door Inter in Buitenland  ·  97 Reacties

  • 3
  • 785x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@47 Israël creëert geen getto. Deze zogenaamde Palestijnen kunnen toch weg via Jordanië en Egypte?

3
51 Pluten1

Oei, de moslimlanden blijken nog steeds niets geleerd te hebben van de geschiedenis. Maar misschien kunnen ze hun grenzen openstellen voor alle Palestijnen zodat die daar een fijn leven kunnen hebben.

3
52 JackKropotkin

De antisemietjes hier staan blijkbaar te juichen voor Erdogan question.

3
53 JackKropotkin

@52
"Oei, de moslimlanden blijken nog steeds niets geleerd te hebben van de geschiedenis. "

Of juist wel want volgens mij willen ze zelf die Palestijnen ook niet meer hebben, en houden zoals onder meer Egypte en Jordanië hun grenzen gesloten voor ze. Dat geeft namelijk enkel maar een vreselijke hoop geouwehoer en meer kunnen die moslimlanden zelf echt niet verdragen. Die hebben van hun zelf namelijk al gezeik genoeg vinden ze, en dat is natuurlijk ook zo.

1
54 rebo

Erdogan die een ander verwijt allerlei slechte dingen te doen.
Zoals we allang al weten, is israel slechts afleiding voor de meeste moslim landen. De meeste landen in het Midden-Oosten geven geen ruk om die palestijnen en nog erger vaak, ze zijn die lui liever kwijt dan rijk.
Al die haat tegen Israel is puur afleiding zodat ze niet de problemen in hun eigen land hoeven op te lossen. En dat is weer een reden om religies zoals islam te ridiculiseren en bekritiseren. Want die godsdienst is het gel middel voor onzin en afleiding. En resulteert weer in dit soort ellende.

2
55 Handalf

@51 Pluten1
Gaza IS al een getto in elke definitie.
Je kan het niet anders noemen.
En met de Palestijnse gebieden op Westelijke Jordaanoever gaat het langzamerhand dezelfde kant op.

15
56 Uit Den Haag

@54 rebo
Egypte heeft haar grens geopend en Jordanië heeft al miljoenen vluchtelingen uit Syrië en Palestina.
Dus waar klets je over?!

15
57 Uit Den Haag

@56 dan moet je vriendjes Hamas aankijken en aanspreken want zij houden deze personen gevangen als kampbevelhebbers zoals hitler ze had tijdens de nazi-tijd.

3
58 Pluten1

* Verwijderd door de redactie *

59 E.Meel

@57 Egypte heeft haar grens geopend wegens ramadan, begin van de week was die grens nog gesloten.
Jordanië heeft haar grenzen omdat ze bang waren dat deze zogenaamde Palestijnen de echte Jordaniërs zouden verdrijven.
Israël heeft haar grenzen gesloten vanwege het terrostische gevaar van deze personen.

Als het daarom een getto is dan hebben zij daar zelf schuld aan. Stoute kinderen krijgen ook straf en moeten naar hun kamer. Is dat dan ook een getto omdat ze geen kant op kunnen.

Ga dus ergens anders zielig doen, maar niet hier. Zielepietjes.

1
60 Pluten1

** gebruiker verwijderd **

@44 . Er zijn nog amper Zionisten in Israël. Nu ze eenmaal een land hebben opgebouwd, tot de enige democratie in de regio hoeven die joden geen zionist meer te zijn. Nu moeten ze flink zijn. En betalen zich blauw betalen aan een leger om die democratie te beschermen.

@57 . Jordanië heeft Palestijnse vluchtelingen? Maar waar vluchten die Palestijnen dan voor? Ze kunnen toch naar de Strook Gaza of naar de Westoever? Zometeen zeg je nog dat er in Jordanië ook al Israëlische vluchtelingen aankloppen.

Ik ben tegen dat leger van die Enge Erdogan, die man is niet goed wijs. Hij wil de Palestijnen laten beschermen. Mooi, maar tegen wie, tegen wat?

Allemaal verkiezingsgeroeptoeter. Als hij sraks voor het leven Dictator van Groot Anatolië is, laat hij die Palestijnen gewoon zitten waar ze nu zijn.

61 verwijderd924924212

@58 waarom weer Wilders erbij halen? Ben je verliefd op hem? Mensen die zoooo psychisch verlieft op iemand is roept zo persoon altijd op. En jullie cultuurmarxisten hebben daar wel erg veel last van. Helaas heb ik geen zakdoek voor je.

