door Albert Einstein in Buitenland  ·  281 Reacties

  • 14
  • 1502x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@242
@250 is overigens een genuanceerde vraag.
Ben namelijk enorm benieuwd waarom er - in geval van Israel - door Iran, u en de uwen met 2 maten gemeten mag worden.
Waarom vindt Iran, u en de uwen dat gerechtvaardigd?

4
251 BenErWeer

@248

I know

1
252 Brolin

@237
Aan zionistische trollen moet je niet te veel tijd besteden; je gebruikt ze een of twee keer als opstapje en daarna laat je ze in hun vet gaarsmoren. Het gaat om de boodschap aan het grote publiek. Die trol kun je toch niet omturnen.

4
253 samcash

@250

Je hebt mij niet zien zeggen dat de Sjah de reden is van Iran's haat tegen Israël.

1
254 Brolin

** gebruiker verwijderd **

Die Hoenders te Teheran gaan uit van een Rijk dat hen door de Profeet is gegeven. Dat rijk moet dan in het MO liggen want veel verder is de Profeet niet gekomen. Dat rijk mag geen ongelovigen huisvesten en zeker geen joden.

Die haat zit in hun uitleg van Koranpassages. Het Chalifaath in oprichting moet Jodenvrij zijn.

255 verwijderd924924212

@255 Er zitten joodse mensen in het parlement van Iran maar goed.. Er wonen christenen die gewoon kerstbomen op mogen tuigen ieder jaar aan de kant van de weg. Waar heb je het over boek een reis en ga eens kijken daar.

1
256 Oebie

** gebruiker verwijderd **

Deze koppeling hoort nog bij 235:

==
Maar Iran zelf wil ook niet met volle overtuiging samenwerken met het Westen. Mahmood Sariolghalam, politicoloog aan de Nationale Universiteit van Iran, beschreef eerder dit jaar de twee stromingen die het buitenlandbeleid in zijn land bepalen.

Aan de ene kant staat de pragmatische president Hassan Rouhani die sinds 2013 aan de macht is. Net als sommige eerdere Iraanse presidenten wil hij meer handel drijven met het buitenland. Dat is nodig om de economie aan te jagen, en de vele jonge Iraniërs een beter leven te geven.

Aan de andere kant staat de Opperste Leider in de persoon van Ayatollah Ali Khamenei. Hij is niet verantwoordelijk voor het dagelijkse bestuur van het land, maar heeft uiteindelijk wel het laatste woord over buitenlandse politiek.

Khamenei wil Iran juist gesloten en geïsoleerd van het Westen houden. Een open samenleving zou op termijn namelijk het einde van Iran als islamitische republiek kunnen betekenen. Dat zou ook een einde maken aan de machtspositie van de Opperste Leider en zijn binnenlandse bondgenoten.==

https://www.trouw.nl/home/iran-schaakt-op-vele-borden~a0916390/

257 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@256 . Individuele waarnemingen kunnen niet algemeen geldend worden gemaakt. Daarnaast volg ik Thomas Erdbrink als Onze man in Teheran.

258 verwijderd924924212

@258 Individueel? Ik heb christenen uit dat land in mijn FB knuppel. http://observers.france24.com/en/20131223-iran-muslim-youth-christmas-christians

2
259 Oebie

** gebruiker verwijderd **

Eerst Iraniër, dan pas jood.

Uit de Volkskrant, 2008.

‘We zijn eerst Iraniër en dan pas jood’
REPORTAGE, Van onze verslaggever Henk Müller
Gepubliceerd op 14 maart 2008 00:00, bijgewerkt op 15:05

==Aframian: ‘We zijn eerst Iraniër en dan pas jood. Joden zijn een onderdeel van de Iraanse maatschappij. We lopen gewoon met een keppeltje op straat. Beveiliging is niet nodig.

Niemand houdt ons verantwoordelijk voor de politiek van Israël.’ Wel moet hij vaak uitleggen dat hij het geweld tegen Palestijnen betreurt. Hij schaamt zich voor Israël.

Maar volgens hem hebben Iraniërs heel goed in de gaten dat de president propaganda bedrijft tegen Israël en het zionisme. ‘Ze geloven hem gewoon niet. Als hij dingen zegt die niet kunnen, schrijven we hem een brief of spreekt ons parlementslid hem erop aan.’

