door Hangingmen in Buitenland  ·  23 Reacties

  • 0
  • 514x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 Lone Wolf

* Verwijderd door de redactie *

2 muxer

Het zou ook niet direct de plek zijn waar ik zelf graag naar toe zou gaan .
Dat zou ik met alle plekken hebben waar het onveilig is.
En aangezien je maar één leven hebt , moet en mag je daar enorm zuinig op zijn.
Ook deze jongens mogen dat .
Ik kan mij voorstellen dat de Argentijnse voetbalbond dat risico te groot vindt.
En dat is hungoed recht .

10
3 No newstoday

Slim ook om Jeruzalem te kiezen. Waarom geen Haifa of Tel Aviv. Jeruzalem is voor religekkies.

4
4 BlackNinja

Argentinië zegde af, omdat er keiharde dreigingen met fysiek geweld waren gedaan richting Messi. Oftewel: chantage met geweld. Dus namen ze het risico niet; logisch. Die hele BDS-beweging is gewoon een haatbende en nu zijn ze net effe te ver gegaan, wat maakte dat de ware aard (hun jodenhaat) even bloot kwam te liggen.

Argentinië meldde nog expliciet niets tegen Israël te hebben, maar dat ze buigen voor de geweldsdreiging uit "palestijnse" hoek. Fijne, vredelievende en empathische jongens zijn het toch, die arabieren...

Het WJC melde via Twitter:

"The cancellation of the Argentina-Israel friendly match is a win for incitement to terror, and sets a dangerous precedent for all sports. Sports is meant to bring people together regardless of politics, race, or religion. We must not let terror prevail."

Verder is de reactie die die journaliste meldde, lichtelijk overdreven. Israël vindt het jammer, want de arabieren zetten nu sport in als wapen tegen Israël, zelfs met een bedreiging aan het adres van een wereldvoetballer. Nou, dan ben je diep gezakt, hoor.

5
5 weerman

@4 Omdat Bibi er een politiek spel van wilde maken. Dat is mooi mislukt. Wat een prutser.
Het zou eerst in Haifa zijn.

Jeruzalem is extreem divers en extreem gesegregeerd overigens. Niet speciaal voor religekkies.

4
6 Yisrael

Jeruzalem is de Steen waaraan iedereen zich zal vertillen die 'm op wil tillen.

Puik werk weer van die BDS movement.
Messi slaapt er wel onder maar al die kinderen die hem graag eens willen zien.......?
Maar zo gaat dat als je Israël wilt 'aanvallen', net als hamas, je zet gewoon kinderen in.
Schuldig hoeft niemand zich daar onder vinden want het gaat per slot van rekening om Israël.
Chapeau BDS!!

"Vierduizend kaartjes waren achtergehouden voor kinderen uit mindere sociale omstandigheden, zieke kinderen en Palestijnse kinderen."

Maakt niks uit.
Zulke 'verliezen' moet je kunnen nemen in je ultieme strijd tegen een land.
Hamas doet niks anders.

7
7 Malinois

De Argentijnen zegden af voor de wedstrijd tegen Israël vanwege bedreigingen en provocaties aan het adres van sterspeler Lionel Messi en Javier Mascherano.
Dat zijn de gazanen, dreigende kwaadaardige beesten. Diegenen die dit soort gedrag steunen zijn dat ook en ze zijn ook hier, in NL.

7
8 Chaimileh

Ondertussen dat we hier onzinnig zemelen over voetbal, heeft Bibi in Europa goede resultaten bereikt wat betreft Syrië en Iran.

5
9 Yisrael

@7 sorry hoor, maar feit is het duel zou plaatsvinden in Haifa tot het plotseling naar Jeruzalem 'moest'. Bibi moest zonodig na Trumps ambassade actie de ultieme propagandastunt uithalen en een nog grotere middelvinger opsteken naar de wereld. Wel, gegokt en verloren. Als iemand zich dit zichzelf mag aanrekenen is het plofkop Bibi. Zal wel weer een Bibi huilie huilie 'ja maar het is hunnie schuld' worden

4
10 BlackNinja

@10 Bedreigingen vanuit de Palestijnen zijn ook weer niet goed te praten. Het mag allemaal best wat genuanceerder.

