door Inter in Binnenland  ·  50 Reacties

  • 3
  • 525x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Mee eens.

0
1 Elpo

je meent het. echt waar? goh, nooit gedacht hoor

0
2 Roomboterbabbelaar

Ik denk eerder dat ze hier naar toe moeten vluchten van de onmenselijke oorlog die ze in eigen vertrouwd land mee maken.
En aangekomen hier worden ze met allerlei propaganda gedemoniseerd door bepaalde lieden.
Moet je je eigen eens indenken als je dat zelf over komt, je eigen land ontvlucht en dat je dan in een shithole terecht komt, ook die mensen zijn mensen he?

20
3 techcenter

Iedereen met een beetje verstand wist dit jaren geleden al, maar ja gevestigde elite wil dat doorzetten.
Het wordt dat die gevestigde elite weg gaat en echte volksvertegenwoordigers(populisten) aan de macht komen.

0
4 Handalf

@3 een tuigpaard heeft nog kleine oogkleppen vergeleken met u. Ze komen alleen maar voor het geld en het luie leven. Anders blijf je in een veilig land in de regio, maar nee, hier valt iets te halen zonder tegenprestatie, dus lekker makkelijk. Even een kilometer dobberen, en de rest van de reis is gegarandeerd.

2
5 Bullduck

@5
Bespaar me je gemanipuleer.

19
6 techcenter

* Verwijderd door de redactie *

7 Pxf7+

@1 "....Mee eens...."

Welnee! De migranten komen allereerst voor productiewerk, Groene milieu, schone energie, parlementaire democratie, terug-naar-de-natuurproducten en pas op de laatste plaats voor de jarenlange bijstand en toeschietelijke blonde blauwogige meisjes...!

3
8 CoolMemories

Het zwitserleven gevoel zeg maar.

0
9 Bamischijf

@6
Mag ik ook eens meevaren op die roze wolk, samen delen he.

2
10 Mesjokke

@6 zegt de complotters... Hoe zeg ik dit netjes? Euhm.... O ik weet het alweer, u heeft psychische hulp nodig. Chemtrails zijn zeker ook echt, en HIV is zeker door de CIA bedacht om zo de homo's en Afrikanen uit te roeien omdat God het wil ofzo?

2
11 Bullduck

Ach jee de bangelijke burgertjes die achter iedere boom een boze buitenlander zien gaan ook weer even los

15
12 Rinze

Mijn vrouw heeft haar roots in een heel groot islamitisch land , eng hé.

13
13 Rinze

@11
-- Chemtrails zijn zeker ook echt --

ja natuurlijk. Kijk je soms nooit naar de lucht of enkel je computerscherm?
Mooie sarcast die je er bent question

8
14 techcenter

Ik heb familie die is geëmigreerd
Stelletje gore gelukszoekers zijn het

9
15 Rinze

@11 WTF heeft dat er allemaal mee te maken?

4
16 Dune

@13 Indonesië is pas sinds kort geïslamiseerd!

3
17 CoolMemories

@13 Afshin Ellian ook.

2
18 Yisrael

@17
Gelul

7
19 Rinze

@13 Jouw fout

3
20 GOTCHA666

@13 als ze net zo geïndoctrineerd is als een groot deel van die mafklappers, dan maak ik mij wel zorgen ja. Of mept u het eruit volgens de islamitische gebruiken?

3
21 Bullduck

@13
Je bedoelt Indonesië neem ik aan als het dan een heel groot land is. Daar was de Islam altijd heel gematigd, en neemt volgens mij de laatste paar jaar de radicalisering zo toe, uit wat ik er dan van lees.

1
22 rebo

@21 ik sla geen vrouwen

8
23 Rinze

@23 Mietje.

5
24 Yisrael

@24
Jij was toch het mietje. ?

7
25 Rinze

Best jammer dat ik niet verder kom dan de eerste alinea en daarna op een betaalmuur stuit. Zo kan ik geen oordeel geven over wat Ellian schrijft.

