door Carol Fenijn in Politiek  ·  46 Reacties

  • 3
  • 444x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

zijn we mooi klaar mee.

5
1 120db

Zouden deze 100 gemeenten ook extra 'vluchtelingen' gaan herbergen, of is daar geen verband mee?

5
2 Carol Fenijn

Groen links doet het daarmee veel beter dan de PVV.

13
3 Zucht

Dit betekend, dat glijmiddelproductie voor de komende tijd word vergroot aangezien die Groenlinksers overal glijmiddel voor gebruiken om in te kruipen. Bij criminelen en uitgeproduceerden, krakers, junkies kruipen Groenlinkers met veel glijmiddel lekker in het kontje.

De plaatsen in Nederland worden er veel minder veilig en geweld zal normaal worden; we leven immers in multiculturele samenleving aldus Groenlinkers, leuke woordjes maar in feite betekend dat shariabananenrepubliek in de polder.

Als je denkt dat PVDA al erg was op opgeven van ons beschaving, cultuur om de buitenlanders blij te maken, is dat Groenlinks 6 keer zo erg.

Die zijn helemaal anti-nederlanders en pro-eurofielen, pro-islamisten, pro-bananenrepubliek.

7
4 Handalf

Oh nee!

4
5 Jan met de korte achterlul

Kom daar maar eens om bij die lullo's van FvD en PVV.

11
6 Hadjememaar

@3
maar dat is anders... alleen bij PVV en FvD zou "het volk" het willen, als een linkse partij zo groot is, dan gelden er anders normen volgens de PVV en FvD aanhang........

6
7 ikzelf

@7 of ze sluiten de pvv en fvd overal uit. En GroenLinks doet in wat meer gemeenten mee dan bovengenoemde rechtse partijen. En @3 zucht.... Uw nick zegt het al...

7
8 Bullduck

joepie nog meer verpaupering

5
9 knakworst

@8
en U denkt dat PVV en FvD groenlinks niet uit zouden sluiten als zij het voor het zeggen hadden!?
gewoon huilie huilie!
er zijn zo veel verschillen dat die 2 gewoon niet samen gaan, dus het is geen uitsluiten maar gewoon realisme!!!
Groen Links is bij de laatse verkizingen het meest gegroeid dus ook zij hebben recht van spreken "het volk" op links wil hun gewoon aan de macht wat is daar fout aan?

7
10 ikzelf

Bij extreemrechts hebben ze nu eenmaal weinig binnen hun gelederen dat kan lezen en schrijven...

9
11 Hadjememaar

@8 Gewoon te weinig kiezers en in weinig gemeenten meegedaan.

Dat is alles.

3
12 Violier

@10 nee de studenten stemmen links, en daar zijn er eenmaal veel van. Want links beloofd mooie dingen voor studenten. Nakomen is een ander verhaal, maar oké. Rechts is realistisch, links is opportunistisch, en alles daar tussenin is zeker niet geloofwaardig, want die waaien met alle winden mee. Dan maar rechts, duidelijkheid is het beste. Geen halve zweefteven die overal maar het goede in zien, ookal leert de praktijk ons andere dingen.

6
13 Bullduck

@13 Goed punt. Ik zie gekke Geert nog, hoe hij meteen na het sluiten van de stembussen zijn enige "breekpunt" overboord kieperde...
65 blijft 65....

11
14 Hadjememaar

@13
Hoeveel beloftes heeft de PVV al nagekomen?
Ik mag mede dankzij hem nu tot bijna 68 werken......was toch zo'n breekpunt...

Noem het hoe je wil er hebben nu eenmaal meer mensen op Groen Links gestemd.
blijkbaar zien studenten meer in die partij dan een rechtse populist, is gewoon hun goed recht.

4
15 ikzelf

@13
"Rechts is realistisch, links is opportunistisch,"

geloof je het zelf?
Groen Links heeft al jaren de zelfde speerpunten, Geert spring overal bovenop als zijn doelgroep zich ergens druk over maakt, maar werkt het niet laat hij het gewoon vallen, waar is dat polen meldpunt gebleven???
werkte blijkbaar niet.... wie is er nu opportunistisch bezit???

