‘Oorlogssituaties’ in migrantenkampen Griekenland en Bulgarije (elsevier.nl)


Ontevreden asielzoekers zorgen voor toenemende problemen aan de buitenkant van de Europese Unie (EU). In Griekenland en Bulgarije zetten duizenden migranten hun spullen in de fik en zoeken ze de confrontatie met de politie, om een uitbraak te forceren. ...

door Febee in Buitenland  ·  20 Reacties

  • 0
  • 754x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Huidige goed in de gaten houden en als het nodig is vastzetten / uitzetten
Voor de rest NIKS MEER OPVANGEN
Alleen in de regio voor de echte vluchteling wat doen

1
1 Deelname

Onvermijdelijk wat er nu gebeurt. Gerrit van de Kamp, voorzitter van de koepel van Europese politiebonden riep in juni dit jaar de EU al op en stelde

"„Onmiddellijke actie van de Europese instanties is vereist om verdere escalatie te voorkomen”

„Er is geen trackingsysteem, de politie heeft geen zicht op wie waar heen gaat.”

„Daardoor kunnen potentiële terroristen ongezien meereizen in de vluchtelingenstroom”, waarschuwt de EPU.

Bron : http://www.telegraaf.nl/binnenland/26054806/___Gebreken_bij_toelating_vluchtelingen___.html
Bron : https://www.europa-nu.nl/id/vk557wjpi6zc/nieuws/europese_politiebond_grote_gebreken_bij?ctx=vh6ukzb3nnt0

0
2 Ruud100

* Verwijderd door de redactie *

3 Lone Wolf

Mijn hemel wat een wilde beesten zijn dat toch. Ga toch eens de echte vluchteling helpen in de kampen in de regio neem dit zooitje gelijk mee terug. Niemand meer opvangen zo gauw ze gaan beseffen dat er geen doorkomen meer aan is zal het alleen maar erger gaan worden.

0
4 Saviro

@1 Een santie als niemand meer opvangen is helemaal niet nodig, het is gewoon een kwestie van controles uitvoeren en als het geen vluchtelingen zijn niet de grens overlaten.

Zweden heeft illegale migratie inmiddels onder controle en voert grenscontrole uit: effect 90% wordt direct teruggestuurt, vluchtelingen worden nog steeds volgens internationale verdragen opgevangen.
Bron : http://www.elsevier.nl/buitenland/article/2016/02/grenscontroles-zweden-oogsten-succes-scherpe-daling-migranten-2759455W/

Zwitserland stuurt doet hetzelfde; in 1 week tijd van de 1,300 migranten 996 illegale migranten terug.
Bron : http://www.thelocal.ch/20160714/chaos-in-como-after-swiss-send-back-refugees

1
5 Ruud100

Zolang landen zoals Nederland nog steeds een "kom maar hier voor gratis geld" politiek hanteren, zal dit nooit ophouden. Gewoon per direct stoppen met al die "Gratis Geld" reclame.
* tot je dood 600 euro per maand als je weer terug naar je eigen land gaat .... echt absurd !
* oprotpremie ... hoezo premie, gewoon oprotten !
* gezinshereniging .... waarom, wacht maar minimaal 5 jaar !
* kost en inwoning, en doe er ook wat zakgeld bij ..... pardon ?
* etc etc

De èchte vluchteling maakt dit helemaal niet uit want die vluchten ECHT en ook vaak als heel gezin, maar de rest denkt dan eerder na en blijft dan wel weg !
Dan wordt alles ook meer behapbaar, en veel breder geaccepteerd.
Tevens is er dan meer ruimte om de echte vluchtelingen ook echt te helpen.

@5 Zweden is een totaal GEEN goed voorbeeld. Ik heb familie en ben daar ook regelmatig.
De overlast ( !!! ) van de Islam-bendes is enorm, overigens net zoals in Oslo (Noorwegen).
Men durft daar na zonsondergang ( al om 15.00 uur !! ) NIET meer buiten te zijn. De meesten hebben inmiddels meerdere sloten op hun deuren. Je mag blij zijn dat je auto de volgende dag nog intact is. Het aantal misdaden zoals verkrachtingen door (met name) Moslim mannen is daar gigantisch. De meesten hebben inmiddels minimaal 2 kennissen die recent verkracht zijn.
Dit is ontstaan nadat Zweden >30 jaar terug alle poorten opengezet had voor de Vluchtelingen.
Geen enkele regel, kom maar. Eenmaal binnen de grenzen, kon je direct geld krijgen en mocht je direct je hele gezin ook nog ophalen op kosten van de Staat.
Jammer genoeg is daar dus ontzettend veel rotzooi mee binnengekomen, is er een ontzettende groepsvorming in de steden ontstaan, sommige wijken zijn inmiddels echte getto's waar de Politie al niet meer komt omdat die daar helemaal niets meer kunnen uithalen.
Ook daar trekt de politiek nu heel sterk naar rechts.... want de burgers pikken dit niet meer.

0
6 FeHa

Heb medelijden met de bewoners daar. Van de mooie Griekse vakantie-eilanden is niets meer over. Lesbos is helemaal in verval, er wil geen hond meer naar toe. En de hoofdstad Athene is veranderd in een tweede jungle.
De EU moest zich schamen, dat ze dit allemaal laat gebeuren, in een land wat er economisch al zo slecht voorstaat.
Dit gaat helemaal de verkeerde kant op, dankzij het zwakke beleid van deze EU-leiders met Merkel voorop.
Het wordt tijd, dat er, met de verkiezingen die in aantocht zijn in de diverse landen, wordt afgerekend met deze politieke elite.

0
7 Dieke

@6
Het is afschuwelijk, en minstens zo afschuwelijk is het dat er nog steeds figuren zijn die dit recht proberen te praten of het domweg tot op het bot blijven ontkennen.
Roze brillen van het merk: Stockholm (syndroom )

1
8 Bleke Betty

@7 "De EU moest zich schamen, dat ze dit allemaal laat gebeuren..."

"Schamen"? Degenen die dit op hun geweten hebben horen levenslang in de gevangenis wegens het verraden van hun eigen burgers.

0
9 thestranger

Hopelijk wordt dit ook in Turkije bekend gemaakt zodat nieuwe gelukszoekers zich even bedenken voordat ze naar Europa reizen. Dit staat jullie te wachten dus blijf gewoon in veilig Turkije zitten totdat je terug reist naar Syrie. Dan is de chantage van Erdogan ook meteen ontzenuwd.

0
10 PFL

** gebruiker verwijderd **

Hoeveel keer moet het nog gezegd worden...................de huidige immigratiestroom heeft weinig met echte vluchtelingen te maken die op zoek zijn naar veiligheid maar met een ware volksverhuizing uit de moslim landen die naar Noord/West Europa willen omdat daar geld, een huis en uitkering lokt.

Verreweg de meeste asielzoekers die naar Noord Europa komen zijn economische immigranten die de asielprocedure misbruiken op kosten van de belastingbetaler

Veel immigranten komen helemaal niet uit oorlogsgebied. Er zitten b.v veel Pakistanen, Marokkanen, Afrikanen,Libanezen, Palestijnen, Algerijnen, enzovoorts tussen.

Zelfs de Syries die oorspronkelijk (!) uit oorlogsgebied komen, komen veelal uit Turkije , Libanon of andere veilige gebieden in de regio van waaruit ze om economische en financiele redenen naar Noord/West Europa vertrekken.

Het fundamentele punt is zolang de noordelijke EU landen immigranten pampert waar mogelijk, met een huis, kinderbijslag, huisraad, levenslange uitkering,etc zullen de immigranten blijven komen in grote getallen.

Maar deze simpele feiten schijnen de politici (behalve de PVV) niet te (willen) begrijpen.

11 Pico

** gebruiker verwijderd **

@11
En weer kopie/paste verhaaltje wat op je bureaublad staat.
Verzin zelf eens wat Gijsbrecht.