Dan blijf ik maar bij mijn op ervaring berustende overtuiging dat dat bepaald niet voor alle vluchtelingen geldt. Ik kom elke week weer nieuwe statushouders tegen die hun uiterste best doen zo snel mogelijk uit de bijstand te komen. Veel van de Syriërs die ik ontmoet zijn te trots om hun hand op te houden. De eigenaar van Syrische restaurants in Nijmegen en Rotterdam vertelde dat hij met zijn Rotterdamse restaurant begonnen was omdat hij wilde dat zijn zoontjes op school de vraag: ‘wat doet je vader?’ niet hoefde te beantwoorden met: ‘niets, hij krijgt geld van de overheid’. En elke statushouder die ik spreek was oneindig veel liever in het eigen land gebleven dan te moeten vluchten naar een onbekend land.

3
26 Smiling

* Verwijderd door de redactie *

27 Joepie

Sprinkhanen. Een bijbelse plaag.

5
28 Dune

Elk mens, ongeacht wat ie is, qua geloof, kleur, cultuur en noem het maar op, die wil rijkdom en in een vette slee rijden.
Dat mag je niemand kwalijk nemen.
Daaraan toegeven echter, dàt moet een heel ander verhaal zijn.

0
29 Flipper

@27
Laat je familie er nou buiten joepie
Het is al erg genoeg

6
30 Rinze

@25 Ik prefereer flikker.

2
31 Yisrael

@28
Dank u voor deze bijbelse uitleg dominee

6
32 Rinze

@31
Tja nicht is ook zo euh nichterig

5
33 Rinze

@26 ; D'r zitten goeikes tussen, die wél willen, volgens mij zijn er maar weinig mensen die daar een probleem van maken.

0
34 Partijdig

@13 ...Mijn vrouw heeft haar roots in een heel groot islamitisch land , eng hé.

Net als Wilders bedoelt u .

Tja , mijn man heeft daar ook zijn roots , jammer dat dat mooie land zo onder invloed van radicale islam is gekomen .

0
35 Olivia

@26 Doet me pijn, maar Syriërs zijn ook best okay. Beter dan dat achenebbisje volk uit Afrika.
Niet dat Syrië nu zo ontwikkeld is, maar tweede wereld is toch al beter dan derde wereld.

Uhm verder spreken de cijfers wel boekdelen, whatever jouw persoonlijke ervaringen zijn. Net zoals zoveel immigrantengroepen - behalve bijvoorbeeld Chinezen, Iraniërs en Israeli - zijn ze wat mij betreft te duur. Ik zie ze liever vandaag dan morgen vertrekken.

4
36 Yisrael

@34 Waar ik een groot probleem mee heb is de generalisatie dat vluchtelingen voor het geld komen, terwijl aantoonbaar is dat dat voor grote groepen niet geldt.

4
37 Smiling

@37 ; Die generalisering is simpelweg 'luiheid', kan moeilijk iedere keer 'behalve die stel die wél willen' benoemen. Wordt heel vermoeiend na een tijd, zeker in dit social media tijdperk.
Zie daar het hele issue.

2
38 Partijdig

Ach ja alsof al die Nederlander die vertrekken dat doen voor de mooie natuur in dat nieuwe land........

2
39 streek

@38 Beschadigende luiheid. Ik houd er niet van.

2
40 Smiling

@29 "...Elk mens, ongeacht wat ie is, qua geloof, kleur, cultuur en noem het maar op, die wil rijkdom en in een vette slee rijden.
Dat mag je niemand kwalijk nemen...."

Wij, nuchtere hardwerkende Hollanders hebben die tribale fase van potsierlijk mimetisch gedrag al eeuwenlang overwonnen, beheerst en nieuwe vormen gegeven.......nu door wanbeleid gaan massa's Afrikanen Europa ons terug in de middeleeuwen brengen....!??! Vier eeuwen van Renaissance, Verlichting, rationalisering, socialisering en disciplinering voor niets....!??!

6
41 CoolMemories

@40 ; Tja, zie het als 'vluchtelingen', is net zo iets.
Een deel van de lui die migreren vlucht helemaal niet.
Of als het dan toch daarover gaat, migranten - een deel van de migranten komt uit landen waar je zelden wat over hoort, in dit 'soort' berichten gaat het meestal niet over een Australiër die hierheen komt, of een Venezolaan.
Of, zullen we het hebben over 'Nederland vindt 'x'
Of 'De Duitsers willen'
Of 'Frankrijk wil'
enz.,

Het is gemakzucht. Vrijwel iedereen weet wat er bedoeld wordt, maar sommigen vinden het leuk om dat uit te melken tot de laatste druppel.

