door Febee in Buitenland  ·  16 Reacties

  • 7
  • 458x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

ik las laatst dat joden daar geruisloos,meer en meer huizen kopen in die wijken.

13
1 info

Is dit TEN BEHOEVE VAN de autochtone Palestijnse inwoners, of via slinkse wijze TEN KOSTE VAN de autochtone Palestijnse inwoners???

23
2 Barbapapa-7,5

Febee de Israel SPAM taak overgenomen hier? u was er gisteren ook druk mee.

14
3 info

Uit het artikel:
Er zit echter enig potentieel in dit verhaal dat wordt opgepikt door de Israëlhaters, die het zullen trachten om te keren door te beweren dat Israël geld uitgeeft om ‘Oost’ Jeruzalem te annexeren.

En inderdaad: Israël geeft dit geld alleen maar uit om ‘Oost’ Jeruzalem te annexeren question
Brabosh zèlf erkent dit trouwens ook in haar artikelen:

Feit is dat Israël het afgelopen jaar stilletjes naar annexatie is toegegroeid. Natuurlijk zijn er niveaus van annexatie en de strategie is om de Israëlische wet waar mogelijk toe te passen op gemeenschappen in Judea en Samaria. Zonder fanfare of publieke aankondigingen, heeft de Israëlische regering stilletjes wetten gebruikt die voor hen beschikbaar zijn om een ​​defacto verandering op de grond te creëren binnen gemeenschappen voorbij de ‘groene lijn’.Israël beweegt naar annexatie als de ultieme oplossing aka de ‘Groter Jeruzalem Wet’
https://brabosh.com/2018/03/17/pqpct-h48/

10
4 Uit Den Haag

"Geen nieuws in het Westen" idd de westerse wereld is wel een beetje verzadigd door alle ellende uit de zandbak. Elke dag geouwehoer,moord en doodslag is nou eenmaal normaal geworden dus interesseert het niet. Nooit zal het daar vrede zijn , dus laat de primitievelingen elkaar maar uitmoorden.

6
5 Moetffmijneikwijt

@2 Barbapapa-7,5
De Israëlische religekken hebben nog nóóit wat gedaan voor de bevolking van Oost Jeruzalem question

De sociale verschillen tussen de Arabische en Joodse bevolking in de hoofdstad zijn enorm! Palestijnse buurten hebben te kampen met povere infrastructuur, verwaarlozing en slechte openbare diensten, en bijna 80% van de Palestijnse families in de stad leven in armoede.

Alleen al uit het verschil in infrastructuur en de véél slechtere openbare diensten tussen oost en west blijkt het Apartheidsregiem van Israël question
Dit is met 'n half miljard over een groot aantal jaren verdeeld niet opgelost!

13
6 Uit Den Haag

Is dit TEN BEHOEVE VAN de autochtone Palestijnse inwoners, of via slinkse wijze TEN KOSTE VAN de autochtone Palestijnse inwoners???

4
7 moya155

@1 Graag een linkje aub,

2
8 Snuggles

@2 Als je even tijd neemt om het bericht te lezen dan zie je het zelf.

Maar ook al klopt dit bericht dan noem je het toch weer hasbara, als ik met een officieel bericht kom (niet van Brabosh) dan ga je er toch weer om heen draaien.

DUS WAAROM STEL JE DEZE VRAAG???

2
9 Snuggles

Het artikel stelt, 'Palestijnse buurten hebben te kampen met povere infrastructuur, verwaarlozing en slechte openbare diensten, en bijna 80% van de Palestijnse families in de stad leven in armoede.'

Een stukje verder in het artikel, ' Omdat dit precies het tegenovergestelde is van de wereldwijde reoriek van hoe Israël zijn Arabische bevolking veronachtzaamt, zal dit verhaal niet door de media worden genoemd.'

Hier wordt juist bevestigd wat algemeen bekend is, namelijk de ongelijkheid tussen Joden en niet Joden in de Israëlische maatschappij.

Verder, uit het artikel, '........dat Israël geld uitgeeft om ‘Oost’ Jeruzalem te annexeren.' Pardon? Oost Jeruzalem is in 1980 al geannexeerd. https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Jeruzalemwet

Dus ja,Israël investeert omdat ze na decennia lange verwaarlozing erachter komen dat dit tot een last wordt voor de Joodse wijk.

Is dit bericht dus nieuwswaardig? Niet echt en bovendien suggereert het dat Oost Jeruzalem niet illegaal geannexeerd is. Typische Brabosh pulp.

17
10 Hendrianus

Tsja, ook Oost-Jeruzalem is nu eenmaal een deel van Israël en de bewoners zelf doen er niet zoveel aan dus springt de Israëlische overheid bij.

2
11 JackKropotkin

@11

Zoals de overheid in de wijk waar jij woont ook bijspringt op het gebied van onderwijs en infrastructuur, dit omdat de Kropotkins er niet zoveel aan doen. Er is dus hoop op een beter perspectief voor de komende generatie Kropotkin.

13
12 Hendrianus

Dit artikel toont maar weer eens aan dat de palestijnen (Oost) Jeruzalem helemaal niet zien als hun hoofdstad.
Al decennialang zien ze de verpaupering en toch gaat het geld naar de strijd tegen Israël en zogenaamde ambtenaren die vastzitten en/of hun families.
Oh ja, niet te vergeten de leiders die in prachtige villa's elders leven.
Maar 'investeren', in o.a. het onderwijs, sociale hulp of infrastructuur, lijkt wel een vies woord voor de palestijnen.

Goed dat Israël maar weer eens over hun hart strijkt en de mensen daar laat zien wat je allemaal kunt doen met gekregen geld.
Al geldt dat niet geheel voor Israël.
Als de palestijnen ooit een eigen staat willen hebben (en niet zoals nu dat wat landen het erkennen) maar een staat die op eigen benen kan staan, zal er toch een omslag moeten plaatsvinden bij de palestijnen.
Net als wat de Joden en later de Israëli's hebben gedaan; De mouwen opstropen en hard werken.

Dit artikel maakt weer eens duidelijk dat als je een natie wilt, dat je er dan iets voor moet doen.
Helaas zijn de leiders van de palestijnen nog steeds vervuld van haat en strijd.
Het wordt eens tijd dat zij hun geld en energie in dat project (een palestijnse staat) gaan stoppen.
De rest is zinloos.

2
13 Malinois

@13

Wat begrijp je niet van het feit dat Oost Jeruzalem geannexeerd is door Israël? Israël heeft dus de volledige verantwoording over de ontwikkeling van wat zij de ondeelbare hoofdstad noemen maar deze niet zo besturen.

Verder is het je kennelijk ook ontgaan dat er nauwelijks bouwvergunningen aan Palestijnen wordt gegeven in Area C. Niet dat er geen aanvragen zijn, nee Israël weigert deze te bekrachtigen. Het motto in Area C is de Palestijnen weg treiteren en vervolgens op een dag Area C annexeren.

14
14 Hendrianus

Brabosh geeft twee bronnen aan voor zijn brouwsel. Uiteraard negeert hij de bron die wat toegevoegde relevante informatie geeft. Bijvoorbeeld over de strijd om het burgermeesterschap van Jeruzalem. Die bron, http://www.israelhayom.com/2018/06/01/israel-to-invest-560-million-in-neglected-palestinian-areas-in-jerusalem/ , verwijst naar deze strijd en dat anti Israël dit zal aanhalen als reden voor de investering.

Nee,liever vermeld brabosh de onzin uit de andere bron, http://elderofziyon.blogspot.com/2018/06/news-you-wont-read-in-nytimes-israel.html
waarin verwezen wordt naar de mogelijke annexering van Oost Jeruzalem, "However, there is some potential on this story being picked up by the Israel haters, where they will spin it to say that Israel is spending money in order to annex "East" Jerusalem."

Zoals reeds vermeld @10 , Oost Jeruzalem is reeds in 1980 geannexeerd

12
15 Hendrianus

@1

Dat hoorde ik in een VPRO-docu ook. Daarin vertelden voormalig bewoners van West-Jeruzalem dat ze zich geen huisvesting in dat deel van de stad meer konden veroorloven ivm de hoge prijzen en daarom maar uitwijken naar de andere kant van de muur. Ze vertelden ook dat in dat deel van de stad diensten zoals de gemeentereiniging, de brandweer en ambulances niet voorhanden waren en ze hun kinderen niet buiten wilden laten spelen.

Fijn dat dat nu gaat veranderen en de, inmiddels gemengde, bevolking daar straks ook iets gaan terug zien van de door hen betaalde gemeentelijke belastingen.

Ik vind het een wereldplan. Zo geef je Oost-Jeruzalem als toekomstige hoofdstad van Palestina een mooie bruidsschat mee.

https://www.vpro.nl/speel~RBX_VPRO_810233~reportage-portret-van-jeruzalem~.html

Vanaf minuut 49

12
16 ~ Echelon II ~

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Vageali6888
Wat onthullen asielzoekers als je ze vragen stelt zonder zichtbare camera? Jonathan ging undercover

UAE's minister van buitenlandse zakenThere will come a day that we will see far more radical extremist and terrorists coming out of Europe...

2 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

JackKropotkin
Briefje van Jan - aan Stephan van Baarle - Buttkicken.nl

Het was wel een grappige verspreking van die haatstalactiet van Denk. ...

5 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

JackKropotkin
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

“universiteiten, onderwijskoepels, supermarkten, de sport, cultuursectoe” Onderwijs- en cultuursector zijn by far de grootste antisemiet...

11 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

JackKropotkin
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@1 Antisemitisme richting de Israëlische regering is niet minder kwalijk of is antisemitisme dan ineens ‘kritiek op Israël’ :-)? ...

14 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

LoydMorris
Briefje van Jan - aan Stephan van Baarle - Buttkicken.nl

Bizar dat zo’n figuur in de Kamer zit. . ...

18 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

icnivad
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

De enige met wie ze echt zouden moeten praten staan er natuurlijk niet bij 😂En dat zijn imams en moskeeën....

34 minuten geleden geplaatst door icnivad

JackKropotkin
Na ‘explosie van antisemitische incidenten' wil de Kamer concrete actie

@1 Klopt, als Nee dan Nee en optreden als daar geen gehoor aan wordt gegeven. De angst voor ‘escalatie’ is een ziekte geworden. ...

37 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Zie Hier
Na ‘explosie van antisemitische incidenten' wil de Kamer concrete actie

Begin met op te treden bij demonstratie stop met knuffelen van raddraaiers!...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Van der Burg: gemeenten moeten derdelanders opvangen tot EU-hof uitsluitsel geeft

Ja en natuurlijk vooral stil blijven zitten en niets doen!...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Column | Na regen komt nog meer regen

Veel woorden weinig zeggende inhoud!Leven is simpel als je zelf de beslissingen neemt en er voor staat!! Dan heb je dus je leven in je eig...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

NK. App
3gp King ComHot Hindi Xxx ComTamil X VedeoNo PornBhojpuri PornstarGrandpas Sucking CocksBig Booty DeepthroatVoilapornosMasajes EtoticosNude Chicks DancingAunty Porn Video DownloadValentina Nappi PrisonMalayalam Pron VediosKnotted PornFilm Porno GratuitsViolet Myers XxxNaked Hairy DudesXxxii VedoBengaliboudisexKr Vijaya Blue FilmSexy Video Saree MeinBeautiful BabepornHttps://www.camwhores.tv/Porn ColicsPorn GratBigbooty PorEngland X VideoMobil PornoPrema Sex PhotosPlugtalk.comPuta CojiendoMisspiggynySane Laion XxxTs Dating DelhiXxx Blue Film XxxWhifeys WorldPeyton Meyer LeakedSixeyOffice XhamsterPlayfellowxxxJenblanco PornTamanna Bhatia Hot VideoXxxbvideoPorn Black BeautyViolet Summers OnlyfansHarley Quinn R34TeasenJapanese Girl SexSienna West PornCelebrity SexmoviesMinecraft Comic PornEscort WebsitesPorn AcrtessAnne Marie PornHorny FingeringTeencuntBig Tit FreepornHorny StepmomsXxxadultCherry AcidGrandma Lesbian PornForce Deepthroat PornLuckyrushصورة سكس متحركPorn Angela WhitePakistani Bf VideoJav Subtitle EnglishEbony Lesbian ScissoringBokep JavanesPorn RedtHot Actress Nude PicFree PronosDownload X VideoHentai 177013Digital Play GrandChatsturbateExray PornFemale Agent PornXxx Videos With AudioHddesipornInterracial PornhdPornos IndePokemane DeepfakeبزارسSunny Leone NhdeCastle Of Temptation PornXx HdsexAnna Jendrick NakedIntercoursegifGloryhole CumswallowMiley Cyprus PornVr Anime PornSexy Indian PornstarsYouxxxIndian Xnxx Video HdKink . ComMalayalam Actress Leaked VideosLizzie Brocheré NudeXhanstwrTara Babcock BlowjobAmime MilfDog CockXnxx Jonny SinsFree Brazer Porn툰사랑Newly Married Sex뒷치기Xxx Sex Video Brother And SisterXxx Mom And Son SisterThe Indecent Woman 1991Bacchon Ka SexSexy Video Hd Free DownloadVampire VixenTeen Sucks DogMissy MonoreAndhra Aunty XxxTittys Falling OutIndian Fingering Sex VideosArad WinBerryrolloTransangels ComBig Tits Lesbian ThreesomesAmy Rose Nakedکیر کلفت ایرانیNiche ParadeCouple MasturbationJony SinspornListcralweXvideos.hentaTs Baily JayHyley WintersCum4k Full VideoFollando Con La MadrastraChainsaw Man MakimaCurvey EroticaFirst Time Anal GifKatiana Kay SextapeXxx Village HindiExtreme CreampiesNuespournous ComPorn Videos Of BhabhiDani Daniels Hd Sex VideoHousewifeblowjobPlis Size PornXxx PicturiE621.nerBucolyse GratisVoyuerhutFuck CoupleVzateria