Macron belt met Trump en vangt bot (nl.express.live)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Febee in Politiek  ·  45 Reacties

  • 5
  • 504x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Macron. Pfffff. Zelfingenomen kwast. Meer woorden wil ik niet vuil over maken.

14
1 Verwonderd

Trump is en blijft een stompzinnig stuk vreten....

8
2 TedjeR

Goed gedaan van Trump.

15
3 Positivo

@2 ....... Hij zit er sowieso niet voor het EU belang wat jij misschien graag zou willen?

8
4 Snowflake

America First was geen verkiezing slogan en wordt door de gekozen president dus werkelijk uitgevoerd. Dat zijn politici niet gewend. De Trump kiezers zijn super tevreden met hun keuze en zullen hem ook een tweede periode van 4 jaar geven. De democratische kandidaten van nu hebben geen schijn van kans tegen deze bulldog.

9
5 niet-alles-geloven

Een handelsoorlog is een slecht idee maar als het gaat om kosten van de NATO dan heeft Turmp volkomen gelijk.
Er ligt een afspraak (2%) en de Europese leden van NATO houden zich niet aan die afspraak maar laten de US burgers opdraaien voor onze gezamenlijke defensie.

9
6 PFL

@6 De afgelopen 40 jaar hebben alle Amerikaanse avonturen en massamoorden ons al meer dan zat gekost aan vluchtelingenstromen etc. Stuur ze daar maar een keer een rekening voor.

1
7 Oebie

@7 . We hebben zelf al die mensen hier binnen gelaten. Niemand heeft ons verplicht al die kosten te maken. Dat was eigen keuze.

Over die 2% was een duidelijke afspraak gemaakt.

9
8 PFL

@4
Hij lijkt er inderdaad uitsluitend voor het belang van de staat Israël en van Kimmetje persoonlijk te zitten.

1
9 W. Anstalt

@5 ""De Trump kiezers zijn super tevreden met hun keuze en zullen hem ook een tweede periode van 4 jaar geven""

Die lariekoek laten we maar voor wat het is. Trumpolina's zijn toch notoir onverbeterlijk waar het gaat om voor rede vatbaar zijn. Ze reageren puur nog op een kennelijk niet te verdringen emotie, want rationeel is het geloof in hun idool al heel lang failliet (sterker nog zoiets heeft nooit bestaan).

1
10 W. Anstalt

Tis pijnlijk voor de EU maar ik geef Trump hier gelijk in.

6
11 vis

@9
Daar was ik zowaar vergeten erbij te melden, dat Trump er in de allereerste plaats voor Trump zit. Maar dat is ook een open deur van jewelste natuurlijk.

1
12 W. Anstalt

@11
Waarin? In het aan de laars lappen van internationale handelsregels, onder het mom van staatsveiligheid? Meen je dat serieus?

1
13 W. Anstalt

Maar Trump is vooral MAGA. Strikt genomen streeft eenieder het eigenbelang na. Het is zelfs legitiem in de zin dat "niemand hoeft mee te werken aan eigen ondergang". Ja, Israël heeft geweldige mazzel met de USA als vriend & beschermer.

5
14 Snowflake

De trumpalina’s waren eerst tegen Ttip omdat het slecht voor ons was, nu Trump zegt dat het slecht voor de US is, storten zich snel weer hun domme stelling dat Trump tenminste wat voor zijn bevolking doet.

2
15 Moien

@4 ,

Hij zit er ook niet voor het belang van de gewone Amerikaan.

Of dacht u dat de Amerikaanse bevolking er baat bij heeft dat import duurder wordt, en dat bedrijven die staal als input gebruiken (auto-industrie bijvoorbeeld) met hogere kosten te maken krijgen?

Staal is een grondstof in veel productieprocessen. Dat duurder maken is altijd slecht. Het zou net zo dom zijn om bijvoorbeeld koffiebonen duurder te maken met heffingen. Amerika kan het zelf nooit in toereikende hoeveelheden produceren, en de klant wordt er alleen maar de dupe van.

1
16 progressiefliberaal

@14 kortzichtigheid, maar daar leiden wel meer zakenmensen aan. Trump is een nul, die niet begrijpt dat als je zaken doet je aan 2 kanten wat moet verdienen.

2
17 Moien

@17 ........ Trump is een nul.

Is dat niet wat makkelijk gedacht van zomaar een @-je? U bent dan zelf nog minder dan een nul!? Weet u, SCHELDEN is zoooo simpel, daar is geen opleiding of fatsoen voor nodig.
Trump is WEL een president en u bent misschien een stuk verloren onbenul?

7
18 Snowflake

@13 vergeet niet dat de EU China ook benadeeld in de handel van electische spullen en zonnepanelen door de zwaar te belasten bij binnen komst van de EU grensen. Nu ze zelf een keer bij hun kloten gepakt te worden door de USA is het janken?

9
19 vis

@18 ""Trump is WEL een president ""

En kennelijk heb je daar óók geen opleiding of fatsoen voor nodig.......

1
20 W. Anstalt

@19
Er is een verschil tussen dumpingspraktijken aanpakken en zuiver protectionisme.

1
21 W. Anstalt

@20 ......... U weet wel beter, u had het zeer waarschijnlijk nooit gered met uw geestelijke bagage. Maar roeptoeteren is inderdaad heel erg gemakkelijk. Geluk ermee.

8
22 Snowflake

@22
Toe maar, een totaal onnodige en niet terzake doende (zijn ze zelden) ad hominem. Doorgaans betekent dat dat de argumenten ontbreken, daar ben je je toch van bewust he?

Overigens beschik ik wél over een opleiding, en over fatsoen. Wat dat betreft lijk je zelf met het niveau Trump genoegen te nemen.

1
23 W. Anstalt

@19 daar is sprake van dumping , het feit dat de ijzerindustrie het zo slecht doet in de VS is te danken aan hun eigen domme kortzichtige beleid, nog even en Trump geeft ons de schuld dat de wegen in de VS zo slecht zijn.

2
24 Moien

@23 ..... Zonder het te beseffen maken vele @-jes zich schuldig aan "ad hominems" op de persoon Trump, hele draadjes volgekalkt met anti Trump gemekker van wat ik noem les misérables waar ik langzamerhand van moet kotsen. U bent een bekende linkse drammer en krijgt gewoon een koekje van eigen deeg.

6
25 Snowflake

@25
Laat je toch niet zo kennen joh! Dat siert je echt niet!

1
26 W. Anstalt

Maar ik heb het al in de gaten, dit is een rozerood draadje van linkse blinde vinken waar nauwelijks redelijk mee valt te communiceren. Linksche gutmenschen zijn zoo overtuigd van hun eigen gelijk, een andere mening is dan gauw "inferieur". 'T is goed met jullie, bekijk het maar.

8
27 Snowflake

@27 ,

Dat gehuil zou misschien overtuigend zijn als je zelf ondertussen niet alle inhoudelijke argumenten als de pest mijdt.

Zie #16 en o.a. #21.

Het is maar net waar je je op richt, je kiest zelf ervoor om alleen op de enkele 'nul'-reactie in te gaan zodat je niet met argumenten hoeft te komen waarom het beleid van Trump goed zou zijn voor de VS.

Logisch ook wel, het beleid is immers niet goed voor de VS. Maar erken dat dan gewoon in plaats van dit vrij kansloze en doorzichtige gejammer. Als communicatie werkelijk je doel was, dan pikte je niet de nul-reactie eruit om daar even lekker verontwaardigd over te gaan zitten zijn.

1
28 progressiefliberaal

@27 als we je nou op een onderbouwde mening konden betrappen, zouden we kunnen discussieren, rechtse sneuneus.

2
29 Moien

@27
Gevalletje projectie weer? Je staat er wel gekleurd op vandaag.

Het merkwaardige is bijvoorbeeld dat jíj hier met schelden en op de man spelen tegen forumgenoten begint (@1question, en daar vervolgens onmiddelijk een ander van verwijt.

Ik neem dan ook aan dat je boosheid zich vooral op jezelf richt.

1
30 W. Anstalt

@6

"Een handelsoorlog is een slecht idee maar als het gaat om kosten van de NATO dan heeft Turmp volkomen gelijk.
Er ligt een afspraak (2%) en de Europese leden van NATO houden zich niet aan die afspraak maar laten de US burgers opdraaien voor onze gezamenlijke defensie. "

Die 2% is geen afspraak maar een richtlijn.
Dat de US verkiest om 28% aan wapentuig te besteden is niet opgelegd door de NATO, maar daar kiest de US zelf voor.

1
31 Endandit

Niet storen, ben aan het mediteren ...... ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮.

4
32 Snowflake

@22

De term "geestelijke bagage" gebruiken in een draadje over Trump.

Hij's leuk question

1
33 Endandit

@31
En dan is er nog het feit dat het toch vooral de VS is die zich weinig gelegen laat liggen aan de VN-resoluties. En vervolgens mekkert als het vooral de VS geld kost als ze op eigen houtje missies gaan uitvoeren. Ik vind het dan ook (tot op zekere hoogte) volkomen terecht dat de VS daar dan ook maar zelf voor opdraait.

1
34 W. Anstalt

@32
Met de handjes zedig boven de dekens. Ik begrijp ineens waar jouw trauma vandaan komt.

1
35 W. Anstalt

@35

Hè toe nou .... al die plastische uitdrukkingen zijn niet goed voor een beeldend brein. question

1
36 Endandit

Allemaal voor de show ..Macron heeft Renault al opdracht gegeven
Iran te verlaten
Die Macron is net zo"n EU kabouter als Pechhie..2 Eikels !!!!!!

6
37 Bollieboos

@31 . Bron : https://www.nato.int/cps/en/natohq/topics_67655.htm
"In 2006, NATO member countries agreed to commit a minimum of two per cent of their Gross Domestic Product (GDP) to spending on defence. "

En de lande in Europa houden zich niet en hebben zich niet aan die afspraak gehouden. Er is nu door druk van de US afgesproken dat landen die minder dan 2% uitgeven binnen 10 jaar op die 2% zullen zitten. Eens kijken hoe betrouwbaar de Europese Nato land zijn..........

6
38 PFL

@38
Gaat de VS dan ook eindelijk eens (achterstallige) VN-contributies betalen?

2
39 W. Anstalt

@38

"The 2% defence investment guideline

In 2006, NATO member countries agreed to commit a minimum of two per cent of their Gross Domestic Product (GDP) to spending on defence. This guideline principally served as an indicator of a country’s political will to contribute to the Alliance’s common defence efforts. Additionally, the defence capacity of each member country has an important impact on the overall perception of the Alliance’s credibility as a politico-military organisation."

"At the Wales Summit in 2014, NATO leaders agreed to reverse the trend of declining defence budgets and decided:

* Allies currently meeting the 2% guideline on defence spending will aim to continue to do so;
* Allies whose current proportion of GDP spent on defence is below this level will halt any decline; aim to increase defence expenditure as GDP grows; and will move toward the 2% guideline within a decade."

Bron: https://www.nato.int/cps/ro/natohq/topics_67655.htm

En nog steeds staat er "guideline".

1
40 Endandit

#33 ....... Daar ben jij ook niet zo mee begiftigd! Vandaar dat het je zo opvalt, het gemis.

2
41 Snowflake

@35 ....... Waar het hart vol van is loopt de mond van over ...... ach jee, waar die hersentjes mee bezig zijn!

1
42 Snowflake

@19 & @ 37 @38 ...... Eenzame lichtpuntjes in een ellendige tunnel van links gezwam, de wereld is nog niet helemaal verloren. Bravo +++++++++++

2
43 Snowflake

De VN is een Hamas bolwerk geworden, helemaal nu een Arabier de topfunctie van de afdeling "mensenrechten" heeft "gekocht" ..... ballen van de VS om te zeggen "niet met mijn geld".
Losers die achter losers als Hamas aanlopen blijven zelf altijd losers. VN is een shithole organisatie.

2
44 Snowflake

@40 Lees het nou nog eens:

member countries AGREED TO COMMIT a minimum of two per cent

Pas toen veel leden zich niet aan de afspraak helden ging men het afzwakken tot guidelines en meer van dat soort onzin. Feit is dat we decennia lang hebben geparasiteerd op de US. Trump heeft gelijk dat hij de ander NATO leden op hun verplichtingen heeft gewezen.

2
45 PFL

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Querido not
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@34 Dat soort achterlijke opmerkingen kun je beter niet maken. Slaat nergens op....

zojuist geplaatst door Querido not

Bop
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@42 Van mij had het ook niet gehoeven maar de betrekkelijk kleine groep heeft nu wel alle aandacht. Daar zal het ze om te doen zijn geweest. ...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

Feldwebell
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@11 Het voorstel was in zijn hele hoedanigheid met oog op onze eigen veiligheid onaanvaardbaar voor de NAVO. Het eist dat er geen NAVO-troepe...

4 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Bop
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@35 Hij zal wel weer teveel geblowd hebben. Wat een vervelend klootzakkie is dat zeg....

4 minuten geleden geplaatst door Bop

Biscanna
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@51 Daar heb je een punt, Het zijn dus die laffe mannen die liever hun kroost aan hamas uitleveren, zodat er weer nieuwe terroristjes van gemaak...

6 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Bop
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@39 Dus ik moest niet lezen maar jij moest beter schrijven. Okay. En nu zeg je nog steeds niet wat je nu eigenlijk wilt zeggen. ...

6 minuten geleden geplaatst door Bop

Querido not
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@47 Inderdaad - de halve wereld keek een andere kant op.Maar toch blijft het de verantwoordelijkheid van Israël -> zij hebben een heel volk...

7 minuten geleden geplaatst door Querido not

sockknitter
‘Ons welvarende Europa’ is stervende

Sonja van den Ende, de lieveling van Poetin en Assad.-> Next....

8 minuten geleden geplaatst door sockknitter

DikkeTor
Langere reclames op YouTube leveren Google hogere winst op

Ik vind het zelf ook vervelend steeds dezelfde reclames te zien, om de 4 minuten. ...

10 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Langere reclames op YouTube leveren Google hogere winst op

verlaten*...

10 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
Onlyfans Leak SiteBest Sexual TwittersAnus BondageZsa Zsa Gabor NudeNagpuri XxxFemdom High HeelsIndian New Marriage SexDad With Son PornOriyasexvideoTamil Video Sex MovieSleep Japanese PornBlack Peopke PornVictoria Cakes SoloBrazzers MobileBlue Film Kannada Blue FilmNamibia Sex VideoAsians Gon WildTeens VoyeursHot Indian Suhagrat VideoSlimthick TwerkStepmother FriendwSonxxMandy Flores AnalAj Applegate SquirtDickdrainers.T66ycomReverse CuckoldAbigail Spencer LeakedSlime HentaiMan Fuck BitchPorn Fuck GamesMissionaryhentaiFullpornetBree DanielsAoi AkaneStormy Daniels Porn MoviesXxxxxxxx GamesBizarr PornReallity Kings ComHeroine Blue FilmMissjoyyHyd NudeMalayalam Latest PornSkylar Rae OnlyfansPornoamigosKeira Knightley HotNude Boobs PicsTelugu SexesHindi Actress Xxx VideoIndian Smoking PornHard Cock FuckMassage Oil Japanese PornThe BestpornHot SrxIndsex VideoTriple Play PlayboyAffect3d FutanariTj ScortsNewly Married Wife SexNfsw Discord SeversHentai MilkPatardasBig Natural Boobs PornYanet Garcia HotPonography VideoKannada FuckCameltoe VaginasMom And Daugher Lesbian PornMeena Hot NavelBentenxxxDesi Porn XmasterMissmichelleyg PornMofos XxxSexporn IranNaked SkydivingEbonyrimmingTik Tok Mais 18Brianna JessiSeny LiyonSexy Bunny CostumeKybabyrae NudeEbonypornCindrella PornShag Co UkSexo BangbrosSasha Alexander NudeMichelle ViethTits And BlondesNew Village Sex VideosXxx ArbianUmbreon SexHentia For FreeIndian Actress Fake NudePakistani Bf FilmFreehindipornEhentauXvideos Brad MontanaWhatsapp SexvideosGirlfriendsilmsEllie The Empress NudeButtholepicsEbony ThroatpieLexi Rivera HotBlue Film Blue Film BanglaGroping On CinemaSex With StephanieXhpsterPregnant Porn ComicsLesbian Porn SpankKelsi Monroe Bang BusAva MinxPornos BresilIndian Granny FuckForced To Swallow CumEromepornهنتاي تايم.Riley ReyesChanel Uzi NufeIndian School PronSany Leon XxxFamily Porn FullBollywood Actress Chudai VideoMsparisroseSexamateurVideos Pornos De Karely RuizOoo Sex ComWach Free Porn VideoBrother Soster PornCamwhores TvTigerr BensonAnal Sex VideoBazzers VidoesDamania OnlyfansAsian Sleeping XxxCouples MasterbatingMemek BecekIndica Monroe PornStori PornWhite Bitch Said She Tryna Party Daisy LavoyNaughty American InDesi Babe PornXxx Videos Boobs SuckingPeeonherHot American Sex MoviesSleep With Step SisWatch For Plot RedditTen Porn PicturesArabesexeLindsey Vonn NideLena Paul Twitter