1
62 Pluten1

** gebruiker verwijderd **

@45 . Ja, goed geschreven. Erdogan heeft die dreigementen wel gewoon van Trump afgekeken. Want die leuke man, Trump zegt gewoon: "Wie nou nog zaken doet met Iran die dreig ik met maatregelen, die gaan bij mij in de ban!".

63 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@47 . Erdogan is ge-obsedeerd door het woord Nazi. Het is zijn eigen privé-obsessie. Dat komt, hij wil zelf niet voor nazi worden aangezien. Daarom geeft hij zo af op nazi's. Hij zet ze weg als lelijkerds om zo te voorkomen dat hij ook als een lelijkerd wordt gezien

Terwijl hij precies doet wat de bezettende nazi's bij ons deden, mensen 's nachts op laten halen en zonder proces wegvoeren. In zijn geval, zonder proces naar de gevangenis.
Een vijand maken, die zogenaamd vanuit Amerika (!) een staatsgreep laat uitvoeren om vervolgens diens aanhangers te laten ontslaan, uit hun huis te zetten en/of gevangen te laten nemen.

64 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

Die moslimleiders in Istanboel zijn ook niet lekker. Zij eisen een internationale troepenmacht maar zelf doen ze er niet aan mee. En toen allemaal terug naar hun harem, die al die tijd onbemand bleef, terug naar hun bolides, paleizen, privé-vliegtuigen en naar onze oliedollars.


== Details over zo’n vredesmacht worden niet genoemd in de OIS-verklaring. De kans dat een dergelijke internationale beschermingsmacht effectief opgericht wordt, is zo goed als onbestaande. ==

65 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@56 . Getto. Gaza Getto. Hoe kan het dan dat er in Gaza wijken voor de rijken zijn?

== Ismail Haniyeh

Ismail Haniyeh nam afgelopen mei het stokje over van Meshaal als politiek leider van Hamas. Haniyeh is echter al veel langer actief in de Palestijnse politiek. Hij verdiende naar verluidt miljoenen dollars door zichzelf 20% belasting toe te eigenen op alle goederen die vanuit Egypte naar de Gazastrook werden geïmporteerd.

In 2014 werd een zoon van Haniyeh opgepakt toen hij de grens tussen Egypte en Gaza wilde oversteken met een paar miljoen dollar op zak.

“In 2010 kocht Haniyeh een stuk land van 2500 vierkante meter in het strandgebied van Gaza.

In 2010 kocht Haniyeh een stuk land van 2500 vierkante meter in het strandgebied van Gaza en liet dit op naam van zijn schoonzoon zetten. Deze constructie herhaalde hij nog een paar keer bij een aantal van zijn dertien kinderen. ==

66 verwijderd924924212

@58 Pluten1
Waarom vertel je een vies leugentje??
De Palestijnen mogen de Gazastrook niet uit naar hun eigendommen in Israël, niet naar ziekenhuizen op de Westelijke Jordaanoever en zelfs niet lekker 'n stuk de zee op van Israël. question
En als iemand vanuit Gaza weg wil, bijvoorbeeld om te studeren, dan mag hij / zij van Israël niet meer terugkeren question
Dus wie zijn de "kampbevelhebbers zoals hitler ze had tijdens de nazi-tijd"??
Juist!
Israël. question

13
67 Uit Den Haag

@61 Jona G.
Je schrijft:
de enige democratie in de regio

Een democratie?!


Een Israëlisch Parlementslid zweert de Wet te torpederen die het rabbinaat "ISIS-achtige" macht geeft over joden in de diaspora...
haaretz.com
'Als de Wet passeert, zullen er twee lichamen in de wereld zijn die beweren internationale rechtsbevoegdheid te hebben over religieuze zaken - het hoofd rabbinaat en ISIS', zegt het Parlementslid. Het wetsvoorstel zou de rabbijnse rechtbank machtigen arrestatiebevelen uit te vaardigen in v ...
https://www.nieuwskoerier.nl/news/291245-een-israelisch-parlementslid-zweert-de-wet-te-torpederen-die-het-rabbinaat-isis-achtige-macht-geeft-over-joden-in-de-diaspora

12
68 Uit Den Haag

@57
Van Egypte is het enkel maar even tijdelijk voor die Ramadan en het enige wat ik over Jordanië kan vinden is het volgende namelijk, dat je vanuit Westelijke Jordaanoever zonder visum niet zomaar Jordanië inkomt. Misschien dat je er als bezoeker wel binnenkomt, maar ik weet bijna wel heel zeker dat Jordanië niet op nog meer Palestijnse terroristen of vluchtelingen uit de Westelijke Jordaanoever zit te wachten. Ten minste dat is wat ik er op dit moment over kan vinden op internet.

