• 8
  • 464x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De Ruyters zeggen: "Ja en als je dit optelt bij MUNCHEN 1974 dan weet je dat die haatbaarden alleen maar uit zijn op het verjagen van de Israeli's, waarschijnlijk gevoed door Saoudi Arabie."

Waar ze geen rekening mee houden is dat de Israeli's over veel meer vernuft beschikken en dat omzetten in daden!!!

7
1 De Ruyters van Michiel

Dit zijn de feiten. Am Israël Chai! De traditionele muslims zullen ALLES er aan doen Israël, de Joden, uit te roeien. Door de VN over te nemen. Door de EU over te nemen en door internet over te nemen maar nins zal helpen. Ze zullen EU landen infiltreren en met de kernwapens van die EU landen dreigen. Iran kan niks meer, daar zit Israël tot aan de slaapkamer van de hoogste leiders. Hamas is uitgeschakeld want de video's van hun kreisende terroristen zullen ze achtervolgen.

7
2 Chaimileh

De boel gaat daar naar de filistijnen als het zo door gaat

2
3 wijs

Israël wil zelfs de verkoop van gestolen land goedkeuren, dus er is niets meer wat me verbaast van die moordenaars!

Israel presenteert: Hoe de Westbank nederzettingen te legaliseren die gebouwd zijn op gestolen particulier Palestijns land?
haaretz.com
Een van de voorstellen: Transacties uitgevoerd "te goede trouw" worden als geldig beschouwd - zelfs als ze bepaalde "juridische fouten" bevatten, zoals de verkoop van gestolen (!) goederen. Daarnaast beveelt de commissie aan om "de onteigening van grond met het oog op een toegangsweg naar ...
https://www.nieuwskoerier.nl/news/289142-israel-presenteert-hoe-de-westbank-nederzettingen-te-legaliseren-die-gebouwd-zijn-op-gestolen-particulier-palestijns-land

23
4 Uit Den Haag

@2 Chaimileh
De traditionele joden zullen er ALLES aan doen om de waarheid te vermoorden question

Zonder vrouwen en zonder evolutie: de ultra- orthodoxe joodse versie van Wikipedia herschrijft letterlijk de geschiedenis.
haaretz.com
Met een mooie foto van het complete Israëlische Kabinet met al haar leden. Maar ook een joods - orthodoxe foto waarop alle vrouwen weg zijn gemanipuleerd. ...
https://www.haaretz.com/israel-news/.premium-ultra-orthodox-wikipedia-is-literally-rewriting-history-1.5866754

21
5 Uit Den Haag

Maar goed, we sturen volgend jaar een leuk liedje naar Jeruzalem over de voordelen van BDS!
question

21
6 Uit Den Haag

3.000 jaar geleden zijn de joden begonnen met het vrijwel uitmoorden van de oorspronkelijke bewoners van dat gebied.
Nu willen ze dit nog eens herhalen door de huidige bewoners weg te treiteren en te vermoorden.
Ik snap steeds beter waarom ze niet overal even populair zijn..... question

21
7 Uit Den Haag

Palestina is gewoon de. Romeinse benaming van het gebied. De originele Palestijnen waren helemaal geen Arabieren, laat staan dat het moslims waren. Islaaar gm bestond nog niet eens, ach die goede oude tijd!

Maar goed, als de Arabieren het leuk vinden om met Oud-Romeinse namen te spelen dan kunnen we ze een lol doen en dan spreken we voortaan van Mesopotamië, Perzië en Byzantium. En Yatrib uiteraard, niks "Medina"!

1
8 greenmango

@4
Stop eens met liegen.
Op het private grond na (14%) is al het land eigendom van de staat en die verkopen niets. je kan het hooguit leasen voor een bepaalde tijd.
Wist je dat verkoop van land aan Joden in de landen van je vriendjes in Jordanië en de Westbank de DOODSTRAF staat?
Lekkere vriendjes heb je...

2
9 Stiplaats

@9 Stiplaats
Van dik hout zaagt men planken?!
In dit geval snij jij je in de vingers met onzin en onbegrip.
Als je eerst wat leest en daarna wat roept zal je zien dat het over particuliere grond van de Palestijnen gaat op de bezette gebieden Westelijke Jordaanoever, in Oost Jeruzalem en op de Syrische Hoogvlakten van Golan.
Het gaat dus niet over de grond in Israël binnen de Groene Lijn waar jij het over hebt.
Op collaboratie met de nazi's stond bij ons ook levenslang tot zelfs de doodstraf. Dus is het vreemd dat men in de bezette gebieden dezelfde strafmaat heeft??
Kortom: liegen?!
Je weet niet waar je het over hebt omdat je eerst gaat roepen en pas daarna kijkt waar het over gaat question

15
10 Uit Den Haag

Palestijnen zijn net zo goed Filistijnen als Israëli Joden zijn.

3
11 solidsteel

Er heeft nog nooit een duizenden jaren oud joods volk bestaan; wel er is heel erg gesjoemeld, 'fout' vertaald, gemanipuleerd en gefraudeerd om het erop te doen lijken alsof alle joden al 5000 jaar dezelfde genen delen en dat zij gedurende deze 5000 jaar constant zijn opgejaagd en vervolgd. DAT is een sprookje. De herkomst van joden is nogal onduidelijk. Zeker is dat de huidige joden vrijwel geen links hebben met het oude Israelische rijkje of enige *joodse* stam want rond het jaar nul waren er nog geen joden. De verhalen in de bijbel slaan niet op hen maar op een verdwenen volkje in die regie, opgegaan in de rest. Er waren rond 0 AD Farizeërs en Samaritanen en Essenen en Sadduceërs; de joodse godsdienst is in de eerste eeuwen AD ontwikkeled, in competitie met het christendom.

De Palestijnen of Arabieren hebben nooit aanspraak gemaakt op het zijn van 'een volk' in die zin, dat is een stropop waar schrijver vervolgens flink wat hasbara (lulkoek) op loslaat. De Palestijnen zijn de oorsponkelijke bewoners van dat gebied die vanaf rond 1920 op alle mogelijke manieren zijn verjaagd uit hun leefgebied. Cultuur en godsdienst zijn geen blijvende kenmerken zoals "joden" ons willen laten geloven. Precies cultuur en godsdienst zijn heel erg aan veranderingen onderhevig. Maar de Palestijnen woonden daar al eeuwen, en als autonoom deelgebied van het Ottomaanse rijk hadden zij een specifieke cultuur met tradities en gebruiken. Maar dat doet er allemaal niet echt toe. Feit blijft dat de nakomelingen van de Palestijnen uit 1920 en verder zich niet weg laten gummen; ze zijn er nog steeds, nu opgehokt op de West Bank, in Gaza en in Israel. Hun is een staat beloofd. Die belofte moet worden nagekomen.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Comment_le_peuple_juif_fut_invent%C3%A9 (is in het NL's)

6
12 Ness

Dus samenvattende: Iets van 3000 jaar geleden was er een koninkrijk Israel dat Palestina, Libanon en delen van Syrië omvatte. Daar mag je terecht spreken van een volk. Dit volk is na verovering uiteengevallen en opgegaan in de volkeren die na hen kwamen. Er valt geen enkele link te leggen naar het heden net zomin als dat er een link te leggen valt tussen allerlei keltische, germaanse, bataafse, frankische, mongoolse stammen en rijken, en bv bekervolken, en de huidige gemiddelde Nederlander - op de Friezen na, die kunnen bogen op heel oude wortels.

De stammen die de kern van dat zeer kortdurende rijk vormden hadden een vage en gemengde afkomst. Het kan zijn dat het een ethnische groep betrof, immigranten vanuit het Punische rijk, Egypte, Libanon, Perzië - niemand weet het precies. De geschiedenis van die stammen werd bij elkaar bedacht, gecopieerd van naburige stammen of landen, geleend uit de proto-bijbel. Bijna niemand kon schrijven dus de *historici* konden hun gang gaan. Een van die verhalen zal dicht bij sommige feiten liggen maar niemand weet welk. De bijbel is niet te gebruiken als historische bron. Vergelijk met het verhaal van Sinterklaas, bisschop uit Turkije dat via Spanje, waar het verhaal er Moren in verwerkte, naar Nederland kwam maar dat ook nog sporen van oude Perzische en Duitse mythen bevat.

En ten laatste de godsdienst. Die begon zich te ontwikkelen in competitie met en als afzetting tegen de steeds maar uitbreidende invloed van het vroege christendom. Sommige sekten uit de tijd die het nieuwe testament beschrijft in die streek zijn uiteindelijk uitgekristalliseerd als joods, andere niet, bv de druzen, de zeer afwijkende ortho-christenen van de Levant. Maar het jodendom is dus lang niet zo oud als het beweert. Sommige sekten zijn pas eind 18e eeuw ontstaan in Rusland - die met die hoedjes en pijpekrullen en de griezelige gewoonten, de ultra's. Je hoeft geen historicus Sand te zijn om dit te begrijpen. Sand bevestigt slechts wat veel mensen allang snapten. De 'joden', zoals de Israelische zionistische hasbara dat verkondigt als zijnde 1 volk, 1 ethniciteit, 1 godsdienst van 5000 jaar oud, zijn een verzinsel.

6
13 Ness

@6 Gelukkig hangt dat niet van jou af,en bepaal jij dat niet!

2
14 Peka8

@12 Ness

Uw 'palestijnen' uit 1920 waren in 1918 nog gewoon Syriers.

1
15 Tepelteefje

@15 : Nee ook dat verhaal klopt niet. Syrie behoorde tot het Ottomaanse rijk, dat uit elkaar viel. Libanon en Syrie kwamen in Franse handen, Palestina viel onder Brits mandaat. https://nl.wikipedia.org/wiki/Frans_Mandaat_Syri%C3%AB Overigens was het Hebreeuws als taal al 400 jaar voor Chr. uitgestorven als taal. Jesus sprak Aramees, net als de rest. Het werd nog gebruikt zoals latijn later werd gebruikt, als dode taal voor 'historici' ed ivm boekrollen. Wat de joden hebben gedaan is heel de geschiedenis van het gebied Palestina claimen als hun geschiedenis, inclusief bijbel en taal. Zodra er ergens een tabletje in het Hebreeuws wordt gevonden - ook in Afrika, en bv Jemen - uit lang vervlogen tijden is het *joods*, maar Hebreeuws was indertijd de spreektaal in een groot gebied, en talen hebben geen pseudo-religieuze voorkeur. Voor hetzelfde geld claimen de Palestijnen het Hebreeuws als Palestijns, met in feite nog meer aanspraken.

4
16 Ness

@15 Tepelteefje
En de Israëliërs gewoon Syriërs of Russen of Amerikanen of Duitsers of .....

14
17 Uit Den Haag

* Verwijderd door de redactie *

18 Undertaker

net zoals allah de onzichtbare tovenaar/kinderlokker/zandloper en zijn terreur aanbidders

0
19 knakworst

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
Na ‘explosie van antisemitische incidenten' wil de Kamer concrete actie

Begin met op te treden bij demonstratie stop met knuffelen van raddraaiers!...

8 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Van der Burg: gemeenten moeten derdelanders opvangen tot EU-hof uitsluitsel geeft

Ja en natuurlijk vooral stil blijven zitten en niets doen!...

9 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Column | Na regen komt nog meer regen

Veel woorden weinig zeggende inhoud!Leven is simpel als je zelf de beslissingen neemt en er voor staat!! Dan heb je dus je leven in je eig...

11 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Begin dan eerst eens die demonstranten op en aan te pakken!...

16 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Hendrianus
Sanne S. stalkte zichzelf, maar haar ‘stalker’ kreeg wel een jaar cel, nu staat ook zij voor de rechter

Triest dat de rechter dit niet heeft doorzien....

20 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

JackKropotkin
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@2 Antisemitisme is niet haat verspreiden over een geloof. Die opmerking is of gewoon onwetendheid of beweegt zich al richting antisemitisme zel...

1 uur geleden geplaatst door JackKropotkin

Hendrianus
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Ach, een rondje ouwehoeren gaat domme lui écht niet laten inzien dat de Joodse gemeenschap in Nederland en de Israëlische regering totaal vers...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Graaier1000
Installateurs verzwijgen extra kosten zonnepanelen, terugverdientijd naar 10 jaar

Een reclameslogan die een te optimistisch beeld schetst. Je verwacht het het niet hè?!/sarcasm off...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Leegloop bij Manchester United: twaalf spelers in aanmerking voor transfer

Voor de volledigheid: ik denk dat twaalf spelers plus een coach in aanmerking voor een transfer komen....

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Hendrianus
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

Eigenlijk volkomen geschift dat die Kremlin gekken miljoenen mensen gijzelen en naar believen kunnen inzetten in een krankzinnige oorlog. Vele v...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Saina X VideoHeroine Namitha SexEsort PornPorn Bww HdSite Porn HubOnstagram PornFuckedGwen Stacy NudeRough Gay SexJohnny Sins XMom HardcoreIndian Sex Video SexyTarzan Jane PornBrazil Transgender PornBest Ass PornstarsPorrno SexxxChaturnbateGay FemboypornFriend Mom PornhubEmmy Rossum NudaNubiliesBlone Porn StarGay Wresting PornMia Khalifa Ki SexyArgentinamegustaWrong Turn Movie Sex SceneTrib PornSurekha Aunty Hot VideosBlack Free PornsitesGranny Squirt PornOral SexmoviesHorney StepdaughterOnline Porn Hub Downloader야팡ImpossibleoreoWw X Bengali VideoPakistani Aunty FuckPayton PresleyHomegrowfreaksBelle Delphine TwitterRenee GracieBrooke BlazeAsa Akira PovEmilia Clarke Sex SceneBangbrosbbcJuels Jordan PornPorno LabMyhotassneighborYungyannahOld Lady FuckMilf PactFtm Gay PornBig Ass NudeLucky Anne PlanetsuzyChutlandActresse NudeIncesttabooVid FapWww.xtube.clmCutienudeGay NsfwBalck On White PornSextop1.neLucie Wilde NudeSex Video 4gpSex FelinBlogs De CornosAria GiavanniMalay Porn Video051223-001Tamil Six VedioJav.comLesbian Porn VidiesGirls Do Porn HdDaughter With Dad PornAnalized PornBrazzers Freee VideosHebrew To Negro DocumentaryReallifecam CamaradeThusy ComXvideos BrazerKarlee Grey BlackAmber Moody OnlyfansMime And Dash R34Japanese JavhdHilary Duff BalconyJada Stevens GangbangLa Sirens PornXnxn IndonesiaDeep Fake CelebrityXxx 4kLeda ElizabethPnp Porn GayTeacher Porn IndianRule34videiGif SexuelXvídeos GratuitoBrasil HenraiLovely Hot SexBunny PornEpornwrProne StarSoyagam SerialWifewithbbc:pornhubHen Tai PornPorn LesBrqzzers3xEloa LombardReal Life XxxPorn Back DoorFucking VediosJapan Young PornPorn ComixGay BfVyvan Le LeakPorn CelebrtyJockey Sexual PositionPorn Apps IosTop Site PornSexe ScatologiePoonam Pandey Porn VideosChut Chudai Ka VideoDojkiTheotherboardClovwr BaltimoreCrystal Rush StepmomPorn Star PiceKowaski PageTonicmovies ComGymnastics NudeXxx Www Video ComHailee Steinfeld XxxReagan Foxx NudeKesha Ortega PornLesbianmom PornFolla A Su AbuelaKelsy ManroeAnushka Shetty Xxx VideosXxx Suhaag RaatKendra Spade VideosLesbian Threesom VideosCelebmoviearchive1960s PornographyMom Son BangAddiosn Rae NakedNew Brazzers VidosBangla Xxx Video SongToy Chica PornInzestporn