door Schildpad in Buitenland  ·  92 Reacties

  • 27
  • 1097x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

In het artikel en die linkjes is nergens te vinden wat er werkelijk aan de hand is.....

In Groot-Brittannië is het filmen en opnemen van rechtbanken en het terrein van rechtbanken verboden krachtens artikel 41 van de Criminal Justice Act 1925 en de Contempt of Court Act.

In Britain, any filming and recording of courts and court precincts is illegal under section 41 of the Criminal Justice Act 1925 and the Contempt of Court Act.
https://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/tommy-robinson-arrest-muslims-filming-court-a7733156.html

En omdat hij nog een voorwaardelijke veroordeling had voor dit feit.....

5
51 Uit Den Haag

@49
Die Brexit was inderdaad dom, maar ze hebben daarna wel Farange weggestemd, dus er is nog hoop. Ook May heeft flink minder stemmen gekregen.

5
52 AJ74

Kan een rechter eigenlijk de gehele wereldbevolking een "gag-order" opleggen? Lijkt me niet.

2
53 Wendel

Reuze interessant natuurlijk waarom het niet toegestaan is, deze figuren te fotograferen of filmen buiten het gerechtsgebouw, terwijl de Amerikanen de zgn "Walk of shame" kennen, waarbij het juist de bedoeling is, dat mensen verfomfaaid en in handboeien gefilmd worden op weg van het politiebureau naar de rechtszaal. Zoals bij Dominique Strauss Khan.

4
54 Wendel

O, wacht, het zijn natuurlijk alleen blanken, bij wie je de walk of shame toepast, en bij niet-blanken is het juist verboden, zelfs maar in beeld te brengen wie het zijn, ook met zwarte balkjes. Mensen mogen niet weten dat het islamieten/allochtonen zijn die deze grooming gangs runnen en heel veel autochtone meisjes van hun families hebben geroofd, onder dwang, en tot prostitutie gedwongen.

4
55 Wendel

@54
Er zijn bepaalde zaken waar vanalles lijkt te mogen voordat iemand(en) veroordeeld zijn.
Dat vind ik ook het "vreemde" aan deze zaak, ook al snap ik de veroordeling en de wet wel in dit geval.

2
56 Schildpad

@52 May die de Russen zonder bewijs beschuldigd van een gifgasaanval, oja en ze leven beidde nog, ook zo een vaag verhaal.

3
57 Rapunzel

@54
De Amerikanen zijn idioten. Waarom zou je verdachten een walk of shame laten lopen? Er is geen enkele reden om mensen die niet veroordeelt zijn in diskrediet te brengen. Dat kan altijd nog wel als ze veroordeelt zijn en dan nog. De straf is de straf en daarna moeten die mensen in principe weer een normaal leven kunnen opbouwen.
@55
Wat een onzin, OJ Simson was zeker ook blank? Is allemaal hetzelfde daar. Waarom kraamt u onzin uit?

4
58 AJ74

@56
Hoeveel zaken in de UK kent u dan? Het is wel zo dat als de verdachte een bekend publiek figuur is, geheimhouding natuurlijk geen zin heeft.

3
59 AJ74

@59
Helaas veel te weinig

0
60 Schildpad

@54 De VS is niet Groot-Brittanie. Andere landen, andere wetten.

4
61 sockknitter

Dit hele zaakje stinkt, de praktijken van deze groep pakistanen is jarenlang gedoogd.

3
62 Rapunzel

@62 Daarom staan ze nu voor de rechter.

5
63 sockknitter

Er is niets veranderd...en duurt nog steeds.
https://en.wikipedia.org/wiki/Rotherham_child_sexual_exploitation_scandal

2
64 Rapunzel

@58 AJ74
"De straf is de straf en daarna moeten die mensen in principe weer een normaal leven kunnen opbouwen. "

Dat "moet" helemaal niet. Dat is jouw mening meer niet.
Van mij zouden die primitieve gewelddadige kinderverkrachters de doodstraf mogen krijgen.
Een "normaal leven opbouwen" vind ik niet meer nodig in hun geval, dat is mijn mening.

1
65 Harry potter maar zonder bril en sportiever

@63 niet alleen zij horen voor de rechter. Ook alle linkse politici die het onder de pet hielden. De UK is het eerste land in Europa dat de vrijheid afschaft om parasiterende moslims te beschermen.

2
66 Grasshopper

Eerder dit jaar werden nog een aantal rechtse (maar niet extreemrechtse) bloggers de toegang ontzegd en werd Robinson verboden te spreken op het openbare Speakers corner. Het is duidelijk dat na Zweden het VK de volgende Europese politiek correcte dictatuur is.

2
67 greenmango

@66 Dit is ook precies de reden dat Robinson nu opgepakt is. De politieke elite is nog steeds bezig deze hele "asian grooming gang" affaire zoveel mogelijk onder het tapijt te moffelen. De reputatie van de multiculti is voor hen veel belangrijker dan al die duizenden jonge vrouwelijke slachtoffers. Een zieke bedoeling daar in het VK.

2
68 greenmango

@68 ,

bullshit.
Robinson heeft een voorwaardelijke veroordeling aan zijn laars gelapt.
Minachting van het hof dus en dat moet je in de UK niet flikken.

2
69 jodelatedieho
70 Voor Vrijheid en Vaderland
71 Voor Vrijheid en Vaderland

Kan me geen ergere misdaad bedenken dan dat grooming .....wat een viezigheid. Het slaat natuurlijk nergens op dat Tommy wordt opgepakt omdat hij met een telefoontje staat te streamen. Het is puur machtsvertoon en het is maar de vraag of deze jonge vader ongeschonden uit het gevang komt. Russische praktijken ...walgelijk

2
72 delarosa@europe.com

de vorige keer dat hij vastzat probeerden moslimmannetjes kokend suikerwater over hem heen te gooien.

2
73 delarosa@europe.com

Terecht dat ze dat soort idioten aanpakken en dit zit heel anders in elkaar.
https://en.wikipedia.org/wiki/Tommy_Robinson_(activist)

Activist?

Gestoorde rechts extremisten zijn geen activisten..

9
74 Oebie

@73 Fijn ventje als ie om de haverklap vastzit..

7
75 Oebie

@73 En uw bron is?
De vorige keer dat hij in de gevangenis zat was voor belastingontduiking en hypotheekfraude trouwens. En daar kwam hij ongeschonden uit. De man deugt gewoon niet.

6
76 Zucht
77 delarosa@europe.com

@73 Ach die rechtsextremisten liegen alles aan elkaar vast. Er staat ook bij 'hij claimt'...
Zodra de man een hersteloperatie nodig heeft aan het aangezicht geloof ik hem..

6
78 Oebie

Van de week las ik toch hier op NK dat we hier ook al van die islamitische pedo-netwerken hebben, ze zijn ge-upgrade van "alleen maar" individuele loverboys.

2
79 Wendel

@76 : Die figuren die hij niet mag filmen, en die rechter die een media-verbod oplegt, die deugen wel?

3
80 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

81 Raffa

@65
Dat is niet mijn mening. Dat is de ratio van de democratisch tot stand gekomen wetten. Dat u lak hebt aan de meerderheid in Nederland en graag uw eigen zin wil doordrammen, dat is leuk, maar totaal niet relevant.

1
82 AJ74

@68
Waar is uw bewijs dat ze die zaken jarenlang onder de pet hebben willen houden? Vertelt u eens? Die mannen staan toch voor de rechter. Als die Tommy nu op een fatsoenlijke manier verslag had gedaan, dan was het nu over de kinderverkrachters gegaan en niet over egotrippen Tommy. Het is wel duidelijk wie hier de aandacht afleid. Dat is Tommy, maar de wegkijkers willen het weer niet zien dat de ultrarechtse niets bijdragen dan het eigen ego.