2
42 Partijdig

@41
Oh vandaar dat ik zo graag in een dikke auto rij en in een mooi huis woon.
Ik ben net ald 99 procent van de Nederlanders de tribale fase nog niet voorbij

5
43 Rinze

@41 ,

Oh nou is die rationalisering ineens weer wat moois?

Twee draadjes terug deed je er je beklag nog over.

Je zou er goed aan doen eens wat minder woorden achter elkaar te gooien. Je raakt er zelf de kluts in kwijt.

2
44 progressiefliberaal

@4 "...maar ja gevestigde elite wil dat doorzetten. Het wordt dat die gevestigde elite weg gaat en echte volksvertegenwoordigers(populisten) aan de macht komen....."

De Europese politieke elite heeft moedwillig de vluchtelingencrisis aangewakkerd door Libië te bombarderen en de jihadisten in Syrië te steunen....zij WILLEN een massale instroom die uiteindelijk de autochtone bevolkingen moeten gaan vervangen waarmee dan de sporen en daders van deze crime meteen gewist zijn......tot grote ergernis echter gooide Rusland roet in het eten door Assad te hulp te schieten, binnen no-time IS te verslaan en de orde en vrede in Syrië te herstellen....daarom moeten wij Rusland haten, duurt het jaren en jaren voordat EU steeds maar weer niet tot oplossingen en aanpak komt en horen wij niets meer over de toestand in Syrië.....!

4
45 CoolMemories

@44 "...Oh nou is die rationalisering ineens weer wat moois?....."

Voor de irrationele tribalen en ongeciviliseerden zeker wèl

4
46 CoolMemories

@46
Hop naar bed jij , je begint weer te bazelen en de nachtzuster komt zo met je medicatie

5
47 Rinze

Echte vluchtelingen zijn politieke vluchtelingen, die dus kritisch zijn op hun eigen overheid. Alle anderen willen inderdaad geld. Dus ook mensen, die voor oorlog zijn gevlucht, maar niet als persoon worden vervolgd door de eigen overheid, zijn geen echte vluchtelingen. Dat lijkt het onderscheid te zijn, dat hij wil maken. Vind ik wel juist.

Dat zou dan gelden voor homo's, christenen e.d. uit islamitische landen die steeds strenger in de leer worden. DIE worden actief vervolgd, net als dissidenten.

Alleen wat je ziet binnenkomen, zijn juist overwegend moslims, die gedeeltelijk weg willen van de armoede als gevolg van oorlog, gedeeltelijk gewoon inderdaad een lekker leventje willen leiden met veel gratis geld in een land waar ze ongestraft, in hun ogen, vrouwen kunnen aanranden, en dat nog mogen ook van hun imam omdat het "ongelovigen, en dus hoeren" zijn.

Het lijkt er zelfs op, dat christenen juist geweerd worden. Ik heb de indruk, dat in het kader van het verdrag "immigratie in ruil voor olie", waarin wordt gestipuleerd dat islam juist ruim baan moet krijgen in de ontvangende landen, het christendom ook actief wordt bestreden door de eigen overheid en het betaalde trollenleger in de MSM.

5
48 Wendel

@44

Ja, haha, dat herinner ik me ook. Cool leek net Jomanda. En nu is ratio weer geweldig.

Zoals het draadje waait waait z'n brein.

6
49 zeikenderechter

* Verwijderd door de redactie *

50 Pxf7+

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@97 Dan wordt het vast een voetballer. Bijzonder hè, zo'n piepklein mensje?...

10 minuten geleden geplaatst door Bop

wildersfan
Trump koerst af op verkiezingswinst: staat boven Biden in bijna alle swing states

@4 Ja, dat is eigenlijk de enige echte reden dat ik pro Trump was. Hillary wilde al giga oorlog voeren tegen Rusland. Als Hillary toen gewonnen ...

15 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

Ik heb liever dat je de Europese elites vermoordt Poetin. Nu ben je onschuldige mensen aan het vermoorden. Je moet achter de elites aangaan. Je ...

22 minuten geleden geplaatst door wildersfan

skapoe
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

Beste hamas lovers, pleur asjeblieft op naar de gaza strook.Het zal me worst wezen hoe het verder met jullie gaat....

25 minuten geleden geplaatst door skapoe

wildersfan
unser-mitteleuropa.com

@21 En Nederland werft jongens in arme wijken met een gratis abonnement op een sportschool. Daaraan kan je dus goed zien hoe onvoorstelbaar slec...

