Óók aluminium veroorzaakt geen autisme (howardisms.com)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Wilmama in Gezondheid  ·  1298 Reacties

  • 11
  • 2383x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@1230

Ik verbind júist. Als ik jouw eerdere reactie lees, dan keur je het positieve goed en het negatieve af. Door een van de polariteiten af te keuren raak je in onbalans. Als je in onbalans bent dan zoek je verbinding in groepsvorming.

Wat je feitelijk in je zelf doet is de polariteiten verbinden en bij panta rhei uitkomen. Er wordt in de filosofie aan panta rhei allerlei verklaringen gegeven, maar essentieel is het toepassen er van in je zelf. De metafoor van de rivierbedding moet je dan ook begrijpen als wat hij is en niet op mentale wijze naar verklaringen zoeken. Dan creëer je weer een overtuiging.

6
1251 WijzeDwaas

@1231

Hij is leuk.

4
1252 WijzeDwaas

"Óók aluminium veroorzaakt geen autisme "

Deze stelling is al een onzinstelling eigenlijk.
Ongetwijfeld zal wel een klein groepje mensen zijn die denken dat je van een vaccinatie a la minute autisme kan krijgen. Maar dat zullen niet heel veel mensen zijn.
Dat je geen autisme ervan krijgt, of niet onmiddelijk na 1 vaccinatie, betekent nog niet dat iedere vaccinatie goed voor je is (op individueel vlak) en/of dat het risicoloos is.

"Ook van sigaretten roken krijg je geen autisme", en ook geen AIDS, en geen Cholera. (zie je nu wel). Het kan dus geen kwaad.
Wel helaas een verhoogde kans op allerlei soorten kanker. Maar pertinent geen autisme.

Misschien zou je juist wel autisme krijgen als je 80-90 jaar stug doorrookt.
Maar de meeste mensen zijn dan al een natuurlijke dood gestorven of overleden aan kanker door het roken. Of zo dement geworden dat de autistische kenmerken ze niet meer in de weg zitten. Dus we zullen het nooit zeker weten.



,

6
1253 Harry potter maar zonder bril en sportiever

@1250 Maar het is dan opvallend hoe je 'kijkwijze' verschilt van je 'schrijfwijze' hier. Eerst beweer je dat autisme niet erfelijk is, om vervolgens te beweren dat je het niet weet en daarom maar niets moet gebeuren.

Daarnaast is er geen relatie tussen vaccins en autisme, bijvoorbeeld voor de laatste CDC cijfers zijn veel betere verklaringen te geven dan een relatie met vaccins.

0
1254 Mevrouw Stemband

@1237

"In ieder geval wordt hiermee de onbekendheid, het gissen bevestigd.

En dan val ik terug op iets wat ik altijd hier roep: (dna, immuunsysteem en) hersenen zijn nog grotendeels onbekend terrein. Dus in absolute zin kan een producent nooit claimen dat vaccins veilig zijn (een standaard mens voor een standaard product bestaat niet)."

Je doet hier enorm veel moeite om een soort van redelijkheid aan te brengen.
Alleen is je stelling niet redelijk.

"In ieder geval wordt hiermee de onbekendheid, het gissen bevestigd."
... Er bestaat geen gissen omtrent de oorzaak van autisme: het is aangeboren. Dat is een bewezen feit.

"En dan val ik terug op iets wat ik altijd hier roep: (dna, immuunsysteem en) hersenen zijn nog grotendeels onbekend terrein."
... Voor jou misschien. Niet voor de mensen die er vanuit hun professionele visie mee bezig zijn.

"Dus in absolute zin kan een producent nooit claimen dat vaccins veilig zijn "
... In absolute zin kun je evenmin zeggen dat de zon morgenochtend weer op komt. Echter leert eeuwenlange ervaring dat de kans dat de zon morgen niet opkomt onmeetbaar klein is. En exact hetzelfde geldt voor vaccins. In de loop van een aantal eeuwen zijn er miljarden vaccins toegediend, en de laatste eeuw zijn daar enkel kleine problemen mee geweest als bulten, jeuk e.d. En ondanks dat worden vaccins nog steeds nauwlettend gemonitord.

"(een standaard mens voor een standaard product bestaat niet)."
... Die hebben we ook al vaker van jou gehoord. Het mechanisme van het menselijk lichaam is voor iedereen exact hetzelfde. We hebben allemaal dezelfde bloedsomloop, allemaal hetzelfde spijsverteringssysteem, allemaal hetzelfde immuunsysteem. Bij de een werkt het wat beter dan bij de ander, maar het mechanisme is exact gelijk.

Waarom Robin neem jij aan dat het juist vaccins zijn die de oorzaak zijn van autisme? Waarom is het niet melk, of brood, of het homeopatische middeltje tegen muggensteken? Geef ons eens één duidelijke reden waarom jij er zeker van bent dat het vaccins zijn.

1
1255 Endandit

@2151

Ik keur leugens af.
Ik keur leugens die levens in gevaar brengen nog veel sterker af.
En mensen die bewust leugens vertellen die levens in gevaar brengen keur ik het meeste af, vooral wanneer het uit eigenbelang gebeurt.

Simple as all that.

0
1256 Endandit

Je kan het nog anders bekijken. Over het grote geheel genomen blijven er meer mensen in leven door vaccinatie-programma's.
Maar is dat wel per definitie gunstig? Dat lijdt uiteindelijk tot overbevolking.
Vooral in derdewereld landen waar ze weinig aan geboortebeperking doen. In Afrika groeit en groeit en groeit de populatie maar. Tot op een gegeven moment de bom barst.
Onherroepelijk gaat dat een keer gebeuren. Resultaat waarschijnlijk hongersnoden, misschien oorlogen, met enorm veel doden.
Misschien wel meer doden dan oorspronkelijk door ziektes zouden vallen.

6
1257 Harry potter maar zonder bril en sportiever

* Verwijderd door de redactie *

1258 Robin

@1257

"Maar is dat wel per definitie gunstig? Dat lijdt uiteindelijk tot overbevolking.
Vooral in derdewereld landen waar ze weinig aan geboortebeperking doen. In Afrika groeit en groeit en groeit de populatie maar."

Verrassing: vaccinatie zorgt voor minder kinderen.
Voor veel mensen in derdewereld landen zijn hun kinderen de garantie dat ze op latere leeftijd iemand hebben die ze kan verzorgen.
Waar mensen in streken waar de kans groot was dat hooguit de helft van hun kinderen hun jeugd zouden overleven namen mensen meer kinderen dan nadat het vaccinatieprogramma de kansen op overleving voor kinderen beduidend beter hebben gemaakt.

0
1259 Endandit

@1258

"Hieruit kan je afleiden dat ik zoekende bent: erfelijk, maar verstopt, totdat het wordt geactiveerd via externe invloeden? Of helemaal niet erfelijk? Puur 100% zuiver erfelijk en verder niets, is wel zeer onwaarschijnlijk, mede gezien de enorme toename van aantal autisten in de VS. "

Nee Robin, je probeert alweer krampachtig twijfel te zaaien waar geen twijfel bestaat. Je *wilt* gewoon niet acepteren dat jouw herhaalde tirades tegen vaccins nergens op slaan. Autisme is aangeboren. Feit.
Er is geen enkele relatie tussen vaccins en autisme. Het enige onderzoek dat ooit heeft aangetoond dat er een verband zou zijn was een smerige leugen, die tot op de dag van vandaag kinderen het leven kost.

0
1260 Endandit

@1255 Endandit
"We hebben allemaal dezelfde bloedsomloop, allemaal hetzelfde spijsverteringssysteem, allemaal hetzelfde immuunsysteem."

In grote lijnen wel, maar niet exact hetzelfde. De darmen, of aderen slagaderen van persoon A of B kunnen er anders uitzien, en ook anders "lopen". (ook hersens van mensen onderling verschillen)
Ook de reactie's van mensen op medicijnen zijn heel verschillend. Zoals ook bekend zijn sommige mensen erg verslavingsgevoelig (drugs alcohol opiaten) en anderen helemaal niet.

4
1261 Harry potter maar zonder bril en sportiever

* Verwijderd door de redactie *

1262 Robin

* Verwijderd door de redactie *

1263 Robin

@1258
[ Hieruit kan je afleiden dat ik zoekende bent: erfelijk, maar verstopt, totdat het wordt geactiveerd via externe invloeden? Of helemaal niet erfelijk? Puur 100% zuiver erfelijk en verder niets, is wel zeer onwaarschijnlijk, mede gezien de enorme toename van aantal autisten in de VS. ]
Welk gedeelte van het bronartikel heb je niet of niet voldoende begrepen dan? Dat gaat namelijk zeer uitgebreid in op de toename van het aantal autisten en de oorzaak daarvan.

0
1264 Wilmama

@1258 "Hieruit kan je afleiden dat ik zoekende bent"

Kom op zeg dat kan je toch niet met droge ogen beweren als je je eigen reacties terugleest, er schreeuwt maar een ding "vaccins zijn slecht", geef eens een reactie waarin je bijvoorbeeld stelt dat vaccins nuttig of niet fout zijn.


"Tot nu toe vind ik zeer onlogisch en niet bewezen, maar misschien zie je iets wat ik niet weet."

Kijk alleen al naar de groei in de laatste paar jaar van autisme binnen bijvoorbeeld de groep AfroAmerikanen of Hispanics; die is met geen mogelijkheid te verklaren door vaccinatie verschillen.

0
1265 Mevrouw Stemband

@1261

Daarom stelde ik ook dat het mechanisme hetzelfde is. In ieders lijft pompt het hart het bloed rond, neemt het bloed zuurstof op, verteert de maag het voedsel etc.
Het immunsysteem werkt ook bij iedereen op dezelfde wijze.

Vaccinatie werkt omdat het mechanisme van het immuunsysteem bij iedereen gelijk is. En in vaccins zit niks wat mensen schade toe kan brengen, met uitzondering van een enkel vaccin die een stof bevat waar iemand allergisch voor is.
Mensen als Robin kwaken gewoon wat over "aluminium" in vaccins, net zoals ze kwaken over "kwik" in vaccins. Die zitten er niet in. Het is niets dan bangmakerij. Afkomstig van kwakzalvers.

Gaan er soms dingen mis? Ja zeker. Maar als er iets mis gaat (zoals de narcolepsie bij het Mexicaanse Griep vaccin) dan zit het WHO daar meteen bovenop, wordt het direct uit de roulatie gehaald als is het op dat moment nog niet bewezen, en starten er diverse onderzoeken om na te gaan of er inderdaad een probleem is. Er is nauwelijks iets te bedenken dat beter en nauwlettender wordr gemonitord dan vaccins.

0
1266 Endandit

@1262 @1263

En daar komt je ware aard weer boven.
Zolang je het idee hebt dat je mensen over kunt halen tot jouw complottheorie speel je de "begrijpende mens", maar bij elk feit dat je beweringen onderuit haalt ga je direct weer in de aanval.

Van elk van mijn beweringen: prove me wrong ......

0
1267 Endandit

@1263 'Het enigste smerige ben jij vanwege onafgebroken steun aan een industrie die die medeverantwoordelijk is voor ca. 200.000 medicijndoden per jaar'

Sorry?

0
1268 Violier

* Verwijderd door de redactie *

1269 Robin

@1251 ik benoem het juist expres als "beweging" om van dat positief en negatief af te zijn. question

0
1270 datkanjijmakkelijkzeggen

@1257 dat lijkt mij niet, waar kinderen langer in leven blijven zullen toch juist minder kinderen geboren worden? Het zou juist gunstig zijn op de langere duur.

0
1271 datkanjijmakkelijkzeggen

@1253 juist in uw eerste alinea spreekt u zichzelf tegen.
Ik heb in een eerdere reactie al gezegd : het is niet aangetoond, en op basis van wat we weten ligt het niet in de lijn der verwachting. Iedereen die de correlatie zou aantonen zou toch op het schild gehesen worden, dat zou een enorme doorbraak zijn.

0
1272 datkanjijmakkelijkzeggen

@1261 zeker, sommige mensen hebben bijvoorbeeld een stollingsziekte, dat weten we omdat we de stollingscascade kennen, we kennen het mechanisme en weten waar het fout gaat. Waar we dat niet weten heeft het geen zin zomaar wat in te vullen.
Hoe een lichaam glucose verwerkt, morfine, spijsverteringsenzymen, het werkt bij iedereen hetzelfde, zelfs als het darmpakket andersom is aangelegd.

0
1273 datkanjijmakkelijkzeggen

jaren geleden dat ik op het oude nujij een thread over vaccins heb gelezen. De reacties zijn precies hetzelfde, alleen met andere commenters. In sommige gevallen bekende commenters. De anti-vacciners blijven het leukste, En het maakt echt niet uit met welke feiten, onderzoeken je komt ze zijn niet op andere gedachten te brengen. Gelijk aan complotdenkers (antivacciners zijn vaak (niet altijd) ook complotdenkers

1
1274 krek

@1274 : Noem het maar een sekte hoor.

0
1275 Archeont

Onvoorstelbaar veel reacties onder een item waarvan in feite maar een/1 zin ter zake doende was, is en blijft:
"Since the rate of autism is the same among children who have been vaccinated as it is among children who have not been vaccinated, then there is no need to look into what ingredient in vaccines cause autism since vaccines as a whole do not."

0
1276 Wilmama

@1276 : de sektariërs onder ons ontgaat die keiharde logica helaas volkomen, met als gevolg dat ziekten, waarvan we dachten dat we goed op weg waren ze uit te roeien, weer in epidemische vorm de kop opsteken. question

0
1277 Archeont

@1235 , het voorzorgsprincipe betekent dat je zo min mogelijk risico wilt nemen. Vaccineer dus je kinderen! Het weigeren van vaccinaties heeft namelijk veel, veel, veel hogere risico's dan vaccineren. Dat zien we helaas in de praktijk aan het toenemend aantal gevallen van kindersterfte.

1
1278 Intellector

@1239 , waarom blijf je maar ontkennen dat wij jou uitentreure hebben uitgelegd dat kwik in vaccins totaal onschadelijk is? Waarom zwijg je ons dood? Wat is dat voor een onbeschoft gedrag?

0
1279 Intellector

@1243 , we moeten dus open staan voor de voor- en nadelen van alles wat we doen of nalaten.

Wanneer sta jij eindelijk eens open voor de overduidelijke voordelen van vaccineren, en voor de dodelijke gevolgen van het weigeren daarvan?

0
1280 Intellector

@1244 , ja, jouw grens ligt ergens anders. Jij wilt totaal stoppen met vaccineren, omdat onze kennis niet 100% is.

Dat we hebben gezien dat vaccineren vele honderdduizenden levens spaart, maakt voor jou niet uit. Want misschien, heel misschien, hebben we een heel klein effectje over het hoofd gezien. Dus laat die honderdduizenden maar sterven, zeg jij.

Tip voor jou: kijk eens wat breder, en pas jouw "voorzorgsprincipe" ook eens op andere zaken toe waar we nog niet 100% zeker van zijn. Maak eens een lijstje van alles wat we dan volgens jouw ideetjes zouden moeten afschaffen...

1
1281 Intellector

@1247 , ook daar hebben we het al heel vaak over gehad. Wanneer stop jij eens met het doodzwijgen van onze reacties? Waarom vind jij dat wij wel op jou moeten reageren, maar dat jij niet op ons hoeft te reageren?

0
1282 Intellector

@1250 , jouw kijkwijze is wel duidelijk. Onze reacties ook, als je tenminste ooit eens de beleefdheid kunt opbrengen daar eens netjes op te reageren.

0
1283 Intellector

@1258 , je zegt twee dingen over het toenemende aantal diagnoses van autisme:
a) We weten de oorzaak niet.
b) Het ligt aan vaccins.

Leg dat eens uit...?

0
1284 Intellector

Nog een vraagje over @1258 , waarvan we nu al weten dat Robin geen antwoord zal geven - sterker nog, hij zal deze tekst doodzwijgen, zoals hij dat zo vaak doet.

In @1258 stelt Robin dat niet bewezen is dat er geen relatie bestaat tussen vaccinaties en autisme.

In werkelijkheid hebben we ons wereldwijd rot gezocht naar elk mogelijk verband. Tienduizenden topwetenschappers hebben jaren besteed aan deze zoektocht. Zonder resultaat.

Maar Robin beweert dat het niet-bestaan van een verband niet zou zijn bewezen...

Strikt genomen klopt dat: je kunt de afwezigheid van iets natuurlijk nooit bewijzen. Maar ga dit eens toepassen op het dagelijkse leven. Voorbeeldje: afgelopen zondag reed bus 204 een paar minuten te laat. Die avond werd mijn goede vriendin Marieke ziek. De wetenschap zegt dat er geen verband is tussen het te late vertrek van bus 204 en de ziekte van Marieke. Robin zegt echter dat de afwezigheid van een verband niet is bewezen. Conclusie: we moeten alles op alles zetten om bus 204 niet meer te laat te laten vertrekken. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan moeten we bus 204 maar opheffen.

0
1285 Intellector

@1261 , het mazelenvirus (om maar een voorbeeld te noemen) is voor iedereen gelijk. Ongeacht de persoonlijke verschillen.

Als dat voor jou acceptabel is, waarom is het voor jou dan ineens niet meer acceptabel om iedereen te vaccineren met hetzelfde mazelenvaccin?

0
1286 Intellector

@1262 , zie @1286 .

0
1287 Intellector

@1263 , waarom dat gescheld? Wie ondersteunt er nu een industrie? Niet degene tot wie jij je nu richt.

Stop eens met het beschuldigen van mensen die met jou in gesprek proberen te komen.

Stop vooral met het beschuldigen van een ander van iets waar jij je zo enorm schuldig aan maakt.

0
1288 Intellector

@1269 , nu je in het nauw wordt gedreven val je direct terug op @431 .

0
1289 Intellector

@1274

Hey Krek…oude pafsukkel !! Sommige dingen veranderen niet hè?

6
1290 WijzeDwaas

* Verwijderd door de redactie *

1291 Robin

@1291 "Het aanprijzen van inferieur spul, veelal afkomstig van bedrijven met een strafblad. Van fatsoenlijk onderzoek is geen sprake. Bovendien wordt er geen aansprakelijkheid erkend."

Je hebt het over homeopathie, vermoed ik?

0
1292 LanCaster

Ook @1291 is een voorbeeld van @431 . Vooral het bij voorbaat jezelf afsluiten.

Kijk maar wat Robin doet in @1291 : direct afwijzen. Geen woord over de inhoud. Nergens op ingaan.

Waarom? Simpel: contact aangaan is gevaarlijk voor het huidige standpunt. Als het huidige standpunt belangrijker is dan het vinden van de waarheid, moet je dus elke vorm van contact afwijzen.

1
1293 Intellector

@1291

Leer nou eens een keer de wet van oorzaak en gevolg. Wie zijn lot in handen legt van de reguliere geneeskunde slaat een doodlopende weg in. Waar op een gegeven moment ook geen terugkeer meer van mogelijk is. Iédereen is het resultaat van zijn eigen keuzes. En iedereen moet de gevolgen daarvan dragen. Klinkt hard, maar de natuur is hard. Anders zou evolutie ook niet kunnen bestaan.

8
1294 WijzeDwaas

@1292 , tja, we hebben Robin al ontelbare malen uitgelegd hoe ongelooflijk streng en gedegen het onderzoek naar de veiligheid van vaccins is.

Maar Robin zwijgt onze uitleg dood. Nooit gaat hij erop in. Nee, hij herhaalt zijn vorige stelling, zelfs direct nadat die grondig is weerlegd. Robin doet alsof wij niet bestaan. Hij negeert ons, hij ontkent ons en onze woorden.

Hij kan niet anders. Hij moet wel, om het standpunt van zijn geldschieters uit te dragen.

Of... hij is behoorlijk autistisch. Niet in staat contact te leggen. Sterke concentratie op één enkel puntje, maar vergeten dat er zoveel méér is.

Zou dat wellicht de reden zijn dat Robin overkomt als een muur? Dat er geen enkele vorm van gevoel, geen enkele vorm van emotie merkbaar is?

1
1295 Intellector

@1291

"= voorbeeld van het treiteren door bigfarma, altijd maar weer op de man blijven spelen"

Look who's talking. Mag ik je even wijzen op @1263

"Het enigste smerige ben jij vanwege onafgebroken steun aan een industrie die die medeverantwoordelijk is voor ca. 200.000 medicijndoden per jaar. Het aantal schandalen, rechtzaken, schikkingen, boetes van afgelopen decennia zijn niet te tellen. Alleen volslagen mongolen hebben vertrouwen in zulke oplichters."

Iets met splinters en balken?

1
1296 Endandit

@1269 Robin geef nu eens aan in welke reactie je bijvoorbeeld stelt dat vaccins nuttig of niet fout zijn.

Je hebt de keus uit bijna 8000 er zou er toch eentje tussen moeten zitten?

0
1297 Mevrouw Stemband

@1297 , Robin zal dat nooit aangeven. Robin reageert nergens op. Een gesprek aangaan is te gevaarlijk voor zijn standpunten, en dat weet hij ergens diep van binnen dondersgoed.

Het enige wat we kunnen doen is blijven hameren op de waarheid. Robin heeft het noemen van de waarheid "treiteren" genoemd - dus laten we hem vooral lekker "treiteren".

De waarheid is dat - opnieuw - duidelijk is geworden dat er GEEN verband bestaat tussen aluminium en autisme. Dat blijkt uit heel veel onderzoek. Het blijkt ook uit de simpele waarneming dat niet-gevaccineerde kinderen even vaak autistisch blijken te zijn als gevaccineerde kinderen.

Mocht dit nog geen bewijs genoeg zijn, dan hoeven we alleen maar naar Japan te kijken, waar men een paar jaar lang is gestopt met vaccineren. Gedurende die periode steeg het aantal diagnoses van autisme... Iets dat volgens Robin onmogelijk is, maar dat we in de praktijk zien gebeuren, gewoon voor onze ogen.

Al die bijna 1300 reacties zijn dus eigenlijk nergens voor nodig geweest. Aluminium heeft niets met autisme te maken. Zou dat wel zo zijn, dan zouden we allemaal zwaar autistisch zijn, vanwege de veel grotere hoeveelheden aluminium die we binnenkrijgen via andijvie, sinaasappelen, rijst, brood, en noem zowat alle normale voedingsmiddelen maar op.

0
1298 Intellector

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Immanuel
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@66 "Wat een domme lui lopen er toch rond op deze aardkloot."En wat vinden diezelfde stompzinnigezwatelaars zichzelf toch slim 🤣...

2 minuten geleden geplaatst door Immanuel

LoydMorris
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@65 Een paar Rus spreken nu eenmaal Russisch en een Marokkaanse jongeren spreken onderling Marokkaans. . . . Hoewel, men kan ook onderling Oek...

2 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

rebo
Ezel spuwt gasvlam uit zijn buik door behandeling dierenarts

@1 Ja bij koeien komt het ook voor en dan noemen ze het trommelzucht. Omdat die dan zo opgezet is dat je dan de normaal gesproken uitstekende bo...

3 minuten geleden geplaatst door rebo

Immanuel
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@63"Wat rot,"Ach... na de eerste schok kon ze er eigenlijk wel om lachen, hoe stompzinnig die Hollanders, waar ze in Indonesië nog naar o...

4 minuten geleden geplaatst door Immanuel

21st Century Guy
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@69 Wordt in de meeste definities tot Centraal Azië gerekend....

5 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Nicks R. Van
Beelden: dit is de nieuwe man van Sylvie Meis

Of er bij Sylvie ook narigheid van komt denk ik niet. ...

7 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Immanuel
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@62"oost-Aziaten" Horen de Afghanen daar ook niet bij?...

7 minuten geleden geplaatst door Immanuel

21st Century Guy
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

Aanvulling : De Maleisische term voor hen is orang asli, oorspronkelijke mensen. Dit is meestal iedereen die niet tot de drie hoofdgroepen Malei...

9 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

NK. App
Daphne Scooby Doo PornhubXxxsexisMasajistas Final Felizسکس کلا سیکJanelle Monae NudesDani XvideoXvideos RedHindi Xxx BhabiHardcorepussyPorn TotalExcinderellaHogtied WomenTamil Xhamster ComMonana PornHind Sixe VideoOlder PornstarsSexolog LiveCumming MemeImmoral Mother HentaiNun Xxx VideoHard Core Deep ThroatingMassage Porn VidosDeep Anal BlackLittle Tina PornPhotos Pornographique GratuiteKing CimixSeexy VideoXnxx Bhojpuri VideoAnne HoweBangla Xxx Video DownloadSxxx MoveBig Dick HdPawg StepmomBecky Lynch Sex TapeHenta IstreamBoundhuTwitter Porn LesbianLive Sec CamVivasrreetCandii KaynBecky Lynch NudesGoblin Cave Girl SceneSkyrim Nude ModsMature Women ToplesXhamster RapeXxx Hd 1Spanish Sex MoviesClipe Age ComIvy Wolfe BlackFatal ModalAlbedo PornJav Mating PressHenrai HomeRose Williams NudeHot Pussy ComStage Sex DanceDesi Boudi XNatalie Dormer PornNaked TwertingCaprice DpHanime]Baca HentaiVidéos Pornos AfricainsBangbros Sex VideosAssbig HdSwinger Porn First TimeDesi StripteaseBlack MomsexIndian Sex CamsR34 LinkPornxxnxSapna Rathi Porn VideoXnxx BtsBig Butt Asian PornEbony Lesbian Porn Strap OnNew Bf FilmClose Up Sex VideosHindi Porn SuhagratChaines Porn StarPure Taboo ComSalee LeeBeautiful Xxx PhotoSingaderaDashi SaxSushmita Sen PornNude Fashion Show VideoHiroin Ki ChudaiHindi Rap SexChina Porn VediosFilipinablowjobHaircut PornSexsi VideoXxnx DownloaderHot Lesbian OrgasamsTila TottiTherealbrittfit PornGifpornPornos AdulteXvideo TravestiStepdaddy PornGerman NudeKate Becinsale NudeMadam Student XxxNice Perky TittiesSavita Bhabhi BpBoob Suck OldLesbian PussyrubbingMylie Cyrus PornDoublelist.Hentai GeVika BorjasRily ReidRosemary RadevaBan 10 XxxReshma Hot Sexy VideoIndian Prostitute Porn VideosHot Aunty FingeringBeast In The Sun Hentai GameAisan Massage PornFree Films For AdultsHot Porn TeenageOwen Grey PornSexual Intercourse GifAmelia So Curvy PornXxx Indian WebsiteMallu Aunty Hot SeducingPorn On YoitubeWwvxxFree Women Naked PicsBhumika HotHawii PornJulia Ann Naughty AmericaDesi College BfNickocado PornEbony Porn OnlyJen Bretty PornRoundass PornNude Beach OicturesLilitales HentaiXxx Hindi MaHot Porn Romance VideoSharon Lee Jasmine GreyShruti XnxxMinecraft SexingViphanaaelsJasmine WebbpornNaked Krista AllenOne Peice R34Hidden Cam XvideosYouporn Blacked