1
83 AJ74

@70
Waarom zou ik een recidivist vrij willen hebben? Gaat u ook een petitie opstarten dan voor al die Marokkanen of mogen die dat dan weer niet?
Ik wil alle misdadigers achter de tralies, kleur maakt niet uit, maar volgens u mogen dat blijkbaar alleen maar mensen met een kleurtje achter de tralies.

2
84 AJ74

@80
Dat weten we niet, of zijn die figuren al veroordeelt door een rechter? En dat anderen misdaden plegen geeft niemand het recht om het zelf ook te doen. Zullie doen het ook hoort in de zandbak van de kleuterschool, niet bij volwassenen, tenminste dat hoop je dan maar.

1
85 AJ74

@81
Pardon? Dat is juist wat die Tommy doet. Beelden maken van mensen die niet veroordeeld zijn, behalve dan door die Tommy. Terwijl die Tommy meerdermaals veroordeeld is.
Mensen hier zijn af en toe echt de weg kwijt.

1
86 AJ74

@77 Hij claimt dat ja. Die claim kan hij echter niet ondersteunen door een aanval op hem in de gevangenis. Of heeft u daar een bron van? Overigens claimt meneer dat vooral als hij op het punt staat weer van het een of ander veroordeeld te worden. Een beetje van, ik heb dan wel gefraudeert meneer de rechter maar ik kan niet naar gevangenis want daar is het veeeeel te gevaarlijk. En als hij dat nou echt vond dan zou dat een extra reden voor hem moeten zijn om de britse wet niet te overtreden. If you can't do the time, don't do the crime.
Bron: http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-25862838

2
87 Zucht

Sinds 25 mei staat ons dat ook te wachten als we beelden verspreiden van mensen die zich op straat misdragen of erger. Ga er maar vanuit dat dit vooral zal worden gehandhaafd als het om allochtonen gaat.

0
88 Dune

@88 En waar in de GDPR ziet u dat staan?

2
89 Zucht

@89 : Dat hoef je niet te zien staan. ALLE nieuwe wetgeving wordt zodanig geformuleerd, dat het dienstig is om de islamieten te beschermen en ons belachelijke straffen op te leggen als we iets tegen islamieten zeggen.

Bovendien geloof ik er niets van, dat u wèl akkoord zou gaan met het filmen van deze smerige abjecte figuren nadat ze zijn veroordeeld. U hebt duidelijk een voorkeur voor het onderdrukken van autochtone Europeanen om maar dat soort tuig de hand boven het hoofd te houden.

1
90 Wendel

Ook in NL heeft zoiets plaats gevonden, want ook onze Micha Kat heeft een paar maanden in de cel gezeten omdat ie de waarheid zei.

2
91 vis

@91 Ook dat was terecht die hadden ze veel langer op moeten sluiten.

2
92 Oebie

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DikkeTor
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

EN we moeten Nederland wat groener maken, want de Nederlanders gebruiken te veel spullen dat best niet nodig is XXD...

3 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

Meer mensen, meer ik te bouwen heb :D Die huidige inwoners moeten eens stoppen met Racistisch en Xenofobisch te zijn XD...

4 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

En de EU belofte was : 3% groei per jaar XD Dus, meer huizen bouwen (verdien ik geld aan) XD Bek houden en meedoen, of anders ben je een racist....

6 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

Bahahahaha, zelf-gemaakte probleem. :) Nederland was het land van Demokraten EN het zou best wel xenofobisch en racistisch zijn als je die mense...

7 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Vageali6888
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

Vroeger was de politiek er voor het volk, nu is de hiërarchie volledig omgedraaid.VN/WTO/WHOEUDen HaagEn dan pas wij...

13 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

wildersfan
Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie - Ongehoord Nederland

@5 Heb jij het helemaal afgeluisterd? 😃 Ik moet nog 20 minuten. 😁...