25 minuten geleden geplaatst door wildersfan

skapoe
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

boetalep en Markoesj, twee Trojaanse paarden...

27 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

Who the FUCK is leon verdomschot?En waarom is Geert verantwoording aan hem schuldig?...

29 minuten geleden geplaatst door skapoe

wildersfan
unser-mitteleuropa.com

@21 Rusland haalt de jongens uit de dun bevolkte, arme gebieden. Rob was weer eens potje htpocriet. Zijn groep is te goed om te vechten, dat...

34 minuten geleden geplaatst door wildersfan

duurendaal
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@71 m post@72 Querido notDaarom had ik ook al eens het volgende tekentafelvoorstel ontworpen / opgeworpen.Vanuit o.a. de volgende vertre...

44 minuten geleden geplaatst door duurendaal

baba jaga
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@95 Ja hij is een erg klein menneke maar het gaat goed.Ik heb hem nog niet vast mogen houden omdat hij nog in de Couveuse ligt.Maar nog 2 da...

1 uur geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Hindi Romantic Sex VideoHot Movie SceneKylie Page NudeJuq-382Xxx 240pShoplifting Milf9hentaiSocinquentinhaPornhub LiveNude VaginaPornocreampieMamaplugs NudeJaponesas SexesAshley Judd NudeRawuel DarrianLesvian Feet PornBestpron ComExtremely SquirtingCleveland PornPhat Azz ComLesbian Naked MassagesRule34lolCory ChseMia CollinsGenesis Lopez PornEffyloweellTamilhdsexNew Group SexBharat Mein SexVictoriamatosa PornSweat XxxSexy Bhabhi Ki GandSexhd AnalPinky June PornIndia XnxxAfican American PornVivalocal AcompanhantePron Hd InNaked Teenage ButtsAdivasi XvideoHindi Clear Audio PornDani Daniel NewRimjob ThreesomeBlow PovHentail.vostfrPorn GuatemalaBrunette Nude WomenSexfriend HentaiAtk GalsMujeres MastuBig Mouth PornChubby HandjobSara Underwood Onlyfans LeaksEnna SativaNude Videos Of LesbiansBad Dragon CumlubeAmelia Wang PornXxx Hd Video SisterAgnes White PornAndhra Pradesh SexPoonam Pandey Real SexBreeding GangbangBigtits SleepMal Malloy BbwX Nn XxMatutre PornAmadoras NuaSheismichaela OnlyfansAderesquinSexs PorenNude Female ModelPixei OnlyfansNaked Pictures Jennifer AnistonXxx Sexy Girl ComXxx Reels VideoEmma Watson NakedFestivalfuckHot PornstarsCamereon Diaz PornAdult Games NewgroundsIncesto Em QuadrinhosNudes LeakLongtoesallyMedias Pornos4chan Org BTities In PublicSex Therapist Seduces Sex AddictIsla Summer NudeTraining Sex VideoAyakashi Triangle HentaiCall Girl XvideoAssfistingHoodsextapesSasha Grey NursesDibujos Animados PornosPorn CartoWives Who Love AnalShemal XnxxPorhudGilftitsKoreanxxxFake Celebrity NudesXmoviesforgouKarisweetsItalan PussySaites PornosMarkie Post NakedOld SexmoviesWhat Does Going H.a.m MeanTiger Lily PornDoujin MotherPron MdPakistan SexxxEat Me OutAmerican Sex Hd VideoHindi Xxx Web SeriesRomantic Couple Porn VideosVergen Porn.comCharlotte Stokely LesbianA ZnudeMrs Poindexter OnlyfansGarbani Sex VideoClasdy PornCartel De Santa AnaIndian Girl Sex VideoErotic Movie Hindi DubbedBlackonwhite PornPersian PormBig Anime BoobsOdette DelacroixIndian Delivery Boy SexTales_of_androgynyQuadrinhos ErAbella.danger Full PornHot Black Xxx18yearsexKelly Brook Sex SceneKate Winslt NudeThai Ladyboys CumshotsLatina ProstituteNaughty MachinmaSexy Video Video SongPasson Hd ComEbony Feet JoiJapanese Porn Hard CoreDane Jones SextubeCzech NeighborsAsian Porn GropeMoms Hot Friend PornSleeping Feet Lick