Dat parlementslid is Morris Motamed. Of beter gezegd was. Deze week kondigde hij onverwacht na acht jaar zijn terugtrekking aan. Motamed (63) is van huis uit ingenieur en studeerde onder meer in Enschede. ‘Ik heb om persoonlijke redenen besloten op te stappen . Er is geen druk van regeringswege op me uitgeoefend.’ Het is echter een publiek geheim dat dit wel degelijk het geval is.

Motamed kwam een aantal keer met Ahmadinejad in conflict na diens uitspraken over de holocaust. De parlementariër noemde ze een ‘belediging’. Ahmadinejad, niet van enige tegenspraak of kritiek gediend, vergaf hem dat niet. ==

260 verwijderd924924212

@258 Maar als individuele ervaringen niet algemeen geldend gemaakt kunnen worden waarom komt u er dan steeds zelf mee? Gister beweerde u nog dat uw moslim postnode u probeerde te bekeren' buurtkinderen u op uw eigen balkon verboden te eten of drinken. Een beetje zoals de wind waait waait mijn jasje.

0
261 Zucht

Haat maakt meer kapot dan je lief is...vooral jezelf!

1
262 Peka8

Dit topic is geplaatst door ene "Albert Einstein".
Ben benieuwd wat zijn visie is in deze?

23
263 Barbapapa-7,5

@263

Het zal wel niet de echte Albert Einstein zijn…

8
264 WijzeDwaas

@248
Welke 'demonstraties' waren dat dan?
Ik heb de laatste weken alleen maar door een erkende terroristische organisatie geleide aanvallen op de grens van Israel gezien.
Met brandbommen, pistolen, stenen, messen, raketten en zo meer.

Maar neem aan dat u dat niet bedoelt met 'demonstraties', althans geen enkel weldenkend persoon zou een terroristische daad een demonstratie durven noemen.

Gelukkig maar dat het Israel is gelukt om meer dan 100 terroristen uit te schakelen.

4
265 BenErWeer

Volgens mij zijn ze daar in Iran behoorlijk levensmoe met die grote bek van ze.

4
266 Al

@264 Joh? Wat een wijze uitspraak weer...

1
267 Peka8

@265
Lezen blijft moeilijk voor je he?....demonstraties tussen aanhalingstekens.....wat zegt dat volgens jou?....toe....leg me eens uit wat dat betekent.
U lijd aan tunnelvisie.

2
268 loki zegt

@266
ZE?....wie zijn ZE?....het volk?...of 1 religieuze idioot?

2
269 loki zegt

@265
Ok..
Zie dat ik voor de kleuterklas even moet uitleggen wat een demonstratie is, er zijn verschillende definities voor:
http://www.encyclo.nl/begrip/demonstratie

Echter GEEN enkele definitie hanteerd geweld, het gooien van brandbommen, het vernielen van grensposten, het gebruik van messen en pistolen, het doelbewust proberen letsel en dood te brengen aan datgene waartegen je protesteerd.

Maar misschien heeft u een andere definitie van demonstreren?

Heb wel een andere benaming van die 'demonstratie' van Hamas richting en tegen de grens van Israel (vandaar het door mij tussen haakjes plaatsen van 'demonstratie' aangezien dat woord de lading niet dekt): https://www.amnesty.nl/encyclopedie/terrorisme-en-mensenrechten

Let op de tekst van amnesty, en ik quote: "daden die bedoeld zijn om grote angst te zaaien onder het publiek, een groep personen of bepaalde personen, gepleegd uit politieke motieven‘"

Let verder even op de volgende tekst, en ik quote alweer: "Duizenden groepen hebben sinds 1945 terroristische activiteiten ontplooid. Hun namen werden symbolen van angst: de Baskische afscheidingsbeweging ETA, de Duitse RAF, het Japanse Rode Leger, Hezbollah in Libanon, Hamas en Islamitische Jihad in Israël/Palestina, FARC in Colombia, de IRA, Al-Qaida, ISIS/IS"

He..
Ik zie daar een bekende naam..
Iets met hamas, hamas..

Is de vraag u nu duidelijk beantwoord?
He, ook weer vreemd, ik beantwoord uw vragen, zelf tijdens werktijd.
Wanneer gaat u daar eens mee beginnen?
Of ga je weer met de staart tussen de benen weglopen want, tja: werk he. Heb je geen tijd om vragen te beantwoorden. Wel om honderden posts te plaatsen maar een simpele vraag beantwoorden?
Nee, geen tijd voor, toch?

3
270 BenErWeer

@270 is natuuuurlijk het antwoord op @268 .

1
271 BenErWeer

@271
Wat het aantal posten betreft, verschillen we niet zoveel....dus 1 van je lul commentaren is dus al weerlegd.
Nogmaals....jij vat alles te letterlijk op....als ik ' lichtgetint' zou schrijven, dan zou jij ongetwijfeld aankomen met....wat is lichtgetint....hoe moet ik dat zien.

Blijf er maar een conclussie over voor mij...OF je bent een mieren**ker...OF enigzins autistisch....dat is dus geen schelden, maar een constatering mijnerzijds.

2
272 loki zegt

@271
FF voor de zekerheid....lees!

Politierechter in Alkmaar heeft beslist: mierenneuker is geen belediging.
Daarmee werd een verongelijkte automobilist in het gelijk gesteld, die een parkeerwacht herhaaldelijk had uitgemaakt voor mierenneuker.
De man was beboet omdat hij zijn auto even op de stoep had geparkeerd om te pinnen. De controleur voelde zich zo beledigd dat hij de politie erbij
haalde, en die schreef een boete uit van 220 euro.
De automobilist weigerde de bekeuring te betalen en liet de zaak voorkomen, en met succes.
De politierechter haalde de Van Dale erbij en oordeelde dat het woord geen belediging is.
Sterker nog: de parkeerwacht had mierenneuker ook kunnen opvatten als een compliment, in de betekenis van iemand die overdreven nauwkeurig zijn werk doet.

2
273 loki zegt

@272
"Wat het aantal posten betreft, verschillen we niet zoveel....dus 1 van je lul commentaren is dus al weerlegd."
Nope, ik heb nooit gezegd dat ik geen antwoord kan geven omdat ik moet werken.
Dat deed jij, maar wel tijd hebben om tig posts te plaatsen.
Wat is het nou?
- heb je wel tijd om te posten en derhalve antwoorden te geven
- heb je geen tijd om te posten en derhalve ook geen tijd om antwoorden te geven?

Beetje kleuterachtig hoor, wil je dat ik de post er hier even bij zetb waar je dat beweerd?

"Nogmaals....jij vat alles te letterlijk op....als ik ' lichtgetint' zou schrijven, dan zou jij ongetwijfeld aankomen met....wat is lichtgetint....hoe moet ik dat zien."
Tja, over lichtgetint zal je mij niet horen, ben ik zelf ook.
Maar anti-semiti.. euh: anti-zionisme moet je bij mij niet mee komen.
Dat soort mensen, u dus incluis, ga ik dan graag mee in discussie.
Maar dat gaat meestal, net als bij u, niet zo lang goed voordat de antisemi.. euh: zionist natuurlijk op de persoon gaat spelen.
Altijd leuk om te zien..

"Blijf er maar een conclussie over voor mij...OF je bent een mieren**ker...OF enigzins autistisch....dat is dus geen schelden, maar een constatering mijnerzijds."
Mag allemaal zolang je er blij mee bent.
Ik noem je gewoon wat je bent: een hypocriet die met 2 maten meet en een antisem.. euh: anti-zionist natuurlijk.

Maar weer een heel verhaal die je schijnbaar zomaar kan typen onder werktijd, echter nog steeds geen tijd om die paar - in uw eigen woorden - simpele vragen van die - weer uw eigen woorden - simpele meneer te beantwoorden?

Humor.
Moet je niet weer rennen jochie?

3
274 BenErWeer

@274
PPPffff...doodmoe word ik van je...

Nope, ik heb nooit gezegd dat ik geen antwoord kan geven omdat ik moet werken.....nee. als je geen moer uitvreet voor je centen, dan hoef je dat inderdaad niet te beweren!

Kleuterachtig....tja...vraag me echt af bij wie dat hoort.

Dat soort mensen, u dus incluis, ga ik dan graag mee in discussie
Jij voert geen discussies....je leest alleen wat je wiltlezen...maar dat heb je snel met mensen met korte lontjes.
Ik meet niet met 2 maten..ik bekijk het van 2 kanten...moeilijk he?

Op simpele mensen met simpele vragen...ga ik niet in...begrijpen ze toch niet.

2
275 loki zegt

@274
Beetje kleuterachtig hoor, wil je dat ik de post er hier even bij zetb waar je dat beweerd?

Graag....zal ik je uitleggen hoe je dat moet lezen question

2
276 loki zegt

@240 Volgende keer iets beter lezen wat er staat. Je framed, zoals in bijna al je posts. Ik ga niet reageren op wat jij denkt dat er staat, maw op jouw onjuiste quotes of jouw aannames ipv op wat er *werkelijk* staat. Hou jij je nou maar bij het genezen van kinderen ipv het interpreteren van internationaal recht lol

2
277 Mrs. K

@276
Oh, je KAN wel antwoorden question
Zie je wel dat je het kan!

Als je nu effe al die andere openstaande vragen van mij beantwoord, zal ik deze ook voor jou doen.

1
278 BenErWeer

@277
Je hebt dus geen weerwoord en begint nu te trollen.

4
279 samcash

@276
Nog maar een keer dan.....
Beetje kleuterachtig hoor, wil je dat ik de post er hier even bij zetb waar je dat beweerd?

Graag....zal ik je uitleggen hoe je dat moet lezen

Dus....wijs me even die post van mij aan.

3
280 loki zegt

@263 Ik ben benieuwd of barbahamas nog wat zinnigs te melden heeft in plaats van zoals gewoonlijk domme vragen te stellen.

3
281 Tavor

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

"De invoering van een suikertaks is volgens hem nodig omdat veel mensen in Nederland overgewicht hebben."LOLDe invoering van een suike...

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Family PronVirginia PornographyNip Slip IgBoy And Girl Fucking VideoIndian Cute Girl Porn VideoBbw Only FansSnapvhat PornShantel Vansantan NudeDesi Bhai Bahan SexMelhores Manga HentaisThe Fan Bus PornPerky Titties NudeWilliam Seed PornhubAyesha Khan NudeLndian XxAnimate NakedKidnapping Chudai VideoHentai Porn VideosLeana Lovings In Exploited College Girls - ExcogiSmashing Asians PornAmateur Sexe VideosFilme PornojaponesKontol GedeMilf ChatSmall Porn VideoSarajay SexFree Massag PornHindi Dubbed Xxx VideoSis Swap Porn VideosPorn EgirlDildo CarFree Erotic Short StoriesIloveaoki PornMilf Handjob GifJulia Louis-dreyfus NufeAnimeporntubeGabriella CapriceKemdra RollRoja Sex VideosBengali Audio PornTelugu Aunty XxxDesi Sex Video AuntyDad Sucking Son's CockHa NimeReddit Korean NsfwEbonyporn VideoChautbateTroy FranciscoBlow Jobs EbonyMast Sex VideoXxx LunPornfidilityFamily FuckingBabt Sitter PornRyoko MurkamiIndian Porne Sites成人影视Spanking MachineAishwarya Rai NakedXxx Video CartonTetonas DesnudasSummer Rae PornXnxx XahmasterSeal Broken XxxXxx Sexy Indian PornNoodle MagazinrFotos D Gostosas NuaKatanakombatFuxking VideosNikki Galrani Sex PhotosSybil StslloneBosnian Beauty XxxSyren DemarEnglish Blue Film FullAunty CockNicolelove OnlyfansSunny Leone Sexual VideoCuckold PornJaponese PornDirty ChatSexo Amador CoroasBf Sexy Video BhojpuriLadkon Ka Sex VideoCumming On TitiesMayakhalifaWakamatsu HentaiCocomellorineNri Aunty NudeAmateurstuffsAsshemaletube ComMature Porn PlcsRasantaSexy Bhabhi Web SeriesCuckold FantasyCatherine XxxXvideos ShoplifterAnne Heche NudeEscotr.plHuge CumScout69Omegle Feet PornPornosexo QuenteHot X ViedosSonic The Hedgehog PornFollando A La EspañolaFarm FuckTsunadr PornAnne Hathaway TittiesBae SuzOyasumi HentaiPussy SuckiPulling Hair SexKagney Linn Karter CreampieBlack Lesbian SexSex Boy ComFree Jab ComicsPorn Persian美女 自慰Sexy Bf XPron ListBoobs Oil MassageAsian Milf BbcLeah Rimini SexyBrother Cums In SisSexe MerefilsHentais LerTitty Falls OutKelsea Ballerini NakedRape Fantasy Porn Videosسكس اخ واختTelugu Romantic Sex ComPoren Sex VideoPorn New SisterFor Play PornHd Indian Girl SexFucking Movie In HindiDick In UnderwearHindi PornerSexy Hot Porn Teens69 GifsDaisy HazeVinatge PornAssparade PornVer Filmes PornosPorn Sexs GaySex VipXnxx Indian FuckFree PienTrans Porn GamesSexynaked Models