door Furious & Fast in Binnenland  ·  24 Reacties

  • 2
  • 428x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ach ja Joost lagendijk, die probeert goodwill te kweken bij erdogone sinds hij al jaren Turkije niet meer in mag.

1
1 chouffleur

Ach, als Wilders in o.a. Australië campagne mag voeren mogen buitenlandse politici dat ook hier, toch?

13
2 PuurHagelslag

Het is inmiddels toch wel duidelijk dat dictator Erdogan zijn macht wil uitbreiden. Hij roept zijn Europaturken toe om veel meer kinderen te nemen zodat de Turken macht krijgen binnen Europa. Hij roept zijn Europese turken op om de politiek in te gaan en Turkse politieke partijen op te gaan richten. Hij wilt dat zijn Europese turken op hem gaan stemmen, en wil dus campagne voeren in Europa.
Erdogan wil volgens mij Turkije gaan uitbreiden.

1
3 Niet wit niet zwart

"Mensen die in Nederland roepen dat Erdogan hun president is? Elke werkgever waar een Turkse Nederlander solliciteert, zal daar vervolgens aan denken." Ze wil niet dat Erdogan de middelen voor vrijheid - vrijheid van meningsuiting en van betogen - die we hier hebben, wil gebruiken om dáár een dictatuur zonder die vrijheden in te voeren. "hoe bizar wil je het hebben?"

1
4 beastyboy

Het is de hoogste tijd om net als Oostenrijk in de wet op te nemen dat je maar 1 paspoort mag hebben en iedereen dier 2 heeft en boven de 18 jaar oud is moet dan gewoon een keuze maken voor het ene of het andere. En zodra dat is ingevoerd en iemand is slechts OF nederlander OF turk dan ishet wat mij betreft prima om hier campagne voor Turkse verkiezingen te voeren.
Maar het is abusrd dat mensen in 2 landen mee kunnen doen aan verkiezingen en ook oneerlijk tgenover alle Turken die wel in Turkije zijn gebleven. Want straks zitten die wellicht weer met Erdogan opgescheept omdat er miljoenen Turken met 2 paspoorten zonder enige gevaar ( omdat ze toch elders in de EU wonen) zo'n man weer aan de macht helpen.
Dus de hoogste tijd voor een verbod op 2 of meer paspoorten.

2
5 PFL

@2 erdogone ligt lastig hier

1
6 chouffleur

"Dat zegt oud-PvdA-Kamerlid Keklik Yücel ". die islam naam zegt al genoeg, vam de pvda, de islam is al geinfiltreerd in onze politieke partijen, het is vreselijk

3
7 floyd

Nee.

2
8 Marrie

De Turkse wet zegt, dat campagnevoeren alleen binnen de eigen landsgrenzen is toegestaan. En daar Nederland niet binnen de Turkse landgrenzen ligt, moet men het ook niet toestaan.

1
9 sockknitter

** gebruiker verwijderd **

Erdogan en consorten dienen hun verkiezingscampagne te voeren in TURKIJE!
Níet in Nederland: een stemgerechtigde Turk (aldanniet met hulp van kids of moskeegenoten) kan de campagne heel gemakkelijk via o.m. social media en/of satteliettelevisie volgen.

Nederland=Nederland.
Nederland moet het doen met Rutte (aka Pinokkio) en zijn regering.
Turkije=Turkije.
Turkije moet het doen met de gekozen Erdogan (aka Erdolf) en consorten (i.i.g. tot de verkiezingen).

10 verwijderd2420

@2
Ik denk niet dat Wilders campagne aan het voeren was in Australie om zetels te winnen.
Hij was daar meer om zijn "gedachtegoed" internationaal te maken en om ervaring op te doen met de werkwijze van Australie m.b.t. allochtonen.
Het aantal stemgerechtigde Nederlanders in Australie is namelijk te verwaarlozen.

2
11 beastyboy

** gebruiker verwijderd **

@9
Wist ik niet.
Maar als dat in de Turkse wet is vastgelegd, prima: dan niet toestaan in Nederland (=géén grondgebied Turkije) en niet verder over ouwehoeren.

12 verwijderd2420

@7
Eerst het artikel lezen! Yucel is juist tegen.

0
13 beastyboy

Als Turkse politici niet in Turkije woonachtigen willen toespreken, dan halen die politici die afvalligen (want waarom willen ze niet in het prachtige land wonen?) maar naar Turkije om hen daar toe te spreken en overhalen om vooral in het prachtige land terug te keren.

0
14 Remkraan

@9 Tja, maar als Erdootje het idiote idee in zijn kop heeft dat Europa al een provincie van Turkije is, dat het gewoon een provincie is die zich onrechtmatig uit de greep van het grote Ottomaanse rijk heeft geworsteld en dat het gewoon weer onder zijn 'rechtmatig' bevel moet staan?

0
15 gaulette

@5
Ik heb een kennis die uit Engeland hier al jaren woond en getrouwd is met een Nederlandse, ook al jaren. Hij heeft maar één paspoort en dat is zijn Engelse, hij mag en kan dan ook niet in ons land stemmen ofzo.

0
16 Interessant

Krijgen we toetertoerken, demo's met vlaggen, overal affiches en rellen als tegendemonstranten opduiken. Plus een overgrote meerderheid van autochtonen die vinden dat het afgelopen moet zijn met het hondsbrutale sultanaatgedram van Erdogeit en beginnen te gillen om 1 nationaliteit pp. Dat kan de regering niet gebruiken; Turken en Marokkanen moeten vooral niet te opvallend bezig zijn want beide ploegen hangen echt heel veel mensen mijlenver de strot uit. Het gaat niet om individuen, het zijn er in totaal benauwend te veel. En ze hebben een religie die mensen helemaal niet aanstaat. Ze verschillen, en benadrukken zelf steeds die verschillen, ook hiermee.

@2 : Zolang het om kleine aantallen expats in het buitenland ging, nou ja. Maar bv Wilders werd niet bepaald vriendelijk ontvangen in Australië. Zo'n nieuw gebruik, veroorzaakt door massale migraties, wordt een tijdlang oogluikend toegestaan. Tot het wordt verboden, wereldwijd, omdat het wereldwijd grote irritaties oproept. In die fase zitten NL en een aantal andere landen nu.

1
17 Ness

Nou meneer Lagendijk, misschien doen we er zo moeilijk over omdat een zichzelf respecterende democratie geen ruimte gaat bieden aan een dictator die in eigen land de democratie op alle mogelijke manieren opzij schuift?

Erdotrol sluit iedereen op wie het niet met hem eens is, of ontslaat ze als ze journalist of leraar zijn. En zo iemand zouden wij de vrijheid moeten geven om hier onbeperkt campagne te voeren zodat hij bovendien nog meer macht naar zich toe kan trekken en nog meer mensen naar eigen goeddunken vast kan zetten?

Het is maar een wilde gok hoor, maar iets zegt me dat die factoren meespelen...

0
18 progressiefliberaal

@2 Als je word uitgenodigd door mensen in een land om daar een voordracht te houden is dat heel iets anders dan een campagne voeren door een dictator die zelfs nu nog genocide ontkent en uitvoert!

1
19 Zie Hier
20 sockknitter

@20 Dat weet ik, daarom zei ik ook dat hij een idioot idee heeft dat Europa al een provincie van zijn Ottomaanse rijk is in zijn gedachten, dus in zijn ogen doet hij gewoon wat mag: campagne voeren binnen zijn idiote gedachten.

1
21 gaulette

@21 Ik wilde met de link alleen even aangeven, dat ik het niet zelf heb verzonnen. LOL

En Joost Lagendijk als Turkije analist, had ook kunnen weten, dat het verboden is, maar wil dat verbod aan zijn laars lappen.

0
22 sockknitter

@5 "Maar het is abusrd dat mensen in 2 landen mee kunnen doen aan verkiezingen en ook oneerlijk tgenover alle Turken die wel in Turkije zijn gebleven. "

Ook oneerlijk tegenover iedereen die maar een paspoort heeft en daarom maar 1 x stemrecht heeft.

1
23 Mappie

Is het uberhaupt nodig om campagne te voeren?

Je hebt Turken die pro-Erdogan zijn. Die zullen sowieso al op hem gaan stemmen.
Je hebt Turken doe anit-Erdogan zijn. Die zullen sowieso tegen hem gaan stemmen.
Je hebt Turken, die interesseert het allemaal helemaal niets. Die gaan sowieso niet stemmen.

En ik betwijfel of enige campagne daar invloed op heeft, als je ziet hoe fel beide kampen het hele jaar door al op elkaar kunnen reageren.

3
24 Weet geen naam

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Biscanna
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@66 Als een ware NSB'er. Het feit dat mijn reacties blijven staan, betekend dat mijn reacties aan de huisregels voldoen. 😇...

6 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@78 "Dat is geen schelden maar een constatering" Ik constateer dat JIJ een klote trol bent. Dat is geen schelden, een constaterin...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bob Sleebaan
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@1 Nee die hebben geen ruimte in hun kapitale villas. Ook niet in hun overige panden. Ze gaan vast voorstellen om sociale huurhuizen op te delen...

7 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@77 Mijn humor is leuker. 😁...

9 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@74 Die zie ik hier nu niet dus daar zeg ik maar niets over.Mag ik eerlijk zijn? Ik was verbaasd toen in de laatste reacties zag toen ik o...

10 minuten geleden geplaatst door Bop

DWZ
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

Echt schandalig hoor.Zijn er nou echt geen genoeg linksmiegels die die arme zielige vluchtelingen kunnen opvangen?Schande....

15 minuten geleden geplaatst door DWZ

Biscanna
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@65 Dat is geen schelden maar een constatering, je snapt ook werkelijk niks he. Waarom denk je dat bijna iedereen je uitkotst, niet om je alt...

17 minuten geleden geplaatst door Biscanna

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@75 Grappig is in mijn optiek anders maar ok ik kan tegen een grapje....

25 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@73 nou heb ik je per ongeluk een plus gegeven dat moet een min zijn....

26 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Kamasutra SaxXxx Free PornJamie Young PornKorean XmxxD Va PornBig Cook ComAmerican PornLana Violet PornJenna FoxcNicoleaniston OnlyfansNvg ThreesomeBrazzer NovinhaSxy Video ComLorenanerdygirlIndian Bhabhi SuhagratMoms A Porn StarPorn Desi TubesFree Indai PornAutum Falls TwitterSexmom VideoDakota Tyler Age_vanessajames_ OnlyfansXxx Lisa AnnGirls PissingHindi SexyyVideos Pornográficos XFotos Sexo AmadorChanel SantibiHot Hot NakedPor BisexualCheating Housewife PornMomswap PornAlohatube ConRei KamikiCandy SextonPorn Desi SisterVitoria Beatriz XxxIndian Xxx HomemadeSunny Lion Sexy VedeoVanessa Del Rio PornLance Hart PornstarPrivate Delights ChLive Cam GirlsKimmie Granger PornKate Upton Leaked NudesTelugu Hot Sex StoriesTamil Sex ComingRagini Mms Returns Sex ScenesMallu Sex DownloadCeleberty PornGreek Goddess PornXxx Arabian VideosBounduubسكس اختيNewdesi ComRina XxxSecretary Seduces BossInsemination PornFucking Her Ex-boyfriend . Giselle MontesParadisenudeaTube Porn AmateurFuckmareNude MicrobikiniXnxx BloodTelugu Sex Film SexHot Xes VideoAriel Piper FawnSunny Leone Ki Sexy Video PictureM HentaiRajasthan Ki Ladki Ki ChudaiSweetliviousFigure Sex VideoOrgy AnalNadia Ali HotHot Ocean PornPiblic Humiliation PornMonamour 2005Black Ts XxxIndian Porn MatureMature BigpussyCock SukingSexy Bhabhi Ki ChutBaap Beti Ki Sexy FilmDesi Indian Sex HdAnimated CreampiesVirgin Girl PornSolesofsilkTelugu Sex SitesNsxxHindi Porn PictureYoung Firm TitsEbomy PulseMissbehavin 26Pornhub..conXx Video Hd BfWww Hollywoodsex ComForcelly PornFat HentaiItchio Porn GamesSex BlogsEite BabesPorn NalgonasBhabi Sex InZoey Holloway HandjobSexemodellTelangana Aunty Sex VideosRebecca Vanguard PornBig Secret Scarlett HamptonChubby Milf PicsXvideo SasurSri LankanpornDownload P O R NTitfuckgifKhet Me Chudai Ki KahaniSweetiepie.bri NudeDaniellexxvvLatinaorgasmHayden WinterNude CatfightingSexninjaHindi Sex Video LocalWolf Of Wall St Nude ScenesErotic BeutisMature Sucks CockGay Porn CartoonsSchooi XxxRosario Dawson SexiestLindsay Capuano Onlyfans LeakedCodai VideoXxxsiMia Khalifa FukingJollaprTaliya And Gustavo PornAkko Animation GeewhyWednesday Addams XxxReverse Camel ToeCelebrity Tape PornKorean Feet PornInfluenc3rs Gone WildA Woman SquirtChaturbate'Long Tongue Blow JobsPuttanaXx Japani VideoCartoon SexstoriesPictures Of PenisesEmily Rinaudo SextapePphubPornography GroupDesi53 Com