Buitenland
  • 4
Het valt niet mee in om het Witte Huis van Donald Trump te werken. Meestal is je carriere al geslaagd als je ooit voor een president hebt gewerkt. Nu kun je het beter verzwijgen, zeker in Washington waar 80 procent van de bevolking Democraat is. Je kunt bijna nergens lopen zonder ergens op ...

8 maanden geleden door Denisova

REAGEER MET EEN EMOJI
1
9
1
LEES MEER OVER

......

1 Snowflake    
8 maanden geleden door Snowflake
1
Meld

Daarom: Mond houden en je mening voor je houden!

2 upanddown    
8 maanden geleden door upanddown
9
Meld

Ach man grab them by the pussy....

3 El Matador    
8 maanden geleden door El Matador
12
Meld

Dat zegt wat ... Over die Democraten.

4 sparta    
8 maanden geleden door sparta
14
Meld

Kan me niet voorstellen dat ivm beveiligingsbewust-wording het toch niet toegestaan is dat men in het wittehuis werkzaam is. Maar goed, ik ken het doctrinatie-document niet en de SSBI's.

5 caso    
8 maanden geleden door caso
8
Meld

Niet zo raar dat als je voor een oranje aanrander werkt die kindertjes uit armen van moeders laat rukken dat mensen je dan niet moeten. Niet zo raar, tandje erbij!

6 Harry Kroepoek    
8 maanden geleden door Harry Kroepoek
6
Meld

@6
Ze schaamden zich anders nooit ondanks alle ellende die ze veroorzaakt hebben, of dat nu in Vietnam was met napalm, of in Nicaragua, enz. of meer recent de 'massa vernietigingswapens... het brengen vd Lente... Nee toen waren ze stil, trots waarschijnlijk. Maar nu schamen ze zich?
Laffe onderkruipers, als ze zich zo schamen, dan moeten ze ontslag nemen Niemand verbiedt ze om zelf op te stappen! . Hypocriete holle vaten! tssss.

7 Bleke Betty    
8 maanden geleden door Bleke Betty
12
Meld

Alsof je tijd hebt om te daten als je daar werkt?

Oh wacht, 't is de Trump regering...

8 zeikenderechter    
8 maanden geleden door zeikenderechter
5
Meld

Onzin. Linkse meisjes houden van rechtse praatjes.

9 Dune    
8 maanden geleden door Dune
10
Meld

@9

Maar niet van extreem-rechtse praatjes.

10 zeikenderechter    
8 maanden geleden door zeikenderechter
6
Meld

Ik voel wel voor dat personeel.

Oh nee, wacht, toch niet.

11 zeikenderechter    
8 maanden geleden door zeikenderechter
6
Meld

Wellisgelinktekringen kringspier en TS een gouden duo blijkt.

12 Eastwood    
8 maanden geleden door Eastwood
11
Meld

Tijdens een date ga je toch niet over politiek praten!?

13 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
4
Meld

@7 "...Ze schaamden zich anders nooit ondanks alle ellende die ze veroorzaakt hebben, of dat nu in Vietnam was met napalm, of in Nicaragua, enz. of meer recent de 'massa vernietigingswapens... het brengen vd Lente... Nee toen waren ze stil, trots waarschijnlijk. Maar nu schamen ze zich? ….."

Klopt! Het is valse overbodige schaamte! Obama heeft Syrië en Libië verwoest tot rampgebieden, heeft nog nooit één boeiende rede gehouden en was (met zijn Nobelprijs) een gevaar voor de wereldvrede!
Maar de linkse kortzichtige kuddes zijn gericht op het afschaffen of negeren van politiek en realiteit (nihilisme) en rennen liever, abstracties volgend, gezamenlijk de afgrond in.....

14 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
8
Meld

@14

Zo scoort u nooit een date.

15 zeikenderechter    
8 maanden geleden door zeikenderechter
6
Meld

@6 "....Niet zo raar dat als je voor een oranje aanrander werkt die kindertjes uit armen van moeders laat rukken dat mensen je dan niet moeten. …."

Heeft Mark Rutte al geantwoord op de vraag waarom hij 21 miljoen heeft gedoneerd aan moordende jihadisten in Syrië.....!?!??!?!?!?!

16 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
11
Meld

Voor die kippen maakt dat toch niet uit??

17 Topperz    
8 maanden geleden door Topperz
6
Meld

@16

Het topic is de oranje pussy grabbelaar……

18 WijzeDwaas    
8 maanden geleden door WijzeDwaas
7
Meld

@4 "....Dat zegt wat ... Over die Democraten...."

Ja, die zijn blijkbaar nog steeds niet over het verlies van Clinton heen en blijven volharden in hun hoop op impeachment van Trump....?!

19 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
11
Meld

@16
Dat is appels met peren vergelijken.

Rutte zit niet in het Witte huis.

20 Janzzen    
8 maanden geleden door Janzzen
8
Meld

@16

Je ziet toch wat er gebeurt met Rutte? Die kan ook geen date vinden.

21 zeikenderechter    
8 maanden geleden door zeikenderechter
5
Meld

@15 . Alleen als je op de verkeerde linkse meisjes valt. En die zijn vaak toch nogal frigide. Ze dromen van Yasser maar als hij wat zou willen dan haken ze waarschijnlijk af.

22 PFL    
8 maanden geleden door PFL
9
Meld

@7 Ah u rukt graag kindjes uit armen van moeders wiens enige misdaad is dat ze een maand gereisd hebben en een grens over zijn gegaan. Want dat is een 'misdaad'.

23 Harry Kroepoek    
8 maanden geleden door Harry Kroepoek
5
Meld

Een afspraakje maken in eigen kring kan helpen.Vraag maar aan Fleur Agema

@13 Ik heb bij de VVD mijn zakken gevuld.Dat is praten over politiek en tegelijkertijd een erotisch praatje tijdens een afspraakje.

24 jantje van leiden    
8 maanden geleden door jantje van leiden
2
Meld

@19

Neuh. De hoop is nu dat The People die oranje aardappel met stokken en hooivorken heur Witte Huis uitjaagt. Dat ze op een gegeven moment echt genoeg hebben van die Sadist in Chief.

25 zeikenderechter    
8 maanden geleden door zeikenderechter
8
Meld

@25 Alleen oppervlakkige mensen kijken naar de verpakking. Toegegeven, die lijkt totaal niet op die slanke neger met mooie praatjes waar jij ooit verliefd op bent geworden.

26 Dune    
8 maanden geleden door Dune
11
Meld

@26

Sadisme zit niet aan de buitenkant.

27 zeikenderechter    
8 maanden geleden door zeikenderechter
7
Meld

@27 Wil je erover praten?

28 solidsteel    
8 maanden geleden door solidsteel
6
Meld

@19
Het zijn anders Trump en de Trumpolina's die het maar steeds over Clinton blijven hebben.

Spiegeltje spiegeltje..

29 GreyB    
8 maanden geleden door GreyB
5
Meld

@26
Wat er in deverpakking zit kan nooit veel zijn als je kinderen scheidt van hun ouders en gedrogeerd opsluit in kooien.

Waarden en normen nul komma nul.

30 GreyB    
8 maanden geleden door GreyB
4
Meld

@31
Al plaats je die link nog 100 x het blijft appels met peren vergelijken.

Beetje hardleers die Trumpolina's

32 GreyB    
8 maanden geleden door GreyB
5
Meld

@32 . Generalistische uitspraken zoals die van jou zijn kenmerkend voor dit soort discussies.

33 PFL    
8 maanden geleden door PFL
10
Meld

@23
1 stap op de verkeerde plek zonder uitnodiging is al een misdaad, probeer het maar eens bv bij een kerncentrale stiekem het terrein op kruipen, of een militaire basis, of een beschermd onderzoeksproject, enz. Probeer het eens in SA of nog beter probeer Mekka eens binnen te komen zonder papieren (zelfs met papieren mag u er niet in,...... hoewel u wellicht wel) en niet alleen strafbaar maar waarschijnlijk overleeft u het niet eens. (u wel als fervent aanhanger)

