door Inter in Buitenland  ·  31 Reacties

  • 6
  • 494x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

En ...ehhh.
Bloomberg is tegen de Brexit?

17
1 Weetal

Grote Charlatan die vent,..

''Nigel Farage (UKIP) en 9 partijgenoten moeten 580.000 euro terugbetalen aan Europees Parlement''

https://politiek.tpo.nl/2017/02/02/nigel-farage-ukip-en-9-partijgenoten-moeten-580-000-euro-terugbetalen-aan-europees-parlement/

4
2 iedereen heeft recht op mijn mening

@2
U begrijpt er totaal
niets van.
Farage wil uit de EU, dus voor de
EU is hij een crimineel.
Hongarije wil geen vluchtelingen, dus
is Orban niet goed.Rutte is voor de EU, dus is hij een held.

17
3 Weetal

Goh, heeft hij nu meer miljarden dan Soros?
Dan zal die wel erg jaloers zijn.

Nigel Farage mag wel oppassen.
Kijk eens wat Soros z'n minions (zoals Judith Sargentini) in het Europees parlement, Orban en Hongarije willen/kunnen aan doen.

Als hij echt miljarden heeft verdient, nou dan is die teruggave van €580.000 aan het Europees parlement 'peanuts' voor hem.

14
4 tegenzinnig

Wie gokt kan winnen of verliezen. Hij heeft gewoon geluk gehad en nu is iedereen jaloers

18
5 PFL

Dat is weer eens wat anders als een “penthouse”.

2
6 Moien

Is wel ernstig te noemen dat veel Brexit vrienden van het eerste uur (nu blijkt met gecashte geld) met de staart tussen de benen weglopen als men verantwoordelijkheid moet nemen en de UK in totale politieke puinhoop rond dit onderwerp achterlaat.

Ik vind Farage en consorten grote laffaards. Als hij ballen had, had hij de UK door het Brexit proces geloodst.

1
7 Nos Calan Gaeaf (s7p)

@7
Grote wat??

9
8 grovi

Dat is Farage ten voeten uit. De man is een libertarier, maar veel mensen weten dat niet. Dit is precies wat je van zo'n man kunt verwachten.

7
9 samcash

@5 jaloers?
Dit is net zoiets als matchfixing.
Zou mij niets verbazen als ze ook geld hebben ingezet op een andere uitkomst.
Farage en nog wat van die lieden zijn gewoon charlatans, die nu lekker zitten toe te zien hoe anderen de rotzooi op moeten ruimen en intussen zelf zorgen straks lekker in de EU te wonen, ver van de ellende in het VK zelf.

1
10 streek

En dan durft hij nog te wijzen naar Soros ook.

Die is ten minste open over zijn donaties.

2
11 progressiefliberaal

Liegen, loze beloftes doen, hem smeren nadat je je land in de ellende hebt gestort, hypocriet zijn met zijn Duitse paspoorten, zeiken op de EU maar wel dankbaar het loon aanpakken en nu dit weer. De normale Brit een poot uitdraaien om zelf te kunnen graaien.

En zo'n persoon zonder enige mores durft anderen dan nog de les te lezen ook. Wat een in-en-in slechte persoonlijkheid heeft die man. Alleen een sociopaat kan schaamteloos zulk gedrag vertonen.

1
12 progressiefliberaal

Hier trouwens de tekst van Bloomberg (zelf pas een gedeelte gelezen, het is een vrij lange lap) :

https://www.bloomberg.com/news/features/2018-06-25/brexit-big-short-how-pollsters-helped-hedge-funds-beat-the-crash

0
13 progressiefliberaal

@12 . Wat een dom geleuter weer. Farage heeft geen land in ellende gestort. Hij heeft zijn mening gegeven en dat mag en het zijn de Britten ZELF die bij het referendum in meerderheid voor een brexit hebben gestemd. Farage heeft hun hand niet vastgehouden en andersdenkenden dan farage hebben in die tijd hele campagnes geboerd om de Britten de andere kant van het verhaal te vertellen. De britten hebben uiteindelijk ZELF een keuze gemaakt. Beetje vreemd om nu toe doen alsof Farage het referendum heeft vervalst of zo. De man is geen dictator en zegt slechts wat hij vindt en niet meer dan dat.

4
14 PFL

@14 ,

Hij heeft het referendum vervalst. Hij had, zo blijkt ook uit het onderzoek van Bloomberg, een hoop kennis die anderen niet hebben.

Door vervolgens uitspraken te doen over de mogelijke uitslag (ondersteund door gigantische hoeveelheden data van meerdere onderzoeksbureaus) heeft hij natuurlijk wel de uitslag gestuurd.

Waarom denkt u dat het verboden is om zulke data algemeen bekend te maken (zoals ook valt te lezen in het onderzoek van Bloomberg)? Of dat het verboden is om al de helft van de stemmen bij een verkiezing te tellen en een voorlopige uitslag bekend te maken, nog voor de stembus gesloten is?

Juist om zulke sturing te voorkomen. Maar op basis van die data wél alsnog publiekelijk uitspraken doen over de uitslag, komt er in feite wel op neer dat dat precies is wat Farage deed.

0
15 progressiefliberaal

En dat alles dus ook nog eens om er zelf riant aan te verdienen.

1
16 progressiefliberaal

@15 . U heeft me niet overtuigd. Mensen maken in het stemhok een eigen keuze.
En als Farage heeft gefraudeerd dan kan hij worden vervolgd daarvoor.
Tot die tijd is hij volgens de wet onschuldig en zijn uw aantijgingen onterecht.

Elke Brit mag en kan zijn eigen afweging maken om voor of tegen te stemmen. En beide kampen ( in campagne tijd) overdreven hun standpunten. Dat zie je wel meer in marketing campagnes.
Daar kan een kiezer of consument echt wel doorheen prikken. Als je dat niet wilt dan moet je alle reclame en campagnes afschaffen.

3
17 PFL

@17

Farage heeft niet gefraudeerd met de stemming, hij heeft gefraudeerd op de valutamarkt. Door valse informatie te verspreiden die juist omdat hij "insider" was betekende dat hij de markt kon manipuleren.

1
18 Endandit

@17 ,

Het zijn niet mijn aantijgingen, het zijn aantijgingen van een uitgebreid onderzoek van Bloomberg. En die zullen niet zomaar wat roepen, zeker niet als ze alle bedrijven die erbij betrokken waren, de insiders zogezegd, bij naam noemen.

Uiteraard is het zo dat iedereen zijn eigen afweging kan maken bij het stemmen, maar dat rechtvaardigt nog niet het op basis van massa's data bewust manipuleren van het publiek. Denken dat dat geen invloed heeft op de keuzes die mensen maken, vind ik wat naïef - mensen zijn vatbaarder voor manipulatie dan u lijkt te denken.

En het is niet voor het eerst dat Farage met zulke manipulatie in verband gebracht wordt, zie Cambridge Analytica.

2
19 progressiefliberaal

@19 . Ik zeg niet dat mensen niet te beïnvloeden zijn. Sommigen LATEN zich inderdaad beïnvloeden en vaak ook door leugens. Dat zien we in Nederland waar de leugens van de VVD toch ervoor zorgt dat er nog steeds nuttige idioten zijn die op die partij stemmen. maar de keuze in het stemhok is en blijft toch de verantwoordelijkheid van de kiezer en de reden waarom iets wordt gestemd is niet relevant in een democratie.

En als Bloomberg bewijzen heeft laten ze Farage dan vooral aanklagen en vervolgen. Prima. maar geschreeuw zonder vervolging of aanklacht is erg hol en daar hecht ik weinig waarde aan.

3
20 PFL

@20 Er is niks makkelijker te beïnvloeden dan populistenstemvee. Die geloven alles wat je ze voorliegt. Mits het van 1 van de sekteleiders komt.

0
21 Harry Kroepoek

@18 . Ook daarvoor geldt dat als hij onwettige dingen heeft gedaan hij vervolgd moet worden.
maar voorkennis bij een publiek referendum lijkt me wel overdreven. Niemand weet vooraf wat de uitslag zal zijn. En als er polls zijn dan heeft iedereen die "voorkennis" .
Erg gezocht dus. En als het referendum anders was afgelopen (want het verschil was niet groot) dan had hij toch zijn geld verloren.

2
22 PFL

@20

Nogmaals: het gaat niet om stembusfraude of beïnvloeding van stemmers, het gaat om frauduleuze handelingen op de beurs.

0
23 Endandit

@22

Geen voorkennis. Wat hij uitvrat is te vergelijken met een bedrijf dat de beurs opgaat en valse informatie verstrekt over dat bedrijf.

1
24 Endandit

@20
Top leugens verkopen was Farage zelf.
Als je dan ook nog eens meetelt dat hij als een laffe hond weg loopt als hij z'n zin heeft gekregen (met leugens en al), en dat hij er financieel dus belang bij had, dan is het plaatje wel zo'n beetje duidelijk, toch?

1
25 Xyron

Paniek in de Linkse Kerk! Goeroe Soros blijkt een opponent te hebben die intelligenter en slimmer is en veel beter kan debatteren!

4
26 CoolMemories

@26 ,

Slimmer? Gewiekster misschien.

1
27 progressiefliberaal

@23 Laten ze hem dan aanklagen. Volgens mij ben je onschuldig totdat je schuld is bewezen.
Ik zit op zich niet Farage te verdedigen. als hij schuldig is laten ze dat dan bewijzen en hem in de cel stoppen.
En dat hij leugens vertelt is niet bijzonder dat doen onze Nederlandse politici net zo hard en net zo vaak. Alle politici zijn beroepsleugenaars daar is niks nieuws aan.

Punt is wel dat hij niet vooraf wist wat de uitslag van het referendum zou worden en dus lijkt mij dat er dan geen sprake is van voorkennis anders dan die bij iedereen bekend is en was.

1
28 PFL

@21 . Inderdaad dat is exact wat Rutte ook doet. De meeste, zo niet alle politici doen dat.

1
29 PFL

@3 Inderdaad, bepaalde Griekse collaborateurs zijn ook extreem rijk geworden door voor de EU te buigen. Beetje met voorkennis rommelen schuldpapieren enzo.

1
30 Rex

@30 . Wederom mijn vraag hoe je voorkennis kunt hebben over de uitslag van een referendum. De uitslag is niet van te voren te voorspellen. Sterker nog bij de Brexit was iedereen ervan overtuigd dat men tegen de Brexit zou stemmen en de uitslag kwam dan ook voor velen als complete verrassing. Het is niet te voorspellen hoe de kiezer in het stemhokje gaat handelen.

1
31 PFL

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Israëlische ministers: regering valt bij afzien van aanval Rafah

@19Nou ja. Wat heb je aan zo'n antwoord. Dat dacht ik al, vandaar dat ik het over een muur had. Oogkleppen kun je ook zeggen.En inderdaa...

4 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Wedergeboren
GeenStijl: Hoera islam! Irak maakt homorelaties strafbaar

@13    "Je probeert duidelijk zo de strafbaarstelling van homoseksualiteit in Irak goed te praten." Kul. Wederom : Jij bent v...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

JackKropotkin
Israëlische ministers: regering valt bij afzien van aanval Rafah

@18 Lol, nee natuurlijk herken jij dat niet :-), alsof ik iets anders verwacht had haha. Het is een mooie dag vandaag, stralend blauw hier in Ro...

8 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

JackKropotkin
GeenStijl: Hoera islam! Irak maakt homorelaties strafbaar

@12 Jouw @9 kan ook niet anders geïnterpreteerd worden. Waarom post je anders zulke off topic feitjes (ook in #11) in het wilde weg? Je probee...

11 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

FrisseBries
Israëlische ministers: regering valt bij afzien van aanval Rafah

@14 en @17Wat jij Snorrie toesmijt herken ik totaal niet, dat wil ik toch even zeggen. Het is geen meeloper en volgens mij is hij/zij ook ni...

15 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

JackKropotkin
Israëlische ministers: regering valt bij afzien van aanval Rafah

@16 Hallo Jodenhatende mini-Hitler met snorretje, jouw ‘waarheid’ is er eentje waar vooral extreemrechts bekend om staat; antisemitische ver...

19 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Wedergeboren
GeenStijl: Hoera islam! Irak maakt homorelaties strafbaar

@10    'dus' Jij bent verantwoordelijk voor je conclusies. Ik plaats alleen iets om dit een beetje in perspectief te ku...

20 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Snorrie
Israëlische ministers: regering valt bij afzien van aanval Rafah

@14 Iemand met zo ontstellend weinig kennis zou eigenlijk gewoon zijn mond moeten houden en zich concentreren om zindelijk te worden.Het smo...

26 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Wedergeboren
GeenStijl: Hoera islam! Irak maakt homorelaties strafbaar

    Één keer raden in welk Europees land (als enige), mensen van het zelfde geslacht niet met elkaar mogen trouwen, en waar men niet van...

27 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

JackKropotkin
GeenStijl: Hoera islam! Irak maakt homorelaties strafbaar

@9 Ah ja, dus die strafbaarstelling van homoseksualiteit in Irak is heel normaal, eigenlijk wel toe te juichen. ...

28 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

NK. App
XccxxxNangi GandHindi Bhabhi Sex MovieLadki Ki Chut PhotoBrazil X VideoDefloration.comVideos Gratis PorCumtargetsCheerleader Nip SlipIncredibles SexSexo Caballos Con MujeresAtomi ShoriSlutty_damaniaPornktube.clmNude FreeSex Romance HotJennifer Lawrence NudeLebian PorSexo Pornografia Videos야한웹툰HdablaJulie Ann Emery NudeLactatinghentaiXxxxxi VideoAches YoutuberUdita Goswami NudeSexy Film ChutFree Por MoviesBjbabesCumming In My PantyBrazzer PornhupNewbiewnudesAss4all.comThothub PorndudeSexe Tape FrançaisInst PornMini Stallion PornEmily Elizabeth Onlyfans LeakedWillow Ryder XxxMature UpskirtWwwxxxsLynarita NudeJackerman 3d PornHandjob CompelationVoyuer Nude BeachHd Bonk ComGirl Holding PenisCatoon Porn XxxRegarder Films Pornographiques GratuitsJennifer Connelly NudesPorn Hub IndonesiaXxx Sex ScenePenelope Diamond BlackClubberlang PmvNuru Massage VideoaPawg TeenPriyanka Chopra Sexy PhotoTelugu Village XxxKayal Anandhi SexYoutubeer PornThe Porn DuedePorhub SiteMom Xxx ComAnasuya Sex VideosNude Porn PicsWeb Series Sex HindiXxx Hd Bangla VideoTru-kaitSexthuMilfgifHindi Full Hd Porn VideosHollywood Actress Real NudeXxx Movies For FreeSpitroastIamvictpryaSchool Bus XxxCherie Deville Sex VideosSonia AngladaArab Aunty XxxPorn MonjasBaldurs Gate 3 Sex PornJapan Father PornReddit PainalSexo De LésbicasFemale Porn StarsRusas PornSif PornSexx FuckPussi FuckFuqs ComRatemyboobiesOnly Fans BlowjobsGhettotubeeGloryholeswallow VideosBoys Boys XnxxPhim Sex VietnamBokep MeruchanEscorts In MiamiShanti SexBf Film ComTgirl BlowjobPov Role Play PornCinema Nadi Sex PadamVietnamese PornhubGloryholeswallow VidsPorn Fpr HerDad Crush AnalBf VideosMrs MaskedPornhub Hidden CamEroamsrJogos De PutariaBlondes With Hairy PussysBellesafilms ComXxx Sex HardcoreJunglee Sexy VideoBhabhi Devar Sex MovieEsposa Infiel PornFilms Xxx PornosBig Porn BlackViphentaiAsian TrannypornXnxx BrandiXxx Video 2013Desi Bollywood SexHd Porrn VideoWww XtubeFutanaria 3dAsk Reddit After DarkFree Porn RedtubeCoroas Do SexoFakeagent E01Viral Nude PicsIrita MaayaZoya Rathore XxxOnly Porn VideoSophia Leone HdPorna VideoMallu Aunty Sex ComSchool Teacher FuckUppum Mulakum PornSex Hindi Video DesiMom And Daughter ThreesomeHentia .Sexmodel 77Xxx. Sex. HotBengalifuckJoi CaptionWankersonEporn Hub