideosYouhdporono ComHot Sexy VodioXxxsex ZooWrestling VixxxensAlexandramvpRedrubeSunny XxIndian Masala Clips NetChaturbate TokenBarzzers H DBf Sexy Video NewBen 10 HentaoLana PornVoyeur HouFilmes Pornôs BrasileirosBhad Bhabie Nude LeaksHindi Sex Bf FilmAnime BoobsXx Desi AuntyMom And Son Porn RealNatalie Lee PornNuwbienudesSe XtvxFree Full Brazzer VideosAmanda Cereny OnlyfansBrasiliam PornRayhyndee JamesFree Online EroticaMature Pornstars PicturesDillion Harper TittiesGirlsgonewild.comBeach AnalMia Malkova NewestList Of Latina Porn StarsPorn FrançaisXx X VdoRoyd 121Hot Asian Babe Get Fuck And Creampie At HotelXxx FudiBrazzers Com Dani DanielsHindi Bf JabardastiPornoxxx MxTrueamatuermodelsPlumppussyStudentkiLegal Age XxxFatoldslutsCougar NudeVídeo Pornô Brasileiro GrátisPorn No Tik TokXxx Sexy ShotPorn Nikki SexxSunny Leone Sex BfZoya Rathore XvideosPorn Movies Xxx FreeFull Videos PornDesi Web Series TwitterRomantic Full Sex VideoXxx Mami BhanjaSatisfying Sex VideosAndhra Aunty Xxx VideosColig PornLacey Starr-blonde Mature Seduced Handy Black Guy For FunApetubAll Actress Xxx VideoTutor4kPornography Lesbians VideosBbw Girl SexEva Lovia VrFingered Under TablePorono AfricainsDavid Corenswet NudeBig Booty GirlsAnime Sex XnxxTaimanin AgasiHindi Sexi Full MovieMidnight NakedHot New Porn StarletsDesivdo.comDoublslistTiktoks Pornsسكس يمنيIndian Real Porn VideosStepmom OornPeliculas Porn CompletasAnne Hathaway In Porn80 Porn StarsXhamster Live BrasilPondatiX Vedio FreeThailand NudesPakisfan XnxxHindi Dirty SexThottokDesi Girl Nude PhotoDevar Bhabhi Saxy VideoLatina Culona Porn