INSPELEN OP DE RAMADAN (metronieuws.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door rolstoeltje in Overig  ·  98 Reacties

  • 5
  • 985x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@37 "Als het boedisten al lukt jullie soort uit te moorden dan moet dat hier ook wel lukken."

Dat is niet gebeurd ,er is trouwens niets om trots op te zijn als het gaat om genocides : het grootschalig vermoorden van onschuldige mensen.
Iedereen die dat toejuicht is een inferieure levensvorm.

1
51 21st Century Guy

@38 @41 grasshopper verwoordt wat een zeer groot deel van het volk denkt. Hij verwoordt het hard, maar het is wel de waarheid. En de waarheid is nou eenmaal hard.

1
52 Darth Vader

@28 ; Volgens mij ben je een troll. Zelfs op het internet durven Moslims zich alleen zo te uiten als het een grotendeels islamitisch forum is. Net zoals ze op straat alleen in een groep tegen één blanke durven.

1
53 Mariska3

Het aardige is dat het in mijn bedrijf, half moslim, half niet, echt volstrekt geen item is. Niemand kijkt me erop aan als ik met een kop koffie en een broodje rondloop en ook de moslims onderling hebben - voor zover ik zien kan - geen commentaar op de diverse varianten die ze hanteren (ik zag al: het is onbeleefd iets te drinken te weigeren als het aangeboden wordt; als je meer dan 40 km van huis bent hoef je niet mee te doen; om 18:00 is het wel mooi geweest, dan is het in het MO ook over...). Ik heb dus, midden in een moslimomgeving, nul last van het verschijnsel.

Gewoon een beetje relaxed doen, mensen, dat leeft een stuk fijner. Echt waar.

5
54 Smiling

@10 he abdul, en vrijheid voor ongelovogen in moslimlanden is er niet, hypocriet stuk abdul verdriet

0
55 floyd

@52 grasshopper verwoordt wat een groot deel van nederland denkt? Genocide op bevolkingsgroepen en het heropenen van de kampen? Nee hoor, zelfs Wilders gaat dat te ver. Wat zeg ik, zelfs Custers gaat dat te ver.

3
56 Diederik82

@28 ; Even een quote van jou uit een ander topic:

>@22 wollah jij mij bedreigen? Ik ga zo matties halen dan ga jij kruipen. <

Hahahaha!

0
57 Mariska3

@28 "op straat durven jullie niet". nee jij en je halal vriendjes al helemaal niet, alleen in grote groepen net als hyena's laffer bestaat niet, altijd messen op zak! ik hoop dat jouw geloof KEIHARD aangeoakt gaat worden tatta!

0
58 floyd

@49 I know, maar het verschil tussen mij en die agmed is, ik weet dat ik BS praat. Tuurlijk gaan mijn opmerkingen kilometers de grens over, weet ik ook wel. Maar soms moet je extreme maatregelen nemen om te zorgen dat een trol eens stil is.

Daarnaast is hetgeen wat ik zeg (op die bombardementen na) is iets wat mogelijk is. Genetisch zit er iets in mensen wat xenofobie aanwakkert. In economisch zware tijden zie je dat gedrag vaak terugkomen. Als het economisch zwaar wordt kiezen mensen die geen kant op kunnen vaak voor het extreme. Dit kan extreem rechts of links zijn.

Hoe dan ook, met islam in Europa streven we af op een burgeroorlog. Wanneer de volgende economische crisis komt zou dat wel eens kunnen gebeuren.

0
59 Grasshopper

@51 daar zeg je het zelf al "onschuldig". Joden waren onschuldig, zorgde niet voor criminaliteit en hadden een baan.
Moslims daarintegen zorgen elke ramadan voor meer geweld dan normaal (en normaal geven ze al veel geweld), ze scoren hoog als het gaat over negatieve statistieken zoals criminaliteit, uitkeringen en schoolverlaters. Van moslims kun je dus niet spreken van onschuldig.
Als je moslims als onschuldig aanduidt, dan moet je nazi's ook als onschuldig aanduiden. Beide zijn hetzelfde, namelijk extreem conservatief. Tegen homo's, vrouwen hebben een traditionele rol, andersdenkenden zijn fout/inferieur.

Om islam/moslims als onschuldig aan te duiden is een brug te ver

1
60 Grasshopper

@59 burgeroorlog is indd niet te vermijden, dit is ook het hele plan van merkel en co, zodat de eu dan meer macht krijgt, iedereen WEET dat samenleven met moslims onmogelijk is

2
61 floyd

@60 het woord moslim en onschuldig in een zin te noemen is al niet meer geloofwaardig

0
62 floyd

@56 Daar kon je je nog wel 's in vergissen. Als de EU niet snel wat doet aan de ongecontroleerde immigratie van moslims dan sluit ik een burgeroorlog en genocide op termijn niet uit. Het is een illusie om te denken dat we na 75 jaar zoveel beschaafder zijn geworden. Het samenbrengen van onverenigbare culturen heeft ook in recentere jaren tot genocides geleid. Het angstvallig downplayen of anonimiseren van slecht nieuws en zelfs gevangen zetten van islam-critici werkt alleen maar averechts.

0
63 Dune

De mensen achter NK schijnen ook allemaal aan de ramadan te doen. Ik heb de trol gisteren én vandaag gemeld, niets verandert.

1
64 gaulette

@64 klopt, deze halal trol zit met kk te schelden, niks word gebandz barbahalalpappa ook niet, zo veel haat blijft staan, islam critisch en je word geband

0
65 floyd

@54 Of moslims die helemaal niet aan de ramadan doen zag laatst op tv dat bijvoorbeeld in Turkije er ook moslims zijn die dat aan zich voorbij laten gaan.

0
66 21st Century Guy

@56 wat ik schrijf is extreem, maar het blijft bestaan als mogelijkheid. Denk jij nou werkelijk dat wij, als mensen, dat stadium nooit meer kunnen bereiken?

Wanneer de volgende economische crisis komt, dan kan dat soort gedrag weer terugkomen. En nu heb je het probleem, dat moslims, in vergelijking met joden, niet onschuldig zijn.
Zoals ik in @60 al beweer scoren ze goed met slechte statistieken.

En zulk soort kampen is niet moeilijk in te denken. Tot in de jaren 90 waren er communistische consentratie kampen. Tegenwoordig heb je nog consentratie kampen in Noord Korea. Wat ik zeg, is kut maar het hoort wel bij de menselijke psychologie. Wij als mensen zijn onze oer oude gewoontes nog niet voorbij. We zijn nog niet ver genoeg geëvalueerd

0
67 Grasshopper

@66 De moslims hier zijn veel orthodoxer dan in hun thuisland. Daar zie je nog zwierende haren (veel moslim vrouwen hebben prachtig haar). Ik hoorde van een kennis dat zij in volle lappen en hoofddoek (zoals zij en haar dochters hier rond lopen), snel op het vliegveld in hun thuisland zich op het toilet omkleden tot moderne vrouwen.

0
68 gaulette

@60 Geen enkele groep is volledig onschuldig. Elke groep heeft zeloten, moordenaars en oplichters. Nazi's richten zich ook op de 'incidenten'. Dat is echt niks nieuws. Mensen doen nagenoeg hetzelfde als de nazi's tegenwoordig.

15
69 Oebie

@66 het probleem is dat hier in Nederland nog te weinig moslims zijn om zich zo te gedragen. Kijk wat moslims deden met die Koerden in Griekenland. Die werden afgeslacht omdat ze niet aan ramadan deden

0
70 Grasshopper

@70 Eigenlijk vind ik dat er al veel te veel hier rond lopen die de wet niet erkennen, die de politie niet erkennen, die de normen en waarden niet erkennen, die de ambulancemedewerkers maar heel lastig vinden, die meisjes en dames maar hoeren vinden die ze aan mogen raken waar en wanneer ze maar willen.

0
71 gaulette

@61 klopt, maar zelfs dan proberen ze de moslims als onschuldig aan te duiden. Toen de Serviërs ze aanvielen waren ze ook zo onschuldig. En dat terwijl Bosniërs zelf Serviërs eerst aanvielen. Die massa moord was een tegenreactie op de agressie van moslims.
Hetzelfde in Birma, daar zijn de moslims ook degene die de agressie begonnen. En nu ze een beetje tegengas krijgen beginnen ze te huilen.
In Europa zal het ook zo gaan, zeker aangezien het aantal salafisten groeit. Salafisme haat de westelijke manier van leven. Die kunnen niet samen met vrijheden, vandaar dat veel MO landen een dictatuur zijn. Anders nemen die extremisten het land over

0
72 Grasshopper

@69 er is een verschil tussen een paar rotte appels er tussen hebben. Of een paar goede appels er tussen hebben. Bij moslims zitten er een paar goede appels tussen, de rest kan bij het afval.

Als iets dagelijks gebeurt, of iemand uit een bepaalde groep geeft dagelijks zware criminaliteit richting zwakkeren kun je niet spreken van een incident. De criminaliteit door moslims is het stadium van incident al gepasseerd, het is dagelijkse kost geworden

1
73 Grasshopper

Nou, nou, een paar ramadan spulletjes in de supermarkt maakt behoorlijk wat los bij sommigen hier: bombarderen, kampen en burgeroorlog.

8
74 Tralalala

68 Gaulette, Juist, ook ik heb de indruk dat het de laatste jaren flink is toegenomen. Waarschijnlijk om ons te provoceren, zoals hier ook een regeerden bezig is.
De meisjes gaan ook steeds jonger als wandelende parasols over straat.

0
75 francaise

@52 dus jij denkt serieus dat een groot deel van de Nederlanders voorstander is van het bombarderen van wijken in Nederland waar veel moslims wonen. Misschien dat jou wereld niet groter is dan NK, Stormfront en andere NAZI Websites en vrienden.

Maar dat is bijna niemand in Nederland!

11
76 mike45

En wat zagen we vandaag alleen weer op straat en in de winkels met deze tropische temperaturen ? Juist ja, hoofddoekjes met lange winterjassen of boerka. Nee, geen kerels want die moeten zich natuurlijk geestelijk voorbereiden op het vreten, zuipen en wippen na zonsondergang. Dat hun vrouwen daarbij totaal uitgedroogd zijn interesseert ze geen ene moer. Stelletje mafklappers.....

1
77 Tiidmasine

@22 Net of in Marokko jouw bevolkingsgroep niet wordt onderdrukt en dat alles daar zo prima is, anders waren de Marokkaanse gastarbeiders niet naar hier gekomen als het daar zo goed is. De eerste generatie jouw ouders/grootouders zouden dan toch wel weer terug zijn gegaan naar Marokko als ze het hier zo slecht hadden!
Je moest je trouwens rot schamen om te schelden met kanker, niet te hopen dat jouw ouders, zus of broer of andere familie daaraan komen te overlijden, want mijn ouders zijn helaas vroeg overleden toen ik nog jong was aan deze rotziekte, want dan piep je wel anders met je grote bek die hier alleen maar tata's wil irriteren en uitdagen met je onbeschofte gedrag!

0
78 Nieuwsgierig

@11 : De racistische tatta's hebben ook godsdienstvrijheid, dat ze gevrijwaard worden van overlast van de godsdienst van een ander, namelijk.

1
79 Wendel

Sorry, @10 .

1
80 Wendel

@11 : Wilt u soms aangeklaagd worden voor het beledigen van de hele Nederlandse bevolking?

1
81 Wendel

@15 : Nee, dankzij dat soort gezeik verkopen ze nu "winterprodukten" en met pasen "voorjaars-eitjes".

1
82 Wendel

Het moet gezegd worden, maar de allereerste generatie gastarbeiders uit moslimlanden, daar had je op zich niet zoveel last van. Ze leefden een beetje in hun eigen wereldje en vielen niemand lastig.
Het begon pas fout te gaan, toen de volgende generatie eraan kwam.
Overvallen en wat drugscriminalteit.
De daarop (vertienvoudigde generatie, ja zo snel gaat het in die kringen), was helemaal los van de wereld en niet meer te handelen.
Velen hangen IS aan of erger.
Dat velen nu een hekel aan moslims hebben gekregen, komt zeker niet door de allereerste generatie die hier gekomen is, die over het algemeen ook harde werkers waren.
De generatie van nu is helemaal losgeslagen en probeert op allerlei mogelijkheden, het leven van westerlingen in te perken.
Door de komst van mislimmigranteb, die eigenlijk óók deze cultuur meebrengen, zal het er alleen maar slechter op worden.
Integratie van vorige generaties is totaal mislukt, waarom zou het bij deze ontspoorde generatie die zo fanatiek de Islam aanhangt, wél lukken?
Vergeet niet dat het wel eens zou kunnen dat wij straks in de minderheid zijn, levend in een islamitische staat.
Wie dat niet wil zien voor de toekomst en daar niets tegen wil doen, is een slachtoffer van zijn eigen dromen.
Ikzelf ben inmiddels 100 graden gedraaid, waar het deze moslimcultuur betreft en alles wat daar mee samenhangt.
Een boycot van bedrijven die deze onzin allemaal promoten alleen om het financiële gewin, juich ik van harte toe.

0
83 Dieke

@82 In welke winkels komt u? De mijne verkopen gewoon kerstkransjes en paaseitjes, hoor. In het seizoen, dan.

9
84 Smiling

Abdul-Aziz

(@10 enzoverder) is een trol van het laagste alloy. Waarschijnlijk een extreem rechts persoon (ja, er zijn er in Nederland ook een paar) die discussies als deze op wensen te naaien vanuit fake "gedachtengoed".
Gewoon negeren, niet op ingaan (ja, ik nu dus wel maar dit bij uitzondering).

6
85 Bezorgde Europeaan

@28
Ik las even jou reacties terug, maar volgens mij ben jij een interessant persoon voor de AIVD.

2
86 Niet wit niet zwart

@22 Gratis uitkeringen, huizen, inboedel, gezondheidszorg, taalles, fietsles, zwemles in ruil voor 2 jaar werk. Noem het maar onderdrukken. En dan heeft Nederland ook nog geaccepteerd, dat ze ondanks die taalles de taal na decennia nauwelijks spraken.

0
87 Vilseledd

@24 Het militante karakter van de islam is hiermee dus weer bevestigd.

0
88 Vilseledd

@88
Ben bang dat het nog erger gaat worden.
De ramadan heeft gisteren in België weer laten zien, hoe ze omgaan met deze tijd van "bezinning"..

1
89 Strongoli

wanneer stopt men van het tolereren van doe doodsideoligie? het is GENOEG geweest

1
90 floyd

@10 We pakken je godsdienstvrijheid ook niet af maar wel je paspoort en je huis en dan kan je met je VVG naar de zandbak

1
91 Ikke44

@10 er is ook vrijheid om géén godsdienst aan te hangen. Waarom respecteert u en de uwen dat niet ? Verwijzend naar in uw ogen, afvalligen die met de dood worden bedreigd en worden verstoten door de moslimgemeenschap?

0
92 Katte_kop

Ik hou ook veel rekening met de Ramadan.
Iedere dag eet ik twee extra Speklappen, en ik spoel het weg met een liter bier. En ik kijk de hele dag door naar vrouwen jong en oud. Heerlijk hoor als je je niks hoeft aan te trekken van al die achterlijke geloofsregels.

0
93 Harry potter maar zonder bril en sportiever

Met dit weer iets meer dan een litertje! ^^
Desalniettemin eet ik wat ik wil eten, of dit nu met de kerst, Pasen, oud & nieuw of op rukdag is..

1
94 Sjaak Trekhaak

Gezien de toename in het aantal geweldsdelicten gedurende de vastenperiode, zal het aanpassen meer liggen in de trant van bewapening met toegestane middelen. Lange nagelveil, pleisterspray, deospray, schroeverdraaiertje, wat langere sleutels met scherp baardje....

0
95 Merlinswit

Helemaal terecht dat NK alle reacties van Abdul-Azis heeft verwijderd. Zo’n extreem figuur heb ik op NK nog niet gezien.
Uit zijn uitspraken blijkt dat hij een gevaarlijk projectiel is, mits hij toneel speelt.
Toch is deze man is zeer interssant voor de AIVD. Voorkomen is beter dan genezen.

0
96 Niet wit niet zwart

@96 die Grasshopper kan er ook wat van hoor, met zijn oproep tot genocides, kampen en ‘douches’. Of vind jij zijn reacties wel prima?

1
97 Diederik82

@97
Geen idee wie Grashopper is. Maar Abdul-Azis viel gewoon heel erg op, en niet alleen mij maar schijnbaar NK ook. NK heeft niet voor niets al zijn recensies verwijderd en blijkbaar zijn account geblokkeerd. Hij deed overkomen als een moslims-extremist die van alles instaat is.
Ik neem aan als Graahopper ook zo extreem is, ,dat NK zijn reacties ook verwijdert en account blokkeert.
Maar nogmaals ik kan even niet bedenken wie het moet zijn, maar als jij het zegt zal het wel zo zijn, en zal zijn account ook wel geblokkeerd zijn.
Dus jou vraag aan mij wat ik ervan vind, kan ik niet beantwoorden. Maar als het zo is als jij omschrijft dan vind ik het zeker niet prima.
Maar wat vindt jij dan van de reacties van Abdul-Azis. Vindt jij dat wel kunnen dan?

0
98 Niet wit niet zwart

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

"De invoering van een suikertaks is volgens hem nodig omdat veel mensen in Nederland overgewicht hebben."LOLDe invoering van een suike...

1 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Indian Rough XxxBrazilian PornstarSexe LesbieneSexo Amador NacionalPornos StreamingAshley AokiMompov Full VideoCondom Xxx VideoGay Shots PornEvan Lamicella NakedXxx Deshi ComPuran Sex VideoDipika Padukon Xxx VideoDesi Xxxn VideoVikings Sex ScenesCammodels.comXl GirlsNicky GileAnal OrgazismXnx Hot HdIndian Student Teacher PornPron Bunny3d Hentai PornBhad Bharbie Leaked OnlyfansValentina Shevchenko NudeIfeelmyselfpornVer PorngrafiaBengali Chodan VideoHello Aunty SexTooturnttony OnlyfansCleb Nude VideosR PornvideosShemale6.comXvideo Mom And SunCream Pie FacialAbbyberner PornMaeio PornAuntjudysxxxReddit EdgingXxx AntyShunli MeiBrazzers Full MovieGhetto Barbie TwerkJ AvLatina Facial PornGayamateur TwitterBiggest Boobs PornPorn MagzenBangla SexvideosAnal VirgonTiny CameltoeNude Female CelbsMasage Lesbian PornModel EroticaMuscle Gay SexNew Deshi SexPilladasEmily.willis AssLena Paul BoyfriendHot FingeringXhamster FullIndian Ledies SexTanzania PornosUrvashi HotMax80Robloc PornTecavüz PornoPorn In The FarmGilf Double PenetrationMallu Lesbian VideosRoja Fake NudeSasha FoxOakley Rae LeakTamil B Grade VideosTelugu Actress Hot SexyGender Transformation HentaiDakota Lovell PornGirlsdoporn 204Reddit Nsfw SubsM 3movsAmateur Nude ModelsAnime Hentai HdAsian.candy NudeAfter Porn Ends 2Porn WorkoutDillon DiazJordi Full MovieFitfuckNightflirtCruella Morgan Onlyfans LeaksKim Cattrail NudeCvs CrutchesMasturbation BrazzersKina KaraChaturbate CimFotos De Mujeres EncueradasPornô Novinha BrasileiroWww.you Porn.comFirst Time Seal BrokenPornstar SexvideosTern Nude SelfieVegina KissJack Napier PornMichelle Rabbit XxxNepalisexyvideoTori Black 2023PornotorrentMasajeeroticosXnxx In 18Xxx TearchMei Cornejo OnlyfansFree Sex JapanKorean Teacher SexIntelligent Sex VideoNaughty Family XxxIndian Porn SitesR/nsfw ListingWakfu HentaiTaboo 3IndiandesisexvideoAisan Street Meat PornFree Porn WwbBestcumshotMonster House PornPorn SecretBrazzer S3xBlog TestoteronaClarachanIndian Group XnxxPornstar Sara JayX Desi MoviBilu FilamCheating Wife Sex MoviesCartoon BondagePorn Video UtubeMamá Cojiendo Con HijosSexgamePorn Site For GayHentai VipMistys PornJayce IvanahSex Chat In EnglishXnxx NudesBihari Sex Video Full HdMalkin Nokar SexShem Ale色情况Chubby FreepornLaura OrsoylaReal Incest Videos