door Inter in Buitenland  ·  84 Reacties

  • 29
  • 1001x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

51 Oebie

Door steeds meer antisemitisme door moslims in Europa worden joden uit Europa weggepest en zoeken hun heil in Israel. Logische want het is altijd hun land geweest gestolen door de islam.
Deze man zal je alles vertellen uit het perspectief van de Bijbel.

2
52 DONKEY R

Distantieer je dan van de smerige zionisten van Israël die dagelijks in het nieuws zijn met het afmaken van Palestijnen.

13
53 niet-alles-geloven

@52 Gestolen door de Islam? Het Christendom bedoel je... Dat christenen en Joden tot Islam bekeerden dat is weer eeuwen later,

14
54 Oebie

@53 ,

''Distantieer je dan van de smerige zionisten van Israël die dagelijks in het nieuws zijn met het afmaken van Palestijnen''

niet-alles-geloven wat je dagelijks in het ''nieuws'' leest, zelf een mening vormen en je niet laten beïnvloeden door gekleurde media....

1
55 Bender Rodriquez

@54 Joden en christenen moesten zich bekeren tot de islam. Dit was een islamitische invasie met het zwaard. Zo hebben ze bijna het hele midden oosten tot hun islamitische ideologie kunnen maken.

Maar ik snap wel dat je de islam verdedigd. Je bent pro Palestina.

1
56 DONKEY R

@54 ,

Gewoon even een stukje geschiedenis voor jou Oebie,

Mohammeds houding tegenover joden en christenen:

Op het Arabisch Schiereiland woonden toentertijd ook joden en christenen. In Medina bijvoorbeeld leefden wel drie verschillende joodse groepen of stammen.
In de eerste fase van zijn prediking heeft Mohammed geprobeerd hen voor zijn nieuwe godsdienst te winnen. In 624 werd de stam Bani Qainuqa uit Medina verbannen, in 625 Banu Nadir.
Na de Slag van de gracht in 627 keerde het leger van Mohammed zich tegen de stam Banu Qurayza omdat deze zich bij de strijd afzijdig had gehouden. Na hun overgave werden alle volwassen mannen onthoofd, de vrouwen en kinderen werden als slaaf verkocht.
Volgens sommige bronnen werd de krijgsgevangen joden de gelegenheid gegeven zelf een rechter te kiezen, waarbij de keuze op Sa'd viel. Deze paste niet de islamitische, maar de joodse Wet toe.
Deuteronomium 20:10-17 stelt dat als de vrede niet gevonden wordt in een stad na een vredesvoorstel, moeten alle mannen worden omgebracht; vrouwen, kinderen, vee en alles wat in de stad is mag tot buit gemaakt worden. Andere bronnen stellen dat Mohammed Sa'd als rechter koos. Hierna waren er geen joodse stammen in Medina meer over.

Zowel joden als christenen werden echter door hem gerespecteerd als Mensen van het Boek. Moslimgelovigen werden aangemoedigd naar hen te luisteren en hen zelfs te beschermen. Maar deze 'dhimmi's' moesten wel beseffen dat ze tweederangsburgers waren en als ze zich onafhankelijker wilden opstellen moesten ze terug op hun ondergeschikte plaats gezet worden, goedschiks of kwaadschiks.

2
57 Bender Rodriquez

@57 Houd je halfslachtige gekopieerde pseudo geschiedenis maar bij je. Ik heb een boekenkast. 3 zelfs. PS Joden hebben genocide gepleegd op de Kanaänieten, Perzen en wat al niet meer. Het is niet zo dat ze beter waren dan Mohammed., Zeloten zijn zeloten.

16
58 Oebie

@58 ,

Opinions are like ass holes, everyone has one'...


Maar ga jij nou maar lekker pseudo interessante stukjes tekst tikken Oebie, met je zogenaamde intellectuele schrijfsels die kant nog wal raken.
Diep in je hart ben je gewoon een hater..

En 'Billy' boekenkasten zijn geen boekenkasten....

2
59 Bender Rodriquez

@59 Ga nou maar donald duckjes lezen prutser. Misschien kun je dat inhoudelijk wel volgen..

14
60 Oebie

@60 ,

Nu is de vraag, lees jij de normale Donald Duck, of de Palestijnse Donald Duck?
Persoonlijk lees ik liever de normale versie, maar een pseudo intellectuele hater zoals jij neigt toch naar de Palestijnse variant.

0
61 Bender Rodriquez

@59 ik kan ook bevestigen dat oebie een gewoon een ordinaire hater is

2
62 floyd

@45 de NPO heeft dit al veel eerder niet alleen onderkent maar ook onderzocht. We doen er in Nederland alleen niets aan.