12 verwijderd111

De wal zal het schip doen keren. Dit gezegde gaat op voor het gehele vluchtelingenprobleem. De opeenhoping van vluchtelingen in Zuid Europa zal enorme problemen veroorzaken zodat het terugsturen onvermijdelijk zal worden en reddingsoperaties op de Middellandse Zee tot het verleden zullen behoren. De grenzen van de opvangmogelijkheden in Europa zijn zo goed als bereikt en het plan om vluchtelingen te spreiden is hopeloos mislukt.

0
13 hendrik46

Treurig dat onze beleidsmedewerkers het zover hebben laten komen.
Deze instroom van illegalen wordt nog steeds niet adequaat aangepakt en wordt nog steeds niet geblokkeerd, gaat gewoon door via alle AZC's. Worden daar door "vrijwilligers"geholpen om peperdure procedures op te starten, wat op zich al een aanfluiting is.
Wat hier nu binnenkomt zijn profiteurs zoals veel Pakistanen, Marokkanen, Afrikanen,Libanezen, Palestijnen, Algerijnen, enzovoorts , wat @11 al opmerkte, ook de oostblokkers zijn meestal ruim vertegenwoordigd.
STOPPEN deze waanzin, per direct!!! deze "oorlogsituaties" in Greece en Bulgarije laten zien dat dit zo langzamerhand onbeheersbaar wordt!
Creëert alleen maar nog meer chaos wat door dit tuig wordt veroorzaakt.
Allemaal retour naar waar ze vandaan gekomen zijn, kunnen ze daar verder rotzooi trappen en eisen!

0
14 Widaan

Dat ze mekaar daar de hersens in slaan toont wel de 'aard van het beestje' aan. Laat het een waarschuwing zijn, op afstand houden dus, deze heetgebakerde verwarde kereltjes met ook nog eens, zo blijkt; pyromane neigingen.

0
15 Neem me niet kwalijk maar...

@6 Zweden is inderaad het voorbeeld van wat er gebeurt als men niet kan zeggen "nu is het genoeg". Zweden heeft dat naar het lijkt te laat gedaan maar stopt nu wel 90% van de illegale migranten aan de grens om het land niet nog verder in problemen te brengen.

Eens dat dat wellicht geen goed voorbeeld is, desondanks is het wel een waarschuwing wat er gebeurt als Nederland onbeperkt illegale migranten blijft opvangen en oorlogsmisdadigers (1F asielzoekers) niet wil terugsturen en dus maa wacht tot ze uit eigen beweging misschien vertrekken.

Bron : http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/afgelopen-jaar-30-verdachte-asielzoekers-naar-nederland

0
16 Ruud100

@12
Zal wel, maar oh zo waar. Kan niet vaak genoeg gezegd worden.

0
17 Jan met de korte achterlul

** gebruiker verwijderd **

Buiten flikkeren.
De enige oplossing.

18 verwijderd9139144

Als dit zo doorgaat, dan word het tijd dat Europa een volkomen nieuwe benadering gaat overwegen.

Waar bij door Europa in overweging genomen word dat als Turkije het dreigement om haar grenzen open te zetten uitvoert, Turkije bewust een vijandelijke daad naar Europa toe pleegt.
Want dat Turkije stuurt Europa dan bewust een demografische bom op het dak.
En als je die handeling sec beziet is dat een oorlogshandeling van Turkije.

Nu hebben bij de vorige Turkijecrisis de west Europese landen het voortouw genomen en waar dat toe geleid heeft, dat weten we wel.
Daarom stel ik voor dat bij deze tweede Turkijecrisis de oost Europese landen het voortouw krijgen en naar eigen inzichten kunnen gaan coördineren. Brussel stelt budget ter beschikking, Frontex komt nu onder oost Europees gezag en Brussel en de west Europese landen verlenen die oost Europese volkomen de vrije hand in hoe met Turkije te dealen.
Denk dat zij iets anders in deze zaak staan en beter dan west Europese landen met Turkije om kunnen gaan, gezien dat de herinnering aan eeuwen lange overheersing door Turkije hen nog vers in het geheugen staat.
Zij weten wel wat te doen.