0
69 rebo

@63
"Ja, goed geschreven. Erdogan heeft die dreigementen wel gewoon van Trump afgekeken. "

Ja Jona, dat heeft Erdogan inderdaad goed van Trump afgekeken. Wat dat betreft is Erdoschurk een vlotte leerling. Dat moet ik eerljik toegeven. Ik moet hierdoor dan ook gelijk terug denken aan de beroemde Arabische woorden namelijk "Soede Abe Ketja ofwel leer nooit een aap boompjes klimmen want dan kijk je in zijn hol."

0
70 rebo

@18 Jona G.

En in Nederland is iedereen miljonair want zij hebben geld om op de TEFAF kunstbeurs zeer prijzige kunst te kopen. Het is dus raar dat er gezegd wordt dat mensen in Nederland afhankelijk zijn van een bijstandsuitkering. Ik begrijp het niet, jij?

19
71 Hendrianus

Nou ik zal wel legio minnetjes ontvangen maar een onafhankelijke VN macht op die grenzen om Gaza van Israel te scheiden en daarmee de positie van Hamas te ondermijnen zou helemaal niet zo slecht zijn. Daar ben ik heel erg voor en het maakt me niet uit van wie het voorstel komt.

5
72 Ness

In principe is er internationale bescherming. Het heet VN. Werkt vaak niet want het, steeds vaker bekritiseerde, veto recht van de permanente leden van de VN Veiligheidsraad maakt dat er geen bescherming komt. Zoals in Syrië. Maakt dat Israël reeds 40 jaar illegaal bezet gebied kan koloniseren.

Gaat een legermacht uit Islamitische landen de Palestijnen wat brengen? Natuurlijk niet, misschien handiger om de Palestijnse vluchtelingen een staatsburgerschap met gelijke rechten aan te bieden?

20
73 Hendrianus

@61

Wat doen Israëli's dan in bezet gebied als ze al een eigen land hebben?

20
74 Hendrianus

@67
"De Palestijnen mogen de Gazastrook niet uit naar hun eigendommen in Israël"

Welke eigendommen?
Je verzint er maar weer eens wat op los.
En natuurlijk kan je je niet zomaar vestigen in Israël. Dat kan je hier in Nederland ook niet en al helemaal niet als je een terroristisch verleden hebt.
Maar goed een aanslagje of twee gun ik jou eigenlijk wel.
Je schreeuwt er gewoon om.

2
75 von Schnellensinken

@75 von Schnellensinken
Je kletst uit je nek omdat je totaal niet weet waar het over gaat.

Israël heeft een duivelse wet.
Als je een aantal jaar niet in Israël bent vervallen je eigendommen aan de staat.
Palestijnen die bijvoorbeeld zijn gevlucht of langer dan 3 of 4 jaar in het buitenland hebben gestudeerd mogen Israël niet meer in.
Dus raken zij al hun bezittingen zoals grond, gebouwen, enzovoort zonder enige schadevergoeding of compensatie totaal kwijt.

13
76 Uit Den Haag

@72 Ness
+++
Zo denk ik er ook over!

13
77 Uit Den Haag

* Verwijderd door de redactie *

78 Undertaker

@76
Waar zijn die Palestijnen dan voor gevlucht?
De Israëlische regering?
Muhahaha, nee natuurlijk niet die vluchten voor de Arabische en islamitische repressie en onderdrukking in de landen om Israël heen.
14% van het land in Israël is privaat bezit, de rest is eigendom van de staat.
Je hebt als palestijn in Gaza of whatever geen enkel recht op wat voor een bezit dan ook in Israël, tenzij je dat kan aantonen, net als in Nederland!
Gek hè?

2
79 von Schnellensinken

@34 Barbapapa-7,5
"De Palestijnen hun land is Palestina.....Bezetters moeten zich terugtrekken, of anders worden verdreven. Bij voorkeur zonder geweld, maar als het niet werk MET geweld."

'Nederland is het land van de Nederlanders.
Indringers-vreemdelingen moeten zich terugtrekken (koffers pakken). Liefst zonder geweld, maar als het nodig is met geweld.'

Als je dit roept dan ben je een "Nazi", Neo-Nazi, racist, fascist, heel fout in ieder geval.
Als je alleen maar "minder minder" roept sta je al voor de rechter.
Waarom precies is "Palestina voor de Palestijnen"?.
En Nederland niet voor de Nederlanders?

2
80 Harry potter maar zonder bril en sportiever

@8

Als je het verschil tussen vluchtelingen/immigranten en bezetters/illegale kolonisten niet begrijpt wordt het een zinloze discussie.

17
81 Hendrianus

@81 is voor @80

17
82 Hendrianus

* Verwijderd door de redactie *

83 E.Meel

De situatie daar in Gaza is dan ook tenhemelschreiend. Maar ja, zoals gewoonlijk is het te laat en te weinig. Luister maar eens wat Finkelstein er over vertelt. Hij heeft er ook een boek over geschreven. Er vindt daar een genocide plaats. De strategie van Israël lijkt te zijn om de Gazanen tot de laatste man, vrouw en kind uit te roeien.

7
84 samcash

@72
Dat is op zich een goed idee Ness, maar Israël zal daar nooit mee instemmen. Hierboven kun je lezen waarom niet.

Bij de Golan is ook een VN interventiemacht gestationeerd geweest. Ik heb met een militair gesproken die daar gelegerd was. Hij had er nachtmerries aan overgehouden, waarschijnlijk PTSS. Hij had geen goed woord over voor het IDF. Ze saboteerden alles wat ze konden.

7
85 samcash

Eeuuuhh , als ze zelf eens ophouden met morrelen aan de grens ?

0
86 Vageali6888

@84

"De situatie daar in Gaza is dan ook tenhemelschreiend"

- Best hotels in Gaza :
https://www.tripadvisor.com/Hotels-g663088-Gaza_City_Gaza-Hotels.html
- Best Restaurants in Gaza :
https://en.tripadvisor.com.hk/Restaurants-g6697294-Gaza.html
- Gaza market :
https://www.google.nl/search?q=gaza+market&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiZn6XD_JPbAhUF36QKHcrsDKUQsAQILg&biw=2400&bih=1236


"De strategie van Israël lijkt te zijn om de Gazanen tot de laatste man, vrouw en kind uit te roeien."
Dat kunnen ze met één vingerbeweging doen als ze wilde , in de realiteit vallen er vrijwel alleen burgerdoden als Hamas ze als menselijk schild gebruikt , of ze zelf rotzooi trappen.

Niet gek als er burgerdoden vallen als Hamas tientallen raketten afvuurt vanaf scholen en ziekenhuizen , isreal vervolgens die raketinstallaties onklaar maakt.
Israel waarschuwt burgers zelfs dat er een gericht bombardement aankomt....

1
87 Vageali6888

@85 : Het is de USA die iedere poging om Israel verantwoordelijk te stellen voor de begane misdaden blokkeert. En daarmee kan Israel uitvreten wat het wil, en een lange neus trekken. Al 70 jaar. De enige overgebleven weg is een totale boycott. Maar ook dat mag niet van USA. Daar zijn wetten in de maak of al in effect die het aanprijzen of meedoen met de boycott strafbaar stellen.

6
88 Ness

@87 : Israel probeert de Gazanen wel uit te roeien, maar stiekem. Want genocide is een rooie streep waar zelfs USA niet overheen kan. Israel doet dat door het onthouden van zuiver water, en andere noodzakelijke hygiëne zoals riolering - dat stroomt ongehinderd naar zee nu. Waterzuiveringsinstallaties worden of kapotgebombardeerd of Israel schiet de elektriciteits-voorziening kapot. Het komt neer op wegtreiteren en onleefbaar maken. Al ben je nog zo pro-Israel, ergens moet toch een lichtje gaan branden... Je kunt mensen niet op zo'n sadistische manier collectief straffen voor misdaden die ze niet hebben begaan.

Er zijn 2 miljoen Gazanen, en 30.000 stonden aan de grens, en maar een klein deel daarvan stonden met stenen te gooien, al zorgt de pers er wel voor dat juist die in beeld komen. En het Israelisch gekrakeel is niet van de lucht. Het zijn niet alleen de produkten uit de West Bank die geboycott moeten worden. Als de Nederlandse regering enig fatsoen in z'n donder had (pfffff) dan deden zij geen zaken meer met heel Israel tot de situatie daar op een behoorlijke manier is opgelost.

7
89 Ness

Oh en ten laatste: Gazanen mogen niet eens dood want aan de voorzieningen voor die 2 miljoen mensen verdient Israel heel dik. 60% van alle geld dat naar de Palestijnen lijkt te gaan komt in Israelische handen terecht. Israel profiteert nog meer van de blokkade dan Hamas. De schattingen lopen uiteen van 60 tot 80%; ik denk dat het zeker rond de 50, 60% zal liggen. https://www.alternet.org/world/how-most-aid-palestinians-ends-israels-coffers

6
90 Ness

@88
Toch is een blokkade van Israël de enige vreedzame manier om het land tot andere gedachten te brengen. In Zuid Afrika heeft het ook gewerkt. Vergis je niet dat het hier gaat om het voorkomen van genocide. We hebben gezien in Rwanda wat er gebeurt als de internationale gemeenschap niet ingrijpt.

9
91 samcash

@91 : Die in Zuid Afrika heeft ook zo fijn geholpen question Het is in feite geen oplossing. Meer een manier om te laten zien hoe verachtelijk je de koers van Israel vindt. Dat krijgt zijn luiertjes gratis en voor niks van USA dat zijn offshore militaire basis in het MO niet kwijt wil, met miljarden tegelijk. De boycott zou eigenlijk dus ook USA moeten omvatten. Er is wat voor te zeggen om moslims hard aan te pakken. Je kunt ze weinig ruimte geven anders worden daar dik 5 miljoen Israeliers aan het mes geregen, en al heb je nog zo de pest aan de staat Israel, dat is dan wel weer het andere uiterste. Maar er zijn grenzen, en daar gaat Israel ver overheen. Een troepenmacht om Hamas de macht te ontnemen met het uiteindelijke doel de blokkade op te heffen zou een goede tijdelijke oplossing zijn.

7
92 Ness

@50 Dan kan ik je geruststellen. Vliegveld en haven zijn beide voorzien in de Oslo-akkoorden. Als een echt effectieve VN vredesmacht garandeert dat er geen terroristen aanslagen kunnen plegen, denk ik niet dat een zinnig mens (waaronder ik de Israeli's zeker reken) hier bezwaar tegen zal hebben.

0
93 GermenR

@93 GermenR
Nou, als we ook zo snel de problemen op de Westelijke Jordaanoever oplossen, dan schiet het wel op!

8
94 Uit Den Haag

@93 GermenR
Alhoewel....
Als ik de minnetjes bij @50 zie ......

8
95 Uit Den Haag

Moslimlanden geven geen ene fuck om die sudeten-Jordaniërs. Behalve dan om hun hitleriaanse jodenhaat bot te vieren. Voor het overige worden ze wereldwijd beschouwd als het laagste in de moslimrangorde. Parasieten waar je ver bij moet wegblijven.

2
96 grovi

@87
Wou je het soms ontkennen?

6
97 samcash

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Offtopic

   Gegevens verwijderen van fora Zet u via een post of een reactie op een post zelf gegevens of uitspraken op een forum? Dan geeft...

zojuist geplaatst door Wedergeboren

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@135 Precies, Baba. Misschien vind je op het internet nog wel meer van die geweldige mopjes. Ze hebben de boel vast nog niet opgeschoond....

1 minuut geleden geplaatst door Bop

Strongoli
Offtopic

@2710Volgens mij is dat eerste punt bij alle sites een onderdeel van de overeenkomst.@2708Olivia, misschien heb je hier iets aan?https:/...

1 minuut geleden geplaatst door Strongoli

Olivia
Offtopic

@2705De sfeer op het forum voordat Nieuwskoerier offline ging heb ik niet zo extreem ervaren als hoe de sfeer zich ontwikkeld heeft nadat Nieu...

3 minuten geleden geplaatst door Olivia

Bop
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@38 Ik begrijp er steeds minder van. Ik heb weleens genoemd dat ik mijn kinderen heb geadopteerd maar wat je nou steeds wil zeggen, en ook waar...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

Feldwebell
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@14 Terug naar 1870 en een doorbraak weer uitbuiten met paarden?De tank is al meerdere malen in de moderne geschiedenis ongefundeerd afges...

