door BlackNinja in Buitenland  ·  33 Reacties

  • 2
  • 333x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Onder Obama was dit al beleid. Maar daar hoor je de anti-Trumpies niet over. Dus ik slaak weer een zucht bij het aanhoren bij het zoveelste gekrijs. Want dat is het.

10
1 Rolmops

@1 juist..

9
2 chouffleur

@1 Even het artikel lezen? Of is dat teveel moeite ? Er staat oa.duidelijk in wat Obama en Busch al deden. Verder geeft het een blik op de mensen achter Trump en zijn "politiek".

3
3 proxy

@3

Trump gaf gisteren nog een een blik op zijn eigen gebrek aan moraal:
Hij ontkent glashard dat hij schuldig is aan het traumatiseren van kinderen, ontkent glashard dat de cijfers duidelijk aantonen dat autochtone Amerikanen veel vaker misdadig zijn de Mexicanen (legalen iets van 28% minder, illegalen zelfs ergens rond de 87% minder).
Vervolgens liet hij een stuk of wat mensen optrommelen die een kind verloren hebben door toedoen van een illegale Mexicaan en organiseert een "spontane bijeenkomst".

Hij twittert:
"We are gathered today to hear directly from the AMERICAN VICTIMS of ILLEGAL IMMIGRATION. These are the American Citizens permanently separated from their loved ones b/c they were killed by criminal illegal aliens. These are the families the media ignores..."

Tijdens de bijeenkomst misbruikt hij vervolgens die mensen en hun leed om weer een stuk of wat leugens de wereld in te slingeren.

"These are the families the media ignores," Trump said of crime victims. "These are the stories that Democrats and people that are weak on immigration, they don't want to discuss, they don't want to hear, they don't want to see, they don't want to talk about."

"They don't talk about the death and destruction caused by people who shouldn't be here," the president said. "People that will continuously get into trouble and do bad things."

Bron: https://www.npr.org/2018/06/22/622540331/fact-check-trump-illegal-immigration-and-crime

En volgens een andere bron dit juweeltje:

""Your loved ones have not died in vain," he told the group of so-called Angel Families at the White House. "

Bron: https://www.bbc.com/news/world-us-canada-44580964

"Uw geliefden zijn niet voor niets gestorven" kwaakt de idioot.
Nee inderdaad, die worden nu gebruikt om een nieuwe ronde leugens van Trump een schijn van waarheid mee te geven. Om de aandacht van de wereld af te leiden van wat Trump uitvreet. En om miljarden los te krijgen voor de Muur.
De man is echt de schaamte voorbij. "Walgelijk" is gewoon een te zwak woord.

3
4 Endandit

Trump liefhebbers weten precies hoe het zit.Gaat het goed,komt het door Donnie en alles wat niet goed is of gaat,is het de schuld van Obama.

2
5 Wiebe Nik

@4 Mijn woordenschat heeft geen uitdrukkingen meer die deze "president" kunnen beschrijven. Van idioot tot leugenaar, harteloze, onbetrouwbare, ku klux clan aanhanger en ga zo maar door . Ik weet het niet meer. Wat een schade richt deze idioot toch wereldwijd aan.

1
6 proxy

@6

Toen ik dat bericht gisteravond las werd ik er bijna fysiek misselijk van.
De manier waarop Trump mensen gebruikt om zijn eigen falen en domheid achter te verstoppen is ..... ik heb er ook geen woorden voor.

"Uw geliefden zijn niet voor niets gestorven" om zijn eigen leugens achter te verbergen .... ik bedoel ....

2
7 Endandit

Prima topic om de linkse onderbuik weer eens te kunnen luchten dit.

7
8 greenmango

@8 Heeft niets, maar dan ook niets met links of rechts te maken. Gewoon gezond verstand en decency.

1
9 proxy

@8

Het toont overduidelijk aan dat Trump geen elke vorm van gevoel voor zijn medemensen kent.
Mensen, ongeacht wat hen is overkomen, worden gewoon door hem gebruikt wanneer hem dat uitkomt. Gevoelloos opportunisme.