6
16 ikzelf

@12
"Gewoon te weinig kiezers"
laat dat TE maar weg, gewoon weinig mensen die achter de PVV staan.

"en in weinig gemeenten meegedaan."
omdat er alleen idioten waren die zich aanmelde voor een plek op de kieslijst......

7
17 ikzelf

@17 Ze zijn overal moedwillig buitengesloten. Hier in de gemeente Terneuzen bijvoorbeeld ook. Gigantisch veel stemmen, En net als bijvoorbeeld Leefbaar in Rotterdam wilden de andere partijen, niet eens praten. Logisch als je een gladjakker als Rosenmoller als informateur hebt.

4
18 Querulijn Xaverius,

Het is hoe dan ook logisch.
Een goede vuistregel: Met extreemrechts praat je niet, dat tuig bestrijd je.

11
19 Hadjememaar

@18 Gigantisch veel stemmen voor de PVV in Terneuzen? Ze hebben maar 4 van de 31 raadszetels, hoor.

6
20 Zucht

@8 De FvD wordt overal uitgesloten? Waar precies?
En het is politiek hè. Als je opstelling niet deugt kom je nergens aan de bak. Groen Links heeft het gewoon veel beter gedaan en hebben nu dus meer te vertellen dan de PVV. Maar klagen mag altijd, natuurlijk.

8
21 Zucht
22 Wendel

@10 Uitsluiten niet nee
Dat is voor kleuters

2
23 GOTCHA666

Hoi hoi hoi nog meer negerlullen overal in de wijk die niet meer weg willen bedankt groen links

3
24 Joepie

@19 Daarom kan je dus gewoon praten dus

2
25 GOTCHA666

@19
"Een goede vuistregel: Met extreemrechts praat je niet, dat tuig bestrijd je."

Ja Hadjememaar maar weet je wat het nu helemaal is? Dat praten bij jou worden steeds meer dezelfde oneliners lijkt het wel. En dat vind ik heel erg jammer want daar kan zelfs ik zelf als extreemrechtse deelnemer zijnde al niet eens meer om lachen. Vroeger waren het tussen ons tweeën ten minste nog hele leuke en gevatte conversaties waarbij de tranen uit mijn broek schoten van het lachen. Maak van die oneliners dan ten minste nog een loop of lus want dan lijkt het nog wat. Dat is een zichzelf steeds weer opnieuw repeterend computerprogramma ofwel een herhaal opdracht. Ik zal hieronder even een klein voorbeeldje voor je geven hoe dat moet want daar zijn we ten slotte vrienden voor.

""sterretje zat bij samantha in haar sterretje zat bij samantha in haar sterretje zat bij samantha in haar sterretje zat bij samantha in haar sterretje zat bij samantha in haar sterretje zat bij samantha in haar sterretje zat bij samantha in haar sterretje zat bij samantha in haar sterretje.""

3
26 rebo

Ik wil graag langs deze de inwoners van die gemeenten

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL

VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL

STERKTE TOEWENSEN!

3
27 Zie Hier

@26 Ik denk toch dat ik maar gewoon zelf bepaal wat ik hier schrijf en jouw advies, me te verlagen naar jouw kinderlijke niveau, naast me neerleg.

4
28 Hadjememaar

@28
Dat vind ik nu niet aardig van je. Doe ik daar nu zo mijn best voor om het toch weer helemaal goed te maken tussen ons tweeën? Het feit dat jij extreemlinks en ikzelf extreemrechts ben, zou toch geen beletsel mogen zijn om toch samen door een deur te kunnen.

1
29 rebo

@29 Op momenten dat jij niet net compleet uit je panty aan het gaan bent, kan dat ook gewoon. En als het niet breed genoeg is laat ik je uiteraard vóórgaan.

3
30 Hadjememaar

@30
O maar qua breedte is het voor mij thuis in ieder geval geen enkel probleem. Ik heb thuis namelijk allemaal garagedeuren. question

0
31 rebo

@4 ,

Ik vind die eurofiele, progressieve, linkse groene wind wel verfrissend. Beter dan die stinkende bruine drek die zo het debat beheerste de afgelopen jaren.

5
32 progressiefliberaal

Het bewijs dat PVV en FvD vooral hard schreeuwen en luidruchtig zijn, maar dat de stilzwijgende meerderheid gewoon achter de normale partijen staat en niks moet hebben van die flankpartijtjes die niks waarmaken als het erop aankomt.

Dat het hier zo verfoeide GroenLinks, D66, CDA en VVD en ook de PvdA het maar goed mogen blijven doen de komende jaren.

4
33 progressiefliberaal

@2
Ik hoop vurig dat juist die gemeentes een dik percentage vluchtelingen te herbergen krijgt.
Gewoon omdat Groen Links stemmers dat fijn vinden, althans zo heb ik dat begrepen.

1
34 Al

@31 Net als jij wilt bepalen wat ik zou moeten schrijven, denk jij nu te mogen bepalen over welke deuren we het precies hebben.
Naar dat dictatoriale trekje moet je toch eens laten kijken.

3
35 Hadjememaar

@35
"Naar dat dictatoriale trekje moet je toch eens laten kijken. "

Ja maar het doel heiligt de middelen zeg ik dan maar weer. Want ik heb daarmee dan toch in ieder geval voor elkaar gekregen, dat we nu net als vroeger weer normaal kunnen discussiëren met elkaar. Want het ging namelijk helemaal niet goed de laatste tijd, dat zag ik nog wel, en er viel voor mij dan ook nog maar weinig te lachen.

1
36 rebo

@36 Ik snap wat je bedoelt.
Wat humor betreft, trekken die lui aan jouw zijde bepaald geen volle zalen.

4
37 Hadjememaar

@37
"Wat humor betreft, trekken die lui aan jouw zijde bepaald geen volle zalen."

Tja je kunt het ten slotte niet altijd winnen zeg ik dan maar. Eigenlijk net als met een dobbelsteen gooien. Vooral niet als je dan van een tot en met vijf af bent en dan bij zes nog een keertje moet gooien. Maar levensgeluk kan veroverd worden. Heb ik ooit wel eens ergens gelezen.

0
38 rebo

@38 Dat met dat levensgeluk zal wellicht nog wel lukken, maar ik betwijfel dat iemand hier geïnteresseerd is in het levensgeluk van de ander.

Ook hier gaat het in beginsel over de opmars van GroenLinks. Die krijgt vooral aandacht omdat die groei in schril contrast staat tot wat de extreemrechtse bewegingen voor elkaar krijgen.

5
39 Hadjememaar

Heeeeeeeeeel erg smerige linkse ratten

0
40 Joepie

@39
Ja dat is allemaal niet zo mooi met die opmars van GroenLinks. Even een zakdoekje pakken om mijn traantjes te deppen. Maar er zijn buiten dat om toch ook nog dingen die nog veel en veel erger zijn. Weet Jij bijvoorbeeld waarom het momenteel niet zo goed schijnt te gaan in het huwelijk tussen Melania en Donald Trump?

0
41 rebo

@41 Dat weet ik niet. En al kan ik me er wel wat bij voorstellen, boeit het me niet bijzonder dat de 45e als echtgenoot een ramp is en niet langer gewenst is.
Als politicus veroorzaakt híj nog veel grotere rampen, waar ook wij de (on-)nodige gevolgen van zullen ondervinden.
Het schijnt dat hij ook in die hoedanigheid in toenemende mate ongewenst is, en daar zou ik liever wat meer over horen, althans dat er wat zou gebeuren met zijn 'ongewenstheid'.

1
42 Hadjememaar

@42
Ik heb dus en ik kan wel zeggen uit een zeer betrouwbare bron vernomen dat Donald Trump bij Melania haar neus tussen zijn duim en wijsvinger nam en er even in kneep. En toen dacht ze dat ze op de visafslag bij IJmuiden liep.

0
43 rebo
44 rebo

Toch een heel stuk succesvollere partij dan de PVV..... question

0
45 TedjeR

@42
Maar goed Hadjememaar ik ga er nu van tussen want ik moet al om 4 uur beginnen, dus ik heb nog maar een paar uurtjes, en dan gaat de wekker alweer. Ik kijk morgenavond nog wel even of er nieuwe ontwikkelingen zijn. Groetjes

0
46 rebo

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

4 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

4 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

5 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

5 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

5 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

6 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

6 uur geleden geplaatst door duurendaal

NK. App
Sexy PoBoor ChodoIndo XxxTwinks DadsTulasi PornIndian Sex Video BanglaMsfiiire LeaksAmature Sex TapesSexarabeXvideocoroasDarling Danika XxxMayara HillsInoccent PornK Pop Fapسکس برازسDesi Village Aunty NudePuretaboo New PornSoftcore FilmsBaddiesonly TvIndian Sex ProneCelebrity BlowjobsReal Sex MovieTransgender Hypnosis PornPorn SightsTravestiechatVideo Sexe Francais GratuitSex Video Hindi JabardastiRose MonroeProen VideoFrench Porn ComicsPictures Of Taylor Swift NudeXxx Hd Video YogaSaree Sexy XxxHot Couple PornSexo Pornografia GratisAfican American PornR/upskirtsAnal AmateursNude ChineseGay Pinoy PornBbw Hispanic PornPorn In The ParkCondom Sex XxxXxx Sex Pron HdSri Divya Sexy VideoAnal PantiesGracefulgracexoPornhub CategoriesTransvestiInternetchocksFilms Pornographique En StreamingHuge LoadsParis Hilton NudoPorn Tube GyTamana XxxxYouporenVoyeur NudeKissing FemdomFreebrazzers PornChun-li Nude ModCumshotxxxBikinioffXxxxxxxx ImageAll Xvideo ComOvertime Megan NudeAllysonbrooksxBengali Xx PhotoNaked Fat ChicksGay JavMature Naked Women PicsTarzanxxxmoveGavran ZavazaviIndian Housewife Sex ComProne Bone Sex PositionPorn GangbandLatina Porn LesbianPorn Videos In HfXhaesterGay Sex ClipsVer Mangas PornoYouramateurPorn FreesexRubias PornograficasDeepthroat FuckWomen Masturbate GifJulia Nicholson NudeWife DildoFatty Game ComWorlds Biggest VaginasMom Flashes SonBest Blowjobs In PornAplikasi Bokep4 Girls FingerlaintJoni SinceMallu Roshini HotBanu Sex VideosChaparritas NalgonasJogos Porno3dChanel Iman NudeNeach PornSexbMia Sand NudeLiinaliiis NudeTattooed AnalPmv XxxRyan MadisonOld And Young Lesbian PornHd Sex Malayalam VideosMiakhalifa ComFarher And Daughter PornAaliyah Love Step MomMemek Basah裸胸照片Reina Rae PornMortal Kombat R34Punishment SexCollege Girl Sex ComHot Gay PronsDescargar Porn VideosFree Use MylfJenna Jameson PussyErotic Vintage ForumAlex ChanceNew Porn StarrsM.i.l.fRep Porn VideoMia MagmaLesbian FootpornPornstar NamrHaleighcox NudesGay SrxCheating Full PornBig Titty Mom PovHige CockIndian Bhabhi PornCartoon GonzoWww Porn Sex Video ComHot Romantic Sex ComXxx Sax VidoeSweer PornLindsaycapuano Onlyfans LeakedNepali Puti ChikaiPallavi Patil HotHot Sex Xxxx VideoFree Porn Of Mom And SonPorn Kiana DiorRuenue.comBarrazers XxxRiae PornostarPornstrip