4 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Wedergeboren
Offtopic

@2708 Aan het verzoek tot verwijdering van je account moet men wettelijk gezien gevolg geven. Niet het verwijderen van reacties enz. ...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

ThWil
D66-prominent voelt zich 'tweederangsburger' in Nederland - NieuwRechts.nl

Hoezo moet ze zich zo voelen. Er is zelfs een serie over transachtige personen. Transformers wordt dit dacht ik genoemd. ...

6 minuten geleden geplaatst door ThWil

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@134 PS Degene die anderen onder losers scharen om wat mopjes die zij vrouwonvriendelijk vinden zijn dus waarschijnlijk feministen en tegenwoo...

7 minuten geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Offtopic

@2705Ja, maar hoelang is dat niet geweest? Twee jaar ofzo. Je kunt op geen enkele wijze op ze op aan....

7 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

NK. App
Bangla Boudi Porn VideoAlly Cooper PornhubStudio Fow PornAnimated PornThe Porn DueeSophie Dee TwitterVisual Novel Porn GamesPornos Em Desenhos AnimadosXxx PanuBlondiebennetForced Orgasm90 S PornstarsRough Face FuckWww. PornPorn BizDesi Sex Video BpShakeela KissingBig Boob's AnimeSuny Loven XxxFarmers Daughter PornGranny Loves AnalViolet Myers Plug TalkPorn RnTeste PornBailee Madison NudeFairly Od Parents PornOld Toung PornAnime Hot BoobsMy Hentai ComicBzzrLick Feet GirlfriendXxxn HardXxx18yearSunny Leone AexSaniylion XxxBound PornFilm Porn Français GratuitKharismatic LeakMumaith Khan Sex VideosTeacher Student Sex Pornㅓㅁㅍㄱ무ㅏFilmes Pornô Brasileiro GratuitoChina Sex BpReena Sex Video미카미 유아ShemalfuckHow To Cum Multiple TimesIndian Aunty BbcKorean Pornography MoviesPublicflashingPorn Lesbians SistersBbw Amateur PornVazado Do OnlyfansNecro PornMegan Fox XnxxDesivideocomNaked Hot MomsLargeporn TubeHawkhatesyou NudesBangla Bf ComHindi Bf Hindi Bf VideoMfm ThreesomeIndian Hot SxAsian SpitroastedPorn SupergirlAraqueenbae Onlyfans LeaksHot Indian PornographyHot Lespian PornSara Diamante AnalCheerleaderkait NudeGaysfollandoSayxxxMakoto_maiBig Titted CosplayNaked DancersRiley Reid BangbrosAsian.bunnyyNude TwitEime FukandaXxx Bathroom VideoLil Fizz NudesMaya Farrell PornUncensored.javBhojpuri XxxHindi Adult Porn MovieSunny Leon Com SexAunty Kiss RomanceBoobies DownblouseTube XxSexbrazzersSuhagraat Full MovieAba DalushChristina Savoy PornBrazzers TwinsSocialmedisgirlsZvideos OnlyfansStepmother Frie.dsKirstie Alley In A BikiniIndiyan SxsTamilsex VedioTelugu Beautiful Girls Sex VideosIndian Wife Nude VideoVideo Bangla Blue FilmBihar BeegAmateur Latina PornXhamsteroivBang Broos ComTamil Aunty Sex VideoTamil New XvideosHttp Xxx ComMassage Sexy PornStella LuzzHeary Gay PornNude Actress HdLatina Webcam PornNew Hindi Sex XxxThe Nun PornBeautiful Girl Anal SexVirus FreepornNicenudesRume34VevastreetJogar PornGay Black Teenagers PornMila VolkrrTsurupeta Shugo Kishi Elfina Ochiru HentaiWritny WrightSex Of Aiswarya RaiToon SexxxHen Tai.netSexo Videos AmadoresUp Sex VideoCollege Tamil Sex VideoGay Sex Stories TeluguMalyalamxxxSex Video PriyankaDesi Bhabhi Xxx Hd VideoBrutalx HdLarkin LovepornHotwife MmfGrupos De Telegram PornograficosPor N ComMiya Kalifa Sex VideosIsla Moon LeakDonkey Style SexKamyla SamonePorn GangbandBald VaginaThe IncrediblespornSex With Hubby