NPO bracht recent in de documantaire "de kanarie in de kolenmijn" in beeld hoe vanuit de Islamitische gemeenschap in verschillende landen waaronder Nederland de onverdraagzaamheid, het geweld en de intolerantie naar de Joodse gemeenschap groeit. De reporter van de documantaire begon naïef en onbevooroordeeld maar houdt aan het einde haar tranen niet meer, schokkend maar de moeite waard om helemaal te kijken;

Bron :

0
63 Ruud100

@3 “Ergo, de wortel van het conflict is niet religie, maar landjepik door Israël.
Zoals algemeen bekend. Alleen de dommeriken halen het door elkaar.”

Man, wat ben jij een troll. Je verwijt anderen dat ze niet weten waar ze het over hebben en zich maar eens in moeten lezen, maar je kletst zelf uit je nek. Jodenhaat is vele eeuwen oud en minstens zo oud als de islam. Zionisme wordt als slap excuus gebruikt om de haat politiek recht te praten. Het heeft werkelijk niks met gebeurtenissen in de vorige eeuw te maken, maar alles met het ontstaan van de islam en de duivelsverzen van struikrover mo.

1
64 Akiron

Israel bij de EU S.V.P.

Die weten wel hoe ze islamitisch terreur aan moeten pakken,.. Zou een stuk veiliger worden in Europa

3
65 iedereen heeft recht op mijn mening

@3
De wortel van het conflict?
Haat, nijd en te weinig geestelijke bagage/onderwijs bij de Palestijnen.
Daarom hebben (heel veel) Palestijnen/islamieten) een diep gewortelde haat tegen iedere succesvolle niet moslim cultuur. Met name die van Israel.
Wat niets te maken heeft met hoe de staat Israel tot stand is gekomen. En ook niet hoe men in Israel de moslim inwoners behandeld. Een flink deel van de Israelische bevolking zijn moslims. Nl 16.6 %.
Zij doen het economisch goed en zijn als iedere andere Israelische staatsburgerburger met dezelfde rechten en plichten.

Echter..., is men daadwerkelijk uit op de vernietiging van de bevolking en het land Israel?
Dan zal men een zware pijp roken. Er wordt door Israel niet over gediscussieerd. Ook niet in de VN.
Israel wordt beschermt met alle beschikbare middelen. En die middelen zijn groot, zeer groot zelfs.

1
66 Venividivici

* Verwijderd door de redactie *

67 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

68 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

69 M.Arias

** gebruiker verwijderd **

@3 Dus Israël is verantwoordelijk voor de Marokkanen in Frankrijk? U bent echt rijp voor zo'n witte jas met de mouwen naar achteren.

70 verwijderd5929219

** gebruiker verwijderd **

@3 Israël heeft voor elkaar gekregen wat de islamieten door hun luiheid nooit voor elkaar hadden gekregen. Nu zijn ze de islamieten jaloers, hebzuchtig en willen ze alles hebben, gratis.

71 verwijderd5929219

@65 ,
Goed plan, maar ik weet niet of Israël wel bij de EU wil.

2
72 Aragon

@65 Hoeveel aanslagen hadden ze daar de afgelopen 50 jaar? En dat wil jij naar hier halen?

9
73 Oebie

@65 Ik denk dat ons kikkerlandje toch iets veiliger is.

http://www.johnstonsarchive.net/terrorism/terrisraelsum.html

1
74 21st Century Guy

Het zijn net kuddedieren met zand in het hoofd.

0
75 moya155

Dus het komt door Islam maar niet door Israel die honderden Palestijnen heeft vermoord en hun grond heeft bezet.

Yep, objectief nieuws zoals altijd.

4
76 Object

@71
Onwetend persoon. Israel heeft alles te danken aan VS. VS heeft enorm veel geld en wapens aan Israel gegeven. VS heeft ook zijn technologie met Israel gedeelt. Een voorbeeld is de dome.

3
77 Object

@58

3 boekenkasten met Donald Ducks.

0
78 Suwelding

@77 de dome is gemaakt door Israël zelf. En ja ze hebben hulp gehad, maar de palastijnen ook. Palastina is nog steeds een shithole en Israel is succesvol. Die palastijnen zijn jaloers dat zij hun land niet op orde kunnen krijgen

0
79 Grasshopper

** gebruiker verwijderd **

We moeten er toch blij mee zijn dat de islam zijn intrede heeft gedaan in Europa?
Los het nu maar ook op, heren Macron, Rutte, Frau Merkel, Rajoy, Juncker.
En weet je niet hoe? Ga dan even langs Orban.
Die lijkt mij intussen de enige Wijze uit het Oosten.

80 verwijderd9139144
81 Robbedoes

@79 als je ze geld geeft, dan knappen ze daar hun islamitiache shithole ook niet mee op, ze maken er islamitische ratten terreur tunnels van en brengen vrouwen en kinderen naar de grens, zo zie je wat de prioriteit.is van de moslims daar! ze kunnen niks opbouwen, alleen maar stenengooien, indoctreneren, bidden, allah akbar schreeuwen en onschuldige mensen dood prikken met een mes. al bouw je heel hun zooitje op, breken ze het de vokgende dag alweer af

1
82 floyd

* Verwijderd door de redactie *

83 hk-sr

** gebruiker verwijderd **

Ik maak de vergelijking met Amerika in de beginjaren. Daar werden de autochtonen (indianen) beetje bij beetje beroofd van hun land totdat er alleen nog de reservaten overbleven.
Hetzelfde zie ik in Europa gebeuren. Daar wordt het land beetje bij beetje door islamieten afgepakt totdat de Europeanen alleen nog op een klein gebied van het platteland terecht kunnen.

84 verwijderd5929219

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

2 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

9 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

44 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

1 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

1 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

2 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

2 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

2 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

3 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

3 uur geleden geplaatst door duurendaal

NK. App
Hija Y Papa CojiendoMale Celebrities NudeSensual PeggingCoger Con Mi HermanaShocking XxxVideo Downloader For PornBig Pussies69 CumshotsAssamesesexvideoGroped On BusNaked Cam GirlsMarlenyBambi BrooksCute Pron StarHd TubepornClose UppussyBottomless PublicGorilla Grip CoochieBest Xxx VidieosDeborah Kara UngerMmf Threesome GifDaughters And Moms NudeAsianpussy PicturesNina_agdalHot Indian Web Series VideoTelugu Homemade Sex VideosHd Gym Porn VideosIndian Sex Video ShootingNenas CalientesPorn Lesbian Mom And DaughterFree Inden PornNurse PornYamato Rule34Xxx Nnn ComXnxx Tv WebseriesPlayboynude ModelsPornstar PornPov PornografiaSocaseieasErotic NudesWorld Record Sex VideoNicky Minage PornSleping Sister PornRule 34 PostsBest Celeb LeaksNessa HentaiParadise Pd PornSpider Gwen FeetIndiandesivideoRule 34 MilfPinkyy PornTelugu X KathaluLadkiyan Nahate HueProstitute PornSunny Leone 4k Porn VideosGoldpussyNoodle DudeCreampied BbwEbony Mystique PornMeowkittyAlexandria Daddario TittiesBbw FaceisttingSasur Ke Sath SuhagratVietnamese Girl PornKemonopaetyJeux Porno GratuitSeductive PornSerene Siren LesbianVictoria ElsonNaked AsianSabse Lamba LandElle PandaFastly PornTaboo IncestPervert Dad PornLezley Zen PornMarina Squerciati NudePunjabi Girl SexHot Video Sex VideoMia Melano PornFull Hd Porn Video In HindiHot Poran VideoYa Khalifa Sex VideoAndrea Garcia NudeBest Friend SexOld Young CreampieLauren Sanchez NakedWww Bollywood Xxx ComGag SexPorn By Womenفيلم سكس ژاپنيMisty Stone LesbianDuct Taped BondageMelody Marks OnlyfansErotica TouchHannah StraightSally Field NudesPapa Se ChudaiKorean Erotic MovieIndian Bhabhi NakedFake Selena Gomez PornActrices PornograficoA V电影NikumikyoHot BobesSleeping DeepthroatStoking TeasNew Sex Video New Sex VideoDesi Dog SexTs Eva MaximWwe Girls Sex VideosChina Sex FilmSalman FuckXxxgayboyNetvideogirls AnalLisa Ann Xxx VideoTit GroupingDebora NascimentoDani Daniels FuckingOnly XvideosUol Com Br BatepapoNude Celebrity HackedPornhit ComPersiphanii NudeNaked PlayboyPornhub3Eva Menta OnlyfansMilking Table VideosVideosshemaleWatch After Ever HappySexx StoryAmberleigh WeatBrazzers ChannelManu Rios NudeXnxx SelingkuhPoran VidoArikytsya Leaked OnlyfansWww Sexy Video Sunny LeoneCuntbustJqvSlow PornDesi Bengali Blue FilmSunny Leone Video Xx VideoLesbians Making Out PornLesbian Porn Big BreastsLuberticEva Longoria Sex TapeFatassHindi Video Sex VideoSanileon Xxx Hd