0
19 tegenzinnig

jaja ze rennen weg voor oorlog ,maar steken vervolgens in landen die ze proberen te helpen ondanks de door velen (dus niet alle) getoonde ondankbaarheid, wel de boel in de hens en gooien stenen naar politie.. Ja, zeer logisch..*zucht* terug ermee! Ze moeten zich maar eens gaan leren gedragen.
Een ontplofte gasbus waar 2 slachtoffers bij zijn gevallen is natuurlijk zeer triest,dat zal niemand ontkennen. Maar is het antwoord daarop dan nog meer branden stichten?? Echt waar, hebben die brandstichters een iq van een fruitvlieg of hoe zit dit?

0
20 whatcanIsay

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

"De invoering van een suikertaks is volgens hem nodig omdat veel mensen in Nederland overgewicht hebben."LOLDe invoering van een suike...

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

5 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

5 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

5 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Hottest Ecchi AnimeHqpornosWww.xhamster .comMaharashtra SexKaamuu ComSex13Richa Bhabhi SexPornocaseroBellaramatv NudeThulasi NudeAlexis MorissettBig Booty Fart PornThirsty Baddie Dumps Boring Bf For BbcStep Beother PornWatch Mom Go BlackFriend's Mom AnalStreep ChatNyde BoobsMary KalisyHot Bf Video HdMaidxxIndian Housekeeping Sex VideoHot Mommy PornHuge Titty MomOnly Fans SextapeTransvestite NudesOld Reddit ComGay Men PornBecthebarbieBigbootytgirlGay Porn Son DadChanel West Coast NackedMia Khalifa Xxx HotDry Humping GifEmily XxxSex Boobs HdFucking Movie In HindiStrip ChatsMariska Hagitay NudeMiley Cyrus HotFamilystrokesPorn With TextMallusexmoviesMy Daughter SwapHollywood Porn Movie Hindi DubbedMai KalifaUncensered Asian PornHotest Milf VideosSexo Gratis TodosFilmes Pornô Em HdCojiendo Con Su AbueloDragonball Bulma PornBig Titty'sXnxx SexvideoXxnlHindi Sx VideoDehati Chudai KahaniBisexual ThreesomepornAshemale Tube .comIndian Mom Teach SexKerala BlowjobAi Porn RedditFrench Shemale PornSasha StrokesNude SimpsonsMalayalam Sax VidosLinkhentaiClips4 SaleReallifecam ReplayVrc PornAmala Paul NipplePornmassageFatal MifelAmopornobr.comBig Cok XxxPornvideos ConMexicanxxxPorns MemeCuckold Cream PieSexy Ten PornSexi Girl BoyPorn Sexy AsiaAj Applagate PornStrip Chart Ao VivoTeens Taking BbcXxxcoSex Kannada SexMia Khalifa PoPornfatBlacks On CougarsPiper Perri LezNude On BedHong KongsexJav BestGoldie Horn NudeGuest XxxXnxx BrDr XxnxYua SakuraAsmr Wan PornAngelina PornstarNgentotin SmaMp4 Porn DownloaderCardi B In BikiniJenna Fishcher NudeSunny Leone Xxx XnxxWall DildoHotwife VideoLittle LilianaAlison Brie BikiniAnna KendricknakedFapcamsSex Sex Kannada SexBrazzer 1080Hot Movie Scene VideoLydigh0stVideos Pono GayMarathi Bhabhi SexOverdeveloped AmateursTop Porn SrarsCouger MilfSexy Bit TitsRequiem For A Dream Ass To AssChastity BabesKashmiri Sex MmsWww Xxx MmsIndian Boobs ImageSoldier XxxGirl Nude IndianFamily Erotic MoviesYuo Por NSon Impregnates MomGirl OrgyMommysexRumantik PornMandibgo PornAssfucked PornSoft Porn IndianAidra Fox DpFicked Up PornBack Page NashvilleGangbanged MomsMia Makova21sextremeTelegram Channels PornPornos Sexo BrutalIndian Xxx BideoBf Sex DesiBhabhi MilfMia Malkova And Belle Delphine