door Havermout in Politiek  ·  86 Reacties

  • 52
  • 1461x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het pleiten voor genocide of zeggen dat je de handvol Russen die je ooit hebt ontmoet niet betrouwbaar vond.

Ik vind het niet vergelijkbaar.

Maar ik heb vertrouwen in de rechterlijke macht, dus dat gaat goed komen.

22
51 zeikenderechter

@40 "Wat mensen zo schokte aan Wilders' uitspraak was het demagogische optreden waarbij hij " het volk" liet scanderen."

Inderdaad, liet mij aan Goebbels: "Wollt ihr den totalen Krieg" denken. Inhoudelijk vond ik het ook merkwaardig, maar ik ben voor een zeer ruime interpretatie van vrijheid van meningsuiting.

17
52 Vandeprinsgeenkwaad

Het wordt steeds gekker hier op NK, hebben we bruin hemden gehad in @2 tot aan het veronderstellen van het pleiten voor genocide in @51 , man man.

Wat Wilders heeft gedaan is niet handig maar ook niet zo erg om er een rechtszaak van te maken, net als de opmerking van Pechtold. We gaan steeds meer naar een maatschappij waar we om ieder wissewasje naar de rechter stappen omdat men zich gekrenkt, gediscrimineerd of weet niet wat voeld.
Punt is dat Wilders iets benoemd heeft wat heel veel mensen denken, vraag het aan een willekeurig persoon hoe hij denkt over Marrokanen en dan zal antwoord vaak hetzelfde van strekking zijn, niet zo een plezierig volkje.
Bedoelen ze dan alle Marokkanen, nee ze bedoelen die crimineeltjes, de k.nker roepende rel jeugd etc etc en men noemt dat in de volksmond raar maar waar Marrokanen. Daar ligt ook de grote nuance in het verhaal.
Het hele punt is dat Marokkanen oververtegenwoordigd zijn in criminaliteit, ga dan niet muggenziften en begrijp gewoon dat minder Marokkanen verwijst naar deze oververtegenwoordigde groep criminelen en niet naar de hele bevolkingsgroep Marokkanen.

3
53 Jojotje

@53 ik ben bij voeld gestopt met lezen

19
54 knakworst

@54 Waarschijnlijk is uw nick daarom ook knakworst, Lekker op schrijffoutjes letten en die dan belangrijker te vinden dan de inhoud, succes met het niet lezen question

3
55 Jojotje

@55 Jij bedoelt letten op kansloze argumenten zonder inhoud, wel zeer triest dat je gelijk moet inspelen op een nick

18
56 knakworst

Ondertussen wordt de inmiddels hele grote groep 'minder minder minder uitschot' achter Wilders geparkeerd en compleet genegeerd wegens 'fout' denken; die groep wordt achteloos van plakkertjes als extreem rechts voorzien en gedemoniseerd. Een *handigheidje*: verkapt despotisme van een kartel waar ook de media toe behoren. En je hoeft geen Baudet-aanhanger te zijn om dat kartel eruit te pikken. Als het kartel oud-links zoekt, de zg sociaal bewogenen met ogen in hun kop, die hebben jullie ook op de Wilders-stronthoop geveegd. Europa *verrechtst* heet het dan. Ammehoela!

3
57 Ness

@2 D666 fan zeker, ga je mond spoelen A.U.B.

2
58 Thomas

@57 als zij inderdaad zoals u stelt van plakkertjes extreemrechts voorzien worden en gedemoniseerd, worden zij niet genegeerd, maar krijgen weldegelijk aandacht.

15
59 TedjeR

@56 Ik heb van u geen inhoudelijk punt of argument gezien op mijn post dus wanneer u het niet eens met iets bent kunt u er ook gewoon inhoudelijk op reageerden, dan krijgt u ook niet een reactie die dezelfde strekking heeft als die van u.
Maar ja dat is altijd het makkelijkste, roeptoeters dat je er niet mee eens bent of stellen dat het kansloze argumenten zijn maar totaal geen enkel argument aanleveren of een normale discussie aangaan over hoe u het ziet.

1
60 Jojotje

@59 : aandacht waarvan ze bepaald niet zijn gediend. Maar ze krijgen GEEN stem. Hun bezwaren, hun waarschuwingen, hun zorgen worden NIET gehoord. Want *extreem rechtse vieze nazi's* gaan allemaal op 1 grote stronthoop en daar mogen de media, de elite, de politici en de deugers naar hartelust op schijten. Maar de wal keert het schip.

1
61 Ness

@60 lol zet aub de spellingscontrole aan als je weer gaat ratelen

10
62 knakworst

* Verwijderd door de redactie *

63 Captain Hero

@20 "Dom rechts maakt dezelfde fout als toen. Dat moet hen - als het te laat is - dan weer afgeleerd worden. Net als toen."

Toen....... wanneer toen??

1
64 PeKa

* Verwijderd door de redactie *

65 Captain Hero

@51 Lees je eigen reactie eens terug, vindt jij het ergens op slaan? Wat een onzin zeg.

Leg een uit hoe je bij een genocide komt. En hoe Penthouse maar een handje vol, dus max 5 Russen bedoelde met zijn uitspraak. Vooral dat laatste ben ik heel erg benieuwd naar, hoop dat jij je Pechtold bril even afdoet.

3
66 etymologie

@66 zo is extreem links nou eenmaal. Hetzelfde zeiden ze over Trump en elke andere rechtse politicus. Ze gaan er automatisch van uit dat wanneer je rechts bent je een voorstander bent van genocides. Ondertussen heeft extreem links altijd de grootste doden veroorzaakt.

Zelfs de doden van nazi Duitsland vallen in het niet ivm het aantal doden wat Stalins USSR op zijn geweten heeft

1
67 Grasshopper

** gebruiker verwijderd **

@49 Als een hoger beroep niet doorgaat en er dus geen uitspraak is blijft de vonnis van de lagere rechtbank overeind. Dan blijft de veroordeling van Wilders gewoon in stand.

68 verwijderd5929219

Ik moet de eerste Pechtold nog tegenkomen waarvan ik hoop dat hij binnenkort bezoek krijgt van de Russische geheime dienst en daarna nog een tijdje dienst kan doen als wandelende gloeilamp.

2
69 Ronin

@30
Je bedoelt het als grap.
Maar toch is het een interessante vraag, kan iets verjaren als de zaak nog onder behandeling is?

PS.
Is wel Off Topic.

0
70 MARCUSAURELIUS

@62 u bevestigd alleen u eigen onvermogen en wederom is uw nicknaam knakworst een bijzonder goed weergave van de manier van reageren en de inhoud van uw reactie question

2
71 Jojotje

@43
Ik weet niet of dat zo is.

Dan zou een hogere rechtbank namelijk een zaak nooit niet ontvankelijk kunnen verklaren.

PS.
Er speelde iets dergelijks bij het afschaffen van de doodstraf.
Men heeft toen nog iemand razendsnel ter dood gebracht voordat dat van kracht werd.
Dat was eigenlijk gewoon een gerechtelijke moord.

0
72 MARCUSAURELIUS

@50
Of drie Russische klanten die hem niet betaald hebben.
Ja zoiets vergeet iemand als Pektold natuurlijk niet.

0
73 MARCUSAURELIUS

@71 leuk voor je dan fijne avond nog

9
74 knakworst

Je hoeft geen Wilders-fan te zijn om te erkennen dat Pechtold wel erg makkelijk lijkt weg te komen

Dit zijn begrijpelijke ware woorden voor het plebs.
Nu moet het OM het gaan begrijpen, maar die spartelen om politieke redenen nog tegen.

0
75 Wil je niet weten

Als Pechtold wegkomt met de uitleg dat hij met zijn uitspraak feitelijk Russische politici bedoelde, dan kan Wilders verklaren dat hij de reeds in Nederland aanwezige Marokkanen koestert, maar van mening is dat in de nabije toekomst minder Marokkanen welkom zijn in Nederland. Kortom de uitspraak van Pechtold is net zo grievend of juist niet als die van Wilders. Het OM heeft geen poot om op te staan en vrijspraak volgt. Hoef je geen Nederlands recht voor gestudeerd te hebben.

1
76 nostradamus666

@76 Het is dan ook niets anders dan een smerig politiek spelletje. De oproep om massaal aangifte te gaan doen, de voorgedrukte aangiftes die door heel Nederland waren verspreid... Dit alles is opgezet met maar één doel, de PVV te elimineren.

1
77 Cody

@77

Nog ergere verkiezingsmanipulatie dan waar ze de russen van beschuldigen...

Wel een rechtszaakje waard

1
78 Vageali6888

De AFA mannetjes en vrouwtjes zijn weer boos.

1
79 Bollieboos

Die gluiperd van een Pechtold komt overal mee weg.

2
80 Dokter Mosterd

* Verwijderd door de redactie *

81 Pxf7+

Pechtold is in de kuil gevallen die Wilders heeft gegraven. Als een beginneling is hij er in gevallen. Hij heeft Wilders gereedschap aangeboden die hem gaan vrijpleiten van zijn aanklachten. Omdat Pechtold niet wordt gedaagd door het O.M. Dat lijkt wel zeker.
En Wilders, hij heeft weer zijn porty publiciteit binnen. Zo dom en onnodig...
En wat nu? Wilders krijgt vrijspraak. Daar twijfeld niemand meer aan. Gelijke monniken, gelijke kappen nietwaar?
Hij lacht zich dood en voelt zich alweer gesterkt voor een volgende aanklacht. Want wijzer? Dat worden ze ook niet bij het OM. (En D66)

2
82 Venividivici

@32 morandi
"Bovendien hebben we hier geen zichtbare russiche gemeenschap die " weggewenst" wordt."

We hebben in Nederland wel een Russische gemeenschap, en dat zijn meestal prima mensen.
(vieze) Uitspraak van Pechtold was zwaar beledigend voor onze Russische medelanders.

En Russen zijn niet constant in het nieuws zoals Marokkanen dat wel zijn.....met criminaliteit...radicalisering....plofkraken....drugshandel....loverboy-praktijken....liquidaties links en rechts.

1
83 Harry potter maar zonder bril en sportiever

@13 Geert Jan Knoops is een buitengewoon bekwaam advocaat. Met indrukwekkende studies. Het is ook zo dat dankzij hem er een wraking is en kennelijk willekeurige vervolging uitgesteld om misschien wel afgesteld kan worden. In ieder geval zou het eenieder zorg moeten baren dat er raadsheren zijn die vooringenomen zijn. Het geeft aan hoe verdeeld onze maatchappij is. Ook baart het zorgen dat wanneer je daar als jan met de pet had gezeten (en je dus geen G.J. Knoops kunt veroorloven) je dus zonder mitsen of maren intussen al was veroordeelt en Pechtold niet.

0
84 Querulijn Xaverius,

@84 correctie: "vervolging" moet "veroordeling" zijn

0
85 Querulijn Xaverius,

@71 zouden er praatgroepen zijn voor mannen met geknakte worsten zonder ballen ?

0
86 Katte_kop

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Deze extreem realistische beelden komen rechtstreeks uit Unreal Engine 5

Mooie herinneringen heb ik aan het spel Unreal Tournament.Baanbrekend spel voor die tijd.Ze hebben niet stil gezeten met de ontwikkeling van...

1 minuut geleden geplaatst door Bob Sleebaan

baba jaga
Offtopic

@2754 Ik doe nog wat voor mijn geld jij teert op andermans zak.Tot zo dan gaan we ff sparren hoor, maar niet huilen dan he....

2 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Mac Benac
Vrijwilligerswerk en exceptionele prestaties op werk: ruim 3300 mensen onderscheiden

Mijn schoonvader kreeg ooit een lintje voor zijn vrijwilligerswerk als buurthulp jarenlang. Ridder in de Orde van Nogwat. Verdiend.Maar dan ...

2 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Ronin
Offtopic

@2750 Op een forum als deze blijkt (helaas) moderatie nodig, in een psychiatrische inrichting is er begeleiding nodig.Jij haalt jouw digit...

3 minuten geleden geplaatst door Ronin

Oeps112
Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie - Ongehoord Nederland

https://www.stichting-jas.nl/2024/04/edwin-de-roy-van-zuydewijn-duidt.html...

3 minuten geleden geplaatst door Oeps112

Zie Hier
Geduld in wachtkamer huisarts is op: 'Leed van een ander doet er niet toe'

Tja en het is bekend dat dat vooral in de grote steden is!En hoe zou dat toch komen!Korte lonjes?...

4 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

baba jaga
Offtopic

@2752 Jij stalkt toch echt mij hoor.Ik had het niet tegen jou nogmaals, jij begint tegen mij.Maar je krijgt je zin hoor, ik ga even boodscha...

4 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
Offtopic

@2752 Wie stalkt er nu?Maar je hebt je zinhoor...

5 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Zie Hier
Is de dokter nog magisch genoeg? - Joop - BNNVARA

Welke partij was dat ook al weer die het belangrijk vond dat de hele zorg sector geprivatiseerd werd, van het ziekenfonds tot het verpleeghuis!...

5 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

NK. App
Porn Mom DesiAnime HantiTumblr PussyRiley Ried PovXxx VideosunnyleonBlackamnushWifes Big TittiesWww.xnxx Video's.comValenjonexSuper Fuck FriendsPainful Anal GifXxxl HindiSexxy Redd NudeFilme Pornô De Japonesas8inchdickJungle Girl SexAlean CroftHigh On Life HentaiOdia X Video InBrooke Shields FeetAmerican Aunty NudePhamily Standards PornDslaf BjHentai With Good StoryManga OrignieSecret Mission Sennyu SosakanPrincess LeiacmForumfiliaHot Web Series TubeYourbestbabyfaceNublie PornPerv MompornNewgroubds AdultGinger NudeCumming SelfiesNude Fitness WomenBest Asia PornstarsValentina OnlyfansHot Masturbating TeensMilf Shoplifting40 PornstarGillian Snderson NudeMamadas CaserasE621.metBrunette NudesXxxvebeoDesi Sex SuhagratLatest Telugu PornBangladeshi CudacudiBig Booty Latina NakedHd Sexual PornVaerie KaySonakshi Sinha Hot ImagesPorn Torrenting SitesGame Of NudesBelle Delphione OnlyfansHindu PornGabbie CarterSexceKhet Ki ChudaiCurvy Porn Videos69 Sex ComCapri CavalliChina Wali BfWall DildoMilfpactXhamqters4 Girls Finger PaintingTight Ass FukDeep Throat And SwallowMilf XnxSexy Bbw XxxBlow Rim JobFree PournAnal Hentai ComicsHomemade MmfPiper Presley PornZoey HollowayIndian Uncle NudeSkopthegamesPornor QuadrinhoMaa Bete Ki Chudai VideoGoldie BlairHollywood Actors SexIggy Azalea Onlyfan PicsSoankbang.Wild AmaginationsBrazzers Porn VidrosBest Porn Videos ComPetite Asian SexSexy Hindi Blue VideoLesbains With Big TitsBirth HentaiSmothering Face SittingXnxx JimXxxx Sex HdLina FlexNaked BooyMarvel PornhubMia Khalifa Hijab PornCooc VandiAlison Becker NudeWww Mom XxxNew Mom Teach SexPorn Musiv VideoDoc Misty Ray PornGay Chst AvenueVer Pornos VideosHuge Titted LesbiansCuckold WatcherSenual Massage VideosBlack Momy PornMadi Ruve PornHello Mom XxxFuck For MoneyLetsjerkLive Porn CamVideos PprnoBig Titted OrgyTelugu SexvedosGirls Xnxx VideosJawan Bhabhi PornMegnutt Onlyfans Leaked.R34 PahelDanni Jones Full VideoSexymen TumblrSuhagrat Ki Blue FilmTrisha Paytas LeaksSojourn PornCelebritydeepfakeSocialmediagilrsElla Hughes PornAlina PopaXxx Hot WebWww Deshi Sex VideoFunytvScxyprnPornographie FrançaisesQuadrinhos Eroticos FamiliaTwinks SuckingSex With Other WifeXxxenaRupe34Yume NikaidōWoahkenzy Onlyfans LeakElly Clutch Full VideosGloryhole SecretsTwinkteenSex Vedio InJapanese Wife Cheating Movies