door Trompetsignaal in Buitenland  ·  27 Reacties

  • 3
  • 569x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Firma leugen of bedrogof gewoon voor jezelf opkomen. Hoe moeten we dot uitleggen?

0
1 Trompetsignaal

Politiek is gewoon een carrière waarmee je grof geld kunt verdienen.
Niks meer, niks minder.

0
2 jodelatedieho

Toch liever de EU wetgeving en buitenlanders om je heen hebben dan tussen die stinkende Tokkies in het VK te moeten zitten. Dat zullen ze wel denken dan ofzo?

1
3 VaY

De goede man is 86 jaar oud !! Mag hij die paar laatste jaren ook effe rustig wonen waar hij wil !

8
4 wiillem59

* Verwijderd door de redactie *

5 E.Meel

@4
"effe rustig wonen"

Tja, in VK zal dat niet gaan lukken als Brexit een feit is

2
6 LGK

Dit is nou een echte landverrader

1
7 disclaimer x

Als er geen Brexit was hoefde hij geen Visum te hebben want dan mag je in alle EU landen wonen en werken. Dit blokkeren voor Miljoenen Britten maar zelf zorgen dat hij wel in de EU kan wonen!

2
8 mike45

Kwestie van extreem rechts lullen, en graaiend rechts zakken vullen

2
9 La Cabana

Hij heeft dus niet de Franse nationaliteit aangevraagd, maar een verblijfsvergunning, omdat hij daar sowieso al woont vanwege zijn pensioen. Anders zou hij zijn laatste jaren in het veel koudere GB moeten verblijven.

Bewijst dat, dat hij zich waar dan ook aan onttrekt? Iedereen die dat wil, kan toch ook een verblijfsvergunning in een EU-land aanvragen? Dat wordt zelfs aangeraden aan iedereen, die buiten GB woont/werkt. Het is gewoon een gevolg van Brexit. En zijn pensioen blijft toch gewoon onder Engelse wetten vallen?

De EU wil GB net zo hard de islam door de strot drukken als de rest van de EU-landen, en alleen al dat dat niet meer kan, is pure winst voor GB. Plus als EU zo stom is, om TTIP of CETA aan te nemen, en in feite hebben ze dat gedaan omdat Oekraïne onder CETA valt, hebben de Britten er ook voordeel van, dat dat ze niet kan worden opgelegd.

11
10 Wendel

@2 "....Politiek is gewoon een carrière waarmee je grof geld kunt verdienen....."

Nee, de opkomst van Nigel Farage leek jarenlang een hopeloos gevecht tegen de bierkaai....niet een makkelijke manier om snel geld te scoren!

7
11 CoolMemories
12 Trompetsignaal

@10 jij gelooft ook alle propaganda die je leest. Dat al die pakistani, Afrikanen en Indiërs naar VK willen komt door de EU en heeft niks te maken met dat die landen oud koloniën zijn. Waardoor iedereen in zo’n land er wel familie heeft en wat makkelijker te taal leert dan in Frankrijk, Duitsland of NL?? Werkelijk waarom heb je een complot nodig als er veel gemakkelijkere verklaringen zijn?

1
13 Trompetsignaal

@12 dat ligt er maar aan wat voor overeenkomst er ontstaat na de Brexit.

Een Brexit in Noorse stijl zou niet alleen de economisch minst schadelijke van de Brexit-modellen zijn. Britse burgers zouden ook veel bestaande rechten behouden.

Het enige belangrijke recht dat verloren zou gaan, is het recht van Britse burgers om deel te nemen aan de verkiezingen voor het Europees Parlement, aangezien Groot-Brittannië dan geen EU-lidstaat meer zou zijn.

In het kader van een Brexit in Noorse stijl zouden Britten het recht behouden om vrij door de EU te reizen en te werken, aangezien de EER-landen de vier vrijheden van de interne markt volgen. Britten zouden ook al hun rechten op het gebied van sociale zekerheid en consumentenbescherming behouden.

1
14 mike45

@13 die wonen daar omdat deze landen in verleden tot de VK behoorde, zoals Suriname, de Antillen, Indonesië tot het koninkrijk der Nederlanden behoorden. Daarom wonen er zoveel Pakistanen en Indiers in het VK. Dat is ook de reden waarom er zoveel Surinamers, Antillianen en indiers in Nederland wonen.

Dat helemaal niks met de EU te maken!

1
15 mike45

@4 Als hij inderdaad 84 is, dan gaat hij het waarschijnlijk niet eens meemaken dat de Brexit een feit is. Niet met de manier waarop de onderhandelingen nu gaan...

Waar maakt hij zich dan druk om?

0
16 Winston

@10 CETA is een vrijhandelsverdrag met Canada.

"CETA is the most extensive EU free trade agreement to date. It benefits UK companies by immediately removing 98% of the duties they have to pay at Canadian customs.

The benefits for UK companies are:

-elimination of nearly all Canadian import duties
-increased opportunities for UK companies to bid for public contracts in Canada
-strengthening of UK firms’ ability to access Canadian services and investment markets
-improvement of the framework for temporary movement of company personnel and service providers between the EU and Canada
-strengthening of the Canadian intellectual property environment
-strengthening of the cooperation between European and Canadian standard setting bodies
"https://www.gov.uk/government/collections/eu-canada-comprehensive-economic-and-trade-agreement-ceta

Wat een ramp zeg.

"De EU wil GB net zo hard de islam door de strot drukken als de rest van de EU-landen, en alleen al dat dat niet meer kan, is pure winst voor GB. "

Nu doe je alsof immigratie EU-beleid is geweest de laatste 20 jaar, maar dat was van het VK zelf. De EU wil dat alle landen hun steentje bijdragen om zo de druk op Zuidelijke lidstaten te verminderen. Deze vluchtelingenstroom blijft niet eeuwig duren en mensen als jij maken er een heel drama van om vervolgens de meest domme politieke keuzes te rechtvaardigen door te roepen: "ISLAM!". Alsof er geen andere zaken belangrijk zijn. Dat jij je door populisten zo laat opnaaien dat alles maar met Islam te maken moet hebben lijkt je geen probleem? Als je niet zo'n obsessie had wist je misschien wel wat CETA was voor je er over ging schrijven.

0
17 VaY

@13 "Werkelijk waarom heb je een complot nodig als er veel gemakkelijkere verklaringen zijn?"
Die zijn niet zo spannend.

0
18 RobP

@14 "Het enige belangrijke recht dat verloren zou gaan, is het recht van Britse burgers om deel te nemen aan de verkiezingen voor het Europees Parlement, aangezien Groot-Brittannië dan geen EU-lidstaat meer zou zijn."
En een belangrijke plicht welke blijft bestaan: betalen!

0
19 RobP

@19 Dat ligt er maar aan welke vorm dat ze kiezen en welk verdrag er wordt gesloten. Bij bijvoorbeeld een geen akkoord dan vallen ze terug op de WHO verdragen en dan mag je als Brit niet meer de EU wonen en of werken zonder bijbehorende visum. Andersom ook niet natuurlijk!

1
20 mike45

@20 Dan gaat er meer verloren dan het stemrecht.

0
21 RobP

@21 dus dat weten we helemaal niet, maar die Farage wil het zekere voor het onzekere nemen en gaat dus een verblijfsvergunning aanvragen voor Frankrijk. Voor het geval ze er niet uitkomen en zodat hij niet op een toeristenvisum daar maar 3 maanden van een periode van 6 maanden daar mag verblijven.

1
22 mike45

@21 Nigel lawson (niet Farage). Farage kinderen hebben wel onlangs een Duits paspoort gekregen.

0
23 Trompetsignaal

@22 Indien het VK zoiets wil hebben als bv Noorwegen, dan moeten ze betalen, net zoals Noorwegen.

0
24 RobP

@24 dat klopt dan moeten ze 120 euro per inwoner betalen en dat is 7,2 miljard euro per jaar, terwijl ze nu netto 7 miljard bijdragen. Alleen mogen ze niet meer meepraten over beleid en wetgeving en hebben vertegenwoordiging meer in het Europees parlement waardoor de er niet meer over mogen meepraten en beslissen. Maar ze moeten conform dat verdrag wel bijna alle wetgeving overnemen.

1
25 mike45

Ze zouden deze kopstukken hun gewenste visa moeten weigeren opdat zij de gevolgen van hun opruien van de bevolking aan de lijve moge ondervinden.

0
26 Nos Calan Gaeaf (s7p)

Pfft. Als het niet zo treurig voor de gewone Brit en hypocriet van deze gast en Farage was allemaal, dan had het de grap van het jaar kunnen zijn.

En dan durft kikkerkop Farage nog een grote bek te blijven leveren over anderen ook. Stelletje clowns dat het zijn.

0
27 progressiefliberaal

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Offtopic

@2753Ik heb geen goede ervaringen met jou (maar dat heb ik met de meesten hier niet) en ik zal op je post ingaan.Dat jij met Bop een goe...

zojuist geplaatst door FrisseBries

Bob Sleebaan
Vrouwen die somber zijn over de toekomst, krijgen écht minder baby's: ‘Het blijft niet bij praten’

Als je door Rotterdam rijdt zie je anders genoeg vrouwen met kinderwagens. ...

1 minuut geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Mac Benac
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

Goh zeg, wat een inzicht heeft deze vrouw. Pffff.......

1 minuut geleden geplaatst door Mac Benac

Mac Benac
Vrouwen die somber zijn over de toekomst, krijgen écht minder baby's: ‘Het blijft niet bij praten’

Hoe minder wereldburgers op deze aarde, hoe beter. Geef ook die vrouwen een lintje....

3 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Bob Sleebaan
Deze extreem realistische beelden komen rechtstreeks uit Unreal Engine 5

Mooie herinneringen heb ik aan het spel Unreal Tournament.Baanbrekend spel voor die tijd.Ze hebben niet stil gezeten met de ontwikkeling van...

3 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

baba jaga
Offtopic

@2754 Ik doe nog wat voor mijn geld jij teert op andermans zak.Tot zo dan gaan we ff sparren hoor, maar niet huilen dan he....

4 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Mac Benac
Vrijwilligerswerk en exceptionele prestaties op werk: ruim 3300 mensen onderscheiden

Mijn schoonvader kreeg ooit een lintje voor zijn vrijwilligerswerk als buurthulp jarenlang. Ridder in de Orde van Nogwat. Verdiend.Maar dan ...

5 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Ronin
Offtopic

@2750 Op een forum als deze blijkt (helaas) moderatie nodig, in een psychiatrische inrichting is er begeleiding nodig.Jij haalt jouw digit...

6 minuten geleden geplaatst door Ronin

Oeps112
Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie - Ongehoord Nederland

https://www.stichting-jas.nl/2024/04/edwin-de-roy-van-zuydewijn-duidt.html...

6 minuten geleden geplaatst door Oeps112

NK. App
Indian Party XxxJessica AllbuttWnf CmnfRedpornnoNagoonamationFornite NudesXnxx In ForestDesi Affair PornThruth Or Dare PornCbt FetishBest Thick Porn StarsAmateuretsexeSexemodel 95BbwmilfBabes Of PlayboyBoobies JoiTrans Latina PornPerfect Tits Babe18+ ManhwaHentai StudioFilms X BeurettesTik Tok 18 Versão AntigaBunz4ever PornSneha Paul Web SeriesXnxx MyPawg Step Sisters Twerking Competition - Kate DeeJenny Scordomaglia PornXnxx XhmaterStep Daughter BjLezbiyen PrnAna D Armas SexyIndian Big Boobs XxxGay Porn PoppersPuerto Rican Porn StarsJavhdv PornVideo ñornoPorn BeurettesOmigelLesbian Squirtimg PornXxnx VidosWhitney Paige NudeRaseele PadosanBangali Bf ComSister And Brother Real PornTallest Porn StarsAmirahstylesSex Videos Village AuntyLocal Sex Video BanglaJerk Off MonkeyRargbtorrentNude SeniorsIndian Bhai Bahan Sex VideoWw Indian Sex ComBengali Home SexSlut Wife StoriesPorn Videos AdultsElle Panda PornPuffy TitiesMavis Dracula PornThreesome Step SisterKept Secret XxxNextdoortwinkDrunk FuckPrivate Society VideosKylie Jenner PornographyPorn Hd Video DownloaderPron StarsPornographie VidéosJonney RapidNaughty America Full LengthLyra AmorrDigitalplyagroundDeepswap.ai ReviewBig DickAmerican Dad Francine PornSex Dot ComTaylor.breesey OnlyfansThreesome Boob SuckingJustice League HentaiXvideos ClassicNude CeiebsBhabhi Open BathCheating Wife Sexy VideoKaren Gillan ToplesSophia Locke BlowbangAsia Porn RedditJulia Roberts NakedBella Luna PornGianna LynnSuck Big Cock GayFolla A Su AbuelaSexy Girl XnxMypornsnap.funPersephone PinkBangmybullyBlondle PornTanya Reynolds NudeLogan StevensIndian Sis XnxxDrew Barrymore SexTamil Telugu Blue FilmNude Big BootyFirst Time CreampiedBeach TitsShyla Jennings Gamer LesbianJordi Xxx VideoDriver Sex VideoOgyhdAmaturewifeBreed Mom PornOozing CumshotsManhwas NetShemale Escort ParisLoop Das.famosasAnne Hathaway FeetTransgender Woman NakedPorn HijastraArbe XxxHeated AffairsPorn Hub.comSherry Jackson NudeAj ApegateIndian Girl Sex ComArrimones En El BusLesbian HentsiJamie Michelle PornAbigaiil Morris Brandy ReneeAnimeid HentaiDoublelustSxnnSex Video Group SexPorn BankDesi Blue Film DownloadBbctwinkRahki Giovanni PornKandi BarbourXnxx GrandfatherPornhd ComPlasstFilms X TranssexuelSecretfriendsXxx With Sound177013 HentaiKaylee GunnerJogos De Sexo OnlineCulostubeBegging For Sex PornLove Story And SexAmwf PornhubPorn Swallowed