Vastklampen aan je islamitische wortels (bd.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Shit...Fan...WhatAMess in Binnenland  ·  33 Reacties

  • 3
  • 419x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 Moszkowicz

Na zoveel generaties moge het duidelijk zijn dat het nooit wat gaat worden. Daar valt niet met geld tegenaan te smijten.

3
2 CrashOverride

-
Vriend en vijand is het erover dat de integratie van dit soort migranten volledig is mislukt.
En ook dat de integratie nooit en te nimmer zal gelukken.
Het heeft ook helemaal geen zin om daar nog in te investeren.
Er zullen nu geheel andere maatregelen genomen moeten worden.
Maar in Brabant zijn ze blijkbaar nog niet zo ver om dat in te zien.
/-
-

3
3 MrCally1

Gaat nooit lukken. Zonde van het geld en de energie. Wegwezen is voor iedereen het beste.

2
4 grasnaaier

* Verwijderd door de redactie *

5 schoentje

Integratie zal nooit lukken wat rest is repatriatie.

3
6 wijs

Voor marokkanen bestaat multicuturaliteit niet.
Voor dominikanen bestaat multicuturaliteit niet.
Voor antillianen bestaat multicuturaliteit niet.
Voor bulgaren bestaat multicuturaliteit niet.
Voor algerijnen bestaat multicuturaliteit niet.
Voor surinamers bestaat multicuturaliteit niet.
Voor somaliërs bestaat multicuturaliteit niet.
Wel willen ze blanke vrouwen, gratis geld en woning.
De enigen die multicuturaliteit MOETEN zijn de nederlanders. Arme mensen.

6
7 Chaimileh

De overheid hoeft helemaal niet meer te investeren. Als het om een uitkering verkrijgen gaat ? Dan blijken ze helemaal niet zo dom te zijn. Dan ontstijgen ze zelfs nog het niveau van die hoogopgeleide arts van Aleppo.
Kom óp zeg. Wéns eens te zien wat er werkelijk aan de hand is.

2
8 Flipper

@7 Inderdaad arme mensen

2
9 wijs

* Verwijderd door de redactie *

10 schoentje

De overheid mag voor mijn part nog één keer een uitgave doen door een joekel van een vliegtuig te charteren en daar al de islamitisch radicalen in proppen en terug vliegen naar veilig land van herkomst. Natuurlijk wel eerst Nederland paspoort / ID kaart inleveren.

3
11 Interessant

@1 Mooie metafoor. Niks aan toe te voegen.

2
12 Black65

Er is al veel te veel geïnvesteerd inde moslim.
Daardoor konden ze scheefgroeien, omdat de overheid en de hulpverleners ze alles op een gouden bordje hebben aangeboden.
Islamieten zijn door en door verwend in onze maatschappij, het enige wat ze hoeven te doen is dreigen, klagen, zaniken en rotzooi trappen, en zich behaaglijk wentelen in de slachtofferrol
En de haatpredikers en moskeeën plukken daar de vruchten van.

3
13 Marrie

* Verwijderd door de redactie *

14 muxer

@4
mijn idee

1
15 120db

* Verwijderd door de redactie *

16 De Ruyters van Michiel

* Verwijderd door de redactie *

17 schoentje

@13
Nee, voor de realisten.

1
18 Bleke Betty

@14 ,
In de tijd dat die mensen hier binnenkwamen (en die tijd heb ik meegemaakt) was geen sprake van een conflictsfeer. Die is geleidelijk ontstaan doordat zij zich zélf zijn gaan manifesteren als islamiet, daarmee afstand scheppend tot de cultuur waarin zij waren terechtgekomen. Het is de islam zélf die de islamiet wereldwijd ongeschikt maakt om wrijvingsloos op te gaan in niet-islamitische culturen. De haatgedachte richting andere culturen komt vanuit de islam zélf met de koran als handboek.

1
19 fin.demeer

* Verwijderd door de redactie *

20 schoentje

* Verwijderd door de redactie *

21 E.Meel

Van je fouten moet je leren. Investeren betekent alwéér meer luiertjes omdoen. Maar ze moeten maar eens maatschappelijk zindelijk gaan worden, En niet zo bescheten, bang, laf, onzeker en dan gaan overcompenseren met grof en crimineel gedrag. Ze worden opgevoed met een angst voor de dood die niet normaal is. Het hiernamaalsgebeuren lijkt verdacht veel op het principe van donorregistratie: als je niks doet ga je naar de hel waar je verschrikkelijk gestraft zult worden, by default, want allah is geen aardige peer. Maar met zelotisch fana-reli te zijn kun je aan dat lot ontsnappen. Je moet er dus wat voor doen, als is het 3 minuten voor je dood.

En bovendien geldt: zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten. Een 'loner' in die wereld is een doelwit, een potentiële misdadiger. Je mág niet afwijken of een individu zijn, je mág niet alleen willen zijn of je onttrekken aan de dwingende sociale controle, je moet en zal je in gezelschap voegen, je plaats in de rangorde bevechten, je groep door dik en dun steunen, goed of fout. Met als gevolg dat zij zich niet als eenling tussen de kaasloppen durven te begeven, zich alleen in groepen durven te verplaatsen. Dat die kaaskoppen dan weer heel anders in elkaar steken en het individu van nature respecteren en de ruimte geven - vaak na een testperiode - kunnen ze niet overzien.

Wat kun je hier in vredesnaam van buitenaf aan doen? Je haalt ze dat ingestampte geloof niet uit de kop, en de koeltoer ook niet. En steeds hetzelfde blijven doen maar steeds een andere uitkomst verwachten is een teken van gekte.

1
22 Ness

@22
Yep! Het is ook veel meer een cultus, dan een religie. Zelfs vergelijkbaar met een hyve, een bijenvolk of id. alleen is er geen koning maar een overleden profeet en een God die tot in het absurde vereerd moet worden. Elk moment vd dag is bepaald, wat je doet, hoe je het doet, wanneer je het doet en zelfs alleen maar denkt. Zelfs hoe, wanneer, waarom waar en hoe hard je je vrouw moet slaan. Dat is erger dan een strak zittend korset, ademhalen is moeizaam.
Vandaar de gezegdes:
Als je binnen de islam je hoofd gebruikt, gaat het eraf.
Als je binnen de islam je nek uitsteekt, wordt hij gekliefd.

Moet je voor de aardigheid eens op die sites kijken van Marokkanen/Turken de vragen die ze stellen. De meest simpele zaken (voor ons simpel en vrij) wordt daar gevraagd of dat wel mag enz.

1
23 Bleke Betty

@21
Maak jij je nu maar zorgen over je eigen verregaande blinde en simpele ziel.

0
24 Bleke Betty

@23
"Zelfs hoe, wanneer, waarom waar en hoe hard je je vrouw moet slaan. "

Het gaat nog veel verder dan dat. Zelfs wanneer je je vrouw gaat neuken dan zijn er ook al regels voor. Dat mag dan namelijk enkel maar met een besneden piemel gebeuren. Ik zou er zelf niet aan moeten denken, de hele godganse dag dat schuren van mijn ontblote eikel tegen mijn ondergoed aan. Volgens mij moet je dan op een gegeven moment ook nog naar de pedicure toe om het eelt weg te laten halen. question

1
25 rebo

@25
Ja, dat klopt. Er staat zelfs in dat een vrouw haar oven maar moet verlaten op stel en sprong als haar man een oprukkende behoefte voelt. Maar vrouwen zijn echt gelijkwaardig hoor question
Sterker, ze mogen hun vrouw nog een beurt geven na het overlijden als het lichaam nog warm is (iets van 6 u. na de dood) Dus zeg maar je zegt even tegen je gasten die komen condoleren, "sorry ff een momentje, want ze is nu nog warm". Zou een grap van Monthy python kunnen zijn, maar het is echt waar. Net als trouwen met je stief/adoptie dochter en het misbruiken van een dier als je daarna maar de hals doorzaagt en het vlees in een ander dorp verkoopt dan waar je zelf woont (smeerlappen bah) En wat ze ook niet leuk vinden is als je ze erop wijst dat het toch wel typisch is dat ze niet alleen de smachtende 72 maagden krijgen maar ook 28 mooie jonge puberjochies die ze in al hun wensen gaat voorzien ^^

1
26 Bleke Betty

@21 ,
Haat-sujet muhammad is de grondlegger van de demonische islamtraditie om mensen te vermoorden die de leer c.q. hem tegenspreken, ontkennen dan wel hiervoor waarschuwen. Zijn handlangers werden betaald uit de opbrengsten van rooftochten waarbij o.a. vrouwen werden buitgemaakt.
Het zijn authentieke islamitische bronnen die hiervan getuigen zoals:
Ibn Ishaq, The Life of Muhammad;
Boechari, vol. 4, no. 2934;
Moeslim, vol. 3, no’s. 4422, 4424;
Ibn Ishaaq pag. 675/995.

0
27 fin.demeer

@27
Maar dat mag je niet zeggen en er niet op wijzen want dan kunnen ze reageren alsof ze door een horzel gestoken worden. Snap dat niet, als je die feiten dan zo erg vindt, kap dan met die onzin!
Dat de katholieke kerk geprobeerd heeft misstanden onder het tapijt te houden was voor mij reden genoeg om mij actief bij de gemeente en de kerk uit te laten schrijven. Klaar en dat terwijl pedofilie ook binnen het Christendom is verboden, dat in tegenstelling met de islam. Daar mag het gewoon, je trouwt ermee zelfs voor een uurtje als je wilt op afspraak, en het is in orde.

0
28 Bleke Betty

@26
Bah wat smakeloos wat je daar allemaal schreef. Trouwens dat van die 72 smachtende maagden, dat geldt alleen maar voor die terroristen die dan tijdens de aanslag omkomen. Dus dat geldt dus zeker niet voor Jan met de pet ehhh.... voor Achmed met de fez bedoelde ik natuurlijk. Maar het schijnt ook nog eens zo te wezen dat ook voor die bomgordel moslima's er een grote beloning in het verschiet ligt in het paradijs. Die krijgen dan namelijk 72 smachtende jongelingen die ze daar dan naar eigen wellust mogen ontknapen. Kijk dan vind ik dan toch wel weer het mooie van de islam dat daarin dan blijkbaar weer geen onderscheid wordt gemaakt tussen mannen en vrouwen.

0
29 rebo

@16 ......... WIJ De Ruyters zeggen ....

Bent u nu echt van koninklijke bloede?

0
30 Snowflake

@29
En je komt in het paradijs als je goed volgens de Koran geleefd hebt en in de voetstappen vd profeet, word je martelaar mag je bij Mo aanschuiven heb ik begrepen question
En er is natuurlijk één zekere weg naar het hoogste niveau in het paradijs en dat is idd de martelaren dood:
"Heilige oorlog (Jihad) is een garantie voor de hemel.Mohammed zei: "de persoon die deelneemt aan de (heilige) oorlogen voor de zaak van Allah en niets dwingt hem daartoe behalve het geloof in Allah en zijn Apostel, hij zal beloond worden met een beloning, of met buit (als hij overleeft) of hij zal worden toegelaten tot het Paradijs (als hij gedood wordt)." Deel 1:35

Er zijn nl ook in het paradijs verschillende niveaus. best nog ingewikkeld question
http://beauty-of-islam-religie.blogspot.com/2011/12/het-paradijs.html

Erg veel om naar uit te kijken is er ook niet, neem bv een vrouw die met haar neef moet trouwen en eigenlijk heel verliefd is op een andere man maar daar niet mee mag trouwen. Dan denk je dat ze dat zij dat dan in het paradijs wel zou mogen, immers Mo zegt dat je in het paradijs weer wordt herenigd met je geliefden, maar dat geldt niet voor die vrouw die wordt hoe dan ook met haar getrouwde partner herenigd. question Dat noem ik dan toch wel pech hebben!
https://al-yaqeen.com/va/ontmoet-familie-elkaar-weer-in-het-paradijs/

0
31 Bleke Betty

@31
Dat van die vrouw die dan wordt herenigd met haar getrouwde partner, en niet met degene waar ze werkelijk verliefd op was is dan inderdaad weer minder mooi. Een klein beetje positief is dan wel weer, dat mensen die naar het Paradijs gaan herenigd worden met hun geliefden die naar de Hel gaan, mits zij geloofden in de Eenheid van Allah. Zij zullen op grond van hun voorspraak voor hen uit de Hel verwijderd worden en toegelaten worden tot het Paradijs.

Maar goed Betty ik blijf dan toch ook maar net als jij waarschijnlijk maar een atheïst denk ik. Ik kan me er dan ook niks bij voorstellen dan mensen het dan ook echt allemaal geloven van al die poppenkast die ik in je linken las.

0
32 rebo

@32
Nee, ik ook niet. Dat al de futiliteiten redenen zijn van grote discussie... volwassen mensen en zoals jij ook aangeeft dat je daar dan een discussie zou voeren om je familie uit de hel te houden?
En dat jouw god, wil dat je dieren doodmartelt of zelfs mensen gruwelijk aan hun eind brengt... Dan denk ik , ze vergissen zich want die rol was standaard toch voor de duivel bedoelt question
Dat je gelooft in een hogere macht, in 'iets' ok, maar daar dergelijke belachelijke draaiboeken voor maken waar mensen zich zwaar verplicht, en op straffe van de dood aan moeten gaan houden .... dat is mij een raadsel. Ik zou nog eerder geloven dat we een zeer geavanceerd spelletje van zwaar verveelde stront verwende Alien koters zijn, dan dit soort bizarre dingen.
En ik snap ook niet, dat al geloof je dat allemaal, je bereid bent om mensen af te slachten en alles zo wreed mogelijk en dan hard allah akbar roepen.... omdat het in een boekje staat van 1400 jr geleden? ik kan daar echt met mijn verstand niet bij, dit anno 2018, tenminste voor het grootste gedeelte dan question Wake up denk ik dan!

0
33 Bleke Betty

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

https://sites.google.com/site/dehoaxwijzer/valse-nieuwssites...

zojuist geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Ook tot jaren celstraf veroordeelden op vrije voeten door personeelstekort

Vroeger zeiden ze altijd dat besturen vooruit zien!Helaas hebben onze regeringen van de laatste 25 jaar last gehad van kortzichtigheid!D...

6 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Querido not
Weg uit Nederland regelland: ‘soevereinen’ beginnen nieuw bestaan in Portugal

@2 Daar ben ik ook wel benieuwd naar. Ze zochten hun vrijheid, weg uit het overgereguleerde Nederland - en vonden dat in Portugal. Hartstikk...

10 minuten geleden geplaatst door Querido not

spookrijder
Islamisten roepen bij betoging in Hamburg om kalifaat

Kijk eens aan. Gaat helemaal goedkomen in Europa!...

19 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Hendrianus
Ook tot jaren celstraf veroordeelden op vrije voeten door personeelstekort

Niet te geloven. Een minister die stelt niet goed geinformeert te zijn gezien zijn, "De Kamer heb ik de informatie gegeven die ik toen had." De ...

28 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

LoydMorris
Islamisten roepen bij betoging in Hamburg om kalifaat

En velen vinden het geweldig dat er dagelijks honderden moslims naar Europa komen. . . Denk goed na waar u binnenkort op gaat stemmen!...

1 uur geleden geplaatst door LoydMorris

Graaier1000
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

"Poetin zei meer specifiek: ‘NAVO-soldaten zijn in Oekraïne. We weten dat. Ze spreken Frans en Engels, dat weten wij ook."Dat er voor of ...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Wedergeboren
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@96 "aan de puntentelling te zien" De 'puntentelling 'die laat zien dat jij al in #6 begon met op de persoon spelen en daarmee ook...

2 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

Graaier1000
Weg uit Nederland regelland: ‘soevereinen’ beginnen nieuw bestaan in Portugal

Hoe ze het op termijn volhouden en redden daar ben ik wel benieuwd naar. Wat is hun vangnet als het even tegenzit, zijn de 'souvereinen' dan op ...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Indian Hd Sex Videos DownloadBokep Indonesia Terbaru 2023Gayporn Video GamesKim Delaney NudeEvangeline Lilly NuseMarie Dee PornEbony TribingFreee Amatuer PornMasterbation Male VideoMelenia HicksMasturbation Xxx VideosFat DildoesPussyslip PicsBig Natural Boobs PornstarBrazzwrs VidsTimtalespornNude WindowReddit OnoffHottest Black Porn StarsNude Bbw LatinaManga OriginzHooker CreampieHole In Wall HentaiNickeyhuntsmanMilf Hunting In Another WorldSex Education ScenesStep Hd PornChunky Sister PornSniff & Lick Face SitFemefun ComFingering VeginaHindi Hd XxxxKink XxxSexvideosfreeLela Star BlowAss PardaeLiev PornBig Booty GaypornSkip The Games South JerseyGay RimjobAqula-014Cumswallow VideosCum On Belly CompilationShadbase ArtHentai SeasonJaanuChudai Sex VideoBrirni KittenVideospornos Gratis En EspañolJessica Alba SextapeSoft Porn For WomenSabrina MareeXxxxx Video GirlMassageparlor PornReddit NuedsInterracial Comics PornBangla X XxGay Male Tube.Breckiehill NudesHd Indian PronTamil Sex Hd MoviesIndian Style PornIndian Porn SisterTrans PornolarıAmpallangHonata PornReal Life Futanari PornXnxn Video ComJ260 Model NameSteph MiKatie Bell SexXxx Indian Sexy Video HdCartoon Network HentaisSexe TravestisPorn CstegoriesManuel FrarraEmmanuelle Chiqui NudeTelugu Recording Dance Sex VideosSandy Cheeks HentaiHindi Chut Ki VideoPornparodyFamuse PornMadelyn Cline AssHane AmeJoaquin SantanaHot Massage VideoLesbian Porn SexyVeronica Church Arcade PornBlack Canary HentaiAss LikersUndressai色情 網Ryan Conner AnalHuge Tits CreampieAndrea Brillantes ScandalsAlpha PornoIndian Xxx MoviesFoursome XxxFree Brother And Sister Sex VideosBhartiya Mahila SexHeatherdeep ComChanrl SantiniWife Dirty TalkSmpngentotBoolywood PornBlackbreeders Gay PornMinaki Komukai777 Filter Tik TokHentais TreamDragon Prince PornHoli XxxBrandi Mae PornGay 69pornSexo Brutal Com NovinhaSplash MochaBhai Se ChudwayaMiya KhalifapornHarper The Fox PornTamil Mallu SexPublic BralessPriya Sex ComPornwallSunny Leone Ki Hd VideoDesi Bhabhi Sexy PornMom San PronLesbian GrouppornClit Suck ToySextopwatch ComicVideosde SexocaseiroDick PrintGangısterVideos Of Double PenetrationHusband And Wife Honeymoon SexMother Seducing Son PornRule 34 Por NAmature Anal PornWanonnceToomics GratisTitsgirlBrooklyn RoseXxx Con DominicanasWww Bihar Sex ComAdult Story MoviesPornos De AdultosTéléchargement Vidéo PornographieSmoothtwinkNude Porn TamilBrazil Fetish FilmsMasajespornoMy Perv Mom