Vrienden, dat is al eerder gebleken, worden direct opgeofferd zodra ze een gevaar beginnen te vormen voor zijn eigenwaan. En vervolgens verketterd.

2
10 Endandit

Wat Trump doet verbaast me niet. Als je hem de vrije hand zou geven zit je met een Amerikaanse Stalin.

Dat 'het systeem' dit toestaat vind ik storender. Dat de republikeinen te schijterig zijn en wel kwezelen over patriottisme en family values maar niet zeggen 'Mr. President, you're unsuitable for this job and we're now going to remove you from power.'

Tragisch.

4
11 zeikenderechter

@8
Het geeft ook perfect aan dat sommige mensen alles geloven wat in hun kraam te pas komt.

5
12 IJzervreter

@11

Het probleem is dat ik het zie escaleren ... het wordt echt steeds erger.
En dan vraag ik me af na die actie van gisteren: hoeveel erger kan het nog worden voordat iemand ingrijpt?

1
13 Endandit

@7 en dat terwijl het oud Engels (16de eeuw) al het woord "trumpery" kende voor oplichting en bedrog gerelateerde activiteiten.

Inderdaad: het is ontstellend en over de grens van iedere vorm van fatsoen wat deze oranje klootzak en zijn kliek allemaal uitvreten.

2
14 TedjeR

@12
Ja, sommigen zitten er zo diep in bij Trump dat ze echt letterlijk alles geloven wat die idioot uitkraamt.
Ze draaien ook met zo hard met hem mee en zonder enige waarden en normen.

3
15 GreyB

@10 [ Het toont overduidelijk aan dat Trump geen elke vorm van gevoel voor zijn medemensen kent. ]

Niet alleen dat, maar ook dat er in zijn omgeving niemand is die er tegenin gaat.... of waren die al elders hun carriere aan het voortzetten?

2
16 TedjeR

@13

De midterms zijn denk ik de laatste kans. De republikeinen die verkiesbaar zijn moeten worden weggevaagd, anders zie ik het somber in. Aan de andere kant: dit inhumane debacle met die kinderen is nog lang niet over, en de meerderheid van de U.S. kotst ervan. Hoe langer het duurt hoe meer schade voor Trump.

4
17 zeikenderechter

@16

Dat hoef je ook niet te verwachten. Von Stauffenberg was ook een uitzondering.

4
18 zeikenderechter

@17 ik vermoed dat als de midterms een duidelijk ander beeld geven, dat dan wel een impeachment op gang kan komen.

2
19 TedjeR

@12

Wat valt er niet te geloven dan?
Het is een keihard, met cijfers onderbouwd feit dat legale Mexicanen meer dan 80% minder vaak misdaden plegen dan autochtone Amerikanen. En dat zelfs illegalen dat ook 28% minder vaak doen.

Trump ontkent dat. Sterker nog, hij scharrelt een stuk of wat ouders op van kinderen die gestorven zijn door toedoen van een illegale Mexicaan(se) (in een geval betrof het een auto-ongeluk) en *gebruikt* die mensen gewoon om zijn eigen leugens achter te verstoppen.
En om dan ook nog glashard te zeggen dat hun kinderen niet voor niets gestorven zijn is echt te walgelijk voor woorden.

Daar valt niets aan te geloven, dat kun je gewoon zien in het filmpje dat Trump zelf op zijn twitteraccount heeft gezet. Hij pronkt er verdorie gewoon mee.

2
20 Endandit

@18 zo kun je het ook zien, maar iets dergelijks verwacht ik niet direct.... hoewel.... de wachten in het WH zijn gewapend... er zou er zomaar een een vol magazijn in het hoofd van de oranje idioot kunnen legen. 15 stuks 9mm doe je in een paar sekonden.

1
21 TedjeR

@20 [ Wat valt er niet te geloven dan? ]
Je weet hoe Trumpolina's en andere populisten omgaan met onweerlegbare objectieve cijfers : "die zijn ook maar een mening."

2
22 TedjeR

@21

Zo bedoelde ik het ook niet. Meer dat 'verzet van binnenuit' zeldzaam is. De kliek is uitgezocht op loyaliteit. Het zijn 'bewezen' Trumpolina's. De enige waar ik wat vertrouwen in heb is die op defensie.

4
23 zeikenderechter

@23 [ Meer dat 'verzet van binnenuit' zeldzaam is. ]
Daarom verwacht ik ook niet direct iets.

1
24 TedjeR

Opmerkelijk een land als de VS is gebouwd op 'illegale' immigranten en juist Trump en nazaat van immigranten , die zo bezig is met zijn hetze tegen immigranten , het blijft een heel erg opmerkelijk land.

1
25 MarcusCole

@21

Ik heb het al eerder gezegd: Trump zou wel eens de eerste president van de US kunnen zijn die door her volk eigenhandig het Witte Huis uit wordt gesleurd.

Inmiddels vraag ik me ook af hoe lang Melania nog bereid is achter hem te blijven staan. Ze is het duidelijk niet eens met zijn beleid aan de grens.

2
26 Endandit

@24

Ik ook niet. Het moet van buitenaf komen. Via verkiezingen of massale protesten.

4
27 zeikenderechter

@27
Eensoort van oranje revolutie...question

3
28 GreyB

@21 @24

Ik denk niet dat je van de Secret Service actie tegen Trump kunt verwachten. Die zitten veel te vast in hun beroepseer.
Maar .... ik vraag me af of ze bereid zouden zijn om gewelddadige actie te ondernemen tegen massale protesten van het volk, tenzij om het leven van de president direct te beschermen? Ik vermoed dat ze een opdracht daartoe van Trump gewoon zouden negeren.

2
29 Endandit

@29 [ Die zitten veel te vast in hun beroepseer. ]
Maar die beroepseer geldt het land. Vergeet niet dat men in de USA een eed van trouw aan het land en de grondwet aflegt. Geen eed van trouw aan een presiden, hetgeen alleen in dictaturen voorkomt.

Vanuit die beroepseer is het dus mogelijk dat iemand wel tot actie overgaat.

1
30 TedjeR

@30

Klopt. Maar hun primaire (eigenlijk enige) taak is de president te beschermen.
En dat zit er behoorlijk diep ingedramd. Moet ook wel, want kan betekenen dat ze hun eigen leven moet opofferen voor de president. Of de president in kwestie een oetlul is maakt niet uit, het is het ambt dat ze beschermen.

0
31 Endandit

@31 ach, ik sluit niet uit dat er toch een tussen loopt waarbij het gezonde verstand op zeker moment prevaleert.

0
32 TedjeR

@32
Je weet het ooit noot.

Maar ik zie die "oplossing" liever niet.
Niet alleen omdat ik sowieso geen mensen doodgeschoten wil zien worden.
Maar daarnaast heeft het Amerikaanse volk de neiging om vermoorde presidenten tot held uit te roepen, ongeacht wat ze verder uitgevroten hebben.
Patriotisme is strong in these ones question

Busch heeft daar ok heel handig gebruik van gemaakt. Wanneer hij de oorlog met Irak niet was begonnen was hij waarschijnlijk niet voor een tweede termijn gekozen. Maar, de Amerikanen zullen in tijd van oorlog hun zittende president niet zomaar afschrijven.

0
33 Endandit

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@69 "Nee Bop hij moet altijd 1 dag later doorgaan met ruzie maken.En huilie huilie doen." Liegen. ...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@6 Nee Bop jij wel? en waarom reageer je op mij?...

1 minuut geleden geplaatst door baba jaga

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@68 Schelden in 6? Ruziemaken? Ik verwijs alleen maar naar een hashtag. Whahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

#63 Hm 🤔... blijkbaar niet....

2 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@63 Nee Bop hij moet altijd 1 dag later doorgaan met ruzie maken.En huilie huilie doen....

3 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@60 Jij bent in #6 begonnen met schelden, dan kun je wel zeggen dat iemand anders op een ander topic is begonnen met schelden maar jij bent de e...

5 minuten geleden geplaatst door baba jaga

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@4 ja, dan zullen ze binnenkort wel gauw vertrekken. onleefbaar hier in Nederland is aanstaande...

6 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@64 Krijg jij soms een melding als er bepaalde mensen gaan reageren? 😄...

7 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@61 Al weer schelden, beledigen, op de persoon spelen.Gemeld. ...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@61 "jij begon met schelden in @20 " Tuurlijk, schijnheilig liegen. Typisch trolgedrag. Jij begon WEL tegen mij te schelden : zie...

12 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Most Romantic PornGrandma Porn VideosPorngay DaddyAbigail Mac PornstarPorn GingerAnchor Rashmi SexDani Denial XnxxIndian AnalHot Sister Sex With BrotherSadie Mckenna PornUsaaexguideSinfuldeeds Onlyfans LeaksSaxx UltraIndian Student Teacher SexSwapna Suresh PhotosPorn HujabForc PornGood Free PornSamantha Rose PornCharlparkesx NudeJenna Foxx AnalPeppa Pug PornDeepswap Free OnlineBlue Picture Hindi Full HdXx Picture Xx PicturePorno-islandBrazli PornForced Scene PornSexypornoSquirt CreamyXxxcinaAoi YuukiMusalman Hd BpOne Piece Robin PornVideos De AdultosKylie Le BeauPinky VideosMilf 69Nude Star TrekBig Tits PocturesRough Boob SuckStepmom Is HornyKhus SyrupBackroomcastingcouch Camila MariaKamsin ChutDaughter Cream PieRick NastyJenny Schordamaglia NudeHaley Paige PornAmadani PornRadhika Sexy VideoMysore Mallige XxxSexo PutariaDacter PornAlyssa Milano SexyNina Agdal BlowjobJason Voorhees PornTiffany Thompson PornLadyboy SexTubxponLil D Full VideoPornography Videos AfricaRose Mcowan NudeNude SimpsonsLink PornCow Porn VideoSonali Bendre Ki ChudaiKenzie Revees AnalNude Women On Nude BeachFreesexyindianReddit Hot WomenGenevagirlLimp DickDesi Porn ComicsYmwristNhdtb-792Ass Clap EromeAndhra Telugu SexPron Video AppKim Kardashian Deepfake PornJapanes XhamsterLesbians Licking TitsJessica KartalijaDee Williams BondageSusanna Gibson SextapeHairypussy Close UpMom Hand JobCoco DethickXnxx EsAriella Ferrera DpKim Kardashian Leaked VideoPure Taboo VideoJapanese Porn MagazineForced Sex VideosFattyvideosWww Sex Video NewSvs ComicsStreamer NudesTop Porn ActressesSexy Bhabhi Xxx VideoDesi Girls Sex VediosVixen Com XhamsterGaybrothers PornBengali B Grade MovieXxx Parody Movies DownloadAmazon Position CreampieEva Rex AnalEbony Blacked PornBoxtrucksex.comModels Nude PicsBf VidoVillage Girl BfErotic VictoriaBlack GirlsexAi Generated Celeb NudesVideo Erotiques GratuitsSite De PuteXbixeoBlack Hard Core Gay PornGirls With Girls SexSleeping AssaultLisa Ann Walter TitsFilmes Erotico BrasilDesi Bhabhi HardHollywood Movie SxeWwf Chyna NakedKajal Agarwal Sexy PhotoRashnemainSex VirginePersoan PornHdcomicpornTeddy Moutinho NudeHd Xxx Hindi VideoMaid Fucking VideosStranger BlowjobXx Video Bf BhojpuriNigel DictatorPorn Video RumanticMary PopienseHamster Big BoobsLupuwellness Onlyfans LeakReality Mom PornCouple IntercourseDani Daniels SexCollege FuckfestHidden Can MasturbationCuming TwiceNude Celebrity PicsGrupo Do Telegram PutariaBig Boobs Of Pornstars