En kinderen worden door alle migranten gebruikt. Vaak sturen ze hen, zelfs kleine kinderen alleen naar een ader land en hebben ze 4 kinderen sturen ze hen naar 4 verschillende landen om hun opties te vergroten. Dat sentimentele gejammer over die zielige kindertjes, ja dat zijn het ook want ze worden desnoods zwaar misbruikt door hun ouders om hun doel t bereiken. vaak zijn het niet eens hun kinderen. daar draaide het hele scheiden van kinderen van z.g.n. ouders ook om. Als ouders crimineel zijn en op geen enkele wijze kunnen aantonen dat de kinderen van hen zijn, hun eigen kinderen... dan wordt dat eerst onderzocht en zo gek is dat niet met al die mafketels die overal maar vrij spel hebben door mensen zoals u. Ja, door mensen zoals u is het mogelijk dat er 10-15 gestoorde gekken zich tussen de migranten verstoppen., maar ja, kom maar binnen hé, welkom. Papieren zijn niet nodig, maakt niets uit kom maar, welkom!
Kinderen die verkocht worden aan bordelen, of in de criminaliteit verdwijnen, of verkocht voor adoptie enz. Nee, daar moet je niet op controleren, want zielig.
En dan dat overdrijven alsof ze daar zwaar gedrogeerd zijn question Ja, ze liggen er 24/7 kwijlend op de grond totaal vd wereld doordat ze gedwongen worden om handenvol met drugs te slikken.

Anyway, u wenst dat te geloven en wilt dat liever uitbuiten voor uw eigen doelstelling. Ga uw gang, maar gelukkig zijn er genoeg mensen die begrijpen dat het wel iets genuanceerder ligt. En die 12 miljoen illegalen in Amerika zullen toch een keer of legaal moeten worden, of het land uitgezet worden.

34 Bleke Betty    
8 maanden geleden door Bleke Betty
10
Meld

@34 Ja compleet vergelijkbaar militaire bases, of een beschermd onderzoeksproject betreden, en mensen uit buurlanden die een grens overgaan.

En iets onderzoeken kan prima in een opvangcentrum.

35 Harry Kroepoek    
8 maanden geleden door Harry Kroepoek
3
Meld

@35
Ja, met het betreden van een ander land zonder geldige papieren bestaat de kans dat je opgepakt wordt, al was het maar omdat je niet eens aan kun tonen wie je bent. Dan kunnen we wereldwijd wel de identificatie plicht opheffen (iets wat u wel na zal streven denk ik zo) Gooi alles maar weg geen paspoorten helemaal niets meer. Ik ga binnenkort ook maar eens op reis zonder papieren eens kijken hoe ver ik kom en hoe welkom ik ben! :X
Hoezo criminelen, hoezo terroristen,hoezo oorlogsmisdadigers, hoezo slavenhandelaren, en massa moordenaars, wat doet het ertoe, laat maar binnen en geloof ze op hun eerlijke uitstraling.
Want Harry kroepoek en de zijnen vinden dat héél normaal en dat moet gewoon kunnen. In Amerika in Nl, in Europa... maar elders niet natuurlijk, daar loop je zelfs kans om afgemaakt te worden. Saoudi Arabië heeft er 136 opgenomen met grote weerstand want pasten niet goed bij de cultuur van SA terwijl het nog moslims waren ook!

36 Bleke Betty    
8 maanden geleden door Bleke Betty
9
Meld

@35

Exact. Bij gerede twijfel even een DNA-test. Zo gepiept.

Maar karakters als Betty, sja, wat moet je ermee. Zo versteend in haar xenofobie dat kinderen er ook niet meer toe doen.

37 zeikenderechter    
8 maanden geleden door zeikenderechter
6
Meld

@36

Kunt u niet discussiëren zonder iemand een halve roman toe te dichten? Ik herken de heer Kroepoek geenszins in dat rare verhaal dat u van hem maakt.

38 zeikenderechter    
8 maanden geleden door zeikenderechter
6
Meld

Zal wel weer de schuld van Obama zijn

39 Ketter    
8 maanden geleden door Ketter
2
Meld

U begrijpt het word xenofobie niet en gebruikt het als stopwoordje als u geen argumenten meer heeft. Nu nog even racist, nazi en nog wat van die inmiddels zinloze termen oh en ik vergeet nog bruin hemden en laarsjes... ach geef de gek wat te doen! En zeker de Xenofielen! Die komen de dag niet door zonder hun shotje 'goedgevoel' en het superioriteitsgevoel, het voor zichzelf denken de 'juiste strijd' te voeren, met een resultaat waar een drugsverslaafde euforisch van wordt, maar het is dan ook vergelijkbaar!

http://www.vrijspreker.nl/wp/2011/01/top-psychiater-links-denkenden-hebben-psychologische-stoornis/

40 Bleke Betty    
8 maanden geleden door Bleke Betty
10
Meld

@38
Niemand zegt dat je het moet lezen en zeker niet als het een reactie is op iemand anders, of ben je ventjes fout ingelogd!

41 Bleke Betty    
8 maanden geleden door Bleke Betty
11
Meld

@39 Neen allemaal de schuld van Hellary ! question

42 MarcusCole    
8 maanden geleden door MarcusCole
1
Meld

Hier, dit is bloed aan de handen vd promotors van het binnenhalen van het schuim der aarde:
https://www.nieuwskoerier.nl/news/309975-ruim-300-mensen-in-europa-door-asielzoekers-vermoord

43 Bleke Betty    
8 maanden geleden door Bleke Betty
13
Meld

@40

Hoe zou u het zelf noemen dan?

44 zeikenderechter    
8 maanden geleden door zeikenderechter
6
Meld

We hebben deze week geleerd dat immigranten-knuffelbaar Trump een eind heeft gemaakt aan de keiharde anti-immigratie wetten van de Democraten. Ze houden in Washington niet van immigrantenvriendjes dus Republikeinen liggen niet goed in de datingmarket.

45 Ketter    
8 maanden geleden door Ketter
3
Meld

Och erm question

46 mountainlion    
8 maanden geleden door mountainlion
0
Meld

@10 Trump is helemaal niet 'extreem rechts'! Het was Obama die het seculiere socialistische paradijs Libië naar de Middeleeuwen bombardeerde......

47 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
9
Meld

@35 Heb jij het hek om je tuin al weg gehaald....? Zo'n hek hindert namelijk de nachtelijke migratie en is toch asociaal en immoreel....?!

48 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
7
Meld

@48 Nee ik zeg dat de VS die mensen gewoon normaal kan beoordelen in een normale setting en als ze terug moeten ze eenvoudig terug kan brengen het zijn Zuid-Amerikanen. Buren zoals Europeanen onze buren zijn. We hebben hier ook ciminele Bulgaren al decennia toch heb ik ons nooit kinderen uit handen van Bulgaarse vrouwen zien rukken. Want wij zijn niet asociaal hardvochtig en smerig immoreel.

49 Harry Kroepoek    
8 maanden geleden door Harry Kroepoek
1
Meld

@44
Zeer goede vraag! Antwoord wordt naar alle waarschijnlijkheid gewoon nog es een rondje om de hete poep heendraaien question

50 Manja    
8 maanden geleden door Manja
1
Meld

Dan gaan ze toch voor een democraat werken, als ze zelf zo geweldig zijn.

51 Soare    
8 maanden geleden door Soare
2
Meld

Tja. grappig. Als je geen date kan krijgen de schuld op iets of iemand anders afschuiven. Je ligt dan niet goed in de markt.

52 La Cabana    
8 maanden geleden door La Cabana
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Vrouw van Arnoud van Doorn en lid Haagse isla...
Een lid van de Islamitische Partij van de Een...

1 dag geleden door Inter

Buitenechtelijk kind Pechtold geboren
Anne Lok, de ex-minnares van Alexander Pechto...

1 dag geleden door Crezee

Vader in het centrum van uitbraak van mazelen...
Bilodeau gelooft dat een van zijn drie zonen...

1 dag geleden door DaSilva

Wilders opent petitie: Rutte 3 moet opstappen...
De PVV lanceert vandaag een petitie waarmee m...

1 dag geleden door Hadito

Zwangere vrouwen willen Jesse Klaver als vade...
Zwangere vrouwen en jonge moeders zien GroenL...

1 dag geleden door Inter


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Crannbuidhe
Baudet corrigeert partijgenoot: ‘Forum voor...
@72 In elk geval zo dom dat hij het echt niet...

minder dan een minuut geleden door Crannbuidhe

rebo
Huizenkopers moeten tekenen voor kaaslucht...
@43Dan is het waarschijnlijk gaan als de br...

1 minuut geleden door rebo

MARCUSAURELIUS
De aarde warmt op door de mens. Dat is overvl...
@158 Die organisme die het rotten veroorzaken...

1 minuut geleden door MARCUSAURELIUS

RonMVV
Oostenrijk wipt over Nederland heen na ruime ...
@1 Dan hoeft Ajax alleen maar in Madri...

1 minuut geleden door RonMVV

Amy
Juncker geschokt door Hongaarse campagne...
@270 okay ja dat is niet leuk , zegt veel ove...

1 minuut geleden door Amy

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig