door Havermout in Buitenland  ·  42 Reacties

  • 2
  • 381x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Volgens de Amerikaanse regering verdient Trudeau verdient een speciale plek in de hel en ze zeggen ze dat communist Kim het goede wil doen. Och, de zoete ironie.

8
1 Ketter

Oke..

1
2 moya155

Hallo, zijn er nog zure pruimen hier die ik uit kan lachen?

8
3 Chaimileh

Welke reden heeft NK om te stoppen wanneer de sancties gewoon blijven?

2
4 Pegasus

@4 Een land met concentratiekampen kun je moeilijk de sancties van opheffen of verlichten.

2
5 Yisrael

@3 die zijn aan het kijken of ze al pruimen kunnen plukken.

1
6 moya155

@5 Klopt, maar dan blijft nog steeds de vraag waarom NK zou stoppen met hun kernwapenprogramma. Oh, en dreigen met militair geweld werkt ook niet, aangezien dat de hele reden is dat ze überhaupt kernwapens willen.

2
7 Neobullseye

“Peace in our time” - Chamberlain.

1
8 Ketter

@5

Dat begrijp ik volledig. Ik vraag mij alleen af hoe men NK zower wil krijgen te stoppen met oorlogje spelen als ze er niets tegenover voor aanbieden.

0
9 Pegasus

Klopt, maar dan blijft nog steeds de vraag waarom NK zou stoppen met hun kernwapenprogramma. Oh, en dreigen met militair geweld werkt ook niet, aangezien dat de hele reden is dat ze überhaupt kernwapens willen.

4
10 moya155

@9 Er zouden natuurlijk beloftes gedaan kunnen zijn dat als NK zijn kernwapens eenmaal weg heeft gedaan, dat dán (en dus niet eerder) de sancties stoppen of verzacht worden.
Voor wat, hoort wat.
Wellicht wachtte Kim Jung Un op een president die hij met zulke beloftes (enigszins) kon vertrouwen. Blijkbaar heeft hij zo'n man in Trump gevonden.

2
11 xtremy

Al met al ben ik onder de indruk hoe Moon ze in deze positie heeft gemanoeuvreerd. Hij weet hoe je grote ego’s moet sturen. Hij verdient de Nobelprijs. Tevens is hij de eerste leider die de Olympische Spelen heeft gebruikt voor wereldvrede. De tijdlijn van zijn acties is fenomenaal.
Blijft afwachten of dit meer oplevert dan het vergroten van het aanzien van Kim in de wereld en zijn land. Dat is tot nu toe het enige echte resultaat.

3
12 Ketter

@10

In de categorie: Slim omgaan met je peuter

https://www.babyenkind.nl/en-nog-een-keer-en-nog-een-keer/

Citaat hieruit:

"Herhaling is ook een manier waarop je peuter aan zich-zelf laat zien wat hij allemaal al kan. En dat is natuurlijk een heerlijk gevoel ! Daar moet je dan misschien nog maar een keertje van genieten"

2
13 Endandit

@11

- "Wellicht wachtte Kim Jung Un op een president die hij met zulke beloftes (enigszins) kon vertrouwen. Blijkbaar heeft hij zo'n man in Trump gevonden." -

Zo'n heel goede trackrecord heeft Trump echter niet met het houden van afspraken, maarja, we zullen het zien.

0
14 Pegasus

@14 Weet jij hoe en wat Kim Jung Un denkt en vind van mensen? Vooralsnog lijkt het erop dat Kim vertrouwen heeft in Trump. (meer dan in Trumps voorgangers in elk geval).

Maar zoals Trump zelf ook zei, tot nu toe hebben beiden partijen er goede bedoelingen mee. Over een tijdje kunnen we pas zeggen wat het allemaal echt heeft opgeleverd.
Trump heeft al gezegd dat hij nu ook moet afwachten en misschien over 6 maanden moet vertellen dat het toch allemaal tegenvalt. Dat zou kunnen natuurlijk.
De tijd zal het leren. Voorlopig ziet het er goed uit allemaal.

2
15 xtremy

Zo'n heel goede trackrecord heeft Trump echter niet met het houden van afspraken, maar ja, we zullen het zien.

2
16 moya155

@7 Je gelooft toch zeker zelf niet dat Noord-Korea die kernwapens gaat opgeven. Dat is het opgeven van de legitimiteit van dat regime.

2
17 Yisrael

@17 Dat gaan ze niet doen idd. Voor hetzelfde geld is er binnenkort weer een democraat aan de macht die weer oorlog wilt.

4
18 solidsteel

@11 Laten we die route even volgen. Noord-Korea breekt het kernwapenprogramma volledig af. Als Amerika vervolgens gewoon doodleuk de sancties laat staan (eventueel met de op zich legitieme reden dat er nog zat andere dingen mis zijn in het land) of zelfs de "Libiëroute" volgt wat betreft het regime is NK de lul, en dat weten ze daar ook wel. NK wil net zo goed zekerheid van de VS dat ze geen mes in de rug gedrukt krijgen als andersom.

0
19 Neobullseye

@17 Euhm, dat zeg ik dan ook in al mijn andere reacties? NK heeft geen enkele reden om daadwerkelijk hun kernwapens op te geven, aangezien dat hun enige troefkaart is naar de rest van de wereld.

0
20 Neobullseye

@19 Er zullen ongetwijfeld wat dingen heen en weer beloofd zijn die voor Kim genoeg zekerheid geven zich hieraan te houden. Wat dat precies inhoud zullen wij voorlopig (of nooit) weten. We moeten gewoon even afwachten nu. De tijd zal het allemaal leren.
Feit is wel dat er nu voor het eerst in heel lange tijd op normale manier met elkaar gesproken wordt, iets wat "Het Westen" altijd zegt te willen met "tegenstanders" (de dialoog behouden, heet dat geloof ik in politieke kringen). Zo'n dialoog houden we met zoveel "vreemde" regimes.

2
21 xtremy

@18 "Voor hetzelfde geld is er binnenkort weer een democraat aan de macht die weer oorlog wil"

Als ik zo terugkijk zijn de oorlogen die de VS hebben gestart toch echt ingeleid door een Republikein.

2
22 Criticaster

@22 De laatste stonden toch op conto van Obama.

5
23 solidsteel

@23 Irak?

1
24 Criticaster

@23 Wat, je bedoelt de oorlogen die grotendeels veroorzaakt zijn omdat Bush Jr. het halve Midden-Oosten in de hens heeft gezet? Verder is het cherry picking wat je nu doet.

1
25 Neobullseye

@23 ben ik toch benieuwd welke oorlogen Obama dan precies gestart heeft?

0
26 BlackNinja

Ik vind de titel van dit bericht wel geinig.

Trump, die pakweg elke 5e tweet opschept over het "weer op sterkte brengen van *our Great Military*" ..... en nu aangeeft War Games te willen beëindigen.

Begin dan maar met het aanpassen van het overheidsbudget zou ik zeggen.

2
27 Endandit

@5 "....Een land met concentratiekampen kun je moeilijk de sancties van opheffen of verlichten....."

Veel landen hebben concentratiekampen (of hebben gehad) Juist die landen moet je helpen en de mogelijkheid bieden zonder gezichtsverlies een wereldwijde modus vivendi aan te leren, de overgang van een strategie van wereldrevolutie naar een strategie van verdeling van macht en invloedssfeer, van een radikaal alternatief naar een geregeld mondiaal politiek systeem (Dat was ook de inzet van de oorlog in Vietnam die voorafging aan de vredesbesprekingen met China dat hiermee uit zijn isolement van wereldrevolutie en klassenstrijd werd gelokt......

5
28 CoolMemories

@3
Geen idee, maar het idee alleen al dat je hier aanwezig bent, tovert een zoete glimlach op mijn lippen, Chaim.

0
29 W. Anstalt

@14 ""
Zo'n heel goede trackrecord heeft Trump echter niet met het houden van afspraken, maarja, we zullen het zien.""

Afspraken maken met Trump, dat is scheten laten in een netje (vrij naar Jaap Burger - PvdA).

1
30 W. Anstalt

@22 "....Als ik zo terugkijk zijn de oorlogen die de VS hebben gestart toch echt ingeleid door een Republikein....."

Nee, jij weet er weinig van! De globalistische oorlogen zijn ingeleid door linkse globalisten zoals de Trotskist Wolvowitz die de oorlog in Irak ontwierp.....de haviken (zoals Bush) dienen slechts als kop-van-Jut en weten niet eens waar die landen liggen, wie er wonen, laat staan waar de bommen gegooid moeten worden....dat weten de globalisten die ook de oorlogen in Libië en Syrië begonnen en zich verschuilen achter een valse dialectiek tussen 'republikeinen en democraten'....! Trump rekent af met deze valse en achterhaalde dialectiek!

6
31 CoolMemories

@28 Dat doet er niet toe. Door dat soort landen - waarin NK toch echt wel uitzonderlijk is overigens - te 'helpen', of door überhaupt alleen al met ze te praten, geef je validiteit aan dergelijke regimes en hun misdaden.

1
32 Yisrael

@21 ""Er zullen ongetwijfeld wat dingen heen en weer beloofd zijn die voor Kim genoeg zekerheid geven zich hieraan te houden""

Om zich waaraan te houden dan, precies?

0
33 W. Anstalt

@26 "...ben ik toch benieuwd welke oorlogen Obama dan precies gestart heeft?...."

Onder Obama zijn Libië en Syrië verwoest door NATObombardementen en steunen van de Jihadisten!

3
34 CoolMemories

@25
Maak er maar rustig de familie Bush van. Al kon ik destijds iets meer respect opbrengen voor pa. Met G.W. zijn de republikeinen definitief het tijdperk van de clowneske presidentschappen binnengewandeld.

0
35 W. Anstalt

@33 Alles gemist of zo? Er worden gesprekken gevoerd om kernwapen arsenaal af te breken, vriendschapsbanden te versterken, sancties op te heffen en oorlogen te stoppen. Maar wat zou Kim Jung Un dan toch moeten doen?.....

Als je de precieze afspraken wil weten moet je Kim of Donald zelf maar bellen, die weten het, want die waren erbij.

1
36 xtremy

@36
Ik denk dat jij alles gemist hebt. Er is niets beloofd. Er is weinig of niets afgesproken. Trump heeft Kim kennelijk op een video getrakteerd of zo.
O ja, er is ook een intentieverklaring opgesteld, het is nog maar afwachten of de handtekeningen daaronder de inkt wel waard zijn.

0
37 W. Anstalt

@37 Mooi toch, al die dingen gaan vanzelf een keer komen, alleen moest er wel eerst een kennismakingsgesprek gevoerd worden. Dat is nu dus gebeurd.
De rest komt vanzelf wel.

1
38 xtremy

De VS halen hun soldaten weg en Noord-Korea belooft (belooft dus) te praten over het ontmantelen van kernreactoren. Misschien. Maar in elk geval de Amerikanen weg daar. Kim is geslepen. Die hereniging komt er wel. Alleen anders dan we zouden willen.

1
39 Ketter

Trump heeft een stukje papier met beloften van een dictator. Chamberlain all over again.

2
40 Ketter

Alleen de VS hebben nieuwe toezeggingen gedaan. Onder de 45e worden het nog grotere losers dan ooit.

2
41 Hadjememaar

@38
We zullen het zien.
Of niet, dat lijkt me nog steeds de waarschijnlijkere optie.

0
42 W. Anstalt

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Russische sigarettenkoning loodste miljoenen door Nederland, vlak voor sancties

Hoogopgeleiden werkten hier natuurlijk aan mee....

39 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Kortere lontjes vragen om nieuwe methode: NS-klas leert met geweld omgaan

@6 Desondanks zegt Den Haag, we gaan er allemaal op vooruit. En dat zeggen ze al decennia. De leugens stapelen zich op. Eindeloos. De Pravda is ...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Het veilige Boedapest • Grenzenloos

Nou moet ik huilen. Zo was het hier vroeger ook. 😢...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@61 Daarom zou het goed zijn als Wilders eens premier werd. Als we met z'n allen op Wilders stemmen en dan kijken wat er gebeurt. Net zo lang to...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Rusland heeft onlangs weer een vreselijke mijlpaal bereikt in de oorlog

@3 Waarschijnlijk zijn er net zoveel Oekraïners gestorven. Maar daar hoor je niks van. Ik vraag me af wanneer er een opstand in Europa uitbreek...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

duurendaal
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@31 m post@33 Strongoli.Mee Eens. Ja, er hangt een meer uitgebreide economie mee samen dan allen de inkomsten van vastgoedbaronnen. En e...

1 uur geleden geplaatst door duurendaal

ongelovenloos
Kortere lontjes vragen om nieuwe methode: NS-klas leert met geweld omgaan

Ze hebben het al zo ver laten komen dat ze een wapen moeten dragen willen ze zich kunnen verdedigen....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Vageali6888
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@83 @89Aardige inside info over de reden en hoe het ging toen ;"they spat on us"Special Report: Why Ukraine spurned the EU and e...

2 uur geleden geplaatst door Vageali6888

ongelovenloos
Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw samen naar avondshow op NPO1

Twee onfrisse figuren waarvan ik me wel eens afvraag of ze wel een douche hebben....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Sunny Leone Sex Video PleasePornhub Pussy LickingLil D Porn VideoIndian Girl Sex FuckCyberpunk HentaiFemdom CumeatFotografi BugilMarylyn ChambersDainty Wilder SquirtChocolatemodelSpahuntersMonster HenteiIndian Jabardasti Sex VideoBrowser Sex VideoDehati Hot Sex VideoNude Fat WemanNude Lesbian VideosFukedSex With GymGay Pee PornTv NudePornor AdultoGrace AlexaEbonymystiqueBlowjob HdAfrican Nude DanceFull Hd Porn Full MovieHuge Tits MassageGay Hand Job CompilationPorn Free LatinaMelkor.mancinPahralPorn Do BrasilReftubiLil Fizz NudesXxx HinduPorn Hd Sunny LeoneHot Thighs PornGirlfriendfilnsLilded JanetTranssex PovKatrina Black PornFree Use Office PornMotherless VomThe Fapping ForumFabswingerzMilfareaBrotherfuck SisterHot Nude MomsGranny GapersFree UsepornCheerlader PornSensual PeggingPornsite For FreeTspornXnxx MDbz HenraiGraciebonr PornMrluckyrawXxxvideohindiFukada EimiFemmes Arabe SexeQuadrinhopornSavita Bhabhi XvideosSummer Smith NudeXxx Bf MovePorn Sted DadOnlyfans.comPorn WolrdPassed Out PornhubSxx VFree Porn Video LatinGand KaiseTime Stop Porn VideosLesbian Threesom VideosTub8 Sex VideoMilf UndressingMature UndressingCoco ChatePono Video SexoWww XvideoHole Sex VideoMeijyouNanga Nach VideoXxxx Sex IndianHqporniaQuadrinhos PicantesOverwatch R34Res Head PornFuck In AssMika Tan PornHot Wife NudeWomen FlashingOrn UbPornos FilipinosTelugu Aunty Sex KathaluBig Black SexTamil Maid SexSankaku ComplSlim Girl Porn VideoDirty Hindi Audio PornStep Mom Xxx HotBgrade Porn VideosPublic Sex VideosPorn UglySeduced MassageCuntwarsReddit SextstoriesBellesa StoriesMature Porn RussiaDeflortationSolo Sex VideoLatest Sex Videos HdAnime CartoonpornSexy Try OnsToriel HentaiMia Khalifa FootjobLinsey Von NudeXxx Porn X VideoCojiendo A Mi PrimaVer Peliculas Gratis PornosBlack Male PorstarHot4lexi NudesShemale Fuck ShemaleLesbian Seduction VideoDrive Thru PornThe Persuaded Hostess HentaiFive XxxHayden AlexeiAsmr NakedTheeroticreview ComStars PornographiqueXxx Video BiAbigail Mac BlackMatuer NakedSexmex. ComXvideo88NudostsrAsia Foot WorshipYsoi PornBbc Cukold PornRomantic XxErotic Tv ShowsXxx Prone HubJapanese Porn MessageArmana Miller PornTbfe PornWifelovers.comnSexe En Liveسكس الأسود