door Havermout in Buitenland  ·  25 Reacties

  • 3
  • 375x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
1 vis

Hier het vrij westen? Man we leven gewoon in Noord Korea! Sterker nog je kan beter in Noord Korea leven dan hier waar je als vrouw vogelvrij bent verklaart. In Noord Korea zou men nooit niet toe laten dat massaal vrouwen worden verkracht door geluks zoekers en hen ook nog eens straffeloos laten rond lopen.

2
2 vis

Niet normaal dit, dat kan echt niet, vrije pers moet gewaarborgd blijven, of dat je nou welgevallig is of niet!

0
3 Tussenderegels

Als de PVV protesteert , moet je sowieso niet luisteren .
En ach , de skinheads uit het UK kwamen ook voor hem protesteren destijds.

11
4 No newstoday

@2

Weet je wel wat ultra rechts graag met andersdenkenden zou willen ?
Zie je hier regelmatig op NK staan .
Dus ach ...

11
5 No newstoday

Waarom gebruikt deze man zijn eigen naam niet ?
Dat is raar !

11
6 No newstoday

@4 @5 @6 Wij weten wat u als extreem links moslim knuffelaar met andersdenkenden zou willen.

1
7 gaulette

Hoe verhoudt zich dit trouwens tot die nieuwe EU-wetgeving over privacy, vraag ik mij af. En ik denk, dat die nieuwe wetgeving, waarbij je mensen buitenshuis niet mag filmen of fotograferen zonder hun toestemming, erop is gericht om dit soort mensen alsook politie en hun undercovers buiten schot te houden zodat wij elkaar niet voor hun kunnen waarschuwen en zodat wij niet in staat zijn, bewijs te verzamelen van hun wandaden.

2
8 Wendel

Uiteraard zal men zeggen, dat het bedoeld is om jonge meisjes te vrijwaren van sex-video's die tegen hun wil en/of buiten hun medeweten zijn opgenomen. Maar je kunt altijd aan de handhaving zien, waar een wet echt voor bedoeld is. En ik durf er, zeker na deze scene, weddenschappen op af te sluiten dat de jonge meisjes nog steeds vogelvrij zijn en dit soort tuig en zich misdragende agenten, zeer efficient tegen onze pogingen om bewijzen te verzamelen, zullen worden beschermd.

1
9 Wendel

Ook moet er een politieke discussie komen over het verschijnsel "gag-order" oftewel dat mensen ergens niet over mogen communiceren, door een rechter opgelegd. Dat moet in NL, in de EU niet kunnen. In US is het al standaard dat mensen, die gewoon recht hebben op een schadevergoeding van een zich misdragend bedrijf of instantie, gelijk een verbod krijgen opgelegd, er ooit nog over te spreken. Dat moet hier niet zo worden.

Er was al iemand, die jarenlang getreiterd en vervolgens gedreigd was door een buurman, en nadat die buurman was veroordeeld voor de bedreiging, kreeg diegene te horen van een derde persoon, dat dat betekent, dat het slachtoffer er nooit meer over mag praten wat die buurman allemaal voor treiterijen had geflikt. Hoewel er geschikt was dus de politierechter of welke rechter ook erbij in de buurt was geweest. En zelfs dan, wat een onzin.

1
10 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

11 muxer
12 ik heb ook een mening

@4 : Ik vind het heel eng, zoals jij je opstelt. Als de wind uit een andere hoek komt - en hij gaat een keer draaien - dan sla jij jezelf voor je kop als zoiets een lid van JOUW ploegje overkomt. De achtergrond van Robinson heeft er niks mee te maken. Dit is openlijk machtsmisbruik. Een openbaar ministerie dat zich door willekeur laat leiden met gebruikmaking van extreme censuur is een gevaar voor iedereen.

1
13 Ness

Dom volk hier dat meent dat de wet niet zou gelden voor extreem-rechtse moslim haters.

De Britse wetgeving stelt heel duidelijk dat het verboden is om te filmen in- en om de gerechtsgebouwen in verband met de presumptie van onschuld.
Daaraan heeft iedereen zich te houden; ook extreem-rechtse draaideurcriminelen.

@13
De achtergrond van die extreem-rechtse crimineel heeft er alles mee te maken.
Die achtergrond laat immers overduidelijk zien dat deze draaideur crimineel schijt heeft aan de wet, en aan andermans goed.

5
14 van de andere kant bekeken

@10
Zie @14

1
15 van de andere kant bekeken

@14 : Oh een draaideurcrimineel! De man heeft de vreselijkste misdaden begaan! Voor het leven de lik in wegens foute mening! Zo kennen we de LINKSE extremisten weer. Ondertussen: "Robinson werd opgepakt wegens verstoring van de openbare orde en opruiing." Dat is de smoes, want hij stond in een lege straat een flink eind van die rechtbank vandaan en er was geen verdachte te bekennen. Is er een begrenzing aangewezen waar je wel en niet mag filmen? Geldt het voor iedereen of wordt *de misdaad* naar eigen inzicht van de machthebbers ingevuld? Wat vind je van de opgelegde zwijgplicht? Is prima zolang het rechtse rakkers betreft? Gatverdamme wat een instelling!

1
16 Ness

En dan vind men het vreemd dat de "anti-islam" beweging alsmaar sterker wordt ....
Men wil blijkbaar steeds meer dingen in de doofpot stoppen... alsof het allemaal maar niet gebeurd.

1
17 FeHa

@8 ".... waarbij je mensen buitenshuis niet mag filmen of fotograferen zonder hun toestemming ..."
Staat dat in die AVG? Weet je dat zeker ?
Waarom worden er hier in de binnenstad dan het aantal camera's dan uitgebreid ?
Portretrecht bestaat al jaren .... maar that's all dacht ik zo.
Een HOAX dus !
https://www.hoaxmelding.nl/hoax/vanaf-25-mei-is-fotograferen-personen-op-straat-verboden/

1
18 FeHa

@16
Misschien wat beter je huiswerk doen, voordat je gaat roeptoeteren.
Je held is meerdere malen veroordeeld voor openbare geweldpleging (o.a. met voetbal hooligans en wegens het in elkaar timmeren van een mede-ELD'er) hypotheekfraude en paspoort fraude.
Ook is hij al eerder opgepakt wegens het verbreken van zijn voorwaarden tot voorwaardelijke invrijheidstelling.
Je held mag dus met recht een draaideur crimineel genoemd worden.
Ook nu weer was hij uit op het uitlokken van een geweldincident en daar is hij terecht voor aangehouden, waarbij bleek dat hij ook nu weer de voorwaarden van zijn invrijheidstelling had overtreden.

Maar blijf jij gerust je criminele held de hand boven het hoofd houden.
We zijn immers al gewend dat volgens sommige lieden alles is toegestaan voor moslimhaters; inclusief geweldsdelicten en fraude plegen.

3
19 van de andere kant bekeken

@19 : Het is mijn held niet; ik heb geen last van zulk soort vereringen. Van zijn aktiviteiten weet ik ook alles af, check wiki. Desondanks protesteer ik heftig tegen de hele gang van zaken. De man wordt extra bestraft omdat hij een foute mening verkondigd. Bij anderen worden zulk soort zaken veelal geseponeerd of het loopt met een sisser af. Vooral als het allochtonen of moslims betreft; dan knijpt de rechter een oogje toe. Bij hem niet. Dat is gerichte treiterij. De staat wil dat hij zijn bek houdt. Dan moeten ze van hem geen martelaar maken want dan bereiken ze precies het tegenovergestelde. En hoe dan ook, de media een zwijgplicht op leggen riekt naar gore diktatuur, wie de betrokkene ook is. https://en.wikipedia.org/wiki/Tommy_Robinson_(activist)#Arrests

3
20 Ness

ELD= EDL

0
21 van de andere kant bekeken

Wel fijn dat de NOS nu dagen later ook eens besluit om over dit nieuwsfeit te berichten....

1
22 Hangingmen

@20
Je bent duidelijk niet bekend met de Engelse rechtsspraak, gezien je " De man wordt extra bestraft omdat hij een foute mening verkondigd. Bij anderen worden zulk soort zaken veelal geseponeerd of het loopt met een sisser af. Vooral als het allochtonen of moslims betreft; dan knijpt de rechter een oogje toe."
De rechter heeft in zijn vorige zaak al een "oogje dicht geknepen" door hem een voorwaardelijke straf met proeftijd op te leggen.
Opnieuw echter heeft hij te kennen gegeven schijt te hebben aan de rechter en de rechtsstaat.
Niet janken dus als diezelfde rechtsstaat hem dan dus aanpakt met de democratisch vastgestelde wetten.
Ook extreem-rechtse draaideur criminelen hebben zich gewoon aan de wet te houden; of jij dat nu leuk/terecht vindt of niet.

Uit je link:
"Robinson was convicted of contempt of court for using a camera inside Canterbury Crown Court and received a suspended sentence.[77] According to Judge Heather Norton's May 2017 ruling against Robinson:

This is not about free speech, not about the freedom of the press, nor about legitimate journalism, and not about political correctness. It is about justice and ensuring that a trial can be carried out justly and fairly, it's about being innocent until proven guilty. It is about preserving the integrity of the jury to continue without people being intimidated or being affected by irresponsible and inaccurate ‘reporting’, if that’s what it was.[78]
On 25 May 2018, Robinson was again arrested while livestreaming outside Leeds Crown Court on the charge of breaching the peace. If found guilty of breaching the terms of his prior suspended sentence for contempt of court he stands to be jailed for a period of thirteen months"

1
23 van de andere kant bekeken

@18
Nee dat weet hij niet zeker, hij slikt en papegaait gewoon alle verhaaltjes uit de fachosfeer die langskomen, recent hier nog een verwarde rant over "het gevaar" van privacy-bescherming.

0
24 morandi

"This is not about free speech, not about the freedom of the press, nor about legitimate journalism, and not about political correctness. It is about justice and ensuring that a trial can be carried out justly and fairly, it's about being innocent until proven guilty." Daar gaat het dus precies wel om. Processen waarbij jeugd betrokken is vinden gewoonlijk achter gesloten deuren plaats; er is geen enkele reden om DEZE viezerikken op die wijze te beschermen, in alle andere zedenzaken wordt dat ook niet gedaan.

Maar zelfs als er gegronde redenen waren om het proces niet te laten bijhouden door de media (en wat mogen die dan wel zijn? Krijgen we dan weer zo'n straatje-schoon-veeg-preek?) dan nog is het geheimhouden van Robinson's arrestatie complete overkill. Want die arrestatie betreft de omstreden figuur Robinson zelf en niet over die ploeg kinderneukers, en kan dus ook geen nadelig effect opleveren voor die *zielepoten* die zo nodig EXTRA eerlijk berecht moeten worden. De Britse *justice* is zo rot als een mispel. Ik heb dan ook de petitie getekend. https://www.change.org/p/theresa-may-mp-free-tommy-robinson

1
25 Ness

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Islamisten roepen bij betoging in Hamburg om kalifaat

En velen vinden het geweldig dat er dagelijks honderden moslims naar Europa komen. . . Denk goed na waar u binnenkort op gaat stemmen!...

22 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Graaier1000
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

"Poetin zei meer specifiek: ‘NAVO-soldaten zijn in Oekraïne. We weten dat. Ze spreken Frans en Engels, dat weten wij ook."Dat er voor of ...

26 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Wedergeboren
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@96 "aan de puntentelling te zien" De 'puntentelling 'die laat zien dat jij al in #6 begon met op de persoon spelen en daarmee ook...

31 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Graaier1000
Weg uit Nederland regelland: ‘soevereinen’ beginnen nieuw bestaan in Portugal

Hoe ze het op termijn volhouden en redden daar ben ik wel benieuwd naar. Wat is hun vangnet als het even tegenzit, zijn de 'souvereinen' dan op ...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Bob Sleebaan
Weg uit Nederland regelland: ‘soevereinen’ beginnen nieuw bestaan in Portugal

Verstandig. Nederland wordt onleefbaar. Brussel heeft haar zin. Elk land verliest haar identiteit. Op naar de superunie. Bah....

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Strongoli
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@90Blijft staan: kwestie van goed lezen. Ik heb nergens gezegd dat je in a37 op a45 moest reageren. Heb alleen in a71 gewezen op jouw hypocris...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

Bob Sleebaan
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@98 Verdonschot was een presentator bij de VARA. Dan weet je wel hoe laat het is. 😅...

5 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bop
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@97 Dan wordt het vast een voetballer. Bijzonder hè, zo'n piepklein mensje?...

6 uur geleden geplaatst door Bop

wildersfan
Trump koerst af op verkiezingswinst: staat boven Biden in bijna alle swing states

@4 Ja, dat is eigenlijk de enige echte reden dat ik pro Trump was. Hillary wilde al giga oorlog voeren tegen Rusland. Als Hillary toen gewonnen ...

6 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

Ik heb liever dat je de Europese elites vermoordt Poetin. Nu ben je onschuldige mensen aan het vermoorden. Je moet achter de elites aangaan. Je ...

7 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Indian College Sex Video DownloadPorn Tamil AudioLets Post It PornReal Voyer PornRough Pain AnalCorinna Kopf BoobiesListcrawler PittsIndian Top XxxMuslim Ki ChudaiShay FoxxxCrazy Porn VideosStory Porn ComFather And Daughter PornosCharming TrannyFrreuse PornThick Ebony Lesbian PornMorgpie Throatpie CompilationWebtoonxtzCum On FeetFaggot PornGirls Dress Remove VideoLadki ChudaiSex Free ComFemale Orgams PornSheri Moon NudeJia Lissa ComThick Red Head PornPpv PornPornoicHd PorPorno NegrasPorn Filmes CompletosLiz Katz NudesFirst Night SexxNepali Blue PictureErotic BlondeTelecharger Video Porn HubCasa Das BrasilerinhasFtalmodelPorrnoAsstightLesbian XxxnxFutanaru MangaTwitter PornaGf GallerisKendra Wilkinson NuseNatasha XxSuhagrat HdShaitan Ki Sex VideoSexvvidWww.naughtyamerica. OmStoya DestroyaPornohunbPorno IndoPatricia Clarkson NudeNude JapanneseHolly Day Anton HardenLatina Lap DancePorn SidesMasturbations De FemmesCamwrapriveChina Hd BfSneha Sex MovieAname PussyCoco Le Tchat GratuitMinecraft Jenny PornShalina DeviveGay Live CamsOrgasam XxxAngievarona LeakedAunty Having SexFlight Sex XxxLisa Ann BlackedLisa Ann Julia AnnHead ScissorStep Sister HentaisPorn MovıBbw Sleeping PornBrazzers Free Full VidsLive Mature NudeXxnx Www ComWww Nx VideoHentai UncleSunny Leone Group SexBrazzers Indian MomVintage Porn Movies DownloadSexy Bf Video Mein Sexy BfCheating BoyfriendpornMincraft SexmodHot Naked CheerleadersLazarbeam GfThefappeningblog ForumPornos SexyFilms Pornographiques JaponaisLegendas PornLesbian Porn VudeosKarley Sciortino NudePorn BukkaeBadmasti ComXxx Mia Khalifa DownloadMuslim Couple Sex VideoMilfed XAsia Cosplay PornXhamster.ciomFilms Pornographiques VidéoHa HentaiFilmes PornogrficosPorn MaestrasSexse 18Hardcore PornxxxLacyluxxxCaged FuryKkvsh Onlyfans LeakedBhabi Sex VideoDickriderBreastfeeding PornographyMarvelhentaiAbbey Rain CreampieSister In Law AnalPorn Brasil AmadorData18YamillcaColombianas MasturbandoseSensual XxxIndian Anal XvideosForced Mom By Son PornMaria MartinxzBrad Armstrong DirectorMia Khalifa Ka BpBig Titts In PublicKannada Sex PleaseFuckig MoviesFamily 3d PornFuck Nights At FredrikasKaley Cuoko NakedLola Bredly PornList Crawler NashvilleBp Xxx Sex VideoShama Sikander NudeHenthaiLund ChusSara Ali Khan Hot BoobNude Boobs KissJija Sali ChatBlue Picture Blue Picture MovieShit Sex VideoYumi Kazama VideoSex Movie ShakeelaXxx BrasileiroPornhub Power