18 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Vageali6888
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

20 keer een stad als Amersfoort erbij intussen, en de autochtone bevolking kromp...https://youtu.be/wftARWunM2I?si=22B-_uN9nKx2P8n9...

20 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

ongelovenloos
Politie weegt uiterlijk en afkomst niet langer mee bij controles op straat

Laat de politie nou gewoon hun werk doen.Als ze iemand willen controleren moeten ze dat gewoon kunnen doen.Zij zijn praktijkdeskundigen .E...

37 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

wildersfan
Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie - Ongehoord Nederland

@5 Het is wel grappig. 😃 Het gaat vooral over waarom we een republiek moeten hebben in plaats van een monarchie. Op zich hebben ze best een ...

42 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Atkgirlfriends HairyLegion CaliemtePornnsfwAss IgVeronica Rodriquez2050 Sex VideoMongol PornoKkvsh XxxFit Kitty AnalKylie Jenner PornhubEbony DicksuckXxx Porn Full VideoSexy Bf CondomXxx Aunty Porn VideoLsu OrgyBig Booty Black DoggystylePornopicCock MagicNude Racquel WelchChin Ka SexPoonam Pandey TvTransa ViolentoBig Tits TeensXnxx Gf MomXxnxsarajayNaughty America Full VideosFirst Time Seal PackXxx Porn BusXxxvidiesPornôgratesPorn Comic 2023Sec VideoOfficer JuggsSex Hd BpRashikhannaxxxHentaivideo FrVideos Porn AmateurAnimes HentsAlegandra KirosXnxx DeciDesi KamasutraNew Saree Sex VideoNaked Sex ScenesAsianboobPorn Tinder DateMen Making LovePorn Sarah BanksMidgets NakedNifty PrgNetvideogirDiane Marie NudeLily Collins NakedChristian Hogue NudeFemdom ToiletMia Malkova Hot SceneKnockout HeadscissorsHannapunzel XxxBlack People SexWhite Bbw AnalHentai DiscordPorn 1920'sRoadsexesSahlt NudeLatest Malayalam Sex VideosCelebrity Rough SexThick Nude MomsWebcam PornosAcompanhante LocalCourtney Eaton NudeNaked GilfBigblackdick PornIndian Pron StarKannadaxxxsexChudai Video PornSoftcore Sex TubeRyan MadionChicas CogiendoAsian Massge PornJessica Marie DickdrainersTgirl BlowjobWlite BabesChec Glory HoleMan Bete Ki BfFamily Sex ComPorn RoomHaley Lu Richardson HotHairy Pussy FuckXxx Suhagraat VideoBalloon SexKannada Film Heroine SexPorn Hd.cimCatherine Bell SexyGay Barbershop PornXx English VideoXx TeluguJapan Xxx ComNew Sex Video InGood Amateur PornNostalgiafappingAutmn FallsDaizycooperJilling OffAmerican Mom Porn VideoNaked Women CelebritiesHentai ShowsHqpprnAnastatia KnightPorn Hot DesiMandy Muse Porn VideosSex With Her BrotherAshley Aoky PornFbbfuckBrazzers AppXxx GamFallout 4 Sex ModsBf Video Sexy Video BfHotsexgirlBig TiitsHot Sex With SongNude Asian MilfBest ShemalevideosImagem De Meninas PeladasGirls Porn PicsAna XxxUsa Xxxx4 Play Porn18 Indian PornMilf Romantic MoviesNude Mother And DaughterBalveer SexMaa Bete Ki Chudai Ki VideoBhabipissingTry Not To FapKerala College Girls NudeStory PornCaylian CurtisFull Adult Free MoviesDoujins.vomTits GutuAnime Manga HentM FuqVideos Porn 300Jayden BlackChut Marne Ka TarikaMost Sexy VideoNude Couple SelfieStuck At Home Porn GameSouth B Grade MovieSavita Bhabhi Ki BpMen Wrestle Naked