door Kiki in Buitenland  ·  25 Reacties

  • 38
  • 861x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Slimmer dan wij dus

3
1 chouffleur

Ja haha een "akkoord" noemen ze dat....

1
2 Elpo

Nou, prima houding. Maar wat me hogelijks irriteert is dat er bij Geennieuws nooit een verwijzing staat naar de bron. En een website op z'n blauwe ogen te vertrouwen gaat me te ver. Daarom is Geennieuws domweg géén nieuws, want laat ik me niet lekker maken met een dooie mus.

5
3 Ness

Niets opgelost dus.

1
4 sparta

Het moet maar eens afgelopen zijn met dat maar binnen lopen en hand ophouden.

2
5 corretje

@5 ,
In ieder geval v.w.b. de bootladingen aan bronstige kerels vanuit - inmiddels - alle uithoeken van de wereld. En die dan, door de NGO's, worden betiteld als "vluchtelingen". Houd je moeder voor de gek zou ik zo zeggen.

2
6 fin.demeer

** gebruiker verwijderd **

Het wordt een groot probleem voor Rutte, ondanks dat hij zei dat het allemaal prima eraan toegaat in Brussel.

7 verwijderd9139144

O, jippie, wat geniet ik nu. Het land waar zich de kern van de EU bevindt, keert zich tegen de EU. Geweldig!

Als maar genoeg landen de hakken in het zand zetten, kunnen ze dit niet langer doordrukken. Eindelijjk wint het volk! Populus, u weet wel, dat scheldwoord waar allerlei partijen met "democratie" in hun naam niets van moeten hebben.

5
8 Wendel

"Premier Rutte zegt na de Europese top over migratie dat het nu tijd is voor concreet beleid. Zo wil hij dat centra waar migranten worden opgevangen niet alleen worden gebouwd en ingericht, maar dat ook duidelijk wordt waar ze komen." (Bron: Teletekst, p. 132).

Ik denk toch echt dat je EERST moet weten WAAR je opvangcentra KUNT bouwen vooraleer je ook maar denkt aan het inrichten ervan. Typisch.

Timmerfrans bij Jinek is er heilig van overtuigd dat de Visegrad-landen uiteindelijk wel bereid zullen zijn om 'vluchtelingen' op te nemen. Hahaha! Geloof je dat zelf, Frans? Door te stellen dat landen zelf mogen beslissen of ze opvangcentra wel/niet willen, door te stellen dat landen vrij zijn om te bepalen of ze wel/geen 'vluchtelingen' willen opnemen (volgens een verdeelsleutel) geef je de Visegrad-landen juist een vrijbrief om én geen opvangcentra te bouwen én geen vluchtelingen op te nemen. Het is immers 'vrijblijvend' dus is het geen schande om te weigeren. Dus zullen ze weigeren. De EU levert op die manier juist het gereedschap aan dat die landen nodig hebben om zich van de immigratieproblematiek los te zingen. De migratietop heeft geen oplossingen aangedragen voor de 'vluchtelingen'crisis maar de chaos, de besluiteloosheid, de verdeeldheid vergroot.

4
9 Gurk

het verzet groeit en Nederland zal echt mee moeten in de maatregelen tegen die goudzoekers .
dat ze anders hier terecht gaan komen kan je zelf ook wel bedenken.
ik krijg het idee dat de hele wereld naar de EU vlucht ,ik begrijp wel waarom ,de meeste weten wel waarom .
maar Brussel weet echt waarom, en dat is niet wat ze ons wijs proberen te maken.

2
10 ongelovenloos

De spontane aanloop uit AFrika wordt steeds meer gefrustreerd door bv Italianen die geen schepen meer willen binnenlaten, kranten die de veerdiensten van de NGO's niet meer kunnen negeren en er dus over schrijven waarmee ze meteen politieke werkelijkheid worden. Men heeft nu het plan opgevat om het dabn anders te doen. We gaan opvangcentra maken waar de migranten alovast een paspoort en uitkering wordt toegekend en ze simpelweg door de overheid met vliegtuigen worden opgehaald.

De democratie wordt op de bekende manier gebypassed. De EU bepaalt de quota zodat er niet over gediscussieerd hoeft te worden in de kamertjes. En zo kan de eindeloze trieste stroom me jihadisten gewoon doorgaan tot in de eeuwigheid. En hoeft er ook niemand meer te pootje baden op het strand in Lybie.

On and on and on. Totdat WIJ ze stoppen. Simpelweg stoppen met linksstemmen. Geen VVD, CDA, D66, Groenlinks, PVDA, SP, etc etc etc meer stemmen of uberhaupt dat hele corrupt "links liberale polder gedrag" nog tolereren. Of al die extreemlinkse instituties. EU, UN, raad van EUropa, Artsen zonde grenzen, BIS, IMF, internationaal hof en al die eufemeistische organisaties waar de corrupt linkse pragmatici hun corrupte zelfverrijking niet eens meer willen verdoezelen.

Conclusie: WIJ moeten ze stoppen. Op elke mogelijke manier.

3
11 purelogica

@11
Gedeeltelijk mee eens er is echter vanuit de politiek geen enkele oplossing te verwachten.
Het maakt niets uit welke partij de dienst uitmaakt. Wij worden geregeerd door banken en multinationals.

2
12 Al

Volgens mij was die hele migratie-top bedoeld om Merkel in het zadel te houden. Want die is nu weer even gered. Maar echt opgelost is er niks. Het lijkt er op dat die migranten gewoon kunnen blijven komen.

1
13 benbenieuwd

@9 "Timmerfrans bij Jinek is er heilig van overtuigd dat de Visegrad-landen uiteindelijk wel bereid zullen zijn om 'vluchtelingen' op te nemen."

Hoe kan een, verder overduidelijk goed opgeleide, "intelligente" man zo verschrikkelijk dom zijn?
Hij vertoonde bij Jinek het optimisme van een Paljas; "Ridi Pagliaccio".

Optimisme of pragmatisme voor eigen belang?

1
14 Mappie

.
België niet gek.

Die weten ook wel dat het een grote islamitische puinzooi is in hun land.

Eerst puinruimen en damage control, dan heel misschien mondjesmaat (echte)vluchtelingen toelaten.

.

1
15 Ook maar gewoon een duts

Afgelopen met gammele-import.

2
16 Scholar002

Goed zo België!

1
17 Jan met de korte achterlul

Niet zo heel verrassend als je afspreekt dat landen kunnen weigeren zonder gevolgen.

Wat dat betreft ook een wat vreemde overeenkomst. Dat hele idee van miljarden kostende kampen vind ik sowieso vrij dom.

Als je ze hierheen laat komen, dan kun je in ieder geval nog proberen ze aan het werk te krijgen of een andere bijdrage aan de samenleving te laten leveren. Nu kosten het alsnog klauwen met geld en hebben we er zeker niks aan omdat we niet eens controle hebben over voor wie we betalen. Bovenop dat alles maak je jezelf ook nog chantabel doordat allerlei instabiele regimes nu een extra stok achter de deur hebben en in principe nog meer geld kunnen gaan eisen.

En die beide opties zijn nog steeds minder verstandig dan gewoon investeren in het bewaken van de buitengrenzen.

Wat dat betreft is dit akkoord eigenlijk gewoon waardeloos. Van de drie opties die er waren is de duurste (zowel economisch als politiek i.v.m. afhankelijkheid van andere regimes) gekozen, we geven alle controle uit handen en aan de oorzaken van immigratie wordt nog steeds niks gedaan.

0
18 progressiefliberaal

Is het commentaar van Guy Verhofstadt al ergens te lezen/bekijken?

0
19 Malinois

Oh en nog los daarvan geven we die landen natuurlijk ook nog eens extra reden om vluchtelingen onze kant uit te laten gaan.

Zodat ze vervolgens kunnen verdienen aan het terugnemen van hun eigen burgers.

De EU had veel strenger moeten wezen. Niks massaal met miljarden smijten of toestaan dat je moet gaan dansen naar de pijpen van dictators. Gewoon grenzen versterken of zelf vluchtelingen verwerken en terugsturen. Nu blijven ze komen, kost het nog steeds geld en verliezen we de controle. Eerder hadden we in ieder geval die controle nog, die zijn we nu ook kwijt naast de miljarden die we over moeten gaan maken.

0
20 progressiefliberaal

Nou, dan blijven Duitsland, Frankrijk en natuurlijk Nederland nog over :X En zodra alles geregeld is mogen ze vrij door héél Europa hun gang gaan.....

1
21 Bleke Betty

let op, straks neemt alleen NL vrijeillig al dar islamg gespuis op,let maar op! NL het braafste jongetje van de klas, wal-ge-lijk!

2
22 schakel

Ein Reich (022)
30 JUNI 2018
REDACTEUR
ACTUEEL
Zucht. Ze waren eruit. De vuilniswagens reden onderhand de straat al op toen de deelnemers aan de zoveelste Brusselse toplanddag naar huis mochten. Ze hadden met zijn allen besloten om zich in de dialoog te storten met leiders van een stel Noord-Afrikaanse landen teneinde verdere massale exodussen in te tomen. Met zakken poen (in plaats van spiegeltjes en kralen). Bedoeld om nette concentratiekampen in te richten à la Erdoganistan. Daar worden dan de goeien gescheiden van de foute. De foute mogen terugwandelen naar hun thuisland. De goeien gaan door naar nette concentratiekampen in de Europese zuidas om vandaaruit verspreid te worden over de 28 lidstaten. Nou ja, 28. Dat moeten we nog maar afwachten, want in het oosten van Das Reich schijnen nogal wat Gauleiters niks te voelen voor het opnemen van al die vreemde armoedzaaiers. De enige reden waarom dus met name de westelijke landdagloners gematigd blij voor de camera's verschenen was de bewaarde eenheid. Is dat lachen? Dat is lachen. En dan moeten we nog maar zien of de machthebbers in Marokko, Algerije, Tunesië en Libië voor een zak met poen een stukkie land inclusief bewaking willen reserveren voor al die duizenden cq. honderdduizenden cq. meloenen vluchtelingen uit zuidelijker gelegen koloniën. Waarbij het door de NATO vernietigde Libië een extra paracetamolletje zal vergen.

Het was trouwens niet alleen feest in Brussel vanwege het optrekken van dat eensteens muurtje om de vluchtelingenproblematiek het hoofd te bieden. Er was ook overeenstemming over de vraag hoe het nu verder moest met de afhandeling van de MH17-ramp. De Reichsländer gaan nu eensgezind aan Moskou vragen om ten volle mee te werken aan zijn eigen veroordeling. Want de club van ome Jelle had nu zoveel “bewijzen” van Russische betrokkenheid bij de desastreuze gebeurtenis opgeduikeld dat bij wijze van spreken de catering voor Kamp Zeist al geregeld kon worden. Die “bewijzen” zijn zoals u weet voor een niet gering gedeelte bij elkaar geharkt door Eliot Higgins aka Bellingcat. Een door ome Sjors Soros gestiekte Britse amateursherlock, die onlangs nog een bewogen Twitterseance organiseerde tegen de ongelovigen. Zoals de Russische vertegenwoordiging bij de VN, de Russische mediavehikels Sputnik en RT en verder iedereen in de Russische federatie die van mening was, dat Arie Slob nog maar eens moest controleren of oom Jelle terecht Eliot een diploma had uitgereikt. In weerwil van diens povere werkstukjes. Kwootje. Eliot:

“Suck my balls or present evidence we're using fake MH17 evidence. It's but a simple request to the Russian Federation”

Er moet iets zijn met Eliot's ballen, want ook aan allerlei andere twitteraars die in de seance opdoken bleef hij verzoeken om zijn balls te sucken. En met zo'n figuur moeten we de oorlog winnen. Oftewel de Russen naaien. Dat wordt niks. Stay tuned (JP).
kleintje muurkrant

2
23 Jongens van de Witt

Kan iemand mij nu eens uitleggen wat er zo ingewikkeld aan is dat ze een nachtje door moeten vergaderen?

Elke NGO-boot die een Europese haven binnenvaart direct aan de ketting!
Op de boot controleren waar migranten vandaan komen en gelukzoeker per direct terug naar vaste land Afrika. Geen papieren? Sowieso terug naar Afrika.

En land van herkomst korten op ontwikkelingsgeld als ze weigeren burgers terug te halen!

Dit genereert in no-time een afname van illegale bootreisjes.
Zooooo simpel...

1
24 Garp

Opvangkampen in Zuid-Europa ?????? Blijven die "hoogopgeleide arme bootvluchtelingen " dus toch nog gewoon komen. 2 weken lang die bootjes terug slepen naar het land waar ze vandaan komen. NGO boten met vluchtelingen gewoon laten dobberen tot ze de mensen vanzelf terug brengen naar land van vertrek. Precies zoals Australie dat doet. Dat Libie, Marokko, Tunesie en al die andere afrikaanse "parellanden" hun eigen grenzen maar beter controleren en afsluiten. Ben je er binnen een aantal weken vanaf.

1
25 68plusser

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
sockknitter
Evenementenlocatie Rijswijk op ramkoers met gemeente over Eritrees feest

Als het uit de hand loopt, zorgt de organisatie dan zelf voor de beveiliging?Er is nu zoveel ruchtbaarheid aan gegeven, dat het wachten is hom...

2 minuten geleden geplaatst door sockknitter

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@127 Insinueren. Neerbuigend gedrag. Vernederen in gezelschap. Passief agressief gedrag. ...

3 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bob Sleebaan
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

Je hebt gezocht naar Trol:Een trol is een persoon die berichten plaatst in een internetomgeving om voorspelbare emotionele reacties uit te lok...

3 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Nicks R. Van
Gordon open over kinderwens met vriendin: 'Ik denk er nog over na'

Hij kan zich beter laten behandelen (Vasectomie)....

6 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Bob Sleebaan
Evenementenlocatie Rijswijk op ramkoers met gemeente over Eritrees feest

Desnoods sluiten die tent. Eritrees feest is een gevaar voor de omgeving....

6 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Oeps112
Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie - Ongehoord Nederland

‘Wat er achter de schermen gebeurt bij de koninklijke familie, daar lusten de honden geen brood van’https://ejbron.wordpress.com/2024/04...

8 minuten geleden geplaatst door Oeps112

Nicks R. Van
Optiekketen Hans Anders komt in Amerikaanse handen

Dan zal alles wel Anders worden, of juist niet?...

8 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@127 Mijn nick is babajaga niet truffelaar.Dat bedoel ik dus weer zo een narcistisch trucje....

9 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Nicks R. Van
Concurrentie van goedkope merken doet moederbedrijf KitKat en Nespresso pijn

De boodschap lijkt mij duidelijk: je bent te duur met je product! Geen mens gaat dat kopen....

9 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

NK. App
Hindi Sexy Open MovieSpankbang GiantessSavita Bhabhi Ka VideoNaked Fat MomsRiley Reif AnalBbw Hardcore PornShilpa Sethi NudeSara Sex VideoDouble Penetration Xxx VideosRefgifsShoplyfter Full VideoRought HentaiYuragi-sou No Yuuna-sanPorn TelegramsPorn CoomicBrazzers PicsEskimotubePerfect Latina TitsLesbianporn.comMs SethiBrazres VideosMassivecocksDoctor Sax VideoLupe Fuentes PornBaixar Torrente Gratis.netPamelia JX Video SisXxxhindivideoBlowjob While DrivingNaked Oiled MassageJogo SexoFotos De Mulheres Peladas CaseiroMilfchatGranda Gay PornAcompanhantes.manausAmateur Interracial PornVideo De Pornos En EspañolBest Porn Movies ListSpider Gwen BondageMax80 EscortAmateur Homemade Porn VideosXxx Video Big MomSarah Taylor MissaxKaley Cuoco NakdJenny Poussin NudeAva Addams SoloAnushka Sharma Hot BoobsMother Snd Son PornLana's Big BoobsErin AshfordBig Tits Hd PornAdult Movies DownThrobbing CreampieXxx Six VedioNew Tamil Xxx VideoRape Porn AnalXxx Indian AudioBollywood Actress Hd Porn VideoYggtorrent FiXnxx HatBoku To Sensei To Tomodachi No MamaPronsexySherlin Chopra PornXxx Video In BiharSunny Leone Porn Video With HusbandIndian Fart PornTeality PornSexs KamerkiThick DildoSimran Sex PhotosDrhmonegyiXxxsexmexPronhub MassageJaphdHentsi PicsFotos Nuas De MulheresBlow Job From HookerBingvideosVrigin PornSexy Momma NudeOvertime Megan SexBest Friend Mom Sex VideoSpankwireBlack Widow PornBengali First SexWebsite For PornNude PhotoshootRealboobsBreed Kink PornGf And Bf Sex VideoPornoecuatorianoMarathi Sex IndianSex Games For GirlsInstagram Sexiest VideosChinafuckRara Anzai UncensoredDaftsex.cmoHentai KoreanChubby ThreesomePadmaja GogoiRomantic Video HdMarwadi Sex OpenRep Xnxx VideoGhode Ka Sex VideoAmerican Forced Sex VideosHard Core Lesbian PornPor MoviesFirst Time Sharing WifeEfukdPorn Stars From ItalyCyberpunk 2077 NudeOne Boy Two Girls XxxHindi Short Blue FilmDesi Village Girl Porn VideoNude BlojobKelsi Monroe SplitsEmma Rose TsDoutzen Kroes NudeNakedimageBhojpuri Sexy PornVr Shemale PornCallie HayesSexo Grátis VídeosHardcoreleveling WarriorBhabhi KiBf Sexy Film VideoTeen Sex Full MovieXnxx.comstoriesTop PornstarrsBlog SexoWhite Sex VideoKamasutra Ki KahaniSez VideisPorn Feet LickPelículas De PornografiaDurty RoulettePr3ttyp1nkpussyPearl ThusiPred-463Lynn LoveTeach PornFree Hindi XxxDigital Playground Hd PornBoor ChodGudda SexTamil Sex X VideoThe Babysitter PornWife Flashing TruckNsfw Ai RedditOne.piece Porn