U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Buitenland
  • 3
Na Nigel Farage blijkt ook Nigel Lawson zijn Brexit schaapjes in de EU op het droge te brengen. Hij is begonnen met de aanvraag voor een visa (verblijfsvergunning) zodat hij na zijn pensioen op zijn landgoed in Frankrijk kan gaan wonen. ...

ongeveer 1 jaar geleden door Trompetsignaal

REAGEER MET EEN EMOJI
2
LEES MEER OVER

Firma leugen of bedrogof gewoon voor jezelf opkomen. Hoe moeten we dot uitleggen?

1 Trompetsignaal    
ongeveer 1 jaar geleden door Trompetsignaal
0
Meld

Politiek is gewoon een carrière waarmee je grof geld kunt verdienen.
Niks meer, niks minder.

2 jodelatedieho    
ongeveer 1 jaar geleden door jodelatedieho
0
Meld

Toch liever de EU wetgeving en buitenlanders om je heen hebben dan tussen die stinkende Tokkies in het VK te moeten zitten. Dat zullen ze wel denken dan ofzo?

3 VaY    
ongeveer 1 jaar geleden door VaY
1
Meld

De goede man is 86 jaar oud !! Mag hij die paar laatste jaren ook effe rustig wonen waar hij wil !

4 wiillem59    
ongeveer 1 jaar geleden door wiillem59
8
Meld

@4 Iedereen mag wonen waar hij wil.

Echter, gezien zijn enorme inzet voor de Brexit blijkt hij dus een gigantische boterberg op de kop te hebben en dat mag worden benoemd.

5 E.Meel    
ongeveer 1 jaar geleden door E.Meel
4
Meld

@4
"effe rustig wonen"

Tja, in VK zal dat niet gaan lukken als Brexit een feit is

6 LGK    
ongeveer 1 jaar geleden door LGK
2
Meld

Dit is nou een echte landverrader

7 disclaimer x    
ongeveer 1 jaar geleden door disclaimer x
1
Meld

Als er geen Brexit was hoefde hij geen Visum te hebben want dan mag je in alle EU landen wonen en werken. Dit blokkeren voor Miljoenen Britten maar zelf zorgen dat hij wel in de EU kan wonen!

8 mike45    
ongeveer 1 jaar geleden door mike45
2
Meld

Kwestie van extreem rechts lullen, en graaiend rechts zakken vullen

9 La Cabana    
ongeveer 1 jaar geleden door La Cabana
2
Meld

Hij heeft dus niet de Franse nationaliteit aangevraagd, maar een verblijfsvergunning, omdat hij daar sowieso al woont vanwege zijn pensioen. Anders zou hij zijn laatste jaren in het veel koudere GB moeten verblijven.

Bewijst dat, dat hij zich waar dan ook aan onttrekt? Iedereen die dat wil, kan toch ook een verblijfsvergunning in een EU-land aanvragen? Dat wordt zelfs aangeraden aan iedereen, die buiten GB woont/werkt. Het is gewoon een gevolg van Brexit. En zijn pensioen blijft toch gewoon onder Engelse wetten vallen?

De EU wil GB net zo hard de islam door de strot drukken als de rest van de EU-landen, en alleen al dat dat niet meer kan, is pure winst voor GB. Plus als EU zo stom is, om TTIP of CETA aan te nemen, en in feite hebben ze dat gedaan omdat Oekraïne onder CETA valt, hebben de Britten er ook voordeel van, dat dat ze niet kan worden opgelegd.

10 Wendel    
ongeveer 1 jaar geleden door Wendel
11
Meld

@2 "....Politiek is gewoon een carrière waarmee je grof geld kunt verdienen....."

Nee, de opkomst van Nigel Farage leek jarenlang een hopeloos gevecht tegen de bierkaai....niet een makkelijke manier om snel geld te scoren!

11 CoolMemories    
ongeveer 1 jaar geleden door CoolMemories
7
Meld

@10 jij gelooft ook alle propaganda die je leest. Dat al die pakistani, Afrikanen en Indiërs naar VK willen komt door de EU en heeft niks te maken met dat die landen oud koloniën zijn. Waardoor iedereen in zo’n land er wel familie heeft en wat makkelijker te taal leert dan in Frankrijk, Duitsland of NL?? Werkelijk waarom heb je een complot nodig als er veel gemakkelijkere verklaringen zijn?

13 Trompetsignaal    
ongeveer 1 jaar geleden door Trompetsignaal
1
Meld

@12 dat ligt er maar aan wat voor overeenkomst er ontstaat na de Brexit.

Een Brexit in Noorse stijl zou niet alleen de economisch minst schadelijke van de Brexit-modellen zijn. Britse burgers zouden ook veel bestaande rechten behouden.

Het enige belangrijke recht dat verloren zou gaan, is het recht van Britse burgers om deel te nemen aan de verkiezingen voor het Europees Parlement, aangezien Groot-Brittannië dan geen EU-lidstaat meer zou zijn.

In het kader van een Brexit in Noorse stijl zouden Britten het recht behouden om vrij door de EU te reizen en te werken, aangezien de EER-landen de vier vrijheden van de interne markt volgen. Britten zouden ook al hun rechten op het gebied van sociale zekerheid en consumentenbescherming behouden.

14 mike45    
ongeveer 1 jaar geleden door mike45
1
Meld

@13 die wonen daar omdat deze landen in verleden tot de VK behoorde, zoals Suriname, de Antillen, Indonesië tot het koninkrijk der Nederlanden behoorden. Daarom wonen er zoveel Pakistanen en Indiers in het VK. Dat is ook de reden waarom er zoveel Surinamers, Antillianen en indiers in Nederland wonen.

Dat helemaal niks met de EU te maken!

15 mike45    
ongeveer 1 jaar geleden door mike45
1
Meld

@4 Als hij inderdaad 84 is, dan gaat hij het waarschijnlijk niet eens meemaken dat de Brexit een feit is. Niet met de manier waarop de onderhandelingen nu gaan...

Waar maakt hij zich dan druk om?

16 Winston    
ongeveer 1 jaar geleden door Winston
0
Meld

@10 CETA is een vrijhandelsverdrag met Canada.

"CETA is the most extensive EU free trade agreement to date. It benefits UK companies by immediately removing 98% of the duties they have to pay at Canadian customs.

The benefits for UK companies are:

-elimination of nearly all Canadian import duties
-increased opportunities for UK companies to bid for public contracts in Canada
-strengthening of UK firms’ ability to access Canadian services and investment markets
-improvement of the framework for temporary movement of company personnel and service providers between the EU and Canada
-strengthening of the Canadian intellectual property environment
-strengthening of the cooperation between European and Canadian standard setting bodies
"https://www.gov.uk/government/collections/eu-canada-comprehensive-economic-and-trade-agreement-ceta

Wat een ramp zeg.

"De EU wil GB net zo hard de islam door de strot drukken als de rest van de EU-landen, en alleen al dat dat niet meer kan, is pure winst voor GB. "

Nu doe je alsof immigratie EU-beleid is geweest de laatste 20 jaar, maar dat was van het VK zelf. De EU wil dat alle landen hun steentje bijdragen om zo de druk op Zuidelijke lidstaten te verminderen. Deze vluchtelingenstroom blijft niet eeuwig duren en mensen als jij maken er een heel drama van om vervolgens de meest domme politieke keuzes te rechtvaardigen door te roepen: "ISLAM!". Alsof er geen andere zaken belangrijk zijn. Dat jij je door populisten zo laat opnaaien dat alles maar met Islam te maken moet hebben lijkt je geen probleem? Als je niet zo'n obsessie had wist je misschien wel wat CETA was voor je er over ging schrijven.

17 VaY    
ongeveer 1 jaar geleden door VaY
0
Meld

@13 "Werkelijk waarom heb je een complot nodig als er veel gemakkelijkere verklaringen zijn?"
Die zijn niet zo spannend.

18 RobP    
ongeveer 1 jaar geleden door RobP
0
Meld

@14 "Het enige belangrijke recht dat verloren zou gaan, is het recht van Britse burgers om deel te nemen aan de verkiezingen voor het Europees Parlement, aangezien Groot-Brittannië dan geen EU-lidstaat meer zou zijn."
En een belangrijke plicht welke blijft bestaan: betalen!

19 RobP    
ongeveer 1 jaar geleden door RobP
0
Meld

@19 Dat ligt er maar aan welke vorm dat ze kiezen en welk verdrag er wordt gesloten. Bij bijvoorbeeld een geen akkoord dan vallen ze terug op de WHO verdragen en dan mag je als Brit niet meer de EU wonen en of werken zonder bijbehorende visum. Andersom ook niet natuurlijk!

20 mike45    
ongeveer 1 jaar geleden door mike45
1
Meld

@20 Dan gaat er meer verloren dan het stemrecht.

21 RobP    
ongeveer 1 jaar geleden door RobP
0
Meld

@21 dus dat weten we helemaal niet, maar die Farage wil het zekere voor het onzekere nemen en gaat dus een verblijfsvergunning aanvragen voor Frankrijk. Voor het geval ze er niet uitkomen en zodat hij niet op een toeristenvisum daar maar 3 maanden van een periode van 6 maanden daar mag verblijven.

22 mike45    
ongeveer 1 jaar geleden door mike45
1
Meld

@21 Nigel lawson (niet Farage). Farage kinderen hebben wel onlangs een Duits paspoort gekregen.

23 Trompetsignaal    
ongeveer 1 jaar geleden door Trompetsignaal
0
Meld

@22 Indien het VK zoiets wil hebben als bv Noorwegen, dan moeten ze betalen, net zoals Noorwegen.

24 RobP    
ongeveer 1 jaar geleden door RobP
0
Meld

@24 dat klopt dan moeten ze 120 euro per inwoner betalen en dat is 7,2 miljard euro per jaar, terwijl ze nu netto 7 miljard bijdragen. Alleen mogen ze niet meer meepraten over beleid en wetgeving en hebben vertegenwoordiging meer in het Europees parlement waardoor de er niet meer over mogen meepraten en beslissen. Maar ze moeten conform dat verdrag wel bijna alle wetgeving overnemen.

25 mike45    
ongeveer 1 jaar geleden door mike45
1
Meld

Ze zouden deze kopstukken hun gewenste visa moeten weigeren opdat zij de gevolgen van hun opruien van de bevolking aan de lijve moge ondervinden.

26 Nos Calan Gaeaf (s7p)    
ongeveer 1 jaar geleden door Nos Calan Gaeaf (s7p)
0
Meld

Pfft. Als het niet zo treurig voor de gewone Brit en hypocriet van deze gast en Farage was allemaal, dan had het de grap van het jaar kunnen zijn.

En dan durft kikkerkop Farage nog een grote bek te blijven leveren over anderen ook. Stelletje clowns dat het zijn.

27 progressiefliberaal    
ongeveer 1 jaar geleden door progressiefliberaal
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
"Trump heeft deze slag gewonnen, hij is...
Dat moesten zelfs democraten toegeven, niet a...

23 uur geleden door Proemevla

Links sloopt alles
Een korte uitleg van wat links allemaal naar...

21 uur geleden door Truffelaar

Waren de tweets van Donald Trump wel of niet...
In deze aflevering van de Week van NU blikt N...

1 dag geleden door Nu.nl

Racisme als het nieuwe normaal
Je kunt zeggen dat Nederland hierin voor loop...

1 dag geleden door Hadito

Ziekenhuizen gaan boerkaverbod niet handhaven
Meerdere ziekenhuizen zijn niet van plan het...

22 uur geleden door AD


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Wild Rover
Taxichauffeur laat bevallende vrouw 42 euro e...
Wie ruimt het vruchtwater anders op?...

minder dan een minuut geleden door Wild Rover

Truffelaar
Ik ben misbruikt als kindbruid en dit is wat ...
@6 Ik moet wel de vele lezers van dit onderwe...

minder dan een minuut geleden door Truffelaar

21st Century Guy
Ik ben misbruikt als kindbruid en dit is wat ...
@3 Wist je dat TEDx door sommige rechtse luit...

minder dan een minuut geleden door 21st Century Guy

-Koeievla-
"Trump heeft deze slag gewonnen, hij is 'poli...
@441Dan nog heeft hij zulke racistische uit...

1 minuut geleden door -Koeievla-

Aldgillis
Actiegroep hangt anti-islamspandoeken op bij ...
Goeie actie....

1 minuut geleden door Aldgillis

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig