Buitenland
  • 35
'Meer drukte zorgt voor meer stress, meer ergernis, meer intolerantie en meer gezondheidsproblemen' ...

8 maanden geleden door Inter

REAGEER MET EEN EMOJI
20
1
2
1
LEES MEER OVER

@88 @91 @93 Peka8
Peka 1 t/m 7 hebben zeker een ban gekregen??

101 Uit Den Haag    
8 maanden geleden door Uit Den Haag
8
Meld

@99 Ah, ik zie het al, meneer van het nieuws, vast alleen maar slecht nieuws zeker? Hebt u weleens nagedacht over het feit dat Nederland altijd een immigratieland is geweest en dat u daar ook van afstamt haha. Dat is pas goed nieuws he? Maakt u zich geen zorgen, ik blijf lekker hier. Ik besef mij nl heel goed hoeveel geluk ik heb gehad om hier te worden geboren.
U bent toch zo ontevreden? Dan stemt u vast ook op een partij met ontevreden fractieleden? Die maken nl ook geen kans met een gezever en ontbrekende antwoorden voor maatschappelijke kwesties. Wellicht kunnen zij met u mee reizen naar het beloofd land?

102 reality    
8 maanden geleden door reality
1
Meld

@3 ....... Zoals het hier in NL en met name in grote steden zich ontwikkelt wordt het leven in Rusland wel steeds aantrekkelijker. De "New Amsterdam Republic" hangt aan elkaar van anarchie. Rechterlijke uitspraken worden niet gerespecteerd en de geldboompjes voor illegale krakers zijn geplant. Waarom moeilijk als het zoo makkelijk kan!? Lul trouwens niet over Rusland als je er geen moer van af weet. Geen volk zo content met de president als de Rus.

103 Snowflake    
8 maanden geleden door Snowflake
2
Meld

@83 Ik persoonlijk ben blij dat er in dit land tenminste nog een paar plekken zijn waar de horizon niet vervuild wordt door hoogbouw en je niet constant het geraas van land- en luchtverkeer aan je oren hebt. Wat mij betreft moeten we dat vooral zo houden. Dus nee, niet het platteland laten verstedelijken. En een Nederland met 35 miljoen inwoners? Demografisch onherkenbaar, en wat mij betreft ook om die reden onwenselijk.

104 Civ    
8 maanden geleden door Civ
0
Meld

@103 Zo u durft nogal wat te beweren hier, in het bijzonder over Amsterdam en Rusland. Het blijkt dat u nog nimmer in Rusland bent geweest en zich bovendien niet hebt verdiept in de Russische geschiedenis. Als u een ander de les wilt lezen, dan wel graag eerst u zelf eerst wat oriënteren voordat u hier onzin opschrijft.

105 reality    
8 maanden geleden door reality
2
Meld

Heeft iemand enig idee wat er gebeurt als de moslimpopulatie in een land stijgt naar 15% ?????
Vraagt iemand zich weleens af waarom er zo weinig landen zijn waar de moslimpopulatie tussen 15% en 85% ligt ?????

106 PeKa    
8 maanden geleden door PeKa
2
Meld

@102 [Hebt u weleens nagedacht over het feit dat Nederland altijd een immigratieland is geweest en dat u daar ook van afstamt haha.]

Die immigranten waren, naast enkele tienduizenden geïsoleerd levende joden, voor het grootste deel Duitsers uit de grensstreek, daarnaast Zuidnederlanders en Franse Hugenoten, en wat Scandinaviërs en Engelsen. De recente massa-immigratie uit volkomen vreemde cultuurgebieden zoals Noord-Afrika en het Midden-Oosten is zonder historisch precedent.

107 Civ    
8 maanden geleden door Civ
1
Meld

@103 Nou, Poetin zal blij met je zijn hoor, als Russialover ben je vast meer dan welkom. Het wordt hier gelijk wat rustiger.
Krijgt het volk van Rusland een andere mening te zien dan die van de president? Hebben ze een vrij en democratisch parlement? Ziedaar zijn vooral onomstreden populariteit (iedere serieuze tegenkandidaat gaat in geheimzinnige omstandigheden dood of wordt monddood gemaakt).
De rechterlijke uitspraken worden inderdaad niet geaccepteerd door Geert bij mijn weten. Dat is een vorm van anarchie te noemen.

108 Tussenderegels    
8 maanden geleden door Tussenderegels
3
Meld

@79 Ik heb het bij @13 over wereld wijd
We zijn in Nederland veel te klein om alleen de wereld te veranderen en het kan alleen als het in ieder land gebeurt.
Ik ben wel bang dat het lang gaat duren voor het mogelijk is.

Bij geloven willen ze steeds meer kinderen om meer gelovige te krijgen en ook bij de katholieken.
Hier zit ook een grote fout en hun denken aan alleen maar meer gelovige en niet aan hoe sparen we de aarden.

109 TheoTheo    
8 maanden geleden door TheoTheo
0
Meld

@96
Dan nog. Maak elkaar maar af. Win/Win voor de rest van Nederland, hey beschaafde en fatsoenlijke deel

110 La Cabana    
8 maanden geleden door La Cabana
0
Meld

@110 "....hey beschaafde en fatsoenlijke deel"

Ofwel de wegkijkers!!

111 PeKa    
8 maanden geleden door PeKa
3
Meld

@108 ……. Nou, Poetin zal blij met je zijn hoor, als Russialover ben je vast meer dan welkom. Het wordt hier gelijk wat rustiger.

Uw eerste zin ademt in 1 oogwenk uw vooringenomen & licht sarcastische identiteit hetwelk als spiegel functioneert van uw karakter. Vooringenomenheid is niet fraai omdat dat wijst op een rigide wereldbeeld en een gebrekkig ontwikkelde rechtschapenheid. Mijn schrijven had NIETS te maken met Russia-love, eerde respect voor een correct geleide staat waar het huidige Nederland en helemaal die EU zich niet aan kunnen tippen. Uw zin: “Het wordt hier gelijk wat rustiger” …….. slaat als een tang op een varken en dus ..... "een beetje dom".

1.Krijgt het volk van Rusland een andere mening te zien dan die van de president?
Alles wat Rusland aangaat wordt in de Doema beslist zoals hier in de Tweede Kamer.
Zoveel verschil is er niet behalve dat een Rus het op Russische manier doet.
Nu u deze opmerking hebt gemaakt, WAT heeft Nederland als volk in te brengen in het EU parlement waar dingen worden “geritseld” tussen Frankrijk & Duitsland?? Het “democratisch gehalte” van de EU is in de praktijk mogelijk LAGER dan dat van de Doema die 1 groot volk vertegenwoordigen en niet dat samengeraapt zooitje van de EU-etniciteiten! President Putin & Medvedev zijn in de verste verte niet te vergelijken met mannetjes als Stalin, Chroesjtsjov & Brezjnev. U loopt derhalve flink achter of u sluit u bewust af van de Russische werkelijkheid wat ik het meest waarschijnlijk acht gezien de hele teneur van uw schrijven.

2.Hebben ze een vrij en democratisch parlement?
Ik moet bekennen dat ik daarop geen adequaat antwoord kan geven vanwege een gebrek aan parate kennis maar als ik het nieuws zo nu en dan lees https://www.nu.nl/buitenland/2685116/russische-kiezers-straffen-poetin-en-medvedev-.html is er veel veranderd t.o.v. de communistische tijd. Wederom wil ik u erop wijzen dat het onder onze geachte EU-lijder de heer Jan Kloot Druncker in de affaire Selmayr op zijn minst ook geniepig & achterbaks toe is gegaan https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/hoogmoed-brengt-juncker-in-problemen-bij-europees-parlement-~b572459f/ Niet echt een schoolvoorbeeld in democratie. Maar droomt u vooral met misplaatste trots verder over uw fata morgana de EU!

3.Ziedaar zijn vooral onomstreden populariteit (iedere serieuze tegenkandidaat gaat in geheimzinnige omstandigheden dood of wordt monddood gemaakt).
Laat ik dit vooral aan uw fantasie over. Het complot denken tiert welig in een chaotische wereld.

4.De rechterlijke uitspraken worden inderdaad niet geaccepteerd door Geert bij mijn weten. Dat is een vorm van anarchie te noemen.

Dat is absoluut een leugen van u of u bent gewoon zo ontiegelijk dom. Geert heeft zich nog altijd aan de wet gehouden. De eerste keer heeft hij geen veroordeling gehad. De tweede keer over “minder-minder” is hij voor € 5000,- veroordeeld waar nu nog steeds het hoger beroep loopt. Maar we hadden het over Rusland en niet Greet. Wellicht is hij uw kwelgeest!?

Met anarchie bedoel ik het steeds wettelozer worden van een stadsbestuur als Amsterdam, en de Schilderswijk in Den Haag, het wordt van kwaad tot erger waar uitgeprocedeerde migranten de rechterlijke uitspraak aan hun laars lappen en zelfs worden gedoogd in hun kraakpraktijken en bovendien worden beloond met huisvesting. Hoezo democratisch Nederland!?

De autochtone bevolking wordt genaaid waar ze bijstaan want het geld moet uit hun zakken komen om linkse gutmensch paradepaardjes te bekostigen. Ik ken slechts 1 wettelozer stad uit de geschiedenis en dat was Sodom & Gommorra. Maar dat zal wel uw algemene ontwikkeling te buiten gaan.

Eigenlijk had u niet zo’n lang antwoord verdiend. Ik zeg hierbij over en sluiten, ik heb geen zin in welles nietes spelletjes. Toedeledoki en bekijk het maar met uw democratische Europa waar de autochtonen worden onderdrukt ten gunste van een tsunami aan gelukszoekers. De nieuwe orde!

112 Snowflake    
8 maanden geleden door Snowflake
4
Meld

@111
Neyh. Ik zie de problemen met sommige allochtonen ook, maar ook bij sommigen van de autochtonen.Aan beiden dient wat gedaan te worden, qua aanpak en straffen.
Aan beiden heb ik net zo'n grote schurfthekel, en beiden mogen het zelfde overkomen.
Zelfde schurfthekel heb ik aan de grote/onbeschofte be****n en stenengooiers (zie Geldermalsen)van pvv en haar electoraat, dus die mogen meteen mee.

113 La Cabana    
8 maanden geleden door La Cabana
2
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Moslima’s in Arnhem zwemmen halal: zond...
De zonwering naar beneden, camera's uit, gee...

1 dag geleden door Inter

Wilders: Het tuig mag niet langer de baas zij...
Het tuig mag niet langer de baas zijn in Nede...

21 uur geleden door Inter

Hoorzitting tweede kamer over vaccineren
Vandaag een hoorzitting over vaccineren in de...

1 dag geleden door kwatta

Bernie Sanders: Trump is een racist
Bernie Sanders, de voormalige presidentskandi...

12 uur geleden door AD

NOS gaat zeiknat op indianenverhaal, herstelt...
De VPRO mag dan vrezen voor het populisme, he...

22 uur geleden door JackKropotkin


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Proemevla
Top tien fake news mbt. Trump / Rusland...
Een ander voorbeeld, tussen het normale progr...

minder dan een minuut geleden door Proemevla

FeHa
NOS gaat zeiknat op indianenverhaal, herstelt...
Fantastisch schouwspel hoe Links dit dus weer...

1 minuut geleden door FeHa

sparta
Frankrijk en Duitsland tekenen nieuw vriendsc...
De politiek is vriendjes, maar de burgers zij...

2 minuten geleden door sparta

Voorzittershamer
Coalitie is het nog niet eens over nieuw kind...
Buma liet in navolging van Dijkhoff ook even ...

2 minuten geleden door Voorzittershamer

Münchhausen
Asieladvocaten zijn NSB’ers...
@75En daar is 'ie [email protected] stumper...

2 minuten geleden door Münchhausen

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig