door Carol Fenijn in Buitenland  ·  29 Reacties

  • 10
  • 703x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Vreselijk!!

1
1 Topperz

hopelijk kunnen ze wel berecht worden.

"Omdat de Rohingya's gedwongen naar Bangladesh zouden zijn gedeporteerd, ziet het Strafhof toch mogelijkheden voor een zaak. Bangladesh is immers wel aangesloten bij het tribunaal dat zich richt op genocide, oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid.

Myanmar heeft tot 27 juli de tijd om te reageren op de beschuldigingen en aan te tonen dat het Strafhof niks te zeggen heeft over de Rohingyazaak. "

Ik denk dat het er hoofdzakelijk om gaat waar deze gruwelijkheden zijn gebeurt. Alleen deponeren naar Bangladesh is nog geen genocide maar zijn het doden en verkrachten daar gebeurt dan kunnen ze voor die daden berechten.

Is dus even afwachten of deze monsters aangepakt kunnen worden of welke van deze.

Helaas heb ik het idee dat een aantal van de monsters de dans gaan ontspringen en dan gaat het er ook nog om of ze worden uitgeleverd.

1
2 TheoTheo

Bizar! Ik hoop dat zowel de daders als leidinggevenden hard worden aangepakt!

1
3 Vaartuig

Standrechtelijk executeren die daders. Geen probleem mee.

5
4 flauwekulallemaal

@4 Dan komen ze er te gemakkelijk van af. We moeten de daders hetzelfde aan doen. Zij zouden ook moeten lijden zoals hun slachtoffers hebben gedaan.

5
5 benbenieuwd

Mensen kunnen beesten zijn.

0
6 Hein2

@5 Nee, een snelle executie. Als je andersmans misdaad als excuus gebruikt om je eigen lusten te botvieren verlaag je jezelf tot hetzelfde beestachtige niveau als de daders.

5
7 Civ

[andersmans]

Domme verschrijving. 'Andermans' natuurlijk.

0
8 Civ

En, wat hebben die Rohingya's allemaal geflikt?
En taqiyya is ze ook niet vreemd.
Het valt mij op dat net als in Servië de daden van islamieten in het Internationaal Strafhof in Den Haag zwaar onderbelicht blijven.

11
9 Positivo

@9 ,
Hebben die vrouwen dat gedaan?
Vreselijk om vrouw te zijn in zo´n wereld.

1
10 Aragon

@9 Dus omdat islamieten iets hebben gedaan mag je die Rohingya's ongestaft verkrachten? En dan denken islamieten op hun beurt natuurlijk weer; omdat onze vrouwen worden verkracht mogen wij anderen het hoofd afsnijden en dan denken hun tegenstanders weer dan mogen wij hun vrouwen verkrachten en mannen met benzine overgieten en in brand steken enz. enz. enz En als iedereen zo blijft denken dan komt er nooit een eind aan.

9
11 A Passenger

Misselijkmakende misdaden. Al dit soort misdaden tegen de menselijkheid moeten voor het Internationaal Strafhof komen, welke partij het ook betreft met wat voor levensbeschouwing ook. Het lukt helaas vaak niet, gerechtigheid te laten geschieden, en vaak zijn het vooral een aantal kopstukken die veroordeeld worden, terwijl mensen in lagere rangen ook zware misdaden gepleegd hebben.

1
12 Carol Fenijn

Lijkt een beetje op de verschrikkelijke toestanden tijdens de beroemde kruistochten waar onze religieuze trektochten precies hetzelfde of nog erger deden.

10
13 niet-alles-geloven

@11
Dit is wat de islamieten zelf wereldwijd doen. Overal oorlog, terreur en conflicten veroorzaken maar als het zich tegen hun zelf keert zijn ze ineens zielig. De Rohingya zijn deze oorlog zelf begonnen. Mensen vermoorden, onthoofden, politiebureau's uitroeien etc. Hadden ze nou echt gedacht dat daar nooit een antwoord op zou komen? Zolang de islam niet aan de verlichting begint en halsstarrig blijft vasthouden aan de discriminerende, racistische en gewelddadige onderdelen van hun religie zullen ze nooit in vrede leven en zal ellende overal met ze meereizen.

9
14 Reconquista

@13 Ongetwijfeld, en op het gedrag van de boeren tijdens de volksopstanden in Frankrijk in de 14e eeuw, en van de Indiërs tijdens de Sepoy-opstand, en van de Japanners in Nanking, en van de nazi's aan het Oostfront, en van de soldaten van het Rode Leger in Duitsland, en van de aanhangers van de Islamitische Staat in Syrië. Wat is de relevantie daavan?

0
15 Civ

@15 Wegkijken door weer naar iets anders te wijzen meer kan ik er niet van maken

5
16 GOTCHA666

* Verwijderd door de redactie *

17 Undertaker

@11 Waar de islamieten verschijnen begint altijd gedonder en ellende, daarna geven ze anderen de schuld.
Het is meestal ook nog van a tot z gelogen.
Gewoon klotevolk, en soms krijgen ze een koekje van eigen deeg, en trekken ze de zieligheidskaart.
Ik heb totaal geen respect of medelijden meer met dat tuig.

7
18 Positivo

Klopt zeker dat waar moslims zijn is of komt er rotzooi maar dan nog vind nog ik niet dat je het verkrachten goed kan praten. Oorlog voeren prima maar verkrachten is laf.

0
19 A Passenger

En de zoveelste reden waarom de islam overal ter wereld verboden zou moeten worden. Zonder islam was er in dat land waarschijnlijk niets aan de hand geweest.
Maar vanwege de agressieve aard van de islam komen er reacties die op zich net zo walgelijk zijn als islam. Terecht dat deze daders nu hard worden gestraft voor zulke abjecte misdaden. Maar laten we niet vergeten dat dit slechts pijnbestrijding is en geen probleem oplost want het probleem is islam. Zodra we daar van af zijn wordt de wereld een betere plek.

6
20 PFL

Ik lees nergens over de misdaden die de Rohinjas zelf hebben gepleegd waardoor ze nu het land worden uitgejaagd. Ze hebben medebewoners in hun dorpen bedreigd met de dood als ze niet maakten dat ze hun huis verlieten. Ze hebben politieposten aangevallen en politiemensen vermoord en dat allemaal uit naam van de islam. Ik keur de verkrachtingen het moorden door soldaten zeker niet goed, maar ik ken me hun woede wel indenken.

@13 De kruistochten waren noodzakelijk om ongeveer dezelfde reden. Namelijk christen pelgrims werden door moslims beroofd en vermoord. De kruistochten waren volkomen legaal als antwoord op moslimterreur van destijds. Ook nu weer zeer actueel.

4
21 bozeman

@21 Ik zie nergens enige onderbouwing voor uw beweringen over Rohinga's. En wat hadden christen pelgrims in moslim landen te zoeken?

2
22 Zucht

@20 u wilt van 6 miljard mensen af? Hoe precies?

1
23 Zucht

@23 . Lees nou eens goed. Mensen die nu achter de fascistische islamideologie aanlopen moeten van die ideologie afgeholpen worden. Ze moeten afkicken van die agressie. Net zoals ook veel Nazi's uiteindelijk hun fascisme vaarwel hebben gezegd.
IK heb niets tegen mensen maar wel tegen doctrines als Nazisme en islam. En daar moet eindelijk een halt aan worden toegeroepen.

Bovendien spreekt u over 6 miljard mensen maar er zijn gelukkig niet meer dan ongeveer 2 miljard aanhangers van islam. Wel 2 miljard teveel maar beter dan 6 miljard. Als het er 6 miljard waren dan was deze wereld inmiddels verloren.

2
24 PFL

Weer nepnieuws,,,

3
25 vis

* Verwijderd door de redactie *

26 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

27 E.Meel

Taboe onderwerpje, maar ik schrijf het toch:
Ik vraag me af hoeveel mannen toch opgewonden raken van deze verhalen.

0
28 Flipper

@4 We zijn niet allemaal tegen standrechtelijke executies omdat we het niet fijn vinden voor schuldigen. We zijn er tegen omdat we vinden dat we voorzichtig om moeten gaan met dat soort straffen, omdat:
- Je zeker wil zijn van daderschap van de dader
- En dat vast wil stellen in een transparant proces
- Je de verdachte de mogelijkheid wil geven om zorgvuldig zijn rechten en opties te bekijken.

En als dat allemaal is doorlopen, is het begrijpelijk dat mensen voor doodstraffen zijn. Ik ben er nog niet voor, maar het kan.

Doe je dat niet? Dan ben je niet deel van de oplossing maar deel van het probleem.

0
29 PipoDeC

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ThWil
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

Gewoon man en paard noemen. ...

1 minuut geleden geplaatst door ThWil

Strongoli
Offtopic

@2699Aanvulling: het IP-adres kan uiteraard ook als bewijs dienen, omdat ook dat persoonlijk is. ...

1 minuut geleden geplaatst door Strongoli

Bop
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@34 Ik weet niet waar jij opuit bent maar maandenlang steeds maar weer over hetzelfde onbegrijpelijke onderwerp beginnen gaat je niet aan je ge...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

Bob Sleebaan
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

Ex-KGB’er en collega van Poetin: “Als hij geen uitweg meer heeft, zie ik hem op de nucleaire knop drukken”...

3 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Olivia
Offtopic

@2698Dan zou het ook niet mogelijk zijn dat Crezee totaal verdwenen is , niks meer van te vinden . Dus het kan wel zo het uitkomt ....

4 minuten geleden geplaatst door Olivia

Strongoli
Offtopic

@2699Ik denk, dat het probleem voor een rechter ligt bij het feit, dat wij hier anoniem zijn op een forum. Men zou daar moeilijk over kunnen d...

5 minuten geleden geplaatst door Strongoli

ThWil
Vandalen slaan erop los in kabouterbos: ‘De tranen stonden in mijn ogen’

De russen zijn nederland binnengevallen...

7 minuten geleden geplaatst door ThWil

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@131 Waarom hebben vrouwen kleinere voeten dan mannen? Zodat ze dichter bij het fornuis kunnen staan.Er zitten veel vrouwelijke hormonen...

13 minuten geleden geplaatst door baba jaga

ThWil
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

Kunnen al die alpha aapjes niet ten strijde trekken, dan hoeven de gewone man en vrouw zich verder niet meer druk te maken. ...

15 minuten geleden geplaatst door ThWil

Strongoli
Offtopic

@2698Blijft vreemd dan dat je daar bij de aanmelding dan niet op geattendeerd wordt en dat daar ook niets in de huisregels over vermeld staat....

15 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
AirikaSexyteen FeetEdging Cumshot CompilationYoung PussylickingFree Adult ComicsLoverlabsSite Like Back PageAaliyah NudeXtuve.conAnna Bell Peaks CreampieMorgpie FullNaked LesbiasSugarbootycb PornFree Pirn ClipsCllasic Porn TubeHot Fucking PicsIndian Nude PaintingNaked Fat WonenX Desi PornPolice Xx VideoJapanese Nurse XxxYoupornoXxx Telugu YoungBig Tits At WirkLana RhodsMom UndressPradisehill PornBig Cocks HandjobsKristy Mcnichol NudeMadison Beer NsfwBig Tity GfGangbanged By LesbiansNice Tit PicsPorn On HouseIndian Tranny PornSex In BlanketHot Sali XxxBlack Big PenisesRealalistic PornBabysitters Club PornHooker SwallowQuadrinhos De Sexo GratisBlowjobs PicturesTit CumshotFary Odd Parents PornPunjabi Desi Xxx VideoGhapa Ghap MovieElla Reese AnalMiaa-736Hardcore Hindi SexSexwithboyTeens DeepthroatedPorn Brandi LoveKimg ComixJacquieetmichel.comJayla FoxxSon Mom AnalDani Daniels XhamsterMy Wife PornLesbian DickedNude IndonesiansSwallow BbcPornografia CasadasGlory Hole FuckGay Male Tube.Cousin HentaiBootyass GirlFantasy ImpregnationCreature PornBrotherandsisterhavingsexNsfw PicsMyhentaigalleriesKemono AprtyWww Xnxx Vido ComChut Ki Chudai Ki Videoسكس الخليجSexy Naked EbonyAletyler VideoSex Video RamyaDpankbangTarenoi.comEnglish Sex RomancePorn VkOmegle HotBf SrxDress And UndressedCuckoldstoriesRee Marie OnlyfansKcup QueenHentai KissErrotic PornTs PussyMatti Mars PornKana MomoogiPawg Ride BbcCassidy KlienPorn Sister SisterPornocu TravestilerArab AnalpornTeen Pussy PicsRissa2cuteNudeist Family PicturesNaked Boobs VideosLong Nipple PicsMature Women FuckingFilmes Porn BrasilAtriz Pornô NegraZnxx8teen VideosRonda Rousey ToplesAi Generate Porn VideoFree Lesbin Porn VideosVirginity SexTube3 PornBe Naughty.comBig Ass Stepmom PornIndian Sex ConTamil Village Xxx VideosBazzars ComBaap Ne Beti Ko ChodaXxx In WashroomBengali Adult ChobiHotnakedgirlsMomsteachteensBest Free Vr Porn SiteXnxx BraailBrazzers Pornography VideosHuge Saggy TitiesBig Dick StoriesRyan Conners XxxPoonam Pandey New SexYoungoldlesbianTeenpawgMelissa Sue Anderson NudeDelhi Local Sex VideoSneak PornEmi Addison NudeMilf BlondeBack Sex VideoXxx HijraWww Sex MmsTania XxxPiper MadisonLabelladiablaxButiful Women PornCoedcherry CimWebtonn XyzLauren Phillips PornstarOdisha Xx VideoAssamese Teen Sex