Bibi heeft gegokt en verloren, true (en hij leert er ook niets van want dat songfestival zal en moet in Jeruzalem gehouden, terwijl er veel geschiktere steden zijn) maar dreigen met geweld en boycots - zeker richting individuele spelers - is te idioot voor woorden, zeker gezien acties uit het verleden richting sporters...

4
11 Yisrael

* Verwijderd door de redactie *

12 weerman

@5

Het is de taal die men kennelijk spreekt; geweld of dreigen met geweld.
Zo krijgt men zaken voor elkaar.

Niet dat ik het een goede of sterke actie vind maar bepaalde BBQ's mogen ook niet doorgaan omdat.....
Schijnbaar hoef je met je islamclubje maar te dreigen met geweld en ze dansen om je heen.
Voetbalsupporters/hooligans die hetzelfde doen worden keihard aangepakt.
Allemaal OK maar dan ook bij dit soort clubjes die dreigen met geweld.
Als Ajax-supporters/hooligans zeggen dat ze geen (ik noem maar wat) PSV-supporters in hun stad willen en anders dreigen met geweld.......wordt dan de toegang voor de PSV-supporters geweigerd?
Nee, er worden maatregelingen genomen en bijna heel Nederland heeft zijn of haar zegje er wel over klaar.
Maar als moslims in het spel zijn worden de spelregels ineens veranderd.
Bang voor de sociale onrust wat het veroorzaakt zal wel de drijfveer zijn.
M.a.w. men schikt gewoon in.

Mensen, ik betrek dit ook even op ons ooit zo'n mooie landje aan de zee en eigenlijk heel Europa, als het dreigen met geweld zorgt dat bepaalde groepen (lees; moslims) hun zin krijgen (en dat zien we nu elke keer) dan gaan andere groepen mensen die tactiek ook hanteren.

Iedereen heeft altijd de mond vol van; Geweld is nooit de oplossing.
Maar schijnbaar wel voor een bepaalde groep die een bepaalde ideologie aanhangt en mensen die specifiek tegen één land strijden.
Laten we eens een beeld schetsen dat iedereen die tactiek toepast........
............................................
Nog een keer....................................................................
In zo'n wereld willen we toch niet leven?

Waarom dan wel tolereren van één specifieke ideologie/geloof/movement gelinkt aan die ideologie?

-Als wij (niet-moslims) onze standpunten en houding niet gaan veranderen t.o.v. die ideologie, dan gaan wij hier in de toekomst een beroerde tijd tegemoet.
Niemand zit daarop te wachten maar blijkbaar moet het die kant opgaan.

5
13 Malinois

@11 dat is waar en natuurlijk zijn bedreigingen niet acceptabel. Maar Bibi wist donders goed hoe dit landen bij de Palestijnen. Je kunt niet de boel willens en wetens ophitsen en dan zeggen dat je geen verantwoordelijkheid ervoor draagt. Schijnheilig.

5
14 BlackNinja

@14 Dat kan inderdaad niet, maar de volledige verantwoordelijkheid bij Bibi of Israël leggen, kan ook niet.

6
15 Yisrael

Eerst provoceren en dan gaan klagen? Kinderachtig.

4
16 kritischelezer

Begrijpelijk dat de burgers verdrietig zijn.

De Israëlische burgers gingen in het voorjaar massaal de straat op om te betogen tegen de corruptie door hun leider Bibi Netanyahu tijdens de "marsen van de schaamte in Tel Aviv". Dat zouden ze nu ook weer kunnen doen.

Netanyahu heeft de voortdurende bezetting en kolonisatie van buurland Palestina en de onderdrukking van de autochtone Palestijnse bevolking in Israël en Palestina op zijn geweten, met als climax de gecalculeerde massa-executie door zijn veilig verscholen scherpschutters en traangasdrones bij de grens tussen Israël met Gaza/Palestina.

Afsluitend: BDS #BDS werkt.

21
17 Barbapapa-7,5

@17 Ja, het werkt... Zelfs Ha'aretz gelooft niet in je clubje, zag ik net:
https://www.haaretz.com/israel-news/.premium-bds-is-still-a-failure-don-t-let-argentina-soccer-debacle-fool-you-1.6155379

Nou, veel triester wordt het niet voor je lol.

4
18 Yisrael

@18 Israël wilde politiek en krijgt nu politiek. Het is Israël die de wedstrijd verplaatste van oorspronkelijk Tel Aviv naar de verdeelde stad Jeruzalem.
Israël wilde politiek en krijgt nu politiek.
Met dank aan de vreedzame en geweldloze methode BDS.

22
19 Barbapapa-7,5

@19 Van Haifa naar Jeruzalem... simpele ziel.

Vreedzaam, geweldloos en zinloos lol. Je eigen linkse krantje nog wel...

3
20 Yisrael

Smerig spel van zowel Israel (dat wedstrijd naar Jeruzalem verplaatst) als de Palestijnen (bedreigen Argentinië). En uiteindelijk maken ze zo alle drie voetbal tot politiek steekspel.
Klassieke dramadriehoek. Als Israel en de Palestijnen serieus genomen willen worden in de voetbal wereld, moeten ze voetbal voorop stellen. Hadden ze dat gedaan, dan was dit niet gebeurd.

2
21 Trompetsignaal

"Het gebeurt steeds weer. Op de Olympische Spelen zijn er bijvoorbeeld sporters die niet met Israëliërs willen judoën of schermen. Tennissers worden niet uitgenodigd voor toernooien in Algerije of Dubai. Dus Israël heeft daar wel veel mee te maken, en ze hebben er grote moeite mee."

Misschien dat de mensen die er moeite mee hebben hun stem eens wat luider kunnen laten horen. Het is Israël wat z'n grenzen sluit voor politiek andersdenkenden en geen kritiek op het regeringsbeleid verdraagt. Het is Israël wat dreint en dreigt over vanalles en nog wat. Vind je het gek dat je dan niet meer mee mag doen op andermans feestje.

Ik gun het niemand persoonlijk om buitengesloten te worden terwijl die persoon misschien helemaal niets met het beleid van deze regering te maken wil hebben, maar dat is helaas de consequentie van het hebben van het staatsburgerschap van een staat met een fout regime. Vraag maar na bij Zuid-Afrikaanse rugbyers, de Steenboks.

Sommige dingen zijn niet leuk, en dat geldt ook voor Israëli's. De laatste Israëlische mevrouw in het NOS-Journaal item over dit onderwerp van 06.06.18, 15.00 CET bij 06.00" begrijpt dat ook héél goed.

https://nos.nl/uitzending/33684-nos-journaal.html

17
22 ~ Echelon II ~

@19 Vreedzaam??

Als ze een oproep hadden gedaan om niet te komen vanwege BDS of whatever, prima, maar bedreigingen en provacaties zijn niet vreedzaam, dat is terreur.

"De Argentijnen zegden af voor de wedstrijd tegen Israël vanwege bedreigingen en provocaties aan het adres van sterspeler Lionel Messi en Javier Mascherano. Bij Messi's vader werden onder andere foto's met dode Palestijnse kinderen bezorgd en tijdens het trainingskamp van het Argentijnse elftal in Barcelona werd geprotesteerd met besmeurde Argentijnse vlaggen"

1
23 Snuggles

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@8 En niemand behalve jij en ik die daar over vallen. ...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

sockknitter
Achttien maanden cel geëist tegen vrouw die eigen stalking in scène zette

Wordt die vrouw ook niet aangeklaagd wegens vrijheidsberoving? Dan kan er nog een jaartje of 2 bij....

2 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Bop
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@3 Wat een schaamteloze klootzak ben jij toch....

5 minuten geleden geplaatst door Bop

wildersfan
Narcissist CEOs hire people like them

@2 Snorrie. Een directeur van een groot bedrijf zal misschien niet iedereen van de werkvloer gesproken hebben voordat ze in dienst treden. Maar ...

12 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Veelgebruikte zoetstof in snoep en frisdrank mogelijk schadelijk voor gezondheid

Waarom word er niet gezegd dat neotaam afgeleid is van aspartaam?Neotaam verschilt van aspartaam door de aanwezigheid van een 3,3-dimethylbuty...

12 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

spookrijder
Soumaya Sahla is uit de VVD gezet: ‘Meneer Wilders hoort niet over ons ledenbestand te gaan’

Wel een mooie vrouw, dat zal die ouwe Frits ook wel hebben gevonden....

13 minuten geleden geplaatst door spookrijder

spookrijder
Soumaya Sahla is uit de VVD gezet: ‘Meneer Wilders hoort niet over ons ledenbestand te gaan’

Schandalig dat ze uberhaupt op die positie terecht is gekomen....

13 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Snorrie
Narcissist CEOs hire people like them

Moet dan wel een CEO van een heel klein bedrijfje zijn als ie zich bezig moet houden met sollicitaties. 😁...

14 minuten geleden geplaatst door Snorrie

wildersfan
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@14 Haha... ik denk het wel. Mensen zijn simpele kopieermachines. => Goebbels says repeat a lie often enough and people will believe it....

15 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Universiteit Leiden stelt opnieuw hoogleraar op non-actief wegens grensoverschrijdend gedrag

@5 Nou ja.. en ook nog eens een rapport in @3 . Een heel erg slechte dag voor de breiclub zo te lezen....

18 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
CuckingModelpov PornMangas OriginesFiles PornosMovies Online EroticIndian Hindi Audio Sex VideoSunny Leone Bathroom SexHd New Porn Video DownloadSobrino PornKina KaiPhilipeano PornBritisholiviaBig Booty Women PornNew Porn Sex VideoRupali Cinema SuratChinese Nude MovieTowel XxxXxx Porn Watch OnlineBrazzers BrazilAunty SexualJapanese Porn MooviesShoplytfer PornErotic KissingXhmastwrDickie VirginSneak PornhubCollege Dorm PornJada Stevens Blow JobNaughty America LesbianBf Video PleaseStep Daughter Porn VideosNigger RaceplayCuming On WifeVintage Pornography PhotosPorn DadPanty And Stocking PornSlutwife CaptionsSexy Nude SelfiesXxx Video AntyBokep Sma IndonesiaRae Lil Black New PornDreammoviesHot Nude WimenU N CamsVrkm-1079Mia Khalifa Behind The ScenesBas Me Sex VideoXxx Family Group SexTürk Gay PornolarThroat Therapy Always Works Selena BlazePublic Dick FlashAunty Pussy LickingXnxx Sany LeoneAmy LindsayOkk PronWww Mobile Porn ComKeezmovuesStephany Mcmahon NudeXnxz BrasilVirgenes Videos PornosAnime Teacher PornBiggest AssHomemade Asian AnalSelfy PornEros AdsGhetto BarbieAlyson Hannigon NudeSavannah Sixx FacialPhotoacompanhanteaWwww Xxx Vido ComCongo PornVrxxxHot Shot Sex VideosAndhra Lady SexPorn Sexy AsiaBdsm GangbagAnimated Porn TwitterJuegos PorrnoKendra Lust Hd SexJapanese Game Show UncensoredStella-bareyCumshot CompJeannie PepperIndian Bhabi Xxx VideoMaa SexWww Desi Porn VideoBeeg Mom SexChinese Family SexCassandra CalogeraReal Naked GirlsOld Man And Woman PornXxx Korian VideoAnalpornoJav Mom JapanPorn A StoryX Hamster Live BrMilf StockingsAlinity Nip SlipLovly LillithHot Teen Sex HdUllu Series DownloadKushboo Hot PhotosLesbian Scissor SexCoco Vandi Porn VideoAlina BuryachenckoBrazers Videos For FreeFuta SuccubusOverflow UncecoredDesi Porn ImageXxx Mom HotelJulesjordan VideoRape Fantasy XxxKerri Russel NudeHindi Sax MuviBroken Latina Whores KamylaVideo PornograStormy Danielle NudeMiss StarryIndian Desi Bhabhi MmsSislovesmepornBig Titties TeaseEbony PotnSquuirting PornCleb Jihad LiveXxn ArapAngela White FacialDesi Romance PornBoobs Sucking LickingPihu PornShanediesel PornPriyanka Chopra Sexiest SceneTampa Trans EscortPornogay BrasileirosXxx ایرانیStrapon WifeHindi Xex VideoMercedes LynnGirl On Girl PornAnal Fuck MachineCzech Hunter 194Emily Willis TwLocal Video XBhumika Blue FilmSx Xxx VideoCalcutta Sex VideoCartoon Hot Porn VideosLesbain Threesome PornTentaclexxxMotherless.ocmTiny Teen Pussy